Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7746x
Lengte: Lang
De Valentijn Academie - 10
Door NickSchrijvers - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Valentijn Academie - 9

Was de biologieles al een hele spannende les geweest voor alle meiden, voor Kyra moest de echte spanning nog komen. Ze was laatst al bij meneer Francks geweest om haar eerste lingeriesetje te laten zien, hij had haar geappt dat hij toch ook wel heel graag het andere setje wilde zien. Kyra had er uiteraard weinig problemen mee, ze vond het juist weer heel spannend om een striptease voor meneer Francks te mogen geven. Alleen ditmaal hadden ze niet in zijn lokaal afgesproken. Nee meneer Francks had haar gevraagd om naar de kelder te komen in de avond. Hij had niet gezegd waarom, maar goed ze was zo opgewonden van het idee dat ze weer voor hem mocht strippen en seks met hem hebben, dat het haar ook niet veel uitmaakte.

Blij en geil ging Kyra ’s avonds dan ook al snel naar de kelder toe. Ze had haar rode lingeriesetje aangetrokken met de mooie rode push-up BH en het kanten slipje. Hierover had ze het schooluniform aangetrokken. Meneer Francks moest eens weten wat daaronder schuil ging! Maar dat zou hij zo gaan zien. Eenmaal aangekomen in de kelder bleek het dat Kyra de eerste was. Ze liep een van de kleinere ruimtes in na wat te hebben rondgekeken. Hier stond een mooi podium in het midden, ideaal om een lekkere striptease op te geven. Doordat het vrij donker was in de kamer en er slechts een spot op het podium was gericht, stond zij echt in het middelpunt op de tafel. In de achtergrond hoorde ze hoe de deur van het trappenhuis naar de gang openging. Daar moest meneer Francks zijn. Ze ging alvast op het podium zitten en wachtte af.

Kyra hoorde echter meerdere stemmen. Was meneer Francks dan niet alleen? Even was ze gespannen, want met wie zou meneer Francks aankomen? Maar de spanning maakte eigenlijk direct al plaats voor opwinding. Het was namelijk ook wel een spannend idee dat ze niet alleen met hem zou zijn, maar er ook iemand anders bij zou zijn. Enkele seconden later werd ze uit haar spanning verlost. Buiten meneer Francks kwamen ook meneer Matthews en Evertse de ruimte binnengelopen. “Zo Kyra, ga jij ons vandaag een lekker showtje geven?”, zei meneer Evertse gelijk lachend. Kyra had de verhalen van Lindy gehoord, wat hij met haar had gedaan tijdens de zogenaamde bijlessen. Om eerlijk te zijn had ze zelf ook wel eens zo’n bijles willen hebben en nu werd dat waarschijnlijk toch werkelijkheid.

De drie mannen gingen op een van de loungebanken voor het podium zitten en keken naar Kyra. Kyra op haar beurt keek de mannen vragend aan. “Oh ja, een muziekje!” Meneer Francks stond op en liep naar de muziekinstallatie en zette drukte op de play knop. Het leek alsof de playlist was afgestemd op het strippen, want Kyra kwam meteen in de stemming. Meer aanmoediging had ze dan ook niet nodig, want voordat meneer Francks alweer was gaan zitten, stond Kyra op en begon ze sensueel te dansen. Doordat het een wat koudere dag was, had Kyra de nodige kleding aan en duurde het ook even voordat er blote huid zichtbaar begon te worden. Allereerst gooide ze haar jasje aan de kant en stond ze in haar blouse.

Speels begon Kyra de knoopjes van haar blouse los te maken. Alleen door het weer droeg Kyra nog een wit topje met spaghettibandjes onder het blouseje. Doordat het echter een strakker blouseje was, kwamen haar borsten in de push-up BH al goed naar voren. De mannen begonnen dan ook al van opwinding te joelen zodra ze haar stevig verpakte borsten zagen. Kyra had het door en in plaats van dan ook het topje uit te trekken, begon ze eerst haar schoenen los te maken. Na haar schoenen was het tijd voor haar rokje. Hadden de mannen liever gezien dat Kyra eerst haar topje had uitgetrokken, ze hadden er ook weinig moeite mee om tegen de stevige ronde billen van Kyra aan te moeten kijken.

Sexy draaide ze met haar heupjes om de mannen goed zicht te geven op haar billen. Het liet de mannen ook zeker niet koud en opgewonden begonnen ze haar aan te moedigen om het topje uit te trekken, maar dat was Kyra nog niet van plan. In plaats daarvan stapte ze van het podium af en kroop van meneer Francks op schoot. Kyra begon hem een lapdance te geven en voelde direct hoe zijn handen haar billen beetpakte. Onder het schuiven op zijn schoot, begon Kyra hem ook te zoenen. Duidelijk was dat er een flinke bobbel in zijn broek aanwezig was, maar deze liet zij nog even verpakt. Wel pakte ze zijn handen beet en legde deze op haar borsten. Hij maakte hier dankbaar gebruik van en kneedde haar borsten in zijn handen. “Oooo ga door meneer Francks!”

Door ging hij zeker, maar niet alleen met voelen. Hij pakte het witte topje, wat hem in de weg zat, beet bij de hals en scheurde het kledingstuk in één ruk van boven tot onder kapot. Zijn ogen werden groter zodra hij zag wat er onder het topje verscholen was al die tijd. De rode push-up BH stond prachtig bij haar ranke lichaam. Haar normale B-cup leek zo verpakt wel op een klein C-cupje. Kyra gaf hem echter niet lang om er goed naar te kijken, want plagend gleed ze nu weer van zijn schoot af. “Volgens mij willen de andere mannen ook nog wat zien”, zei ze met een knipoog en ze ging weer terug naar het podium. In slechts haar lingerie draaide ze rondjes en wiegde haar heupen heen en weer. Haar vingers gleden onder de rand van haar kanten slipje en speels deed ze net alsof ze het stukje stof omlaag trok, maar trok het weer omhoog, voordat de mannen ook maar wat hadden kunnen zien.

Hoe lekker Kyra het teasen ook vond, ook zij wilde wel meer dan alleen een heerlijk showtje geven op het podium en zo trok ze uiteindelijk toch het slipje uit. Met haar rug gedraaid naar de mannen toe, boog ze voorover en trok haar slipje langzaam omlaag. Doordat ze voorover gebukt stond konden de mannen goed haar sterretje en kutje zien. Kyra had nu alleen nog haar BH aan, maar nadat ook dit kledingstuk door haar was uitgetrokken, stond Kyra naakt voor de drie mannen. Alle drie hadden ze een overduidelijke bobbel in hun broek, maar Kyra ging nu eerst weer terug naar meneer Francks. “Zal ik u maar even helpen met uw probleempje als bedankje voor het lingeriesetje?” Meneer Francks vond dit uiteraard een heerlijke weder prestatie en zakte wat onderuit, zodat Kyra zijn broek omlaag kon trekken.

Eenmaal zijn broek uit was, trok ze ook zijn boxer omlaag en zijn stijve pik floepte tevoorschijn. Op haar knieën stortte Kyra zich op de pik van meneer Francks en begon hem met volle overgave te pijpen. “Oooo meisje wat doe je dat lekker!” De zestienjarige tiener zoog zijn pik naar binnen alsof haar leven er vanaf hing en de andere twee leraren keken geil toe hoe Kyra zo opging in het pijpen. Ook zij wilden graag, maar moesten eerst toekijken hoe Kyra meneer Francks verwende. Meneer Matthews en Evertse trokken dan zelf maar hun kleding uit en naakt gingen ze naast meneer Francks zitten. Kyra zat ook hun stijve pikken en pakte ze eerst met haar handen beet. Ze begon de twee nu af te trekken, maar bleef meneer Francks nog pijpen. Hij had haar namelijk het geld gegeven voor alle lingerie, dus hij was de eerste die verwend zou worden.

Alleen Kyra wilde niet dat meneer Francks al zo snel zou klaarkomen en dus wisselde ze om. Na eerst meneer Matthews te hebben verwend, begon ze nu meneer Evertse te pijpen. De aardrijkskunde docent vond het heerlijk. Hij had met Lindy al een vaste afspraak om seks te hebben, maar Kyra mocht ook zeker in het vervolg bij hem langskomen. Diep nam ze zijn pik in haar mond en goedkeurend hoorde ze hoe hij zachtjes kreunde op de achtergrond. Hoe lekker de leraren het ook vonden om gepijpt te worden, het was toch wel saai zo af en toe moeten toekijken en meneer Francks wilde graag meer dan alleen toekijken hoe zijn collega’s werden gepijpt. Hij stond op en ging achter Kyra staan. Hij pakte haar bij haar heupen beet en trok haar omhoog.

Nu stond Kyra op haar benen, maar ze was meneer Evertse nog steeds aan het pijpen en was zeker nog niet van plan om hiermee te stoppen. Meneer Francks duwde zijn pik dan ook tegen haar kutje aan en zonder al te veel moeite gleed zijn pik haar natte kutje in. Het was heerlijk om te zien vanuit zijn positie hoe Kyra voorover gebogen stond en haar best deed om meneer Evertse te blijven pijpen, terwijl hij haar begon te neuken. Ook Kyra vond het heerlijk om zo met twee mannen tegelijkertijd bezig te zijn en zachtjes kreunde ze, wat amper hoorbaar was door de pik in haar mond. Meneer Francks stootte zijn pik diep in haar kutje en wat was ze nog lekker strak. Gelukkig was ze nat genoeg om het niet moeilijk te maken om zijn pik dieper en dieper te stoten.

Zo werd Kyra door twee pikken tegelijkertijd verwend, maar was meneer Matthews aangewezen op toekijken, iets wat hij ook niet wilde. Kyra kreeg het niet mee, maar hij overlegde met meneer Francks en al snel waren ze het eens over hoe ze het zouden aanpakken. Kyra werd nu rechtop getrokken en meegenomen naar het podium. Hier moest ze op handen en knieën gaan zitten en voelde nu hoe meneer Matthews zijn pik tegen haar kutje aanduwde en naar binnen schoof. Hij begon haar te neuken en meneer Francks ging nu voor haar zitten, zodat zij hem tegelijkertijd kon pijpen. Veel hoefde ze alleen niet zelf te doen, want doordat meneer Matthews zijn pik volledig in haar kutje stootte, werd ze iedere keer automatisch naar voren geduwd en gleed zo de pik van meneer Francks in haar mond.

Daar zat ze dan hopeloos op handen en knieën op het podium terwijl ze gebruikt werd door de mannen. Kyra genoot er overigens erg veel van, maar zelf had ze momenteel weinig te vertellen. Meneer Matthews pakte nu dan ook haar polsen beet en trok deze op haar rug. Op slechts haar knieën zat ze nu op het podium en werd ze hard geneukt door meneer Matthews. Het is dat de pik van meneer Francks in haar mond zat en meneer Matthews haar polsen stevig beet hield, want zelf kon ze nu geen enkele steun meer vinden op het podium. Kyra vond het heerlijk om zo gebruikt te worden door de mannen als een neukpoppetje en voelde haar kutje al branden van geilheid. De mannen hadden dit ook door, want ondanks de pik in haar mond, was goed hoorbaar dat ze genoot.

Meneer Matthews knikte dan ook naar meneer Francks, die zijn pik terugtrok uit haar mond. Meneer Matthews liet haar polsen echter niet los en ze kwam nu met haar hoofd op het podium te liggen. Luid kreunde ze van opwinding. “Oooo ga door, ik ga komen!” Haar orgasme kwam echter eerder dan verwacht, want ineens trok meneer Matthews zijn pik terug en stootte deze zonder aarzeling haar kontje in. “Auw dit doet… oooo ik kom! Oooooo oooooooooo!” De pijn die ze voelde bij de eerste stoot in haar kontje maakte direct plaats voor opwinding. Ze was zo geil dat de pijn direct overstemd werd door haar opwinding en gillend en trillend kwam ze klaar. Meneer Matthews stootte zijn pik nog enkele keren in haar kontje, maar trok hierna zijn pik terug en de mannen zagen hoe Kyra uitgeput op het podium bleef liggen.

In korte tijd was ze flink verwend en de aandacht van drie mannen bleek toch wel aardig uitputtend te zijn. Maar de mannen waren nog niet klaar met de tiener. Nu ze drie gaatjes van haar hadden aangedaan, betekende dit ook dat ze met zijn drieën tegelijkertijd van haar konden genieten. Dat was ook wat ze nu wilde doen. Het podium zelf was gelukkig met zacht stof afgewerkt, zodat je hier zonder moeite naakt op kon gaan liggen. Dat was ook wat meneer Evertse nu deed. Meneer Francks en Matthews trokken Kyra nu op hem en eenmaal bovenop hem, zette meneer Evertse zijn pik tegen het kutje van Kyra aan. Met zijn heupen begon hij stotende bewegingen te maken, maar doordat hij onderop lag, kostte dit veel kracht.

Meneer Francks zag hoe het sterretje van Kyra nog openstond en hij ging achter haar kontje zitten en duwde zijn pik langzaam naar binnen. Kyra kreunde alweer zachtjes en doordat meneer Francks het rustig aan deed, voelde ze eigenlijk geen pijn. Voor het eerst in haar leven werd Kyra nu door twee mannen tegelijkertijd geneukt en ondanks dat ze nog aan het bijkomen was van haar orgasme, het was toch wel een heerlijk geil gevoel om twee pikken in je te voelen bewegen. “Oooo neuk me harder meneer Francks”, kreunde Kyra zachtjes. Dat wilde meneer Francks natuurlijk wel. Hij begon zijn pik harder en dieper in haar kontje te stoten en Kyra begon meteen harder te kreunen.

Uiteindelijk werd haar gekreun gedempt door meneer Matthews. Hij ging naast de drie op zijn knieën zitten en leidde het hoofd van Kyra naar zijn pik toe. Geil sloot ze haar lippen rondom zijn pik en begon hem te pijpen. Kyra vond het heerlijk dat ze op deze manier drie volwassen mannen tegelijkertijd kon verwennen, die qua leeftijd technisch gezien allemaal haar vader hadden kunnen zijn. Nu pas merkte Kyra dat ze eigenlijk toch wel heel onderdanig was en hoe ze ervan genoot om gebruikt te worden door de drie mannen. In de positie die ze nu lag, kon ze weinig anders dan zich overgeven aan de lusten van de mannen, iets wat ze met veel plezier deed. Haar kontje begon telkens meer te wennen aan de pik van meneer Francks en was het in het begin al lekker, het begon als maar lekkerder te worden.

Ook de mannen vonden het heerlijk om met zijn drieën een van hun leerlingen aan te pakken. De meiden wisten het niet, maar onderling deelden de leraren net zo goed wat zij met wie deden en iedere leraar die wel eens seks had met leerlingen, wist dan ook precies wie wat had gedaan met wie. Het was altijd een spannend spelletje, zorgen dat de leraren die er niet vanaf wisten, er ook zeker niet vanaf zouden komen te weten. De kans om betrapt te worden was groot en eenmaal betrapt door de verkeerde leraar, kon het feest zomaar voorbij zijn. Nu was dat wel het laatste waar ze aan dachten en nadenken werd ook telkens lastiger. De mannen gingen zo op in het neuken van Kyra, dat ze alleen maar oog hadden voor de donkerblonde tiener. Dat hun ballen ondertussen tekenen begonnen af te geven dat het niet lang meer zou gaan duren voordat ze klaar zouden gaan komen, maakte dat ze zich alleen nog maar bezighielden met hun eigen orgasme.

Kyra was ook heerlijk aan het genieten en af en toe trok meneer Matthews zijn pik uit haar mond, zodat de mannen haar konden horen kreunen en ze adem kon halen. “Oooo wat is dit lekker! Ik ga komen!” Dit moedigde de mannen alleen maar aan om hun pik harder in haar gaatjes te stoten en ook meneer Matthews duwde zijn pik al snel weer terug in het mondje van Kyra. Zo, met drie pikken in haar, kwam Kyra voor de tweede klaar, ditmaal alleen veel heftiger. Met de pik van meneer Matthews in haar mond, was haar gekreun echter amper hoorbaar. Wel voelden meneer Francks en Evertse hoe haar kutje en sterretje zich samentrokken rondom hun pik.

Gedempt door de pik van meneer Matthews konden ze echter wel haar gemurmel horen, wat erop duidde dat ze flink hard aan het kreunen was. Eenmaal Kyra haar orgasme had gehad en ze weer stil was geworden, trokken de mannen een voor een hun pik uit haar gaatjes en haar mond. Was Kyra net klaargekomen, alle mannen hadden nog een stijve en wilde ook nog wel klaarkomen om te kunnen zeggen dat ze echt genoten hadden. Alle drie wisten zonder te zeggen eigenlijk wel wat ze wilden. Kyra werd op haar rug op het podium gelegd, haar hoofd net over de rand heen van het podium, zodat deze achterover naar de grond hing. Kyra was namelijk te uitgeput nu om nog echt deel te nemen aan het geile spel van de mannen, maar op deze manier hoefde ze niks anders te doen dan haar mond open te houden.

De mannen gingen bij haar hoofd staan en begonnen zichzelf nu af te trekken. Een voor een kwamen ze klaar en spoten hun zaad richting de mond van Kyra. Het meeste zaad kwam dan ook in haar mond terecht, maar enkele stralen kwamen over haar gezicht terecht. Ze was te uitgeput om zich daar echt druk om te maken en met een zaad besmeurd gezicht, sloot ze uiteindelijk haar mond en slikte het zaad van haar drie leraren door. Nog nooit had ze zoiets als dit gedaan en wat was het heerlijk om door drie mannen onder handen genomen te worden en vooral verwend te worden. Haar kutje tintelde nog na van haar orgasme.

Het was meneer Evertse die als eerste vertrok. Hij ging naar de badkamer die in de kelder zat. Buiten douches was er ook een groot bad. Hij liet dit vollopen met warm water en zodra het bad was gevuld met water, ging hij terug naar de ruimte. Meneer Francks en Matthews waren ondertussen al vertrokken en Kyra lag alleen op het podium. Ondertussen alweer op adem, maar nog steeds met een gezicht besmeurd met sperma. Meneer Evertse tilde haar op en nam haar mee naar het bad wat hij zojuist had gevuld. Voorzichtig liet hij haar in het bad zakken en goedkeurend kreunde ze zachtjes zodra het warme water haar opgerekte gaatjes aanraakte. Meneer Evertse ging ook in het bad zitten en hij legde Kyra met haar rug tegen zijn borst aan. Met een washandje veegde hij het zaad van haar gezicht af, zodat ze weer enigszins toonbaar was en terug naar boven kon.

Duidelijk was echter dat Kyra nog helemaal geen zin had om terug naar de rest van de meiden te gaan. Ze pakte de hand van meneer Evertse en leidde deze naar haar kruis toe. Haar kutje en sterretje mochten dan gevoelig zijn, haar clitje kon nog zeker wel lekker verwend worden vond ze. Meneer Evertse begreep haar en zonder dat ze verder wat hoefde te zeggen begon hij haar clitje te strelen. Zachtjes kreunde ze en het werd alleen maar luider zodra hij met zijn andere hand haar borsten begon te verwennen. Haar borsten waren deze avond amper verwend geweest en dat terwijl haar tepels juist zo gevoelig waren. Dat was iets wat meneer Evertse nu kon ervaren. Al spelend met haar clitje en borsten bracht hij haar nog tot een laatste orgasme. Ditmaal was haar mond niet gevuld met een pik en kon hij haar goed horen kreunen tijdens haar orgasme. Het gekreun weergalmde goed in de badkamer.

Het was nog niet heel laat en aangezien het water nog warm was, bleven meneer Evertse en Kyra nog even zitten. Meneer Evertse streelde haar teder en Kyra vond het maar wat jammer dat het uiteindelijk tijd was om alsnog terug naar boven te gaan. Ze wist echter één ding heel zeker. Dit zou niet de laatste keer zijn dat ze zich zou laten uitwonen door meerdere leraren tegelijkertijd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Valentijn Academie - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: EstrellaDoor: Peter W.
Gelezen: 624x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-01
8.6
:: Belevenissen Van Meta - 15Door: Meta
Gelezen: 2826x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
9.1
:: De MetroDoor: Damian56
Gelezen: 9616x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek
17-01
8.6
:: Personal Assistent - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 11953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Lesbisch
16-01
8.9
:: Een Concert Om...Door: Rock
Gelezen: 16637x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Slipknot, Amsterdam, Paradiso, Vera, Hotel, Hotelkamer, Stiekem
15-01
9.1
:: Ruby 2 (de...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 10313x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 1e Keer, Sex, Anaal, DP, Deep Throat, Spanking
14-01
8.2
:: Personal Assistent - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 22018x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inleiding, Sollicitatie
13-01
8.6
:: Opgewonden BuurmeisjeDoor: Lingerie
Gelezen: 35269x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Facesitiing, Titfuck
13-01
9.1
:: Gezellige Game Middag...Door: Steef
Gelezen: 10599x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrieden, Gamen, Pijpen, Eerste Keer
12-01
7.9
:: Ruby 1 (hoe Het Begon!)Door: Kinky Ruby
Gelezen: 13906x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Ondekken, Seks, Biseks, Experimenteren, Toys
11-01
8.3
:: Ontmaagd Op Het StrandDoor: Seef
Gelezen: 19819x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gepijpt, Neuken, Ontmaagd, Pijpen, Strand, Tiener, Zeeland, Zwembroek
09-01
7.5
:: Verschil In De Kassa - 4Door: R
Gelezen: 12867x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amelia, Pijpen, Beffen, Aftrekken, Romantisch,
07-01
8.3
:: Na De Wedstrijd - 2Door: Koekoen
Gelezen: 20187x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-01
9.1
:: Getinte Sletjes - 10Door: Muis
Gelezen: 8028x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Tieners, Marokkaans, Prostitutie, Feestje
05-01
8.6
:: Roomservice In GambiaDoor: Ilsexx
Gelezen: 26039x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Vrouw, Afrika, Hotel, Verrassing
03-01
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net