Opwindend.Net
Datum: 14-06-2015
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 9757x
Lengte: Lang
Waterbouw - 3
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Waterbouw - 2

Lees eerst de belevenissen in Waterbouw en Waterbouw 2 en je rolt zo weer in mijn belevenissen met een stel uit Delft. Na mijn heftige nacht in het woonhuis van de opdrachtgever liep ik de hele dag opgewonden te werken. Geert mijn collega maakte steeds grapjes over de BBQ van gisterenavond. En als Chantal in de tuin was keek ze als een verliefd meisje naar me. De hele dag werd er steeds iets de tuin in gebracht. Eerst een grote partytent later ligstoelen en er werd een buiten keukengeplaatst. Geert zei” Ze hebben het weekend weer een feestje en ik denk dat dit groter is als wat jij gisteren mee maakte”

Toen het een uur of tien was pakte Geert een slang die hij had meegebracht en vroeg of hij de watertank mocht vullen. Toen dit geen probleem bleek te zijn koppelde hij deze aan de tuinslang van de bewoners en vulde de watertank van de boot. Chanti verzorgde de koffie en een stuk taart er bij. Nadat we de koffie op hadden begonnen we weer met de schoeiing en net na de lunch kwam Pieter de tuin in en zei” Mannen ik denk dat het voor vandaag genoeg is. Ik heb jullie de afgelopen dagen zien buffelen of dat je leven er van af hing. Het is bijna twee uur en ik betaal gewoon de hele dag aan jullie werkgever dus ik zou zeggen” Het weekend is begonnen en ik zie jullie maandag weer terug”. De boot kan blijven liggen. Veel plezier”. Hij trok z’n knip en we kregen alle twee €50.00.

Geert ging helemaal uit z’n dak en zei “ Ik koop een mooie bos bloemen voor mijn vriendin en daarna gaan we lekker samen een terrasje pakken. Wat ga jij doen Abdul” Ik vertelde dat ik nog zou kijken hoe alles zou lopen en korte tijd later was Geert verdwenen. Na vijf minuten kwam Pieter die aanbood dat ik binnen kon douchen en daarna zouden we even inkopen gaan doen. Toen ik binnen kwam zag ik Chanti nergens en Pieter vertelde dat ze José was gaan ophalen. Een kwartiertje later liepen we naar de auto en gingen naar de bakker en de slager. De slager sneed alles naar wens en Pieter zei” Ik loop even naar hier iets verderop en ben zo terug. Als jij nog iets lekkers weet vraag er om want deze slager weet veel en met hem kan je alles over vlees en kruiden bespreken”. De slager kruidde het lams vlees zoals ik vroeg en maakte er drie verschillende porties van en verpakte ze ook apart. Hij complimenteerde mij met mijn keus en even later kwam Pieter terug en rekende af en verlieten we de slagerij.

Toen reed Pieter naar een seksboetiek. Daar werden nog wat speeltjes gekocht en toen ik dacht dat we alles gehad hadden stelde Pieter voor nog wat kleding te kopen. Dit was een voorstel van Chanti. Ik protesteerde maar geld speelt geen rol zei hij en anderhalf uur leek ik wel een directeur. Ik had een mooi jasje met een overhemd, een vlotte pantalon met bijpassend vest en een aantal boxers. Ik wist niet wat me overkwam maar hier werd binnen een uur meer geld aan mijn kleding uit gegeven dan ik per maand verdiende.

Toen we thuis kwamen stond de auto van Chanti al op de oprit. Bij binnenkomst werden wij hartelijk begroet door de dames. Ik stond met open mond toen José aan mij voorgesteld werd. Een Indische schoonheid met lang donker haar met alle rondingen op de juiste plaatsen en ik denk een jaar of 25 oud. Ze deed een stap naar voren toen ik haar de hand wilde schudden maar dat was niet de bedoeling want ze begroette mij met drie kussen. Chanti kuste me hierna en zei” Wat zie je er heerlijk uit in dit pak. Heel iets anders dan het pak dat je vanmorgen aan had”. We dronken een kopje koffie en gingen in de tuin zitten. Na een uurtje werd het vlees bezorgd en binnen het uur werden de eerste kledingstukken uit gedaan. José en Chanti gingen topless en Pieter en ik zaten in onze boxers. Ik had me voorgenomen om niet te veel te drinken om dit weekend zo bewust mogelijk te beleven.

De BBQ ging aan en Pieter en ik bemande het vuurtje en verzorgden alle hapjes. Ik merkte dat Chanti geil werd want ze maakte allerlei toespelingen. José deed er nog een schepje op en even later toen ik met twee bordjes naar de dames liep werd mijn boxer naar beneden getrokken door Chanti en gelijk pakte José mijn half stijve penis vast en zei” Dat ziet er lekker uit schat. Je hebt niets te veel gezegd. Daar heb ik wel een plekje voor. Ik moet alleen wel zeker weten of Abdul dit wel graag wil” en gelijk keek ze me met een geile glimlach aan. Toen ik de bordjes afgegeven had zag ik dat Pieter ook in z’n blootje zat en rustig over zijn penis wreef.

Ik liep weer naar de BBQ en legde voor Pieter en mij zelf wat op een bordje en liep naar hem en voordat hij het bord aanpakte voelde ik zijn hand om mijn piemel. “ Wat een prachtige grote pik heb jij Abdul. Ik heb nog nooit een besneden penis in m’n hand of mond gehad” Ik keek hem aan en zei “ Ik denk dat wij ook van elkaar gaan genieten. Ik keek om en zag Chanti en José elkaar innig zoenen en José masseerde een tepel van Chanti die zich hierna losmaakte en ging staan en haar broekje ook uit deed. José volgde haar voorbeeld en daar zaten we dan alle vier naakt te genieten van het vlees van de BBQ en wat we elkaar lieten zien. Chanti liep nu naar de BBQ en zette het rooster iets hoger en liep naar Pieter en knielde voor z’n ligbed en nam zijn penis in haar mond en bewoog haar hoofd een paar keer op en neer en zei” Deze worst is niet zo gekruid dan wat ik net tussen m’n lippen schoof maar hier wil ik het hele weekend van genieten en de worst van de slager ben ik zo snel vol van.

José kwam bij mij zitten en begon met m’n penis te spelen. Zij had nog nooit een besneden penis verwent en wilde er veel van genieten. Haar schoonzus had verteld wat zij mee gemaakt had de voorgaande dag. Ik was te geil om verder vragen te stellen en begon met haar borsten te spelen. Haar tepels werden behoorlijk groot maar minder dan die van Chanti maar wel keihard. Het fijne vond ik dat ze zo groot waren. José vroeg” Vind je ze lekker? Puur natuur dus geen implantaten”. Veel tijd om te zien wat er om ons heen gebeurde hadden we niet. José kwam voorover en vol overgave kusten we elkaar. Spelenderwijs draaiden we iets en ik likte haar tepels en speelde met haar borsten en zij zakte af en even later voelde ik haar lippen mijn harde pik omsluiten. Ook José had de zelfde techniek als Chanti en pijpte me zonder haar handen te gebruiken om te trekken en speelde met mijn ballen. Even later voelde ik een vinger mijn sterretje masseren en een beetje druk om die vinger binnen te brengen. Ik was zo druk met haar bezig en speelde even met haar schaamlippen en voelde dat zij ook gepiercet was. Chanti had een knopje en José een ringetje.

Ondanks haar mooie huidskleur zag ik dat haar clitoris donkerder was en behoorlijk gezwollen. Ik voelde hoe nat ze was en toen ik een vinger in d’r kutje stak zuchtte ze diep en zei” Lekker Ab je maakt me gek”. Ik likte en voelde dat mijn ballen borrelden en maakte dat kenbaar. José was niet te stoppen en zei” Spuit maar lekker en ga door want ik kom ook haast. Spuit dan spuitttttt ”. José begon te schokken en beleefde dit weekend haar eerste orgasme. Dit werd mij teveel en ook ik kwam klaar in haar mondje en zonder schroom slikte ze alles gewoon door en zoog en likte tot er niets meer uit kwam.

Chanti was nog druk bezig en Pieter genoot zichtbaar van zijn pijpbeurt. José haalde een drankje voor ons en zette het rooster weer iets lager zodat we weer iets op de BBQ konden leggen. We hoorden dat Pieter en Chanti ook luid kreunend klaar kwamen. En even later zaten we met z’n vieren bij elkaar. “ Niets teveel gezegd hé “ zei Chanti. José zei gelijk zonder twijfel” Een heerlijke man een bijzonder exemplaar> waarom vindt jij die nou altijd”. Pieter nam het woord en zei” Op tafel binnen liggen twee enveloppes Op één staat een grote J. Als je die even wilt pakken dan spelen we straks verder”. Jose stond op en toen ze naar binnen liep keek ik haar na. Wat een mooie vrouw is dit dacht ik. Maar gelijk werd ik opgeschrikt door Pieter die zei” Een snoepje hé Abdul?”. Ik knikte en stond op om het vlees om te draaien.

Ik hoorde een gil van vreugde en gelijk kwam José de tuin in rennen en omhelsde Pieter en Chanti. Ik begreep er niets van maar José vertelde dat Pieter en Chanti het huis hadden gekocht en dat zij daar de rest van haar leven kon gaan wonen. Het was het huis dat naast de buren van Pieter stond en toen keek hij mij aan en zei tegen mij ” Als jullie hier klaar zijn met de beschoeiing gaan jullie door bij onze buren en daarna bij het hoekhuis van José. Er is één voorwaarde” Je mag geen seks hebben met de buurvrouw “ als je wilt neuken kom je naar José of Chanti”.

Nadat we weer iets gegeten en gedronken hadden betrok de lucht en stelde Chanti voor om binnen verder te spelen. De party tent hebben we over de BBQ en buiten keuken gezet en snel zaten we alle vier in ons blootje in de woonkamer. Toen zei Chanti” Er ligt nog een enveloppe op tafel. Die is van Abdul dus voordat we verder spelen wil ik dat je die even leest”. Ik pakte hem en las aandachtig. Kort vertel ik de inhoud van deze brief. Ik werd manager van het bedrijf waar ik voor werkte en de eigenaren (Dat bleken Pieter en Chanti te zijn) hoopten dat ik me daar in kon vinden omdat ze gezien hadden dat ik me na bijna 10 jaar trouwe dienst altijd voor de volle 100% ingezet had voor mijn werkzaamheden. Pieter zei” Ik wil graag voor het eind van deze maand horen of je het doet en verder gaan we nu doen waar dit weekend voor bestemd was”.

We liepen naar de slaapkamer en daar lagen veel speeltjes naast het grote bed waar ik de vorige nacht met de vrouw van mijn werkgever( met zijn toestemming) seks had gehad. Nu pakte Chanti mij en trok José er bij en zei” Zullen we hem is even samen verwennen? Of heb jij andere ideeën? Ik moest op mijn rug gaan liggen en José kwam over mij heen zitten en ik likte haar borsten en zakte af naar haar heerlijke gladgeschoren kutje. Chanti pakte een voorbind dildo en gespte die aan toen José zich boven mijn stijve penis positioneerde smeerde Chanti glijmiddel op haar sterretje en gelijk liet José zich langzaam op mijn pik zakken. Ze kreunde dat ie te groot was maar na drie keer gestopt te zijn zakte ze plotseling door totdat hij er bijna helemaal in zat.

Ik bleef heel stil liggen omdat ik wilde dat ze het zelf zou doen en toen zei Chanti” Hij zit er nu goed in schat je mag nu wel gaan neuken. Ik ga haar nu van achteren neuken en dan moet Pieter er ook bij komen want je gaat vandaag alles meemaken”. Chanti zat achter José en drukte de dildo naar binnen. Dat verwachtte ik wel maar toen zette ze hem aan en voelde ik de trillingen ook in mijn stijve penis doordringen. Deze ervaring was nieuw voor mij en ik zei dat het een heerlijk gevoel was. Toen kwam Pieter met zijn stijve piemel naast het bed staan en bood hem aan mij aan om te pijpen. Ik had dat nog nooit gedaan maar nam hem zonder aarzelen in mijn hand en bracht hem naar mijn mond. Het enige wat ik kon bedenken was om te doen wat ikzelf het lekkerste vond als ik gepijpt werd.

Ik likte en zoog of mijn leven er van af hing en dat waardeerde Pieter want toen ik naar hem keek zag ik de glimlach rond zijn mond en plotseling zei José” Kijk die geile Pieter eens genieten. Ik denk dat Abdul goed z’n best doet” Waarop Pieter begon te kreunen en vroeg of hij in mijn mond mocht spuiten als het kwam. Ik zei van wel en deed nog beter mijn best en pakte een tiet van Chanti en draaide aan haar tepel. Ook zij begon harder te kreunen en José zei plotseling “Onder welke steen heb jij al die jaren gelegen? Ik heb nog nooit zo’n opgevulde kut gehad en ik neem je na dit weekend mee naar huis want Pieter heeft z’n eigen kutje en ik wil ook iets van mezelf en als ze zin hebben in zo’n spel als nu bellen ze maar. Nu werd het gekreun en gehijg heftiger en Chanti kwam als eerste spuitend klaar. Ik zei gelijk tegen José dat ik ook kwam en zij gilde ik ook ik ook ik spuit maar in me want ik kkkooooommmmmmmmm. Nu verwachtte ik dat Pieter ook kwam en na enkele stoten voelde ik zijn pik dikker worden en voor de eerste keer in mijn leven proefde en voelde ik hoe het was om stralen zaad in je mond te krijgen. Toen Pieter terug trok begon José me gelijk te zoenen. Ze proefde zijn zaad en vroeg of ik het ook lekker vond en zei” Je moet goed proeven want hij komt maar drie keer per 24 uur klaar en je moet er dus zolang mogelijk van genieten”.

We lachten nog wat en toen zei Chanti” Wil jij hem echt meenemen naar huis??” Ik denk het wel maar heb het Abdul nog niet kunnen vragen. Het enige wat ik zeker weet is dat ik al een paar uur last heb van vlinders. Dat heb ik nog niet mee gemaakt. Meestal ben ik alleen geil maar dit is anders”. Er viel een stilte totdat Pieter zei” Ik denk dat jullie dan de auto van Chanti mee moeten nemen dan zien wij Abdul maandag terug als hij zijn werkzaamheden hervat”.

Ik keek Pieter en Chanti aan en zei” Ik weet niet waarin ik terecht gekomen ben. Ik heb het heel fijn met jullie maar José is een droomvrouw die mij uitnodigt om mee te gaan naar haar huisje” José zei” Zeg maar huis want het is een hoeve in het Westland. Alleen met jou ben ik niet alleen en Pieter wil dat we gelukkig zijn en seks kunnen we altijd nog hebben als we in Delft gaan wonen en dat is al binnen een paar weken denk ik. Ik werd er verlegen van en Chanti kuste mij en zei “ Ga naar het Westland en maandag ochtend zien we elkaar en vertel nog niets tegen Geert want ook voor hem zit er een promotie in. Zijn bericht is per post onderweg en krijgt hij morgen ochtend.

José en ik hebben ons snel aangekleed en toen we na een half uur Chanti en Pieter achter lieten begon mijn nieuwe leven. Geert is buiten baas en verantwoordelijk voor de vaartuigen. Na een half jaar vertelden we elkaar over de promoties toen we uitgenodigd werden bij Pieter en Chanti. Het seks spel spraken we niet over. Deze belevenis is nu bijna vijf jaar geleden begonnen en nog lang niet afgelopen maar daar vertellen we later weer wat over als er interesse voor is.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17798x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiëenDoor: MissT
Gelezen: 7157x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6257x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15873x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20210x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17617x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5306x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9311x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9772x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16345x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8572x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9844x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net