Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 61x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 29021x
Lengte: Zeer Lang
Een Kus Voor Altijd! - 1
Door Noor - Mijn Profiel Pagina

Hier is dan eindelijk het lang verwachte vervolg van Noors verhaal. Dit is een zeer lang verhaal en ik heb er dan ook voor gekozen om het in 2 delen te plaatsen. Deel 2 zal een paar dagen later online komen maar het hele verhaal is af dus geen weken wachten voor het vervolg er is!

Is dit de eerste keer dat je een verhaal van Noor en Silvy leest, dan wil ik je zeer sterk aanraden om de vorige delen ook te lezen want dit verhaal sluit daar volledig bij aan. Het is een echt vervolg op het vorige en je gaat als lezer veel dingen niet kunnen volgen zonder wat voorkennis. Alle verhalen staan in chronologische volgorde, dus begin bij het oudste verhaal eerst als je de hele tocht van Noor wil volgen!

En dan nu veel leesplezier lieve schatten!


De regen viel met bakken uit de hemel en maakte de avondfile nog een stuk langer. Op een slakkengangetje reed ik door de natte, grauwe stad tot ik de parkeergarage inreed onder mijn appartementsblok. Even bleef ik zitten toen de auto geparkeerd was, geen zin om ook nog maar één stap te verzetten, maar na een diepe zucht liep ik dan toch maar naar de lift. Een irritant muziekje klonk uit de versleten luidspreker terwijl we naar de tiende verdieping stegen. Ik hoorde het amper, mijn gedachten totaal ergens anders. Als een slaapwandelaar liep ik naar mijn appartement en stak de sleutel in het slot. Aan de andere kant van de deur zat Milo klagend te miauwen terwijl ik het slot open draaide en binnen stapte.. “Jaja, ik ben er….” mompelde ik en deed de deur weer dicht achter me. Sleutels aan het haakje, mijn natte jas aan de kapstok en die pijnlijke pumps uit. Met Milo tussen mijn benen liep ik naar de woonkamer en liet me in de zetel neerploffen. Het was vreselijke dag geweest! De meeting was totaal mis gelopen, mijn baas had mij van heel de fiasco de schuld gegeven en als ‘prachtige afsluiter’ van de dag was mijn auto ook nog stil gevallen. Een uur had ik staan wachten tot de pechdienst mij was komen helpen. Gelukkig was het allemaal snel verholpen, maar ik was veel later thuis dan anders en voelde me gewoonweg rot! Milo kroop bij me op de zetel en liet zich gewillig strelen tot ik me weer wat beter voelde. Dan sprong hij uit de zetel, keek me vragend aan en liep naar de keuken waar zijn etensbakje stond. Hij ging mooi naast zijn bakje zitten, staart rond zijn pootjes gekruld en zijn kopje een beetje scheef als wou hij zeggen “Hé baasje, ik heb honger hoor!”
Ik zuchtte even maar kwam dan toch uit de zetel en liep samen met Milo naar de kast waar ik zijn eten bewaarde. Een paar minuten later schrokte Milo zijn brokjes naar binnen alsof hij nooit meer iets zou krijgen. Voor mezelf haalde ik het restje pasta van gisteren uit de koelkast, zette het in de microgolf en liep naar de badkamer terwijl het warmde.

Het strakke mantelpakje verdween in de wasmand en ik nam de grote slobbertrui van het haakje achter de deur. De trui was versleten, had geen herkenbare vorm of kleur meer en toch kon ik hem niet wegdoen. Ik drukte hem tegen me aan, ademde diep de geur in, op zoek naar een vleugje van een reeds lang vervlogen parfum. Die trui was alles wat me nog van Silvy restte, het was mijn laatste tastbare herinnering aan haar, mijn lieve schat, mijn eerste grote liefde….
De tranen liepen weer over mijn wangen en vielen één voor één op de trui. Ik miste haar zo verschrikkelijk hard, ook al was het nu al bijna twee jaar geleden dat ik haar voor het laatst had gezien. We waren dolgelukkig geweest en hadden net deze flat gekocht om er samen een thuis van te maken. We hadden nog zoveel plannen gehad, hadden nog zoveel dingen willen doen, maar dan was die idioot met zijn zatte lijf in zijn veel te snelle auto was gekropen! Silvy had geen schijn van een kans gehad toen hij in een rotvaart de bocht uit kwam, half op het voetpad rijdend. Ze was door de auto meegesleurd en wel 100 meter verder tegen de gevel van een huis geknald. Ze was op slag dood geweest had de dokter verteld en had dus niet moeten afzien, maar voor mij begon een pijnlijke lijdensweg van rouwen en mijn leven weer oppakken….

Met de trui tegen mij aangeklemd kroop ik weer in de zetel, mijn gedachten op het verleden gericht. Terug naar die koude winteravond toen papa mij had buiten gesmeten…. Bang, verward en diep ongelukkig vertrok ik zonder nog éénmaal om te kijken. Als een slaapwandelaar liep ik naar Silvy's thuis en klopte op de deur. Daar was ik gelukkig wel nog welkom en ik bracht er die eerste verschrikkelijke dagen door terwijl ik alles wat probeerde te verwerken. Ook Silvy’s ouders hadden de foto’s gekregen maar zij stonden wel open voor onze relatie. We hadden lange gesprekken met hen en toen ze merkten dat onze liefde echt was en geen bevlieging, steunden ze ons. Alex had de eerste dagen niets van zich laten horen, maar later belde ze naar Silvy en vertelde dat haar ouders het er moeilijk mee hadden dat hun dochter vernoemd werd in de hele heisa over ‘het lesbisch koppel van school’ en dat ze liever hadden dat Alex geen contact meer met ons had. Om alle mogelijke problemen te voorkomen gingen ze ook weer verhuizen. Deze keer echter naar het buitenland, waarschijnlijk Amerika, waar haar papa voor zijn firma ging werken. Die eerste paar dagen zat ik veilig bij Silvy’s ouders, maar papa had al snel door waar ik was en stond vanaf dan iedere avond aan de deur te roepen en tieren dus zochten we een andere oplossing. Die kwam uit een onverwachte hoek! Cynthia, de zus van Tess, was namelijk in het nabije dorp komen wonen en wou mij graag opvangen. Dankzij haar en Silvy's ouders kon ik gaan studeren en kreeg mijn leven weer een toekomst! Silvy en ik gingen naar dezelfde universiteit en we huurden samen een kleine studio in de buurt van de campus. Ondertussen was Alex naar Amerika vertrokken en ook al hadden we beloofd om contact met elkaar te houden, na een tijdje werd het steeds minder tot het op een dag helemaal stopte. Silvy en ik leefden samen en ik herinner mij die jaren als de gelukkigste van mijn leven. Toen we allebei afgestudeerd waren gingen we samen een tijdje bij Cynthia wonen maar we hadden snel werk gevonden en verhuisden voor onze job naar de andere kant van het land, naar een stad dicht bij de oma van Silvy. We waren jong, dolgelukkig en genoten met volle teugen van ons leven, onze vrijheid! Niemand keek raar op in de stad als ze twee jonge vrouwen hand in hand zagen lopen of elkaar zoenden in het park. We maakten snel vrienden die ofwel ook gay waren ofwel er totaal voor open stonden en ons leven liep rustig verder. En toen was er die rampzalige avond….

Milo kroop op mijn schoot en begon te spinnen opdat ik hem weer zou strelen. Zonder erbij na te denken gleed mijn hand over zijn zachte, gladde pels en de tranen droogden langzaam op. Lieve Milo was een geschenk van Silvy geweest voor mijn verjaardag, een paar maanden voor het ongeval. Hij had mij er doorheen geholpen en ik was blij dat ik hem had. Hij was zelfs mee geweest naar de begrafenis van Silvy, stil zittend op zijn kussentje naast mij en alles volgend met zijn zwarte pientere oogjes. Mama, die naar de begrafenis was gekomen, had raar gekeken naar Milo die op mijn arm zat toen ze mij na de dienst aansprak. Ik was die dag niet klaar om met haar te praten na al die jaren zonder enig contact en deed dus heel afstandelijk. Ik denk dat ze het begreep, in ieder geval zei ze er niets van. Een paar dagen later waren we dan toch samen koffie gaan drinken en daar vertelde ze mij dat ze zoveel spijt had van hoe het allemaal was gelopen. Eerst was ik kwaad geweest dat ze pas na 6 jaar en de dood van Silvy eindelijk de moed had gevonden om weer contact te zoeken maar ondertussen hadden we elkaar regelmatig opgezocht en was er terug een band. Van papa had ik nooit meer iets gehoord en mams vertelde me dat ze na de scheiding zelf ook geen contact meer met hem had. Hij had het ons nooit vergeven dat we niet pasten in zijn beeld van het perfecte gezin.

Tring!!! Het gerinkel van de telefoon haalde me terug uit naar het hier en nu. “Hallo, met Noor.”
“Hey lieverd! Met Tara hier! Ik kom je ophalen want wij gaan een avondje stappen! Woohoo!”
“Nee Tara, ik heb er geen zin in…. Misschien een andere keer, oké?”
“Sorry schat, dat was geen vraag hoor! Het is je verjaardag dus jij komt met ons mee en daarmee uit! Trek wat leuks aan en zie dat je klaar bent! Tot zo!!”
Nog voor ik iets kon zeggen, legde ze af. Tara was één van onze…. mijn nieuwe vrienden hier in de stad en een licht gestoorde losbol zoals ze zelf altijd zei. Tara was 100% lesbisch en een enorme flirt! Zo hadden we haar ook de eerste keer ontmoet op een feestje. Ze was onmiddellijk naar me toe gestapt met maar één doel, namelijk het nieuwe meisje van de avond te verleiden en mee naar huis nemen! Maar daar had Silvy een stokje voor gestoken en de rest van de avond hadden we elkaar wat beter leren kennen terwijl we de nodige cocktails dronken. Na die eerste avond werd Tara een geweldige vriendin die er altijd voor ons was en na Silvy's dood deed ze er alles aan om mij toch weer gelukkig te maken. Even bleef ik in de zetel zitten, Milo op mijn schoot strelend, maar dan zette ik hem in de zetel naast me en stond op om naar mijn kamer te gaan. Tara kende geen neen dus ik kon me maar beter gaan klaar maken voor een avondje stappen met de meiden!
Ik liep net terug naar de zetel toen de deurbel ging. Milo keek even op van zijn plekje maar bleef verder rustig liggen. Even later deed ik de deur open en werd enthousiast begroet door Tara. Ze kuste me op de wang en liep dan recht naar Milo toe. “Dag lieverd!” zei ze terwijl ze even achter zijn oren kriebelde. Dan keek ze naar mij met een keurende blik en vroeg “Wat moet dit voorstellen? We gaan stappen, niet naar een saai bedrijfsfeestje hé! Is dit nu een outfit om je verjaardag te gaan vieren? Je wordt maar één keer 28 hoor!”
“Hoe bedoel je? vroeg ik twijfelend, mezelf bekijken in de grote spiegel. Ik had een zwarte skinny jeans aan, een los topje en een zacht grijs golfje. Verder had ik niet veel aandacht besteed aan make-up, gewoon een beetje mascara en een lichte tint rood op mijn lippen. Mijn haar zat gemakkelijk samen in een staart, eigenlijk zoals bijna altijd. Zelf vond ik het allemaal best oké maar Tara had duidelijk andere plannen.
“Lieve Noor, hoe denk je ooit een lekkere meid in je bed te krijgen als je niet wat meer moeite doet? Je gaat toch niet je hele leven alleen blijven zitten, ofwel? Nee! Niet tegenpruttelen! Hoelang is het al geleden dat je nog eens écht goede seks hebt gehad? En die Dokter Triller op je nachtkastje telt niet mee hé!” Een beetje beschaamd keek ik naar Tara want ze had gelijk. Sinds Silvy’s dood had ik niemand meer gehad, ook niet gewoon voor seks. Dat lag me niet, voor mij moest het met gevoelens zijn of het gebeurde niet. Ik kreeg wel aandacht genoeg, daar niet van, maar er was nooit meer die ‘klik’ geweest na Silvy en Alex. Tara sleurde me echter mee naar de slaapkamer voor een complete restyling zonder ook maar naar één woord van mijn protest te luisteren!

Wat later liep ik in een losse broek die toch mooi aansloot rond mijn billen en een diep uitgesneden topje met daarover een vestje in matching kleuren naar de auto om naar Kaat en Amber te gaan. Mijn haren zaten los en Tara had er een losse krul ingezet om daarna mijn make-up heel wat uitdagender te maken met als finishing touch volle, dieprode lippen. Aangekomen bij Kaat en Amber dronken we eerst nog wat cocktails om daarna naar onze vaste club te wandelen. De cocktails hadden hun effect niet gemist en we waren alle vier lekker los en vrolijk! Kevin, de vaste barman van de club kwam met een brede glimlach naar ons toe en gaf iedereen een zoentje om daarna vier glazen van de heerlijke huiscocktail voor ons neer te zetten. “Alsjeblief dames, van het huis voor de jarige!” ze hij met een knipoog naar mij. Ik nipte van het glas en keek dan even rond. Het was al gezellig druk en ik zag wat bekende gezichten. Tara had meer oog voor de nieuwe meiden die ze keurend bekeek om haar ‘doel’ van de avond te kiezen. Het was een gezellig avond en we dansten veel en dronken nog meer cocktails maar na een tijdje was ik bekaf en zei tegen de rest dat ik even wat ging rusten. De loungehoek lag achteraan in de club en was bijna leeg dus plofte ik me neer in één van de grote, zachte zetels. Kaat en Amber kwamen even bij me zitten maar liepen als snel terug naar de dansvloer en genoten van de aandacht die ze kregen van zowel mannen als vrouwen. Tara zag ik in een hoekje staan met een jong meisje dat haar bewonderend aankeek. Ze boog wat naar haar toe en even later stonden ze langzaam en sensueel te tongen. Dan fluisterde Tara iets in het oor van haar laatste verovering. Ik zag het meisje even blozen maar dan knikte ze ja en liep hand in hand met Tara mee naar buiten. Die keek nog even achterom en gaf me een veelbetekenende knipoog voordat ze door de deur verdween. Even moest ik glimlachen. Tara was heel goed in het verleiden van onschuldige meisjes maar ze zou haar in iedere geval laten genieten zodat ze altijd wat zou blozen als ze nog eens aan deze avond terug dacht. Er kwamen meer mensen naar de loungecorner en ik deed mijn ogen dicht om niet te worden gestoord.

Ik had geen idee hoelang ik had geslapen maar plots schrok ik wakker en zag dat de loungecorner leeg was. Of nee, er zat nog iemand in de zetel rechts van mij. Ik zag alleen maar een hoofd met diep zwart haar boven de grote zetel uitkomen maar het leek me niet iemand die ik kende. Ik wou net vertrekken toen ik een zachte stem hoorde zeggen “Nee schatje, ik vind het ook niet tof dat ik naar hier moest komen maar je kent Nikki! Als ze iets in haar hoofd heeft zal ze het doen, of je het wilt of niet en ik kon haar toch niet alleen naar hier laten komen?! Ze is nog jong en je weet maar nooit wat er allemaal kan gebeuren in zo’n club!” De manier waarop ze het zei maakte duidelijk wat de vrouw in de zetel vond van onze lesbische club en dat was niet echt veel goeds! Dan ging het gesprek verder en de vrouw antwoordde “Ik weet het ook niet waar ze is, ik zeg het je toch, ze is met die…. die blonde vrouw naar buiten gegaan en ik ga zéker niet kijken wat ze aan’t doen zijn! Nee liefje…. Ze is groot genoeg om die beslissing te nemen…. Ja, ik zie je ook graag. Ja, oké. Tot straks!” Met een klap deed de vrouw haar telefoon dicht en stond op waardoor ik haar voor het eerste zag. Ze was knap! Heel knap eigenlijk! Een lang, slank figuur, goed gevormde borsten en golvend zwart haar dat net boven haar billen stopte. Ze droeg een strak, zwart kleedje en had duidelijk pijn van haar schoenen want ze mankte een beetje toen ze naast me door liep. Ze had iets betoverends over zich en ik kon mijn ogen niet van haar af houden, haar nakijkend tot ze tussen de mensen op de dansvloer verdween.

“Knap ding hé!?” hoorde ik plots naast me zeggen. Geschrokken keek ik om en zag het lachende gezicht van Tara. “Euh… Hoe bedoel je?” mompelde ik maar mijn kaken werden rood en ik durfde haar niet aankijken. Tara kwam naast me zitten en gaf een vlugge zoen op mijn kaak. “Ik heb je wel zien kijken liefje. Die lange, zwartharige diva deed je bijna kwijlen van verlangen. Heb ik gelijk of heb ik gelijk?!”
Ik gaf Tara een stomp op haar schouder maar kon het in alle eerlijkheid niet ontkennen. Die vrouw deed me wat en ik wilde weten hoe dat kwam. “Ken je haar?” vroeg ik zo neutraal mogelijk maar Tara’s ogen schitterden terwijl ze me aankeek. “Een beetje. Heb je daarstraks dat knappe, jonge, blonde schatje gezien waarmee ik stond te zoenen? Wel, dat is het zusje van jouw diva’s vriendje. Mijn schatje vertelde me dat ze niet alleen naar hier mocht komen en daarom heeft ze haar toekomstige schoonzus mee gesleurd. Het lieve ding is nog niet zeker of ze nu wel of niet lesbisch is, maar die diva die met haar broer date is zo hetero als maar kan, dus ik zou er mijn hoop niet op zetten dat het iets kan worden Noortje. Het zal niet gaan lukken…. spijtig genoeg!”
“Hoe bedoel je, spijtig genoeg?”
“Wel, als ik jou zo zag kijken dan denk ik dat je met veel plezier dat strakke kleedje van haar lijf had willen trekken, waar of niet?”
“Misschien…. Maar dat zullen we dus nooit weten hé!”
Tara lachte nog even en gaf me een zoen. “Zoek een gemakkelijker doelwit uit liefje, zoals bijvoorbeeld die lekkere brunette daar…. Ja, die daar achteraan de bar staat…. Die is er helemaal klaar voor, geloof me maar! En dan kan jij ook nog eens genieten!” Ik keek even twijfelend naar het meisje dat Tara bedoelde maar ze was hooguit 18 jaar, een kind nog, dus schudde ik mijn hoofd en mompelde “Daar begin ik niet aan…. Die moet nog veel te veel leren!”
Tara schoot in de lach en stikte bijna in haar drankje maar uiteindelijk kon ze toch weer ademen en keek me met een enorme glimlach weer aan. “Zie je wel dat jij zin hebt in seks!? Ik had gelijk liefje, dus maak er nu werk van want anders is de avond voorbij en lig jij weer alleen in dat grote bed van je met die Dokter Triller in de hoop zo toch nog wat ‘actie’ te beleven!” Tara stond op, gaf me nog een knipoog en liep weer naar haar ‘schatje’ van de avond die al op haar stond te wachten terwijl ze mij met een jaloerse blik aankeek.

De rest van de avond zag ik de knappe vrouw een paar keer over de dansvloer lopen maar ik kreeg geen kans om even met haar te praten. Uiteindelijk besloten Tara en ik om naar huis te gaan maar bij het naar buiten lopen botste ik tegen de zwartharige vrouw op toen zij net naar binnen stapte. Haar telefoon viel uit haar hand en met een boze blik naar Tara bukte ze zich om de telefoon op te rapen. Helaas deed ik net hetzelfde waardoor we met onze hoofden tegen elkaar botsten. Heel even, het duurde niet langer dan enkele seconden, keek we elkaar recht in de ogen en het leek wel of de wereld plots stil bleef staan. Ze straalde gewoon, met een lichte blos op haar wangen en een kleine rimpel in haar voorhoofd van frustratie en haar ogen die schitterden in het zwakke licht van de gang. “Sorry….” mompelde ik en gaf haar telefoon terug waarbij onze vingers elkaar raakten. Ze zei niets maar sloeg haar ogen neer en nam haar telefoon aan. Dan kwam Tara’s liefje van de avond de hoek om en riep naar de knappe vrouw voor mij “Hey Sofie! Hier ben je! Ik sta buiten maar op je te wachten en jij….” Ze kwam naar ons toe gestapt en zag dan pas Tara naast ons staan. “Euh…. wat…. Ik euhm….” Haar kaken kleurden dieprood en ze zweeg terwijl ze van Tara naar Sofie en mij keek. Uiteindelijk was het Sofie die als eerste weer bij haar positieven kwam. Ze stak haar telefoon weg in haar handtas, bedankte mij snel en liep naar haar schoonzusje toe. Haar bij de arm pakkend zei ze “Vooruit Nikki, we gaan naar huis!” Even leek Nikki niet mee te willen maar dan boog ze haar hoofd een beetje en mompelde “Ik kom al….” Nog eenmaal keek ze verlangend naar Tara maar dan sloeg de deur achter hen dicht en waren ze verdwenen. Tara keek naar mij en zuchtte even. “Kom lieverd, we gaan eerst nog wat drinken.” zei ze zacht en liep samen met mij naar de bar.

De volgende ochtend had ik een kater vanjewelste en belde me ziek bij m’n baas. Hij kon er niet mee lachen maar na de klote dag van gisteren kon het me niks schelen. Pas in de late namiddag kroop ik uit mijn bed en nam een lange, warme douche zodat ik me weer wat opgefrist voelde. Ik had een aantal gemiste telefoontjes en keek even. Een paar van Tara en ook Kaat had gebeld maar geen boodschappen. Dus niets dringends! Even later kroop ik met een kopje koffie in de hand samen met Milo in de zetel. De warmte van Milo en mijn half uitgewerkte kater maakten dat ik wat zat te dagdromen en dan verscheen Sofie, mijn knappe zwartharige verleiding weer voor mij. Haar lange haren golfden in een licht briesje en haar ogen twinkelden als de diepblauwe zee in de ondergaande zon. Ze keek me recht in de ogen en glimlachte even om zich dan om te draaien en langzaam weg te lopen. Ze keek nog één keer achterom en wenkte naar me, opende haar mond en zei zacht….
“Tring!!”
Met een schok werd ik wakker uit mijn dagdroom en keek naar mijn telefoon die een hels kabaal maakte op het koffietafeltje. Het was Tara!
“Hey lieverd! Gaat het al wat beter met je? Je had het zwaar te pakken gisterenavond toen ik je naar huis bracht.”
“Het gaat wel….” mompelde ik, nog steeds niet helemaal wakker van mijn dagdroom.
“Ben je zeker? Je klinkt niet echt…. lekker. Zal ik langs komen?”
“Nee joh, het gaat wel. Echt hoor! Ik ben gewoon nog wat moe. Ik zie je later wel!”
“Oké dan…. Tot later Noortje! En bellen als er iets is hé meid?!”
“Doe ik….”

Ik maakte een verse kop thee en kroop weer in de zetel met Milo op mijn schoot. Even wat zappen op de tv maar al snel stond Netflix op en deed ik mijn best om niet meer aan Sofie te denken. Het was echter verloren moeite en uiteindelijk zette ik de tv af, deed mijn loopkleren aan en wandelde naar het park dat vlakbij lag. Gelukkig was het vandaag beter weer en met de zon in de rug liep ik een flink eind het park in. Zoals altijd werkte het heerlijk ontspannend en met leuke muziek in m’n oren rende ik in een hoog tempo door tot ik niet meer kon. Even bleef ik staan uithijgen, voorovergebogen en steunend op mijn benen. Dan keek ik even rond me, dit deel van het park kende ik niet zo goed. Wat verder stond een toilethuisje en een drinkfontein met een paar bankjes ernaast. Ik had best dorst en liep dus naar het drinkfonteintje. Net toen mijn lippen boven de waterstraal hingen liep iemand tegen mij op zodat het water over heel mijn gezicht spetterde. Proestend kwam ik weer recht en keek kwaad naar wie me dat had gelapt. Maar de boze woorden stierven in mijn mond nog voor ze naar buiten kwamen want ik keek recht in de diepe, donkere ogen van Sofie. “Sorry…. Ik had je echt niet gezien.” zei ze verontschuldigend maar dan kwam er een blik van herkenning in haar ogen. “Heb ik jou gisteren niet in die…. die club gezien?” vroeg ze voorzichtig.
“Ja, inderdaad….” zei ik zo neutraal mogelijk. “Daar was ik het die tegen jou opliep, we staan dus quite denk ik!” Er verscheen een brede glimlach op haar gezicht en even moest ik slikken. Ze zag er hier, in het zonlicht, nog knapper uit dan gisteren in de club.
“Wil je een koffie gaan drinken?” vroeg Sofie. “Ik ken hier vlakbij een heel gezellige koffiebar, dus….” Ze keek me vragend aan. Vergiste ik me nu of zag ik in haar ogen een flikkering van hoop, een stille smeekbede om ja te zeggen?
“Euh…. ja, lijkt me wel leuk!” Het kwam wel uit mijn mond maar het klonk alsof een vreemde het zei. Maar Sofie leek het niet te merken en met een stralende glimlach nam ze mijn hand vast en wandelden we het park uit.

Een paar dagen later stond Tara weer voor de deur. “Hey lieverd, ik heb lekkere pizza meegebracht en die gaan we samen opeten!” Het rook heerlijk en even later zaten we gezellig in de zetel te smullen van twee véél te grote pizza’s terwijl we elkaar bij praatte over wat er de voorbije dagen zoal was gebeurd. “Oh ja, dat moet ik je ook nog vertellen!” zei ik met mijn mond vol pizza. “Raad eens wie ik ben tegen gekomen in het park?”
Tara haalde haar schouders op. “Geen idee liefje! Wie?”
“Weet je nog die knappe vrouw met dat lange zwarte haar in de club vorige week? Jij had die avond wat met haar schoonzusje.”
“Ha, je hetero crush! Ja die herinner ik me nog! Wat? Heb je haar gezien?”
“Yep! En we zijn zelfs samen koffie gaan drinken!”
“Ho, wacht eens even! Je bedoelt toch die vrouw waar jouw hartje een slag van oversloeg toen je haar zag in de club en die 100% straight is? Die waarvan ik zei dat je er niet moest op hopen? Bedoel je die vrouw?”
“Ja, die bedoel ik. Zij liep tegen mij op in het park en stelde toen voor om samen een koffie te gaan drinken. En ik heb ‘ja’ gezegd.”
“Noor! Lieverd! Zeg me nu niet dat je aan het hopen bent hé!?” Tara keek oprecht bezorgd maar ik schudde mijn hoofd.
“Nee, je kan gerust zijn. We hebben gewoon wat gepraat. Vooral over haar schoonzusje, denk ik…. Eerlijk gezegd weet ik niet meer zoveel van wat ze allemaal verteld heeft. Ik…. Och, het was gewoon leuk om haar nog eens te zien.”
Tara schudde haar hoofd. “Noor, Noor, Noortje! Dit gaat slecht aflopen lieverd! Ik kan het zo aan je zien dat je tot haar aangetrokken bent en voor je het weet ben je verliefd op haar. Maar zal zij ooit je gevoelens beantwoorden? Ik vrees dat je alleen maar teleurgesteld zult zijn en dat je alleen achterblijft terwijl zij terug naar haar vriendje huppelt.”
Ik wou het ontkennen, zeggen dat Tara geen onzin moest vertellen en dat ik mij niet in een hopeloze crush zou storten die gedoemd was om slecht af te lopen. Maar als ik eerlijk was moest ik wel toegeven dat Sofie al veel dieper zat dan ik ooit had verwacht.
“Ach, we zien wel wat er gebeurd….” zei ik nonchalant maar ik zag hoe Tara me aankeek, ze wist beter en ze was bezorgd.

Een tijd lang zag of hoorde ik Sofie niet en langzaam viel alles weer in zijn normale plooi. Werk, uitgaan met de meiden en bijna dagelijks gaan sporten. Maar dan kreeg ik op een avond een berichtje binnen terwijl ik stond te koken.
Hey Noor, met Sofie! Alles goed met je? Sorry dat ik zolang niets heb laten horen maar het was gewoon super druk hier. Maar ik vroeg me af of je geen zin had om morgen iets te gaan drinken of een avondje stappen? David, mijn vriend, is op zakenreis en ik zit al de hele week alleen thuis mij te vervelen dus is het hoog tijd voor wat plezier en ik dacht aan jou dus als je zin hebt…..? Je laat me maar iets weten, oké? Tot snel, Sofie. X
Ze eindigde haar berichtje met een X, een kusje. “Ach,” dacht ik bij mezelf, “dat zal wel uit gewoonte zijn! Daar moet je niets achter zoeken Noor, anders wordt je nog gek!” Maar hoe redelijk die stem in mijn hoofd ook klonk, toch kroop de opwinding doorheen mijn lichaam en nestelde zich uiteindelijk tussen mijn benen. Het idee om een avondje te gaan stappen met Sofie maakte me bloedgeil. Ik kon me niet langer bedwingen en liep snel naar de slaapkamer, ondertussen een spoor aan kleren achterlatend. Een paar minuten later lag ik naakt op de zachte lakens van mijn bed en liet mijn vibrator tussen mijn kletsnatte lipjes naar binnen dringen. De rillingen liepen over mijn huid en zette me in lichterlaaie terwijl ik steeds weer nieuwe vlagen opwekde met mijn Dokter Triller zoals Tara hem lachend noemde. Ik kneep in mijn harde tepels, streelde dan over mijn nog steeds vlakke buik en mijn glad geschoren heuveltje om uiteindelijk net boven mijn stijve klitje te stoppen. Zachtjes wreef ik in cirkels om het gevoelige plekje heen, steeds weer verleidend maar net niet aanrakend. De vibrator verdween bijna helemaal in mijn grotje en stuurde golven van genot van mijn tenen tot aan mijn haren. Steeds weer zag ik de prachtige ogen van Sofie voor me, steeds weer zoende ik haar zachte, warme lippen, steeds weer trok ik haar dichterbij om haar opwindende lijfje tegen dat van mij te voelen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik overspoeld werd door een vloedgolf van genot en tot een heerlijk orgasme kwam. Zo kort als het was geweest, zo uitgeput was ik erna! Dit was het beste orgasme in ruim twee jaar bedacht ik me, net voordat ik in slaap viel boven op de lakens.

Voor wel de honderdste keer controleerde ik in de spiegel of mijn haar wel goed lag toen er werd gebeld. Snel liep ik naar de deur en keek op het schermpje van de intercom wie er in de hal stond. Het was Sofie! “Hey! Met mij!”
“Hey, ja, ik zie je! Kom maar naar boven, tiende etage, eerste deur aan je linkerkant als je uit de lift stapt.”
Ze zwaaide nog even en liep dan naar de lift. Even later werd er zacht op de deur geklopt waarop ik ze open deed en Sofie naar binnen liet komen. Ze gaf me een zoen op de wang, deed haar jas uit en ik hing hem aan de kapstok waarna we samen naar de zithoek liepen. Mijn hart bonkte in m’n keel van de zenuwen maar ik negeerde dat zo goed mogelijk en genoot ondertussen van het uitzicht van Sofie die voor mij liep. Ze droeg een nauw aansluitend kleedje dat haar prachtige figuur perfect accentuurde en haar lange haren hingen los over haar rug. De puntjes dansten net niet over haar volle billen die uitnodigend mee wiegden tijdens het stappen. Ik liet Sofie gaan zitten en haalde twee glazen uit de kast. “Lust je een cocktail voordat we vertrekken?” vroeg ik terwijl ik de glazen al vulde. “Graag!” antwoordde Sofie waarop ik haar een glas aanreikte en ook ging zitten. Sofie proefde even van haar drankje. “Heerlijk!!” zei ze en nam nog een slok. Dan zette ze haar glas op het tafeltje en keek me stralend aan. “Je was zeker verrast toen je mijn berichtje kreeg?” zei ze. “Ja, echt sorry dat ik niet eerder wat heb laten horen maar ja, het is de laatste tijd ook zo druk geweest op het werk en dan met David die net promotie heeft gekregen en Nikki die van het ene liefdesdrama naar het andere loopt…. Gewoon om gek van te worden! Ik had echt willen bellen maar het kwam er gewoon niet van maar dan deze week zat ik elke avond daar alleen in dat appartement en ik wou er écht eens tussenuit! En het was de laatste keer tussen ons zo gezellig geweest dat ik spontaan aan jou dacht om mee te vragen. Mijn andere vriendinnen zijn zo…. saai geworden en willen niet meer naar clubs gaan of gewoon iets gaan drinken. Het moet altijd 'samen met de partner’ zijn, of naar één of ander restaurant dat aangeprezen werd op het werk, of een 'gezellige daguitstap’ waarbij je om 7 uur 's avonds al weer thuis in de zetel zit…. Ik ben nog maar 27 en ik wil nog wat genieten van mijn leven, begrijp je?” Ik knikte braaf en nipte nog eens aan mijn cocktail. Sofie bleef maar verder praten en alles wat ik kon bedenken was hoe knap ik haar vond. Haar twinkelende ogen die alle emoties lieten zien terwijl ze praatte, haar slanke, verzorgde handen die ze niet stil kon houden als ze zich opwond, haar volle lippen die gewoon smeekten om te worden gezoend, alles aan haar deed mijn hartje sneller slaan!

Na nog een tweede cocktail vertrokken we naar een club die Sofie had uitgekozen. Ik was er nog nooit geweest maar Sofie vertelde enthousiast dat het de beste club van de stad was en al snel stonden we samen te dansen op de volle dansvloer. Sofie danste heerlijk en ik kon mijn ogen niet van haar sensueel bewegende lijf afhouden. Door de drukte in de club stonden we steeds dichter bij elkaar en ik genoot van haar heerlijke parfum die als een sluier om haar heen hing. Toen de hippe dansmuziek overging naar zwoele R&B kwam Sofie nog wat dichterbij en keek me verleidelijk in de ogen. De cocktails bij mij thuis en hier in de club hadden duidelijk hun effect en haar remmingen verdwenen helemaal. Rond ons waren andere koppeltjes ook verleidelijk aan het dansen en vooral de twee jonge meisjes naast ons trokken de aandacht. Hun strakke jonge lijfjes gleden over elkaar en terwijl ze ritmisch met hun bekken tegen elkaar op schuurden waren ze zonder enige schroom elkaar aan het tongen. Ik zag Sofie kijken en ze likte over haar lippen. Onze dansende lichamen kwamen steeds dichter tegen elkaar en ze legde haar hand op mijn billen. Haar ogen zochten de mijne en ik verdronk in de diepe donkere blik die er in lag. De wereld verdween op de achtergrond en ik had het gevoel alsof de tijd bleef stil staan. We bewogen steeds langzamer, Sofie's hand brandde op mijn bil en ik keek haar verlangend aan. Mijn vingertop streelde zacht over haar kaak en ze huiverde onder de aanraking maar haar ogen bleven stralen en nodigden uit om verder te gaan. Langzaam gleed mijn hand achter haar hoofd en ik krulde mijn lippen om ze dan zacht als een landende vlinder op de hare te plaatsen. Ze proefde heerlijk en weer ging er een huivering door haar heen. Wat harder duwend zoende ik haar nu vol overgave en merkte hoe haar tong heel voorzichtig over mijn onderlip streelde. We genoten allebei van het heerlijke moment maar dan liep er iemand ruw tegen ons op en geschrokken deed Sofie een stap achteruit. Het moment was voorbij en haar ogen stonden nu vol twijfel en verwarring.

Einde van deel 1

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: EstrellaDoor: Peter W.
Gelezen: 621x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-01
8.6
:: Belevenissen Van Meta - 15Door: Meta
Gelezen: 2826x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
9.1
:: De MetroDoor: Damian56
Gelezen: 9616x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Erotiek
17-01
8.6
:: Personal Assistent - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 11953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Lesbisch
16-01
8.9
:: Een Concert Om...Door: Rock
Gelezen: 16637x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Slipknot, Amsterdam, Paradiso, Vera, Hotel, Hotelkamer, Stiekem
15-01
9.1
:: Ruby 2 (de...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 10313x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 1e Keer, Sex, Anaal, DP, Deep Throat, Spanking
14-01
8.2
:: Personal Assistent - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 22018x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inleiding, Sollicitatie
13-01
8.6
:: Opgewonden BuurmeisjeDoor: Lingerie
Gelezen: 35269x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Facesitiing, Titfuck
13-01
9.1
:: Gezellige Game Middag...Door: Steef
Gelezen: 10599x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrieden, Gamen, Pijpen, Eerste Keer
12-01
7.9
:: Ruby 1 (hoe Het Begon!)Door: Kinky Ruby
Gelezen: 13906x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Ondekken, Seks, Biseks, Experimenteren, Toys
11-01
8.3
:: Ontmaagd Op Het StrandDoor: Seef
Gelezen: 19819x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gepijpt, Neuken, Ontmaagd, Pijpen, Strand, Tiener, Zeeland, Zwembroek
09-01
7.5
:: Verschil In De Kassa - 4Door: R
Gelezen: 12867x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amelia, Pijpen, Beffen, Aftrekken, Romantisch,
07-01
8.3
:: Na De Wedstrijd - 2Door: Koekoen
Gelezen: 20187x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-01
9.1
:: Getinte Sletjes - 10Door: Muis
Gelezen: 8028x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Tieners, Marokkaans, Prostitutie, Feestje
05-01
8.6
:: Roomservice In GambiaDoor: Ilsexx
Gelezen: 26038x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Vrouw, Afrika, Hotel, Verrassing
03-01
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net