Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 133x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 36422x
Lengte: Gemiddeld
Rijpe Vrouw - 1
Door Fretje - Zoek naar meer...

Ik ben niet zo’n goede schrijver, maar wil toch ook wel eens mijn verhaal kwijt. Ik ben nu zeventien jaar en nogal groot voor mijn leeftijd. Mijn ouders hebben kennissen die al mijn hele leven over de vloer komen, Renske en TImo, 51 en 56 jaar oud. Geen kinderen, Renske kan ze niet krijgen wat hen erg spijt. Ze zijn gek van kinderen en hebben mij altijd erg verwend. Renske was gek van mij en beschouwde mij een beetje als haar zoon. Ik kreeg altijd cadeaus van haar. We gingen veel op vakantie met elkaar en daar is verleden jaar iets gebeurd wat mijn leven deed veranderen.

Het was de laatste week van de vakantie dat ik met Renske alleen was in het huisje. Mijn ouders en haar man waren het dorpje in. Ze zouden over een uur of vijf pas terugkomen. We lagen in de zon voor het huisje en ik weet het niet goed meer, maar ik zag bij Renske dat haar bikini in haar spleet zat. Ze keek naar mij en ik draaide mij snel om. Met mijn zestien jaar kleurde ik tot in mijn nek. “Wat is er Fred?” “Niks Renske”. “Oh ik dacht dat je naar mij keek”. Omdat ik haar al zo lang ken ben ik niet zo bang.

Renske stond op en liep het huisje in en kwam terug. Ik zag haar bikini in haar gleuf zitten en ze liep op mij toe. Ze keek mij aan en zei “Hoe vind jij mijn bikini zo?” “Mooi maar die heb ik al meer van je gezien”. “Maar hoe vind jij hem zo mooi strak opgehaald?” Ze keek naar mijn kruis en zag wel dat ik een halve harde had. Het enige wat ik kon zeggen was “Wel geil zo”. “Zo hee, dit heb ik nog nooit van jou gehoord. Zal ik jou eens wat vertellen, maar dit blijft tussen ons hè? Ik neem aan dat jij je mond wel kunt houden”. “Ik wel hoor”. “Nou ik krijg steeds meer van die gevoelens om mij erg geil te kleden. Timo mag niet weten dat ik nu zo bij jou zit”. “Nou ik vertel niks hoor Renske”. “Je moet weten dat Timo niet zoveel meer aan sex doet, dus ik kom heel veel tekort. Maar ik zie dat jij het wel geil vindt aan je pik te merken. Heb jij al sex gehad?” “Nee nog niet”. “Maar je helpt wel af en toe je eigen?” ”Ja dat doet toch iedereen?” “Ja dat is waar. En dat is nu waar ik een keer naar verlang, om een jongen af te trekken. Als ik jou zo zie liggen met die knots van je zou ik je wel willen pakken. Maar omdat jij mijn jongen bent durf ik dat niet aan. Zou jij nu durven om even mij over mijn bikini te aaien?” “Ja dat weet ik niet”. “Je wilt het wel?” “Ja natuurlijk, maar wat moet ik doen?” “Nou gewoon even hier overheen wrijven”.

Renske ging voor mij staan met haar bikini in haar spleet en zei “Zo met twee vingers over mijn kruisje”. Ik durfde niet maar ze pakte mijn hand en duwde die op haar kut. “Gewoon even strelen dat is toch niet erg?” Ik voelde de gleuf en Renske hielp mij om er flink op te drukken. “Toe maar druk maar onder het wrijven”. “Ja maar doe ik je dan niet zeer?” “Nee man dat is juist lekker. Kom ga staan” en ze trok mij naar zich toe. Ik voelde dat ze ondertussen ook over mijn pik streelde. Ik schaamde mij dood. “Dit blijft tussen ons en ik weet dat jij je mondje wel houdt”. Ze deed nu haar benen wijd zodat ik er helemaal over kon strijken. “Ik heb jou altijd zo lief gevonden en ik dacht zo dat jij mij ook wel een pleziertje gunde”. “Ja natuurlijk Renske, voor jou doe ik het wel. “Goed zo” en ze kneep mij in mijn pik. “Als ik zo voel dan mag hij er ook wel wezen. We zijn hier nu met zijn tweeën, niemand die het ziet, mag ik jou een keer aftrekken?”

Ik schrok van die vraag en wist niet wat ik moest antwoorden. Renske zag dat ik twijfelde en kuste mij gauw. “Niemand die het ziet en weet. Eén keer maar”. Ik sputterde wat tegen hoewel ik het wel wilde. Maar om mij zo door haar af te laten trekken was toch wel raar. Maar Renske gleed al met haar hand in mijn zwembroek en omklemde mijn pik. Een heerlijk gevoel was dat en mijn lul werd alleen maar harder. Ze ging op en neer en keek mij aan. Ik draaide mijn hoofd weg en wist mij geen houding te geven. Renske had een rood hoofd gekregen en met haar hand in mijn broek en tussen ons in streelde ze mijn pik. “Wat een lekkere pik heb jij jongen”. Ze trok nu mijn broekje omlaag en mijn pik sprong recht vooruit. Zonder een woord te zeggen haalde ze mijn hand van haar kutje en stak ze mijn pik tussen haar benen. “OOOOO joh, blijf even zo staan”.

Renske klemde mijn pik vast met haar dijen. Hij zat nu precies in de spleet van haar bikini. Ze sloeg haar armen om mij heen en stak haar tong in mijn mond. “OOOO dit mis ik zo hè, gewoon even lekker geilen. Dit is ook zo goed voor jou om dit een keer mee te maken”. Zachtjes ging ze heen en weer. Ik voelde mijn pik over haar natte kruis glijden. We tongden verder en ik hoorde haar kreunen en hijgen. Mijn lul werd harder en harder, dat gladde natte kruisje wreef mijn pik zo nat dat het leek of hij erin zat. Renske haalde haar armen van mijn nek en sloeg ze om mijn lijf. Ze trok mij strak tegen zich aan en schokte met haar lijf. “O Fredje wat doe je met mij? Ik kom gewoon klaar, jij maakt Renske klaar geil jochie”. We stonden zo even en toen liet ze mij los. Ze keek mij aan en kuste mij weer. “Dank je jongen, dit was zo heerlijk”.

Ik stond daar met een lul zó hard, met mijn broek op mijn knieën en mijn pik vooruit wist ik niet wat ik doen moest. “Hoe vond je het?” ”Lekker Renske”. “Kom even mee naar binnen”. Ze liep naar de bank en ik moest erop gaan liggen. Ze trok weer mijn broek uit en mijn pik stond nog rechtop. “Zal ik jou nu even aftrekken?” ”Ja graag Renske”. Ze pakte mijn pik beet met beide handen en rukte eraan. Ze nam mijn zak in haar handen en streelde mijn ballen. Het zou niet lang meer duren, ik voelde de spanning, en zeker nu er zo’n mooie vrouw aan mijn pik trok. “Renske ik kom zo klaar hoor”. “Als je zover bent zeg het even”. Ik zag dat ze haar bikini uittrok en bij mij op de bank kwam zitten. Nu zag ik voor het eerst een echt geil kutje. Een open gleuf en drijfnat.

Renske zat op haar knieën en rukte al sneller. “Duurt het nog lang?” vroeg ze. “Nee ik kom zo hoor”. “Wacht even” en ze trok mij overeind en zelf ging ze op de bank zitten met haar voeten op de grond en wijdbeens. Ik moest er tussen komen en stond zo’n twintig centimeter met mijn eikel van haar kut af. Ze rukte en riep steeds “Kom maar, spuit maar”. Toen slaakte ik een kreun en mijn zaad spoot er met kracht uit. Renske richtte mijn pik op haar kut. Grote klodders zaad kwamen op haar kut en ik zag dat er zaad in haar gleuf kwam. Ze trok mij nog meer naar haar lijf en ging met mijn eikel door haar gleuf strijken. “OOOOO mannnn wat geil zeg, wat een zaad heb jij”. Ik zag ook wel dat ik meer had dan met rukken. Ik hoopte dat ze even mijn pik erin zou steken, maar nee tot mijn spijt…

We wasten ons en na een paar uur kwamen de anderen thuis. “Hoi hoe was het?” “Heerlijk” zei Renske “We hebben heerlijk gezwommen”. “Wij hebben morgen in de haven een afspraak voor een boottochtje, hebben jullie daar zin in?” “Nee mij niet gezien op een boot” zei Renske “Jij dan Fred?” “Nee ik blijf hier wel bij Renske, dan kunnen wij lekker zwemmen”. “Prima, maar we blijven wel de hele middag weg hoor”. “Geeft niet, wij vermaken ons wel” en ze gaf mij een knipoog. Wie weet wat ze de volgende dag met mij zou doen….

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Rijpe Vrouw - 2

Zoek naar meer verhalen van Fretje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 20721x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.8
:: Esther Gaat Helemaal...Door: Kareltje
Gelezen: 15837x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: Roadtrip Door Amerika - 23Door: Walking Dead
Gelezen: 7815x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Esther Wil Meer AanvullingDoor: Kareltje
Gelezen: 24893x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
31-05
8.6
:: Verlangen Met Een... - 2Door: Wijopontdekking
Gelezen: 9459x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pjpen, Neuken, Ruw, Groot
28-05
8.9
:: Esther Wil MeerDoor: Kareltje
Gelezen: 16877x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-05
8.5
:: Verlangen Met Een... - 1Door: Wijopontdekking
Gelezen: 16670x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vreemdgaan, Eerste Keer, Neuken, Slikken, Verkracht
25-05
8.7
:: Van Hemel Naar Hel In SenegalDoor: Wijopontdekking
Gelezen: 15605x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.4
:: In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Gelezen: 16586x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong Meisje, Oude Man, Koppel, Zaad, Verrassing, Onverwacht, Vakantie
18-05
8.9
:: Wraak Seks VakantieDoor: Kareltje
Gelezen: 25093x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Hoerig, DP, Dekhengst
17-05
8.9
:: Met DrieDoor: Jan-ikke
Gelezen: 15293x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijna-bi, Trio
17-05
8.8
:: Mijn Buurmeisje Maan - 2Door: Kareltje
Gelezen: 19356x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-05
9.1
:: Mijn Buurmeisje Maan - 1Door: Kareltje
Gelezen: 32859x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Beffen, Scheren
10-05
9.0
:: Anna Komt LangsDoor: Timreisleider
Gelezen: 22233x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 22Door: Walking Dead
Gelezen: 9168x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-05
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net