Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 95x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 10312x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Roadtrip Door Amerika - 24
Door Walking Dead - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Roadtrip Door Amerika - 23

Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 23 voordat je verder gaat met dit verhaal.

De volgende ochtend word ik geweldig wakker met Dylan die tegen mij aan liggend ook wakker wordt. Na een goedemorgenkus is het toch tijd om verder te gaan, want Dylan moet weer naar haar werk en ik moet vandaag verder reizen. Mijn reis gaat vandaag naar Houston toe en voor Amerikaanse begrippen is deze reis van ongeveer 4 uur een kleine reis. Ik en Dylan springen nu samen onder de douche en Dylan begint mijn lichaam in te zepen en vervolgens mij schoon te spoelen. Natuurlijk doe ik bij haar hetzelfde en door deze aanrakingen is het natuurlijk geen enkele verrassing dat we allebei weer geil worden.

Al snel ben ik Dylan aan het vingeren en is zij mij aan het trekken. Terwijl het water van de douche op onze lichamen neerdaalt zijn wij elkaar aan het verwennen. Ik neem ook de tepels van Dylan in mijn mond om deze ook nog eens een extra douchebeurt te geven. Al snel is mijn pik keihard. Ik neem Dylan nu in mijn armen en ik druk haar met haar rug tegen de muur aan. Mijn lul glijdt soepel het kutje van Dylan in en ik begin haar nu onder de douche te neuken. Haar borsten drukken stevig tegen mijn lichaam aan. Mijn lul zit al snel lekker diep in Dylan. We kreunen allebei flink en ons neuktempo is vanaf het begin aan erg hoog. Na een tijdje neuken wisselen we van standje en leunt Dylan tegen de muur aan met haar kontje en kutje uitdagend naar mij gericht. Ik begin haar nu achterlangs te neuken. We neuken elkaar hard en we kreunen het uit.

Na een paar minuten op deze manier geneukt te hebben hou ik het niet meer vol en spuit ik mijn sperma wederom het kutje van Dylan in, die nu zelf ook klaar komt. We wassen ons nu beide schoon en kleden ons vervolgens aan. Na nog samen een ontbijtje te hebben genuttigd is het dan tijd voor mij om weer verder te gaan met mijn reis. Ik neem met een dikke knuffel en een tongzoen afscheid van Dylan en ik bedank haar voor de ongelofelijke leuke dagen die ik bij haar heb beleefd. Ook Dylan bedankt mij voor de leuke dagen en dan is het toch echt tijd voor mij om verder te gaan.

Het duurt niet lang of ik heb al een lift te pakken en ik ben al snel de stad uit. Maar vervolgens zit ik weer met het feit dat ik wel een lift krijg, maar allemaal kleine stukjes van ongeveer een 10 tot 20 minuten. Soms duurt het ook een tijdje voordat ik weer een nieuwe lift heb. Zodoende ben ik al een paar uur aan de slag als ik nog zo’n klein uurtje naar het centrum van Houston moet liften. Ik eet nu iets in een KFC aan de snelweg, waar ik in gesprek raak met mijn eveneens alleen zittende buurman van eind 30 die Chris blijkt te heten. We raken met elkaar in gesprek en natuurlijk vertel ik hem dat ik bezig ben met mijn reis door Amerika. Ik vertel hem dat ik op weg ben naar Houston en als ik klaar met eten weer op zoek ga naar een lift. “Ik woon in Houston” zegt Chris nu en hij vraagt of ik een lift van hem wil hebben. “Nou dat zou fijn zijn” zeg ik. “Dan is het geregeld” zegt Chris. Ondertussen komt hij ook bij mij aan het tafeltje zitten. Ik hoor nu dat Chris in een buitenwijk van Houston woont en dat het voor hem geen enkel probleem is om mij in het centrum af te zetten. Ik ben erg blij met de lift die ik van Chris krijg en we praten nu verder over het leven van Chris. Ik hoor nu dat hij op weg is van zijn werk naar zijn huis, wat een afstand is van 2 uur rijden. Meestal eet hij langs de snelweg omdat hij of zijn vrouw geen tijd heeft om te koken.

Als we ons eten op hebben loop ik met Chris mee naar zijn auto. Onder het rijden praten we verder. Ik vertel over Nederland en over de reis en wat ik heb meegemaakt tot nu toe. Ik vertel hem nu dus ook dat ik, als ik straks in het centrum van Houston ben, ik ook nog op zoek moet gaan naar een hotel voor de aankomende twee dagen. “Dat is niet nodig joh, waarom kom je niet bij mij logeren?” zegt Chris. Nu vind ik Chris bijzonder aardig en ik zeg dat ik dit graag doe. “Oké mooi, ik zal even een app sturen naar mijn vrouw” zegt hij. “Vindt ze het wel goed dan dat er een vreemd iemand in haar huis blijft logeren?” “Natuurlijk joh geen probleem, een vriend van mij is een vriend van haar” en gelijk merk ik dat dit typisch Amerikaans is, het makkelijk binnenhalen van iemand in je eigen huis, door een vreemde in je huis te laten logeren. Dat gebeurt hier in Europa niet zo snel.

Ik hoor nu gelijk dat de vrouw van Chris Scarlet heet. Van Chris krijg ik te horen dat Scarlet het ook goed vindt en dat ze uitkijkt om mij te ontmoeten. “Ik kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten” zeg ik tegen Chris. “We moeten nog wel wachten tot ze thuis is van haar werk en wij komen als eerste thuis” zegt Chris nu tegen mij. Ondertussen zegt Chris dat we er al bijna zijn, en inderdaad komen we 5 minuten later aan bij een leuk typisch Amerikaans huis in een buitenwijk. Het is een echte middenstandswijk waar ik nu in terecht gekomen ben. Als ik mijn spullen in mijn logeerkamer heb gelegd kom ik terug de woonkamer in en vraagt Chris of ik een biertje wil. Ik antwoord dat ik dat wel wil hebben. Hij pakt dus voor hemzelf en mij een biertje en we praten weer verder met elkaar, zoals we dat eerder in de auto hebben gedaan.

We zijn ongeveer een uur aan het praten met elkaar als ik de voordeur hoor open gaan en ik even later Scarlet de woonkamer binnen zie stappen. Ze geeft eerst Chris een zoen en ik krijg gelijk een dikke knuffel van haar terwijl ze zichzelf voorstelt aan mij. We beginnen nu te praten met elkaar alsof we elkaar al jaren kennen en dit niet de eerste ontmoeting is tussen ons. Ook dit is typisch iets Amerikaans. Tijdens ons gesprek moet ik toch naar Scarlet kijken want ze is een prachtige vrouw met haar blonde haren, mooie boezem (ik denk een cup d) en haar slanke lichaam. Ze is als ik moet schatten begin 30 en ze ziet er vandaag leuk uit in haar blauwe shirt met blauwe short. Scarlet is niet zo groot, ik denk dat ze net de 1m60 haalt. Ze komt net van haar werk af en ik vertel nu wat ik onder andere allemaal heb meegemaakt tijdens mijn reis door Amerika. Ik vertel momenteel alleen over de steden die ik bezocht heb en de bezienswaardigheden die ik gezien heb. Over mijn seksavonturen zeg ik niets.

Ik vertel ook dat ik de dag erop het centrum van Houston wil bezichtigen en dat, als het mag, ik de komende twee dagen bij Chris en Scarlet wil logeren. Scarlet zegt dat ik van harte welkom ben en als ik het wil gaat ze wel met mij mee, zodat ze mij de mooie plekken van Houston kan laten zien. Nou dat vind ik een goed plan en ik neem haar aanbod met alle plezier aan. Het klikt erg goed tussen mij Chris en Scarlet en het is daarom ook erg gezellig. De uren vliegen voorbij, waarbij ik Chris en Scarlet beter leren kennen en zij mij. Inmiddels is het tijd geworden om naar bed te gaan en dat doen we dus ook allemaal. Na even mijn tanden te hebben gepoetst wens ik Chris en Scarlet een goede nacht en ga ik naar de logeerkamer toe om te slapen. Ik val als een blok in slaap.

De volgende ochtend word ik heerlijk wakker als Chris mij wakker maakt. Hij vertelt mij dat het ontbijt klaar staat. Ik ga gelijk naar benden toe om samen met Chris en Scarlet te ontbijten. We hebben nu allemaal makkelijke kleding aan, dus een joggingbroek en t shirt. Na het heerlijke ontbijt gaat Chris eerst naar boven toe om zich aan te kleden om vervolgens naar zijn werk te gaan. Daarna wil Scarlet als eerste douchen en als ze klaar is dan kan ik douchen. Als Chris weg is hoor ik Scarlet naar beneden roepen dat ze klaar is en dat ik kan douchen, wat ik ook gelijk doe. Na de verfrissende douche kleed ik mij aan en loop ik naar beneden toe, in afwachting van Scarlet. Even later komt Scarlet naar beneden. Ze ziet er prachtig uit in haar mooie zwarte jurkje waarvoor ik haar gelijk een compliment geef. Scarlet bloost om mijn opmerking en ze vraagt of ik er klaar voor ben. Dat ben ik zeker en vervolgens stap ik bij haar de auto in en rijden we naar de bezienswaardigheden van Houston.

We beginnen bij de Usss Texas, dit is een oud oorlogsschip dat nu een museum is geworden. Het schip heeft onder andere meegedaan aan D day en de oorlog tegen Japan. Als je bij het oorlogsschip staat heb je gelijk uitzicht op het San Jacinto monument, een hele groot paal gemaakt van marmer. Het is een herinnering van een slag van de revolutie van Texas. De revolutie van Texas is het verhaal hoe Texas zich onafhankelijk heeft gevochten van Mexico en later zichzelf heeft aangesloten bij Amerika. Op de plek waar ik momenteel ben is er dus heel erg hard gevochten en was er een bloedige slag. Het enorme monument herinnert de slachtoffers van die slag. Helaas is het voor mij en Scarlet weer tijd om verder te gaan en we besluiten nu om naar het Space center te gaan. Space center is naast een museum ook een werklocatie van Nasa, het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hier zit altijd de leiding van een missie. Wie nemen een rondleiding en we zien onder andere een oude spaceshuttle, oude raketten, astronautenpakken en een overzicht van beroemde astronauten, en ook de beroemdste verhalen van Nasa o.a. Apollo 11 en de ramp met de Colombia. We gaan ook naar een theater waarin een film te zien is over het ruimteprogramma en natuurlijk hebben we ook de tramtour gedaan, waardoor je langs allerlei bezienswaardigheden komt en je langs de controleruimte rijdt. Ook gaan we nog in een simulatie waardoor het net lijkt of je echt op mars rond rijdt

Als ik met Scarlet rond loop zie ik verschillende mensen omkijken naar ons. Ze denken vast dat we een stelletje zijn, dus het doet mij goed dat ik zo gelukkig mag zijn om met deze mooie dame tijd te mogen doorbrengen. Het was enorm leuk en je leert ook een hoop van zo’n dagje, maar helaas was het al snel sluitingstijd en was het voor ons ook tijd om terug te gaan naar huis. Onderweg neemt Scarlet nog een kleine omweg, waardoor we door het centrum van Houston rijden. We zien de prachtige skyline van Houston en rijden langs een enorm groot park dat heet Bayou park. We rijden daarna ook nog langs het Toyota centrum. Hier speelt basketbalclub de Houston Rockets hun thuiswedstrijden en er worden ook concerten gegeven in dit stadion. Maar na al deze prachtige bezienswaardigheden gezien te hebben rijden we nu toch echt weer naar het huis van Chris en Scarlet toe.

We komen aan het begin van de avond terug. Chris is ook net thuisgekomen zegt hij als ik en Scarlet binnenvallen. Omdat we nog niet gegeten hebben bestellen we snel een pizza. De pizza's zijn er snel en tijdens het eten praten ik en Scarlet volop over wat we hebben gedaan deze dag. Ik en Chris zitten op de ene bank en Scarlet op de andere. Tijdens het gesprek valt mij op dat het jurkje van Scarlet wat omhoog is gekropen want ik kan nu zo het zwarte slipje van Scarlet zien. Ik krijg het van deze aanblik best wel warm. Na het eten ruimt Scarlet de dozen op en schenkt ze wat drinken voor ons in. Als ze de drankjes op tafel zet en ze met haar mooie kontje vlak voor ons staat kan Chris zich niet beheersen. Hij geeft een klap op haar billen die ik gelijk stevig heen en weer zie trillen. Scarlet kijkt Chris aan en hij lacht. “Sorry ik kon mijzelf niet beheersen” zegt hij. “Nou dan mag ik nu ook op jouw kontje slaan” zegt ze. “Dat is goed” zegt Chris gelijk en hij draait zich om en steekt zijn kont uitdagend naar Scarlet, die nu een klap op zijn billen geeft en vervolgens nog in zijn kont knijpt. “Sorry ik kon mijzelf ook niet beheersen” zegt ze met een grote glimlach. Terwijl Scarlet zich omdraait knijpt nu Chris weer in haar kont.

Door het gedrag van Chris en Scarlet heb ik zo’n gevoel dat die twee nu al geil zijn en dat ze vanavond seks met elkaar gaan hebben. Jammer dat er voor mijzelf niets in zit vandaag, maar ja ik heb geen reden tot klagen deze vakantie. Opeens zegt Chris “Maar dit is ook niet eerlijk voor Kevin. Terwijl wij aan elkaars kont zitten mag hij aan geen enkel kontje zitten”. “Ach ja het is niet anders” antwoord ik. “Maar ja wij hebben ook het kontje van Kevin niet gezien” zegt Scarlet op haar beurt. “Ja dat is waar” zegt Chris nu. “Weet je wat, als je mijn kont wil zien kan dat hoor” zeg ik tegen Scarlet en ik sta op en ik draai mij om en ik show mijn kont aan Scarlet. Gelijk voel ik nu dat ze op mijn kont slaat en voel ik hoe ze vervolgens in mijn kont knijpt. Als ik mij omdraai zegt ze “Sorry ik kon mij zelf niet beheersen”. “Ach ja je hoeft geen sorry te zeggen hoor, als je aan mijn kont wil zitten mag dat wel hoor”.

“En nu andersom mag ook wel, dat heeft Kevin wel verdiend” zegt Chris, waarmee hij toestemming geeft dat ik nu aan de kont van zijn vrouw mag zitten. Scarlet staat op en ze showt nu haar lekkere kontje aan mij. Nu ik toestemming heb om aan haar kont te zitten sla ik dit natuurlijk niet af. Eerst geef ik een tik op haar billen en vervolgens knijp ik in haar kontje. “En voelt het goed?” zegt Chris als ik klaar ben. “Het voelt fantastisch, je mag blij zijn dat je een vrouw hebt met zo’n lekker kontje”. “Dank je wel voor het compliment” zegt Chris en Scarlet zegt tegen mij lachend “Fijn dat het bevalt”. Scarlet komt nu tussen mij en Chris in zitten en we beginnen een nieuw gesprek met elkaar.

Opeens vraagt Scarlet aan mij of ik tijdens mijn reis door Amerika ook al seks heb gehad. Ik zeg dat dit inderdaad het geval is geweest en gelijk zie ik Scarlet en Chris naar mij kijken met een blik dat ze alles willen weten. Ik besluit om een paar verhalen te delen en ik vertel ze onder andere het verhaal van Chelsea in Boston, van Megan en Amanda in Chicago en van Jennifer in Los Angeles. Natuurlijk vertel ik Chris en Scarlet nog niet eens alles, anders denken ze misschien wel heel anders over mij. “Zo te horen ben je goed bezig geweest deze roadtrip door Amerika. Zijn Amerikaanse dames soms geiler dan Europese?” vraagt Scarlet. “Nou ze zijn allebei even geil maar ik denk dat bij een Amerikaanse het interessant is om te kunnen zeggen dat ze een keer seks hebben gehad met een Europeaan. En ze zijn natuurlijk gewoon heel erg gastvrij”. “Ja dat snap ik wel, ik heb nog nooit seks gehad met een Europese man en dat zou ik best wel een keer willen” zegt Scarlet nu terwijl ze mij met een geile blik in de ogen aankijkt. “Waarom ben je daar nieuwsgierig naar?” vraag ik aan Scarlet. “Puur om te weten of het anders is, seks tussen een Amerikaanse man en een Europese man. Als ik ooit de kans krijg pak ik het zeker met beide handen aan”.

“Waarom pak je nu je kans niet?” zegt Chris opeens. Ik en Scarlet kijken Chris aan. “Je hebt nu een kans want hoe groot is de kans dat er weer een leuke Europese man bij ons in huis is. En bovendien wil ik jou best wel delen me zo’n leuke gozer als Kevin Je hebt mijn toestemming om seks met hem te hebben. Op één voorwaarde Kevin, je zal wel seks moeten hebben met Scarlet en mij tegelijk”. “Je bedoelt dat je een trio wilt doen met Scarlet en mij?” “Ja dat klopt. Ik en Scarlet hebben al wel eens eerder een vrouw-man trio gehad en ik heb haar altijd beloofd: mocht er een goede gelegenheid zijn, dan zal ik haar grootste fantasie waarheid maken. En haar grootste fantasie is een trio met twee mannen. Maar dan moesten we wel een klik hebben met een man, waarvan we allebei overtuigd zijn dat het niet alleen om de seks gaat maar dat we ook vrienden kunnen zijn zonder seks, en dat is bij jou zeker het geval. Ik zie gewoon in de blik in de ogen van Scarlet dat ze jou heel erg graag wil verwennen met seks”.

Ondertussen zie ik dat Chris nu de het dijbeen van Scarlet aan het strelen is, terwijl haar jurkje opnieuw omhoog gekropen is. “Als je het niet wilt geen enkel probleem, maar als je het wel wilt doen zou mij en Scarlet het erg leuk lijken” en ik zie Scarlet nu met grote ogen volmondig van ja knikken. Ze pakt mijn hand en ze zegt “Kevin wil je mijn grootste fantasie alsjeblief uit laten komen?” Ik heb nog nooit een trio gehad met 2 mannen en een vrouw en ik heb er ook nog nooit over nagedacht, maar ik heb al zoveel geile avonturen beleefd tijdens deze reis,, en Scarlet is een zeer mooie vrouw die ik graag zou willen neuken, dat ik gelijk denk: je leeft maar één keer dus waarom niet, dus ik zeg “Oké dat is goed, laten we een trio hebben”. Ik zie nu een enorme zucht van verlichting van Scarlet als ze hoort dat ik meedoe met hun trio. “Och echt? Dank je wel” en Scarlet pakt mijn hoofd met beide handen vast en ze geeft me een grote kus op mijn mond, die gelijk overgaat in een tongzoen. Scarlet zoent erg lekker en na een tijdje zoenen hoor ik Kevin zeggen “Ik weet het, Scarlet zoent erg lekker”. Ik maak mij nu even los van Scarlet en ik zeg “Je hebt groot gelijk”. “Ach schat wil je ook?” en Scarlet duikt nu op Chris af en ze geeft nu hem een enorme tongzoen.

Na een tijdje maakt Scarlet zich los van Chris en kijkt ze ons beide aan en zegt “Kom jongens ga maar met mij mee naar de slaapkamer”. Ik en Chris volgen Scarlet als makke lammeren naar de slaapkamer toe. Op de slaapkamer aangekomen gaat Scarlet in het midden van het bed liggen en ik ga aan de linkerkant liggen en Chris aan de rechterkant met Scarlet tussen ons in. Scarlet laat nu haar handen tegelijk op het bovenbeen van mij en Chris vallen. “Zo jongens laat het feestje beginnen” zegt ze terwijl ze met haar hand naar mijn pik glijdt en deze door mijn broek begint te strelen, terwijl ze bij Chris hetzelfde doet. Ik begin nu Scarlet in haar hals te zoenen terwijl Chris nu met Scarlet zelf aan het zoenen is. Ik begin nu met een hand de borst van Scarlet door haar jurkje heen te kneden. Ik zie ook dat Chris Scarlets lichaam aan het kneden is. Maar al snel wisselen ik en Chris van rol en zoen ik met Scarlet terwijl Chris nu haar in haar hals aan het zoenen is.

Het is toch wel een beetje apart om nu een vrouw met een andere man te moeten delen maar het is geiler dan ik had verwacht. Opeens hoor ik dat Chris de sluiting van Scarlet openritst en even laten trekken ik en Chris gezamenlijk het jurkje van Scarlet uit en ligt ze nu in haar ondergoed tussen ons in. We kussen om de beurt met Scarlet terwijl we samen haar lichaam strelen. Zo heb ik al haar borsten gekneed, haar dijbeen gestreeld en natuurlijk heb ik ook met mijn vingers al over haar poesje gestreeld. Na een tijdje klik ik de bh los van Scarlet en trek ik haar bh uit en ligt ze met haar ontblote borsten tussen mij en Chris in. Gelijk nemen ik en Chris een borst van Scarlet in onze mond en beginnen we gelijktijdig aan haar tepels te zuigen. “Oh jongens wat lekker” kreunt Scarlet als ze voelt wat we met haar doen en ik voel haar vingers over mijn hoofd strelen.

Als ik en Chris een tijdje de borsten van Scarlet hebben verwend kreunt Scarlet “Jongens ik wil jullie pikken zien, trek je kleding uit”. Ik en Chris stappen nu even van het bed af om ons uit te kleden. Ondertussen zie ik dat Scarlet ook haar slipje uittrekt en nu naakt op het bed ligt, kijkend hoe haar mannen zich uitkleden. Al snel hebben ik en Chris alleen nog onze boxer aan. We laten Scarlet tot drie tellen, wat ze ook doet, en als ze drie zegt trekken we tegelijk onze boxer uit en staan we nu ook naakt voor Scarlet. Ik zie dat mijn pik net een tikje groter en dikker is dan die van Chris, maar onze lullen zijn allebei goed. Maar het is toch fijn voor een man om een pik te hebben die net een beetje beter is op het oog. Scarlet gaat nu op de rand van het bed zitten en ze bekijkt onze lullen van dichtbij. Ze pakt nu de lul van Chris beet en ze zegt “Jouw lul ken ik al” en vervolgens pakt ze mijn lul beet. “Jouw lul ken ik nog niet, prettig om kennis te maken” en ze begint nu ons gezamenlijk af te trekken. “Nou jongens jullie pikken voelen erg fijn aan en ze zien er nog goed uit ook, dat wordt dikke lol voor mij zo meteen” zegt Scarlet die nu onze pikken tegelijk aftrekt waardoor onze lullen nog een beetje stijver worden.

Ik zie dat Scarlet een hoop lol beleefd dat haar grootste fantasie momenteel waarheid wordt. Op een gegeven moment voel ik dat ze een kus op mijn pik geeft en vervolgens geeft ze een kus op de pik van Chris, om dan weer mijn pik in haar mond te nemen en mij te pijpen terwijl ze tegelijk de pik van Chris blijft door trekken. Na een tijdje pijpt ze Chris terwijl ze mij aftrekt en telkens wisselt ze met haar mond en haar hand onze pikken af, dus pijpt en trekt ze ons om de beurt, maar wel dat zowel ik als Chris tegelijk verwend wordt door haar. Scarlet zegt, na een tijdje ons om en om gepijpt te hebben “Oké jongens ik wil nu een van jullie pikken in mijn voelen”. Chris zegt tegen mij “Aan jou de eer Kevin, ik weet al hoe lekker haar kutje is en ik weet dat jij er nieuwsgierig naar bent, dus ga jij maar eerst”.

Scarlet gaat nu op het midden van het bed liggen en ze spreidt haar benen uitnodigend voor mij open. Ik neem nu plaats boven op haar en ik pak mijn lul vast en ik druk deze nu het kutje van Scarlet in. Als mijn lul de kut van Scarlet binnendringt voel ik dat haar kutje al nat is van de opwinding. Ik glijd dan ook soepel met mijn lul verder het kutje van Scarlet in en al snel begin ik in haar te stoten. Chris zit nu naast ons toe te kijken hoe ik zijn vrouw neuk. Ik zie dat hij nu zichzelf aan het trekken is terwijl ik ongestoord Scarlet aan het neuken ben. Het is fijn om Scarlet eventjes voor mijzelf te hebben. Maar al snel betrekt Scarlet Chris bij de seks, want het is ten slotte ook een trio. Ze begint hem te pijpen terwijl ze zich door mij laat neuken. Ik bedenk mij ook dat dit nu echt het moment is waar ze gedroomd van moet hebben, een pik in haar kutje en een in haar mondje tegelijk. Het is fijn om te zien dat iedereen in de kamer geniet van het geile tafereel dat we nu meemaken en ikzelf geniet erg van het heerlijke lichaam en kutje van Scarlet.

We hebben met zijn drieën een goed ritme en het lijkt zelfs wel of ik via Scarlet nu het genot doorgeef aan Chris, een goed ritme zitten we in. Na een tijdje dit standje gedaan te hebben wisselen we natuurlijk af en gaat Scarlet op haar handen en knieën zitten en is het nu de beurt aan Chris om Scarlet te neuken. Hij doet doggy style terwijl Scarlet nu mij pijpt. Scarlet pijpt mij goed en ik laat mijn handen op haar hoofd rusten terwijl ik ook toekijk hoe Chris nu zijn vrouw neukt. Na een tijdje leg ik mijn handen op de borsten van Scarlet en begin ik haar borsten te kneden terwijl ze mij pijpt en Chris haar ook steeds sneller begint te neuken. Ook Scarlet begint mij steeds sneller te pijpen. Ook nu weer is de seks geweldig in dit standje, maar na een tijdje hoor ik Chris keihard kreunen en komt hij klaar in het kutje van zijn vrouw. Wat ook als gevolg heeft dat Scarlet door de hele geile situatie die ze meemaakt momenteel het ook niet meer volhoudt en klaarkomt.

Ikzelf zit ook tegen mijn hoogtepunt aan maar ik ben nog niet klaargekomen. Ik laat Scarlet even wat op adem komen maar als ze weer wat op adem is begint ze mij gelijk weer vol met hartstocht te pijpen. En dan hou ik het ook niet meer vol en kom ik klaar en spuit ik mijn sperma met stralen tegelijk de keel van Scarlet in, die bijna alles doorslikt. De rest van mijn sperma loopt over haar gezicht heen. Na mijn orgasme zie ik Scarlet nog mijn sperma van haar gezicht afhalen met haar vingers en wegslikken als ik naast haar lig. Chris vraagt of we misschien nog iets willen drinken en Scarlet en ik zeggen allebei “Graag zelfs”. Chris gaat nu het drinken halen en ik vraag Scarlet hoe het trio haar bevallen is. “Echt waar te gek, nog vele beter dan ik mij ooit had kunnen voorstellen” zegt ze “Het is zo geil om het middelpunt van de seks te zijn en om twee pikken tot je beschikking te hebben die er zijn voor jouw genot. Maar hoe vond jij het?” vraagt ze. “Ik vond het ook fijner en geiler dan ik had gedacht. Als man denk je er niet zo snel zelf over na om dit te doen, maar eigenlijk moet je het wel doen want het is een onvergetelijke ervaring die je eigenlijk een keer meegemaakt moet hebben”.

Terwijl ik en Scarlet nog verder gaan met het gesprek komt Chris terug met het drinken. Ook hem is ons trio erg goed bevallen. We drinken nu alle drie ons drankje en we praten over het geile trio en over andere zaken. Dan opeens draait Scarlet zich om en pakt ze onze pikken beet en begint ze mij en Chris weer te trekken. Met een geile blik in haar ogen vraagt ze of we misschien zin hebben in een tweede ronde met haar. Dat onze pikken gelijk groeien terwijl Scarlet ons aftrekt zegt wel genoeg, maar voor de zekerheid zeggen ik en Chris allebei nog ja. We nemen nu wederom allebei opnieuw een borst van Scarlet in onze mond terwijl ze ons aftrekt, maar al snel zegt Scarlet “Jongens ik wil jullie beide pikken gelijk in mij hebben”. “Ja dat kan” zeg ik en Chris zegt dat dit ook voor hem geen probleem is.

Scarlet klimt nu op mijn pik en ze laat zich rustig over mijn pik heen zakken. Vervolgens blijft ze doodstil zitten op mijn pik tot het moment dat Chris zijn lul in haar kontje duwt en er nu dus twee pikken in haar zitten. Het was een zeer apart moment toen ik de pik van Chris in Scarlet voelde komen omdat het net lijkt of zijn pik via mijn pik haar lichaam in komt. Onze pikken zijn natuurlijk ook slechts gescheiden door een dun stukje vlees, dus ik kan nu ook duidelijk de pik van Chris voelen. Dan beginnen ik en Chris tegelijk te stoten in Scarlet, die het nu uitkreunt van plezier. We beginnen rustig met het neuken van Scarlet, maar al snel gaan we steeds sneller met het tempo dat we Scarlet neuken.

Scarlet kreunt nu als een gek, maar ik wil eigenlijk ook wel het kontje van Scarlet neuken dus ik stel voor aan Chris om te wisselen. Hij vindt dit gelijk goed en dus verruil ik het kutje van Scarlet voor haar kont en beginnen we nu weer gezamenlijk in Scarlet te stoten. Het is echt te gek om het strakke kontje te neuken van Scarlet terwijl haar man haar kutje neukt. Mijn handen heb ik om de borsten van Scarlet gevouwen terwijl ik maar in haar blijf stoten. We neuken op deze manier een aantal minuten, tot ik het niet meer volhoud en ik klaar kom in het kontje van Scarlet, die zelf ook klaar komt als ze mijn sperma haar kont voelt binnen stromen. Door het klaarkomen van Scarlet komt Chris ook klaar en ik voel gewoon hoe zijn zaad zijn lul verlaat en in Scarlet spuit. Het is extra magisch dat we bijna op hetzelfde moment klaarkomen tijdens ons eerste trio.

Door de extra spanning en ons vele geneuk ben ik toch wel behoorlijk moe geworden, vandaar dat ik nu, nadat ik wat op adem gekomen ben, afscheid neem van Scarlet en Chris. Ik bedank ze voor de heerlijke en leuk avond. Scarlet en Chris bedanken mij ook voor de heerlijke avond. Ik loop nu naar mijn logeerbed. Ik ben helemaal bekaf en ik geniet nog even na van het avontuurtje dat ik nu weer heb beleefd. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een mmv trio zou doen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Roadtrip Door Amerika - 25


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Mijn Kleine Stoute Zusje - 3Door: Boykuh007
Gelezen: 16429x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zusje, Vakantie
14-03
7.1
:: Mijn Reis Door The Usa - 26Door: Megan
Gelezen: 4260x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-02
8.8
:: Roadtrip Door Amerika - 31Door: Walking Dead
Gelezen: 3169x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
26-02
8.6
:: Met Vrienden Naar De AlgarveDoor: Glacian
Gelezen: 18770x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-02
8.2
:: Nudisten CampingDoor: Jeroen
Gelezen: 25145x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Overspel, Beffen, Neuken
21-02
8.8
:: Voor Het Eerst VreemdgaanDoor: Filbert
Gelezen: 23770x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Overspel In Trio
10-02
8.0
:: Mijn Reis Door The Usa - 25Door: Megan
Gelezen: 4588x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.0
:: Zomerse AvonturenDoor: Rock
Gelezen: 18600x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Marokko, Zussen, Strand, Dp, Anaal
05-02
8.5
:: Roadtrip Door Amerika - 30Door: Walking Dead
Gelezen: 5044x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
30-01
8.3
:: Vakantie Op Een... - 2Door: Frank Es
Gelezen: 12396x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-01
8.6
:: Vakantie Op Een... - 1Door: Frank Es
Gelezen: 30775x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-01
8.1
:: Liften - 5Door: Meomine
Gelezen: 5639x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.9
:: Liften - 4Door: Meomine
Gelezen: 10186x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.9
:: Mijn Reis Door The Usa - 24Door: Megan
Gelezen: 5057x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
08-01
9.1
:: Vakantie In VietnamDoor: Bart
Gelezen: 17173x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net