Opwindend.Net
Datum: 13-07-2018
Stemmen: 135x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 24135x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Buurmeisje - 4
Door Jessica - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Buurmeisje - 3

Lana en ik praatte nog even over koetjes en kalfjes. Na een halfuur zei Lana: "Hoe laat is het eigenlijk?" Ik wierp een blik op de keukenklok. "Half twaalf." Lana schrok. "Ik moet om twaalf uur werken! Dus ik moet er echt van door!" Ik trok Lana naar me toe en gaf haar een tongzoen. Terwijl onze lippen met elkaar speelden, vond mijn hand zijn weg naar haar poesje. Maar Lana duwde me weg. "Sorry lieverd, ik moet echt gaan anders kom ik te laat." Lana trok haar bikini aan. Terwijl zij dat deed, deed ik mijn benen wijd en streek ik over mijn poesje. "kom op, nog één keertje!", zei ik pruilend. Maar Lana lachte en zei: "Doe maar zelf, ik moet echt gaan! Ik werk tot 19:00, misschien kan ik daarna nog langskomen." Ik knikte gretig. Hoewel ik Lana pas kort kende, was mijn verlangen naar haar ontzettend groot.

Lana besloot om dit keer door voordeur te gaan omdat haar ouders misschien al wakker waren en het raar zou zijn als ze ineens door de tuindeuren het huis binnen kwam. Lana en Annelies wisten beide niet dat de vader van Lana al een hele tijd wakker was en zich had afgetrokken op de dames.

Toen Lana was vertrokken, besloot ik om maar naakt te gaan zonnen. Ik ging lekker op de strandstoel liggen en deed mijn ogen dicht. De temperatuur buiten was al gestegen naar een graad of 25. Na een kwartiertje kreeg ik dorst. Ik liep naar binnen en pakte wat te drinken. Ik deed er een paar ijsklontjes in en liep weer naar buiten. Bijna liet ik mijn glas vallen want er zat namelijk iemand op de strandstoel en het was Lana niet! Het was Peter, de vader van Lana. Hij zat daar in zijn zwembroek en keek hoe ik aankwam lopen. Ineens besefte ik dat ik naakt was. Mijn hoofd werd vuurrood en ik wilde snel terug naar binnenlopen om wat kleren te pakken. Maar de stem van Peter hield me tegen.

"Hee, Annelies, je hoeft je niet te schamen hoor! Ik heb wel vaker naakte vrouwen gezien, kom er gezellig bij zitten." Een beetje twijfelend ging ik naast Peter zitten. Waarom was hij hier? "Je hebt een prachtig lichaam," zei Peter vriendelijk. "Net zo mooi als dat van mijn dochter." "Bekijk jij het naakte lichaam van je dochter?", vroeg ik verbaasd. "Als Lana doucht, doet ze de deur niet op slot. Soms zet ik de deur op een kier en bekijk ik haar lichaam." Van dit verhaal ging mijn kutje tintelen. Peter zag dat het verhaal me opwond en ging verder: "Het is toch zonde als zo'n mooi lichaam alleen bekeken wordt met kleding aan?", zei hij lachend. "Netzoals jouw lichaam, iedereen mag toch van zo'n schoonheid genieten?"

Ik voelde me ontzettend gevleid. Maar ik had ook wel door dat Peters penis aan het groeien was. Hij wilde gewoon seks met mij hebben, daarom was hij net als zijn dochter door de heg gekropen. Omdat ik deze seks wel zag zitten, speelde ik zijn spelletje mee.

Ik ging naast de strandstoel staan en draaide een rondje. "Zo mooi is mijn lichaam toch niet? Als je nou even aanwijs welke delen je mooi vindt?, vroeg ik onschuldig. Peter ging direct naast mij staan en pakte met twee handen mijn borsten vast. "Deze zijn mooi.", fluisterde hij. Zijn handen vertrokken naar mijn billen. "En deze ook." Daarna pakte hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mijn lippen. Hij trok zijn hoofd weer terug en fluisterde: "Deze zijn ook heel mooi." Ik kuste Peter heftig. Ondertussen gingen zijn handen weer naar mijn borsten. Hij kneedde ze en trok aan mijn tepels. Ik kreunde.

Met mijn handen streek ik over zijn borst. En ik pakte zijn lul vast. Ik begon er zachtjes aan te trekken. Toen zijn lul helemaal stijf was, gingen we voorzichtig op de strandstoel liggen. Peter lag op zijn rug met zijn lul fier naar boven. Ik stapte over hem heen en ik bewoog mijn kutje richting zijn lul.

Langzaam aan vulde zijn kloppende penis mijn hele poesje. Ik ging hijgend op en neer. "O fack, Peter,", kreunde ik. Ik trok aan mijn tepels terwijl ik Peter bereed. Ook hij hijgde en kreunde. "Je bent een heel mooi meisje, Annelies!", hijgde hij. Ik lachte en boog mezelf voor over om zijn lippen te kussen.

Ineens draaide Peter zich om. Nu lag ik onder op en hij bepaalde nu het tempo. Met krachtige stoten en nog meer gekreun gingen we door. "Peter, sneller!", kreunde ik. En het tempo werd nog verder verhoogd. Ik voelde mijn orgasme naderen. "Peter ik ga zo komen!", gilde ik. Toen Peter dat hoorde, perste hij er nog wat energie uit en begon nog dieper en harder te stoten. Hij gromde van genot. "A FACK, NEUK ME, IK KOM!", gilde ik. En gelijk naar na voelde ik dat ook Peter met een luide kreun klaarkwam. Mijn hele kutje was gevuld met sperma.

We gingen naast elkaar liggen om bij te komen. Toen we weer wat konden uitbrengen, zei Peter: "je moet iets minder lawaai maken als je klaarkomt." Ik lachte. "Was het zo erg?" "Nou,", zei Peter, 'ik werd wakker door geschreeuw en toen ik in de tuin kwam, bleek dat jij dat was." Ik kreeg een hoofd als een boei. "Jij hebt Lana en mij samen gezien?" Peter lachte en knikte. "Goed toch? Anders hadden wij nu geen seks gehad, en had je jezelf moeten helpen." Daar was ik het natuurlijk mee eens.

Wordt vervolgd....


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 7889x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 11053x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 18154x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 18310x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 12305x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 27768x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 22214x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 21763x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 23342x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 15631x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 22901x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4276x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8294x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
:: Hardlopen In Het Bos - 2Door: Bartloper
Gelezen: 27163x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net