Opwindend.Net
Datum: 03-12-2016
Stemmen: 70x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 20620x
Lengte: Gemiddeld
Thuiswerk - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat ik bijna 30 jaar bijna dagelijks geweldige seks had met mijn echtgenoot kwam het voor mij als een donderslag bij heldere hemel dat Kees moeilijk zijn erectie kon behouden en nadat hij zijn eerste orgasme had gehad. Het bleek een prostaat probleem te zijn dat door artsen niet opgelost kon worden. Voordat ik verder vertel ga ik eerst zeggen wie ik ben en hoe mijn dagelijkse leven er uit ziet.

Ik ben Marijke en ben 45 jaar oud. Heb een slank figuur met lekkere billen en grote borsten. Zeg maar D+ waar ik best trots op ben. Vooral omdat ze stevig zijn en nauwelijks hangen. Eigenlijk iets waar vele mannen en vrouwen naar kijken. Kees mijn man is ook op mijn voorgevel gevallen toen we op de middelbare school zaten. De klasgenootjes liepen allemaal achter hem aan. De jongens omdat hij sportief en ondeugend was en de meiden omdat het een lekker ding is en was.

Ik was de gene die er met hem vandoor ging en we trouwden op19 jarige leeftijd. We seksten wanneer mogelijk en soms meerdere keren per dag. Ik was vooral bij met zn techniek, formaat (20cm) en uithoudingsvermogen.. Omdat Kees als belasting adviseur aan huis werkte was het inkomen wisselend en ging ik bij verschillende mensen thuis schoonmaak werkzaamheden doen. Zo kwamen we aan extra inkomsten. Het eerste adres was een klant van Kees en later had die ook iemand waar ik werkte en zo kwam ik op vijf verschillende adressen aan het werk.

Ik veranderde wel eens maar de meeste gezinnetjes waar ik werk heb ik al vanaf het begin. Zo veranderde de samenstelling van die gezinnetjes ook. Bij de ene vertrok de man en bij een ander bleef de man alleen omdat zijn vrouw een andere vriend kreeg. Op het adres waar de man vertrok kreeg ik een band met het vrouwtje. Ze heette Nathalie. We gingen wel eens ergens iets eten en naar de bios. We spraken over van alles en ook seks kwam dan ter spraken. We deelden onze geheimen en zo wilde zij wel seks maar geen relatie en vertelde dat ze dus speeltjes kocht en regelmatig de hand aan zich zelf sloeg. Ik werd geil van dit verhaal en toen ik naar huis ging (met een nat kutje) was Kees gelijk aan de beurt om het op te lossen. We neukten er dan op los en ik vertelde Kees waardoor ik zo geil was.

Kees werd zo geil van dit verhaal dat hij die dag mij vier keer als een dolle neukte en ik keer op keer gillend en kreunend klaar kwam. In de ochtend werden we wakker en stelde ik voor dat Kees haar en keer een beurt zou geven maar daar moest hij over na denken want wat als zij vaker wilde neuken. Daar had ik niet over na gedacht en wilde ik dit experiment dan nog wel voort zetten. De week daarna kwam ik weer bij Nathalie. Toen we aan de koffie zaten vertelde ik wat er thuis was gebeurd nadat ik bij haar weg gegaan was. Ik zag dat er tranen in haar ogen kwamen en ze stond op en kuste mij. Ik zoende haar ook en enkele seconden later voelde ik haar lippen op de mijne en opende mijn mond en werd ik voor de eerste keer hartstochtelijk door een vrouw gezoend. Ik voelde een siddering door mijn lichaam gaan en merkte dat Nathalie dat ook had en van werken kwam niet veel meer want binnen de kortste keren stonden we op en belande in de slaapkamer.

Toen we zonder kleding op bed lagen bewonderde ze mijn kale kutje en zei dat zij dat ook wilde. Ze stond op en liep naar de badkamer en toen ze terug kwam heb ik haar kutje geschoren. Ik stelde voor om Kees te bellen en hem uit te nodigen en na enige twijfel belde ik Kees. Die vertelde dat hij dit wel verwacht had en na vijf minuten ging de bel en was hij er al. Ik opende deur in een ochtend jas en nam Kees gelijk mee naar de slaapkamer van Nathalie. Eenmaal daar aan gekomen zag ik dat hij al een behoorlijke stijve had en dat Nathalie onder het laken was gaan liggen. Kees liep naar haar toe en stak zijn hand uit om zich voor te stellen.

We moesten hier wel om lachen want je voorstellen als je komt om te neuken is natuurlijk komisch.

Ik hielp Kees uit zijn kleding en gooide de ochtend jas op een stoel en hand in hand liepen we weer naar het bed en sloegen het laken terug en terwijl ik naar de andere kant van het bed liep ging Kees naast Nathalie zitten. Ik begon haar grote borsten te kussen die denk ik ongeveer de zelfde grootte hadden als de mijne terwijl Kees haar gezicht streelde en even later kuste. Nu kwam Nathalie ook een beetje losser en pakte met n hand mijn borst en de andere omvatte de stam van Kees zijn steigerende penis. Ik zag een druppel voorvocht uit zijn piemel komen die ze professioneel met haar duim over zijn eikel smeerde. Nu begon ze hem af te trekken en Kees opende haar benen iets en bewoog zijn vinger over haar iets open staande kutje. Ik hoorde hoe nat ze was en ik begon ook met mijn kutje te spelen en bracht een vinger naar mijn clitje en stimuleerde mijn genotsknobbeltje waardoor ik als eerste klaar kwam. Nathalie begon ook te kreunen en omdat Kees een tweede vinger ik haar kutje drukte kwam zij schokkend klaar.

Nu moest er met Kees nog iets gebeuren en terwijl ik mijn kutje boven de mond van Nathalie bracht plaatste Kees zijn dikke paarse eikel tegen de schaamlippen van Nathalie en zag ik hoe hij hem langzaam in haar natte kutje duwde. Er was wel een beetje weerstand maar toch sloeg ze haar benen om Kees heen en duwde met haar voeten op zijn billen. Ik voelde hoe mijn clitje bewerkt werd en kreunde dat ik weer ging komen. Kees zei ik ga ook spuiten en Nathalie begon te schokken en bijna gelijk kwamen we alle drie klaar. Ik stapte als eerste van haar gezicht af en terwijl Kees nog wat stootjes gaf kwam ze weer en begon ze te squirten.

Ik had dit nog nooit gezien maar omdat Nathalie zei dat ze ging spuiten keek ik en zag hoe haar sappen langs de dikke stam van Kees naar buiten geperst werden. Toen Kees zijn piemel er uit trok kwamen er golfjes zaad uit haar kuje die ik dan weer gulzig op likte. Doorslikken deed ik niet want gelijk kuste ik haar en liet haar sappen en die van Kees in haar mond lopen die ze gulzig doorslikte. Kees ging op het bed zitten en Nathalie kwam overeind en kuste een bedankte hem voor deze heerlijke neuk partij en vroeg aan mij of ik het ook fijn gevonden had. Ik kon dit alleen beamen en zei dat wat mij betreft het zeker een vervolg zou krijgen.

Wij dronken nog iets en kwamen overeen dat het een vervolg zou krijgen. Wat later toen we naar huis gingen bedankte Nathalie ons en eenmaal thuis vroegen we ons af wat ons overkomen was. We bespraken allerlei scenario's en wisten niet wat het voort zou brengen. Dit was een paar weken voordat Kees problemen kreeg met zijn erectie probleem. Ik ben totaal niet jaloers en Kees ook niet maar hoe moesten we dit aan Nathalie vertellen We spraken af dat Kees langs zou gaan en haar alles zou uitleggen. Ik werkte nog steeds bij andere mensen maar als ik thuis kwam was Kees de ene keer verschrikkelijk geil en de andere keer was er gewoon niets te neuken voor mij.

Toen ik in de stad liep op een zaterdag middag kwam ik Gert tegen. Ook iemand die ik ken van mijn adresjes. Het was een zomerse dag en hij complimenteerde mij omdat ik er zo goed uitzag. Ik voelde dat ik een beetje kleurde en zei dat hij het niet moest overdrijven. Hij zei dat hij dat absoluut niet deed en zou willen dat ik zo gekleed bij hem kwam schoon maken. Hij bood aan een drankje te doen op een terras en aan dat verzoek voldeed ik. Na twee wijntjes namen we afscheid en vroeg hij of ik volgende week als ik kwam schoonmaken ik er dan weer zo stralend uit zou zien.

Normaal gesproken draag ik altijd een lange broek met daar overheen een slobber trui en nu op deze zaterdag droeg ik een jurkje wat net over de knie viel en een beetje dieper uit gesneden was. Thuis vertelde ik Kees wat mij was overkomen en dat we iets gedronken hadden op een terras. Ik vertelde niet dat hij mij er leuk uit vond zien. Dat was denk ik een stap te ver voor dit moment. In mijn achterhoofd speelde wel dat er iemand interesse toonde en me complimenteerde met mijn figuur. Ik dacht er constant aan en als Kees geen seks met mij kon hebben dacht ik steeds aan Gert. Tijdens het douchen speelde ik dan met mezelf en fantaseerde dat Gert met mijn kutje speelde en kwam dan heftig klaar.

Toen ik donderdag naar het huis van Gert zou gaan deed ik een rokje aan dat langer was dan het jurkje dat Gert al had gezien en besloot om wel gewoon een wijde trui aan te doen. Het probleem was dat ik normaal een string draag dus deed ik vandaag gewoon een slip aan. Toen ik aan belde en Gert de deur opende begroette hij me e eenmaal binnen zei hij Wat zie je er heerlijk uit. Ik had niet gedacht dat ik jou ooit in een rok zou zien komen werken. Ik zei dat ik wel eens vaker in een rok had gewerkt bij hem maar dat was waarschijnlijk nooit opgevallen omdat hij toen nog samen met zijn vrouw en zoon woonde. Ik voelde een tinteling in mijn onderlijf en begon aan mijn werkzaamheden.

Ik merkte wel dat Gert meer interesse had dan normaal maar ging gewoon verder. Toen hij riep voor de koffie en ik beneden kwam zat hij niet aan de eetkamer tafel De stoelen had hij weggezet omdat hij iets aan de tafel moest doen dus stelde hij voor om in de woonkamer koffie te drinken. Toen ik op een stoel zat kwam hij binnen en ging tegenover mij op de bank zitten. Hij zat echt op zn praat stoel en schokt nog een keer in en ik merkte dat hij steeds naar mijn benen keek. Toen ik ze over elkaar sloeg kroop mijn rokje iets omhoog en ik zag dat dit hem niet onberoerd liet. Hij zat iets wat ongemakkelijk en ik zag een beginnende erectie. Toen ik opstond om verder te weken en hij even later ook opstond zag ik dat hij zijn piemel iets opzij drukte. Ik werd hier mega geil van omdat ik al drie dagen geen seks had gehad. Ik liep naar boven en maakte het laatste werkje af en zei dat ik de volgende week de ramen wel even zou doen.

De volgende dag vertelde ik Nathalie wat mij overkomen was en voordat de werkzaamheden konden beginnen lagen we in de figuren tussen de lakens. Ze had een voorbind penis gekocht en had hem al een keer voor gedaan en wilde deze samen met mij gebruiken. Zo verwende ze mij en vertelde ze dat er ook een knobbeltje in zat een soort mini penis die haar clit stimuleerde. Zo werd ik klaar gemaakt en wat later neukte ik haar. Ze vertelde dat ze ook graag op zn hondjes geneukt wide worden en ook nu kwam ze weer spuitend klaar. We spraken af dat we alles tegen Kees zouden vertellen en misschien was die Gert ook wel iets om te delen. Of het zover komt vertel ik een volgende keer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Thuiswerk - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17798x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasienDoor: MissT
Gelezen: 7157x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6258x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15875x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20212x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17617x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5306x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9311x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9772x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16345x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8572x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9844x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net