Opwindend.Net
Datum: 15-09-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14991x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Vrijwilligerswerk In Het Kasteel - 2
Door Virusje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Vrijwilligerswerk In Het Kasteel - 1

Nadat ik thuisgekomen ben schaam ik me een beetje dat ik me zo heb laten gaan. Ik denk dat ik maar niet meer naar dat kasteel moet. Het was supergeil, maar toch.

Zo gaan er een paar weken voorbij, ik word nog wel eens gebeld door Jochem maar uit schaamte neem ik mijn telefoon niet meer op. Op mails reageer ik ook niet. Langzaamaan wordt het steeds rustiger, De laatste keer dat Jochem me gebeld heeft is alweer 3 dagen geleden. Ik ga er dus vanuit dat hij het laat gaan en mij niet meer zal gaan bellen.

Ik hang lekker op de bank in mijn onesie als de bel gaat. Het is 20 uur, Ik verwacht niemand, maar bezoek is altijd wel leuk. Ik loop naar de deur en doe deze open. Ik schrik. Het is Jochem en hij kijkt me boos aan. Hij duwt mij de gang in. Pakt mijn armen vast en heeft deze binnen no time achter mijn rug geboeid, mijn onesie geopend en grijpt mij hard bij mijn kutje. Ik stort een beetje in elkaar als reflex. Hij dwingt mij weer rechtop te gaan staan door mij in mijn tepel hard te knijpen. Ik krijg geen keuze dan rechtop te staan. Ik kijk Jochem in zijn ogen en zie de boosheid.

Dan duwt hij me verder de woonkamer in. Ik heb het idee dat hij al vaker naar binnen heeft gekeken, hij weet namelijk precies hoe hij mij de woonkamer inkrijgt, ondanks de vele deuren in de gang. Daar sta ik dan in de huiskamer. Mijn handen geboekt. Mijn borsten bloot richting raam gericht. Hopelijk loopt er niemand langs die mij zo kan zien staan.

Hij dwingt mij zo te blijven staan. Ik voel hem een beetje rommelen aan de handboeien en voel dat er een kant losgemaakt word. Dan voel ik dat de onesie over mijn schouders getrokken word. De mouwen gaan over mijn handen heen en daar sta ik dan met een ontbloot bovenlijf. Hij maakt de boeien weer vast en draait mij om. Hij knikt goedkeurend, dat ziet er goed uit knikt hij. Dan trekt hij de onesie over mijn billen en tikt mijn linkerbeen aan als teken dat die omhoog moet. Ik doe netjes zoals hij van mij eist en voel de pijp langs mijn voet gaan zodat mijn been vrij komt. Dan een tik tegen mijn andere voet en de onesie is uit. Ik sta nu volledig naakt in de woonkamer, nou ja bijna naakt, ik heb namelijk nog een setje handboeien om mijn polsen heen. Angstig kijk ik naar buiten of ik daar niemand zie lopen. Gelukkig woon ik in een vrij rustige straat waar niet zoveel gebeurd. Dan voel ik iets over mijn mond gedaan worden.

Voor mijn gevoel 1 seconden later sta ik met mijn borsten tegen iets onzichtbaars aan, mijn benen worden door iets gespreid, maar ik kan niet zien waardoor. Wel zie ik de straat van een hoog en er begint een schaamtegevoel omhoog te komen. Ik kan geen kant op. Hij heeft me zo vastgezet dat mijn armen achter mijn rug zo hoog mogelijk zitten. Het lijkt alsof die ergens aan hangt waardoor ze zo hoog vast zitten. Ik kijk naar de straat en zie Jochem naar boven kijken. Hij heeft iets in zijn hand. Hij gaat ermee wijzen en ik word in het licht gezet. Hij heeft dus een zaklamp in zijn hand. Doordat ik nu extra opval schaam ik me rot. Ik zie af en toe een flits licht, wat raar is want het zou helemaal niet gaan regenen. Dan wordt het weer donker.

Na een paar minuten hoor ik voetstappen de kamer inlopen en Jochem zegt dat ik er geil uit zie. Hij geeft mij een tik op mijn billen. Hij vind dit zo’n lekker gezicht dat ik nog een paar tikken van hem krijg. Mijn billen kleuren voorzichtig dus hij gaat nog even met tikken geven tot ze mooi rood gekleurd zijn. Ik vind dit zelf ook wel een heel lekker geil gevoel en Ik voel dat ik hier nat van begin te worden. Hij staat bijna in mijn kutje te kijken en ziet dat deze nat begint te worden. Ik voel dat hij zijn vinger door tussen mijn schaamlippen gaat en er ontsnapt een klein kreuntje. Dan doet hij het nog een keer, maar zijn vingers blijven nu hangen bij mijn kutje. Hij doet er een vinger in, voelt aan mijn g-spot en nu word ik er nog geiler van. Langzaamaan wint de lust het van de schaamte. Ook Jochem heeft dit door. Hij maakt mijn benen en armen los, ik moet me omdraaien en hij tilt mij over zijn schouder heen richting mijn bed. Hij smijt mij op het bed. Dan zie ik dat hij hier touwen heeft vastgemaakt aan de poten. Ik moet hogerop gaan liggen en hij begint mijn handen vast te maken. Dan mijn benen. Dan gaat hij met zijn knieën naast mij op het bed zitten en ik voel een touw onder mijn rug doorgetrokken worden. Die ene kant dit nu een lus. Hij pakt mijn borst beet en maakt de lus vast vond mijn borst. Dan trekt hij het touw aan en zij mijn borst stijf opstaan terwijl hij iets naar de zijkant getrokken word. Hij doet hetzelfde met de andere borst. Dat zit er heerlijk geil uit. Als hij hiermee klaar is hoor ik de deurbel gaan. Jochem maakt gouw het touw vast en haast zich naar beneden. Dan hoor ik meerdere voetstappen tegelijk naar boven komen. Ik meen 2 paar te horen. De deur gaat weer open en ik hoor Jochem zeggen dat ik bijna klaar ben voor vervoer. Hij loopt naar mij toe, de tweede persoon blijft in de deuropening staan waardoor ik diegene niet kan zien. Jochem maakt mijn armen en benen weer los en zegt mij op te gaan zitten. Hij gaat achter mij zitten en houd weer iets tegen mijn mond.

Voor mijn gevoel weer een seconde later open ik mijn ogen. Maar ik voel al dat het hier kouder is. Mijn ogen krijg ik niet open, er ligt iets overheen, iets vaneen blinddoek of zo. Maar ik weet het zeker. Ik ben weer in het kasteel.

Ze hebben me meegenomen naar het kasteel. Ik lig net zoals ik net op bed lag. Mijn benen wijd, mijn armen omhoog en kan geen kant op. Ik voel in mijn kutje iets heen en weer gaan. Het voelt heerlijk, maar mijn hoofd licht achterover, ik kan dus niet zien wat het is. Roepen lukt niet, er zit iets in mijn mond. Als ik probeer te gillen hoor ik een gesmoorde gil, meet niet.

Na even zo te hebben gelegen hoor ik voetstappen dichterbij komen. Zo schatje hoor ik de stem van Jochem zeggen. Als jij niet wil komen naar het kasteel halen wij je wel op. Je buren vonden het heerlijk om je naakt te zien en je buurman vond je heerlijk geil kutje hebben. Hij heeft even lekker lopen soppen erin. Maar geen zorgen hij heeft niet met zijn pik erin gezeten, dat is alleen voor mij en onze collega’s. Ik schrik. Hoezo heeft de buurman dat gedaan en waarom heeft hij dit toegelaten? En hoezo voor de collega’s? Ik krijg geen kans om er verder over na te denken want ik voel mijn armen en benen uit elkaar getrokken worden. Het is mij duidelijk. Ik lig op de rad tafel en voel dat ik steeds verder uit elkaar getrokken word. Naast dat mijn benen “langer” getrokken worden worden ze ook nog wijder uit elkaar getrokken. Het ding dat in het uit mijn kut gaat, gaat steeds sneller en ik word er steeds geiler van. Het duurt niet langs voor ik kreunend klaar kom. Het ding wordt uit mijn kutje gehaald.

Ineens voel ik 2 handen op mijn heupen, er wordt weer iets in mijn kutje geduwd, Dit is wel iets anders, maar voelt ook heerlijk. Nadat ik het heerlijk in en uit mijn kutje voel gaan schrik ik van nog een paar handen. Deze worden over mijn borsten heen gelegd. Mijn hoofd wordt iets rechter gelegd het ding uit mijn mond gehaald. Steek je tong uit hoor ik door een vreemde stem zeggen. Ik doe zoals gezegd word en steek mijn tong uit. Dan voel ik iets en wil eraan gaan likken. Dan voel ik dat er meer druk op mijn tong komt. Ik lik harder en bedenk me dat het een kutje is. Ik lik alsof mijn leven eraf hangt. Heerlijk gewoon dat ding in mijn kut en het vocht dat over mijn gezicht heen komt. ik word hier nog veel geiler van en begin zachtjes te kreunen. Het ding in mijn kut gaat steeds harder in en uit en het kutje op mijn tong begint ook steeds meer te bewegen. Een van de handen laat mijn heup los en aait over mijn clitje heen. Het duurt niet lang voor ik kaar kom. Ook het ding in mijn kut begint te pulseren waarbij ik een zware kreun hoor. Het kutje op mijn tong houd het ook niet meer en ook daar hoor ik een geile kreun vandaan komen. Zo komen we gezamenlijk klaar. Heerlijk gewoon. De blinddoek wordt van mij afgehaald en ik kijk langs het kutje in de ogen van Danielle. Zij gaat van mij af zodat ik naar beneden lang kijken. Daar zie ik Herman liefdevol naar me kijken. Zijn pik zit nog in me en pompt nog zachtjes door. Het voelt zo heerlijk dat ik mijn kuitspieren nog even extra aanspan. Ik voel zijn pik alweer iets harder worden. Ik vraag hem mij hard te neuken. Hij geeft hier gelijk gehoor aan. Ik hoor onze lichamen hard botsen. Zo hard dat het niet lang duurt voor Herman nog een keer komt.

Dan hoor ik danielle zeggen dat dat ze het heerlijk vond en dit wel vaker mee wil maken. Ik hoor Jochem zeggen dat dit ook wel vaker gaat gebeuren. Mijn benen en armen worden weer losgelaten. Ik mag langzaam omhoog komen zitten en als het goed met me gaat moet ik gaan staan van Jochem. Hij kijkt mij diep in de ogen. Zonder iets te zeggen ga ik echter hem aan lopen en we lopen naar de binnenplaats. Bij een van de schandpalen houd hij stil en dwingt mij in een schandpaal te gaan staan. Hij maakt hem vast en zegt. Zo dit wordt je straf en hij loopt weg zonder zich nog verder nog om mij te bekommeren.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: Opwindende Werkzaamheden - 1Door: Rock
Gelezen: 9941x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Marokkaanse, Anaal, Kopieerapparaat, Advocaat
17-02
8.9
:: Collega Eindelijk Geneukt - 6Door: Johan
Gelezen: 4822x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
9.0
:: Collega Eindelijk Geneukt - 5Door: Johan
Gelezen: 7600x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
13-02
8.7
:: Verassing Na WerkDoor: Joshua
Gelezen: 6488x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.3
:: Een Druilerige DinsdagDoor: Glacian
Gelezen: 11572x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-02
8.6
:: Collega Eindelijk Geneukt - 4Door: Johan
Gelezen: 10433x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.6
:: In Tijdelijke Dienst... - 8Door: Tinar
Gelezen: 6856x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-01
8.7
:: Collega Eindelijk Geneukt - 3Door: Johan
Gelezen: 15660x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Vingeren, Neuken
26-01
8.8
:: Collega Eindelijk Geneukt - 2Door: Johan
Gelezen: 23925x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Massage, Neuken
23-01
8.5
:: Collega Eindelijk Geneukt - 1Door: Johan
Gelezen: 32548x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-01
8.5
:: Beheerder Van Een... - 6Door: 1969beer
Gelezen: 6533x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-01
8.8
:: Surveilleren Met EvaDoor: Nate
Gelezen: 20102x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, Overspel, Collega, Beffen
14-01
8.6
:: VarkensknuffelenDoor: Pieter
Gelezen: 13321x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega
29-12
8.2
:: CharlotteDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 27052x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega
23-12
8.5
:: Monique Gedwongen...Door: LilithBBW
Gelezen: 35709x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Escort, Gedwongen, Pijpen, Collega,
19-11
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net