Opwindend.Net
Datum: 06-06-2015
Stemmen: 78x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 21552x
Lengte: Gemiddeld
Waterbouw - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Tijdens de zomerperiode is het in de beschoeiing altijd een drukke tijd. Het meeste hebben we dan te doen met goed gesitueerde mensen die niet op een extra euro hoeven te kijken. Ik werk met een collega die meestal na het werk gelijk naar huis gaat. Ik blijf dan aan boord van onze werk boot. Geert is mijn maatje en woont alleen en heeft sinds kort een vriendin. Ik ben alleen staand. Mijn naam is Abdul. Omdat wij vaak in het water staan hebben we waadpakken aan. Je kent ze wel die rubbertuinbroek pakken met laarzen er aan vast.

Vorig jaar moesten we in Delft langs de Schie aan het werk en dat was een klus die drie weken zou duren. Een grote klus dus en omdat het alweer s zomers weer was een lekker werk. De man waarvoor we werkten was een gemakkelijk type. We mochten het schip laten liggen als we klaar waren met werken en dat scheelde veel uren omdat normaal gesproken naar een ligplaats gezocht moest worden.

Geert zei op een gegeven moment dat hij de indruk had dat de vrouw des huizes steeds naar ons gluurde als ze op de boven verdieping was of als ze een boek lag te lezen in de tuin. Na een paar dagen toen we koffie wilden zetten bleek dat de water tank leeg was. Nu is dat een stomme fout want als we brandstof tankten moesten we ook drinkwater innemen en dat waren we de laatste keer vergeten. Ik zei “ Geert ik loop even naar het woonhuis en vraag of ik de tuinslang even mag gebruiken” Toen ik bij de woning aan kwam klopte ik op de deur en even later kwam Chanti in haar ochtend jas en vroeg waarmee ze ons van dienst kon zijn. Ik vertelde dat we zonder water zaten. We mochten de tuinslang gebruiken maar die bleek te kort .Ik zag nu dat ze geen BH aan had en dat de jongens los in de jas stonden. Ze zag mij kijken en sloot de jas iets hoger en weg was ze weer.

Een half uurtje later kwam Chanti naar ons en bood ons koffie aan. We hebben even gebabbeld en ik merkte dat er iets groeide tussen haar en mij. Om vier uur ging Geert naar huis en ik ruimde het laatste gereedschap op en ging in de kombuis zitten met een biertje. Na korte tijd kwam Pieter de man van Chanti en die zei” Wij steken straks de barbecue aan en als je zin hebt kan je met ons mee eten. Chanti heeft runder en lams vlees gehaald want ik denk dat jij geen varkensvlees eet dus als je zin hebt je bent uitgenodigd”. Ik zei dat ik dan eerst even ging douchen want zo kon ik niet verschijnen” En weg was ie weer. Ik deed m’n waadpak uit en stond in m’n slip en op dat moment kwam Pieter terug en zei” Je kan binnen douchen Chanti pakt even een paar doeken voor je” Ik schrok en verontschuldigde me maar Pieter zei “ Je kan zo naar binnen lopen want je hebt je zwemshort al aan zie ik” Ik pakte een schone boxer en liep met Pieter mee.

Eenmaal binnen riep Chanti dat ze boven was en dat ik kon komen. Ik liep op m’n slippers naar boven en verbaasde me over de luxe die deze mensen ter beschikking hadden. Zij liep nog in haar bikini zag me kijken en zei “ Je kunt douchen of in bad wat jij wilt maar over een half uurtje gaan we denk ik eten” Ik besloot te douchen en ik voelde het warme water over mijn lichaam lopen en fantaseerde over Chanti die ik nog steeds op de boven verdieping hoorde zingen. Ik streelde mijn penis maar moest daar snel mee stoppen anders zou het masturberen worden. Toen ik me afdroogde zei Chanti” Dat is toch lekkerder als je zo de ruimte hebt. Op dat bootje zal geen feestje zijn denk ik”. “ Het is inderdaad behelpen want daar kon je net draaien en dat was het. Hier kan je met z’n vieren nog wel douchen met al die sproei koppen aan de muren”. Chanti lachte een beetje geheimzinnig en we liepen naar beneden waar alles op het terras in gereedheid was gebracht door Pieter.

Tijdens het eten zorgde Pieter voor de drankjes en de gesprekken gingen van het werk naar privé. Zo vertelde Pieter dat hij voor een grote aardolie maatschappij werkte en vaak onverwacht meerdere dagen weg moest. Chanti bleef meestal thuis want die vermaakte zich wel. Maar omdat haar vriendin en haar man kort geleden verhuist waren miste ze het contact met hen wel erg. Ik loste een schot voor de boeg en zei” Ja wie mis je nu meer de vriendin of de vriend?”. Ze lachten en Pieter zei.” Wij missen ze alle twee. We hebben een open relatie en hebben beide bi gevoelens dus je begrijpt dat het dan moeilijk is. We gaan wel eens naar een paren club maar dat is voor een avondje en we willen eigenlijk weer een vast bevriend stel in ons midden. We hebben een alleen staande bi vriendin en die komt dit weekend logeren maar dat is anders dan een stelletje”.

Chanti keek me aan en zei” De vriendin (Bep) was een goed uitziende vrouw om mee te shoppen en van alles te doen. We hebben één keer onverwacht seks gehad. Toen vertelde ze het volgende. We gingen een weekje zonnen en lagen samen in Griekenland op de hotel kamer. Hadden behoorlijk veel gedronken en al snel ging het over seks. Omdat Pieter en ik Bi zijn wilde Bep het ook proberen. Het begon zoals toen ik een schoolmeisje was. Eerst een beetje kussen en Bep was erg gehaast want m’n tieten vergat ze totaal. Ik moest echt de rem er op gooien. We hebben toen eerst gedoucht en ik heb mezelf goed geschoren. Bep vond dat er wel geil uitzien en wilde ook een kale doos. Toen ik Bep ook geschoren had was het hek van de dam. We zoenden en ik streelde Bep d’r borsten. Die van haar waren dubbel E dus ik had m’n handen vol toen we elkaar likten gebeurde er iets met me wat ik nog nooit beleefd had Bep was met haar tong m’n clit aan het bewerken en toen ze met haar vingers mijn kut in ging kwam ik spuitend klaar ”.

Ik wist niet wat ik hoorde en zei tegen Pieter “ En wat vond jij er van”?. “ Eerst vond ik het vreemd maar toen Bep en haar man hier waren hebben we na wat drankjes wat geknuffeld en later op de avond hebben we spetterende seks gehad. Eigenlijk niet anders als nu. Lekker eten wat drinken en dan party time”. Chanti zei” Als ik zo kijk gebeurd er bij jou ook het één en ander. Ik heb regelmatig gezien als je alleen op de boot was dat je in je blootje liep. Als je naar het toilet ging zag ik je staan omdat het patrijspoort altijd open staat. Hier had ik geen antwoord op want dat patrijspoort staat altijd open om nare luchtjes kwijt te raken. Pieter zei plotseling “Jij zit al een aantal dagen op die boot en Chanti wil graag een keer met je spelen” Ik was afgebluft en Chanti zei “Ik heb met een verrekijker gekeken en weet wat jij in huis hebt en daar wil ik ongeremd van genieten. Het is nu donderdag en als je het weekend niets te doen hebt ben je van harte welkom. Er zal nog een vriendin van ons José komen en dan maken we er een heet weekend van.

We gingen eerst eten en regelmatig raakte Chanti me aan en maakte dan opmerkingen die iets dubbelzinnig waren. Tijdens het eten dronk Pieter meer dan gebruikelijk en de BBQ was nog niet uit gebrand of Pieter zei” Ik heb denk ik iets teveel gedronken en ga naar boven”. Chanti lachte en zei” Zo simpel gaat dat als je teveel drinkt” Pieter riep toen hij boven was dat de logeerkamer zijn domein was.

Samen zetten we alles in de afwasmachine waarbij ze tegen mij aan duwde als ik voorover stond om iets in de vaatwasser te zetten. Dat geilde mij behoorlijk op en toen ik mijn handen leeg had stapte ik opzij in plaats van het bestek aan te pakken. Chanti stond nu voorover en ik duwde mijn half harde penis tegen haar billen aan. Ze kreunde zachtjes en zei” Abdul je hebt je handen vrij speel met me” Ik vroeg nog hoe het met Pieter zat maar ze zei” Dit wilden we graag en hij gunt mij dit daarom is hij in de logeerkamer gaan slapen zodat wij straks alles kunnen doen wat we willen”. Dit was voor mij het startsein en gelijk maakte ik haar bovenstukje los en haar borsten kwamen vrij. Omdat ze voorover stond en ik achter haar kon ik haar borsten niet zien maar voelde haar grote tepels toen ik mijn hand er tegen aan drukte. Chanti ging rechtop staan en draaide zich en toen ik haar tieten zag die zeker EE125 waren en iets hingen was ik verbaast door haar grote tepels. Deze waren zo groot als de top van mijn pink.

Veel tijd gunde ze me niet want gelijk voelde ik haar hand mijn boxer in gaan en mijn penis pakken. Langzaam deed ze mijn boxer uit en zei” Gevoeld heb ik hem nu wil ik hem zien en proeven die grote besneden pik van je”. Mijn boxer viel op mijn enkels en Chanti ging op haar knieën en likte aan mijn eikel terwijl ze trekkende bewegingen maakte met haar hand terwijl haar andere hand mijn ballen masseerde. Ik speelde met haar tieten en trok zacht aan haar tepels. Het leek dat ze nu nog groeiden en ze zei “ Trek er maar harder aan want ik hou van wilde seks en het doet geen pijn en als je het goed doet kom ik klaar als je aan mijn nippels trekt”

Toen ze uitgepraat was nam ze mijn pik in haar mond en zei” Deze is te dik om gelijk keeltje te neuken dus eerst voorzichtig beginnen, daarna zien we wel verder. Ze likte en zoog zoals ik nog nooit gepijpt was. Ik speelde met haar tepels en trok steeds harder aan haar tepels. Chanti begon te kreunen en harder te zuigen. Of dit het teken was wist ik toen nog niet maar ze nam mijn pik steeds iets dieper in haar mond en ik voelde dat ik haar keel raakte en kreunde ook dat het heerlijk was wat ze deed. Toen plotseling kwam ze klaar begon nog heftiger te zuigen en toen voelde ik mijn orgasme opkomen en kneep extra hard in haar tepels en Chanti zei “ Spuit Abdul spuit in mijn mondje”. Ze trok en likte en toen de eerste straal uit mijn pik kwam spoot ik deze half in haar mond en gedeeltelijk op haar wang. Ze bleef door trekken en ik spoot nog vijf stralen sperma in haar mondje en op haar gezicht. Dit vond ze geil want de hand die mijn ballen gemasseerd had bracht ze naar haar gezicht en smeerde alles uit over haar gezicht en de druppels die op haar tieten kwamen smeerde ze ook uit terwijl ze kirrende geile geluidjes maakte. “ Kom we gaan naar boven douchen en naar bed” Toen we boven kwamen had Pieter een A4tje op de douche deur gehangen en hierop stond” Veel plezier met Abdul ik hou van je “ We stapten de douch binnen en wasten elkaar onder de warme water stralen. Wat er verder gebeurde vertel ik in het vervolg .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Waterbouw - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17798x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiëenDoor: MissT
Gelezen: 7157x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6258x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15874x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20212x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17617x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5306x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9311x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9772x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16345x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8572x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9844x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net