Opwindend.Net
Datum: 11-07-2018
Stemmen: 113x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13525x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Servicebalie
Door Robin - Zoek naar meer...

Hallo lezers. Dit is mijn eerste verhaal. Tips of ideeŽn zijn daarom ook van harte welkom!

Dit verhaal is gebaseerd op en waargebeurde situatie. De namen van betrokkenen (en mijzelf) zullen dus ook niet de echte namen zijn. Ik wens jullie veel leesplezier.


Mijn naam is Robin 18 jaar en ben verder een doodnormale jongen, ik zie er gewoon verzorgd uit. Hetgeen wat ik meemaakte speelde af op 6 april 2018. Het was mijn 18e verjaardag, maar ik was vergeten vrij te vragen en moest daarom in de middag een paar uurtjes werken bij de supermarkt. Ik werkte daar (hoofdzakelijk) als groenteman, maar deze avond zou ik ingeleerd worden zodat ik ook achter de servicebalie kon staan als dit nodig was. Dit maakte het feit dat ik op mijn verjaardag moest werken minder erg, omdat ik ingeleerd zou worden door DaniŽlle. DaniŽlle is een 18 jarige meid waar ik het goed mee kan vinden. Daarnaast ziet DaniŽlle er goed uit, ze heeft blond haar, groene ogen, een flinke E cup en een achterwerk waar je u tegen zegt. Verder is DaniŽlle behoorlijk groot, wat er voor zorg dat haar curves goed bij haar bouw passen.

Vrijdag 6 april, 12:55

Mijn dienst begint om 13:00 dus ik meld me netjes op tijd bij DaniŽlle. We praten samen nog wat alvorens we naar de servicebalie gaan. Daar krijg ik de instructies om over haar schouder mee te kijken hoe alles werkt. Dit vind ik niet erg omdat ik zo tussendoor ook een beetje naar haar kontje kan kijken. Het is vrij rustig in de winkel en mijn gedachtes dwalen dan ook af. Ik begin een beetje te fantaseren over DaniŽlle. Bij deze gedachte begint mijn penis al flink te steigeren. Plots stapt DaniŽlle naar achter waardoor ze met haar kont tegen mijn kruis aan schuurt. SHIT: zou ze het gemerkt hebben?.

DaniŽlle: oh sorry, ik was even vergeten dat je achter me stond

Ik: hahaha, maakt niet uit, kan gebeuren.

Gelukkig, ze heeft het niet gemerkt, dacht ik. We gaan weer verder met het werk, maar ik merk dat DaniŽlle steeds vaker ďper ongelukĒ met haar kont over mijn kruis schuurt. Steeds drukt ze haar kont iets harder en iets langer tegen mijn penis aan. Ze moet het dus gemerkt hebben. Het wordt voor mij steeds lastiger om mijn stijve te verbergen. Dit merkt ze en begint me nu praktisch droog te neuken met haar kontje. Ik krijg het Spaans benauwd want we staan midden in de winkel en zouden elk moment betrapt kunnen worden, wat ook voor een extra spanning zorgt. DaniŽlle begint zacht en sensueel te praten.

DaniŽlle: volgens mij zit er iemand met zijn gedachten ergens anders.

Ik: volgens mij doe jij je best om mijn gedachten daar te brengen.

DaniŽlle: er is toch niks te doen en we moeten je verjaardag hier toch wat relaxter maken.

DaniŽlle stapt een klein beetje naar voren en probeert zo onopvallend mogelijk met haar hand mijn kruis te bereiken. Heel behendig maakt ze mijn gulp open en met een beetje gefriemel haalt ze zo mijn pik door de gulp heen. Zachtjes begint ze me af te trekken. Op dat moment komt er een klant aan, maar DaniŽlle doet alsof er niks aan de hand is en helpt de klant vriendelijk. Nadat ze de klant heeft geholpen, begint ze me weer af te trekken. Op het moment dat ze ziet dat er even niemand ons zou kunnen zien, duikt DaniŽlle op haar knieŽn. Ze kijkt me geil aan en begint me vol overgaven te pijpen. Wat kan zij dit goed, dacht ik. Sensuele, korte likjes wisselt ze af met deepthroaten en alles wat daar tussen zit. Ik word echt gek en heb dan ook niet in de gaten dat er een klant aan de balie staan.

Klant: pardon meneer zou ik een staatslot mogen.

Ik: Ö.

Klant: hallo?

Ik; ehhh oh sorry, hoe kan ik u helpen.

Klant: ik wil een staatslot

Ik: oke dat wordt dan 12 euro alstublieft

Ik: dan wens ik u nog een fijne dag!

Als ik de klant heb geholpen kijk ik naar beneden en zie ik dat DaniŽlle haar bloesje een beetje heeft opengemaakt zodat ze haar mooie grote borsten eruit kom laten. Dit had ik niet in de gaten omdat ik de klant zo goed mogelijk probeerde te helpen terwijl zij me bleef pijpen. Met een hand probeerde ik een van haar borsten te kneden. Dit moest natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk, want we mochten niet betrapt worden. Plots stopt DaniŽlle met pijpen en kijkt me ondeugend aan. Ik kijk met een vragende blik terug, want waarom stopt ze? Dit wordt al snel duidelijk als ze mijn pik tussen haar borsten legt en me zo begint af te trekken, waarbij ze met haar tong mijn eikel likt. Na een paar minuten voel ik dat ik dit niet lang meer ga volhouden en meld dit ook bij DaniŽlle.

Ik: ahhh DaniŽlle, ik ga bijna komen!

DaniŽlle: hmmm ja spuit je lekkere zaad lekker diep in mijn mondje

Ik: hmmm jaaa ahhh ohja hmmm.

Ik: ahhh DaniŽlle, ik ga komen!

DaniŽlle stopt direct mijn hele pik in haar mond waarna ik meteen een orgasme krijg zoals ik nog nooit heb gehad. Dikke klodders zaad spuit ik in dat geile pijpmondje van haar.Het moet een flinke lading zijn want als ik mijn pik terugtrek, kan DaniŽlle niet alles binnenhouden, waardoor er een klodder sperma op haar borsten komt. DaniŽlle opent haar mond en kijkt me geil aan, waarna ze daarna alles doorslikt. Als ze alles heeft geslikt laat ze haar lege mondje zien en likt daarna mijn pik schoon. Deze stopt ze daarna weer terug in haar broek en staat weer op. Op het moment dat ze haar bloesje weer dicht wilt doen, attendeer ik erop dat er nog sperma op haar borsten zit. Ze kijkt me weer stout aan en zonder haar borsten schoon te maken doet ze haar werkbloes dicht. Zo, nu is het tijd voor pauze, zegt DaniŽlle.

Dit was mijn eerste verhaal. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Tips en ideeŽn zijn altijd welkom. Een vervolg komt zeer waarschijnlijk, want er is in de tussentijd genoeg gebeurt tussen mij en DaniŽlle.

Zoek naar meer verhalen van Robin...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 10098x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 13734x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 19680x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 20035x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12814x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 29633x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14788x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22537x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 22110x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23750x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15778x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 23049x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4335x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8343x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27270x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net