Opwindend.Net
Datum: 03-12-2016
Stemmen: 50x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 11259x
Lengte: Gemiddeld
Thuiswerk - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Thuiswerk - 1

Zoals in de vorige vertelling nu het vervolg op mijn thuiswerk belevenissen.

Ik had heftige seks met Nathalie gehad en bij thuis komst vertelde ik Kees het hele verhaal. Steeds als ik geil was of over neuken stond Kees zijn penis strak naar voren maar Kees genoot van hetgeen ik beleefd had maar er zat geen beweging meer in bij hem. Ik werd hier verdrietig van en overwoog om het maar nergens meer over te hebben met hem maar daar waren wij toch te eerlijk voor. Zo vertelde Kees vol vuur over onze belevenis met Nathalie en dat hij het zo fijn had gehad met twee vrouwen. Toen vroeg hij of ik wel eens gedacht had over seks met twee mannen of misschien met een andere man. Hij sprak daar zo easy over dat ik goed keek of er emoties bij hem speelde maar die kon ik niet zien. Toen we besloten om samen in bad te gaan kon hij niet van mijn borsten afblijven en even later voelde ik hoe hij m’n kutje verwende met eerst zijn vingers en later mij de hemel in befte.

Ook kwam toen te sprake kwam dat hij mij wel met een andere man zou willen zien neuken. Tijdens dit gesprek bracht hij ook naar voren dat Gert misschien wel iets met mij zou willen doen. Ik hield mij een beetje van de domme maar hunkerde naar een warme dikke pik in mijn grotje. Ik zei dat ik wel met Nathalie verder wilde gaan en Kees zei dat hij er nog wel bij wilde zijn en hij ook nog met zijn vingers en het betere lik werk ons van dienst kon en wilde zijn. Dat was weer een stapje verder dan ik gehoopt had en ik vertelde dat ik er met Nathalie over zou praten. Op deze manier kreeg ik een seks netwerk waar ik enkele maanden geleden nooit over had kunnen dromen.

Toen ik op donderdag weer naar Gert ging om bij hem te werken deed ik een joggingpak aan. Ik zag de teleurstelling op zijn gezicht en vertelde dat ik na het werk zou gaan sporten. We dronken om een uur of tien koffie en ik merkte weer dat Gert opgewonden was. Toen ik opstond en zei dat ik de ramen zou zemen pakte Gert het trapje uit de schuur. Eenmaal binnen deed hij of dat het trapje gammel was en besloot het vast te houden als ik er op stond. Toe ik de boven raampjes deed stond ik met mijn kutje vlak bij zijn gezicht. Het kon dus niet uitblijven dat ik iets draaide en tegen zijn schouder aan stootte. Dit was voor Gert een teken om mijn billen vast te pakken of dat ik anders van het trapje zou vallen. Ik bleef staan en voelde hoe hij zijn hand verplaatste met het idee dat hij wilde voelen wat ik onder mijn joggingbroek aan had een slip of een string. Ik keek hem aan en vroeg of hij het nu wist. Hij kleurde en zei”Heb je een string aan of helemaal niets”? Terwijl ik van het trapje af stapte drukte ik mijn borsten tegen zijn bovenlichaam aan en legde mijn ene hand op zijn schouder en de andere op z’n borst.

Dit was voor Gert het teken om ook verder te gaan met zijn ontdekkingsreis. Hij keek me strak aan en legde een hand op mijn borst en ik smolt weg door het gevoel dat door mijn lichaam trok. We liepen naar de bank en voordat we zaten voelde ik zijn lippen op de mijne en opende ik mijn mond en startte het gevecht dat door onze tongen geregisseerd werd. Zijn hand verdween onder mijn bovenstuk en omvatte mijn borst. Hij voelde mijn tepel verstijven en trok mijn boven stuk over mijn hoofd uit en bekeek mijn tieten. Ik deed zijn T-shirt uit en Gert zei”Zullen we naar de slaapkamer gaan”? Ik liep achter hem aan en eenmaal in de slaapkamer stonden we tegenover elkaar en zonder een woord te zeggen deden we onze laatste kledingstukken uit en voordat ik mijn bh en string uit kon doen stopte hij me en zei” Dit vind ik zo geil wil je die nog even aan houden dan doe ik ze straks uit”.

Voordat ik op bed ging zitten bekeek ik zijn kroon juwelen en zag dat zijn piemel en balzak geschoren waren en dat zijn pik minder lang was dan die van Kees maar aanzienlijk dikker. Ik voelde hoe hij met mijn borsten begon te spelen en dat mijn tepel boven mijn halfcup uit kwam. Toen hij zijn lippen er op drukte kon ik een kreuntje niet onderdrukken en voelde ik dat Gert deze aanmoediging gelijk omzette in een heerlijke zuig en lik sessie. Met mijn hand zocht ik zijn penis op en streelde zijn harde stam en speelde met zijn ballen. Mijn bh vloog door de lucht en vol overgave liet ik mij verwennen door deze casanova. Toen hij m’n string iets opzij deed voelde ik zijn vingers lang mijn natte lipjes glijden. Ik draaide zodat we 69 kwamen te liggen en ben zijn lekkere dikke pik kusjes gaan geven. Ik likte enkele keren over de stam en schoof zijn voorhuid terug zodat ik zijn ontblote eikel te zien kreeg. Gert was ook druk bezig en ik voelde zijn tong die tussen mijn schaamlippen door op zoek was naar mijn dikke gezwollen clit. Dit werd te veel en mijn eerste orgasme was een belevenis die ik als oneindig ervoer.

Gert ging onverstoorbaar door en mijn eerste orgasme ging over in een tweede waarbij ik veel vocht verloor. Gert deed mijn string uit en zei dat hij mij zou laten spuiten door mijn G spot te bewerken. Dit wilde ik graag ervaren en zei dat ook. Ik voelde dat er een vingertop mijn kontje bewerkte en even later schoof zijn vingertop naar binnen. Ik zoog aan zijn dikke eikel en likte langs de stam en nam daarna steeds één van zijn ballen in mijn mond. Dit werd Gert te veel en zonder aankondiging verdikte zijn penis en spoot zijn zaad in mijn keeltje. Ik voelde dat ik ook weer ging komen en gelijk voelde ik sappen uit mijn kutje spuiten en vergat ik door te zuigen maar gelijk begon ik te trekken en zo spoot Gert zich de eerste keer leeg. Mijn gezicht en tieten zaten onder zijn warme zoete sperma. We keken elkaar aan en Gert zei gaan we neuken of wachten we even. Ik koos voor het eerste en voelde hoe Gert zijn warme dikke zaad eikel naar binnen drukte. Zo opgevuld was ik nog nooit geweest en doordat hij begon te neuken met die heerlijke staaf stimuleerde hij mijn clit en kwam ik al weer klaar.

Nu wist ik het niet meer en besloot om alles te ervaren zoals het kwam. Gert neukte me en ik voelde hoe hij mijn sterretje masseerde met de sappen die uit mijn kutje lekten. Eerst één vinger en wat later bracht hij de tweede naar binnen. Terwijl hij dit deed bleef hij door neuken. Dan snel en even later weer langzaam waarbij hij hem steeds zover terug trok dat ik dacht dat hij er uit zou glijden. Ik weet niet hoe vaak ik klaar kwam maar onverwacht trok hij zijn piemel er uit en voelde ik hem tussen mijn billen. Ik zei dat dit de eerste keer zou zijn dat ik daar geneukt zou worden en Gert zei” Alleen als jij het wilt en denk dat je er klaar voor bent”.

Ik zei dat ik All the way wilde gaan en voelde hoe zijn dikke gladde eikel langzaam naar binnen ging. Toen zijn eikel binnen was stopte hij even en begon wat later te bewegen en nu voelde ik hem steeds verder gaan. Ik begon met mijn clit te spelen en even later voelde en hoorde ik zijn lichaam tegen mijn kontje petsen. Dit was het teken dat hij er helemaal in zaten doordat de pijn weg trok voelde ik het gevoel van geil zijn helemaal terug komen en kwam ik weer klaar. Ik kneep daardoor met mijn billen en gelijk vroeg Gert of hij in mijn kontje mocht spuiten. Ik riep “ Spuit lekker in mijn kontje” en voelde zijn sperma in mij komen. Na vier stralen zaad trok hij zich terug en voelde ik zijn zaad uit mijn kontje langs mijn kutje lopen.

We besloten om het hierbij te laten en nadat ik gedoucht had ben ik naar huis gegaan. Toen ik thuis was heb ik alles aan Kees verteld en die was blij voor mij en toen ik bij hem op de bank lag dacht ik na over wat ik Nathalie morgen zou vertellen. Maar dat komt dan in het vervolg verhaal.

.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Thuiswerk - 3

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17798x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiëenDoor: MissT
Gelezen: 7156x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6256x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15873x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20209x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17617x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5306x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9311x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9772x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16344x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8572x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9844x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net