Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 137x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 31976x
Lengte: Gemiddeld
Hete Dag Op Kantoor
Door David - Zoek naar meer...

Het was warm heel warm, ik ging die ochtend met lood in mijn schoenen naar het werk. Mijn 2 dochters lagen in de zon en ik mocht lekker de hele dag in een bloedheet kantoorgebouw zitten. Al vrij snel kwam ik aan op het parkeerterrein van mijn werk. Slechts 1 andere auto te zien. Zou iedereen met de fiets zijn gekomen? Zou me ook niks verbazen dacht ik bij mezelf en ik liep naar binnen.

Maar ook binnen niemand te bekennen. Ik liep gelijk door naar de personeelskamer waar mijn assistente zich wapperend met een map wat verkoeling probeerde te bieden. Ondanks het feit dat er overal ventilatoren op volle toeren draaiden was het bloedheet. Mijn assistente heet Anouk. Anouk is 23 jaar oud en een prachtige vrouw om te zien. Mooie blonde haren, felblauwe ogen, lange prachtige benen en een boezem en kont waar je u tegen zou moeten zeggen.

Al gelijk toen ik binnen kwam glimlachte ze naar me en we begroette elkaar. “Waar is al ons personeel gebleven?” vroeg ik terwijl ik een glas koud water inschonk voor mezelf en Anouk. “Het is de warmste dag van het jaar het zou me niks verbazen als iedereen vrij heeft genomen”. Bij dat antwoord was ik toch een beetje verbaast, in de 5 jaar dat ik de directeur was van het grafisch kantoor had ik dit nog nooit meegemaakt. Eigenlijk was er altijd wel iemand. Maar inderdaad, zodra ik mijn mailbox opende had ik 25 mailtjes binnen gekregen die allemaal over hetzelfde gingen, een vrije dag.

Maar goed aan het werk. Na 3 uur logo’s en websites gekeurd te hebben vond ik dat ik een pauze verdiend had. Ik liep richting Anouk die druk bezig was met sorteren van documenten. Ik bekeek haar even van top tot teen. Ze had een wit blouseje aan met de bovenste knoopjes open, een strakke rok die net halverwege haar dijen kwam met daaronder een paar mooie hakjes. Ze was eigenlijk net een stewardess. “Jij ziet eruit alsof je een pauze kan gebruiken ga je mee naar de koffiekamer?” “Ja tuurlijk”. Aangekomen in de koffiekamer kwam ik met een plof neer op de dichtstbijzijnde stoel en Anouk nam plaats naast me.

“Pff het is echt niet normaal heet” klaagde ik terwijl ik rijkte naar twee blikjes cola in de mini koelkast. “Ja vind je het gek?” vroeg Anouk “Ik zou ook haast stikken als ik de hele dag in zo’n maatpak rond zou lopen doe anders wat uit”. Ze hadt wel een punt, na even nagedacht te hebben moesten mijn colbert en mijn stropdas eraan geloven. “Is dat het enige?” vroeg ze een beetje droog “Je kunt beter nog wat uit doen. “Jaja dat is een mooie, zit ik hier straks in mijn onder goed zeker?” zei ik lachend. “Waarom niet, niemand die je ziet behalve ik en ik vind het niet erg”. Even dacht ik dat ze een grapje maakte maar ik kon aan haar zien dat ze serieus was.

Na even na te denken onder een ongemakkelijke stilte besloot ik het ijs weer een beetje te breken. “Waarom wil je eigenlijk zo graag dat ik mijn kleren uit doe?” vroeg ik lachend. “Nou eigenlijk word ik gek van deze rok en het zou minder gek zijn om hem uit te doen als jij toch al in je onderbroek staat.” Na dit antwoord schoten we beide in de lach. “Weet je wat?” vroeg ik “Dan doen we allebei gewoon onze kleren uit en dan is het voor ons beide minder gek.” En na dat gezegd te hebben begon ik mijn overhemd los te knopen en zag tot mijn vreugde dat Anouk mijn voorbeeld volgde met haar blouseje.

Terwijl ik mijzelf van mijn schoenen sokken en broek bevrijdde, keek ik toe hoe Anouk haar rok onderbewust sexy van haar billen af liet glijden. Ze had een licht blauw setje aan, geen string maar toch trok hij iets tussen haar billen. Bij dit aanzicht kun je je wel voorstellen dat ik erg opgewonden raakte op dat moment. Ik ben 31 en had al een hele tijd geen actie ervaren sinds mijn vriendin mij en mijn dochters achter liet.

Ik stond daarom ook snel op om naar mijn kantoor te vluchten. “Nou aan het werk dan maar” zei ik lachend. Ik kon niet geloven dat ze mij zo ver had gekregen dat ik in mijn onderbroek door het kantoorgebouw liep. Het gaf een best gek gevoel, het lopen op plekken waar normaal mijn halve personeel normaal rondloopt. Maar eerlijk is eerlijk, ik had geen last meer van de warmte. De rest van de dag trokken Anouk steeds meer met elkaar op. Ik ging steeds vaker kijken hoe het met haar ging en zij bij mij. Tijdens de alweer 4e pauze omdat het toch eigenlijk te warm was om te werken liet Anouk haar blikje cola uit haar handen vallen zo in haar schoot en ze zat helemaal onder. “Shit!” Riep Anouk terwijl ze van schrik opstond. Een beetje lachend stond ik op om een doekje te pakken terwijl Anouk probeerde te voorkomen dat de troep op de vloer terecht kwam.

“Kut wat moet ik nu doen?” vroeg ze terwijl ze de cola van zich af probeerde te poetsen. “Nou daarin kan je in ieder geval niet meer lopen” zei ik terwijl ik naar het doorweekte setje keek. “Moet ik weer in die benauwde kleren te gaan zitten zweten.” Zei ze nog een beetje vloekend. “Je zou ook gewoon alles uit kunnen doen” zei ik zo nonchalant mogelijk. Ze keek me aan en werd een beetje rood. “Oké dan maar dan moet je beloven om dit nooit aan iemand door te vertellen en jij moet dan hetzelfde doen.” Zei ze een terwijl ze een blosje op haar wangen kreeg. Ik knikte en gelijk daarna deed ik met 1 beweging mijn boxershort naar beneden om te laten zien dat er niks ergs aan was. Mijn grote vriend stond gelijk recht overeind.

Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden terwijl ze de schouderbandjes naar beneden liet glijden en haar bh losknoopte. Terwijl het kledingstuk van haar af viel, sprongen haar borsten zowat de vrijheid in. Ze waren prachtig, op het blote oog symmetrisch met tempeltjes ter grootte van een twee euro munt. Ik kon niks anders doen dan staren naar de prachtige meid die voor me stond. Ze liet langzaam haar lichtblauw onderbroekje van haar benen afglijden en het viel me op dat ze alles netjes geschoren hadt.

En toen werd het stil, ik keek naar haar en zij keek naar mij. Diep in har prachtige ogen zag ik een twinkeling van opwinding. We deden niks, we zijden niks, we zagen niemand behalve elkaar. En toen kwam dat ene moment dat je wel eens in van die slechte zoetsappige romantische films ziet. Onze gezichten kwamen elkaar tegemoet en dichter en dichterbij. Onze lippen raakte elkaar en de tongen bemoeide zich er al gauw mee. Ze pakte mijn hand beet en leidde mij richting de vergader zaal waar een grote tafel stond waar ik normaal met de hogere piefen vergader.

Ik werd in mijn makkelijke stoel aan het hoofd van de tafel geduwd en ik sloot mijn ogen. Ik voelde kusjes. Op mijn oor, in mijn nek, op mijn borstkas, op mijn buik, op mijn onderbuik en uiteindelijk voelde ik haar lippen om mijn eikel en liet ze mijn paal haar mond binnen glijden. Na een hele tijd geen seks te hebben gehad kun je je wel voorstellen dat dit voor mij de hemel op aarde was. Vooral nou ik bevredigd werd door een prachtige vrouw als Anouk. Na enkele minuten waarschuwde ik dat ik ging komen en ze stopte. Ik opende mijn ogen en zag dat ze wijdbeens midden op de grote tafel was gaan zitten en ze wenkte mij met een ondeugende blik die ik, nooit eerder had gezien. Ik kroop naar haar toe en kroop bovenop haar. Ik zette mijn eikel tegen haar vochtige spleetje aan en begon langzaam naar binnen en naar buiten te gaan.

Ik begon steeds sneller en sneller te stoten en Anouk begon hard te kreunen en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ikzelf muisstil was. Steeds sneller een sneller. “M.. moet ik geen condoom pakken?” vroeg ik kreunend. “Nee hoeft niet ik heb morning-afterpillen!” riep ze. En met een paar laatste stoten kwamen we beiden tot orgasme.

Ik ging naast haar liggen en sloeg een arm om haar heen. We hebben daarna nog uren op die tafel liggen praten. We keken naar buiten, het was inmiddels donker geworden. We liepen naar de koffiekamer waar onze kleren nog lagen. We besloten ons pas aan te kleden bij de auto’s. Na nog een hevige zoen bij de auto’s hebben we ons aangekleed en zijn we beiden een andere kant op gereden.

Thuis aangekomen stond mijn oudste dochter te koken en de andere lag nog buiten, beiden nog steeds in bikini vanwege het warme weer dat ondanks het feit dat het donker was nog steeds aanwezig was. “Heey pap hoe was werk?” vroeg mijn oudste dochter terwijl ze een bak nasi op tafel zette. “Nou lieverd het was een heerlijke dag”

Zoek naar meer verhalen van David...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 18081x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiëenDoor: MissT
Gelezen: 7308x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6297x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 16012x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20492x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17728x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5345x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8827x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9333x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15816x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9786x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8598x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9874x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13929x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net