Opwindend.Net
Datum: 22-10-2007
Stemmen: 175x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 18400x
Lengte: Lang
Een Eigen Zwembad
Door Korneel - Zoek naar meer...

Het is al weer een paar weken geleden dat mijn vrouw, Ellen, een sex-fantasie van haar tot werkelijkheid liet komen. Ze wilde eens sex hebben met een op dat gebied onervaren jongen. Na een periode van wikken & wegen en gesprekken met mij, had ze een jongen op het oog. Het was hij, die wekelijks de reclamefolders bij ons afgeeft. Die zou ze verleiden als hij de eerstvolgende mooie warme dag langs zou komen.
De uitvoering vond plaats bij ons zwembad, waar Ellen dan topless lag te zonnen toen hij kwam. Ik had de taak op me genomen om het geheel met de video-camera vast te leggen. Ik zat achter het zolderraam. Het liep eigenlijk iets anders, omdat de jongen vrij dominant werd en haar mee naar binnen troonde. Daar onderging Ellen van deze zo 'n twintig jaar jongere knaap, een soort sex-sunami, zoals ze dat later noemde.Ze schaamde zich achteraf, omdat haar opzet in zo verre mislukt was, dat er van enige sex-leermomenten, voor hem, geen sprake was. Hij bleek erg geroutineerd en Ellen werd eigenlijk alleen maar krachtig geneukt. Bij zijn weggaan, na een half uurtje, zei hij nota bene: ik dacht wel dat je te naaien was. Maar bedankt, he !
Met een zwaai zat hij weer op zijn oude fietsje en verdween. Ellen voelde zich ordinair gebruikt en schaamde zich rot. Dit was geen intens dankbare leerling geweest, zoals ze verwacht had. Ze wilde mijn opnamen de eerste weken ook niet bekijken.

Als je een zwembad hebt en het is mooi weer, dan heb je vrienden ! Dit klinkt misschien cynisch, realiseer ik mij. Maar op een mooie zondag kwamen twee bevriende stellen 's middags bij ons, voor een duikje & drankje. Gewoon gezellig. Het eerste uur werd er actief gezwommen, maar daarna had iedereen wat dorst en kwam de gekoelde rose te voorschijn. Ellen en ik liepen af en aan met drank, glazen en schalen met nootjes en sacks.
Ellen ging zich boven omkleden en kwam in badjas terug. "Jongens"zei ze "ik heb wat anders aangetrokken omdat ik de volgende maand niet als een witte meelmuis wil rondlopen. Wim en ik zitten dan namelijk naturistisch te doen aan de Middellandse Zee. Daarom ga ik nu lekker zonnen"Ze deed haar badjas uit en stond enkel in een stringetje. Ze installeerde zich in een ligstoel. De mannen keken sluiks naar haar mooie borsten en iedereen greep maar weer eens naar zijn rose 'tje en het gesprek ging verder.
Een van de andere vrouwen zei "Ellen, je hebt gelijk. Ik wil ook mmoi bruin worden" Ze maakte de schouderbandjes van haar badpak los en rolde het terug tot vlak boven de schaamstreek. De andere vrouw volgde toen ook maar het voorbeeld.
Het leek wel of het warmer werd en er werd vaker naar de rose gegrepen. De stemming werd vrolijker en uitdagender. Een half uurtje later ontlaadde het zich in een stoeipartij in het water. Best leuk.
's Avonds zaten Ellen en ik nog wat na te praten over de middag. "Zag je dat Bas, onder het stoeien, mij vol bij een borst greep ?" vroeg Ellen."Niet dat ik het erg vond. Het wond mij wel op eigenlijk." "Wat heeft Mies een enorme borsten, zeg. " zei ik met duidelijk bewonderende intonatie. "Dat wond mij nou op. Daar zou ik wel eens mee willen spelen. Of denk je dat het neppers zijn ?" Onze opwinding liep op bij het napraten. Het was een goed moment om samen de videoband met de opnamen van Ellens "sexles" te bekijken. Ellken stond er nu ook wat positiever tegenover. "Het was toch wel een hele rare ervaring " zei ze naderhand. Ik beaamde dat en stelde voor om er een vervolg aan te geven. Ellen wilde uitdrukkelijk, dat ik nu eens een buitenechtelijk pretje mocht hebben. "Dan maak ik nu de opnamen, hoor " zei ze gauw. "Met wie zou je willen ? " Ik moest bekennen dat Mies mij vreselijk geil had gemaakt. "Zou er iets te arrangeren zijn ? Jij kent haar beter, van tennis en zo." Zij zag wel een mogelijkheid, omdat het huwelijk van Mies niet zo daverend goed was. "Eigenlijk komt het wel goed uit: Mies komt overmorgen bij me om samen iets door te nemen voor de boekenleesclub. Als ze hier is, dan zeg je dat ik plotseling ben weggeroepen en jij neemt de honneurs waar. Je doet wat je wilt en kunt en ik zit boven verstopt en hanteer de video-camera.
"Nou nog jouw wens, Ellen" Maar wat zij toen zei verbaasde mij intens: ze wilde mijn vader verleiden ! Hij woont alleen, nadat mijn moeder twee jaar geleden overleed. Ik kon het me moeilijk voorstellen: mijn vader die mijn vrouw neukt ! Er over nadenkend wond het mij toch ook op: Een krankzinnige situatie en de beelden op de videoband zouden altijd nog wel van pas kunnen komen.
Hij is gepensioneerd en besteedt veel tijd aan zijn hobby: de fotografie. Daar lag volgens mij de mogelijkheid. Ik zou hem vragen om wat foto 's te maken van onze kostbaarheden in huis, voor de verzekering. Ook kan ik hem vragen om wat foto 's te maken van ons nieuwe zwembad. Ik zou dan op de dag dat hij kwam "plotseling zijn weggeroepen " en dan kon Ellen haar slag slan. Ellen zag wel wat in dat plan. Ik zou mijn vader opbellen om het hem te vragen. De kans leek mij groot, dat hij zich wel zou laten verleiden door zijn schoondochter. Vreemd dat Ellen er naar haakte om juist met hem sex te hebben. Zou ze die gedachte al lang hebben gehad ? Kom ik nooit achter, berustte ik.

Dinsdagmiddag staat Mies voor de deur. "Kom binnen " en daarna de vervelende mededeling: Ellen is er niet. Maar leg mij wat zaken over die boeken uit, dan breng ik dat over etc. etc. Dat laatste was gauw klaar en omdat het nog steeds mooi weer was, stelde ik voor om bij het zwembad een rose 'tje te drinken. Dat deed ze maar al te graag. Toen de bodem van de fles in zicht kwam, warmte maakt dorstig, stelde ik voor om een frisse duik te nemen. "Maar ik heb geen zwempak bij me "was haar verweer. "Dan zwem je toch even in je slipje "zei ik wat dwingend. "We hebben hier echt geen inkijk en zondag was je ook topless " Even later vonden we de heerlijke verkoeling van het water. "Nou nog even lekker opdrogen in de zon en dan ga ik weer op huis aan " zei ze, terwijl ze weer op de kant klom. "Dat slipoje van jou geft mooi doorzicht als het nat is ``plaagde ik, terwijl ik de glazen uit een nieuwe fles nog eens volschonk. `Nou, als mijn gleuftoch al zo te zien is, dan doe ik dat natte ding maar uit ook. Dan ben ik gauwer droog !`
we dronken nog een glaasje, terwijl we heerlijk in de ligstoelen lagen. `Mies, wat heb jij toch prachtige borsten. Ik ben een man, die geconcentreerd is op borsten. En je hebt van die fijne donkerbruine tepels. Erg opwindend voor een man. Maar eerlijk is eerlijk, ik moet ook steeds kijken naar je mooi onderhouden kale gleufje. Prachtig ` ontviel mij, ook door de drank. `Wel goed onderhouden, maar weinig gebruikt `antwoordde ze `Mag ik dan mij bewondering tonen, door er een klein kusje op te drukken ` Ze antwoordde niet, maar spreidde haar benen om mijn vooroverbuigende hoofd ruimte te geven. Het werd een kus waarbij ik mijn tong even tussen die dikke schaamlippen poerde. Ze reageerd niet meteen, maar zei uitdagend `Nu lig ik hier naaklt Ik vind dat jouw broek ook uit moet !` Op dat zelfde moment gaf ze een sjor aan mijn zwembroek, zodat mijn stijve piemel boven het elastiek uitpiepte. `Mijnheertje is geil ` riep ze en greep mijn staaf vast. `Hier heb ik naar verlangd `zei ik Haar mond vond mijn eikel en een heerlijk gevoel overmande mij.. Na even genoten te hebben, manouvreerde ik haar op mijn schoot en zij schoof mijn stramme jongen bij haar naar binnen. `Nu hop/paardje/hop ` zei ik. Als een wilde ging ze tekeeren kwam eerder klaar dan ik. Bezweet legde zij haar hoofd tegen de mijne en tongden wij voor het eerst. Mijn piemel groeide weer, wat haar niet ontgaan was. Ze plaagde mij wat, door er mee te spelen. `Ik moet nu echt naar huis `zei ze tot mijn teleurstelling. `Het was heerlijk bij jou en ik kom gauw wer terug, Wel als Ellen er niet is `voegde zij er snedig aan toe. `Heb je een plastic zakje voor mij, dan kan ik mijn natte slipje in mijn tas meenemen. Ik moet nog, voor ik thuis ben wat boodschappen doen. Dat moet nu maar met niks onder mijn mini/rok. Wel spannend` `Mies, een geruststelling ± er staat weinig wind `grapte ik en in mijn blootje liep ik met haar mee naar de voordeur. We kusten elkaar nog een keer en ze stapte in har auto 'tje, met nog natte haren. Nog een zwaai en weg was ze.
's Avonds, toen Ellen en ik de band bekeken, bleek dat ze precies de belangrijke momenten had vastgelegd. Het wond ook Ellen bijzonder op. Is dat niet vreemd, dacht ik later.

Ellen had al haar gouden sieraden al op een donker kleed op de eettafel uit gelegd, toen mijn vader op het afgesproken uur, die vrijdag, kwam. `Henk, zet je brommer maar in de garage. De deuren staan los, want Wim moest plotseling weg. Kom gauw binnen en doe die leren jas uit. Het is al zo warm` Henk zette zijn helm af en gaf Ellen een vluchtige zoen. `Ik zou jullie toch ok nog samen fotograferen bij het zwembad ` Ellen putte zich uit in een omslachtige smoes en die foto 's konden later wel een keer. Daar had hij vrede mee. De foto 's van de kostbaarheden waren gauw gemaakt. llen zei ` Henk, kom we gaan lekker buiten op het terras een kopje koffie drinken` Ze zette van de ligstoelen de rugleuning overeind en ze installeerden zich in de lekker zon. Na wat praten over ditjes en datjes, zei Henk `Ellen, ik moet je waarschuwen ± ik heb vrij zicht op je vrouwelijkheid.` Zij droeg een minirokje en zat, expres om te zien hoe hij zou reageren, met haar benen wat wijd recht tegenover hem. `Maar Henk, dat woord `vrouwelijkheid ` dat vind ik zo afstandelijk. Mijn dokter zegt nog `vagina `. Je lichaam is toch iets natuurlijks. Daarvoor hoef ik mij toch niet te schamen. ` Henk had al spijt dat hij die opmerking gemaakt had en zakte wat bedremmeld naar achter in zijn stoel. Ellen ging verder `ik ben toch jouw schoondochter. Dat is bijna/dochter. Mensen die zo dicht bij mij staan als jij, die mogen mij toch best zien, zoals ik geschapen ben. Niks afstandelijks, hoor ! Ik draag bijna nooit een slipje onder mijn rok en thuis zeker niet. Wim noemt het mijn `kut` en gaat er respectvol mee om. Hij vindt het fijn om, als ik bij voorbeeld in de keuken beziog ben, in het langslopen zijn hand eventjes tussen mijn benen te steken. Of als ik op de bank, naar de TV lig te kijken, even mijn rokje op te tillen om er een zoentje op te drukken. Vind ik ook prettig, hoor`
Henk schoof wat onrustig op zijn stoel, na deze ontboezeming. `Maar Henk, jij bent toch ook niet zo preuts. Wim heft als jongetje vroeger eens een foto uit jouw doka weggenomen. Een foto waarop zijn moeder te zien was, in de duinen, naakt terwijl ze een banaan tussen haar benen hield. Ik neem aan, dat jij die foto genomen hebt. Henk voelde zich duidelijk ontmaskerd en gooide het nu maar over een andere boeg. `Ellen, mag ik dan ook `kut` zeggen. Jij hebt een prachtig lichaam, waar je trots op mag zijn, Straks zal ik, als je het leuk vindt, wat gewaagde foto 's van je maken bij het zwembad. Om Wim te verrassen. Is dat OK.
`Leuk, Henk, dan stel ik voor dat we overgaan op een glas sangria. Ik heb het klaar liggen in de koelkast en het is heerlijk bij deze warmte`. Na het tweede glas sangriak vrijmoediger en begon over het feit dat ze haar gleuf geschoren had. `Ik vind het hygienischer 'was haar antwoord `en Wim vindt het ook prettiger als hij mij beft` Henk moest wel iets wegslikken, bij dat openhartige taalgebruik. Aan de andere kant vond hij het opwindend omdat er de vertrouwensband zo duidelijk uit sprak.
`Ik vind zo'n geschoren kutje erg opwindend. Net of je een pril meisje bent, die nog van niets weet. ` Ellen trok nu haar dunne zomerjurkje over haar hoofd uit. `Maak jij mijn BH even los, dan kan mijn lichaam vol van de zon genieten. ` zei ze terwijl ze haar rug naar henm toe draaide. Met wat onzekere hand lukte het. Daar zat ze naakt tegenover hem. Hij zag haar grote borsten en donkerbruine tepels. Ze keek hem uitdagend aan en zei `nou jij Henk, uit de kleren. Gelijk oversteken. Na wat tegenstribbelen met argumenten als ik heb er niet op gerekend en zo, deed hij het toch.
Daar stond hij, onwennig, bleek en bloot in de warme zon. Zijn piemel was dik en warm en stond half geerecteerd. "Precies die van Wim, maar wel iets groter "zei Ellen geobsedeerd kijkend naar wat hij eigenlijk verborgen had willen houden. "Ik druk er een kusje op, zoals ik bij Wim ook altijd doe " Ellen knielde voor hem en nam zijn paal in haar volle hand en kuste zijn eikel. Langzaam schoof ze zijn piemel haar mond in. Deze was nu knalhard, "Ik geloof niet dat het goed is wat we doen " zei hij en probeerde zijn piemel uit haar mond terug te trekken. Maar Ellen had haar andere hand onder zijn ballen en streelde deze. Dat brak zijn, kleine, weerstand en hij greep haar achterhoofd en drukte zijn piemel dieper haar mond in. Hij begon als een bezetene te pompen: Ja, ik ga je suf naaien " riep hij. Ellen wurmde zich uit zijn greep en zei "even een pauze. Het feest moet langer duren. "Ze legde een lang kussen uit een ligstoel op de grond en ging voorover, steunend op handen en knien. "Op zijn hondjes, dat vind ik het lekkerst " Henk drong in haar en nam het oudste tempo van de mensheid aan. Zijn handen omvatten haar bungelende borsten. Zijn vingers wreven over haar harde tepels. Hij had zich niet meer in de hand. "Oh, kon dit maar elke dag. Het is zo heerlijk " "Ja Henk, vind ik ook. Je mag vaker komen" Met een oerkreet kwam hij klaar en liet zich uitgeput op zijn zij vallen. "Klaarkomen, bedoel ik " voegde Ellen gauw toe.
Na een paar minuten lagen ze allebei in het zwembad. In alle rust, om na die emoties even bij te komen.
Hiernbij sloot Wim zijn opnames af. Het grapje dat Ellen nog maakte bij het weggaan: Mijnheer dat maakt dan vijfenzeventig Euro, was op de band niet te horen. Ook was niet te zien, dat Henk haar toen even sprakeloos aankeek. `Geintje ` zei ze `ik zou zo toch erg rijk kunnen worden. Is het niet. Vooral als je echt elke dag zou komen. Dat zullen we dan maar liever niet doen. Wim is niet op zijn achterhopofd gevallen `
`Het geld zou het dubbel en dwars waard zijn `zei Henk, op zijn manier guitig. Hij gaf haar een zoen op de mond, zette zijn brommerhelm op en tufte weg. In zijn leren jas.
`Die aandacht en spanning was wel lekker, maar weer geen bevrediging gehad. Precies Wim. Dat zweterige van Henk komt zeker door die idiote jas. Zijn pikkie, veel kleiner als die van Wim, smaakte erg vies zoutig, dacht ellen. Die hongerige sexfanaat wil ik nooit meer. En hij heeft geen sexfoto's van me gemaakt, zoals hij wel beloofd had. De lul.
Wim kwam naar beneden met zijn camera. `Ik ben echt sprakeloos van wat ik gezien heb`zei hij. Het is niemand uit te leggen, dat je doodgemoedereerd zit te kijken hoe je bloedeigen vader je vrouw aan het krikken is. En ik werd er nog bloedgeil van ook. Hij neukte echt als en dolle stier, zeg. Jij zou zo wel achter de rooie lampjes kunnen, moet ik zeggen. Je hebt hen fantastisch goed verleid, die geile beer. Die avond bleef het nog lang onrustig op hun slaapkamer.

Een paar dagen later vertelde Wim, dat hij op zijn kantoor promotie kon maken. Hij had zijn baas voor de komende zondag uitgenodigd. `Misschien wil jij ook je bijzondere best doen. Je moeder zou toch raar opkijken als ik, per ongeluk, een stukje van de band van jou met mijn vader zou afspelen. Dat zou ze toch niet echt leuk vinden van haar dochter, denk ik ` zei Wim met nadruk.

Zoek naar meer verhalen van Korneel...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gewoon Op Kantoor - 5Door: Leo
Gelezen: 1110x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Neuken, Moppen
24-06
7.5
:: Fijne Seks Door Een OngelukjeDoor: Marlies
Gelezen: 3471x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hete Vrouw, Dildo, Douche, Veel Klaar Komen
23-06
9.0
:: Hotelhoer Spelen - 2Door: Roy En Tony
Gelezen: 1680x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.9
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 15395x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2210x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3762x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.9
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3379x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6914x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 4429x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3942x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4294x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12669x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3721x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 9004x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8890x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net