Opwindend.Net
Datum: 07-12-2017
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 23423x
Lengte: Zeer Lang
Terugbetaling In Natura - 4
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Terugbetaling In Natura - 3

Terug naar huis fietsend was Lisa Adriana nog een beetje overdonderd door wat haar baas Peter haar zojuist aangeboden had, dat als zij het wilde hij wel wat geschikte mannen voor haar kon regelen die voor haar seksuele diensten goed wilden betalen. Het was ná de zalige en supergeile seks een beetje koud op haar dak gevallen! Ze kende Peter goed genoeg om te weten dat hij het niet respectloos naar haar had bedoeld, ten slotte was zij degene die tegen hem had geklaagd over geldgebrek en dat ze werk voor in de avond zocht dat goed verdiende. Peter probeerde waarschijnlijk gewoon met haar mee te denken naar een oplossing en omdat ze met hem twee keer seks had gehad, dacht hij vast dat ze er wel voor open stond dat met andere mannen misschien ook te kunnen doen. In Lisa haar beleving was dit toch heel wat anders, haar baas Peter kende ze al een lange tijd en alhoewel de seks met hem onwijs lekker bleek te zijn…was deze in eerste instantie en hoofdzakelijk als terugbetaling afgedwongen doordat hij haar betrapt had op diefstal. Gisteren was Lisa tijdens de eerste keer nog vrij schuchter en beschaamd geweest, vandaag had ze zich behoorlijk laten gaan en het gedoe met Djustin en de kort daarvoor genuttigde drankjes hadden daar een grote rol in gespeeld. Het voelde na vanmiddag ineens een stuk meer vertrouwd met Peter, hij leek precies te weten wat ze lekker en geil vond en eerlijk gezegd keek ze al uit naar de volgende afspraak.

In een paar minuten was Lisa al thuis, haar fiets zette ze op de achterplaats en ze draaide de achterdeur van slot en ging naar binnen. Haar ouders en zusje waren nog niet thuis en ze besloot zich boven wat op te frissen, haar brilletje deed ze af en d’r blonde haren maakte ze ook los uit de staart. Lisa had inmiddels best trek gekregen en zag dat het al tien voor zes was, ze herinnerde zich dat iedereen van het gezin was uitgenodigd op de barbecue verderop in de straat en dat kwam dus heel goed uit! Ze maakte zich nog wat op en haar blik viel toen op de strip met anticonceptiepilletjes die op haar kastje lag ‘oh shit…vergeten!’ zei ze enigszins geschrokken. Door ál dat gedoe had ze er die ochtend niet aan gedacht haar dagelijkse pil te slikken, snel nam ze deze in met een slok water en was blij dat ze er toch nog op tijd achter was gekomen. Lisa slikte inmiddels bijna twee jaar de pil, toen ze na ruim twee maanden verkering met Djustin had besloten dat hij degene was waar ze haar maagdelijkheid aan wilde schenken…hadden ze het een tijdje met condoom gedaan. Lisa had al snel een hekel aan condooms gekregen, het was niet enkel een hoop gefriemel en gestuntel om dat ding rond Djustin z’n lul te krijgen maar het voelde niet lekker en tevens onnatuurlijk. Het was voor beiden een verademing toen ze aan de pil was, de seks ging makkelijker en was voorál lekkerder! Zo ervaarde ze voor het eerst hoe het voelde als Djustin zijn zaad in haar kutje spoot en ze vond het onwijs geil en een heerlijk warm gevoel, ze had zich voorgenomen als het niet strikt noodzakelijk was nóóit geen condoom meer te gebruiken. De pil nam ze heel trouw elke ochtend in en vergat het zelden, vanmorgen was dus een uitzondering geweest. Er bestaat geen geschikte dag of moment om de pil een keer te vergeten maar na gisteren en vannacht zeer zeker niet, niet alleen Djustin had zijn kwakje sperma in haar gedumpt maar haar baas Peter had enkele uren daarvoor ook recht in haar roosje geschoten!

Lisa Adriana was klaar om naar de barbecue te gaan en vlak voordat ze haar kamer uit liep, dacht ze ineens aan haar mobiel die ze tijdens haar afspraak met Peter op haar bed had achter gelaten. Ze pakte deze en zag wat door Djustin gestuurde appjes, ze zuchtte toen ze die las…hij zei dat hij niet begreep wat er met haar aan de hand was en hij had niets met die Amber te maken. ‘Mmm jaja, ik zie spoken!’ mompelde Lisa wat sceptisch in zichzelf en typte meteen een berichtje terug, ‘Wil je me aub met rust laten! Ik laat het je wel weten wanneer je weer langs mag komen om te praten!’ luidde haar antwoord en daarna gooide ze haar mobiel terug op haar bed. Lisa was er wel een beetje klaar mee en wilde haar goede humeur niet door zijn gezeur laten verknallen, na de zojuist beleefde en onwijs geile bevredigende seks paste dit negatieve gedoe absoluut niet in haar straatje. Ze liet haar mobiel beter thuis op haar kamer, zo kon ze tijdens de verjaardags-barbecue ook niet lastig gevallen worden. Lisa wilde zich nét omdraaien toen ze gebeld werd, ze vertrok haar gezicht in een geïrriteerde houding omdat ze min of meer verwachtte dat het Djustin was. Toen ze haar telefoon pakte zag ze dat het haar moeder was en nam meteen op, ‘Hoi Mam’ zei ze opgewekt en haar moeder vroeg of ze nog zin had naar de barbecue te komen en dat ze er zélf ook net een kwartiertje waren. ‘Ja hoor, ik kom er nú aan!’ zei Lisa en even later verliet ze opgewekt via de achterdeur het huis en liep via de brandgang naar de tuin van hun kennissen waar de verjaardag werd gevierd. Ze werd warm verwelkomt en het was al gezellig druk, ‘hoi moppie, gaat het al beter?’ vroeg haar moeder wat bezorgd en ze knikte overtuigend en ontving een dikke knuffel van haar. Lisa feliciteerde de jarige vrouw en toen deze vroeg waarom haar vriend Djustin er niet bij was, hield ze haar gezicht in de plooi en vertelde dat die druk was met de reparatie van een auto. Haar moeder Ramona knipoogde veelbetekenend naar haar toen ze dat zei, het gaf haar een positieve impuls en even later zat ze op een tuinstoel veilig tussen haar vader en moeder in en nipte aan een koel wit wijntje.

In de tuin waren het bijna alleen volwassenen die er zaten, de meesten waren buren uit dezelfde straat en van de straat die er achter liep. Van één van de aanwezige dames hoorde Lisa dat de kids op het speelpleintje vlakbij waren, ze zouden later komen als het vlees en eten klaar was. Toen twee mannen de barbecue klaarmaakten en het vlees even later er op ging en een heerlijke geur verspreidde, voelde Lisa haar maag knorren van de honger. Lisa zat een beetje in haar eigen wereldje, haar moeder babbelde met één van haar goede vriendinnen Josca en haar vader was wat aan het grappen met de man van de jarige. Lisa voelde zich redelijk goed maar het tweede wijntje wat ze had genomen maakte haar plots wat roezig, ze observeerde onwillekeurig de paar mannen die in haar zicht steeds heen en weer liepen en dacht ineens weer aan het pikante en ietwat shockerende voorstel dat haar baas Peter haar vanmiddag gedaan had. De mannen die Peter kende en voor haar in gedachten had, die zullen zo schatte Lisa in vast in dezelfde leeftijdscategorie vallen als de meeste mannen die op dat moment tijdens de barbecue aanwezig waren. Omdat het nog best warm was en het middagzonnetje scheen, was iedereen luchtig gekleed. Het merendeel van de mannen liep in een korte of driekwartsbroek met kort shirt en Lisa betrapte zich er op dat ze naar hun deels ontblootte lichamen staarde, er zaten nogal wat verschillen in betreft lichaamsbouw en slechts twee ervan waren strak gespierd met een licht gebruinde huid. De meesten waren iets tot veel te dik en dat gold ook voor hun vrouw of vriendin, Lisa vergeleek de oudere mannen automatisch met haar baas Peter die ze vanmiddag tijdens de seks-date volledig naakt had gezien. Ze glimlachte bij de herinnering er aan en vroeg zich af of het misschien zo was dat het de jarenlange ervaring was die hem tot een veel betere minnaar had gemaakt dan haar 20 jarige verloofde Djustin. Lisa vroeg zich meteen af of dat voor de meeste oudere mannen ook zo was, in dat geval kon ze nog voor aangename verrassingen komen te staan als ze besloot een keer op Peter z’n voorstel in te gaan.

Lisa werd uit haar geheime en pikante gedachtenwereldje getrokken toen het groepje kids ineens de tuin in kwam, het was meteen een hoop kabaal en één van de kleintjes kwam enthousiast naar haar toe. ‘Hoi Lisa, leuk dat je er bent! Jippie!’ riep het kleine buurmeisje en lachend ving Lisa haar in haar armen. Dat gaf haar meteen genoeg afleiding en even later hielp ze het meisje om een bord vlees met salade en stokbrood te vullen, zélf nam ze ook lekker wat en ze aten het in het gras zittend samen op. De rest van de barbecue liep zoals de meeste en toen na het eten de kids weer terug naar het speelpleintje gingen, pakte Lisa een stoel en ging weer naast haar moeder zitten. Ze vroeg waarom haar zusje Monica er niet was en haar moeder zei dat Monica bij haar vriendin bleef slapen en de volgende dag met hun gezin mee zou gaan naar de Efteling. Dat kwam er dus op neer dat ze de enige jongedame was en bleef, ze had wel weer zin in een wit wijntje en vroeg aan haar moeder die er ook een dronk waar ze dat kon halen. ‘In de koelkast in de schuur’ antwoordde haar moeder en wees naar de hoek van de grote tuin waar de schuur stond, met haar glas in de hand liep Lisa Adriana er naar toe. De deur stond al open en ze passeerde twee oudere heren toen ze naar binnen ging, ze zag de grote koelkast meteen om de hoek en opende deze en een flinke hoeveelheid aan bier en wijn lachte haar toe. Lisa bukte wat voorover en zocht naar een aangebroken fles witte wijn, ‘oh wauw Ed kijk eens op wat voor een mooi uitzicht we getrakteerd worden!’ hoorde ze ineens een van de mannen die nét buiten de schuur stonden opmerken. Het was haar meteen duidelijk dat met deze gewaagde uitspraak hun uitzicht op haar naar achter stekende billen werd bedoeld, haar eerste reactie daarop was een enigszins geërgerd gevoel maar ze zette het van zich af. Normaal zou Lisa na zo’n seksistische opmerking recht gaan staan en met een verongelijkte boze blik naar hen hebben gekeken maar dat deed ze echter niet, ze was in een goede bui en wilde die niet laten verstoren.

Lisa kreeg toen zelfs een opwelling van plagerigheid, in plaats van dat ze snel de fles witte wijn probeerde te vinden…nam ze haar tijd en bleef zo voorover gebogen staan. Ze voelde als het ware de blikken van de twee mannen op haar billen en dat deed ineens wat met haar, ze glimlachte minnetjes terwijl ze zich nóg iets verder boog en bewoog toen uitdagend haar kontje wat heen en weer. Het duurde slechts een paar seconden voor ze de tweede opmerking hoorde, ‘kijk die heerlijke billen bewegen mmm om je tanden in te zetten’ hoorde ze dezelfde man zeggen. De andere man kwam gelijk met een andere opmerking, ‘er in bijten? Ben je gek…ik steek er liever wat hards tussen haha’ hoorde Lisa hem zeggen en ze wist heel goed dat hij zijn pik bedoelde. Lisa vond de fles witte wijn maar wachtte even om weer overeind te gaan staan, de wetenschap dat er twee geile mannen naar haar achterste staarden en in hun gedachten en dromen haar waarschijnlijk maar al te graag wilden neuken…dat gaf haar verrassend genoeg een ondeugend en opgewonden gevoel. Volkomen onverwachts klonk er ineens een heel andere stem, niet half fluisterend maar harder, ‘Hé Moppie…kan je het vinden?’. Het was haar moeder die de schuur in liep en Lisa veerde overeind met de fles gekoelde wijn in haar hand, ‘ja, hier heb ik de witte wijn’ antwoordde ze en hield hem omhoog. Ramona kwam naast haar staan, ‘ik heb ook een refill nodig’ zei ze lachend en hield haar lege glas gereed. Lisa gaf haar eigen glas aan haar moeder en opende de fles, daarna vulde ze beide glazen en deed de fles weer terug in de koelkast.

Haar moeder gaf Lisa d’r glas terug en ze liepen langs de twee mannen de tuin in, deze keer durfden ze niets te zeggen maar keken hen wel na. Eenmaal terug in haar stoel observeerde Lisa de twee die zonet hun seksistische commentaar over haar kontje hadden gemaakt, één van hen kende ze wel van gezicht maar de ander niet. De twee vijftigers zag ze met elkaar smoezen en af en toe gingen hun blikken haar kant op, Lisa wist bijna zeker dat ze het over haar hadden. Twee van haar buurvrouwen liepen langs hen de schuur in om wat te drinken te halen maar aan hen twee besteedden de mannen totaal geen aandacht, ergens voelde dat wel lekker voor Lisa. Toen de vrouwen terug de tuin in kwamen, dronk Lisa haar glas leeg en omdat ze zin in meer wijn had ging ze er om. Vlak vóór haar zag ze de twee mannen de schuur in gaan en bij de ingang bleef ze even staan, ze hoorde daarbinnen de twee luidruchtig met elkaar praten…weer ging het over haar! ‘Als ik naar haar kijk dan heb ik meteen al een stijve’ hoorde ze er een zeggen, de ander hoorde ze lachen ‘als ik haar langs achteren in haar kut pak dan duw je die stijve van jou maar in haar geile bekkie…dan maakt ze ook niet zo’n lawaai’ zei hij er achter aan. Lisa kleurde er bijna van toen ze dat hoorde, ze werd er niet boos van…ergens streelde het haar ego wel dat die twee oudere mannen zo op haar geilden. Ze ging naar binnen en verraste de twee met haar plotse verschijning, één van hen had de koelkast open en er viel een korte pijnlijke stilte. ‘Kan…kan ik wat voor je inschenken jongedame?’ begon degene bij de koelkast te stamelen en ze stak haar glas vooruit, ‘ja graag wat witte wijn!’ antwoordde ze en keek de twee quasi onschuldig aan. De wat korte gezette vijftiger had de fles al snel gevonden en schonk haar een glas in, van de ander voelde ze zijn blik over haar lichaam gaan. ‘Dank je’ zei ze en liep naar de deur, vlak voor ze naar buiten ging draaide Lisa zich om en richtte zich tot de twee ouwe geilaards. ‘Oh ja heren, volgende keer wat minder hard praten, ik heb elk woord van jullie viezerikken over mij gehoord! Foei!’ zei ze en stak haar vingertje bestraffend op, de twee stonden perplex en met een uitgestreken gezicht draaide ze zich weer om en liep weg.

Het liefst had ze keihard gelachen want ze had de twee ouwetjes goed laten schrikken, met een glimlach en voldaan gevoel ging ze terug op haar stoel zitten. Toen even later de twee buiten kwamen, durfden ze niet eens meer naar haar te kijken. Lisa zat wat voor zich uit te dromen, het klopte dus wat peter had gezegd…er waren mannen genoeg die seksueel in haar geïnteresseerd waren maar daar had ze nooit zo op gelet! Toen één van de twee door zijn vrouw geroepen werd dat ze naar huis moesten en daarna vlak langs haar heen liep en haar een snelle blik toe wierp, stak ze plagend haar tong naar hem uit. De ander liep langs zonder te kijken en ze grinnikte om de situatie, ze keek de kring rond en besloot een praatje met een van de vrouwen te maken die alleen zat. Ondertussen observeerde ze de rest van de aanwezige mannen, het voorval had haar een vreemd opgewonden gevoel gegeven en voor ze het besefte stelde ze zich van enkele mannen voor hoe het zou zijn zich door hen te laten neuken en welke ze de leukste of lekkerste vond. De wijn steeg haar naar het hoofd en toen de vrouw waarmee ze praatte even weg ging, staarde ze naar de flinke bolling in het kruis van een van de mannen. Ze stelde zich voor hoe zijn pik er uit zag en wat hij zou zeggen of doen als hij een nieuw biertje haalde en zij hem zou volgen naar de schuur, daar zijn broek open zou doen en zijn lul stijf zou pijpen. Lisa werd bij de gedachte geil maar zette het van zich af, wat bezielde haar…aan zulke dingen had ze eerder nooit gedacht. Toen haar moeder tegen negen uur weg ging, liep ze met haar mee naar huis…haar vader bleef nog wat langer. Lisa Adriana was aardig tipsy en ook behoorlijk moe…thuis excuseerde ze zich en ging meteen naar boven en kroop al snel in bed!

Die nacht sliep Lisa Adriana heel onrustig en droomde behoorlijk verward, het waren meerdere onsamenhangende dromen waaruit ze steeds even wakker schrok…om dan vervolgens weer meteen in slaap te vallen. Toen ze om vijf uur plots klaarwakker overeind in bed zat, kon ze zich van ál die warrige korte dromen er maar drie redelijk goed herinneren. In haar eerste droom kwamen Djustin en die vervelende Amber voor, Lisa droomde dat ze een grote boerenschuur in liep en daar vanuit een hoek bekende stemmen hoorde klinken. Toen ze verder naar binnen sloop en bij de ingang van een lege paardenstal kwam, hoorde ze zacht gedempt gekreun en zag ze daarbinnen wat bewegen. Voorzichtig gluurde ze om de hoek en keek van opzij tegen Djustin aan die daar stond, ze herkende hem aan zijn jasje en korte donkerblonde haar en hij had z’n broek open en naar beneden tot op z’n knieën. Amber zat vlak voor hem op haar knieën in het stro en Lisa zag haar hoofd en donkerblonde haren verdachte ritmische bewegingen maken, het liet niets aan de verbeelding over…Amber pijpte ‘haar Djustin’! In haar droom was ze in eerste instantie overrompeld door wat ze zag, in plaats van naar binnen te stormen…bleef ze alsof ze versteend was naar hen gluren. Toen kwam Amber overeind en liet ze haar broek zakken, ze zette zich op haar handen en knieën vlak voor Djustin en hij ging meteen achter haar zitten. Lisa wilde dit voorkomen maar kon niet bewegen, lijdzaam moest ze toezien hoe haar verloofde die slet van een Amber penetreerde en haar vervolgens in een flink tempo begon te neuken. In deze droom werd Lisa zo gedwongen voyeur te zijn van de snelle maar gepassioneerde seks tussen de twee, de stal vulde zich met hun gehijg en gekreun. De tranen van boosheid en onmacht liepen over haar wangen en plots was deze droom voorbij en schoot ze wakker.

De tweede droom die ze zich herinnerde was geheel anders, ze zat naakt op handen en knieën op een bed in een voor haar onbekende slaapkamer. Lisa werd op dat moment langs achter genomen door een onbekende man, ze voelde zijn dikke stijve pik hard in haar stoten. Zijn ploegende pik deed haar kutje soppen van geilheid en ze genoot er intens van, Lisa hoorde hem hijgen en kreunen en zijn sterke handen knepen in haar vlezige billen. Ze merkte aan de geluiden die hij maakte en zijn duidelijk voelbare gespierd- en tengerheid dat het niet Djustin of haar baas Peter kon zijn, dat deerde haar op dat moment niet en ze kreunde genietend onder zijn onafgebroken reeks stoten. Deze onbekende neuker reed haar in sneltreinvaart naar een onafwendbaar hoogtepunt, Lisa greep met beide handen in de matrasovertrek en haar blonde haren vielen los langs haar gezicht. Vlak voor haar eigen orgasme losbarstte hoorde ze de man hard en diep kreunen, hij stootte nog drie keer extra hard toe en Lisa voelde hem daarna diep in haar klaarkomen. Zodra de eerste straal sperma in haar kutje spoot, bereikte zij ook haar hoogtepunt en kreunde hevig met haar onbekende sekspartner mee. ‘Aaaaahh Lisa, hier heb je je kutje vol met mijn zaad! Ik wist altijd al dat je eigenlijk een geil sletje bent!’ hoorde ze de man achter haar zeggen terwijl hij klaarkwam, Lisa schrok zich rot want deze stem kende zij…het was de stem van een buurman verderop in de straat! ‘Oooohh Neeeee!’ riep ze vol schaamte en vernedering maar omdat ze nog volop aan het klaarkomen was…kon ze niets doen.

De derde en laatste droom waar ze zonet uit wakker schrok was ook vrij bizar, ze was via de open roldeur langs achteren het winkelpand van Peter z’n groente- en fruithandel in gegaan. Lisa wilde hem verrassen maar werd zélf behoorlijk verrast toen ze het stalen trapje opliep en vanuit de opslagruimte een vrouwenstem hoorde klinken, nieuwsgierig maar behoedzaam liep ze verder naar binnen. ‘Pak me Peter! Oohh jaaa kom, snel er in!’ hoorde ze ineens een heel bekende stem zeggen, Lisa kon het nauwelijks bevatten maar het was overduidelijk de stem van haar moeder! Er klonk eerst nog een geile kreet maar daarná klonk een opgewonden verzoek die Lisa wel vaker ’s nachts door de deur van de ouderlijke slaapkamer gehoord had, ‘jaaa vul me…neuk me mmm jaaa!’ luidde onmiskenbaar het geluid van haar moeders stem. Lisa probeerde in het halfdonker de twee te lokaliseren en zag toen haar moeder over een paar kratten vol groenten gebogen staan, haar baas Peter stond achter haar en had nét zijn stijve pik in haar moeders kut gedrukt. Ze hoorde Peter zacht grommend kreunen toen hij haar moeder begon te neuken, ze kon het nauwelijks bevatten dat haar eigen moeder zich zomaar door een andere man dan haar vader liet pakken. Haar moeder hijgde en kreunde opgewonden en Lisa hoorde de doffe klappen waarmee Peter zijn heupen stevig tegen haar moeders kont aan stootte, ‘oohh ja Peter, neuk me harder aaaa jaaa’ kermde Ramona en gaf een geile kreet bij elke stoot. In haar droom voelde Lisa zich behoorlijk opgelaten toen ze haar moeder zo overduidelijk hoorde genieten, Peter neukte haar dan ook flink hard en de kratten waar haar moeder op leunde schoven wat van hun plek. ‘Aaaaahh Ramona wat heb je toch een heerlijke kut, niet zo nauw als die van je dochter maar ooohhh zoveel natter en heter!’ hoorde Lisa haar baas ineens roepen en verbijsterd opende ze haar ogen en mond….dat was het moment waarop ze uit haar bizarre droom wakker schrok!

Ze moest even bijkomen en zat een minuutje overeind in bed met haar bezwete hoofd en haren in haar handen, ze zuchtte diep en had dorst. Nog wat duizelig gleed Lisa Adriana uit bed en strompelde naar haar wastafel om wat water te pakken, dorstig klokte ze twee glazen weg en ging toen weer terug naar haar bed. Lisa probeerde voor zichzelf de warrige seksuele dromen te verklaren, nog niet eerder droomde ze zo bizar en intens. De op de barbecue gedronken wijntjes hadden er vast invloed op gehad maar de zaken rond Djustin, haar baas Peter en haar afweging om misschien op zijn nieuwe voorstel in te gaan, die hadden natuurlijk het meest geleid tot deze vreemde dromen. Lisa staarde naar het plafond en analyseerde de eerste droom met Djustin en Amber, die was wel goed te verklaren na de gebeurtenissen op straat bij het café en de ruzie die ze gisterenmorgen gemaakt had na dat appje van Amber. De tweede droom was ook nog wel te verklaren want gisteren had ze tijdens de barbecue haar gedachten de vrije loop gelaten over hoe het zou zijn om met een andere man dan Peter seks te hebben voor geld, ze had naar de mannen uit de buurt en in haar straat gekeken en zich de seks met hun ingebeeld. Het had haar fantasie behoorlijk geprikkeld en geil gemaakt maar Lisa twijfelde toch of ze het in het echt ook zou durven en kunnen. De derde droom was te bizar om uit te leggen, ze begreep het absoluut niet waarom haar eigen moeder zich in haar droom door Peter liet neuken!? Ze pijnigde haar hersenen om een verband tussen de twee te vinden, haar moeder kwam wel eens bij Peter in de zaak om wat te kopen maar dat was niet vreemd. Een enkele keer had Lisa gezien dat Peter haar wel eens wat overrijp fruit of groenten met een slecht plekje mee gaf, op zaterdagmiddag soms ook wat salade die overbleef en op maandag niet meer verkocht kon worden. Ze maakten soms ook een praatje maar dat deed haar moeder met veel mensen, het bleef voor Lisa een raadsel waarom die twee in haar droom neukend voorkwamen. Ze was nog moe en viel toen snel weer snel in slaap.

De volgende morgen werd ze met een uitgerust gevoel wakker, na haar reeks bizarre wellustige dromen had ze heerlijk geslapen. Lisa draaide zich op haar zij en keek naar de wekker, het was 9:11 en er heerste een stilte in huis. Haar vader en moeder waren al naar het werk en tot 16:30 in de middag had ze het rijk alleen, dan kwam op maandag haar moeder weer thuis. Lisa bleef een kwartiertje liggen voordat ze opstond, ze had tijdens het dromen flink gezweet en nam direct een korte verfrissende douche. Ze liep daarna naakt terug over de gang en eenmaal terug op haar kamer nam ze eerst haar pil, die vergat ze vandaag niet. Haar oog viel op haar ‘to do’ lijstje dat naast de pillenstrip lag, met grote letters stond er ‘schoolspullen’ op met daaronder het lijstje benodigdheden. ‘Oh kut!’ vloekte ze binnensmonds, deze week moest ze nog een agenda, schriften en zo meer kopen maar ze had daar geen geld meer voor! Haar vader had haar een week eerder daar 30 euro voor gegeven maar ze had het ergens anders aan opgemaakt…een nieuwe bh en oorbellen. Terwijl ze zich aankleedde moest ze meteen weer aan Peter z’n voorstel denken, de noodzaak om daar op in te gaan was nu groter geworden en ze besloot hem zo in de winkel op te zoeken om er over te praten. Hoe dan ook moest ze deze week aan geld komen, stelen uit de kassa was geen optie meer. Zuchtend en een beetje bedrukt liep ze naar beneden en at snel een cracker met kaas, gelukkig scheen buiten het zonnetje en dat maakte haar blij. Volgens de weersverwachting zou het vandaag en morgen nog droog en zonnig zijn, vanaf woensdag gaven ze regen af dus bestond de kans dat haar eerste training van het nieuwe voetbalseizoen een natte kon worden. Lisa besloot lopend naar het winkelcentrum te gaan, het stukje wandelen in de late ochtendzon deed haar goed.

Het was net na elven toen Lisa door de automatische schuifdeuren de ingang van het winkelcentrum in liep en bijna op het eind aan de rechterkant was Peter z’n fruit- en groentewinkel, ze keek naar binnen en zag dat hij een vaste klant aan het helpen was. ‘Goedemorgen!’ zei Lisa toen ze de winkel betrad en het oude dametje herkende haar gelijk, ‘jij ook goedemorgen jongedame, kom je werken?’ vroeg ze er achteraan. Peter zag ze blij verrast maar ook wat vragend naar haar kijken, ‘nee mevrouw, ik moet morgen pas werken’ antwoordde Lisa en glimlachte eerst naar de klant en toen ook naar haar baas. Peter reageerde daarop, ‘ja mevrouw, ze komt nu even gezellig een bakje koffie met mij drinken…toch Lisa?’ vroeg hij wat gekscherend en Lisa knikte instemmend. Ze liep het paadje door langs de uitgestalde kratjes met fruit en groenten en toen ze aan gisteren dacht gniffelde ze even, gisterenmiddag lag ze daar namelijk zélf in de aanbieding om geneukt te worden….niet voor de klanten maar voor haar baas Peter! Het oude vrouwtje liep de winkel uit en Lisa liep achterlangs Peter naar de ruimte naast de winkel, ‘je komt vast niet voor de koffie’ merkte hij grappig op en kwam achter haar aan. ‘Nee, dat klopt…ik wil je wat vragen over wat je gisteren zei’ antwoordde Lisa en moest even denken hoe ze Peter op een voorzichtige manier kon bekennen inmiddels best interesse te hebben in wat hij gisteren aanbood, voorál omdat ze er eerst zo afwijzend op had gereageerd. Peter had meteen door wat Lisa Adriana hem probeerde te zeggen en dat ze er waarschijnlijk wat moeite mee had, ‘ik dacht het al, je hebt over mijn voorstel nagedacht?’ zei hij en maakte het daardoor wat makkelijker voor zijn blonde winkelhulpje. Lisa knikte en zuchtte even voor ze verder ging, ‘ja...enne…ahum, ik wil het eigenlijk best een keer proberen…om te kijken of ik zoiets wel kan maar voorál omdat ik heel dringend geld nodig heb’ biechtte ze op en Peter knikte begrijpend.

Er klonken toen ineens stemgeluiden uit de winkel, ‘er zijn klanten, we praten zo verder ok?’ onderbrak hij haar en vlak voor hij naar de winkel liep gaf hij haar een vijf euro biljet. ‘Haal voor mij even een saucijzenbroodje hiernaast en neem zelf ook wat’ vroeg hij onverwachts en Lisa nam het aan, ‘oké’ zei ze zacht en liep achter hem aan en glimlachte vriendelijk naar twee klanten en ging via het doorgangetje de winkel weer uit. Ze had ook best trek in een saucijzenbroodje en kocht er dus twee, snel was ze weer terug in de winkel en de klanten waren inmiddels geholpen en weg. Peter was achteren en ze gingen daar samen zitten en aten hun broodje, hij keek haar aan en gaf haar een bemoedigende knipoog. ‘Als je het écht een keer wilt proberen Lisa dan weet ik wel een geschikt en betrouwbaar iemand, een oude en goede vriend van mij’ ging Peter verder, ze keek hem aan en knikte met haar mond nog vol saucijzenbrood. Er volgde een gesprek waarin Lisa haar angst voor herkenning uitte, het mocht niet iemand uit de buurt zijn of iemand die haar kende. Tegelijk maakte Peter duidelijk dat het voor zijn vriend niet veel anders was, hij was al 21 jaar getrouwd en had kinderen van Lisa d’r leeftijd en wat jonger. Peter vertelde dat tijdens een feestje zijn vriend in een dronken bui had opgebiecht dat hij vaak fantaseerde over het hebben van een jonge niet al te dure minnares waar hij af en toe mee af kon spreken, maar omdat hij op z’n dood was dat iemand er vroeg of laat achter zou komen…had hij dit nooit aangedurfd. Lisa vond het geruststellend klinken, misschien was die vriend van Peter de juiste match om haar eerste ervaring met betaalde seks mee te beleven. Het bleef gevoelsmatig een grote stap om dit te doen, elke keer als Peter hun gesprek onderbrak en een of meerdere klanten moest helpen…wikte en woog Lisa haar beslissing weer. Peter deed heel lief en begripvol tegen haar en raadde haar aan het vooral met die ene vriend te proberen, ‘zal ik contact met hem opnemen en wat goeds voor je regelen?’ vroeg hij en ze dacht even na en knikte.

‘Oké, ik vind het goed…bel hem maar’ zei ze en realiseerde zich ineens dat ze nog niet over de prijs hadden gepraat, ze deelde aan haar baas mee dat ze het zeker niet zoals bij hem voor 50 euro ging doen. Peter gaf toe dat het inderdaad te weinig was en stelde voor om te beginnen 120 euro er voor te vragen, als het allemaal naar wens ging kon ze bij een nieuwe afspraak misschien 150 of nog wat meer vragen. Dat klonk in Lisa d’r oren al een stuk beter, ‘ja prima, dat lijkt me genoeg voorlopig…enne maak een afspraak voor vanavond of morgen als dat kan, ik zit op zwart zaad weet je!’. Peter beloofde zo snel mogelijk zijn maat te bellen, als er even geen klanten waren dan zou hij het proberen te regelen. Hij zou Lisa een appje sturen zodra hij meer wist, vlak voor ze naar huis ging vroeg ze haar baas nog om een extra gunst. ‘Je gaat de eerste keer toch wel met me mee? Anders durf ik het niet!’ vroeg ze en keek Peter met een onzekere en vragende blik aan, ‘oh eehh nou, misschien….als ik in de gelegenheid ben en mijn vriendin geen afspraken heeft gepland’ zei hij wat aarzelend en het was duidelijk dat dit verzoek hem verraste. Lisa bemerkte zijn twijfel en besefte dat ze wat meer overredingskracht moest gebruiken om er zeker van te kunnen zijn dat hij mee zou gaan, ze gooide meteen heel geraffineerd ál haar charmes in de strijd. ‘Als je met mij mee gaat dan krijg je van mij een bonus’ zei ze met zachte verleidelijke stem en Lisa keek hem wat ondeugend aan, ‘oh haha, ik ben benieuwd wat voor bonus!?’ zei hij en kon wel raden waar zijn winkelhulpje op doelde. ‘Ik pijp je een keer gratis en slik daarná alles in…goed genoeg?’ zei ze zacht en terwijl ze dat zei ging ze met haar rechterhand naar peter z’n kruis en kneep plagend in zijn lul, hij glimlachte verrast en trok haar tegen zich aan. ‘Heel verleidelijk Lisa…met nog een klein bonusje er bij, ga ik zéker mee!’ zei hij en keek haar recht in haar heldere blauwe ogen, ‘oh…wat dan?’ vroeg ze en hij kwam met zijn gezicht dichter naar dat van haar toe. ‘Ik wil een kus van je….maar dan een échte kus!’ zei hij en Lisa keek hem terug aan en voelde de spanning terwijl hij afwachtend keek en langzaam nóg dichter naar haar toe bewoog met zijn hoofd.

Ze wist even niet wat ze moest zeggen of doen, een echte kus was voor haar gevoel behoorlijk intiem. Dat was seks uiteraard ook maar op een andere manier, een kus had volgens Lisa meer met liefde of verliefdheid te maken. Ze voelde zich wat ongemakkelijk maar liet toch toe dat Peter met z’n hand onder haar kin ging en daardoor haar gezicht wat omhoog naar hem toe bewoog, ze knipperde nerveus met haar ogen toen zijn lippen haar mond toucheerden. Het verraste haar aangenaam dat hij haar eerst drie keer zacht en teder kort op haar mond kuste, daarná pas sloot hij zijn mond over haar lippen en voelde ze zijn tong er tussen bewegen. Automatisch opende Lisa Adriana haar mond om zijn tong er in te laten, Peter deed dat een stuk rustiger en gevoeliger dan Djustin dat meestal deed. Het ongemakkelijke gevoel verdween en een warm gevoel vulde haar hoofd en lichaam toen Peter z’n tong de binnenkant van haar mond verkende, tegelijk verplaatste hij zijn linkerhand achter haar hoofd en streelde haar daar. Het voelde zalig en Lisa zoog haar mond rond zijn tong en toen hij zijn andere hand langs achteren tegen haar billen duwde en haar daardoor steviger tegen zich drukte, kreunde ze zacht gesmoord in hun gezamenlijke kus en sloot genietend haar ogen. Haar veel oudere 50 jarige baas bleek dus niet alleen een geweldige minnaar maar zijn kus deed haar ook smelten en ze voelde zelfs een tinteling van opwinding in haar lendenen komen, gepassioneerd kuste ze hem terug en legde haar rechterhand weer tegen zijn kruis.

Ze masseerde met haar vingers de groeiende bult in zijn broek en toen kreunde hij ook opgewonden in haar mond, hun kus werd door hun opbouwende geilheid wilder en in een brutale opwelling opende ze de rits van Peter z’n broek. Lisa viste in een paar seconden zijn lange bananenpik uit zijn slip en pompte haar vingers er overheen, beiden zogen hun monden aan elkaar vast en Lisa melkte zijn verrassend zachte tong alsof ze een pik pijpte. Peter maakte zich toen ineens los uit hun geile intieme kus, hij hijgde opgewonden ‘oh wauw Lisa, wat kus jij lekker geil!’ zei hij en ze glimlachte bij dit complimentje. ‘Jij ook hoor’ antwoordde ze meteen en giechelde wat gegeneerd om dat zomaar toe te geven, Peter keek toen naar beneden waar ze nog steeds zijn lange pik in haar hand hield en deze zacht masserend aftrok. ‘Kijk nou toch, je hoeft er maar even mee te spelen en hij is al stijf…mmmm’ klonk zijn stem hees en opgewonden, Lisa grijnsde geil tevreden en ging ineens op haar knieën zitten. Ze hield zijn pik vlak voor haar gezicht en keek uitdagend naar haar baas op, ‘wil je een voorproefje?’ vroeg ze en zijn ogen verrieden het antwoord al. Wel leunde Peter even naar achteren en keek schuin de winkel in om te kijken of er geen klanten stonden, hij zag dat de winkel leeg was en wilde net antwoord geven maar zijn blonde winkelhulpje zoog haar warme mond al ongeduldig over zijn stijve pik en hij kreunde zacht. Lisa proefde in tegenstelling tot gisteren een wat meer zoute smaak, ze herkende de lichte urine smaak die ze bij Djustin ook wel eens geproefd had als hij vlak daarvoor geplast had. Ze vond het absoluut geen probleem en pijpte Peter z’n pik met veel plezier, met langzame bewegingen zoog ze elke keer een paar centimeter meer van zijn lange pik in haar mond en keel. ‘Mmmm wat een heerlijk voorproefje is dit, ooohh als de winkel nu niet open was dan ging je hier niet weg voor ik je een flinke beurt had gegeven!’ zei Peter met opwinding in zijn stem, Lisa was inmiddels zo geil door het kussen en pijpen dat ze daar ook behoorlijk voor in de stemming was gekomen. Ze zoog nog twee keer zijn pik diep in haar keel op en haalde haar mond er toen af, ‘mmm…een flinke beurt, dat klinkt goed’ gaf ze grif toe. Het geile moment werd ruw verstoord door geluiden die uit de winkel kwamen, ‘oh nee…klanten!’ zei Peter teleurgesteld en stopte mopperend z’n stijve pik met enige moeite terug in zijn broek. Dat was het teken voor Lisa om te gaan en Peter niet langer van zijn werk te houden, een beetje jammer vond ze het wel want nu ging ze met een onbevredigd gevoel weg en snel ging ze via de achterkant er uit.

Onderweg naar huis besefte Lisa dat er sinds een zaterdag in haar leven behoorlijk wat veranderd was, al lopend passeerden de speciale gebeurtenissen van de afgelopen dagen haar gedachten. Na 5 minuten wandelen nam ze vlak bij huis een korte route door de brandgang en hoorde ineens het geluidje uit haar telefoon komen van een inkomend bericht, ze stopte en zag dat Peter een appje had gestuurd. ‘Zo snel al?’ mompelde Lisa in zichzelf en las het, ‘Hij is zeer geïnteresseerd maar wil eerst graag een foto van je zien, kan je die sturen? Maak je geen zorgen, hij is 100% te vertrouwen! X’ luidde peter z’n bericht en Lisa moest er even over nadenken. Een foto van haarzelf naar een onbekende man laten sturen vond ze een beetje tricky en ze twijfelde, aan de andere kant had ze steeds meer vertrouwen in Peter gekregen. ‘Ach…waarom ook niet, ik moet er niet zo moeilijk over doen!’ bedacht ze ineens en besloot ter plekke een selfie te maken, ze ging tegen een stenen muurtje staan en lachte lief in de camera van haar mobiel. Twee keer maakte ze een foto en koos de beste, ze stond er best redelijk goed op en stuurde deze naar Peter toe, vervolgens liep ze verder en was na een dikke minuut al thuis. Lisa was in een goede bui en besloot haar moeder te helpen en wat schoonmaakwerk in huis te doen, ‘eerst maar eens stofzuigen’ zei ze in zichzelf en vlak voor ze deze aanzette….belde Peter haar op. ‘En…gelukt?’ vroeg ze meteen toen ze opnam, ‘jazeker…maar kan je vanavond al?’ begon Peter en ze antwoordde volmondig met een ‘ja, natuurlijk!’. Peter vertelde dat zijn maat het helemaal zag zitten en hun om kwart over acht verwachtte, Peter vroeg of ze om kwart voor acht op de hoek van de straat kon staan en zou haar met de auto naar de afspraak brengen. Lisa vond het een prima tijd, ze was nieuwsgierig en wilde al wat over deze man weten dus Peter vertelde daarom wat over zijn maat.

Zijn maat heette Jaap en was half de veertig, Peter vroeg of ze de componist Jaap van Zweden kende want daar leek hij heel erg op. Lisa moest even denken, de naam kwam haar bekend voor en straks zou ze wel even op google zoeken op zijn naam. Ze was ook blij toen Peter vertelde dat ze vanavond 150 euro ging verdienen, hij raadde haar aan zich casual te kleden en zich geen onnodige zorgen te maken. Na het gesprek was Lisa best tevreden want Peter had woord gehouden en ze zou deze week in ieder geval geld genoeg hebben voor haar schoolspullen te kopen. Voordat ze ging stofzuigen liep ze naar boven naar haar kamer en op haar laptop zocht ze die Jaap van zweden op via google, ‘mmmmm oké’ mompelde ze in zichzelf toen ze een aantal foto’s van hem bekeek. Het was in haar ogen geen aantrekkelijke man maar ook niet lelijk, hij viel zo’n beetje in dezelfde categorie als haar baas Peter. Lisa ging naar beneden en terwijl ze daar de boel voor haar moeder schoonmaakte, was ze in gedachten al bij wat haar die avond stond te wachten. Ze was best nerveus maar vond het ook ergens spannend en opwindend, nadat ze in twee uurtjes de benedenverdieping had schoongemaakt ging ze boven haar eigen kamer opruimen en rond drie uur stopte ze er mee. Bezweet van al het werk besloot ze een douche te nemen en met de speciale seks-date in het vooruitzicht, besteedde ze wat extra aandacht aan haar lichaam. Lisa scheerde haar benen, schaamstreek en poes glad en knipte en vijlde haar teen- en vingernagels en lakte ze ook meteen licht roze. Ze was best tevreden hoe ze er daarna uit zag en bekeek zichzelf in de spiegel terwijl ze wat sexy poses innam.

Peter was ook dik tevreden met wat hij had geregeld, uiteraard had hij Lisa niet alles verteld maar daar zou ze vanavond wel achter komen. Zijn maat Jaap was heel blij geweest toen hij hem belde en over Lisa Adriana vertelde, omdat ze al ruim twintig jaar bevriend waren had hij hem zelfs de speciale afbetalingsregeling die hij met zijn stelende blonde winkelhulpje had afgesproken toevertrouwd. Peter had ook verteld hoe verrassend lekker de seks met Lisa was geweest en dat zij een waanzinnig heet en geil dondersteentje bleek te zijn. Jaap had heel enthousiast en geïnteresseerd gereageerd toen Peter hem vertelde dat hij Lisa had overgehaald haar speciale talenten te gebruiken om af en toe snel wat extra geld te verdienen, heel vereerd voelde Jaap zich zelfs toen Peter hém het meest geschikt achtte om haar eerste ervaring mee te hebben. Jaap vond het een prima plan dat Peter de eerste keer met haar mee kwam, ‘dat wordt zeker vast moeilijk voor je Peter? Dan moet je wachten tot ik klaar ben met je geheime seks-vriendinnetje…of doe je mee?’ had hij als grap gezegd om hem te plagen. Die opmerking nam Peter serieus en hij vond het wel een geil idee, het leek hem wel een uitdaging om Lisa zover te krijgen om geld te verdienen en tegelijk af te betalen. Ze waren al zolang vrienden en vertrouwden elkaar, na wat overleg besloten ze om Lisa die avond proberen over te halen met hen beiden seks te hebben. Het was ook wel een beetje een soort van fantasie die misschien werkelijkheid te worden, samen een jonge geile meid te verwennen…het liefst in de vorm van een trio. Jaap was eigenaar van een groot pand waar drie gemeubileerde appartementen in zaten, één daarvan was nog niet verhuurd….de perfecte plaats om af te spreken!

Kort nadat Lisa klaar was met haar schoonheidsbehandeling, kwam haar moeder thuis. Ramona gaf haar dochter een dik compliment en knuffel toen ze de opgeruimde en schone keuken en woonkamer zag. Samen bereidden ze het eten, er waren wat kliekjes over van het weekend en Lisa maakte er een gezonde salade bij. Even later zat ze met haar ouders te eten want Monica was er nog niet, even dacht ze er aan wat haar ouders wel niet van haar zouden denken als ze zouden weten wat ze deze dagen allemaal in haar schild voerde. Ze schaamde zich er wel een beetje voor maar zette dat gevoel van zich af, tegen haar moeder zei ze dat ze die avond naar haar vriendin Fenna ging…een leugentje om bestwil. Lisa was zich na het avondeten voorál mentaal aan het voorbereiden op dit bijzondere en onbekende avontuur dat haar die avond wachtte, de spanning bouwde zich naarmate de tijd verstreek meer op. Ze moest toegeven dat het vooruitzicht haar meer en meer opwond en ze hoopte dat deze Jaap net zo’n ervaren minnaar was dan haar baas Peter, hopelijk zou ze naast de 150 euro die ze ging verdienen ook nog wat plezier beleven. Vlak voordat ze weg ging maakte ze zich licht op, ze bekeek zich in de spiegel en was redelijk tevreden. Lisa had graag wat meer sexy kleding aan gedaan maar Peter had gevraagd zich normaal en sportief te kleden, daarbij zouden haar ouders het wel verdacht vinden als ze in een sexy outfit de deur uit zou gaan. Het was vijf over half acht en tijd om te gaan, ze liep naar beneden…’ik ga hoor, doei!’ riep ze naar haar ouders terwijl ze de deur uit ging en liep naar de hoek van de straat waar Peter haar zo kwam oppikken.

…in deel 5 lees je hoe Lisa Adriana d’r eerste ervaring verliep met deze nieuwe manier van bijverdienen…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Terugbetaling In Natura - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 18353x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiëenDoor: MissT
Gelezen: 7442x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6342x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 16151x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20780x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17847x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5395x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8851x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9364x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15848x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9801x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16441x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8643x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9892x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13954x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net