Opwindend.Net
Datum: 07-12-2016
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10545x
Lengte: Gemiddeld
Thuiswerk - 3
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Thuiswerk - 2

Zoals jullie kunnen zien is dit de laatste aflevering van mijn belevenissen Thuiswerk. Lees eerdere delen om het op te pakken. Veel lees plezier

De dag nadat ik bij Gert was geweest kleedde ik me in een jurkje en deed dit keer geen string of slipje aan en was om negen uur bij Nathalie. Ze liep nog in haar ochtendjas en was blij verrast dat ik een jurkje aan had. Ik vertelde dat ik er niets onder aan had en gelijk voelde ik haar hand op mn kont. Ze was opgewonden en deed geen moeite omdat te verbergen. In no time lag de ochtend jas op de grond en ging ze op haar knien zitten en voelde ik haar handen langs mn dijen omhoog gaan. Geil maar vooral liefde vol streelde ze mijn benen en naderde langzaam mijn genotsgebied. Ik zetten mijn voeten iets van elkaar en voelde haar vingers over mijn kutje strelen. Ik kon niet anders dan haar borsten strelen en haar harde tepels masseren. Ze vertelde dat ze door deze massage al klaar kon komen zonder verder iets te doen waardoor ze enkele seconden later haar eerste orgasme beleefde. Het was pas tien over negen. Ze kwam met haar gezicht dichterbij mijn kutje en korte tijd later kwam ik ook kreunend en schokkend klaar.

Wij keken elkaar aan en ik vertelde haar mijn belevenissen met Gert en dat Kees ook alles wist. Ik stelde voor om Kees te bellen en hem te vragen om ook te komen en Nathalie opperde het idee om Gert dan ook te bellen zodat we met zn vieren konden spelen. Ik dacht even na en zei dat ik eerst Kees zou bellen en het bespreken en dan eventueel Gert zou vragen. Kees nam op en ik stelde voor om de telefoon op luidspreker te zetten en Kees was heel enthousiast en zo hadden we een trio gesprek en Kees zou naar Nathalie komen en ik zou Gert bellen. Die was ook blij verrast dat ik belde en zei dat hij dit een bijzonder verzoek vond maar binnen een kwartier zou hij er zijn.

Toen Kees voor het huis van Nathalie parkeerde stopte Gert zijn auto aan de overkant van de straat. Wij stonden achter de gordijnen en moesten lachen om deze situatie. Ze keken naar elkaar en wisten nog niet van elkaar wie die andere persoon was. Gert stapte als eerste uit en liep naar de voordeur en belde aan. Nathalie opende de deur en gelijk stapte Kees ook uit en liep naar de voordeur en zo kwamen ze gelijk binnen. Om dat ik bedacht dat dit misschien confronterend kon zijn liep ik gelijk op Gert af en verwelkomde hem met drie zoenen. Kees kuste Nathalie en toen stelde ik de mannen aan elkaar voor.

Gert was verrast dat we nu met zijn vieren waren en ook omdat hij wist dat Kees geen erectie kon krijgen. Ik legde uit wat Nathalie en ik wilden en al snel bleken alle partijen in te zijn voor dit experiment. Onderweg naar de slaapkamer voelde ik een hand tussen mijn benen die snel aan mijn kutje voelde. Eenmaal in de slaapkamer deden we onze kleding uit en gingen op het bed zitten. Omdat Nathalie naast Kees zat draaide ze en begon met hem te zoenen terwijl Kees haar borsten en haar harde tepels bewerkte zette Gert ook de aanval op mijn tieten in. Ik was zo geil en voelde dat de sappen uit mijn kutje langs mn billen liep. Ik pakte zijn dikke piemel vast en schoof zijn huidje terug zodat die heerlijke paarse knop naar buiten kwam. Deze aanmoediging had hij nodig want snel voelde ik hoe zijn vingers een weg naar mn kutje vonden en de druk op mijn schaamlippen iets meer werd en hij twee vingers naar binnen drukte. Kees was op zn knien gaan zitten en duwde Nathalie achterover en begon haar kutje te likken.

Er hing een echte seks lucht in de kamer en aan de geluidjes te horen was iedereen geil. Ik was heel verbaast toen ik zag dat Nathalie een vinger in Kees zijn kontje duwde en hij hierop heel positief reageerde. Hij stopte even met likken en vroeg of ze door wilde gaan en zag ik zijn piemel met kleine schokjes bewegen. Ze twijfelde geen moment en nam zijn piemel in haar mond en pijpte hem waardoor hij een beetje bij beetje stijver werd. Ik vergat waar ik mee bezig was en Gert en ik keken naar hen en ik was niet alleen geil maar ook gelukkiger dan ooit terwijl ik zag hoe mijn vriendin haar best deed om Kees te plezieren. Gert drukte ik achterover op bed en ik ging over hem heen zitten en drukte zijn dikke paal naar binnen en begon hem te neuken. Toen hij harder begon te stoten voelde ik zijn pik dikker worden en kwamen wij samen kreunend en zuchtend klaar. Ik weet zeker dat Gert net als ik heftiger klaar kwam want ik voelde zeker zeven of achtstralen warm sperma in mijn love tunnel spuiten terwijl ik squirtte.

Nathalie begon ook harder te kreunen dat ze kwam en gelijk zei Kees Ik kom ook. Ga door ga door We zagen hoe Nathalie haar best deed en gelijk spoot Kees en bij haar mondhoeken kwam het zaad naar buiten want deze hoeveelheid rekende niemand op en hij bleef komen. Ik draaide iets naar haar gezicht toe en met de pik van Gert diep in mn kutje likte ik het zaad van mijn man van haar gezicht en kwam zelf ook weer spontaan klaar. Deze mega ervaring moesten we alle vier even verwerken en terwijl ik voelde hoe de penis van Gert uit mijn lichaam getrokken werd voelde ik ook tranen over mijn gezicht lopen. Kees schokte nog wat na en Nathalie keek mij aan en had ook waterige ogen en trok haar vinger uit Kees zn kont en dit was een teken om eerst gezamenlijk naar beneden te lopen en iets te drinken.

Nathalie pakte een fles bubbels uit de koelkast en gezamenlijk dronken we een glas. Ik liep naar het toilet en gelijk door naar boven en pakte onze kleding. Toen ik beneden kwam zag ik dat Kees zijn erectie aan het afnemen was. Gert en Nathalie zaten op de bank en ik vroeg of er iemand bezwaar had dat Kees en ik naar huis gingen. Dat was niet het geval en ik kuste Gert en Nathalie met daarbij de mededeling dat zij zich wel zouden vermaken en dat we door deze middag vrienden voor het leven zouden blijven. Daar was iedereen het mee eens en bij de deur zei Kees Als jullie zin hebben volgende keer bij ons thuis? En weg waren we. Wij zijn nu bijna 65 en nog steeds genieten we gemiddeld n keer per week van en met elkaar.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17026x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasienDoor: MissT
Gelezen: 6780x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6118x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15508x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 19441x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17260x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5188x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8713x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9253x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15693x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9728x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16186x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8499x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9777x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13849x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net