Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 216x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 39722x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Op Neefje Passen
Door JohnD - Mijn Profiel Pagina

‘Oppassen op je neef’? De verbazing in Eva’s stem was duidelijk hoorbaar. Kelly keek haar met de meest onschuldige blik aan en knikte even. ‘En je vertelt net dat je neef al 16 is’? De verbazing in Eva’s stem was nu vermengd met ongeloof. Kelly keek haar vriendin aan en knikte opnieuw glimlachend. Deze keer voegde ze er een een bevestigend geluidje aan toe.

‘Je houdt me gewoon voor de gek’ riep Eva. “Je hebt een ander plan en je vertelt me dit zotte verhaal om je echte plannen te verbergen’. Normaal was Eva de gekke en spontane van de twee. Het zou dan ook leuk zijn als Kelly ook eens spontaan een gek idee had bedacht.

Maar Kelly lachte niet. Ze was óf een hele goede actrice óf ze was gewoon doodserieus. ‘Nee acht schatje. Mijn tante belde gisteren. Zij en oom gaan weg en willen Kobe niet alleen thuis laten. Ik krijg er zelfs voor betaald als ik kom oppassen. Maar ik heb gezegd dat we samen komen en dat was geen probleem’. Eva keek haar nog steeds achterdochtig aan. ‘Waarom belt je tante een nichtje van 18 om op te passen op haar zoon van 16’? Het klonk ook inderdaad wel erg vreemd. ‘Mijn tante is erg beschermend als het om Kobe gaat. Kobe is ook haar enig kind. Ze is ook tot en met groep 8 van de basisschool.met hem mee naar school gefietst. En toen hij naar de middelbare school ging, wilde ze ook nog meefietsen. Kobe heeft toen huilend geschreeuwd dat hij dan van schaamte zelfmoord zou plegen. En toen heeft ze hem laten gaan. Met pijn in haar hart.’ ‘Maar een jongen van zestien kan toch wel een avond alleen zijn? Je bent net twee jaar ouder’. Eva wilde het nog steeds niet geloven. ‘Ja lief, ik vind het ook een beetje raar, maar we kunnen een avond en een deel van de nacht samen zijn. Ze verwachten pas rond 4 uur thuis te komen. En we krijgen er nog geld voor.’ Kelly pakte Eva’s hoofd vast en kuste haar lippen.

Dat is misschien het juiste moment om wat verder kennis te maken met de twee meiden. Kelly is 18 jaar. Ze heeft lang bruin haar en is een slanke meid met de nodige tattoo’s. In tegenstelling tot haar oom en tante, zijn Kelly’s ouders veel minder beschermend en geniet Kelly meer vrijheid dan haar neefje. Kelly is 1,80 m lang en slank. Ze heeft inmiddels lekkere borsten die zich tot een C-cup ontwikkeld hebben. Haar puberteit was een wat verwarrende, maar mooie tijd. Kelly ontdekte dat ze zowel meiden als jongens aantrekkelijk vond. Ze had in haar vroege jeugd altijd al gedacht lesbisch te worden. Ze vond meisjes leuker dan jongens. Maar dat was tijdens haar basisschooltijd. Ze vond het toen vooral interessant. Later bleek dat ze zowel meisjes als jongens graag kuste en dat het haar allebei even veel opwinding gaf. Ze heeft nu ruim een jaar een liefdesrelatie met Eva. Eva is net als Kelly een slanke meid. Iets korter dan haar vriendin. Haar haar is lang en bruin en ze heeft een mooie D-cup. Kelly geniet altijd van de aanblik van Eva’s heerlijke lijf.

‘Oké dan. Ik geloof je. We gaan vanavond samen oppassen’ zei Eva met een diepe zucht. Ze had toch wel meegegaan, maar die kus maakte het makkelijker. ‘Ik ben om half acht bij je’ zei Kelly en ze kuste Eva opnieuw. Nu hartstochtelijker. Eva opende haar lippen en hun tongen ontmoetten elkaar. Eerst een zachte aanraking die langzaam opbouwde tot een ingewikkelde dans van de twee tienertongen. Eva duwde haar hand tussen Kelly’s benen en wreef over haar kruis. Kelly plaatste haar benen iets verder uiteen. Eva’s hand duwde tegen Kelly’s kutje dat gelijk reageerde door vochtiger te worden. Kelly hijgde zacht terwijl Eva’s hand heen en weer bewoog over haar kutje. Ze wist wat er vanavond te gebeuren stond. Dat ging een geile avond worden. Kobe was toch altijd op zijn kamer. Met tegenzin beëindigden de meiden hun kus. Eva fietste naar huis. En Kelly ging eten met haar ouders. Na het eten snel douchen en aankleden. Om half acht zouden ze naar haar oom en tante gaan.

Eva was er precies om half acht. Ze droeg een strakke jeans die haar prachtige billen op perfecte wijze tot hun recht liet komen. Het was dan wel begin november, maar de temperatuur was nog zacht. Ze had dan ook maar een dun jack aan, waarin de ronde vormen van haar grote borsten goed zichtbaar waren. ‘Dag lief’ zei Eva terwijl ze Kelly gelijk kuste. Nadat hun lippen elkaar geraakt hadden groette Kelly haar terug. “Hoi schat, gaan we gelijk’? Kelly had ook een jeans aan. Zij droeg er een stoere leren jas op. Daardoor waren haar borsten minder mooi zichtbaar. Maar de strakke spijkerbroek liet haar lange benen en mooie kont wel goed zien. ‘Let’s go’ reageerde Eva en de meiden fietsten weg. Het was ongeveer 8 km fietsen naar Kelly’s oom en tante. Ze kwamen dan ook ruim voor half negen aan.

‘Hoi Kelly, fijn dat je kon komen vanavond’. Haar tante kuste haar op beide wangen. ‘Natuurlijk tante, was geen probleem. En dit is Eva.’ Tante gaf Eva een hand. ‘Hallo Eva, welkom.’ ‘Wat leuk dat je Kelly vergezelt op een zaterdagavond. Ik kan me voorstellen dat je liever uit had gegaan.’ Eva glimlachte ‘Nee ik ben liever bij Kelly. Of niet Kel?’ Eva kon zich niet aan de indruk onttrekken dat de tante van Kelly niet wist dat Kelly en zij een liefdesstelletje zijn. Maar ach wat maakte het ook uit. Als ze al niet wilde dat haar zoon van 16 alleen thuis bleef, zou ze het waarschijnlijk ook niet ok vinden als haar nichtje het met vrouwen doet. ‘Zeker. We zijn eigenlijk altijd samen’ reageerde Kelly, het onderwerp van een stelletje zijn, zorgvuldig vermijdend.

Ze liepen achter tante aan door de gang. In de woonkamer zaten oom en Kobe naar de TV te kijken. Oom kwam direct overeind en groette Kelly en Eva. Kobe bleef zitten en kwam niet van de bank. Hij bleef verveeld naar de TV kijken. Al meende Kelly wel te zien dat hij vanuit een ooghoek zat te kijken naar Eva’s vrouwelijke vormen. ‘Kobe, geef Kelly en Eva even een hand’ moedigde tante haar zoon aan om ook beleefdheid te tonen. Kobe trok zijn meest verveelde gezicht en kwam met tegenzin van de bank. Hij gaf Kelly een hand en trok haar naar zich toe. Kobe was twee jaar jonger dan Kelly maar was wel al 5 cm langer dan zij. Daarnaast leek hij de sportschool te bezoeken want hij was best gespierd. Het kostte hem dan ook weinig moeite Kelly naar zich toe te trekken. Hij kuste haar drie keer. ‘Hallo nicht, fijn je weer eens te zien.’ Kelly had vaker gezien hoe Kobe naar haar keek. Ze vroeg zich altijd af of hij geen andere gedachten had dan alleen maar zijn nicht zien. Volgens Kelly geilde Kobe een beetje op haar. ‘Hallo Eva, ik ben Kobe” zei hij en ook Eva kuste hij drie keer. ‘Dag Kobe, aangenaam kennis te maken’ zei Eva.

‘Doe je jas uit en ga lekker zitten. Ik heb koffie, willen jullie een bakje?’ ‘Graag’ reageerden de meiden en trokken hun jas uit. Oom en tante bleven nog koffie mee drinken en ze kletsten nog wat over koetjes en kalfjes. Om iets over half negen vertrokken ze. ‘We zijn rond vier uur thuis. Ik heb op de logeerkamer twee bedden klaargemaakt voor jullie.’ Kelly reageerde direct ‘Nee we gaan weer naar huis als jullie thuiskomen.’ Tante protesteerde maar wist dat het geen zin had. Als Kelly iets in haar hoofd had, dan had je dat er nog niet uit. Oom toeterde en Kelly zwaaide vanuit de voordeur haar oom en tante uit. Toen ze de kamer weer in kwam stond Kobe op. ‘Ik ga naar boven. Als jij mij niet lastig valt, dan val ik jou niet lastig. Is dat een deal?’ Kobe keek haar met een ongeïnteresseerde blik aan. ‘OK, deal neef.’ Kelly stak haar hand uit en Kobe schudde haar hand waarmee het pact gesloten was. Kobe schonk zichzelf een glas cola in, nam een zak chips mee en sjokte naar boven.

‘Dat wordt een makkelijke oppasavond zei Kelly die bij Eva op de bank plofte. Kelly kuste Eva op de mond en Eva voelde de warme lippen van Kelly op de hare. Kelly legde daarna haar hoofd op de grote borsten van haar lief en zapte langs wat kanalen op TV. Samen keken ze wat TV. Na een tijdje ging Kelly in de keuken op zoek naar wat er allemaal was. Ze zag een fles witte wijn in de koelkast en aarzelde niet. Met twee glazen wijn en een bak chips kwam ze terug de woonkamer in. Kelly en Eva genoten van de wijn en elkaar. het duurde niet lang voor de fles wijn leeg was en de meiden steeds losser werden. Kelly lag weer tegen Eva aan en Eva wreef over Kelly’s borsten. Kelly voelde de hand van Eva over haar tieten gaan.

Kelly draaide haar hoofd in de richting van Eva’s gezicht en Eva boog naar haar mond. Eerst een lichte ontmoeting van hun lippen. Snel gevolgd door hun tongen die elkaar aanraken. De wijn heeft hun lichamen wat verdoofd en alles lijkt wat langzamer te gaan. Maar niet minder passievol, want het duurt niet lang voor de kus heet en nat is. Eva’s hand is inmiddels onder Kelly’s truitje gegaan. Moeiteloos heeft ze Kelly’s BH over haar borsten omhoog getrokken. Eva speelt zacht met de borsten van haar vriendin. Kelly ondergaat het genietend. Zeker wanneer Eva een tepeltje vastpakt en er zacht in knijpt. Als ze er vervolgens een klein beetje mee draait terwijl ze blijft knijpen, kreunt Kelly zacht. Hun kus duurt maar voort tot het hen beiden pijn in de kaken oplevert.

Kelly voelt de opwinding steeds verder groeien. Ze beëindigt de kus en trekt Eva’s truitje omhoog. De grote tieten van Eva worden nog gedeeltelijk bedekt door de zwarte BH. Kelly wrijft even over de grote bollen van haar vriendin en laat haar hand dan naar Eva’s rug glijden. Het kost haar geen enkel moeite om de sluiting van de BH te openen. De BH laat de grote tieten los en Kelly gaat op haar knieën zitten met aan beide kanten van Eva een been. Zo kan ze lekker bij de heerlijke borsten van haar vriendin. Ze begint eerst de borsten zacht te aaien en te kneden. De tepels zijn al vrij snel harde knoppen. Als kelly voorover buigt en een tepeltje likt, voelt ze Eva’s hand in haar kruis. Die hand duwt tegen haar kutje aan. Kelly zuigt de tepel tussen haar lippen. Met haar tong likt ze langs de tepel in haar mond. Eva hijgt en wrijft met kracht over de spijkerstof van Kelly’s jeans.

Als Kelly ook de tweede tepel in haar mond bewerkt voelt ze hoe Eva’s handen moeite doen om Kelly’s broek los te maken. Met enige moeite lukt dat, maar in deze houding kan die broek nooit omlaag. Kelly laat het tepeltje van Eva los en staat op. Als ze voor de bank staat, trekt Eva langzaam Kelly’s broek omlaag. De g-string van Kelly toont al een klein vochtig plekje. Eva buigt wat naar voren en kust zacht Kelly’s venusheuvel. Kelly trekt haar trui uit en maakt haar eigen BH los en gooit die naast haar trui op de grond. Eva’s vingers glijden over de zijden stof van Kelly’s slipje. Kelly geeft haar ruimte door haar benen iets uit elkaar te doen. De vingers van Eva duwen de kleine hoeveelheid stof van het slipje tussen haar vochtige lipjes. Het duurt niet lang voor de stof van het slipje zeiknat is en doordat Eva het tussen de lipjes duwt, kan Eva de schaamlippen nu aan beide kanten om het slipje heen zien krullen. Zoals ze gewend is van Kelly, is het kutje prachtig glad geschoren. Haar vingers voelen hoe glad het kutje van Kelly is en hoe vochtig ze aan het worden is.

Kelly heeft haar handen op Eva’s hoofd gelegd en speelt met het lange haar. Eva legt haar handen op Kelly’s heupen en haakt achter de bandjes van het slipje. Tergend langzaam beweegt ze haar handen omlaag. Eerst gaan de zijkanten alleen omlaag langs haar heupen. Omdat het slipje nog tussen Kelly’s schaamlipen zit, komt dat deel als laatste los. Dan laat Eva de string los. Kelly zet haar benen even tegen elkaar en het ding glijdt op haar enkels. Met een elegante beweging van haar voeten stapt ze uit het ding en ligt het op de grond. Volledig naakt staat ze nu voor Eva. Kelly heeft daar geen enkele moeite mee. Het was echt niet de eerste keer dat Eva haar naakt zag. Kelly en Eva hadden beiden een prachtig lichaam dat gezien mag worden, vond Kelly. Eva boog naar voren en Kelly zet haar benen nu nog wat verder uit elkaar.

Eva trekt met haar vingers Kelly’s lipjes uit elkaar en steekt haar tong uit. Met het puntje van haar tong raakt ze het harde klitje van Kelly aan die een kleine siddering door haar lijf voelt gaan. Eva en Kelly zijn allebei dol op beffen en ze doen dat dan ook vaak. Dat zorgt er ook voor dat Eva er zeer bedreven in is. Kelly heeft haar ogen gesloten en haar hoofd achterover gekanteld. Ze ondergaat het likken van Eva met volle overgave. Met haar handen woelt ze door Eva’s haar en duwt het hoofd van haar vriendin af en toe verder tegen haar kutje aan. Eva heeft het vermogen Kelly gek te maken met haar tongetje. Ze voelt precies aan wanneer Kelly dicht bij een orgasme komt en zorgt dan dat het net niet gebeurt. Zo kan ze Kelly lange tijd laten genieten. Kelly’s kutje druipt van haar eigen geil en het speeksel van Eva als Eva besluit dat het nu tijd is voor haar likbeurt.

Eva komt van de bank en trekt haar broek omlaag, gevolgd door haar slipje. Ze gaat op de bank liggen met haar hoofd tegen de kussen die tegen de zijleuning liggen. Haar rechter been zet ze opgetrokken op de bank tegen de rugleuning en en haar linkerbeen zet ze op de grond. Het is duidelijk dat Eva’s kutje ook nat is geworden, hoewel het nog niet is geliefkoosd door Kelly. Kelly gaat op haar knieën zitten en buigt nu naar Eva’s kruis. Eva legt haar handen op Kelly’s hoofd en aait liefdevol daar de haren. Kelly begint het gladgeschoren kutje van Eva te beffen. Eva geniet van de tong van Kelly die tussen haar zeiknatte lipjes likt. Ze voelt hoe Kelly haar geilheid weet op te stuwen als ze twee vingers in Eva’s kutje duwt en haar tong over de clitoris laat gaan.

Eva heeft haar ogen gesloten tot ze het gevoel krijgt bekeken te worden. Ze weet ook niet hoe het komt, maar soms lijkt ze een zesde zintuig te hebben. Ze opent haar ogen en ziet dat achter de deur van kamer naar de hal Kobe staat. De deur staat op een kier, terwijl ze zeker weet dat die eerder dicht had gezeten. Kobe maakt bewegingen die doen vermoeden dat hij zichzelf staat af te trekken. Als Eva hem recht aankijkt, schrikt Kobe zich lam. Zijn hart klopt in zijn kel. Hij is betrapt en probeert snel zijn keiharde lul weer in zijn broek te krijgen. Maar dan beseft hij dat Eva niets roept. En hij heeft hen betrapt en niet andersom. Hij blijft terugkijken en opent de deur iets verder. Eva blijft naar hem kijken. Kobe staat nu zo gedraaid dat Eva zijn harde pik kan zien en Kobe trekt traag aan zijn lul. Eva likt met het puntje van haar tong langs haar lippen. Ze knipoogt naar Kobe die daarop wat fanatieker aan zijn harde pik trekt. Zijn uitzicht is geweldig. Hij kijkt tegen de heerlijke billen en het kutje van zijn nicht aan. Hij geilt al een paar jaar op zijn nicht. Stiekem uiteraard, want zijn moeder zou een hartverzakking krijgen als ze dat wist. En Kelly wist het natuurlijk ook niet. ten minste dat hoopte Kobe. Hij had nooit gedacht dit nog eens te kunnen zien. Hij was bloedgeil geworden van het kijken naar twee meiden die elkaar beffen.

Eva keek Kobe aan terwijl ze genoot van het likkende tongetje van Kelly. Ze had een bijna duivelse blik in haar ogen en Kobe vond het idee dat Eva wist dat hij keek supergeil. Toen ze echter het gebaar maakte met haar wijsvinger dat hij naar haar toe moest komen, nam zijn hartslag nog verder toe. Hij was op weg geweest naar de wc toen hij de geluiden van beneden hoorde. Hij was op onderzoek uitgegaan en en had voorzichtig de deur op een kier gezet. Hij had nooit verwacht dat zijn nichtje lesbisch is. Hij dacht er even aan hoe hij dat tegen haar zou kunnen gebruiken, maar al snel maakten die gedachten plaats voor geilheid. Maar nog minder had hij verwacht dat Eva hem als toeschouwer zo dichtbij de actie zou uitnodigen.

Kobe bleef zijn harde pik vasthouden en liep naar de bank. Toen Kelly ineens de harige benen van haar neef zag, schrok ze zich kapot. Ze stopte onmiddellijk met beffen. Ze probeerde haar borsten en kutje te bedekken en kwam overeind. De schok was nog groter toen ze zag dat haar neef zijn keiharde lul in zijn hand had en eraan trok. ‘Wat doe jij hier?’ stamelde ze. ‘Hij heeft ons betrapt en ik dacht dat het beter was wanneer hij mee zou doen, want dan houdt hij ten minste zijn mond tegen je tante.’ Kelly’s hart klopte in haar keel. Moest ze seks hebben met haar neef? Eva nam het initiatief. ‘Kom Kobe, jij mag nu mijn kutje lekker likken. Wil je dat doen?’ Kobe knikte en zakte gelijk door de knieën op de plek waar eerst Kelly zat. Kelly keek even verstomd toe Hoe Kobe zich enthousiast op het kletsnatte kutje van haar vriendin stortte. ‘Kom hier liefje. Dan kan ik jouw heerlijke kutje likken.’ Eva keek Kelly geil aan en Kelly liet haar schroom varen. Haar hand en arm, die haar kutje en borst bedekt hielden, liet ze nu zakken en ze ging over Eva’s hoofd zitten.

Eva stak haar tong gretig in het natte kutje van Kelly. Kelly spreidde zelf de lipjes van haar kutje, zo de weg vrijmakend voor Eva’s hete tong. Wat Kobe miste aan ervaring met het likken van kutjes, compenseerde hij met enthousiasme en inzet. Hij had zo veel porno gekeken dat hij daar vaak gezien had hoe een vrouw gebeft werd. Hij probeerde dat zo goed mogelijk te imiteren. Zijn tong bewoog als een razende over het klitje van Eva. Hij wist niet dat een kutje zo heerlijk nat kon worden. En de smaak van Eva’s kutje overtrof elke verwachting die Kobe ervan had gehad. Helaas had hij nog nooit eerder een vriendin gehad die hem zover had laten gaan. Hij had dan ook niet verwacht dat hij hier vanavond Eva zou gaan beffen. En hoewel Eva er niets over gezegd had, besloot hij dat het vanavond ook maar eens van vingeren moest komen.

Hij wreef met zijn middelvinger door het zeiknatte spleetje. Er kwam geen protest. Ook niet toen zijn vinger zonder weerstand in haar gladde vagina duwde. Doordat het nauwelijks moeite kostte, meende Kobe dat er nog best een vinger bij kon. En toen hij er vervolgens nog een derde vinger bij stopte had hij het gevoel dat hij haar kutje lekker opvulde. Hij bewoog zijn hand in uit haar vagina. Het gekreun dat Eva en Kelly produceerde maakt zijn, toch al harde pik, nog stijver. Hij vroeg zich af of het ultieme ook zou gaan gebeuren. Zou hij zijn lul ook in dit geile kutje mogen duwen? Hij vingerde steeds harder door. Zijn tong bleef het harde klitje likken. Eva voelde haar orgasme naderen, maar besloot dat ze nog niet wilde klaarkomen. Ze stopte met likken van Kelly. ‘Evan van positie wisselen’ zei ze. Ze zette haar woorden kracht bij door Kelly’s kont omhoog te duwen. Kobe stopte met likken en trok zijn vingers uit Eva’s kut.

Eva kwam ook van de bank en ze zette Kelly weer op de bank. met haar rug tegen de rugleuning en met haar kont op de rand van de bank zodat ze makkelijk het kutje zou kunnen likken. Ze zag de natte vingers van Kobe en pakte zijn hand. Ze bracht zijn hand naar Kelly’s mond. Kelly keek haar verschrikt aan. ‘Proef mijn kutje aan zijn vingers’. Kelly opende haar mond na deze opdracht. Kobe duwde zijn middelvinger en wijsvinger in haar mond en Kelly likte de kutsappen van haar vriendin van zijn vingers. Ze proefde de smaak die voor haar zo herkenbaar was. Eva schoof de salontafel opzij om plaats te maken. ‘Kom Kobe’ zei ze en ging op haar handen en knieën tussen Kelly’s benen zitten. ‘Neuk me op z’n hondjes met die harde lul van je.’ Kobe had het gevoel in een droom te zitten. Hij ging neuken, echt neuken.

Eva stortte zich weer op Kelly’s druipende kut en Kobe ging op zijn knieën achter Eva’s kontje zitten. Hij pakte zijn kloppende lul vast en richtte die naar de plek waar hij de ingang vermoedde. Toen hij duwde, bleek hij niet helemaal goed te zitten. Eva pakte tussen haar benen door zijn harde lul vast en bracht de eikel naar de juiste plek. Kobe duwde nu zijn heupen naar voren en hij voelde zijn dikke eikel in het hete kutje van Eva schuiven. Toen hij tot aan zijn ballen in de kletsnatte vagina zat, pakte hij haar heupen vast en begon te neuken. Eva likte Kelly’s clitoris zo goed en zo kwaad als het ging. Want Kobe ging hard tekeer. Zoals van een hitsige tiener,die voor het eerst neukte, te verwachten was, neukte hij haar met wilde en ruwe stoten. Nou vond Eva dat geen probleem, want zij hield van een stevige beurt.

Kobe’s ballen kletsen tegen haar kut bij elke stoot. En ze wist dat Kobe dit niet lang vol ging houden. Gelukkig was ze al zo geil dat het bij haar ook niet lang duurde. Ze kwam zelfs net iets eerder klaar dan Kobe. Haar vaginawand trok samen terwijl ze klaarkwam. Ze stopte met likken en kreunde ‘Oh God ik kom. Oh ja ja jaaaaaaaaa’. Kobe kwam vlak na haar en Eva voelde hoe zijn laatste stoten schokkend binnenkwamen. Hij kneep hard in haar heupen en duwde zijn pik zo diep mogelijk in haar nog na krampende kut. ‘Oooooohhhhh Evaaaaaaaa’ kreunde Kobe, die zijn warme sperma diep in Eva’s kutje spoot. Kelly was nog steeds bloedgeil. Eva had haar nog niet klaar laten komen. Ze bleef even bewegingsloos zitten en voelde hoe de eerste kloppende en keiharde pik van Kobe, langzaam slapper begon te worden in haar kutje. Toen gaf ze met haar kont een klein zetje achteruit. Voor Kobe het teken dat hij zijn lul uit haar vagina moest trekken.

Eva kwam overeind. Kobe zat nog op zijn knieën na te genieten van het feit dat hij zojuist Eva geneukt had. ‘Nou Kobe, nou ga je je nicht beffen’ zei Eva, die haar hand op Kobe’s hoofd legde en hem naar beneden duwde. Kobe kroop op handen en voeten tussen Kelly’s benen. Kelly keek verschrikt en sloeg haar handen voor haar kut. “Nee, hij is mijn neef, dat is toch fout’ stamelde ze. ‘Helemaal niet, je bent toch geil’? Eva’s vraag was meer retorisch dan dan ze een antwoord verwachtte. ‘Nou en Kobe is beschikbaar, dus haal je handen weg’ Eva’s stem klonk nu gebiedend. Eva pakte Kelly’s polsen en trok ze omhoog. Kobe had nu een vrij uitzicht op het kale kutje van Kelly. Zijn hart bonkte weer in zijn keel. Hij had al jaren op zijn nicht gegeild. En nu zat ze hier naakt voor hem en ging hij haar kletsnatte kutje beffen. Kobe stak zijn tong uit en duwde het puntje tussen de gladde lipjes van zijn nicht. Kelly voelde hoe de tong haar lipjes uiteen duwde en daarna langzaam omhoog bewoog richting haar gevoelige clitoris. Kobe’s tong bewoog langs haar klitje.

Kelly had eerst moeite de schroom van zich af te gooien, maar het heerlijk gevoel van de likkende tong op haar genotsknopje laat haar ontspannen. Als Eva ook nog een tepeltje begint te likken, raakt ze helemaal weer op dreef. Ze sluit haar ogen en ondergaat genietend het enthousiaste en krachtige gelik van haar neef. Eva is inmiddels achter Kobe gaan zitten en ze heeft zijn zak vastgepakt. Zachtjes kneed ze zijn ballen langs elkaar. Ze voelt nog het vocht van haar kut, vermengd met zijn zaad. Zijn pik hangt er nog slap bij, maar als ze eerst zijn ballen stimuleert en vervolgens zijn lul vastpakt, voelt ze hem harder worden. Tussen zijn benen door trekt ze traag aan zijn pik die zich weer langzaam maar zeker vult met bloed. Zo’n jonge knul is zo weer hard. Dat was ook wat Eva verwacht had. Nog geen twee minuten later is Kobe’s lul weer neukklaar.

‘Kom Kobe, jij wilt je nicht vast wel neuken. Of niet, geil neefje?’ Eva gaf hem een klap op zijn kont. ‘Kom joh, schuif die harde paal van je eens lekker in haar natte kut. Kobe had weinig aansporing nog. Hij kwam overeind en schoof op zijn knieën tussen Kelly’s benen. ‘Spreid je lipjes Kel’ zei ze. Kelly wist dat protesteren geen zin had als haar vriendin het heft in handen had genomen. Ze wilde trouwens ook niet protesteren. Ze was botergeil en er was een lul dichtbij haar verlangende vagina. Ze pakte haar schaamlippen vast en trok die uit elkaar. Het roze kelkje opende zich en Kobe zette zijn eikel tegen het vochtige gaatje. ‘Neuken knul’ zei Eva en ze gaf hem een klap op zijn kont. Kobe duwde zijn harde lul in één beweging in Kelly’s kut. Kelly voelde de harde staaf in haar vagina glijden. Ze hield veel van Eva en seks met haar vriendin en seks met haar was geweldig, maar een harde paal in je kut was toch ook genieten.

Kobe pakte Kelly’s heupen vast en begon haar te neuken. Hij startte met lange diep halen. Eva was naast Kelly komen zitten en genoot van de aanblik van de lul van Kobe die steeds tot net achter de eikel terug werd getrokken om vervolgens weer helemaal in de vagina van haar vriendin te verdwijnen. ‘Neukt je neefje je lekker Kel?’ Haar stem klonk bijna fluisterend en verraadde de geilheid. ‘Oh ja Eva, oh het is zo geil. Wat een geile harde pik.’ Kelly wist het er hijgend uit te brengen. ‘Neef, neuk me met je harde lul. Neuk me met die dikke paal. Neuk me klaar. Ik wil dat je mijn kut vult met je hete zaad.’ Alle terughoudendheid was verdwenen bij Kelly. Kobe werd nog geiler van de aanmoedigingen van zijn nicht. ‘Geile slet’ kreunde Kobe. ‘Ik neuk je geile kut. Geile slet. Ik neuk je klaar nicht. Ik neuk je geile kut klaar.’ Kobe neukte haar nu zo diep en hard hij kon.

‘Pak haar benen en duw die omhoog’ moedigde Eva aan. Kobe pakte Kelly’s benen op en duwde die tegen haar borst. Hij kwam van zijn knieën en zette zijn armen aan weerszijden van Kelly’s lichaam op de bank. Hij liet zich nu diep in haar kut zakken en steunde op zijn tenen. Met diepe stoten neukte hij haar verder. Kelly voelde de eikel nu diep in haar stoten. Ze hijgde ‘Oh ja Kobe, neuk me. Laat me komen.’ Kobe’s ballen maakten een kletsend geluid, elke keer als ze tegen haar kont sloegen. Kelly kwam als eerst klaar. ‘Oh neef, ik kom. Oh ja ja jaaaaaaa, duw je paal diep in me. Ooooooohhhhh jaaaaaaaaaaaa.’ Dat werd ook Kobe teveel die voor de tweede keer die avond een orgasme kreeg. ‘Oh Kel, ik spuit je kut vol. Oh ja, oh ….oh…...ja. Oooooh’. Niet zoveel sperma als hij in Eva had gespoten, maar ook bij zijn tweede orgasme spoot hij een lading zaad in een hete kut. Dit was meer dan hij ooit had gedroomd in de natste van zijn natte dromen. Hij liet zijn lul diep in zijn nicht zitten tot hij weer slap werd.

‘Dit moet ons geheimpje blijven Kobe’ zei Kelly toen ze na hijgend op de bank zaten. Kobe had een gelukzalige glimlach op zijn gezicht. ‘Geen probleem nicht. Ik zwijg als het graf. Zeker als we dit nog vaker gaan doen.’ Eva lachte en zei ‘wie weet’. Kelly lachte mee. ‘Inderdaad, wie weet.’

Ik heb dit verhaal geschreven voor Kelly. Gebaseerd op een ware gebeurtenis. Ik hoop dat zij en Eva ervan genieten. Maar ik hoop dat ook andere lezers het verhaal kunnen waarderen. Ik ben dan ook benieuwd naar jullie reacties. Laat me even weten wat je ervan vindt.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 10121x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 13783x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 19708x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 20052x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12824x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 29659x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14791x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22544x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 22116x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23760x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15784x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 23055x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4340x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8344x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27274x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net