Opwindend.Net
Datum: 30-09-2013
Stemmen: 67x
Cijfer: 6.1
Gelezen: 18840x
Lengte: Kort
Vakantie In Mijn Tentje
Door Yvonne - Zoek naar meer...

Hoi Ik ben Yvonne 17jr. Deze zomer was ik met mijn ouders op vakantie in de Ardennen op een kleine kamping aan de rivier, een langgerekt grasveld met aan de hoge zijde stroom op half hoge houten palen. Mijn 3p tentje met 2p luchtbed had ik langs de rivier tussen andere tenten met jongeren opgezet, mijn ouders stonden met caravan hoger op het grasveld met nog 9 andere caravans en een camper.

De jongeren waren van mijn leeftijd, en een paar van 12-15jr.

We hadden het gezellig bij de kantine en de 5e avond was ik flink aangeschoten en werd door 2 andere meiden bij mijn tentje afgezet rond een uur of 2. Het was al pittig donker en slaagde met zaklamp erin om me uit te kleden, voor ik snel en koud mijn slaapzak inkroop. Ik was te moe en aangeschoten om zin te hebben mijn pyjama aan te trekken. Ik viel snel in slaap, maar werd wakker toen het op het veld al helemaal stil was, door de rits van mijn tentje. Die werd dichtgeritst en even later voelde ik 2 handen op de tast mijn slaapzakrits zoeken en open ritsen. Ik hield me stil met rustige ademhaling, al ging mijn hart best tekeer.

Ik voelde ruwe redelijk grote handen over mijn borsten gaan en mijn tepels hard worden, kreunde en liet me langzaam van mijn zij op mijn rug rollen. Ik hoorde wat kledingstukken uitgetrokken worden en even later kroop er iemand bij me in mijn slaapzak. Ik was ondertussen kletsnat geworden en liet hem mijn tepels likken, wetende dat hij me ging neuken. Ik ben geen maagd meer en slik de pil, maar vind sex heerlijk, toen ik het deed met 2 vriendjes. Zijn oksels hadden een mannelijke deo op en hij kroop even later tussen mijn benen en ging op me liggen. hij drukte zijn pik in me en dat deed me pittig kreunen, want ik was bang dat ik hem niet eens helemaal binnen zou kunnen hebben, wat een staaf zeg. De eikel was ook nog eens veel groter en dikker dan de staaf eronder, net een paddestoel zeg maar.

Ik liet maar weten dat ik wakker was en dat ik het erg lekker vond. Neuk me, alsjeblieft. MMMm ja schatje, zei hij fluisterend op mijn oor sabbelend. Ik kon wel opmaken dat het een oudere man was, met nog een best strakke buik en borsthaar. zijn haar voelde ik, was kortgeknipt, maar omdat op het gras geen lichten brandden, kon ik niets maar ook niets zien in de tent.

Hij pakte me in verschillende standjes en hield het heel lang vol. Ik kwam 2 keer klaar voor hij vroeg of hij in me mond klaar mocht komen. Ik zei, op voorwaarde dat dat je me daarna lekker klaar likt, en me nog een keer neukt en me lekker volspuit. Dat kostte een aarzeling, maar hij stemde in. Normaal kan ik een pik best diep in mijn keel hebben maar deze paddestoel ging er niet door. Ik was gewoon bang dat hij vast kwam te zitten, maar ja. Met twee minuten kwam hij klaar in mijn mond en ik slikte bijna alles door. Het duurde een minuut of 10 voor ik hem weer stijf had voor hij me achterlangs op mijn zij lekker lang neukte, ik kwam weer een keer klaar. Toen duurde het denk ik nog 5 minuten voor hij zijn 2e kwak in mijn natte kut spoot. Ik bleef lekker tegen hem aanliggen en voelde zijn piemel verslappen. Hij fluisterde of hij me nog een keer deze vakantie mocht verwennen, waarop ik ja zei. Daarna ben ik in slaap gevallen, de drank was mijn lijf ook nog niet uit en ik werd smorgens door mijn moeder wakker geschud. Hij had me blijkbaar weer goed in mijn slaapzak gelegd en die keurig dichtgeritst, want mijn moeder zag niets vreemds.

Mijn kutje plakte wel flink en tussen mijn billen op de slaapzak was een flinke plakkerige natte plek, die mijn moeder gelukkig niet zien kon. Ik ben door dezelfde fluisteraar nog 3 nachten geneukt, en heb nooit geweten wie van die mannen het was, daar er diverse bij waren die aan de beschrijving, strakke buik en kort haar voldeden. Helaas hebben mijn ouders geen plannen naar dezelfde camping te gaan, maar ik heb een toffe Neuk vakantie gehad. Groeten Yvonne.

Zoek naar meer verhalen van Yvonne...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 4421x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.9
:: Esther Gaat Helemaal...Door: Kareltje
Gelezen: 13787x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: Roadtrip Door Amerika - 23Door: Walking Dead
Gelezen: 7407x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Esther Wil Meer AanvullingDoor: Kareltje
Gelezen: 24096x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
31-05
8.6
:: Verlangen Met Een... - 2Door: Wijopontdekking
Gelezen: 9207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pjpen, Neuken, Ruw, Groot
28-05
8.9
:: Esther Wil MeerDoor: Kareltje
Gelezen: 16185x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-05
8.5
:: Verlangen Met Een... - 1Door: Wijopontdekking
Gelezen: 16138x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vreemdgaan, Eerste Keer, Neuken, Slikken, Verkracht
25-05
8.7
:: Van Hemel Naar Hel In SenegalDoor: Wijopontdekking
Gelezen: 15160x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.4
:: In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Gelezen: 16004x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong Meisje, Oude Man, Koppel, Zaad, Verrassing, Onverwacht, Vakantie
18-05
8.9
:: Wraak Seks VakantieDoor: Kareltje
Gelezen: 24291x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Hoerig, DP, Dekhengst
17-05
8.9
:: Met DrieDoor: Jan-ikke
Gelezen: 14984x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijna-bi, Trio
17-05
8.8
:: Mijn Buurmeisje Maan - 2Door: Kareltje
Gelezen: 18919x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-05
9.1
:: Mijn Buurmeisje Maan - 1Door: Kareltje
Gelezen: 32041x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Beffen, Scheren
10-05
9.0
:: Anna Komt LangsDoor: Timreisleider
Gelezen: 21997x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 22Door: Walking Dead
Gelezen: 8982x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-05
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net