Opwindend.Net
Datum: 20-05-2017
Stemmen: 250x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 38002x
Lengte: Zeer Lang
Geslaagde Bergwandeling 1 $
Door Maria En Klaas - Mijn Profiel Pagina

Al een hele tijd zat Alex met een klein probleem: Hij, 35, getrouwd, goed werk, kortom… een gelukkig man, wilde graag eens een aantal dagen een lange afstandswandeling maken maar… met wie? Hij kende niemand in zijn omgeving die samen met hem zoiets wilde doen en hij piekerde zich suf hoe hij aan een wandel-partner kon komen. Tot die vrijdag in februari….

Tijdens de lunch zat hij aan een tafel met een groep collega’s. Er werd besproken wat zo de verschillende vakantieplannen waren. En toen er gevraagd werd wat zijn plannen waren floepte hij het er uit: “Ik zou graag een voettocht door de Alpen maken maar mijn vrouw houdt niet van wandelen en ik ken niemand anders die zoiets ook wil. Het zal dus wel weer een huisje in Frankrijk worden!” Iedereen knikte begrijpend en het gesprek ging verder…

De week erna, weer tijdens de lunch, kwam Irma opeens bij hem zitten. Ze was gewoonlijk erg op zichzelf en zonderde zich vaak af, dus zoiets was ongebruikelijk. Ze babbelden wat totdat ze ineens vroeg: “Was die opmerking over dat wandelen in de Alpen serieus?” Alex knikte. Irma vroeg verder en hij vertelde even later vol vuur over de route die hij zo graag wilde lopen: Van berghut naar berghut, minimaal een week maar dat zoiets niet alleen mocht worden gedaan, je moest altijd een “buddy” hebben. Irma knikte begrijpend. Na de lunch scheidden hun wegen zich weer…

De week erna kreeg hij via het bedrijfsnetwerk een mailtje van Irma met de vraag of hij ook een precieze beschrijving van de route had en of hij die kon sturen. Natuurlijk had hij die wel en even later was de mail verzonden. Alex vroeg zich af wie Irma kende die eventueel ook zoiets zou willen.

Na een paar dagen kwam ze weer met de lunch bij hem zitten. “Zou je vrouw het raar vinden als je buddy een vrouw is, en geen man?” vroeg ze tijdens het eten. Alex keek verbaasd op. Daar had hij zelf ook niet aan gedacht. Maar wie zou ze dan bedoelen? Irma zag zijn verbazing en vertelde dat zij zelf ook graag lange afstanden liep en misschien… Ze liet de vraag in de lucht hangen. Alex had zelf ook geen idee hoe zijn vrouw hierop zou reageren en besloot ter plekke haar te bellen. Jans nam meteen op. Alex vertelde wat Irma had gezegd en Jans was meteen enthousiast. “Nodig Irma uit om kennis te maken!” zei ze. Alex briefde dat door en even later was het al geregeld, Irma zou met haar Kees die avond om acht uur langskomen en dan zouden ze alles uitgebreid bespreken.

De avond verliep prima: Alex en Irma hadden ongeveer dezelfde loop-ervaringen opgedaan en Jans en Kees dus helemaal niet. Jans en Kees hadden er helemaal geen moeite mee dat Alex en Irma samen een week zouden gaan lopen in de Alpen. Dat zou moeten gebeuren in de eerste week van de vakantie zodat daarna elk stel zelf nog weg kon. Alex was in de wolken! Eindelijk zou zijn droom uitkomen!

De weken en maanden erna oefende hij met Irma, elk weekend liepen ze hele stukken en samen bespraken ze wat er mee moest onderweg en werden ook de kleinste details besproken en geregeld. ten slotte brak de vakantie aan en uitgezwaaid door Jans en Kees stapten ze, ieder met een goed gevulde rugzak, op de trein naar Genève. Daar zouden ze de eerste nacht in een klein hotel overnachten om vervolgens een week op pad te gaan. Ze hadden samen een kamer met twee aparte bedden geboekt want, zo had Irma gezegd: “We zitten de hele week ook ’s nachts samen in een hutje!”

Alex vond deze eerste nacht wel spannend, Irma werd op de zaak als een knappe vrouw beschouwd met wie elke man wel graag iets spannends zou willen maar Irma was ongenaakbaar gebleken! Niemand had ooit ook maar de minste kans op toenadering gekregen. Na het diner besloten ze vroeg naar bed te gaan, ten slotte was het de laatste keer dat ze de komende week in een echt luxe bed zouden kunnen slapen! Irma maakte als eerste van de badkamer gebruik en kwam er uit in een behoorlijk degelijk nachthemd. Natuurlijk tekenden haar stevige borsten zich er duidelijk in af maar echt sexy kon je het nachthemd bepaald niet noemen! Alex trok na het douchen een boxershort aan waardoor ook bij hem er niet te veel te zien was, hoogstens een bult maar dat had elke man op die plek… Ze wensten elkaar goedenacht en spoedig waren ze in een diepe slaap verzonken.

De volgende morgen bracht een taxi hen een stukje weg tot ze in een bos op een parkeerplaats uitstapten, hier begon het pad dat ze de komende week zouden volgen! Het weer was prima, droog, achttien graden, weinig wind en de te lopen afstand die dag bedroeg vijfendertig kilometer. Vol goede moed gingen ze op weg. Om twaalf uur een pauze om iets te eten en te drinken en daarna ging het weer verder. Al voor vijf uur kwamen ze aan bij de eerste hut waar ze het zich gezellig maakten. Houtkacheltje aan, water koken en al snel zaten ze achter een zeer eenvoudige maar voedzame maaltijd. Op de hoogte waar ze nu waren werd het al gauw frisser dus voor tien uur lagen ze al onder een paar warme dekens en vielen ze in slaap.

De volgende dag begon erg fris en dus werden snel de kleren aangedaan. De hut werd opgeruimd en samen gingen ze weer op pad. Tegen de middag kwamen ze op een moeilijk puntje, ze moesten een bergbeek oversteken en op deze hoogte bleek deze niet helemaal ijsvrij te zijn, zoals ze tot Alex’ schande ontdekten want hij gleed tijdens het oversteken uit en belandde in het water met rugzak en al! Kletsnat bereikte hij de overkant. Snel keek hij naar de inhoud van zijn rugzak en tot hun beider afgrijzen ontdekten ze dat ook zijn reserve-kleren nat waren! Noodgedwongen ging Alex verder zonder droge kleren. Ze gingen steeds hoger en de kou kreeg hem steeds meer in zijn greep. Hij hield zich naar Irma toe groot maar intussen voelde hij de kou overal, tot diep in zijn botten. Met de grootste moeite stapte hij voort maar ieder moment dat hij stilstond beefde hij over zijn hele lichaam. Irma keek steeds bezorgder. Beiden waren dolblij toen eindelijk, tegen zes uur, ze de berghut zagen! Met een laatste inspanning kon Alex die nog bereiken waarna hij totaal verkleumd naar binnen strompelde. Snel maakte Irma vuur in het kacheltje maar ze ontdekten tot hun schrik dat er maar een kleine hoeveelheid hout aanwezig was! Alex deed, op aandringen van Irma, al zijn kleren uit en wikkelde zich in de twee paardeharen dekens die in de hut aanwezig waren. Klappertandend zat hij bijna OP de kleine kachel die maar weinig warmte uitstraalde want ze moesten zuinig zijn met het hout. Dat zou voor het begin van de avond genoeg zijn maar de dekens zouden hen de rest van de nacht tegen de kou moeten beschermen! Irma hing zijn kleren rondom het kacheltje in de hoop dat die de volgende ochtend enigszins droog zouden zijn. Snel maakte ze wat eetbaars waarna Alex al rillend naar bed ging. Irma legde de deken zo goed mogelijk over hem heen met daarop nog zoveel mogelijk van haar eigen kleren en haar jas om hem op te warmen. Zelf ging ze daarna ook naar bed.

Bezorgd hoorde ze in de stille hut dat Alex bleef klappertanden en na een poosje liep ze naar hem toe en zag ze tot haar schrik, in het licht van de zaklamp, dat hij blauw van de kou was!

Ze besloot dat er nog maar één middel restte: Ze zou met haar lichaam Alex moeten verwarmen! Ze legde ook haar deken over hem heen, trok haar nachthemd uit en kroop bij Alex in bed. Ze ging achter hem liggen en drukte zich stevig tegen hem aan. Alex had nauwelijks iets in de gaten, zo koud was hij. Irma wurmde haar linker arm onder zijn hoofd door en trok hem stevig tegen zich aan. De andere arm sloeg ze om hem heen en ze duwde haar hele lijf tegen hem aan. Wat was hij koud zeg! Ze wreef met haar rechter arm over zijn borst, buik en benen om zijn bloed te laten stromen. Ze sloeg steeds zijn kruis over hoewel seks wel het laatste was waar ze beiden nu aan dachten!

Haar borsten werden geplet tegen zijn rug en zijn billen lagen tegen haar kruis. Ook haar benen had ze zo gelegd dat die langs de zijn lagen om maar zoveel mogelijk warmte te kunnen overdragen. Verbeeldde ze het zich of begon het te helpen? Het leek er op dat hij langzamerhand wat minder klappertandde. Met hernieuwde inspanning wreef ze zijn lichaam waar ze maar kon, er voor zorgend dat ze beiden diep onder de dekens begraven bleven! Af en toe gleed haar hand onbedoeld over zijn kruis. Op een bepaald moment voelde ze daar wat beter. Zijn pik was totaal verschrompeld en teruggetrokken, zijn zak met ballen voelden ook al ijskoud. Ze hield ze een poosje in haar hand om ook daar wat warmte te brengen. Ook zijn ijzige piemel werd een poosje vastgehouden tot ook daar weer wat minder kou af straalde. Zo leek het steeds wat beter te gaan totdat ze vaststelde dat het klapperen was gestopt en Alex ademhaling rustiger werd. Hij was gelukkig in slaap gevallen. Nu was Irma veel geruster op een goede afloop en kon ook zij zich ontspannen. Even later verried hun rustige ademhaling dat ze beiden in slaap waren….

De volgende morgen werd Irma als eerste wakker. Ze merkte tot haar schrik dat haar ene hand stevig om de pik van Alex geklemd zat en dat die pik sinds de vorige avond stevig gegroeid was! Alex ademhaling was diep en regelmatig, die sliep nog vast! Hij was weer helemaal op temperatuur en samen lagen ze lekker warm onder de twee dekens. Ze besloot haar hand te laten waar die was en bevoelde voorzichtig de hele lengte van zijn apparaat. Haar Kees had een heel normale maat lul waar ze best tevreden mee was maar wat ze hier voelde was iets totaal anders dan dat ze gewend was. Deze lul was langer en dikker en toen ze de eikel betastte bleek die ook nog eens extra breed te zijn! Ze fantaseerde over hoe het zou voelen zoiets in je kutje te hebben: Dat zou beslist wel een heerlijk gevoel zijn! Ze merkte dat Alex wakker werd en legde haar arm op zijn borst. Alex draaide zich een beetje en schrok toen ineens wakker. “Irma! Wat doe je! Je ligt bij me in bed!” Hij was zo geschrokken dat hij meteen begon uit bed te stappen en Irma moest hem stevig tegen zich aan drukken om hem vast te houden! “Rustig! Ik leg het je uit!” zei ze snel. Meteen daarna vertelde ze wat er gisteravond was gebeurd en dat dit de enige oplossing was gebleken om hem warm te krijgen. “En nu ben je weer helemaal op temperatuur, overal!” zei ze grinnikend terwijl ze een speels tikje tegen zijn stijve piemel gaf.

Alex realiseerde zich dat Irma het enige juiste had gedaan en dat hij haar daar erg dankbaar voor moest zijn. Hij draaide een beetje waarbij hij haar zachte borsten langs zijn rug voelde schuiven. ten slotte lagen ze met de gezichten naar elkaar toe en priemden haar borsten tegen zijn borst. “Ik ben je erg dankbaar voor wat je voor me hebt gedaan!” zei hij zacht. Hij hief zijn gezicht op en gaf haar voorzichtig een zoen op de mond als teken van dank. Zowel Irma als hij genoten van dit intieme moment en beiden voelden dat zijn stijve piemel tegen haar onderbuik duwde. Alex kreeg een kleur: “Sorry, ik wil echt niet… van de gelegenheid gebruik maken maar… ’s morgens heb ik altijd…” Irma begreep het, “Kees heeft ook altijd een stijve en dan spuit hij zich lekker in me leeg maar hij is dan ook mijn man!” grinnikte ze. Alex klom, met een beetje tegenzin, uit bed en ontdekte dat zijn kleren gelukkig droog waren! Snel trok hij ze aan en meteen ook zijn warme jas. “Ik ga even buiten kijken!” verkondigde hij, “blijf maar even liggen!” Na korte tijd kwam hij weer terug, met een grote stapel hout in zijn armen. “Er was toch een houtvoorraad, alleen lag die een paar meter verderop en die hebben we dus gisteravond in alle paniek gemist!” vertelde hij. Snel maakte hij een vuurtje en even later brulde de kleine kachel en werd het aangenaam warm. Irma kleedde zich nu ook aan en samen maakten ze water heet voor thee. Ze deden kalm aan na deze bijzondere nacht.

Pas rond tien uur vertrokken ze weer, ze waren eerst wat zwijgzaam, ieder met hun eigen gedachten bezig. Alex dacht aan het zachte en warme lichaam van Irma dat zo heerlijk tegen hem aan had gelegen en Irma dacht aan de piemel die ze vast had gehad. Pas na de middagpauze raakten ze wat meer aan de praat en een beetje giechelig bespraken ze hoe ze de nacht samen hadden doorgebracht. Ineens flapte Irma er uit: “Ik wil best vanavond weer tegen je aan kruipen, lekker warm!” Alex keek haar verbaasd aan: wilde de zo ongeveer knapste vrouw van de zaak bij hem in bed kruipen? Meteen voelde hij wat groeien! “Dat zou ik ook erg fijn vinden, Irma!” zei hij daarop. Tevreden liepen ze door en genoten ze van het landschap dat zich ontrolde. Ze kwamen ongemerkt weer wat hoger en af en toe lag er zelfs sneeuw! “Niet wéér uitglijden Alex!” riep Irma vrolijk. Alex liep op dat moment net achter haar en keek recht tegen haar mooie ronde kont aan. Zijn fantasie was al de hele tijd druk bezig: Zou hij echt vanavond weer tegen haar aan kunnen liggen? En tot hoever zou dat gaan? Hij had echt geen idee maar was vast van plan om niks te forceren om Irma niet af te schrikken. Bovendien was hij nog steeds dankbaar om wat ze had gedaan, misschien had ze daarmee wel zijn leven gered!

Die avond gingen ze allereerst de houtvoorraad controleren en brachten ze een ruime hoeveelheid hout de hut in. Pas toen de hut helemaal op temperatuur was deden ze de jassen uit en begonnen ze met het eten. Gezellig smikkelden ze en daarna ruimden ze op. De schemering viel al en beiden wasten ze zich uitgebreid. De vorige avond was dat er niet van gekomen en nu waren ze extra druk, ook omdat ze wisten dat ze weer bij elkaar in bed zouden kruipen! Ze namen een glaasje “Schnapps” dat Alex in zijn rugzak had “voor speciale gelegenheden” zoals hij zei. Daarna deden ze, wat gehaast, hun laatste kledingstukken uit om snel in bed te kruipen.

Het was voor beiden wel onwennig want dit was toch echt wel anders! De vorige nacht was het pure noodzaak maar nu… Dit keer nestelde Irma zich met haar rug tegen Alex buik aan. Beiden genoten opnieuw van het contact dat hierdoor ontstond. Alex op zijn beurt sloeg zijn armen om haar heen en één hand klemde zich als vanzelf om een zachte en warme borst terwijl hij met de andere op haar buik lag. Met deze arm drukte hij haar stevig tegen zich aan. Beiden genoten ze zo van de intimiteit van het moment en wensten ze dat dit niet voorbij zou gaan….

Irma wriggelde met haar bips net zo lang tot ze zijn stijve piemel keurig tussen haar billen voelde zitten. Ze bewoog even van voor naar achteren en voelde zijn piemel heerlijk op en neer schuiven… ze merkte dat dit haar enorm opwond en dat ze al behoorlijk nat werd tussen haar benen! Alex genoot ook van het gevoel dat Irma op die manier bij hem veroorzaakte en hij bleef rustig liggen en ontspande zich zo goed mogelijk om niet spontaan klaar te komen! Irma begreep ook wel dat ze dit niet te lang kon doen en werd rustiger. Alex kneep zacht in haar borst en ze voelde dat haar tepels hier op reageerden, ze werden steeds stijver! Dat zou hij beslist wel moeten voelen en ja hoor… even later klemde hij de tepel van haar borst die in zijn hand lag tussen twee vingers om die daarna heerlijk uit te trekken en heen en weer te rollen. Ze moest moeite doen om niet weer met haar billen zijn piemel af te trekken, zo geil werd ze! Inwendig bedacht ze dat ze het helemaal niet erg zou vinden als hij lekker zijn zaad tussen haar benen zou sproeien! Alex’ andere hand zakte van haar buik naar beneden om ten slotte bij haar venusheuvel te belanden…

Alex voelde dat Irma verwachtingsvol lag te wachten op wat er zou gebeuren. Hij masseerde de heuvel die een beetje stoppelig aanvoelde nadat deze natuurlijk de laatste paar dagen niet was geschoren. Hij gleed af en toe nóg lager en gleed met een vinger tussen haar benen, op zoek naar haar vagina. Toen hij die bereikte gleed zijn vinger zonder enige weerstand naar binnen, ze was daar al kleddernat ontdekte hij tot zijn grote vreugde. Dit betekende dat ze heerlijk lag te geilen en het dus lekker vond wat hij deed! Irma draaide zich heel iets waardoor ze elkaar enigszins konden aankijken. “Een nachtzoen hoort er eigenlijk wel bij, vind je ook niet?” fluisterde ze zacht in zijn oor. Zonder verder iets te zeggen gleden zijn lippen naar haar mond om zich daarop vast te zuigen. Irma opende meteen haar lippen en even later lagen ze heerlijk te tongen terwijl Alex haar intussen zachtjes vingerde. Irma begon ritmisch met haar heupen te bewegen en zoende steeds feller. Toen Alex een tweede vinger in haar kutje schoof en zo diep mogelijk naar binnen gleed om vervolgens haar met lange halen te vingeren gleed Irma over de denkbeeldige drempel en kwam ze kreunend en schokkend klaar. Alex vingerde zachtjes door want Jans vond altijd dat de aandacht na een orgasme minstens zo lekker was al de aandacht van te voren! Irma lag in zijn armen uit te hijgen en ze wisselden een serie liefkozende zoentjes uit totdat Irma zich weer terugdraaide zodat hij zijn vingers wel uit haar kutje moest trekken. Ze zorgde er weer voor dat zijn lul weer tussen haar billen lag en na een laatste “welterusten” viel ze al snel in een diepe slaap. Ook Alex sliep al snel…

De volgende ochtend was het weer Irma die het eerste wakker was. Ze dacht met plezier terug aan de avond ervoor. Alex was heel lief geweest en ze had erg genoten. Ze realiseerde zich best dat hijzelf niet was klaargekomen maar ze was vast van plan daar iets aan te gaan doen! Ze voelde zijn ochtend-stijve al weer keihard tegen haar billen drukken. Zou het zo lukken? Ze was vast nog nat genoeg na gisteravond! Heel voorzichtig kantelde ze haar bekken naar achteren en tegelijkertijd schoof ze iets naar boven. Ja! Nu was ze hoog genoeg! Ze voelde zijn lul nu tegen haar kontgaatje, nog iets verder kantelen en… ja, nu zat hij precies waar ze hem hebben wilde: voor de ingang van haar grotje! Ze tilde haar ene been heel iets op om het wat gemakkelijker te maken om naar binnen te glijden. Ze draaide, duwde en zakte weer iets naar beneden en ineens voelde ze zijn eikel in haar kutje glijden! Ze slikte op het laatste moment een kreetje van genoegen in, ze wilde kijken of ze zonder hem te wekken helemaal in zich kon krijgen!

Millimeter voor millimeter voelde ze de paal dieper in haar vagina glijden. Ze genoot dubbel: In de eerste plaats dat het haar lukte om zijn paal in zich te krijgen zonder dat hij het zelf merkte en in de tweede plaats genoot ze van de afmeting van deze nieuwe piemel, net wat dikker dan ze gewend was, heerlijk! Dat gold helemaal voor de eikel die ze voelde, die maakte ruim baan voor de paal die volgde, ze kon heel goed voelen waar zijn eikel zat en ook voelde ze prima de kop steeds verder haar vagina oprekken, lekker! Ze ging wat voorover liggen zodat ze met haar achterste verder tegen Alex aan kon komen en zo zijn lul dieper in haar vagina voelde glijden. ten slotte, na heel wat voorzichtig achteruitduwen voelde ze de haartjes van zijn zak tegen haar kutje kriebelen: Ze was er in geslaagd zijn hele piemel in haar kut te duwen zonder dat de lieve Alex wakker was geworden!

Nu kwam deel twee van deze ochtend-oefening: Voorzichtig en met heel kleine beweginkjes begon ze iets op en neer te bewegen, op die manier werd zijn lul een beetje gemasseerd. Ze kneep hierbij ook nog eens met de spieren van haar kutje zodat er extra wrijving diep binnen in haar vagina ontstond! Ze genoot van de paal zo lekker diep in haar buik en voorzichtig ging ze met een hand naar haar clitje en begon die als extraatje ook nog te masseren… zo het haar lukken om klaar te komen? Het voelde wel érg lekker en met een snel op en neer glijdende vinger over haar clit… Zo zacht mogelijk kreunde ze met opeengeklemde tanden toen ze tot een orgasme kwam! Ze lag doodstil terwijl de golven van genot haar overspoelden. Haar kutje verkrampte maar ze bleef zich met heel veel moeite inhouden tot ze weer wat bijkwam. Inwendig was ze supertrots op zichzelf: Ze had Alex niet wakker gemaakt en toch zijn lul in haar kutje gekregen en ze was óók nog eens klaargekomen!

Met de piemel van Alex stevig en diep in haar kutje viel Irma opnieuw in slaap… Zo vergleed nog een uur waarna het Alex was die langzaam ontwaakte. Hij had wel erg geil gedroomd, in zijn droom had hij haar zelfs geneukt! Terwijl hij langzaam wat tot zijn positieven kwam realiseerde hij zich dat de droom deels echt was: Zijn stijve lul zat in het kutje van Irma begraven! Alex bleef zo stil mogelijk liggen en overdacht vol zorg deze voor hem heel vreemde situatie. Had hij Irma ongewild in zijn slaap verkracht? Zo ja, wat zou ze wel niet van hem denken als ze nu wakker zou worden? Hij schaamde zich diep, dit had de vrouw die hem zo goed verzorgd had beslist niet verdiend! Hij besloot om voorzichtig te proberen om zijn lul uit haar heerlijk warme vagina te halen, in de hoop dat ze zou blijven slapen. Langzaam gleed hij wat naar achteren en naar beneden waardoor zijn lul beetje voor beetje uit haar grotje gleed. Toen gebeurde waar hij zo bang voor was geweest: Irma werd wakker!

“Wat doe je nou Alex!” klonk het verontwaardigd voor hem en ze draaide haar gezicht zo ver mogelijk zodat ze hem net kon aankijken. “Ik.. ik.. ik.. het lijkt er op dat ik in mijn slaap… het spijt me zo!” stamelde de arme Alex met een vuurrood hoofd. Irma begon breed te grijnzen en stelde hem snel gerust. Ik heb zelf je piemel in mijn kutje gewerkt toen je sliep, je hoeft je beslist niet schuldig te voelen hoor, lieverd!” zei ze snel. “Je had zo’n lekkere stijve, ik heb héél voorzichtig hem naar binnen laten glijden, ik was zó nat geworden toen ik je paal tegen mijn billen voelde, ik MOEST hem gewoon wel in mijn vagina voelen. Ik ben zelfs al klaargekomen, knap hè? En je sliep ook nog gewoon door!” Alex wist niet wat hij hoorde! Irma had zèlf.. zijn lul.. in haar kutje? Genoeglijk duwde Irma haar onderlichaam tegen zijn buik waardoor zijn piemel, die een beetje naar buiten was gegleden, weer tot zijn ballen in haar kut werd geduwd. “Zal ik even omdraaien?” fluisterde Irma.

Voordat Alex kon reageren had ze dat al gedaan: Floep, zijn lul gleed uit haar kutje, ze draaide, tilde een been wat op, pakte zijn lul en hup, meteen gleed hij weer bij haar naar binnen. Ze draaide Alex op zijn rug en ging op hem liggen terwijl ze haar kutje nu hard naar beneden duwde waardoor hij nu helemaal diep in haar kutje verankerd zat! “Pak mijn tieten en knijp er in!” fluisterde Irma terwijl ze door op haar armen te steunen iets met haar bovenlichaam omhoog kwam. Alex greep meteen de twee stevige bollen waarbij hij er voor zorgde dat hij ook de tepels tussen zijn vingers klem had zitten. Irma begon nu op zijn lul te rijden, ze schoof met haar bekken heen en weer waardoor zijn paal in en uit haar kutje gleed. Hij rook haar geil en hoorde de zachte slobberende geluiden die dit veroorzaakte. Irma liet zich weer zakken waardoor haar borsten geplet werden tegen zijn eigen borst. Ze wriggelde genietend met haar onderlichaam en begon nu ook nog Alex te zoenen. Alex sloeg zijn armen om haar heen en pakte haar billen. Zoekend volgde hij haar bilspleet, hij kon nèt bij haar kontgaatje komen en masseerde die zacht, wat bij Irma een gekreun opleverde. Ze zoenden en Alex handen waren overal, kontgaatje, billen, rug, de zijkant van haar borsten, alles bevoelde hij terwijl zijn pik onophoudelijk zacht werd afgetrokken!

Irma voelde dat Alex langzamerhand op springen stond, zijn lul klopte nu hevig en elke hartslag kon ze zo voelen! “Als je wilt spuiten dan ga je gewoon je gang maar hoor, ik blijf zo nog een hele poos liggen dus er is echt geen ontsnappen aan voor je!” fluisterde ze in zijn oor terwijl ze met haar kutje extra hard in zijn paal kneep. Alex wist niet wat hij hoorde! Bedoelde ze echt dat hij… Deze gedachte was te veel voor hem, hij bewoog nu ook zijn heupen tegen de beweging van Irma in en al na een paar korte stoten begon zijn piel al het zaad uit te braken dat hij de afgelopen dagen had opgespaard! Golf na golf spoot hij in haar gastvrije grotje, het was zó veel dat een deel langs zijn piemel naar buiten werd geperst en in zijn liezen lekte! Irma intussen, genoot ook. Wat kon Alex spuiten zeg! Als een fontein waar geen einde aan komt spoot hij zich in haar leeg! Ook zij voelde dat het gewoon niet paste en dat zijn zaad naar buiten werd geperst, wat een gevoel zeg, heerlijk! Eindelijk kwam er een eind aan deze waterval, ze voelde dat Alex zich ontspande onder haar. “Ben ik zo te zwaar voor je?” vroeg ze bezorgd maar Alex schudde zijn hoofd. “Het ligt juist heerlijk zo!” verkondigde hij.

Genietend van dit moment bleven ze zo liggen, beiden voelden hun sappen tussen hun liezen naar beneden glijden en genoten van dit intieme gevoel. Irma likte loom in zijn hals, over zijn kin en, nadat ze zich wat had opgericht, zoog ze ook nog op zijn behoorlijk grote tepels, wat bij Alex een gekreun opleverde. “Ben je daar zo gevoelig?” vroeg Irma nieuwsgierig. Alex knikte en zei: “Zuig maar even door, dan merkt je het vanzelf!” Irma was dit niet gewend, Kees wilde juist niet dat er aan zijn tepels gezeten werd en nu deze reactie! Ze zoog en beet zachtjes afwisselend op beide tepels die nog wat opzwollen en inderdaad merkte ze nóg een reactie: Tot haar grote vreugde begon zijn piemel mee te doen en voelde ze die weer groeien in haar kutje! Met hernieuwd enthousiasme sabbelde ze door en al gauw zat ze weer stevig vast gespietst op zijn dikke paal die weer helemaal paraat was om haar nogmaals te bevredigen! Nu nam Alex het initiatief en terwijl zijn lul diep in haar kutje bleef, draaiden ze stukje voor stukje om tot hij op zijn beurt boven lag. Hij steunde op zijn armen en genoot van het uitzicht. Irma die hem verwachtingsvol aankeek met een klein stukje daaronder haar mooie stevige borsten waarop twee stijve, donkere tepels naar voren wezen! Alex liet zijn lul bijna helemaal uit het warme kutje glijden om daarna met een ferme klap in één keer zo diep mogelijk door te stoten. Irma kreunde onder deze aanval: Ze voelde zijn paal ook zó goed naar binnen rammen, toch wel een keertje lekker een net iets dikkere en langere paal die je kutje opensplijt!

Alex zag dat Irma genoot van zijn lul en met luie bewegingen haalde hij nu keer op keer zijn met geil overdekte lul naar achteren om meteen daarna met een vochtige klets weer hard naar voren te stoten. Irma trok haar benen op en legde die gekruist op zijn rug om hem nog net iets dieper te kunnen voelen glijden, zo diep als haar Kees nog nooit gekomen was! Ze pakte weer zijn tepels en kneep er nu stevig in. “Als je dat blijft doen ga ik binnen de kortste keren klaarkomen maar wel op een enorme manier en spuit ik nog meer sperma in je buik dan ik net deed hoor!” waarschuwde Alex haar. Irma keek hem wat verbaasd aan: Wát, zo snel al weer en hij beweerde ook nog dat het opnieuw veel zou zijn? Haar Kees kon nooit een tweede keer en hij spoot ook maximaal twee straaltjes en dan wilde hij alleen nog maar slapen! Opnieuw trok ze extra hard aan de tepels van Alex die nu dubbel genoot: Allereerst natuurlijk van het gevoel aan de onderkant want zijn lul hamerde nu onophoudelijk in de strakke, nauwe en warme kut van Irma en bovendien trok ze gekmakend geil aan zijn tepels! Wat hij voorspeld had gebeurde dan ook: Met een brul begon hij opnieuw haar kutje te vullen met zijn romige zaad en opnieuw spoot hij straal na straal in haar buik! Irma had zijn paal voelen zwellen en haar clit was ook al tot het uiterste opgefokt: Die werd steeds gestimuleerd door de machtige staaf die er langs gleed en waar dan elke keer nog een trilling doorheen schoot als zijn kruis er tegen aan sloeg! En nu dus dat gevoel van die zwellende paal en de wetenschap dat je opnieuw zo vol wordt gespoten dat je vagina zal overstromen… het werd haar teveel en een volgend orgasme overviel haar terwijl ze de eerste stralen naar binnen voelde spuiten!

Ze klemde haar benen om zijn heupen, trommelde met haar hakken op zijn billen en hield haar kutje zoveel mogelijk gekanteld om maar al zijn zaad binnen te kunnen houden maar opnieuw was het een verloren strijd: Ze voelde dat zijn zaad langs de dikke lul naar buiten werd geperst toen hij nog een keertje genietend zijn piemel zo diep mogelijk naar binnen duwde. Aan beide kanten van zijn lul spoot het geil en zaad er nu uit om tegen hun liezen aan te spatten en daarna via haar bilnaad naar beneden te glibberen.

Zou Alex nóg een keertje kunnen spuiten? En hoe gaat het intussen in Nederland met Jans… en met Kees…? Lees dat in het volgende deel.
Reacties, met mailadres, worden zo veel mogelijk beantwoord. Dikke kus van Maria!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geslaagde Bergwandeling 2 $

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net