Opwindend.Net
Datum: 22-02-2014
Stemmen: 92x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 9761x
Lengte: Gemiddeld
Dunja
Door Hubert - Zoek naar meer...

Een week geleden ben ik als jobstudent aan de slag gegaan als magazijnier bij een meubelzaak. Ik ben een van de twee werknemers. Mijn taak bestaat erin de door de klant bestelde goederen in het magazijn op te halen en naar de verpakkingsafdeling te brengen. Ik heb daarvoor de beschikking over een elektronische wagentje waarmee ik langsheen de enorme gangen maneuvreer. Sommige vinden het misschien saai werk, maar ik doe het graag. Ik heb een leuk collega. Ik moet toegeven dat het soms wel hard labeur is. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij. Ik kan het soms nogal hoge tempo best aan.

Ik zal me misschien even voorstellen. Ik ben Dunja, ben zestien jaar oud en van Turkse afkomst. Ben vrij klein, amper 1m64 en weeg ongeveer 52kg. Ik heb halflang zwart haar en donkere ogen. Ene rond altijd lachend gezichtje. Heb redelijk grote borsten. Rond, stevig. Een platte buik. Mijn kutje is helemaal glad geschoren. Ik hou niet zo van dat behaarde gedoe.

Het gebeurde toen ik een vrij scherpe bocht nam en de door mij gestapelde pallet met goederen begon over te hellen met het resultaat dat alles met een luide plof op de grond viel. Gelukkig dat het etenstijd was, dat er niemand meer in het magazijn was. Of toch?

'Een ongelukje?' Benny, kam op me afrijden. Ik keek op en knikte. 'Ja, Benny,' zei ik. 'De bocht te scherp genomen denk ik.' Benny was al van zijn elektronische wagentje gesprongen en begon meteen de dozen te stapelen. 'O, maar dat zal ik wel doen, hoor.' Benny schudde van nee. 'Daar zijn collega's toch voor?' zei hij en keek me aan en lachte. 'Dat is zo,' meende ik. 'Een geluk dat je nog niet gaan eten was.' 'Ik werk eerst mijn bestelling af,' zei hij. 'Ga zo wel eten.' Ik keek Benny aan en stapelde mee. Het waren immers mijn dozen die verspreid op de grond lagen. Doordat ik me voorover moest buigen om dozen die op de grond lagen op te rapen, viel mijn oranje topje open en hadden de blauwe ogen van Benny vrije inkijk. En dat hij keek, daarvan kon ik zeker zijn. Elke man keek immers als hij de kans zou krijgen. 'Hoe vind je ze?' vroeg ik hem terwijl ik stapelde. 'Lekker!' Antwoorde hij vrij onverwacht en grinnikte. 'Had het niet verwacht,' ging hij verder. Ik was me ondertussen wel al bewust van het feit, dat Benny altijd en overal een antwoord op wist. 'Dank je,' zei ik. 'Mijn vrouw zegt dat ik ook tieten begin te krijgen,' zei hij en klopte op zijn bierbuik. 'Dat zal wel bij de leeftijd horen zeker?' 'Hoe oud ben je dan?' vroeg ik. 'Zessenvijftig,' antwoordde hij. 'Veertig jaar verschil,' meende ik. 'Zullen we onze tieten is vergelijken? We zijn toch alleen. Of niet?' Benny keek me aan en knikte. 'Tot twee uur,' zei hij. 'Dan komt de baas terug.' 'Dan hebben we de tijd,' zei ik.

Ik trok mijn oranje topje uit en gooide het achteloos op de op elkaar gestapelde dozen. Benny volgde mijn voorbeeld en trok zijn T-shirt uit. Zijn bierbuik was nog dikker dan ik eerst gedacht had. Met een hand haakte ik mijn BH los en gooide hem op mijn topje. 'Die van jou zijn groter,' stelde hij vast en legde zijn handen op mijn borsten. Mijn tepels werden hard. 'Al geneukt?' vroeg hij. 'Wat denk je?' Ik knoopte zijn broek open, ze gleed naar zijn enkels, en stroopte zijn onderbroek tot kniehoogte. Een enorme penis sprong tevoorschijn. 'Wauw! Wat een kanjer!' 'Lekker beestje, hť?' Met beide handen trok ik de voorhuid terug. Een enorme paarskleurige eikel kwam tevoorschijn. Eenentwintig cm,' melde hij trots. 'Zes cm dik,' voegde hij er even trots aan toe. 'Laat je broek zakken.' Ik knikte en trapte mijn broek op de grond en tok mijn slipje uit. 'Kaal,' stelde hij vast. 'Dat is eens wat anders. Mijn vrouw vindt dat maar niks,' zei hij. 'Vind je het leuk?' 'En of ik het leuk vind.' Met nog steeds zijn enorme lul in mijn handen keek ik hem recht in de ogen. 'Eenentwintig cm?' ik lachte en gooide geleund, tegen een stapel dozen, mijn hoofd naar achter.

'Neuk me!' Riep ik. 'Ram me, Verdomme!' Benny begon te lachen en bracht zijn enorme lul in me. Ik spreidde mijn benen en voelde hoe het enorme monster in me tekeer ging. De bewegingen werden alsmaar heftiger en feller.

'Neuk me! Neuk me! verdomme! Rammen!' Riep ik uit. Benny legde zijn hoofd naast het mijne. ik voelde zijn hete adem in mijn nek. Voelde hem hijgen. De enorme lul ging nu als een waanzinnige tekeer. 'JJJJJAAAAA! JJJJJAAAAA! JJJJJAAAAA! JJJJJAAAAA!' Ik gilde als een bezetene. Voelde de enorme lul tegen mijn baarmoeder kletsen. Telkens weer. Keer op keer. 'NNNEEEUUuKKK MMMEEEE!!!' 'JA!JA!JA!JA!' Gilde nu ook Benny. 'JA!JA!JA!' Enkele seconden voelde ik zijn warme zaad tegen de wand van mijn baarmoeder spuiten.

Enkele minuten later zaten we samen in de refter en genoten nog na van de heerlijke neukpartij.

Zoek naar meer verhalen van Hubert...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: Nieuwe Collega MoniqueDoor: T_dG
Gelezen: 12015x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Werk, Pijpen, Slikken
16-07
8.6
:: Een Dag En Nacht In BelgiŽDoor: Biest038
Gelezen: 9871x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Tiener
13-07
8.1
:: Esmeralda - 2Door: Mt1984
Gelezen: 13650x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling School
03-07
8.9
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 25242x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiŽenDoor: MissT
Gelezen: 10780x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.5
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 7516x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 20103x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 29103x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 21312x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 6677x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 9774x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 10129x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 16787x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 10215x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 22127x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 532