Opwindend.Net
Datum: 14-11-2017
Stemmen: 88x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 32143x
Lengte: Zeer Lang
Terugbetaling In Natura - 3
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Terugbetaling In Natura - 2

Toen Lisa Adriana thuis kwam van het bijzondere afspraakje met haar baas, bleek Djustin er nog niet te zijn. Als ze op zaterdag de stad in gingen kwam hij meestal op de fiets en zette die altijd op de achterplaats, ze zag geen fiets…dus nog geen Djustin. Ze was dus mooi op tijd terug en stapte goed geluimd de woonkamer in en zei vrolijk gedag, ‘zo… ik zie dat het al een stuk beter met je gaat? Geen hoofdpijn meer?’ vroeg haar moeder en Lisa glimlachte en zei dat ze idd geen hoofdpijn meer had. Ze had merkte ze ineens behoorlijk dorst gekregen van de heftige zojuist beleefde seks en schonk een glas ice tea in en klokte het vlotjes weg, ‘ik ben boven hoor!’ deelde ze mee en haastte zich de trap op naar boven. Ze liep nét haar kamer in toen haar mobiel het geluidje van een inkomend bericht maakte, ze las het en het bleek van Djustin afkomstig: ‘sorry schatje, ben een half uurtje later x’. Eerlijk gezegd vond ze dat wel goed uitkomen dat hij later kwam, zo kon ze zich wat verschonen en alvast wat optutten om uit te gaan. Lisa werd zich weer bewust van haar natte slip en besloot daar eerst wat aan te doen, de meeste kleding deed ze op haar kamer al uit en ze pakte een schone slip uit de lade van haar kledingkast. Op haar sokjes en slechts in bh en slip gekleed, liep Lisa Adriana haar kamer uit naar de badkamer. Voor de wastafel staand trok ze haar bevuilde slip uit en voordat ze deze in de wasmand deponeerde, bekeek ze het kruis er van onderzoekend. Het ging even door haar hoofd dat ze een uurtje terug haar baas Peter aan haar toen nog schone slip had zien ruiken, die gedachte bracht haar er toe om hetzelfde te doen. Ze rook er voorzichtig aan en haar reuksensoren detecteerden een licht weeïge geur, een mengsel van sperma en haar eigen geproduceerde sappen. Lisa voelde nog steeds wat beschaamd over het feit dat ze zo nat en opgewonden was geweest toen Peter haar neukte, helemaal genant was het geweest dat ze keihard was klaargekomen….en ook nog zo snel!?

Ze gooide haar slipje in de wasmand en ging met haar hand tussen haar benen, haar schaamlipjes voelden wat plakkerig en toen ze een vinger in haar kutje stak….merkte ze hoe glibberig en nat ze daar nog was. Lisa dipte haar middelvinger er twee keer diep in, toen ze die er daarna uithaalde bekeek zie die en zag hem wat glimmen van het vocht. In een vreemde opwelling stak ze de vinger in haar mond, het besef dat ze het zaad van haar baas nu proefde en inslikte gaf haar een opwindend en ondeugend gevoel. Ze ging daarna op het toilet zitten om te plassen en terwijl ze de druk van haar blaas liet, hoorde ze op de gang de kamerdeur van haar zusje Monica open gaan. Een tsunami van R&B muziek vloeide naar buiten en tegelijk hoorde ze haar op de badkamerdeur kloppen, ‘Liesjuuhh, ben je zo klaar?’ hoorde ze Monica vragen en ze antwoordde meteen ‘jaja, ik kom zo naar je kamer ok?’. Na het plassen veegde ze haar schaamstreek schoon en trok een schone slip aan, ze vond het niet nodig om een tweede keer te douchen en dat ze van binnen nog een beetje van Peter z’n zaad had zitten was niet echt een issue voor haar. Voordat ze naar Monica d’r kamer ging wilde ze toch wel wat méér kleding aantrekken dan enkel haar bh en slip, dus schoot ze eerst haar eigen kamer in en trok even een shirt en joggingbroek aan. Toen ze daarna bij Monica op d’r kamer kwam, stond haar zusje op de muziek te dansen. ‘Oh ja, daar heb je het geld nog!’ zei ze en wees naar de uit de kassa ontvreemde 30 euro die op haar nachtkastje lag, Lisa knikte en pakte de twee biljetten ‘deze is voor jou’ zei ze en overhandigde haar zusje het 10 euro biljet. Monica pakte het aan en gaf haar een knuffel, ‘ik ga me aankleden hoor, Djustin komt zo’ zei ze en liep haar kamer uit.

Terug op haar kamer dacht Lisa er aan dat ze nog slechts een weekje vakantie had, volgende week maandag moest ze naar haar nieuwe school en een zaterdag begon ook het voetbalseizoen weer met een bekerwedstrijd! Ze had het er nog niet met Peter over gehad maar na komende week kon ze op zaterdag niet meer werken want dan moest ze voetballen, dat was behoorlijk balen want hoe moest ze dán weer aan geld komen…best een probleem! Afhankelijk van haar schooluren was ze misschien nog een paar uren doordeweeks beschikbaar voor werk maar dat was veel te weinig. Zo gingen de toenemende geldproblemen door haar jeugdige hoofd terwijl ze in de spiegel kijkend haar blonde haren netjes borstelde, daarna bracht ze subtiel wat make up op haar ogen en lippen. Ze hoopte dat Djustin wat geld bij zich had, zij had slechts de gejatte 20 euro om uit te geven. Op haar betaalrekening stond ze helaas al rood had ze gisteren gezien, de zorgpremie ging er automatisch elke maand af en haar moeder stortte rond die datum altijd een paar tientjes om wat te helpen maar zonder salaris zou ze steeds dieper in het rood komen. Lisa probeerde de geldzorgen uit haar gedachten te verdrijven en koos geschikte kleding uit de kast om aan te doen naar de stad, ze zette wat muziek op en dat hielp haar gelukkig wat om op te vrolijken. Na een tijdje had ze zich netjes aangekleed en opgetut en omdat het al half elf geweest was en Djustin er nog niet was, ging ze maar naar beneden waar haar ouders waren.

Tot haar verrassing zat Djustin naast haar vader op de bank met een pilsje in zijn hand, ‘Nou ja zeg, je bent er al!? Waarom ga je beneden zitten en kwam je niet naar boven naar mij? Gezellig hoor!’ zei ze een beetje overdreven verontwaardigd maar plofte meteen tussen haar vader en Djustin in op de bank. Djustin moest er om lachen en kuste haar op haar wang en legde een arm om haar heen, Lisa smolt toen meteen en al snel zaten de tortelduifjes knus tegen elkaar aan. Ze dronken eerst wat biertjes samen met haar ouders terwijl ze het laatste stukje van een film keken, na een uurtje vond Lisa het tijd om naar de stad te gaan. Ze stapte bij Djustin achterop de fiets en reden naar het centrum, de avond verliep zoals altijd…eerst gezellig met vrienden babbelen en drinken in hun stamcafé en daarna meestal door naar een dancing. In de kroeg al raakten ze beiden behoorlijk beneveld door de drank, Djustin had flink wat biertjes gedronken en zijzelf was overgeschakeld op wat gemixte cocktails. Lisa voelde zich rond een uur of één eigenlijk te moe en te tipsy om nog verder te gaan stappen, een hele dag had ze in de winkel gestaan en dan in het begin van de avond nog het seksuele avontuurtje met haar baas….het eiste z’n tol van haar. Ze zei tegen Djustin dat ze moe was en zo naar huis wilde, hij was zélf nog niet moe maar al wel behoorlijk dronken. Hij begreep het wel en ging eerst nog even gedag zeggen tegen een paar maatjes, Lisa ging naar het toilet en daarná zouden ze terug naar huis gaan. Toen ze terug kwam zocht ze Djustin maar zag hem nergens, ze keek rond en vroeg het uiteindelijk aan een goede vriend van hem. Die zei haar dat hij Djustin naar buiten had zien gaan, Lisa keek er wat vreemd van op en besloot buiten dan maar poolshoogte te gaan nemen. Ze pakte haar jasje van de kapstok en ging naar buiten, eerst keek ze of ze hem op het plein tegenover het café zag en daarna links en rechts op het trottoir.

Daar zag ze Djustin zo’n 40 meter verderop staan…en hij was niet alléén! Hij stond met een meisje te praten die ze kende, ene Amber die ze al vaker gezien had. Lisa had al een tijdje het gevoel dat zij een oogje op haar Djustin had, ze keek altijd op een speciale manier naar hem. Ze had die Amber ook al eens gesproken en omdat ze het die keer zo uitvoerig over haar werk en liefde voor paarden had….noemde Lisa haar wat spottend ‘het paardenmeisje’. Lisa ging er meteen in een kordate pas op af en toen ze vlakbij was kreeg Amber haar in de smiezen, ze zag dat ze nog snel iets tegen Djustin zei en toen weg liep. ‘Hé wat sta je daar nou te doen met haar? Ik wacht al een tijdje op jou!’ zei ze boos toen hij naar haar toe was komen lopen, Djustin probeerde haar te kalmeren en zei dat Amber haar vriendin kwijt was geraakt en hij had buiten met haar gezocht. Iets vertelde Lisa dat dit verhaal niet klopte maar uiteindelijk liet ze het toen maar zo en zei hem dat ze meteen naar huis wilde. Onderweg slingerde Djustin nogal met zijn fiets, hij had duidelijk teveel biertjes gedronken. Lisa moest er wel om lachen en haar boosheid verdween grotendeels, Djustin was de liefste jongen die ze kende maar ook nogal naïef ten opzichte van andere meiden en soms vroeg ze zich wel eens af of hij ‘Nee’ kon zeggen als er eentje zich aan hem opdrong. Het fietstochtje naar huis verliep zonder ongelukken en de twee deden zo stil mogelijk toen ze thuis kwamen, iedereen sliep en Lisa wilde ze niet door gestommel wakker maken. Ze was blij om na zo’n vermoeiende dag lekker in bed te kruipen, ‘mmm kom hier schatje….ik heb zin maar we moeten wel stil zijn’ zei ze toen Djustin ook in bed kwam. Ze was dan wel moe maar een beetje drank zorgde er altijd voor dat ze extra zin in seks had, ‘jaaaaa kom mmmm’ fluisterde ze toen hij al snel over haar heen kwam en zich tussen haar spreidende benen nestelde. Tussen hen in ging ze met haar hand op zoek naar zijn pik en vond die al snel, ze stuurde zijn harde pik meteen naar haar hongerige kutje.

‘Ooohh jaaa schatje, neuk me ooohh’ zei ze zacht toen hij zijn pik in haar stootte, hij zette er meteen een flink tempo in. Lisa kwam er nét lekker in en schoof met haar handen langs zijn lichaam naar zijn stevige gespierde kontje, ‘ooohhh jaaaa mmmmm ga door schatje’ kreunde ze zacht onder Djustin z’n snelle neukbewegingen en hoorde hem na een seconde of twintig al steunen. Ze wist wat dat betekende, ‘nee Djustin…nu nog niet, nee…oh neeee’ klonk haar stem teleurgesteld toen hij gewoon doorging en zich kreunend in haar leeg spoot. Lisa baalde er flink van want dit gebeurde de laatste tijd met regelmaat, ‘sorry schatje, ik kon het niet meer ophouden’ mompelde hij en liet zich van haar af rollen. Lisa was boos en teleurgesteld en bleef heel even zo liggen, toen ze zijn zaad uit haar kutje voelde lopen vloekte ze zacht en met haar hand tussen haar dijen ging ze snel uit bed. Ze moest nodig plassen ook dus keek ze op de gang of de kust veilig was om naakt naar de badkamer te gaan. Ze haastte zich er naar toe en zat even later op het toilet, tijdens het plassen lekte Djustin z’n zaad uit haar onbevredigde kutje. Ze dacht even terug aan de verrassend goede seks die ze met Peter had beleefd en wat voor een contrast dat was met de twintig seconden onbeholpenheid van haar verloofde. Ze had altijd gedacht dat er zonder liefde geen lekkere seks tussen man en vrouw kon bestaan maar die gedachte bleek dus geen waarheid te zijn, Lisa was benieuwd of de volgende keer met haar baas ook zo’n lekkere geile ervaring zou worden.

Terwijl ze haar schaamstreek met toiletpapier schoon en droog wreef, dacht ze er aan wanneer dat mogelijk weer zou gebeuren…misschien dinsdag ná het werk ’s avonds? Eigenlijk wilde ze zo lang niet wachten, Djustin zou vandaag met een maat aan een kapotte auto werken en had al gezegd dat hij rond twee uur weg zou gaan. Ze glimlachte in zichzelf, ze wist wat ze wilde en haar nieuwsgierigheid en mede de irritatie over Djustin z’n gedrag brachten haar er toe dat te doen. Ze ging Peter een appje sturen dat ze vandaag weer wat wilde aflossen en zodra ze weer op haar kamer was, pakte ze haar telefoon. Even twijfelde ze nog maar toen ze zag dat Djustin lag te slapen en zijn zachte gesnurk hoorde, nam ze de stap en typte haar bericht snel in. Ze las het nog even over: ‘Hoi Peter, ik ben vandaag wel in de stemming om weer wat af te lossen! (smiley met knipoog) Eind van de middag of in de avond? Grt Lisa’ luidde haar bericht en ze tikte toen op verzenden. Het voelde een beetje als zoete wraak en toen ze naast Djustin in bed ging liggen merkte ze hoe moe ze was en viel ze als een blok in slaap.

Peter was die zondagochtend al vroeg wakker, zijn vriendin lag nog in bed want die sliep graag wat uit in het weekend. Fluitend zette hij koffie en iets zei hem om zijn mobiel te checken op berichtjes, er waren twee appjes binnengekomen…ééntje zonet gekregen van een leverancier en de andere was vannacht om 2:32 binnengekomen…van zijn winkelhulpje Lisa Adriana!? Nieuwsgierig opende hij de laatste en de inhoud daarvan toverde een brede glimlach op zijn gezicht, ‘Ik ben vandaag wel in de stemming om weer wat af te lossen! Eind van de middag of in de avond? Grt Lisa’ luidde haar berichtje. Hij moest er wél even over nadenken wanneer dit het beste voor hem uit kwam, net na het avondeten leek hem het beste want die middag zou hij met z’n vriendin en hond naar het strand gaan. Hij moest nog even een goede smoes verzinnen tegenover haar om naar de winkel te gaan maar deze gelegenheid wilde hij vandaag niet voorbij laten gaan, na de lekkere ervaring gisteren met zijn verrassend geile blonde winkelhulpje zeer zeker niet! ‘Dat komt goed uit want ik ben ook in de stemming! Ik laat je nog weten hoe laat en doe ajb deze keer je haren in een staartje en je bril op want zo zie ik je het liefst!’ appte hij terug en keek al vol verlangen uit naar dat speciale moment later die dag. Zijn humeur werd er nóg beter door en hij besloot als verrassing maar ook wat uit schuldgevoel tegenover zijn vriendin om haar straks ontbijt op bed te brengen. Toen hij dat even later deed was ze aangenaam verrast en ná het ontbijtje liep het uit op een heerlijke maar vluchtige zondagmorgenwip!

Het was al elf uur geweest toen Lisa Adriana wakker werd, ze was nog suf en voelde ook de naweeën van de drank die ze de vorige avond rijkelijk genuttigd had. Ze kwam overeind zitten en zag Djustin nog diep in slaap naast haar liggen, ze dacht terug aan het belachelijk korte nachtelijke wipje en toen ook ineens aan het appje dat ze haar baas vannacht stuurde. Voordat ze ging douchen checkte ze haar mobiel of Peter al gereageerd had en dat had hij, ze las dat ook hij in de stemming was en lachte wat om het vreemde verzoek haar haren in een staartje te doen met haar bril op. Hij zou haar de tijd nog laten weten, het werd dus afwachten. Ze pakte een schoon setje ondergoed uit haar kast en schoot in haar badjas, ze opende de slaapkamerdeur en liep naar de badkamer. Gelukkig was die vrij en ze deed de deur achter haar op slot, even later stond ze genietend onder de warme verkwikkende waterstralen. Ze sopte haar hele lichaam in en waste ook haar blonde haren, ondertussen gingen haar gedachten naar de groente- en fruitwinkel waar ze later die dag haar baas weer zou treffen. Enig schuldgevoel had ze toch nog wel maar dat was niet omdat ze seks met haar baas had, ze had door haar stelen immers weinig keus. Het schuldgevoel was er omdat ze er zo van genoten had dat ze klaar was gekomen, het liet haar niet los….natuurlijk moest ze méér aflossen maar ipv dat ze er tegen op zag…keek ze er juist naar uit!

Een kwartier later was ze terug op haar kamer, Djustin lag nog steeds in coma en Lisa haalde haar favoriete pakje uit de kast. Het was een kort pakje met pantermotief, ze droeg het vaak in het weekend ná het douchen. Het bedekte slechts haar borsten en deels haar rug en had vanonder een kort broekje, ze had het nét aan toen ze een pling-geluidje hoorde. Het was Djust z’n mobiel die dat geluid maakte, die zat in zijn broek….iets zei Lisa om dat nader te onderzoeken. Ze pakte zijn broek en viste zijn mobiel er uit en drukte op de onderste toets, alleen Djustin kon het beginscherm openen met zijn wijsvinger-afdruk maar de tekst van het berichtje kon ze tóch in de display lezen. Haar mond ging van verbijstering open, ‘Kom je vanavond nog langs? (hartje)’ las ze en de afzender was die Amber van gisteravond. Lisa werd boos en voelde zich belazerd maar besloot rustig te blijven en dacht even na wat ze het beste kon doen, het liefst had ze Djustin uit bed gesleurd en uitgescholden. Maar zelfs al rommelde Djustin achter haar rug met die Amber, haar eigen gedrag was na gisteren ook niet vlekkeloos te noemen. Lisa besloot Djustin wakker te maken en weg te sturen, het was beter dat ze elkaar een weekje niet zagen….ze moest over dit alles nadenken. Toen ze hem wakker maakte en confronteerde met Amber d’r berichtje, wist hij eerst niet goed wat hij moest zeggen. Hij was nét wakker en nog suf, maar hij zweerde dat hij niks met Amber had en dat hij geen idee had waarom ze hem dat appje stuurde over vanavond. Lisa bleef rustig en zélfs al viel het haar zwaar, ze stuurde hem weg…hij kleedde zich aan en vertrok zonder veel te zeggen.

Toen hij weg was moest Lisa even huilen door al die gemengde emoties, na 10 minuten klopte haar moeder op de deur en vroeg of ze binnen mocht komen. Ramona vroeg wat er aan de hand was omdat ze Djustin alleen had zien vertrekken, Lisa legde uit dat er een kleine relatie-crisis was en dat ze hem een weekje niet wilde zien. Haar moeder gaf haar een aai over haar hoofd en zei dat het vast wel goed zou komen, ze zei dat ze over een half uurtje eerst bij kennissen op bezoek gingen en daarná was er een verjaardag met barbecue wat verderop in de straat. Lisa vond het prima om alleen te zijn en zei tegen haar moeder dat ze misschien even langs zou komen met de barbecue, haar zusje Monica bleek al weg te zijn naar een vriendin en die zou vanavond pas terug zijn. Tot een uur of twee lag Lisa Adriana wat lui in haar bed en kwam er dan tóch uit omdat ze trek had, haar lege maag knorde er van. Ze stond in de keuken een eitje te bakken en maakte er ook nog een tosti bij, toen ze zag wat voor lekker weer het was besloot ze even buiten onder de parasol haar ontbijt te nuttigen. Daar knapte ze heerlijk van op, toen het whatsapp geluidje klonk uit haar mobiel en ze het berichtje las…glimlachte ze. Het was haar baas Peter, die appte met de vraag of het om vier uur kon en of dat niet te vroeg was. Lisa appte meteen terug dat vier uur prima uitkwam en zette er een duimpje achter, op dát moment voelde het als het enige lichtpuntje van deze depressieve zondag.

Peter liep op het strand met zijn vriendin en hond, hij voelde de trilling van het binnenkomende bericht in zijn broekzak. Toen zijn vriendin met de hond mee rende en een stok in de zee gooide, las hij snel Lisa d’r reactie en dat stemde hem nog vrolijker dan hij al was. Die avond hadden ze een verjaardag had zijn vriendin hem gezegd dus hij kon haar alleen rond die tijd in de winkel ontvangen, toen ze een uurtje later thuis aankwamen deelde hij zijn vriendin mee dat hij zo nog wat in de winkel moest voorbereiden en met het eten tegen zessen terug zou zijn. Lisa Adriana was inmiddels ook wat vrolijker geworden, ze had vlotte makkelijke zomerkleding aan gedaan en zich wat bescheiden opgemaakt. Rond drie uur kreeg ze zin in een drankje en voor ze het wist had ze in een half uurtje tijd al drie wodka-jus opgedronken, het bracht haar wél in een ondeugende stemming. Ze was veel losser dan gisteren en besloot zich wat meer te laten gaan dan gisteren, toen de negatieve gedachten over Djustin en Amber weer in haar hoofd kwamen…verdrong ze deze en nam nóg een drankje. Om tien voor vier deed ze haar blonde haren in een staart en haar bril op, daarna ging ze op de fiets naar het winkelcentrum…een beetje nerveus was ze nog wel maar dat zou vast snel veranderen.

Lisa Adriana was er zelfs iets eerder dan haar baas Peter, na 5 minuten zag ze gelukkig zijn auto al de parkeerplaats op rijden. Ze probeerde normaal te doen maar ze merkte dat de vier drankjes haar redelijk tipsy gemaakt hadden. Haar hoofd was gevuld met gemengde gevoelens, het sterkste was een boos en tegelijk verdrietig gevoel dat haar Djustin stiekem flirtte en afsprak met een ander. Als tweede tegelijk enige wraakgevoelens om hem op deze manier terug te pakken…maar ook voorál een bizar geile drang om net als gisteren lekker stevig geneukt te worden! ‘Ah je bent er al vroeg?!’ zei Peter toen hij vlak bij haar was en ze glimlachte wat verlegen toen hij haar grijnzend aankeek en de roldeur van slot haalde en opende, Lisa volgde hem naar binnen en liep het stalen trapje al voor hem uit omhoog. Hij liep achter haar aan en keek al vol verlangen naar haar stevige brede kontje, ‘zo Lisa, dus je bent vandaag in de stemming las ik?’ ging haar baas verder en ze wachtte even om antwoord te geven tot ze in de volgende ruimte waren. Ze keek hem wat schuchter aan, ‘mmm ja ook dát maar eerder in de gelegenheid…ik moet nog een hoop schuld aflossen weet ik’ zei ze terwijl ze quasi onverschillig naar beneden keek en zo probeerde haar seksuele bereidwilligheid en geilheid daarmee wat te verdoezelen. Lisa deed haar jasje uit en twijfelde even of ze zich meteen verder uit moest kleden, ze zag Peter naar het papier reiken waarop het bedrag stond dat ze hem nog schuldig was. Met de pen die daarnaast lag op het tafeltje streepte hij de 850 door en schreef er 800 onder, ‘Zo, dat is er alvast af en als je vandaag extra je best doet dan misschien nog wat meer’ zei Peter en gaf haar een knipoog. ‘Je hebt om te beginnen al bonuspunten gescoord door je haar in een staart te dragen en je bril op te doen, precies zoals ik gevraagd had!’ zei hij en ging toen vlak voor haar staan, hij keek haar recht in de ogen en tikte met z’n wijsvinger onder haar kin…’zo zie je er supersexy uit’ zei hij nog eens extra en Lisa kleurde er bijna rood van.

Ze was al wat dizzy van de drankjes thuis en Peter z’n Complimentjes deden haar daarom een beetje giechelen, ‘jaja hou maar op, ik vind zélf van niet maar eeehh….hoe wil je het vandaag doen? Net zoals gisteren? Moet ik weer op die stoel?’ vroeg ze en verraste haar baas met die plotselinge vraag. ‘Oh haha, je hebt er zin in? Geen geduld en meteen to the point Lisa?’ vroeg Peter en ze keek wat betrapt naar beneden, ‘ja…dat is toch de bedoeling van deze afspraakjes? Ik kom je afbetalen en uuuhhmm, als het nét zoals gisteren gaat dan vind ik het niet zo erg!’ antwoordde ze met zachte stem want ze wilde niet tegenover haar baas toegeven dat ze het gisteren super had gevonden en weer zin in zo’n lekker potje neuken had! Peter had haar wel door, hij wist zeker dat ze het gisteren best lekker had gevonden maar drong niet aan. Hij dacht even na, ‘mmm ik wil deze keer je borsten zien en je aan kunnen kijken als ik je neuk!’ zei hij en Lisa trok haar wenkbrauwen op, ‘oh ok, maar waar kan dat? Er staat hier geen bed ofzo’ merkte ze bijdehand op en zag Peter nadenkend naar de winkelruimte lopen. Ze besloot zich alvast uit te kleden en hoorde Peter in de winkel heen en weer lopen en met spullen sjouwen, ze had haar schoenen, shirt en broek nét uit toen hij haar riep om daar naar toe te komen. ‘Ja ik kom er zo aan hoor!’ riep Lisa terug en voordat ze naar de winkel liep deed ze snel haar sokjes ook uit, in haar slip en bh liep ze de winkel in en keek vanachter de kassa waar ze zo vaak gestaan had en zag dat Peter bezig. De kratjes met fruit en groenten die aan de voorkant altijd uitgestald stonden had hij weggehaald en op de vloer verderop neergezet, ‘kijk Lisa, ga daar eens liggen? Volgens mij moet dat lukken zo!’ zei Peter en wees naar de schuin oplopende kunststof plaat waar de kratjes eerst op stonden.

Lisa liep verder langs de sinaasappelpersmachine en via de smalle doorgang naar de andere kant toe, aan de rechterkant was het grote brede rolluik dat de ingang van de winkel afsloot naar de hal van het winkelcentrum. Ze kwam naast Peter staan en keek hoe hij de klep die aan de onderkant zat en de kratjes ondersteunde omlaag klapte, ‘moet ik daar gaan liggen?’ vroeg ze en hij knikte. Het leek haar wel de juiste hoogte en voordat ze dat probeerde, gespte ze haar bh los en deed die uit samen met haar slip die ze omlaag schoof en er uit stapte. ‘Oehhh de tegels zijn koud zeg!’ merkte ze op en ging voorzichtig achteruit op de schuine plaat zitten, het was stevig genoeg want ze wist dat er een metalen frame onder zat met stevige pootjes. Terwijl ze langzaam achterover ging liggen zag ze dat haar baas zich gehaast ontdeed van ál zijn kleren, de kunststof plaat voelde wat kil en hard op haar rug en billen maar het was te doen. Haar hoofd kwam nét vlak voor de rand terecht en ze rustte met haar tenen op de koude tegels, ‘best wel raar om zo hier in de winkel te liggen waar normaal de klanten staan en hun boodschappen kiezen hihi’ lachte ze wat nerveus. Vanuit haar positie keek ze even rond en zag achter Peter de schappen aan de muur die vol stonden met kruiden en zakjes aardappelen en uien, het was een heel aparte bizarre gewaarwording. Voor ze het in de gaten had voelde ze haar baas al aan haar benen en hij vouwde die opzij en dook op z’n knieën zittend met zijn hoofd tussen haar dijen….’ik heb zin in een lekkere zoete pruim’ zei hij en duwde zijn mond op haar poes.

Lisa genoot van Peter z’n mond en tong die haar kutje toen uitgebreid verwende, tussen haar stevige dijen en wijd opgetrokken benen door zag ze zijn al wat kalende hoofd bewegen. Ze zag hem even oogcontact met haar maken en hij stopte met beffen, ‘mmm wat een heerlijk kutje heb jij toch, die lust ik elke dag wel!’ zei hij en ze glimlachte wat bedeesd naar hem om dat complimentje. Peter kwam overeind staan en keek naar haar uitnodigende kutje dat nat van zijn speeksel was en de manier waarop Lisa haar eigen benen met haar beide handen voor hem gespreid hield zag er heel geil uit. Hij ging met zijn rechterhand over haar schaamlipjes en liet zijn middelvinger langzaam in haar jonge poes glijden, ‘mmm je bent lekker nat en heet daar binnen’ zei hij zacht en keek haar aan terwijl hij haar met zijn vinger neukte. ‘Voelt het lekker, mijn vinger in je geile kutje? Of heb je liever wat anders?’ vroeg Peter en pakte met zijn andere hand demonstratief zijn al grotendeels stijve pik, Lisa glimlachte geil en keek naar de lange banaanvormige pik van haar baas. Ze liet haar rechterbeen los en bewoog haar voet richting zijn iets voorover hangende pik, ‘dan heb ik liever dit in mijn poesje’ zei ze met een geile twinkeling in haar ogen en tikte speels met haar tenen Peter z’n bananenlul even aan. Hij greep haar meteen bij de enkels vast en duwde haar voet tegen zijn pik aan, Lisa giechelde er een beetje om toen hij met haar voet zijn pik tegen z’n buik duwde en deze er over de lengte overheen bewoog. ‘Wat doe je nu?’ vroeg ze wat lacherig en keek een beetje vreemd hoe hij haar voet als lustobject gebruikte, ‘mmm lekker zo’n geil voetje’ zei haar baas opgewonden en toen ze zijn pik daardoor harder voelde worden…wiebelde ze er speels met haar teentjes over.

Toen Peter daarna haar voet van zijn pik haalde, trok hij tegelijk zijn vinger uit haar natte kutje en pakte met die vrije hand haar andere voet ook bij de enkels en controleerde daarmee de stand van haar benen. Lisa had toen allebei haar handen vrij en legde deze even op haar buik, ze keek gefascineerd naar Peter z’n volledige erectie toen die in beeld kwam. Hij grijnsde geil naar haar en spreidde haar benen en kwam toen meteen tussen haar uitnodigende dijen staan, hij ging iets door de knieën en boog haar benen verder naar haar toe en wat omhoog vouwend tot de smalle eikel van zijn pik haar venusheuveltje toucheerde. Lisa keek eerst naar zijn lange stijve pik en toen terug omhoog recht in zijn ogen, hij kon haar verlangen om er door gevuld te worden in haar blik lezen. ‘Als je hem wilt, zet hem maar tegen je kutje’ zei hij en Lisa zei niets maar haar rechterhand ging meteen naar Peter z’n pik, haar blik ging toen van zijn ogen naar tussen haar gespreide dijen. Haar hand omvatte zijn pik nét achter zijn eikel en ze leidde deze van haar heuveltje omlaag langs haar klit en tussen haar al van zijn speeksel natte schaamlipjes. Lisa kreunde zacht toen ze Peter z’n smalle eikel in haar opening positioneerde en zodra hij dat voelde, drukte hij langzaam maar zeker zijn pik voor de helft in haar jonge smalle hete kutje. ‘Aaaaahh jaaahhh’ kreunde Lisa zacht toen haar baas haar gaf wat ze zo hard nodig had…een lekkere lange stijve pik in haar natte naar pik hongerende kutje, zélf zuchtte hij diep toen hij haar hete poesje rond zijn pik voelde en hij trok deze eerst iets terug om vervolgens zijn bananenlul diep en hard in haar te stoten. Lisa Adriana slaakte verrast een klagende kreet toen ze Peter z’n pik in één machtige stoot haar kutje compleet voelde opvullen, hij trok zijn pik er toen bijna helemaal uit en met een machtige stoot weer terug diep in haar 18 jaar jonge jeukende neukgat!

‘Aaaaaaiii ooooohhh’ riep ze opgewonden en kreunde diep toen haar baas zijn pik ballendiep in haar dreef en hem daar zo liet zitten, hij liet haar benen los en zijn handen gingen naar haar trotse borstjes en hij streelde deze eerst zacht en begon ze toen wat steviger te kneden en masseren. Lisa keek hoe hij met zijn handen allebei haar borsten bedekte, haar tepels werden stijf onder zijn vingers en het voelde heerlijk geil. ‘Vandaag wil ik over jouw geile borstjes spuiten!’ zei Peter met opgewonden stem en wreef ondertussen over haar stijve tepeltjes, ‘en jij Lisa? Wil je vandaag ook lekker klaarkomen?’ vroeg hij en keek haar recht aan. Ze hijgde licht van de opwinding, zijn pik diep in haar kutje begraven….zijn vingers over haar tepeltjes……..ze knikte licht toen ze naar hem keek. Peter glimlachte terug en begon langzaam zijn pik in en uit haar te bewegen maar stopte toen abrupt, ‘als je wilt klaarkomen Lisa…vraag me dan eerst om je te neuken…ik wil het je horen vragen’ zei hij ineens. Lisa Adriana was nog steeds wat tipsy en ook opgewonden genoeg om toen meteen te reageren, ‘ja…n…neuk me Peter, jaaaa’ stamelde ze met een dun schor stemmetje en hij pakte haar meteen weer net onder de knieën bij haar stevige benen. Om zijn stelende blonde winkelhulp hem te horen vragen haar te neuken, dat maakte hem geiler en ook wat brutaler dan hij gisteren was. Peter trok zijn pik voor de helft uit Lisa d’r kutje en begon haar eerst met rustige bewegingen te neuken, hij trok haar benen wat naar elkaar toe en legde deze toen omhoog tegen zijn beide schouders. ‘Ooohhh jaaaahh lekker’ hijgde ze opgewonden en dat standje leek haar kutje veel nauwer en gevoeliger te maken, Peter versnelde en verstevigde al vrij snel zijn neuktempo en zijn heupen ploften ritmisch tegen haar billen. Lisa hijgde en kreunde steeds harder, haar mond stond geil open en af en toe ontsnapte een klagend geluid uit haar keel…ze zag zijn hoofd en lichtbehaarde borst tussen haar omhoog staande benen door. Haar lichaam en voorál haar borsten schudden en trilden mee in het ritme waarmee haar baas haar neukte, ‘ooww ooohhh jaaaaa mmmmm’ klonk haar stem steeds klagender want nét zo snel als gisteren stond haar hunkerende natte poesje al flink in brand.

‘Is het zo lekker genoeg Lisa? Of moet ik je harder neuken?’ vroeg Peter en begon meteen harder op haar in te stoten, hij trok haar benen toen weer wat verder uit elkaar en boog haar knieën wat naar haar toe. Lisa slaakte een rauwe kreet en staarde met opgewonden blik tussen haar dijen, ze zag zijn pik steeds heel even in beeld om dan weer diep in haar kutje te verdwijnen. ‘Ooohhh jaaa ga door, zo is het lekkerder jaaaa ooohhh’ zei ze met hese iets overslaande stem en zag het vlees van zijn bierbuikje telkens trillen als hij hard toestootte. Peter zag hoe ze haar vuisten samengeknepen hield en ze hijgde en kreunde steeds onsamenhangender, ‘oooooowwwww neuk me ja het is zo lekker’ riep ze en keek hem met een blik aan die bijna hopeloos leek. ‘Ja meisje…ik ga je klaar laten komen, als je komt dan wil ik dat je het roept!’ zei hij bijna hijgend en ze knikte en slaakte weer een luide kreet. Lisa voelde dat haar hoogtepunt niet ver was, haar kutje brandde van genot en Peter z’n lange ploegende pik leek álle gevoelige plekjes daarbinnen te raken. ‘Jaaa bijna ooohh, aaaahhhh’ kreunde ze en Peter zette extra aan, hij neukte haar nog maar zo’n 2 a 3 minuten en ze stond al bijna op het punt klaar te komen…het was zo ongelofelijk geil. Lisa beet op haar onderlip en boog haar hoofd naar achteren en heen en weer terwijl ze diep en langdurig kreunde, haar hele onderlichaam leek zich elektrisch op te laden en ze kneep haar ogen dicht. Peter zag haar en voelde aan alles dat zijn geile winkelhulpje keihard ging klaarkomen, toen Lisa d’r orgasme losbarstte opende ze haar ogen en mond wijd en kwam wat omhoog, ‘ooooooooohhh jaaaaaaaaa ik kommmmmm, jaaaa ooowww jaaaaa ooohhh my godddddd’ riep ze met hoge stem en trilde over haar hele lijf. ‘Jaaa kom maar klaar op mijn pik jaaaa’ hijgde Peter en beukte met machtige stoten op haar in. Lisa kromde haar voeten en tenen en sloeg met haar rechtervuist op de kunststof plaat waar ze op lag, haar kutje kneep spastisch in Peter z’n pik en sproeide haar sappen er over uit. Ze voelde het orgasme in elke vezel van haar jonge lijf en kon nog slechts flauwe hulpeloze kreten uitten tot ze ineens slap achterover bleef liggen. Peter stootte nog twee keer toe en stopte toen met haar te neuken, hij glimlachte tevreden….hij had het goed gedaan!

Na haar overweldigende orgasme lag Lisa Adriana hijgend en zwetend bij te komen, Peter z’n gezicht was ook rood en bezweet van de inspanning en zijn weinige borsthaar plakte op zijn huid. Hij trok zijn pik uit haar klaargekomen kutje en z’n lange bananenlul glom helemaal van haar geil, ‘pffff dat is nog eens een goede deal die we hebben, jij steelt geld uit mijn kassa en als straf neuk ik je tot je klaarkomt…hehe!’ zei hij terwijl hij achteruit stapte en het zweet van zijn gezicht wegveegde. Lisa liet haar benen zakken en zette haar voeten op de tegelvloer, ‘ja hihi, als je het zó bekijkt…best een goede deal, voorál voor mij!’ lachte ze beamend en kwam toen overeind zitten. Ze keek naar Peter z’n pik die nog helemaal stijf was, ‘maar jij dan? Je bent nog niet klaargekomen!’ vroeg ze haar baas en die grijnsde breed. Hij reikte haar zijn hand en trok haar overeind, ‘ben je vergeten wat ik eerder zei? Waar wilde ik overheen spuiten Lisa?’ zei hij en toen herinnerde ze het zich ineens weer. ‘Oh ja hihi….over mijn borsten…toch?’ vroeg ze en hij knikte’, ‘goed geraden meid’ zei hij en trok haar aan de hand met zich mee terug naar de ruimte naast de winkel. ‘Nou is het jouw beurt om te werken!’ zei Peter en wees naar de stoel waar ze gisteren ook zat, Lisa ging gehoorzaam zitten en zodra haar baas naar voren kwam…pakte ze wat giechelend zijn lange pik en pompte haar hand er over. ‘Ja goed zo! Wrijf met mijn pik over je lekkere borstjes’ kreunde Peter en Lisa stak haar borsten parmantig naar voren en al trekkend schoof ze zijn eikel over haar zachte borsten heen en weer, ze draaide met haar bovenlichaam mee.

Djustin had zulke aparte ideeën helaas nooit maar Lisa vond het juist supergeil om te doen, bij het zicht van zijn lange pik over haar tietjes kreeg ze een geile opwelling en ze richtte de pik omhoog en zoog haar mond er gulzig overheen. ‘Jaaaaa oeoehhh, zuig mijn bananenlul af…ooohhh’ kreunde Peter verrast en verwonderde zich over de gretigheid waarmee zijn jonge winkelhulpje haar mond zuigend over zijn pik bewoog, Lisa kreunde uit pure geilheid gesmoord maar nog goed hoorbaar terwijl ze dat deed want zélf genoot ze er ook van. ‘K…kijk me aan als je me p...pijpt Lisa’ stamelde Peter vol passie en zodra ze dat hoorde sloeg ze haar blauwe ogen op en keek hem door haar brilletje recht in zijn ogen, ze kon zijn genot in zijn blik lezen en dat motiveerde haar nog méér. ‘Oh mijn god w…wat pijp jij waanzinnig goed, ga door jaaa ik w…wil tóch liever in je mondje spuiten’ klonk zijn stem hees van opwinding en zijn gezicht stond in een grimas van opperst genot. Snuivend haalde ze adem door haar neus en een intense primitieve geilheid die ze niet eerder ervaarde overviel haar, Lisa voelde zich super dat zij degene was die op dat moment de controle had en verlangde naar het moment dat haar baas haar mondje met zijn zaad ging vullen. Zijn mond stond half open en hij zag hoe geil ze naar hem keek terwijl ze wild aan zijn pik trok en zoog, Lisa bracht hem bewonderenswaardig snel naar een hoogtepunt. ‘Aaaahhh jaaaa ga door Lisa oooohh, je z…ziet er zo geil uit, ik kom b…bijna jaaaa’ kreunde hij met een trilling in zijn stem en Lisa voelde haar kutje gewoon weer jeuken en nat worden door deze supergeile pijpsessie.

Peter kreunde laag en diep toen hij klaarkwam, Lisa voelde zijn pik samentrekken en kreunde extra hard rond zijn spuitende vleesbanaan. Het liefst had Peter haar hoofd gegrepen en zijn lange pik tot de wortel in haar keel geduwd maar wilde haar niet weer zoals gisteren laten kokhalzen. ‘Mmmmmmm…mmmmmmooohhmmm’ kreunde ze geil en gesmoord toen zijn zaad over haar tong spoot en tot haar verbazing voelde ze haar kutje een paar keer geil samentrekken, zó opgewonden was ze nog nooit geweest tijdens het pijpen en zaad slikken. Peter keek hoe ze zijn spuitende pik pijpte en zag haar slikken, hij kon slechts nog klagend kreunen en werd bijna duizelig van haar orale hoogstandje. Toen zijn pik wat verslapte, haalde ze deze uit haar mond en likte langs de hele lengte van zijn lul en zag hoe ze er nog wat zaad uit probeerde te masseren. ‘Mmmm jammie!’ fluisterde Lisa toen ze nog een druppel uit zijn pisgaatje zag komen en hapte en zoog haar lippen er sabbelend rond. Zijn pik werd overgevoelig ‘aaaahhh zo is het goed’ kreunde hij en stapte achteruit, Lisa keek bijna net zo teleurgesteld als een kind waarvan het speelgoed werd afgepakt!

Na de heerlijke bevredigende seks-sessie kleedden ze zich allebei rustig aan, Peter bood haar nog wat te drinken aan en ze besloot daarom even te blijven. ‘Oh ik vergeet bijna wat extra van je schuld af te halen, dat heb je wel verdient zeg…pfff’ zei Peter en pakte de pen en wilde het bedrag van 800 nét doorstrepen en er 780 onder schrijven. Lisa verraste toen niet alleen haar baas maar ook zichzelf, ‘nee joh, dat is niet nodig…ik vond het ook geweldig geil om te doen’ bekende ze en kleurde er zelfs wat om. ‘Oh ja peter…even wat anders, ik moet nu bijna elke zaterdag weer voetballen dus kan ik niet werken…alleen deze week kan ik nog en het liefst zoveel mogelijk uurtjes! Ik heb dringend geld nodig weet je!’ veranderde ze snel van onderwerp en haar baas knikte en zei dat hij daar al rekening mee had gehouden. Er ontstond een kort gesprek tussen de twee, Peter zei dat ze as dinsdag van 10 tot 18 uur kon werken en misschien een donderdag of vrijdag nog maar raadde haar aan om buiten de vakanties ander werk voor in de avonduren te zoeken. Lisa wist dat hij gelijk had maar dat werd vaak de horeca en dan hadden ze liever iemand die iets jonger was dan 18 jaar, bovendien verdiende het slecht en steeds een paar uurtjes per week schoot ook niet op. Ze vertelde over de zorgpremie die ze nu zélf iedere maand moest betalen, over de nieuwe kunstgras voetbalschoenen die ze hard nodig had en dat ze op zaterdag graag uit ging. Peter begreep haar wel, ‘tja Lisa, zonder werk gaat dat allemaal niet….of je moet iets zoeken waarmee je in korte tijd flink geld kan verdienen!’ opperde hij en ze keek hem meteen geïnteresseerd aan, ‘zoals wat?’ vroeg ze en hij lachte wat mysterieus. Hij keek haar aan en zei dat hij wel wat wist maar twijfelde of ze daar wel open voor stond, Lisa wilde graag weten waar hij op doelde ‘vertel het me maar dan…waar kan ik snel veel geld mee verdienen?’ vroeg ze wat ongeduldig.

‘Nou Lisa, we hebben nu twee keer seks gehad en ik vond het in één woord geweldig! Er zijn zeker weten genoeg mannen die bereid zijn voor nét zo’n geile ervaring jou daarvoor een stevig bedrag te betalen!’ zei Peter en Lisa d’r ogen en mond gingen vol verbazing verder open, ‘Waaat? Je bedoelt dat ik dan seks met hun heb voor betaling? Ja maar ik ben geen hoertje! Ik ga me niet door vreemde mannen laten neuken voor geld!’ reageerde ze verontwaardigd en stond al op uit haar stoel. Peter kalmeerde haar wat, hij zei het niet respectloos of beledigend te bedoelen maar in principe betaalde zij hem nu ook haar schuld in natura terug. Hij zei wel een paar mannen te kennen die geïnteresseerd waren in seks met haar, zéker nu hij wist hoe lekker ze was. Als het voor de mannen die hij kende ook zo bevredigend verliep, zou ze er misschien een klein groepje vaste klanten door krijgen…..en niet steeds andere mannen. De mannen die hij kende zouden heel discreet met haar omgaan en dit zéker geheim houden, er waren ook getrouwde mannen bij! Lisa Adriana hoorde hem stilzwijgend aan, ze was niet boos op hem maar had dit vrijpostige idee en voorstel totaal niet van haar baas verwacht. ‘Nee Peter, dat gaat me veel te ver! Ik ben zo niet en ga mijn lichaam écht niet verkopen voor geld, ik zou het niet kunnen ook trouwens!’ antwoordde ze rustig en maakte aanstalten weg te gaan. ‘Nou ga ik naar huis…ik zie je dinsdag dan om 10 uur, oké?’ vroeg ze en Peter liep met haar mee naar achteren. Voordat ze weg ging zei hij Lisa dat ze er nog maar eens rustig over moest nadenken, er waren genoeg studentes die ook op deze manier lekker bij verdienden. Mocht ze van mening veranderen, dan kon hij haar aan een paar betrouwbare en wie weet vaste klanten helpen. Ze luisterde er even naar maar schudde haar hoofd, ‘nou nee dankje…doei Peter!’ zei ze tot slot en pakte haar fiets en reed naar huis!

…in deel 4 meer geile avontuurtjes van Lisa Adriana en haar baas… en wie weet nog meer?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Terugbetaling In Natura - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net