Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 16099x
Lengte: Lang
Wishfull Thinking - 2
Door Theodoor - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wishfull Thinking - 1

Stevens spieren trekken samen als Eva-Lynn haar hand onder zijn zak legt en voorzichtig met zijn ballen begint te spelen. Maar het lukt haar niet om haar mond om zijn dikke pik te sluiten en ze zuigt met haar lippen aan het puntje van zijn eikel. Steven vormt een kommetje met zijn handen en vangt op die manier het water op en laat het over Eva-Lynns hoofd stromen zodat de shampoo eruit spoelt. Met zachte bewegingen spoelt hij haar haren af terwijl de Eva-Lynn zijn pik nu met beide handen omvat. Steven glimlacht en reikt omlaag, plaatst zijn handen onder haar oksels en trekt haar overeind. Verwonderd kijkt Eva-Lynn hem aan. Ze had niet verwacht dat hij zó sterk zou zijn. Als een veertje wordt ze opgetild en alsof het zo is afgesproken slaat ze haar benen om zijn heupen en slaat ze haar armen om zijn nek. Steven legt zijn handen onder haar billen en terwijl hij haar iets omhoog tilt drukt hij met zijn vingertoppen haar schaamlippen naar buiten. Ondanks het warme water trekt er een rilling door Eva-Lynns lichaam. Ze begraaft haar hoofd in het kuiltje van zijn nek. Steven neemt zijn bijna volledig stijve pik in zijn hand en wrijft met zijn eikel door de natte spleet van zijn gast. Weer trekken zijn spieren samen als hij voelt hoe nat en warm ze is. Met zijn duim verdeelt hij haar geile vocht over zijn eikel om daarna de dikke knop tegen haar gaatje aan te drukken. Eva-Lynns benen knellen om zijn heupen als ze zichzelf omhoog drukt; bang als ze is dat hij niet zal gaan passen. Steven doet niets en hij wacht.

Hij wacht tot Eva-Lynn genoeg moed heeft verzameld. Ze trekt haar hoofd naar achteren en kijkt hem aan; ‘je doet me geen pijn, hč?’ Steven glimlacht en schudt met zijn hoofd. ‘U hebt de regie, mevrouw van Dijk.’ Zacht wrijft hij met zijn eikel door haar spleetje en rond haar gaatje. Eva-Lynn knijpt haar lippen samen als ze zich iets omlaag laat zakken. Het puntje van de grote pik past gemakkelijk in haar gaatje; ‘so far so good’ denkt ze terwijl ze zich ietsje verder laat zakken. De dikke knop rekt haar gaatje iets verder op. Het voelt een beetje pijnlijk maar ook wel lekker. Zo lekker dat ze meer wil. Ze drukt haar heupen omlaag en geeft een gilletje als ze net iets te enthousiast is en haar kut verder wordt opgerekt dan ze wilde. Steven kijkt haar aan. Het is alsof hij wacht wat haar volgende stap zal zijn. Hij heeft haar bij haar billen gepakt zodat ze niet meer verder kan zakken. ‘gaat het?’ vraagt hij bezorgd. Eva-Lynn knikt met samengeknepen lippen. ‘Het ging een beetje snel’ hijgt ze ‘maar ik raak er aan gewend.’ Ze lacht dapper en Steven ontspant zijn armspieren waardoor ze weer een stukje verder over zijn pik zakt. Eva-Lynn kreunt en spant haar arm en beenspieren. Ze trekt zich op aan Stevens nek zodat ze weer een beetje loskomt van zijn lul om zich daarna weer verder te laten zakken. Door de opgaande beweging stroomt er voldoende geil uit haar kut om Stevens lul in te smeren en daarmee de nodige gladheid te creëren. Als ze zich weer laat zakken kreunt ze van de schurende pijn die het passeren van zijn eikel teweeg brengt en meteen daarna hijgt ze van genot als ze voelt hoe dit stukje van zijn pik haar van binnen vult. ‘en dit is nog maar het begin’ denkt ze vol trots en ongeloof.

Steven is opgelucht dat zijn gast zo gemakkelijk nat wordt; anders had hij nooit bij haar naar binnen gekund. Hij geniet van de klemmende hitte om zijn paal en onderdrukt de aandrang om haar te kussen. Hij weet nog niet of dit gepast is. Of zijn gast van kussen houdt of dat ze het liever afstandelijk en zakelijk houdt. Langzaam laat hij haar iets verder zakken om haar daarna weer aan haar billen omhoog te tillen. Eva-Lynn steunt zachtjes en trekt haarzelf weer mee omhoog om daarna nog verder omlaag te zakken. Ze heeft haar ogen gesloten en ziet in haar geest hoe deze enorme lul zich bij haar naar binnen neukt. Inwendig glimlacht ze. Dat ze ooit zo zou durven denken. Dat ze dit ooit zou durven doen. ‘Kus me’ zegt ze tegen Steven. Ze kijkt hem aan en op het moment dat ze haar mond op de zijne zet stoot hij het laatste stukje van zijn achttien centimeter bij haar naar binnen. Eva-Lynns kreun wordt gesmoord door Stevens tong. Ze voelt zich vrij en gewild; een mengeling van trots en een enorme gelukzaligheid overspoelt haar.

Steven vult haar compleet. Zijn eikel drukt tegen de opening van haar cervix en met elke kleine beweging schuurt de bovenkant langs een van de meest gevoelige plekjes in haar vagina. Ze voelt dat het niet lang meer kan duren voor ze het eerste orgasme van die dag zal beleven. Verrast spert ze haar ogen open als Steven haar bij haar bovenarmen grijpt en deze omhoog drukt. Hij zet een stap naar voren waardoor haar lichaam tussen de muur en zijn gespierde lijf geklemd komt te zitten. Ze strekt vrijwillig haar armen omhoog zodat hij zijn handen vrij heeft en klemt haar voeten om zijn billen zodat zijn pik vast in haar komt te zitten. Steven kreunt zachtjes. Ze is vuriger en perceptiever dan hij had durven hopen. De stevigheid van haar borsten en de hardheid van haar tepels hebben hem verrast en maken het nog lekkerder om ze te masseren. Eva-Lynn bijt zacht in Stevens onderlip. Ze beweegt met haar bekken, voor zover daar ruimte voor is, waardoor zijn pik haar binnenkantje stimuleert. Het kan echt niet lang meer duren nu…..

Steven voelt dat hij Eva-Lynn bijna over het randje brengt en slaat zijn armen weer onder haar billen. Verwachtingsvol kijkt ze hem aan; hoor pupillen groot en donker van begeerte. Haar blik veranderd in verwondering naar teleurstelling als hij haar zo hoog optilt dat zijn pik uit haar glijdt en gapende en koude leegte achterlaat. ‘Waarom ga je niet door? Ik kwam bijna. Ik…’ Ze weet niet of ze boos of verdrietig is en ze weet ook niet meer wat ze wil zeggen. Ze zet haar voeten op de grond en Steven laat haar billen los. Ze voelt zich koud en kaal.

Steven legt zijn handen op haar schouders. ‘om grenzen te verkennen en om ze misschien wel over te gaan is het zinvol om het eerste orgasme nog een tijdje uit te stellen.’ Ongelovig kijkt Eva-Lynn naar de man voor haar. ‘zinvol?’ hoe bedenkt ie het? Ze wil hem van repliek dienen als hij verder gaat; ‘u hebt nog weinig ervaring met meerdere orgasmes binnen een bepaalde tijd omdat u zich meestal na het klaarkomen bevredigd voelt. Weliswaar tijdelijk; maar toch. Ik wil u een verblijf bij ons geven waarbij het eerste orgasme leidt tot het verlangen om nog een keer klaar te komen; en nog een keer.’ Langzaam ziet hij de teleurstelling en frustratie uit haar ogen verdwijnen en een ondeugende glimlach verschijnt op zijn gezicht. ‘een tip voor vandaag; vertrouw mij dat ik het beste met u voor heb en probeer uw onbevredigde verlangen en mogelijke frustratie om te zetten in geile verwachting.’

Terwijl Eva-Lynn zijn woorden verwerkt zakt Steven door zijn knieën, pakt haar linkerbeen, legt deze over zijn schouder en zet zijn mond op haar gezwollen klit. Snel zuigt hij haar knopje vacuüm met zijn mond en met de onderkant van zijn tong draait hij natte en tedere rondjes rond haar bobbeltje. Eva-Lynn hijgt en begraaft haar handen in zijn krullen. Dit is een heel ander genot dan toen hij haar tegen de muur aan het palen was! Steven drukt zijn wijsvinger in haar natte openstaande geslacht en duwt op haar g-spot. Eva-Lynn zakt door haar knieën van de verschillende sensaties die door haar lijf schieten. Hierdoor schiet ze los van haar ingehuurde minnaar. Ze leunt achterover tegen de muur hijgend vol ongeloof over dit heerlijke genot en teleurstelling over haar fysieke zwakte en zakt omlaag. Ze slaat haar arm voor haar ogen en voelt hoe Steven naast haar komt zitten. Hij slaat zijn arm om haar schouder en trekt haar tegen zich aan. ‘Ik vind het ongemakkelijk om de hele tijd u en mevrouw tegen u te zeggen. Mag ik u met uw voornaam aanspreken?’

Eva-Lynn knikt. Ze voelt zich leeg en toch gespannen. Ze voelt dat haar geslacht open staat en haar vocht via haar perineum tussen haar billen op de vloer sijpelt. Ze pakt met haar rechterhand zijn nog steeds stijve pik. ‘Linda’ zegt ze. ‘Ik wil dat je me Linda noemt’ Ze glimlacht als ze voelt hoe plakkerig zijn pik is. Van haar. Het is haar kutvocht dat ze op zijn lul voelt. Ze likt even aan haar hand en ziet uit haar ooghoek hoe Steven zijn wijsvinger aflikt. Ze trekt zijn voorhuid naar achteren.

De deur gaat open en een jonge vrouw stapt naar binnen. Ze is gekleed in een strakke leren broek met daarboven een Bretons truitje. Haar oranje/rode haren in paardenstaart en aan haar voeten groene Adidas sneakers. Ze lacht vrolijk als ze het tweetal op de grond ziet zitten. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is wat er zich hier afspeelt meldt ze dat het ontbijt klaar is. Steven blijft zitten en kijkt naar de vrouw. ‘Ellen, dit is mevrouw van Dijk onze gast voor de komende dagen. Linda, dit is Ellen. Zij is onze A.A.; de achtergrond assistent. Ellen zorgt dat het ons aan niets ontbreekt en zal de komende dagen waar nodig is ons ondersteunen.’ Ellen kijkt naar de vrouw op de grond en knijpt onbewust haar bovenbenen bij elkaar als ze ziet hoe opgewonden de vrouw is. Een beetje jaloers is ze ook omdat ze Stevens pik in haar handen heeft. Die zalige dikke pik. ‘Hai Ellen’ de vrouw gaat ondertussen door met het pompen aan Stevens erectie. ‘Waar ondersteun je ons zoal mee?’ Ellen lacht; ‘met alles waar u mij voor nodig denkt te hebben. Daarbij zorg ik ook voor uw maaltijden, tussendoortjes en zorg ik dat eventuele hulptroepen worden ingeschakeld.’ Eva-Lynn/Linda kijkt haar onderzoekend aan en stopt even met het masturberen van Stevens lul terwijl ze hem wel vast blijft houden. ‘Wat moet ik me daarbij voorstellen, Ellen?’ Ellen lacht; ‘het is mijn taak om te zorgen dat alles geregeld is of wordt zodat aan al uw wensen tegemoet gekomen wordt. Als u een extra penis nodig hebt voor een dubbele penetratie of misschien wel twee of drie voor een gang bang dan roep ik onze medewerkers hiervoor op. Ook ondersteun ik Steven bij een aantal sessies…’ ze bijt op haar onderlip als ze de laatste zin heeft uitgesproken. Weer knijpt ze onwillekeurig haar bovenbenen bij elkaar. ‘mmmm’ zegt Linda nadenkend ‘dus als ik wil dat jij mijn vriendinnetje bent vandaag… of mijn slavinnetje, mijn dienstmaagd…. Dat kun je allemaal zijn?’ Ellen knikt; ‘Alles wat u wenst mevrouw.’ Ze kijkt omlaag naar de voeten van de vrouw op de vloer en laat haar blik naar boven dwalen. Ze wordt hier zo geil van. Als ze in de ogen van de vrouw kijkt ziet ze dat zij dat ook ziet. ‘Als ik je zou vragen om Steven te neuken, of Steven zou vragen jou te neuken; zou je dat doen.?’ Weer verschijnt er een lachje om Ellens mond. ‘Natuurlijk mevrouw; als u dat wenst.’

Met stijgende verbazing volgt Steven het gesprek tussen de twee vrouwen. De ene een volwassen vrouw van 34 en de andere eigenlijk nog een meid van 22. Ze praten over hem alsof hij er niet is. Of eigenlijk; alsof hij een gebruiksvoorwerp is. Maar het is wel interessant om te horen dat hij misschien dit rooie lekkertje mag neuken vandaag en dat ze er geen bezwaar tegen heeft. Voor zover hij zich kan herinneren werk Ellen nu een kleine driekwart jaar bij het resort en heeft ze een keer seks gehad met een van de medewerkers in een sessie waarbij de klant een orgie wilde beleven met vier vrouwen en een man erbij. Behalve met de collega heeft ze toen ook seks gehad met de klant die zijn zaad over de billen van Ellen spoot en zich door de andere vrouwen liet schoonlikken. Hij schrikt op uit zijn gedachten als mevrouw van Dijk, Linda, zijn pik loslaat.

‘Ga staan, Steven.’ Commandeert ze. Ze kijkt naar Ellen; ‘jij gaat achter hem staan en trekt hem af’

Ondertussen gaat ze zelf op haar hurken zitten zodat zijn pik op gezichtshoogte is. Linda denkt terug aan het moment dat Steven haar g-spot aanraakte. Ze kreeg weer dat gevoel. Dat gevoel dat als hij verder zou gaan ze zou moeten plassen. Ze weet ook wel beter. Ze zou gewoon spuitend gaan klaarkomen. Ze heeft het nog nooit door durven zetten. Maar vandaag… vandaag gaan al hekken van de dam!

Ellen is achter Steven gaan staan en heeft zijn heerlijk warme en harde lul in haar hand genomen. Ze leunt even naar voren en tuft een klodder speeksel op zijn ontblote eikel. Ze glimlacht naar mevrouw van Dijk die haar ringvinger en middelvinger in haar kut heeft gepropt. Ze leunt met haar rug en billen tegen de muur en met haar andere hand kneedt ze haar borst. Haar blik is op Stevens pik gefixeerd. Mevrouw van Dijk ademt zwaar en Ellen hoort het klevende soppende geluid uit haar kut. Met haar vrije hand reikt ze tussen Stevens benen door en cupt zijn balzak. Met lange halen trekt ze van voor naar achteren en weer terug. Hierbij zorgt ze dat met haar volle hand zijn eikel masseert. Mevrouw van Dijk buigt naar voren en tuft er weer een klodder speeksel bij. Ze kijkt omhoog naar Stevens gezicht die toegeeft aan het genot en aan de vraag om zijn orgasme. Hij sluit zijn ogen en geniet van de melkende hand van zijn collega. Hij hoort hoe Linda haar vingers in haar kut ragt en hoe ze haar g-spot stimuleert. Eva-Lynn hijgt zwaar en voelt hoe haar spieren zich beginnen samen te trekken en hoe groot de aandrang om te plassen wordt. Haar perineum en anus verkrampen en ze steunt op de bal van haar voeten om zoveel mogelijk spanning op haar bovenbenen te krijgen. Ze komt bijna en hoort aan het zuchten van Steven dat ook hij niet ver meer is. Zijn zuchten worden steunen als Ellen alleen nog maar zijn eikel met ronddraaiende kneedbewegingen stimuleert. Eva-Lynn maakt snel haar vingers nat en op het moment dat ze ook haar gezwollen klit stimuleert ziet ze de trillingen in Stevens liezen en weet ze dat zijn zaad eraan komt. Ze geeft zich over aan haar gevoelens en met een rauwe kreet laat ze zichzelf toe om het vocht uit haar kut te persen. Haar heupen stoten naar voren alsof ze haar sap zover mogelijk weg wil sproeien. In haar hoofd is het rood en dan weer zwart. Ze ziet en ze voelt hoe een grote lading vocht tegen Stevens benen spat. Haar ogen zijn op zijn pik gericht en vlak voor de eerste straal sperma uit zijn lul schiet ziet ze de verkramping achter zijn ballen. Ze hoort zijn kreunen maar half omdat ze hem bijna overstemd met een gelukzalige uitroep als zijn sperma tegen haar gezicht kletst. Ellen rukt aan Stevens pik en zorgt dat al zijn zaad in het gezicht van mevrouw van Dijk wordt gespoten. Ondertussen vingert de vrouw zich nog verder en wrijft ze wild over haar klit en als de vierde straal op haar kin uit elkaar spat spuit ze nog een keer haar geil de doucheruimte in. Haar benen trillen van de inspanning en haar bekken schokt van het dubbele squirt orgasme dat ze beleefd heeft. Eva-Lynn kijkt verbaasd naar Ellen die haar bemoedigend toelacht en ze voelt met een hand aan haar wang. Het warme zaad druipt traag omlaag over haar wang via haar mondhoek naar haar kin. Ze vangt het op met haar vinger en duwt het naar haar mond. Met haar ogen zoekt ze afwisselend Ellen en daarna Steven. Ze houdt hen in de gaten terwijl ze zijn zaad naar binnen werkt en proeft. Het is zacht en smaakt zelfs een beetje fruitig. Een laatste druppel welt uit de slap geworden pik over Ellens vinger. Ellen laat de pik los en kijkt naar het kloddertje sperma op haar vinger. Zou ze..?

‘Stop’ klinkt het streng en hard in de betegelde ruimte ‘dit is mijn zaad’. Eva-Lynn pakt Ellens pols en leidt haar hand naar haar mond. Gulzig slobbert ze ook deze laatste druppel naar binnen. “ik wil dat mijn VA, voorgrond assistent, wordt. Ik wil je de hele tijd bij me hebben en ik wil dat je alleen maar je groene sneakers draagt.’ Ellen knikt; ‘natuurlijk, mevrouw’.

‘Dat is nog niet alles’ vervolgt Eva-Lynn ‘je zult hem een vandaag een paar keer pijpen en neuken maar elke druppel zaad uit deze man komt in mij terecht.’ Ellen knikt weer ‘natuurlijk mevrouw’ en knijpt haar benen weer bij elkaar. Ze kan bijna niet wachten om haar kleren uit te trekken. ‘Steven, je moet me opnieuw schoonmaken. Ellen, ga je uitkleden en kom dan met ons ontbijten.’ Ellen knikt ‘natuurlijk mevrouw.’

Zoek naar meer verhalen van Theodoor...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 4427x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.9
:: Esther Gaat Helemaal...Door: Kareltje
Gelezen: 13787x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: Roadtrip Door Amerika - 23Door: Walking Dead
Gelezen: 7407x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Esther Wil Meer AanvullingDoor: Kareltje
Gelezen: 24096x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
31-05
8.6
:: Verlangen Met Een... - 2Door: Wijopontdekking
Gelezen: 9207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pjpen, Neuken, Ruw, Groot
28-05
8.9
:: Esther Wil MeerDoor: Kareltje
Gelezen: 16185x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-05
8.5
:: Verlangen Met Een... - 1Door: Wijopontdekking
Gelezen: 16138x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vreemdgaan, Eerste Keer, Neuken, Slikken, Verkracht
25-05
8.7
:: Van Hemel Naar Hel In SenegalDoor: Wijopontdekking
Gelezen: 15160x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.4
:: In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Gelezen: 16004x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong Meisje, Oude Man, Koppel, Zaad, Verrassing, Onverwacht, Vakantie
18-05
8.9
:: Wraak Seks VakantieDoor: Kareltje
Gelezen: 24291x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Hoerig, DP, Dekhengst
17-05
8.9
:: Met DrieDoor: Jan-ikke
Gelezen: 14984x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijna-bi, Trio
17-05
8.8
:: Mijn Buurmeisje Maan - 2Door: Kareltje
Gelezen: 18919x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-05
9.1
:: Mijn Buurmeisje Maan - 1Door: Kareltje
Gelezen: 32041x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Beffen, Scheren
10-05
9.0
:: Anna Komt LangsDoor: Timreisleider
Gelezen: 21997x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 22Door: Walking Dead
Gelezen: 8982x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-05
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net