Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 155x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 33429x
Lengte: Zeer Lang
Mijn Buurmeisje Maan - 2
Door Kareltje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Buurmeisje Maan - 1

Na het onschuldige eerste deel gaat het in het tweede deel best heftig aan toe. Lees eerst het eerste verhaal voor je het tweede leest (lijkt me logisch).

De volgende ochtend werd ik wakker en was ik alleen in bed. Maan was al uit bed en ik hoorde haar praten. Ik voelde me geweldig en na een klein minuutje ging ik uit bed en liep naar de woonkamer waar Maan zat te bellen. Toen Maan mij zag begon ze te glimlachen en zwaaide naar me terwijl ze aan de telefoon zat. Daarna zei ze in de telefoon “Momentje Natasja. Schatje vind je het goed dat Mark en Natasja vandaag mee gaan naar de sauna?”. Ik was nog niet helemaal wakker en zei “huh wat? Sauna? Ehh ja prima”. Maan begon weer te praten en zei tegen Natasja “Ik zei het toch dat hij het wel goed zou vinden. Hij wil je gewoon ook naakt zien”.

Ik liep (nog half slapend) door naar de badkamer en dacht aan de woorden van Maan. Dat ik Natasja wel naakt wilde zien was zeker niet gelogen. Natasja zag er ook prachtig uit en was zeker wel de moeite waard om naakt te bewonderen.

Een uur later hadden we ontbeten en haalde we Mark en Natasja op want ze konden best wel met ons mee rijden. De sfeer was direct net als gisteren super relaxed en vooral de dames kletste aan één stuk door. Op een gegeven moment hadden Natasja en Maan het over dat het zo toevallig was dat we allebei voor het eerst op vakantie waren etc. Toen vroeg Natasja ineens “En? Hebben jullie ‘het’ ook met elkaar gedaan?”. Er werd hard gelachen om Natasja en ze begon een beetje te blozen. Toen zei ik “natuurlijk hebben wij ‘het’ met elkaar gedaan!”. Opnieuw lachte we allemaal en zei Maan “Het was zelfs mijn eerste keer”. Toen werd het even stil in de auto en zei Natasja “Voor mij was het ook de eerste keer”.

Natuurlijk wisten Maan en ik dit al maar we hadden geen idee of Mark het ook wist. Het was Mark die toen vroeg aan de dames of onze eerste keer goed bevallen was. Maan reageerde en zei dat ze niets te klagen had en Natasja beaamde hetzelfde. Het werd weer even stil en toen zei ik “Hoe bijzonder is dit mensen! Laten we straks een borrel drinken dat jullie niet meer maagd zijn”. Er werd instemmend gejuicht en de sfeer was kon niet meer stuk natuurlijk.

Eenmaal aangekomen bij de wellness betaalde we allebei een kaartje (deelde de gratis kaartjes) en gingen naar binnen. Bij het uitkleden waren we toch allemaal een beetje nerveus Want ondanks alles waren het toch mensen die we pas sinds gisteren kende. Maar na een paar minuten was het helemaal over. Het was een gigantische grote sauna en ook super-de-luxe.

Na een uurtje besloten we apart van elkaar op stap te gaan en konden Mark en ik als mannen onder elkaar praten. Mark kletste over hoe mooi het hier allemaal was en ik zei toen “wat hebben wij toch geluk met onze vriendinnen! Allebei zo mooi als een fotomodel”. Mark grinnikte en zei “dat kun je wel zeggen ja”. Daarna vertelde ik dat ik Maan haar kutje had kaalgeschoren en dat ze zich toen zo vrij voelde. Mark moest hard lachen en zei dat hij het nu eng begon te vinden. Hij had nog geen uur geleden het kutje van Natasja kaalgeschoren en toen had ik het ook niet meer van het lachen. Mark en ik kletste over hoe we onze meiden ontmoet hadden en je raad het al, ook van kinds af aan natuurlijk. Hoe bizar is dit zeg.

Op een gegeven moment zagen wij onze dames in de verte en zagen hoe ze gezelschap hadden van vooral mannen. Dit had alles te maken met dat Maan best wel lijkt op de zangeres Maan en tja, dan krijg je vanzelf aandacht. Maan en Natasja genoten zichtbaar van de vele aandacht en ze liepen als prinsessen rond.

Op de terugweg waren we allemaal een stuk rustiger dan op de heenweg. Dat kwam door de vele sauna’s waarin geweest waren en daar wordt je loom van. Eenmaal terug bij het huisje vroeg ik wat we gingen doen met het avond eten. Mark stelde voor om uit eten te gaan maar Natasja zei “we kunnen ook eten halen” en Maan vulde aan “Dat is een goed idee tas, zullen we bij ons eten? Openhaardje erbij?”. Iedereen vond het een goed plan en Mark en ik gingen eten halen.

Eenmaal terug waren we net uitgehongerde wolven en aten het eten in mum van tijd op. Maan vroeg na het eten of wij de openhaard wilde aansteken zodat hun ‘gepaste’ kleren konden aantrekken. Vanaf dat moment wist ik het zeker (ik had al eerder een vermoeden). Er was een vooropgesteld plan en ik vertelde het aan Mark en knikte instemmend en zei “Ik heb de hele dag al het idee dat er iets in de lucht hangt”.

Mark en ik hadden in een mum van tijd de openhaard in lichterlaaie en we keken samen naar de grote vlammen. We hoorde vanuit de slaapkamer veel gegiechel en we voelde de spanning stijgen. Minuten later ging de deur van de slaapkamer (eindelijk) open en kwamen onze dames de kamer in. Onze monden vielen letterlijk open van verbazing want de meiden waren alleen gekleed in sexy kousen met jarretels. Zowel Maan als Natasja zagen er bizar sexy uit en ze kwamen uitdagend voor ons staan en ze glunderde van onze aandacht. Ik zei tegen Maan dat ik niet eens wist dat ze lingerie had en Mark zei “ik ook niet”. De meiden giechelde maar zeiden verder niets. Ik zei toen “vertel eens dames, wanneer en waarom hebben jullie besloten om dit te doen?”. De dames begonnen direct te giechelen en toen kregen we even later het hele verhaal te horen.

De dames vertelde dat ze vanmorgen in de sauna hadden gekletst over hun eerste keer. Het was voor hun allebei heel fijn geweest en ze wilde nu meer, veel meer. Ze wilde hun zogenaamde ‘verloren’ tijd inhalen (Natasja is net zo oud als Maan) en ervaring met seks op doen. Maan had toen bedacht dat als je samen bent, je dubbel zo veel ervaring op doet. Dat is echt typisch iets voor Maan om zoiets te bedenken.

Ik keek Mark grijnzend aan en zei “zullen wij dan ook maar passende kleren aantrekken?”. We moesten allemaal lachen en even later trokken we onze kleren uit. Ik had door de ondeugende plannen van de meiden een stijve pik gekregen (Mark ook hoor). We stonden allebei licht wijdbeens voor de dames en je hun ogen moeten zien glunderen. Maan en Natasja pakte om de beurt onze pikken vast en je zag ze met de seconde baldadiger worden.

Mark was nagenoeg even groot geschapen als ik en het was geweldig om te zien hoe onze dames samen met onze pikken speelde. Ik realiseerde mij heel goed hoe bijzonder dit was. Als twee vrouwen besluiten om hun vriendjes te delen, dan moet je van nature al heel geil zijn (en helemaal als je pas net ontmaagd bent).

Maan trok op een gegeven moment Mark af en zei toen tegen Natasja “Kijk schatje, we hebben nu al nieuwe ervaring opgedaan, we hebben al twee verschillende pikken in ons leven afgetrokken”. Natasja grinnikte en ze had mijn pik stevig vast en zei “Klopt, en wat zijn ze lekker groot he? Ik word er gewoon knettergeil van”. Mark en ik grinnikte om het sexy geklets van onze meiden en niet veel later voelde we hoe hun warme tongetjes langs onze pikken glijden.

Natasja was in het begin minder ervaren met pijpen dan Maan maar ik had zo’n gevoel dat Natasja haar achterstand snel zou inhalen. Dat klopte ook want de dames hielden elkaar goed in de gaten en namen elkaars pijp trucjes snel van elkaar over. Na veel ge slobber en geslurp werden wij op de bank gegooid en wisselde de meiden weer om. Ik keek naar Maan die zeer ondeugend uit haar ogen keek en vervolgens bij mij op schoot kwam zitten. Mijn pik werd vakkundig in haar kutje gestopt en begon Maan lekker op schoot te rijen. Ik legde mijn handen op haar billen en begeleidde haar neuk ritme. Maan begon zwoel te hijgen en naast ons klonk dezelfde geluiden.

Minutenlang neukte en zoende we intens met elkaar tot Natasja ineens hijgend zei “zullen we wisselen?”. Maan zei zonder enige twijfel “Ohhh ja hoor” ging direct van mijn schoot af. Daarna werd er gewisseld en stond Natasja glimlachend voor mij, draaide zich om en zei “hou hem eens omhoog voor mij”. Ik hield mijn pik recht de lucht in en zag hoe Natasja met haar rug naar me toe bovenop mijn pik ging zitten. Hij gleed soepel naar binnen en toen kwam Natasja helemaal tegen me aan zitten. Ik greep haar direct vast om haar middel en begon haar overal te strelen. Natasja kwam met haar hoofd dicht bij me en fluisterde zachtjes “oh my god wat heb jij een dikke pik zeg, ik voel je zo goed in me”. Daarna bewoog ze soepel op en neer en wat hijgde ze lekker hees. Ik ging met mijn handen naar haar kutje toe en voelde hoe mijn pik naar binnen en naar buiten gleed. Dit was super genieten hoor.

Ik besloot om helemaal onderuit te zakken zodat Natasja helemaal op mij kon liggen zodat ik haar hele lichaam kon strelen. Met mijn grote handen graaide ik over haar hele lichaam en ze kreunde als hierdoor als een krolse kat. Ik had op een gegeven moment mijn handen tussen haar benen en speelde met haar haar super gevoelige klitje. Natasja ging helemaal los en kronkelde als een aal op mijn lichaam. Ik bleef beheerst en ging onvermoeibaar door met deze handelingen. Na al een paar minuten voelde ik haar lichaam verstijven, schokken en trillen en kwam ze heerlijk hijgend klaar. Ik grinnikte zachtjes en voelde me zo trots als een pauw.

Naast ons gebeurde ook het één en ander en ik zag dat Mark Maan stevig op de bank aan het neuken was. Niet heel veel later kwam Mark ook klaar en hij keek verlekkerd naar het kutje van Maan waar zijn sperma uit stroomde. Maan streelde zijn gezicht en vertelde hem hoe lekker hij het gedaan had. Mark ging naast haar zitten en toen keek Maan mij aan en zei “schatje, die van mij doet het niet meer”. Ik moest enorm lachen en zei “ha ha, de mijne ook niet meer schatje”. Ik kroop onder Natasja vandaan en ging naar Maan toe. Maan lag uitdagend op de bank en opende haar benen gewillig voor mij. We zoende even met elkaar en mijn pik gleed zonder begeleiding in haar kutje. Maan haar kutje was bizar glad wat mede door mijn voorganger was veroorzaakt. Op zo’n moment moet je daar niet te veel en te lang over nadenken en gewoon lekker door neuken.

Natasja kwam al vrij snel bij ons en begon over mijn borstkas te strelen en zei “wat super stoer van jou dat je Maan al weer wil neuken zeg. Dat zullen niet veel mannen je nadoen denk ik”. Maan streelde mijn gezicht en zei “heel stoer schatje! Ik word zo geil van je!” Natasja zei direct “nou, ik ook hoor!” en ze begon met mij te zoenen. Na het zoenen streelde Natasja het lichaam van Maan en kuste ze ook met elkaar.

Ineens realiseerde ik mij dat ik een trio was beland. Ik keek naar Mark en die zat in een stoel op z’n mobiel te kijken en ik moest daarom lachen. Ik keek weer naar de dames en zag hoe Natasja het hele lichaam van Maan af ging en kuste haar overal. Ik had de mooie lange benen van Maan vast en keek naar beneden en zag hoe mijn pik heerlijk diep in haar zat. Toen Natasja het klitje van Maan aan het likken was (ik neukte gewoon door) kreeg ik een gruwelijk geil idee. Ik haalde mijn (sperma) glibberige pik uit Maan haar kutje en bood hem aan bij Natasja haar mondje. Ze twijfelde geen seconde en nam mijn glibberige pik in haar mondje. Ik streelde haar gezicht en zei “proef je het geil van je vriendje?”. Natasja keek vreselijk ondeugend uit haar ogen en sabbelde waanzinnig aan mijn pik.

Maan begon te mopperen dat ze niet meer geneukt werd (terecht) en Natasja stopte hem toen snel terug en keek mij nog steeds ondeugend aan. Ik stootte lekker stevig door en Maan kwam meteen weer heerlijk op gang. Een minuutje later herhaalde ik het geintje en sabbelde Natasja net zo makkelijk mijn pik weer schoon. Maan begon een paar minuten later te schudden en te trillen en hierdoor ook het hoofd van Natasja (want ze lag op haar buik). Natasja wreef sneller over haar klitje en samen lieten wij Maan gigantisch kreunend klaarkomen.

Natasja hijgde opwindend “Ohhh wat is dit geil zeg!” en ze haalde mijn pik uit Maan haar nog trillende kutje. Mijn pik glinsterde van al het geil (restanten van Mark en Maan) en Natasja nam hem gulzig in haar mondje. Ik ging het ook niet lang meer volhouden want dit was zo donders geil. Met twee handen tegelijk werd ik gepijpt en hoorde ik haar ineens zeggen “ik wil jou ook proeven schatje!”. Daarna trok ze mij snel en krachtig af tot ik enkele seconden later grommend klaarkwam. Ik streelde liefdevol door haar mooie lange haren terwijl ik mijn zaad in haar warme mondje spoot. Natasja keek mij indringend (en zeer ondeugend) aan met haar mooie blauwe ogen. Ik schokte van genot en gaf haar meer dan genoeg sperma om te proeven. Natasja bleef met lange en krachtige halen aan mijn pik trekken tot ik helemaal leeg was. Daarna gaf ze mij een ondeugende knipoog en slikte alles door. Ik werd helemaal gek van haar! Zo geil.

Ik plofte uitgeput naast Maan op de bank en zag hoe Maan en Natasja elkaar liefdevol streelde. Maan zei op een gegeven moment tegen Natasja “waar kwam die geiligheid bij jou ineens vandaan zeg?”. Natasja begon een beetje te blozen en zei “Ehhh geen idee eigenlijk, ik werd zo enorm geil van jullie dat ik mezelf een beetje liet gaan denk ik”. Maan streelde het gezicht van Natasja en zei “maar schatje, dat is toch fijn voor je. Ik heb mezelf gisterenavond ook helemaal laten gaan” en Maan gaf mij een knipoog. Natasja zag dit direct en zei “wat hebben jullie gedaan dan?”. Nu bloosde Maan lichtjes en zei toen zachtjes “in mijn kontje!” en Natasja sloeg haar hand voor haar mond en zei “echt waar? Hoe dan? Paste het wel? Dat is toch niet normaal” en Maan grinnikte en zei “ik weet het, maar ik was gisteravond zo geil dat ik me helemaal liet gaan”.

Natasja en Maan lagen helemaal in een deuk om hun grapjes en toen vroeg ik wat hun dan allemaal gedaan hadden gisteren. Het werd even stil en toen vertelde Natasja dat ze het gisterenavond drie keer hadden gedaan (wij ook). Maar Maan vulde toen aan “maar wel drie keer twee minuten toch?”. Natasja gaf Maan een lichte stomp want dat had ze niet mogen vertellen. Ik had meteen door wat er aan de hand was en moest het toch voor Mark opnemen en zei “Natasja, ik denk dat jij gewoon te lekker bent voor Mark. Geef hem wat meer de tijd en ervaring, dan houd hij het vast langer vol”. De dames gaven toen een meelevende “aahhhh” en toen zei Maan “Ervaring? Wij willen heel veel ervaring opdoen!” en opnieuw gierde ze het samen uit van het lachen.

Ik vroeg me af waar Mark eigenlijk was (we waren toch over hem aan het praten) en Natasja vertelde toen dat hij vast op de wc zat om daar zijn spelletje te spelen (op zijn mobiel). Daarna riep Natasja Mark met een luide brul en hij gaf vervolgens een mompelend antwoord en kwam even later bij ons zitten. Toen Mark naast me zat vertelde ik dat wij daarnet een goed gesprek hadden gehad over ons toch wel bijzonder situatie. Ik vroeg hem dan ook of hij er nog steeds 100 % achter stond wat we met elkaar doen. Mark begon te glimlachen en zei “wat denk jezelf? Dit is toch de fucking droom van elke man!”. Natasja legde haar hoofd op Mark zijn schouder en zei “Voor sommige vrouwen ook hoor! Ik denk dat de meeste vrouwen geen idee hebben hoe heerlijk het is om het met z’n viertjes te doen”. Mark zei toen “ik ben gelukkig als jij gelukkig bent schatje (dat laatste is wel een hoog EO-gehalte nietwaar? Maar hij heeft wel gelijk).

Maan stelde toen voor om mijn inspiratie video’s die op mijn telefoon stonden te gaan kijken. Mark en Natasja hadden natuurlijk geen idee waar Maan het over had met haar inspiratie video’s. Ik legde uit wat er gisterenmiddag was gebeurd en natuurlijk moesten we hier allemaal om lachen. Daarna sloot ik mijn geheugenkaartje aan op de tv en vroeg of iemand voorkeur had. Het was Maan die toen zei “dat vraag je aan mensen die sinds gisteren nog maagd waren? Zet gewoon een filmpje op zodat we lekker inspiratie op kunnen doen”. Ik grinnikte en ineens schoot mij een filmpje in gedachte die ik eigenlijk voor het laatst wilde bewaren.

Ik had voor Maan een perfecte volgorde bedacht om al mijn filmpjes te laten zien, maar dat is (gelukkig) totaal anders gelopen. Het filmpje wat ik nu aanzetten (wat ik dus voor het laatst wilde bewaren) was een compilatie van diverse Nubile films. De compilatie was prachtig opgebouwd en alles kwam in goede volgorde voorbij (beffen, pijpen, neuken etc.) en uiteraard met bloedmooie vrouwen (en mannen).

Voordat ik naast Maan ging zitten pakte ik voor iedereen nog snel wat te drinken en we proostte op wat er nog ging komen. Maan, Mark en Natasja hadden nog nooit zulke mooie beelden gezien en Natasja zei “Maar dat zijn toch fotomodellen! Waarom zitten die in de porno-industrie?”. Ik grinnikte en zei “ik denk dat ze zich helemaal hebben laten gaan schatje” en opnieuw lagen we in een deuk (behalve Mark want die begreep er niets van). Maar ik kreeg wel gelijk, de prachtig fotomodellen lieten zich helemaal gaan voor de camera en dat werd prachtig in beeld gebracht. Toen er op tv uitgebreid gebeft werd, legde ik mijn hand op Maan haar been. Vrijwel direct deed ze haar benen uit elkaar en legde mijn hand op haar kutje. Ik begon direct met mijn vingers te bewegen en voelde hoe vreselijk nat ze al weer was. Mark zag dit gebeuren en deed precies hetzelfde. Twee minuten later lagen Mark en ik te likken aan twee prachtige kale kutjes.

Zagen we net op de tv prachtige kale kutjes gelikt worden, deden we het nu lekker zelf. De meiden keken niet meer naar de tv, maar aandachtig naar ons. Ze keken ons woest geil aan, streelde onze haren en ze kreunde hees. Ook voor hun gold, keken ze net naar kutjes likken op tv, nu werden ze zelf gelikt. Ik zag Maan ineens weer naar de tv kijken en ze zei “hey, dat is een andere kerel. Ik wil ook een andere kerel tussen mijn benen”. Mark en ik twijfelde geen seconde en wisselde snel. Natasja hijgde hees toen ik mijn tong diep in haar kutje stopte en hijgde “oohhh wat een top film is dit zeg!!”.

Daarna begon ik met het puntje van mijn tong langs het kontgaatje van Natasja te likken en dat beviel haar wel. Toen ik mijn tong naar binnen stopte ging ze nog verder onderuit liggen, spreidde haar benen zo ze kon en kreunde nog zwoeler. Mark zag mij dit doen (hij hield me goed in de gaten) en twijfelde geen seconde om dit ook te doen maar dan bij Maan.

Ik maakte vervolgens met mijn mond mijn middelvinger nat en stopte deze voorzichtig in (plaats van mijn tong) Natasja haar kontgaatje. Daarna ging ik met mijn mond naar haar clitoris en begon er gulzig aan te sabbelen. Natasja werd helemaal gek en liet dit ook uitbundig horen. Naast mij lag Maan al hevig te schokken (Mark deed weer hetzelfde) en was ze een eind op weg naar een orgasme.

Ik vingerde op m’n gemakje het kontgaatje van Natasja en met mijn mond verwende ik haar goddelijke zachte schaamlippen. Mijn hoofd werd stevig vastgehouden en Natasja keek me woest geil aan. Maan kwam intussen klaar en Natasja begon steeds wilder te schokken. Ineens kreeg ik een vloedgolf met kutvocht voor mijn kiezen en ik proestte ik het uit. Naast mij werd er hard gelachen en Natasja die kermde het uit. Ik vertikte om te stoppen want dit was zo geil. Ik vingerde haar kontgaatje sneller, likte als een gek langs haar clitoris en enkele seconde later kreeg ik opnieuw een enorme lading met kutvocht voor mijn kiezen (het spetterde alle kanten op). Natasja hijgde extreem na toen ik Maan hoorde zeggen “dat wil ik ook”.

Het was een ravage geworden op de zitbank en iedereen had wel ergens spetters zitten (ik vooral in mijn gezicht). Ik had een enorme grijns op mijn gezicht en zei “wauw, dat is nog eens jezelf helemaal laten gaan zeg!”. Natasja begon te blozen en zei “heb ik nou ehhh in je gezicht geplast?”. Ik begon te grinniken en vertelde dat ze absoluut niet in mijn gezicht had geplast en dat sommige vrouwen heel uitbundig kunnen klaarkomen (ejaculeren). Natasja streelde mijn gezicht en begon te lachen en zei “Ohhh wouw, het zit echt overal! Vindt je het niet erg?” en ik schudde uitbundig ‘nee’ mijn hoofd. Maan bevestigde mijn verhaal en zei toen “Maar meestal is het andersom, mannen komen maar al te graag (uitbundig) klaar in je gezicht klaar. Je bent nu het perfecte revanche middel geworden schatje” en ze gaf Natasja een uitgebreide zoen. Mark stond op om een handdoek te pakken en zei “Dit is zo fucking geil, mijn vriendin kan gewoon squirten!” en ik voegde eraan toe en zei tegen Natasja “Nou schatje, je mag me altijd en overal in mijn gezicht squirten!”. Natasja keek me ondeugend aan.

Nadat we allemaal afgedroogd waren keek ik naar de tv en zag dat de film inmiddels een stuk verder was dan ik gedacht en gehoopt had. Ik spoelde hem (versneld) terug naar het punt dat de mannen aan de beurt waren (pijpen) en zette hem op pauze. Ik draaide me om en zag nog net hoe Maan en Natasja samen naar de badkamer liepen. Ik keek Mark aan en die zei “de dames gaan zich even opfrissen!”.

Mark en ik kletste nog even na over de bijzondere spetter kunsten van Natasja toen de dames weer tevoorschijn kwamen. Onze ogen puilde uit onze oogkassen want wat zagen ze er geil (hoerig) uit zeg. Hun ogen prachtig donker opgemaakt en allebei hun haren in een paardenstaart gebonden. Ze kwamen uitdagend en sierlijk naast ons zitten en Maan drukte op ‘play’.

In de eerste minuut zag je een paar solo pijp scenes maar daarna kwam er een scène voorbij waarin twee dames samen een pik onderhanden namen (en die twee dames keken toch een partijtje geil en ondeugend uit hun ogen, niet normaal). Maan en Natasja keken elkaar net zo ondeugend aan als de dames op tv en ik gaf Mark een knipoog. De minuten daarna kregen de dames meer dan genoeg pijp voorbeelden (inspiratie) en was het hoog tijd om dit in praktijk te brengen.

Ik had alleen wel een probleem en dat was dat ik nog geen gevoel in mijn pik had. Mark had meer geluk en had zijn pik al overeind. Maan en Natasja waren extreem baldadig geworden (dat waren ze eigenlijk al) door de film en zoende uitgebreid met elkaar (ze hadden de grootste lol met z’n tweetjes). Toen de dames door kregen dat Mark zijn pik hard was (dat was al vrij snel kan ik je zeggen) gingen ze als tijgerinnen op hem af.

Mark keek als een trotse koning uit zijn ogen en genoot van elke seconde dat de dames met zijn pik bezig waren. Het bijzondere van alles was dat Mark nog nooit gepijpt was in zijn leven en al helemaal niet door twee vrouwen. De dames kletste zachtjes met elkaar en probeerde alles uit wat ze een paar minuten geleden nog op tv hadden gezien.

Na een minuut of tien waren de dames zo goed op elkaar ingespeeld en pijpte ze als echte professionals (net zoals op tv). Mark zijn pik was kleddernat van het speeksel en hun tongen gleden soepel langs zijn pik heen en weer en sabbelde af en toe aan zijn gevoelige eikel. Mark keek steeds moeilijker en hij vocht tegen zijn orgasme (maar dat ging hij verliezen). De meiden waren dan ook niet van plan om te stoppen. Mark kermde het uit en schokte hevig terwijl de dames ondeugend giechelde om zijn oncontroleerbare bewegingen.

Daarna begon de pik van Mark te spuiten en het leek wel op zo’n (haperende) straat fontein. Iedereen weet dat als je daaruit drinkt, je er dan helemaal onder zit (met waterspetters). Nu kwam er uit Mark zijn pik geen water maar ik heb me laten vertellen uit betrouwbare bron (Natasja) dat sperma uit 99% water bestaat ha ha.

Nadat de straat fontein van Mark gestopt was (de standaardtijd was om denk ik) likte Maan en Natasja alles zorgvuldigheid schoon. Mark schokte hevig door deze schoonmaakwerkzaamheden en de dames giechelde hierom. Hoewel Mark zijn pik schoon was gelikt, waren de gezichtjes van Maan en Natasja allesbehalve schoon. Overal zaten nog uitgesmeerde sperma resten wat er bruut geil uitzag. Deze twee dames zijn zo puur en van nature geil, dit kun je gewoon niet acteren (waarom zouden ze ook?).

Mijn pik reageerde op deze mega prikkelingen en dat was precies op tijd. De dames fluisterde zachtjes met elkaar en toen zei Maan “toe dan, zeg het maar!”. Natasja zei toen half giechelend “ehhh schatje, hij doet het niet meer!!” en samen lagen ze helemaal in een deuk (ik begreep hem wel want Maan had eerder deze avond zoiets dergelijk gezegd).

Mark stond op (nog na lachend van Natasja haar grapje) en ik ging vervolgens vol trots voor de dames staan. Direct werd mijn pik vastgepakt door vier warme handen en werd ik gestreeld en behendig afgetrokken. Maan zei toen tegen Natasja “zie je hoe geweldig het is om 2 pikken te hebben! Ik ben nog zo geil”. Daarna pakte Maan mijn pik stevig vast (met twee handen) en begon best pittig te pijpen. Natasja keek aandachtig wat Maan deed en even later nam ze het stokje letterlijk over van Maan.

In het filmpje wat we eerder gekeken hadden zat een scène tussen waarin een dame een acrobatische stunt uithaalde. Ze had een bruggetje achterover gemaakt en had met haar hoofd op z’n kop, zijn pik gepijpt. Ik had Mark horen zeggen dat Natasja ook een bruggetje achterover kon (ze had op turnen gezeten).

Ik streelde Natasja over haar gezicht en vroeg of ze nog zo’n bruggetje achterover kon. Natasja begon te grinniken, stond op en maakte in een soepele beweging het bruggetje achterover. Maan was gestopt met pijpen en keek net als ik naar dit prachtige gebeuren en zei tegen mij “ga maar naar haar toe”. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en liet me een paar seconden op z’n kop pijpen.

Het zag er natuurlijk bruut geil uit en door de houding kon mijn pik dieper in haar mond komen (haar hoofd zat helemaal achterover). Ik liet Natasja zelf bepalen hoe diep ze mijn pik in haar mond nam en ik streelde haar tieten die prachtig omhoog stonden door dit standje. Ik voelde niet veel later dat Natasja kleine schokjes maakte en zag ineens de mooie ogen van Maan tussen de benen van Natasja tevoorschijn komen. Maan likte het kale kutje van Natasja en dat veroorzaakte de lichte genot schokjes. Dit was zo fucking geil om te doen.

Natuurlijk was deze houding niet heel lang vol te houden voor Natasja en hielp ze even later Maan om ook bruggetje achterover te doen (ze durfde niet zelf achterover te gaan wat ik volkomen begrijp). Toen Maan ook bruggetje achterover zat, was ze geiler dan ooit en pijpte echt als een bezetene. Natasja die likte zeer uitbundig aan Maan haar clitoris en liet haar rillen van genot. Ik had mijn handen natuurlijk vol aan de tieten van Maan en zag hoe mijn pik steeds dieper in haar mond (zeg maar keel ging). Hevig hijgend liet ze mijn pik los, haalde diep adem en stopte hem weer diep in haar mondje. Ook ik trilde van genot en kreunde goedkeurend. Dit verwacht je gewoon niet van dames die nog maar net ontmaagd zijn.

Ook Maan hield deze houding niet lang vol en Natasja had al een beter idee. Ze ging met haar kont op de rugleuning van de bank zitten (spreidde haar benen) en met haar hoofd lag ze op het zitkussen. Maan ik moesten allebei lachen om haar creatieve oplossing en ik zei “Holy shit zeg! Maar ik ga haar nu wel neuken”. Ik liep direct om de bank heen en Natasja lag precies op de juiste hoogte (op de rand van de bankleuning) om haar staand te kunnen neuken. Ik twijfelde dan ook geen moment en hoorde Natasja goedkeurend kreunen toen ik met mijn pik in haar kutje kwam. Maan was op het gezicht van Natasja gaan zitten en liet zich lekker likken. Maan en ik konden nu heel gemakkelijk met elkaar zoenen en deden dit dan ook meteen. Een mooie driehoek zo hoor.

Tijdens het zoenen fluisterde ik hoe lekker geil ze bezig was en Maan zei toen “ohhh jaaahhh heerlijk zo! Ik had nooit van mezelf verwacht dat ik het met een vrouw zou doen”. Ik grinnikte zachtjes en zei “maar ze is net als jij ook zo mooi, daar kun je gewoon niet vanaf blijven toch?”. Maan haar ogen glunderde van plezier en we vraten elkaar bijna op met zoenen.

Natasja had haar benen om mijn middel geklemd (tegen mijn kont) en duwde me ritmisch

naar zich toe (dit was echt genieten). Hoewel ik dit nog wel uren had willen doen vertelde Maan op een gegeven moment dat ze ook wilde neuken. Ze had al precies bedacht hoe ze wilde neuken en een minuut later zat ik op de bank met Maan op mijn schoot (met haar rug naar me toe). Maan had haar benen wijd uit elkaar gedaan en Natasja begreep direct wat haar te doen stond. Terwijl mijn pik diep in Maan haar kutje bewoog, likte Natasja aan haar clitoris en masseerde mijn ballen met haar hand. Maan ging helemaal door het lint en had het hoofd van Natasja stevig vast en vertelde hoe lekker Natasja het deed. Ik had met beide handen de stevig tieten van Maan vast en dat maakte het plaatje compleet.

Zoals wel bekend kan Maan zeer gemakkelijk (en vaak) klaarkomen en dat was nu ook weer het geval. Haar lichaam krulde hol van genot en ze kreunde hees “ohhh jullie zijn echt geweldig!!!”. Ongecontroleerd maakte haar lichaam spastische bewegingen en wij grinnikte omdat we haar zoveel genot gaven.

Maan lag uitgevloerd na te hijgen op mijn schoot en ik zei tegen Natasja “ze doet het niet meer! Wil jij met mij verder neuken?”. Natasja giechelde toen ze ja knikte en samen legde we Maan naast ons op de bank. Maan kermde zachtjes en zei “nou hoor, ik word zomaar aan de kant gegooid”. Natasja grinnikte en kwam vervolgens bij mij op schoot zitten. Mijn pik vond snel haar warme kutje en ze begon soepel te bewegen. Ik begon gretig aan haar tieten te graaien en Natasja kreunde heerlijk zwoel hierdoor.

Na een paar minuten pakte ik Natasja stevig vast, tilde haar op en liep samen met haar door de woonkamer. Ze had zich om mijn lichaam geklemd en we zoende en neukte gewoon door terwijl ik haar tegen elke muur aan zetten. Dit noemen ze nou letterlijk alle hoeken van de kamer laten zien. Toen we weer terug waren bij de bank deed Maan weer gezellig met ons mee (ze had net als ik lekker zitten kijken) en begon ze met ons allebei te zoenen. Ik had alleen Mark niet meer gezien wat ik op zich wel vreemd vond. Ik was ten slotte ook de hele tijd erbij geweest toen hij mijn meisje neukte (daar wil ik gewoon bij zijn). Maar kennelijk vond hij prima en vertrouwde hij mij of hij was gewoon moe.

Ik lag intussen languit op de bank en had de tieten van Natasja stevig vast. Natasja lag op haar rug op mij te kronkelen van genot en Maan likte ons tussen onze benen. Natasja liet zich weer helemaal gaan en hijgde steeds harder en zei “oohhh fuck!!! het gaat zo weer gebeuren hoor!!”. Ik gaf nog eens extra harde stoten en toen begon Natasja te gillen van genot. Maan voelde al nattigheid aankomen (leuke woordspeling) en trok snel mijn pik uit haar kutje en wreef (en gaf kleine tikjes) over haar klitje. Daarna barstte het gebeuren weer los en spoot het kutvocht met krachtige stralen naar buiten. In plaats van terug de deinzen van het vele vocht wat naar buiten spoot, ging Maan juist er naar toe en likte als een bezetene. Natasja reageerde hevig en haar lichaam bewoog alle kanten op.

Toen ze weer rustig was stopte Maan mijn pik weer terug in haar kutje en zei “kom, we doen het nog een keertje over”. Die arme Natasja kreeg amper tijd om op adem en ik beukte er gruwelijk op los. Amper een minuut later lag Natasja opnieuw spastische bewegingen te maken en spetterde het kutvocht weer uit haar kutje. Maan kon er maar geen genoeg van krijgen, stopte mijn pik weer terug in Natasja haar kutje en ging voor de derde ronde.

Maar Natasja was helemaal uitgeput en ik voelde mijn orgasme snel aankomen en liet het zonder er tegen te vechten gaan. Nu was ik het die spastische bewegingen maakte en spoot mijn zaad diep in Natasja haar kutje. Toen Maan het door had dat ik klaarkwam haalde ze mijn pik eruit en nam hem snel in haar warme mondje. Ik kermde het uit van genot toen ik haar tong over mijn overgevoelige eikel voelde gaan. De laatste restjes sperma die uit mijn pik stroomde werd gulzig doorgeslikt door Maan.

Ik lag met mijn ogen dicht na te genieten toen ik Natasja ineens voelde bewegen. Toen ik mijn ogen open deed kon ik werkelijk niet geloven wat er vlak voor mijn gezicht gebeurde. Maan was met Natasja uitbundig aan het zoenen wat op zich niet bijzonder was. Maar Maan had het kutje van Natasja schoon gelikt en had de restanten van mijn sperma nog in haar mondje zitten. Ze had het sperma nog niet doorgeslikt en het bizar geile idee gekregen om dit met Natasja te delen. Opnieuw een bewijs dat deze dames van nature bizar geil zijn.

Ik zag dus vlak voor mijn ogen gebeuren hoe Maan en Natasja mijn sperma uitwisselden. Toen Maan zag dat ik naar hun keek en gaf me een gruwelijk geile knipoog. Ik begon het lichaam van Natasja weer eens te strelen en kreeg goedkeurende geluiden terug.

Na dit bizar geile eindspel waren we allemaal uitgeteld. We zijn toen voor de verandering samen gaan douchen en gingen na het douchen op zoek naar Mark. Die vonden we op een bed en hij lag te luisteren naar muziek en was in slaap gevallen. Natasja om naast hem te gaan liggen en kroop tegen hem aan. Wij zijn toen ook maar naar bed gegaan en Maan lag te spinnen als een kat tegen me aan.

De volgende dag was ik al eerste wakker en besloot om koffie te zetten en een ontbijtje te maken. Mark kwam af op de geur van koffie en we kletste zachtjes over gisterenavond.

Ik merk dat ik al ruim 19 bladzijde heb geschreven en ruim 12000 woorden. Voor nu stop ik er mee en schrijf later wel een keertje verder. Ik kan je beloven dat het nog veel geiler is geworden met Maan en Natasja. Na de bijzonder vakantie konden we niet meer zonder elkaar en we wonen nu naast elkaar in dezelfde woonplaats.

Einde verhaal.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Buurmeisje Maan - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Liften - 5Door: Meomine
Gelezen: 2060x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.6
:: Liften - 4Door: Meomine
Gelezen: 4318x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.3
:: Mijn Reis Door The Usa - 24Door: Megan
Gelezen: 3308x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
08-01
9.4
:: Vakantie In VietnamDoor: Bart
Gelezen: 12436x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 29Door: Walking Dead
Gelezen: 4749x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
03-01
8.4
:: Misterieuze Italiaanse - 2Door: Peter
Gelezen: 14257x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie Italie Neuken Pijpen Anaal
26-12
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 23Door: Megan
Gelezen: 4531x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.3
:: De Reünie - Special - 2Door: AnnaReisleidster
Gelezen: 14172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Hard, Pijpen, Hotel, Vakantie
16-12
8.8
:: Mijn Reis Door The Usa - 22Door: Megan
Gelezen: 4972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
06-12
9.2
:: Camping UlicaDoor: Meomine
Gelezen: 22531x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-12
8.2
:: Anneloes Gaat Naar AfrikaDoor: Hotfrank
Gelezen: 23488x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Bisex, Squirten, Beffen, Vingeren
01-12
8.6
:: Mijn Reis Door The Usa - 21Door: Megan
Gelezen: 5469x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
01-12
9.3
:: Roadtrip Door Amerika - 28Door: Walking Dead
Gelezen: 4073x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
28-11
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 20Door: Megan
Gelezen: 4534x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-11
9.0
:: Ginger Man - 3Door: Scarlett
Gelezen: 3365x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurvrouw, Hetero, Vreemdgaan
19-11
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net