Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 9908x
Lengte: Gemiddeld
Long Hot Summer 1976
Door Krantenjongen - Zoek naar meer...

Begin 1976 kreeg ik een krantenwijk. Ik was 17 jaar en deed het samen met mijn broer van 14. Ik moest ook elke maand de kwitanties bij de abonnees incasseren. Dat was leuk werk, betaalde aardig en vaak een dubbeltje of een kwartje fooi. Bij een mevrouw bij ons in de straat moest ik altijd even binnenkomen. Dan kreeg ik iets te drinken en moest ze even geld halen. Dan kwam ze bij me zitten om een praatje te maken en legde vaak een hand op mijn knie. Het uitzicht in haar bloesje was vaak groter dan op het moment dat ik aanbelde. En als ik wegging streek ze langs mijn wang en gaf me een gulden fooi. Na een paar maanden gaf ik haar een kus als bedankje. Daarna werd ze steeds aanhaliger en ik mocht wel Hetty tegen haar zeggen. Ik zei dat ik Henk heet. O wat leuk, Henk en Hetty. Ha Ha, Heel Heet!

In 1976 werd het een hele hete zomer. Temperaturen liepen op tot 35 graden, het was kurkdroog en je probeerde je zo min mogelijk in te spannen.

Ik woonde nog bij mijn ouders in de flat. Wij woonden op de 4e etage. Vanaf ons balkon hadden we uitzicht op het balkon van Hetty. Dat was ingebouwd, vanaf de straat kon je er niet in kijken. Maar vanaf ons balkon had ik prachtig uitzicht op haar balkon.

Op een middag lag Hetty lekker te zonnen in haar bikini. Ze waande zich onbespied, dus toen het nog warmer werd deed ze het bovenstukje uit en begon uitvoerig haar borsten en buik in te smeren. Op een gegeven moment kwam ze bij haar broekje en toen verdween haar hand daar in. Ze lag te kronkelen en met mijn verrekijker zag ik haar verhitte gezicht. Dat was genieten! Opeens stond ze op, stak een vinger naar mij op en ging naar binnen. Even later ging de telefoon. Het was Hetty en ze vroeg of mijn vader of moeder thuis zijn. Nee, die zijn aan het werk. Wanneer komen ze thuis? Ik zei om zes uur. O, dan heb je alle tijd om even de kwitantie bij me te brengen. Ik zei dat ik de kwitanties pas volgende week krijg. Nou, dan kom je maar om alvast het geld te halen. Reken maar op een leuke fooi!

Ik ging naar haar toe, ze omhelsde me en zei: wat fijn dat je er bent, lieverd. Ze had een kort, strak jurkje aan over de bikini. Ze vroeg of ik sherry wil, of liever bier of cola. Ik nam bier. Ze kwam naast me op de bank zitten en we kletsten en knuffelden wat. Na een paar sherry’s werd ze steeds vrijer en het bier maakte mij ook wat losser. We gingen naar de slaapkamer, daar was het koeler en er was een zacht bed. Ze vroeg of ik wel eens seks heb gehad. Nog nooit. Geeft niks,zei ze, op een oude fiets moet je het leren. En jij bent zo’n heerlijke vent, jij mag wel met mij fietsen. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen. Maar ik moest eerst haar volle borsten, buik, billen en dijen masseren. Ze duwde haar natte poes tegen mijn hand en deed mijn vingers erin. Oh schat, wat heerlijk doe je dat. Doe even een Durex om je pik, dan mag je bij me binnen komen. Ik was natuurlijk veel te snel klaar dus moest ik haar maar nog eens lekker vingeren. We genoten allebei volop. Ik vroeg haar hoe oud die heerlijke fiets is en ze zei: 35 jaar. Nou, ik dacht dat je 30 bent maar dan zie je er heel lekker uit.

Ze zei dat ik net zo lekker neukte als haar man Rik toen die 17 jaar was en haar ontmaagd had. Kort daarna zijn ze getrouwd om van het gezeur van haar ouders af te zijn. Want ze mocht thuis absoluut geen seks hebben. Ze vertelde dat ze toen als gekken aan het seksen zijn geslagen. Ze wilden heel graag een kindje, maar dat is niet gelukt. Van alles geprobeerd met dokters, behandelingen, spermatesten enzovoort. Maar niks hielp. Rik is nu 40, maar Hetty merkt wel dat zijn potentie flink achteruit gaat en daarom zag ze in mij wel een lekkere toyboy. Ook omdat ik zoveel op Rik lijk toen hij 17/18 jaar was. Inderdaad, op zijn foto’s zag ik mezelf. Hetty vond mij een heerlijke vertrouwde vervanger voor Rik.

Toen ik weg ging gaf ze me een zoen en een tientje voor de krant. Vette fooi, van 6 gulden en 50 cent! Dat heb je dubbel en dwars verdiend! Kom rustig nog eens met een kwitantie!

Het was vakantie, dus we deden het elke dag, behalve in het weekend.

In mijn laatste vakantieweek stelde ze voor dat we een dagje naar hun caravan zouden gaan. Het was een naakt camping aan een mooie zwemplas. Ze had met een paar vriendinnen afgesproken dat die ook zouden komen. Die waren bloed nieuwsgierig naar die lekkere vent die ze zou meenemen. Nou, ik viel bij de 3 dames bijzonder in de smaak. Maar Hetty zei direct: kijken mag, aankomen niet. We gingen met elkaar zwemmen en lekker stoeien in de zwemplas. Af en toe voelde ik wat onder water, maar Hetty kon het niet zien.

Wat een lekkere geile dag was dat.

Helaas moest ik weer naar school, dus kon niet meer dagelijks bij Hetty zijn. Maar zo vaak we konden gingen we naar bed.

Eind oktober had ik 3 dagen herfstvakantie. Mijn ouders gingen een week naar Ameland. Ik had geen zin om mee te gaan want dan zag ik Hetty niet. Hetty stelde voor om samen een paar dagen naar de camping te gaan. Rik ging dan een week met vrienden in Denemarken vissen. Deden ze elk jaar, kwamen ze met een vrieskist vol vis terug.

Wij waren gezellig samen in de caravan. We deden samen leuke dingen en genoten volop.

Na het eten deden we samen de afwas en daarna maakte ik een kopje koffie. We zaten gezellig op de bank aan de koffie en ik zei tegen Hetty: leuk he, ’t is net of we vadertje en moedertje spelen. Hetty schrok een beetje en zei snikkend: Henk, ik moet je wat vertellen. We spelen niet vadertje en moedertje, maar we zijn het! Ik vroeg haar: wat bedoel je? Lieverd, ik kan het niet helpen, maar ik ben zwanger. En het is van jou. En ik ben er heel erg blij mee. Maar wees niet bang, jij kunt er niks aan doen. Rik weet nog niets, maar als hij terug is vertel ik hem gewoon dat er een wonder is gebeurd en dat ik zwanger ben van hem.

We hebben die avond huilend van geluk en blijdschap in elkaars armen gelegen en geknuffeld, gezoend, gekust en gestreeld. Ik zei dat ik ontzettend blij voor haar ben dat ik haar grootste wens kon vervullen. Dat vond ze heel lief. Hetty wilde het liefst vrijen maar het leek haar voor het kindje beter om daar nog even mee te wachten. En ik vond dat ook heel verstandig.

Later vertelde Hetty dat ze er bewust op had aangestuurd om met mij naar bed te gaan. Ze wilde nog één keer proberen een kindje te krijgen. Ze had met allerlei artsen gesproken en eentje had haar een nieuwe behandeling voorgesteld. Dan was het wel nodig dat ze na die kuur zoveel mogelijk gemeenschap moest hebben om de kans van slagen te vergroten. Ze wist dat Rik dat niet zou kunnen. Maar toen ze mij zag, en zag dat ik erg op Rik lijk dacht ze: dat is de vader voor mijn kind. En ze zei ook dat de vlinders die ze van Rik in haar buik kreeg, ze die ook van mij kreeg. Dus ze heeft gewoon gegokt dat de kuur succes zou hebben. En ze heeft Rik al die tijd wekelijks verleid om met haar te neuken. Want het moest natuurlijk wel duidelijk zijn dat hij de vader is.

Ik dacht op zoek te gaan naar een andere fiets maar toen belde Hetty dat ze zo geil was van de hormonen dat ze veel behoefte had aan een vrijpartij. Aan een keer per week met Rik had ze niet genoeg, dus ik als dader moest haar voor straf van haar geilheid af helpen. Ik heb dat 7 maanden met veel liefde en plezier gedaan.

Zoek naar meer verhalen van Krantenjongen...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Stefan En Moos...Door: Miko Hamburg
Gelezen: 5620x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.6
:: Vlaams Blond - 4Door: Esther-L
Gelezen: 3962x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Samen Met ... - 6Door: 1969beer
Gelezen: 1695x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Vakantie, Groep, Bi, Pijpen
18-07
8.5
:: Vlaams Blond - 3Door: Esther-L
Gelezen: 3815x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.2
:: Vlaams Blond - 2Door: Esther-L
Gelezen: 16015x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
9.1
:: Vakantie In Turkije - 1Door: T_dG
Gelezen: 9937x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.1
:: Vlaams Blond - 1Door: Esther-L
Gelezen: 21919x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.7
:: Mijn Buurmeisje Maan - 3Door: Kareltje
Gelezen: 14825x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Roadtrip Door Amerika - 24Door: Walking Dead
Gelezen: 6874x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
9.3
:: Femke Op Roadtrip - 5Door: Frenky
Gelezen: 8736x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Lesbisch, Hetro, Bi
02-07
8.8
:: Triootje In BredeneDoor: Fien50
Gelezen: 23126x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
01-07
8.3
:: Middag Aan Het StrandjeDoor: Joris
Gelezen: 14350x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-06
7.2
:: Anaal Op Privé Strand - 2Door: Heisenberg
Gelezen: 14510x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Sex, Pijpen,
28-06
8.0
:: Anaal Op Privé Strand - 1Door: Heisenberg
Gelezen: 22143x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Beffen, Vakantie, Anaal, Sex
27-06
8.0
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 30919x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 455