Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 20818x
Lengte: Gemiddeld
Voetbaljongens - 2
Door Slipje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voetbaljongens - 1

Dit is het tweede verhaal uit deze serie veel leesplezier. Ik hoop dat je jezelf aftrekt tijdens het lezen;)

Ik nam Joris mee naar mijn kamer en liet hem plaatst nemen op de bank. Nadat ik de gordijnen dicht had gedaan begon hij me heftig te tongzoenen. Ik deed mee want veel keus had ik niet. Trok mijn shirt uit en mijn bh. Hij begon heftig aan mijn tieten te zitten. Hij begon ze helemaal te likken en soms beet hij zachtjes in mijn tepel. Ik trok zijn broek omlaag en haalde zijn pik eruit. Hard begon ik hem af te trekken ik merkte snel dat hij hier niet goed tegen kon. Hij was al hevig aan het kreunen. Zijn handen gingen omlaag naar mijn kutje en hij stak zijn vinger er volledig in. Ik was erg nat dus dit ging makkelijk. Joris begon te grommen en hij duwde zijn pik in mij. Stiekem vond ik het wel lekker om door een ander genomen te worden terwijl mijn vriendje dit wist en ermee had ingestemd.

Joris begon keihard in me te beuken en ik begon ook te kreunen. Hij had me zo neer gelegd dat ik nog kon aankijken en dat deed ik. Ik keek hem zou geil mogelijk aan en hij begon nog harder te kreunen. Toen kwam hij klaar en spoot hij zich helemaal leeg in mijn kutje. Ik haalde zijn pik uit mijn kut en begon voorde de tweede keer deze dag het sperma van een pik af te likken.

Joris kleedde zich weer aan en hij vertrok. Ook hij had belooft niks te zeggen maar hem kon ik niet echt goed vertrouwen. Vooral niet toen ik zag dat hij meteen zijn mobiel pakte toen hij buiten liep. Dit maakte me wel een beetje zenuwachtig dus trok ik snel mijn kleren weer aan.

De rest van de dag verliep rustig en er gebeurde weinig tot ik een bericht kreeg van Tijs. Daar stond in: En was het gezellig met Joris? Ik stuurde hem terug dat ik het alleen had gedaan omdat hij het er mee eens was. Tijs zei dat ik van hem best met jongens mocht flirten en met hen naar bed gaan. Zolang hij nog wel met mij mocht lopen pronken in het openbaar. En dan aan mijn tieten mocht zitten want dat is altijd echt een geil gezicht. Alle jongens worden jaloers en dan voelt hij zich echt cool.

Toen ik zondag morgen wakker werd merkte ik dat het al best laat was dus stond ik snel op om wat te gaan eten. Ik had afgesproken met Mila om bij de voetbal te gaan kijken. Want vandaag speelde Tijs ook. Mila was nog single dus het zou een leuke dag worden. Als we aankomen kijken veel mannen naar ons. We zijn ook best bloot gekleed. Alle twee een topje aan en een mini rokje. Van te voren hadden we dit afgesproken zodat we extra geil zouden over komen. Toen de teams het veld op gingen gaf Tijs me een knipoog toen hij voorbij liep. De andere jongens keken ook naar mij en Mila en de tegenpartij verrekten hun nek toen ze ons na keken. Terwijl wij langs de kant stonden te kijken kregen we vaak een klap op onze kont maar daar trokken wij ons niks meer van aan.

In de rust kwam Tijs meteen naar mij toe om me een lange tongzoen te geven. Een van zijn vrienden was met Mila in gesprek en Mila drukte zich wel heel stevig tegen hem aan. Tijs vroeg of ik nog lekkere jongens had gezien bij de tegenpartij ik antwoordde een paar maar die zijn niet zo lekker als jou. Dat was ook waar want Tijs is een gespierde jongen van 19 en 1,90 m. Hij had bruin haar en prachtig blauwe ogen. Hij zei tegen me dat ik best met een van hun mocht neuken als ik vanavond wel weer met hem kon. De spelers werden het veld weer op geroepen en de tweede helft begon.

Ik en Mila gingen bij de reservebank van de tegenstander staan. Die jongens waren erg naar ons aan het staren maar ze hadden net wel gezien dat we aan het zoenen waren met twee andere jongens. Een van de jongens stond op en liep naar ons toe. Hij vroeg of wij zin hadden om straks met hem de overwinning te vieren. Ik keek hem geil aan en zei als jullie winnen. Toen liepen ik en Mila door naar de reservebank van de thuispartij. Hier kenden ik enkele jongens van omdat ze wel een sop feestjes van Tijs kwamen.

Tijs zijn ploeg verloor en dus gingen ik en Mila wel de overwinning vieren met de tegenstander. Ik had dit natuurlijk eerst tegen Tijs gezegd. Mijn plan was om erg met hem te flirten en dan daarna Tijs te bellen of hij me wil ophalen. Dan zou dat joch eens zien wat voor meisje ik was. Ik en Mila gingen naar het overwinningfeest van de andere club en daar liet die jongen ons binnen. Toen de deur open ging werden we meteen aan gestaard. Ik en Mila liepen met de jongen mee. Hij stelde zich voor als Mats. De hele avonden waren we aan het dansen en Mila is zelfs enkele keren verdwenen. Niet dat dit me wat uitmaakte want die Mats was eigenlijk wel erg leuk. Gespierd lichaam 20 jaar 1,90 m en een pik van 20 cm. Hij vond me ook nog eens leuk ook. Misschien zo ik Tijs toch niet bellen. Nou ik heb een beter eerst ga ik samen met Mats in bed en daarna met Tijs.

Ik begon steeds meer met Mats te flirten en hij duwden zijn lichaam steeds meer tegen mij aan. Eindelijk begon hij mijn tieten aan te raken en ik ging steeds vaker tegen die bobbel in zijn broek aan. Toen nam hij me mee naar buiten waar we een kleedkamer ingingen. Hij deed de deur van binnen uit op slot en begon zich uit te kleden. ik wilde het zelfde doen maar hij hielt me tegen. Eerst begon hij me wild te tongzoenen en trok ondertussen alles van mijn lijf. Ik zei tegen hem kom op steek die pik van je maar in me ik weet dat je het ook wil. Gestimuleerd door mijn woorden stak hij zijn pik in mijn kut. Zijn piemel past er niet helemaal in maar een groot deel al wel. Terwijl ik heen en weer wip op hem beginnen we weer hevig te tongzoenen. Ik kom al snel klaar en hij gaat uit mijn kutje en duwt mij op mijn knieŽn. Hij steekt zijn pik in mijn mond en ik heb er duidelijk moeite mee. Hij ziet het ook maar gaat gewoon door. Eerst laat hij zijn pik af zuigen door mij. Ik kijk hem hier bij erg geil aan en hij begint nog meer te genieten. Dan gaat hij mijn mondje neuken en duwt zijn pik er snel in en uit.

Als ik op mijn telefoon kijk zie ik dat het al 12 uur is trek ik snel mijn kleren. Mats loopt met me mee om Mila te zoeken. We hebben haar al snel gevonden tussen een groepje jongens. Als we buiten staan bel ik Tijs of hij kan komen om ons op te halen. Als Tijs aan komt rijden slaat Mats een arm om mij heen. Tijs stapt behoorlijk boos uit de auto en komt op Mats af. Mats lijkt het niet te merken want hij trekt me nog steviger naar hem toe. Tijs staat nu voor Mats en Mats heeft onder tussen wel door dat hij iets verkeerd doet dus hij laat me snel los. Tijs slaat Mats keihard in zijn gezicht en ik sla een klein gilletje. Mats valt neer en blijft even liggen maar staat dan op. En hij zegt tegen Tijs oke een gevecht de prijs is Emma. Ik schrik als ik dit hoor maar weet dat Tijs erg sterk is.

Ondertussen zijn er meerdere mensen naar buiten gekomen om het gevecht te zien. De jongens krijgen alle twee een minuut om zich klaar te maken. Haastig loop ik naar Tijs toe en vraag of het wel slim was om dit te doen. Waarop op Tijs antwoordt dit is toch juist wat je leuk vindt als twee jongens om je vechten? Ja ik vind dit ook leuk antwoord ik eerlijk maar dat was op de basisschool nu kunnen jullie elkaar echt erg pijn doen. Rustig maar zegt Tijs met mij zal er niks gebeuren ik ben voor berijdt op dit soort dingen. Ik wist dat dit ooit zou komen dat wist ik meteen toen ik verkering met je had. Maar dit hoort er ook bij. Een bel klinkt en het gevecht is begonnen.

Ik hoop dat jullie genoten hebben. Tips in de reacties.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voetbaljongens - 3

Zoek naar meer verhalen van Slipje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Hoe Lynn, Steeds...Door: Angela
Gelezen: 5611x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Over Gebruiken
19-07
8.1
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10803x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.5
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12374x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 39365x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 17192x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17589x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18766x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27769x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20760x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 11009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6483x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18365x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15909x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14538x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 568