Opwindend.Net
Datum: 17-05-2018
Stemmen: 113x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 19109x
Lengte: Gemiddeld
Met Drie
Door Jan-ikke - Mijn Profiel Pagina

Daar lig ik, op mín rug, onwennig maar niet ontevreden. De regen ritselt zachtjes op het tentdoek en van de straatlantaarn vlakbij komt voldoende ligt binnen om wat te kunnen zien.

Stom dat ik mín eigen tent heb gemold bij het inpakken, fijn dat ik hier mijn matje neer mocht leggen. Ik voel me een beetje lullig omdat ik zo inbreuk maak op hun privacy maar ze verzekerden me echt geen probleem is.

Toch voel ik al de hele dag de spanning tussen hen, en de biertjes vůůr het eten en de klasse witte wijn bij eten hebben niet echt geholpen.

Het is echt een leuk stel, vrij, zorgeloos, relaxed in hun omgang met elkaar en anderen. Ik vind haar echt knap: donkerharig, fris, slaapkamerogen, en een lijf gemaakt voor sex lijkt het wel. Hij sportief, open en duidelijk gek op haar.

De dag was echt warm, en hij en ik hebben de hele dag enkel in korte broek gelopen, zij in rok en simpel maar mooi hemdje.

We aten laat, en in de zwoele zomeravond duurde het lang voor het wat afkoelde. Zij had duidelijk door wat voor indruk ze op ons allebei maakte, duidelijk wat te zien dat ze geen beha droeg, en ik moest mijn best doen niet teveel te staren. Zij? Zij lachte gewoon.

Door de drankjes werden we nog wat vrijer, en op een gegeven moment besloot ze gebruik te maken van de buitendouche net naast het terras.Ze lachte naar me, en met en knipoog naar haar vriendje stapte ze het lauwe water onder. De douche maakt direct haar witte hemdje nat en de blik op haar borsten, haar tepels maakte me gek..

ďKom er maar bijĒ zei ze en al snel stonden we naast haar. Ik hielp haar uit haar hemdje en al snel waren we alledrie naakt. Er gebeurde niets maar de spanning was moet snijden.

En nu lig ik hier, lichtelijk aangeschoten, geil, en zie de hele tijd haar lijf voor me, haar borsten, haar geweldige kont, met aan weerszijden een enigszins opgelaten kerel met zín pik hard en stijf.

Ook zij slapen nog niet, in het halfdonker zie en hoor ik ze bewegen, vlakbij. Er wordt gefriemeld, zoveel is duidelijk. Ik lig op mín rug, en als ik het waag even opzij te kijken zie ik haar liggen, op haar zij, naar me toegewend. Hij ligt achter haar, zoent haar in der nek en ik zie de lakens ter hoogte van haar middel bewegen: zijn hand, over haar buik, haar borsten, steeds lager. Ik zie het helemaal voor me en ik krijg en wee gevoel in mijn buik. Stiekem kijk ik, en als ze haar hoofd naar hem toedraait om hem te zoenen durf ik nog beter te kijken. Mín hand leg ik op mín boxer, ik knijp niet, ik duw alleen, tegen mijn stijve harde pik en ik moet moeite doen niet even te kreunen.

De deken glijdt wat van haar af en ik zie nu duidelijk hoe hij haar borsten kneed en haar zachtjes in haar tepels knijpt. Haar hand gaat naar achteren en het kan bijna niet anders dan dat ze hem vast heeft.

Even gaat hij duidelijk verliggen, hij zal nu naakt zijn.

Het lijkt alsof ze me vergeten zijn, maar zeker ben ik daar niet van.

De deken zit nu halverwege haar buik en ik zie zijn hand vanaf haar borsten weer naar beneden gaan, steeds lager. Ze ademt wat dieper nu en gelukkig zijn haar ogen gesloten, ik wil blijven kijken naar dat lijf, die geweldige borsten, al dat moois. Zij begint zachtjes te kreunen nu, en ik zie hoe ze haar billen naar achteren duwt, tegen hem aan.

Heel voorzichtig ga ik met mín hand mín boxershort in en ik neem mín pik in mín hand. Ik geloof niet ooit zo geil geweest te zijn. Langzaam trek ik me af terwijl ik uit alle macht probeer zo stil mogelijk te blijven liggen.

Ze bewegen nadrukkelijker nu en wat ik hoop gebeurt: doordat ze haar ene been wat optilt glijdt de deken helemaal van haar af. Wow! Hij zit in haar! En op dat moment kijkt ze me recht aan. Ik kan mijn blik niet van haar losrukken en we kijken elkaar aan terwijl ik me aftrek en zij genomen wordt. Aan haar blik zie ik wat ze wil en ook ik laat de deken van me afglijden. Mín boxer doe ik langzaam uit en haar blik is op mín pik gericht nu, terwijl ik mín hand op en neer laat gaan, iets sneller nu.

Nu blijkt dat ook hij heel goed weet wat er gebeurt. Ook hij kijkt naar me en trekt haar been nog wat verder omhoog, en duidelijk zie ik hem bij haar naar binnen gaan. Man wat is dit opwindend, nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. Wat me het meest opwindt is haar overgave, aan haar genot, aan het moment, aan het genieten zonder remmingen. En ik merk dat haar nog meer wil laten genieten, ultiem genieten.

We kijken elkaar nog steeds aan, en langzaam kom ik overeind. Ik kom dichterbij en buig naar haar toe. Ze steekt haar hand naar me uit en ik begin haar te zoenen. Mijn hand gaat naar haar borsten terwijl ik met mín tong haar lippen proef.

Ik merk dat ze meer wil, en ik ook, dus ik kom met mín lijf dichterbij, dan voel ik haar vingers om mín pik, stevig maar rustig. Het voelt geweldig. Ik begin haar lijf te zoenen, haar hals, dan naar beneden, naar die fantastische borsten. Ik lik haar tepel voordat ik mín lippen eromheen sluit, mín hand gaat al naar haar buik.

Ze wordt met lange halen genomen, die grote pik blijft maar in haar stoten. Mijn hand gaat naar haar toe, dichter en dan vinden mín vingers haar clitje. Ze is nat, natuurlijk, en voelt heerlijk. Ik wrijf over haar clitje terwijl die grote lul in haar stoot en ik voel haar lijf reageren. Ik ga met mijn lippen over haar huid, van mijn borsten naar haar buik. Ik voel de warmte op haar lijf en blijf haar kussen. Ik lig bijna voor haar en dan voel ik hoe ze naar me hapt, de warmte van haar lippen tegen mín eikel. Dan neemt ze me in haar mond en ik kan even helemaal niks. Ze zuigt en likt en ik kreun even. Dan kus ik haar dijen, links, rechts, en steeds dichter naar het midden. mijn hand leg ik om zijn grote ballen en dan lik ik haar clitje. Direct begint ze zwaarder te ademen, te kreunen. Ik sabbel op haar clitje terwijl die harde stijve lul in haar heen en weer gaat. Hij en ik verhogen het tempo nu, en het duurt voor alledrie niet lang meer. Ik haal die grote pik even uit haar en hou hem vast terwijl ik mijn tong zover mogelijk bij haar naar binnen duw. Dan duw ik zijn pik weer tegen haar lipjes aan. Ik lik haar sneller nu, ze trekt me af en zuigt en likt. Steeds sneller neukt hij haar, ik voel zijn ballen samentrekken in mijn hand, maar zij is hem voor. Ze begint luid klaar te komen, eindeloos lijkt het, en dan komt hij ook in haar. Ik heb mín vingers op haar clitje nu en ga snel op en neer. Het zo vreselijk geil, ik houd het niet langer, ik spuit mezelf in haar mondje leeg. Ze blijft zuigen en slikken, nog nooit ben ik zo lekker klaargekomen.

Als onze lijven weer tot rust komen kruipen hij en ik aan weerszijden tegen haar samen we vallen tegen elkaar aan in slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Liften - 5Door: Meomine
Gelezen: 2058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.6
:: Liften - 4Door: Meomine
Gelezen: 4311x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.3
:: Mijn Reis Door The Usa - 24Door: Megan
Gelezen: 3308x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
08-01
9.4
:: Vakantie In VietnamDoor: Bart
Gelezen: 12434x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 29Door: Walking Dead
Gelezen: 4749x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
03-01
8.4
:: Misterieuze Italiaanse - 2Door: Peter
Gelezen: 14257x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie Italie Neuken Pijpen Anaal
26-12
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 23Door: Megan
Gelezen: 4531x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.3
:: De ReŁnie - Special - 2Door: AnnaReisleidster
Gelezen: 14172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Hard, Pijpen, Hotel, Vakantie
16-12
8.8
:: Mijn Reis Door The Usa - 22Door: Megan
Gelezen: 4972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
06-12
9.2
:: Camping UlicaDoor: Meomine
Gelezen: 22531x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-12
8.2
:: Anneloes Gaat Naar AfrikaDoor: Hotfrank
Gelezen: 23486x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Bisex, Squirten, Beffen, Vingeren
01-12
8.6
:: Mijn Reis Door The Usa - 21Door: Megan
Gelezen: 5469x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
01-12
9.3
:: Roadtrip Door Amerika - 28Door: Walking Dead
Gelezen: 4073x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
28-11
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 20Door: Megan
Gelezen: 4534x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-11
9.0
:: Ginger Man - 3Door: Scarlett
Gelezen: 3365x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurvrouw, Hetero, Vreemdgaan
19-11
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net