Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 172x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 25947x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Geile Engels Docente
Door Daan - Zoek naar meer...

Dit verhaal gaat over mijn Engels docente, laten we haar Roos noemen. Ze heeft kort blond haar, is ongeveer 1,70, heeft een lekkere kont en een mooie B-cup. Ze is in de mid-30.

Haar kont is dik maar niet dat het puur vet is. Als ze het bord uitveegt zie je het lekker op en neer gaan. Ik kreeg ook regelmatig boners in de klas van haar lekkere kontje.

haar tieten zien niet al te groot, maar ze zijn zichtbaar. Ze droeg altijd pushbra's, en als ze de goede kleren aan had had ze een lekkere decolleté.

Het begon allemaal na school. Het was nog maar de vraag of ik over zou gaan. Mijn slechtste cijfer was voor Engels, bijna een 3. Ik moest nog één toets inhalen. Als ik hier een goed cijfer voor zou halen zou dat beteken dat ik over kon.

Samen met 2 anderen zit ik zenuwachtig op de gang te wachtten tot ik aan de beurt ben om de toets te maken. 2 minuten later dan afgesproken kom Roos eraan lopen. 'Sorry dat ik te laat ben, maar de rector wou het nog even hebben over jou.'

Ik was te afgeleid. Ze droeg een geil blouseje dat een kleine inkijk gaf en daaronder een zwarte strakke minirok, die haar kont in een mooie vorm duwden. 'Ik denk dat we het beste maar zo snel mogelijk kunnen beginnen, ga maar ergens zitten en begin maar. Veel succes.'

Ik nam de toets aan en ging vlak voor haar zitten. De andere twee gingen achterin zitten, wat al duidelijk maakte dat ze bij elkaar gingen afkijken. 'Oh, even dat je het weet, ik heb de laatste tijd last van mijn keel, dus laat je vooral niet afleiden door mij.'

Ik zei dat het geen probleem was en begon met de toets. Na tien minuten wist ik dat ik hier nooit een goed cijfer voor zou halen. Ik vulde maar wat in en deed alsof ik alles nog een keer na las; we mochten niet eerder weg, dus dan maar controleren.

Mijn concentratie word onderbroken door een zacht gekreun. Ik kijk op en zie dat Roos probeert haar keel te schrapen, maar slechts een kreunend geluid ontsnapt. 'Het spijt me, probeer je toch nog even te concentreren.' Ik knik en ga verder met het "controleren" van mijn toets.

Niet veel later kijk ik weer op. Roos zit te sabbelen op haar pen. Ze beweegt de pen langzaam op en neer in haar mond, terwijl ze geconcentreerd naar haar laptop staart. Ze kijkt op en ik kijk snel terug op mijn toets.

Roos lacht en zegt: 'Als je al zo snel klaar bent mag je al gaan, maar ik zou je nog wel graag even spreken over je overgang.' Ik knik instemmend, geef haar de toets en ga naar buiten. Een paar van mijn vrienden staan in de hoek en ik loop naar ze toe.

'Ging de toets een beetje?', vroeg één van mijn vrienden, 'je kan haar altijd nog blackmailen.' Ik vroeg hem wat hij bedoelde. 'Je hebt het nog niet gehoord. Er zijn naaktfoto's van Roos gelekt, moet je eens zien!'

Hij liet op zijn mobiel een paar foto's zien waar ze duidelijk naakt stond. Op de ene foto stak ze twee vingers in haar mond en keek ze geil naar de camera. Kwijl liep over haar kin en op haar tieten. In de ander had ze haar benen gespreid en kon je haar heerlijke kutje zien.

'Best een geil wijf of niet dan? Kut, daar komt ze!' Roos loopt het lokaal uit met de twee anderen en komt in mijn richting. 'Loop je even mee? We moeten eens praten over je overgang.' Ik loop achter haar aan richting de docentenkamer.

'Je hebt niet eens een voldoende voor deze toets. Dit was je herkansing. Ik kan je zo niet over laten gaan.' Ik vraag of er niet nog een toets is, of dat ik deze toch niet nog een keer kan herkansen. Ik vertel haar dat ik anders problemen krijg met mijn ouders.

'Iedereen heeft zijn problemen. Ik heb ook mijn problemen. Je hebt misschien ook meegekregen dat een paar privéfoto's van mij zijn gelekt, die waarschijnlijk nu al over de hele school zijn verspreid.' Ik zeg dat ik er niks van wist,

maar mijn blozende hoofd werkt niet mee. 'Je hebt ze vast ook gezien. Dat is... geen goed teken.' Er ontstaat een pijnlijke stilte. Ik heb inmiddels een boner gekregen. Ik denk terug aan de foto's, hoe geil ze daar was. Ik word licht in mijn hoofd.

Ik word helderder als ik Roos zachtjes hoor lachen. 'Ik word hier sowieso ontslagen nu. En ik heb besloten er maar het beste van te maken. Denk maar niet dat ik je kleine pielemans daar niet zie.' Ze staat op en loopt naar de deur,

die ze stil op slot doet. 'Iets in mij vond het altijd wel leuk. Een beetje uitdagende kleding aantrekken om de jongens hier geil te maken. Ik zag jullie wel kijken naar mijn strakke kontje, naar mijn decolleté.' Ik weet niet hoe ik moet reageren.

Mijn kop wordt alleen maar roder. Ze merkt het op en gaat weer tegen over me zitten. Ze ontknoopt het bovenste knoopje van haar blouseje, waardoor ik de rand van haar BH kan zien. 'Laten we dit wel legaal houden. Daarvoor heb ik je toestemming nodig.'

Ik knik zenuwachtig en zeg: 'Dit is wel mijn eerste keer, dus verwacht niet al te veel.' 'Dat is precies wat ik wil.' Ze kijkt me ondeugend aan. 'Weet je wat, als ik toch ontslagen word maak ik van je toets een tien.' Ze typt wat op haar laptop, die ze daarna dichtklapt.

`Zullen we beginnen?`

'ik ga je eerst nog wat... geiler maken.' Ze trekt haar schoenen uit en klimt op de tafel. Ze stopt haar hand in haar mond en maakt haar vingers goed nat. Vervolgens stopt ze haar vingers onder haar rok en wrijft in haar kutje.

Ze begint er ook zachtjes bij te kreunen, terwijl ze zachtjes ronddraait op de tafel. Als ze met haar kont naar mij toe zit gaat ze door haar knieën en steekt haar kont naar mij uit. 'Misschien wil je het voelen. Je hebt al zo lang gekeken.'

Met wat aarzeling pak ik met beide handen haar kont. Ik masseer het een beetje en Roos begint harder te kreunen. Ik begin meer opgewonden te raken en stop mijn hand door haar rok tussen haar benen en begin hard te kneden.

'Hmmm, dat maakt me zo geil.', kreunt ze naar me. Na een tijdje draait ze weer om en stapt van de tafel af aan mijn kant en gaat met haar benen gespreid op mijn schoot zitten. 'Ik voel je lul al, die is zo hard. Kan niet wachten hem te zien.

Misschien wil je eerst meer van mijn tieten zien. Dat mag je zelf doen.' Dit keer doe ik het zonder aarzeling. Ik ontknoop nog 3 knopen. Ze pakt met haar hand mijn achterhoofd en duwt mijn gezicht in haar decolleté.

Ik weet niet wat ik moet doen, en begin het maar te likken. Met mijn handen probeer ik haar BH los te maken. Pas na een minuut lukt dat. Ik gooi het weg en pak met beide handen stevig haar tieten. 'Mijn tepels zijn erg gevoelig. Ik wil dat je er mee speelt.'

Ik begin ze te likken en zachtjes in te bijten. Roos gaat door met kreunen, en ik word nog lichter in mijn hoofd. Ze trekt me aan mijn haar weg van haar tieten om me vervolgens op mijn mond te kussen.

Onze tongen vinden elkaar snel en er loopt wat kwijl over onze kinnen heen. na een tijdje rukt ze zich los. 'Ik denk dat het nu tijd is voor wat actie!'

Ze stapt van me af, gaat op haar knieën zitten en doet mijn riem af en trekt mijn broek omlaag. Mijn lul is zo hard dat het boven mijn onderbroek uitsteekt. 'Moet je eens kijken, wat een heerlijke lul. Maar ik denk dat hij nog wel harder kan.'

Ik doe mijn shirt uit en kijk wat Roos doet. Ze heeft zich omgedraaid en begint met haar strakke kont die nog steeds in haar rokje zit mijn lul te grinden. Het rokje rekt mee, en je ziet een afdruk van mijn lul in haar rokje. 'Ik kan voelen hoe graag je me wilt. Ik g7a je dat nu geven.'

Ze draait zich om en zonder twijfel doet ze haar lippen om mijn pik. Ik begin hard te kreunen. Het masturberen had nooit zo goed gevoeld. 'Je lul is zo lekker. Ik kan dit de hele dag doen.' Ze slaat mijn lul tegen haar wang aan en gaat vervolgens door.

Al snel voel ik dat mijn climax er aankomt. 'Ik kom bijna klaar!', roep ik. Ze reageert niet meteen, maar haalt rustig mijn lul uit haar mond en begint het rustig af te trekken. 'Mijn vriend doet dit normaal nooit, maar ik wil dat je over mijn gezicht kla..."

Juist op dat moment kwam ik klaar. Een dikke klodder sperma kwam net naast haar oog terecht. Er volgde bijna twintig andere ladingen. Haar gezicht had de volle lading gekregen, maar haar haar was niet gespaard gebleven.

Dikke spermadraden hingen in haar haar. Met haar hand pakte ze wat en stopte het in haar mond. 'Hmmm, had mijn vriend maar zulk lekker sperma.' Ik was kapot. Ik was buitenadem en kon niet reageren. Ik voelde me nog steeds geil.

'Je bent nog jong, ik denk dat je nog wel een keer kan klaarkomen. En dan wil ik dat je het ergens anders spuit.' Ze kijkt me ondeugend aan.

Ze gingen tegen het bureau leunen en masseerden met haar voeten, die nog steeds in geile kousen zaten, mijn lul. Daarna ging ze met haar rug op het bureau liggen en zei: 'Ik wil dat je me lekker beft. Ik geef wel aanwijzingen.'

Ik stond op uit de stoel, ging op mijn knieën zitten. Ik trok haar slipje aan de kant en begon met mijn hand in haar clitoris te wrijven. Ze kreunde zachtjes, pakte toen mijn achterhoofd en duwde mijn gezicht in haar kut.

Ik stak mijn tong uit en begon hevig te likken. Een trilling trok door haar lichaam, en ze begon hard te kreunen. 'Harder, harder! Ik wil klaarkomen.' Ik kon mezelf niet meer inhouden. Ik stond op en stopte mijn lul in haar kut.

Roos gilde het bijna uit. Ik kreunde ook. Ik begon haar hard te neuken terwijl ik haar tieten pakte en haar lekker begonnen te tongen. Ik krijg mijn eigen sperma in mijn mond, maar dat kon me niet boeien. Ik neukte er hard op los.

Afentoe ging er een trilling van genot door haar heen. Ik draaide haar om en duwde haar tegen de muur, en begon haar doggystyle tegen de muur te neuken. Ik stopte mijn vingers in haar mond, waar ze geil op begon te zuigen.

Met mijn andere hand kneep ik in haar borsten. 'Ik wil dat je in me spuit. Ik wil je kinderen!' Niet veel later voelde ik mijn climax weer komen. Ik neukte hard door en voelde vervolgens hoe ik kwam. Roos gilde het nu uit.

'Het is zo warm, heerlijk. Je bent vanaf nu mijn daddy.' Ik neukte door terwijl ik voelde hoe het sperma terug uit haar kutje liep. Toen ik compleet uitgeput was zakte ik terug in de stoel. Ik keek om me heen en zag wat een enorme troep het was.

Overal lagen kleren, omgestoten meubulair en afentoe lag er ergens wat sperma. 'Nog twee dingen. Dit is niet de laatste keer dat we dit doen. Je bent zo veel beter dan mijn vriend. Ik wil zo veel met je proberen. Ten tweede wil ik een foto, met jouw lul.'

Ze liep naar me toe, pakte mijn lul en nam een selfie terwijl ze me zat af te trekken. 'Die kan je ook aan je vrienden laten zien.' Ze lachten ondeugend. 'Ga nu maar, ik ruim deze bende wel op, zolang je belooft dat dit niet de laatste keer.'

Ik knikte, trok mijn kleren aan. Wat een einde van het schooljaar. En wat een begin van de zomervakantie.

Zoek naar meer verhalen van Daan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 7889x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 11054x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 18154x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 18310x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12306x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 27768x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22214x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 21764x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23342x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15631x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 22901x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4276x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8294x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27163x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net