Opwindend.Net
Datum: 28-03-2017
Stemmen: 194x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 49639x
Lengte: Gemiddeld
De Naakte Familie - 1
Door Johan - Zoek naar meer...

Je beleeft soms van die momenten die je je hele leven bij zullen blijven. Een van die momenten is voor mij de vakantie die ik met de familie Van de Broek beleefde toen ik 16 was.

Maarten was mijn beste vriend. We kenden elkaar al ons hele leven, trokken veel met elkaar op en waren bij elkaar kind aan huis. Dat ik dit jaar een paar weken bij hun thuis was in de vakantie was ook niet heel uitzonderlijk. Hij ging ook vaak met ons mee en dit was al de derde keer dat ik bij hun was. De laatste keer was echt alweer een jaar of 5 geleden. Nadat ze twee jaar geleden waren verhuis hadden we elkaar ook niet meer veel gezien, maar dat zouden we nu inhalen in de zomervakantie.

Ik had er ook veel zin in. Behalve dan... nou ja, de familie heeft gewoon een, in mijn ogen beetje rare gewoonte. Slaapkamer- en badkamerdeuren gaan niet of nauwelijks dicht als er omgekleed wordt. Het is vrij normaal om elkaar naakt te zien als er 's ochtends gedoucht wordt bijvoorbeeld. Dat heb ik eerder nooit als een probleem ervaren. Ik wist ook niet beter dan dat dat zo bij hun thuis ging. Maar ja, zoals gezegd, de laatste keer was al ruim 5 jaar geleden. En in die 5 jaar is er een hoop veranderd. Fysiek, zeg maar. Tijdens het douchen op voetbal zie ik heus wel dat mijn penis een stuk groter is dan gemiddeld. En als 16-jarige leven naakt en seksueel-getinte ervaringen toch anders dan wanneer je 10 of 11 bent. Eigenlijk wist ik niet goed hoe ik me een houding zou moeten gaan geven. Maar ach, dat was maar een klein deel van de vakantie dus dat zou vast goed gaan komen.

Het was hartstikke leuk om Maarten, zijn zusjes Marieke en Lilly weer te zien! En natuurlijk hun ouders Bart en Marije. Lilly was nog steeds het bijdehante onderdeurtje en soms het vervelende kleine zusje terwijl Marieke nog steeds de rustige van het stel was. Bedachtzaam en zorgzaam. Waar Lilly nog aan haar puberteit moest beginnen had bij Marieke al wat ontwikkeling plaatsgevonden. Haar borsten waren duidelijk een goeie cup B aan het worden. En ook haar billen werden duidelijke vrouwen-billen. Het viel me nu ook pas op dat ze ook wel knap was. Blond haar tot haar schouders en mooie groen/blauwe ogen.

De hele familie had het hardlopen als gezamenlijke hobby ontdekt. Dat vond ik wel leuk, want bij mij thuis was ik de enige die sportief was, maar bij de familie Van de Broek ging het altijd over sport of werd er aan gedaan. 's Avonds werd er dus lekker een rondje gelopen. Marieke bleef thuis en Bart en Lilly deden een korter rondje omdat Lilly dat anders niet volhield. Maarten en ik liepen met Marije, de fanatiekste van het stel, zo'n 6 km. De laatste 1,5 kilometer begon ik het wel zwaar te krijgen, maar ik werd bijna als vanzelf meegezogen door het strakke kontje van Marije waar ik achter liep. Zij was door al het hardlopen de laatste jaren flink afgevallen. Nu had ze echt een heerlijke kont en begon we op te vallen dat ze er verder ook best aantrekkelijk uitzag. Ik schatte haar borsten ongeveer net zo groot als die van Marieke. En ook haar haar en ogen waren duidelijk van dezelfde genen. Alleen was het haar van Marije korter.

Thuisgekomen dronken we wat en werd mij de eer gegund om als eerste te douchen. Blijkbaar had Marije bedacht dat ik met op deze leeftijd zou kunnen generen en liet ze me daarom als eerste naar boven gaan. Snel pakte ik mijn spullen bij elkaar en sprong ik onder de douche. Hoe eerder ik klaar zou zijn, des te groter de kans dat ik iedereen zou mislopen. Maar natuurlijk, net toen ik de kraan uitzette en mijn handdoek wilde pakken, ging de deur met een ruk open en stond daar, hoe kon het ook anders, Lilly. 'Oh, sorry!', zei ze direct, maar ik zag ook dat ze net even wat langer naar mijn penis bleef kijken. Ik pakte snel de handdoek en deed die om. 'Die is veel langer dan die van papa en Maarten', zei Lilly kinderlijk spontaan. 'Oh... ja dat kan', stamelde ik. Lilly vond blijkbaar dat de douche voor haar beschikbaar was, want zij begon zich uit te kleden om mijn plek onder de douche in te nemen. Zo zag ik dat ze inderdaad nog nauwelijks borstjes had en ook nog geen schaamhaar. Ze had echt nog een kinderlijfje. Toch vond ik het raar om zo allebei naakt in de badkamer te staan. Tijdens het afdrogen probeerde ik mijn geslacht zoveel mogelijk verborgen te houden, trok mijn boxer aan en ging zo snel mogelijke de badkamer uit.

Die nacht sliep ik onrustig. Altijd de eerste nacht in een nieuwe omgeving. Dus tegen half 6 werd ik wakker. Met mijn ochtenderectie, wat natuurlijk met mijn maat een enorme tent oplevert in mijn boxer liep ik naar de badkamer om daar eerst maar eens te plassen. Ik stond voor de pot met mijn nog steeds stijve paal in mijn handen toen naast mij de deur open ging. Met geen mogelijkheid kon ik zo'n gevaarte direct verbergen en dus had Marije vol zicht op mijn enorme erectie. Ook zij gaf een soortgelijke reactie als Lilly: 'Zooooo, dat ben ik niet gewend zeg', fluisterde ze. Ik schaamde me kapot natuurlijk en probeerde me hieruit te redden, maar dat was kansloos. Marije, helemaal gebiologeerd door mijn mannelijkheid, deed de deur achter zich dicht en verbaasde zich hardop: 'Hoe krijgt een vrouw dit in hemelsnaam naar binnen...?''Ik... ik... ik zou het eigenlijk niet weten', kon ik alleen maar uitbrengen. Ondertussen had ik wel gezien dat ze alleen een string en een wit hemdje droeg waardoor haar tepels goed zichtbaar waren. Dit ging natuurlijk niet helpen mijn erectie kleiner te maken. Opeens leek Marije de waanzin van dit moment te beseffen. Ze verontschuldigde zich, draaide zich om en verliet de badkamer. Daar stond ik dan met mijn keihard geworden piemel in mijn handen. Ik besloot mijn urine te lozen, naar mijn kamer terug te gaan en me daar heerlijk af te trekken terwijl ik aan Marije dacht.

Uiteindelijk ben ik blijkbaar toch nog in slaap gevallen en werd pas tegen 10 uur wakker. Ik pakte een schone handdoek, schone boxer en liep naar de badkamer. Er was duidelijk iemand op de badkamer aanwezig en dus klopte ik netjes. 'Kom maar binnen hoor', riep Marieke, die zich in de douchecabine aan het douchen was. Na gisteravond en vannacht werd me duidelijk dat ik toch aan de badkamertaferelen moest wennen en besloot ik dus de schroom van me af te gooien. Daarbij was ik ook best benieuwd naar het tienerlijfje van Marieke en besloot ik af te wachten hoe zij zich zou opstellen. Ik bleef op de badkamer wachten en algauw zette ze de douche uit. Ze deed de douchecabine open, duidelijk zonder gêne. Hierdoor had ik vrij zicht op haar lekker gevormde borsten en haar mooie poesje waarvan de haartjes netjes leek bij te werken. Ze had een prachtig streepje. Terwijl zij haar handdoek pakte en daarmee haar naaktheid bedekte, besloot ik de omgekeerde weg te bewandelen en trok nadrukkelijk mijn boxer uit. De verbazing op het gezicht van Marieke had ik inmiddels wel verwacht. Marieke, nooit zo'n prater, liet het bij kijken, maar ik haar gedachten wel raden. Ze was vast onder de indruk van mijn geslachtsdeel.

Onder de douche besefte ik dat ik best wel eens een eerste echte seksuele ervaring zou kunnen gaan opdoen. Maar hoe ik dat zou moeten aanpakken wist ik nog niet. Daar ging ik nu, onder de douche met mijn lul in mijn hand, maar even een plan voor maken...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Naakte Familie - 2

Zoek naar meer verhalen van Johan...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net