Opwindend.Net
Datum: 12-03-2006
Stemmen: 219x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 52109x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Ontmaagding - 1
Door Chantal - Zoek naar meer...

Ik ben Chantal, net zeventien jaar geworden en ik droom ervan om schrijfster te worden.
Op mijn pc schrijf ik verhalen maar ik ben nog te onzeker om ze anderen te laten
lezen. Toen ik tijdens het surfen op internet deze site tegen kwam en een paar verhalen las,
dacht ik ineens: "waarom zou ik zelf niet een verhaal opsturen ? Lekker anoniem en ik kan
gelijk zien wat anderen ervan vinden'. Over het onderwerp hoefde ik niet lang na te denken
omdat ik deze zomer iets heb beleefd waarvan ik denk dat het heel goed op deze site past.

Ik zou met twee vriendinnen voor het eerst alleen op vakantie met de bus naar Lloret de Mar gaan toen een week voordat we weggingen ŤŤn vriendin een blindedarm operatie moest ondergaan. Om ŤŤn of andere vage reden mocht de andere vriendin van haar ouders toen niet meer mee. Daar stond ik, een week voor vertrek met als enige mogelijkheid dan maar met mijn ouders en veertienjarige broertje mee naar ItaliŽ te gaan. Mijn broertje had binnen een
dag vrienden gevonden maar voor mij was er niemand. We stonden met de caravan aan de rand van een meer en de eerste paar dagen bracht ik zonnebadend en lezend door. Net toen
ik mij wanhopig begon af te vragen hoe ik in godsnaam de vakantie door kon komen, kwamen
Sandra en Ton op het toneel. 's Morgens stond er nog niemand op de lege plek naast ons maar toen ik terug kwam van het zwemmen stond er ineens een grote luxe caravan met een Nederlands kenteken.

Ik liep naar onze eigen caravan toe en zag dat er op de tuinstoelen naast onze caravan, behalve mijn ouders, nog twee mensen zaten. Zij stelden zich voor als Sandra en Ton en ik zag dat zij behoorlijk wat jonger waren dan mijn ouders. Hooguit dertig schatte ik. Ton was een gebruinde en slanke vertegenwoordiger terwijl Sandra een slanke en blonde schoonheidsspecialiste was. Beiden waren ze gekleed in jeans en t-shirt. Ik bekeek ze eens goed en kwam tot de conclusie dat het twee knappe mensen waren waar ik best wel een beetje opgewonden van raakte.

Ik moet bekennen dat ik sinds ik regelmatig op internet porno- en datingsites bezocht, ik een steeds groter behoefte had ontwikkeld om ook zelf eens echte seks te hebben. Ik had gemerkt dat ik vooral opgewonden raakte als ik foto's bekeek van mensen die aan het neuken waren.
Terwijl ik met de deur op slot naakt achter de pc zat en mijn tietjes en kutje streelde, bekeek ik foto's van stijve lullen en opengesperde kutten. Tot mijn eigen verbazing raakte ik net zo opgewonden van naakte vrouwen als van naakte mannen en heimelijk droomde ik van een partijtje lekkere trio seks.

Maar goed ik dwaal af. Om een lang verhaal kort te maken ik trok steeds vaker met Sandra en Ton op en regelmatig gingen wij met ons drieŽn zwemmen. Ik had uitgebreid de mogelijkheid om hen goed te bekijken en wat ik zag beviel me. Ook was het me opgevallen dat zij erg lichamelijk met elkaar omgingen. Telkens als zij dachten dat ik even niet keek, raakten zij elkaar aan. Toen op een avond mijn ouders en broertje naar een openlucht concert wilden gaan, stelden Sandra en Ton voor dat ik die avond bij hen zou eten. Zo gezegd zo gedaan.

Na het zwemmen ging ik met hen mee naar de caravan en ging op een stoel voor de voortent zitten. Sandra en Ton gingen naar binnen om zich om te kleden en onwillekeurig keek ik na enige tijd even in de richting van de caravan waar ik beiden zachtjes hoorde lachen. De deur stond open en ik had een goed zicht op wat zich in de caravan afspeelde. Sandra en Ton waren
volledig naakt en omdat zij alleen oog voor elkaar hadden, hadden zij niet door dat ik naar hen keek. Ik zag hoe Sandra lachend naar de pik van Ton greep. Jezus wat was zij mooi. Lange slanke benen, grote ronde borsten en lang blond haar. De pik van Ton groeide in de hand van zijn vriendin en bleef maar groeien tot een omvang die ik nog niet vaak had gezien.
Mijn kutje werd kletsnat en mijn tepeltjes hard in mijn bikinitopje. Ik begon onrustig op mijn stoel heen en weer te schuiven en wist niet wat te doen. Mijn geilheid won het echter van mijn angst en zonder dat ik er iets aan kon doen, liep ik de caravan binnen. Sandra en Ton keken geschrokken opzij maar bijna direct daarop begonnen ze te glimlachen. Blijkbaar straalde ik uit dat ik zo geil was als een pakje boter want zonder dat zij de enorme tampeloeres van haar vriend los liet zei Sandra: "Ik had al gedacht dat jij een geil krengetje was. Ben je geil geworden van wat je zag, je kutje druipt ervan dus ontken maar niet'. geschrokken keek ik naar mijn inderdaad doorweekte bikinislipje. "Je hoeft niet te schrikken'zei Ton en hij liep met zwaaiende pik naar mij toe. Verstijd van schrik bleef ik stokstijf staan. Ik was dan wel geil maar toch ook een beetje bang. Ton liep mij voorbij en terwijl Sandra haar naakte lichaam naar mij keerde, sloot hij de deur van de caravan. Ik staarde naar de mooie vrouw voor mij. Naar haar naakte ronde borsten met de harde tepels en naar haar geschoren streepje schaamhaar. Ik had pas weer door dat Ton er ook nog was toen ik hem vlak achter mij hoorde zeggen: "Kijk es San, wat een mooi onbedorven jong en geil meisje'.Op het moment dat hij het zei voelde ik hoe hij het bandje van mij bikini topje losmaakte en zijn handen naar mijn tietjes schoven. "Met zijn handen onder mijn tietjes, alsof hij ze aan Sandra aanbood, zei hij: "Kijk es wat een lekkere stevige tienertietjes, wordt je daar niet geil van? Ik wel'. Ik voelde zijn harde leuter tegen mijn billen drukken en zag hoe Sandra in mijn richting kwam. Daar stond ik, nog slechts in bikinislipje gekleed met voor mij een prachtige naakte vrouw en achter mij een naakte man met een duidelijk voelbare keiharde lul. Zonder aarzelen nam Sandra mijn beide tietjes van Ton over en terwijl de eerste mijn tietjes begon te kneden en aan mijn tepeltjes begon te trekken, stroopte de laatste mijn bikinibroekje naar beneden.

Ineens begon Sandra mij te zoenen en ik voelde de vingers van Ton achterlangs mijn druipende grotje binnengaan. Als vanzelf spreidde ik mijn benen iets en voor ik het wist,
zat Ton met zijn vingers mijn schaamlipjes en klitje te betasten. Mijn knieŽn begonnen te knikken en dat was blijkbaar het sein om meer drastische maatregelen te nemen want voor ik wist lag Sandra wijdbeens op het grote bed terwijl Ton mij in haar richting duwde. Hij duwde mijn hoofd tussen de benen van zijn vriendin en automatisch stak ik mijn tong uit om de schaamlippen die Sandra met haar beide handen voor mij had geopend, te likken. Voorover gebogen zat ik op mijn knieŽn op het bed terwijl Ton mijn kutje penetreerde met zijn vingers.
Plotseling voelde ik iets tegen mijn schaamlipjes drukken wat wel het topje van zijn eikel moest zijn want Ton zat hijgend achter mij. Langzaam en stukje voor stukje stak hij zijn dikke pik een heel klein stukje in mij. Net toen ik dacht dat het zeer begon te doen stopte hij. Ondertussen bleef ik de geile naar oesters smakende kut van Sandra likken. Ineens voelde ik dat Ton zijn pik iets verder mijn schede in drukte. Hoewel het een beetje pijn deed, was het gevoel van genot zoveel groter dat ik het er graag voor over had. Godallemachtig wat was dat lekker. Met kleine stootjes neukte Ton zich langzaam steeds verder mijn maagdelijk kutje binnen tot ik ineens een pijnscheut voelde en een keiharde paal die mijn kutje leek open te scheuren. Ik schreeuwde het uit maar Ton bleef onbarmhartig doorstoten en daar was ik blij om want alleen het alles overweldigende gelukzalige gevoel van die stijve paal die in mijn
kutje bleef rammen, kon de pijn wegnemen. Ton boog zich over mij heen en kneedde mijn tietjes zodanig dat het net geen pijn deed. Die grote lul in mijn kutje, de melkende handen om mijn tietjes en de sappige kut in mijn mond was teveel voor mij en terwijl ik een verlammend orgasme voelde opkomen, voelde ik hoe Ton zijn hete sperma met grote kracht tegen mijn baarmoeder spoot. "Gelukkig gebruik ik de pil"Ědacht ik nog voor ik hijgend op de buik van Sandra voorover viel. "Nu ben je ontmaagd', sprak Ton en Sandra vroeg: "Vond je het lekker?' "lekker, lekker ?'was mijn wedervraag, "Jezus ik wil dit elke dag doen, godsamme wat ongelooflijk lekker.'

Het spel was echter nog niet afgelopen want nu wilde Sandra, zoals zij zei "mijn overheerlijke tienerkutje beffen'. En beffen kon ze. Ik heb die avond leren beffen, pijpen en geleerd hoe lekker het is om genomen te worden door een harde mannenpik. Het enige waar ik mij zorgen om maakte was hoe het verder moest als ik weer thuis was. Hoe moest ik dan aan mijn dagelijkse portie geile seks komen? Want dat ik zoiets nodig had, daar was ik van overtuigd.
Noem het oversekst, noem mij een slet of een nymfomane, maar het is niets anders, ik heb gewoon dagelijks seks nodig. Dat het daarmee allemaal goed zou komen wist ik toen nog niet, maar dat vertel ik nog wel. ten minste als jullie dat willen lezen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Ontmaagding - 2

Zoek naar meer verhalen van Chantal...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net