63.347 Gratis Sexverhalen

Zomervakantie


Door Charelle
Datum: 11-04-2024 om 15:23 | Categorie: Hetero
Schakels: 103 | Gelezen: 1408x
Het is een zinderend hete dag. De mensen op ons veldje verschuilen zich onder de bomen en parasols en anderen zoeken verkoeling aan het meer. Ik lig op mijn ligbed wat muziek te luisteren. Al jaren kampeer ik graag met onze vouwwagen op de camping. Lekker vrij en buiten leven. Helaas ben ik afgelopen jaar weer vrijgezel geworden maar de jaarlijkse camping laat ik mezelf niet ontnemen.

In de verte hoor ik een zwaar motor geluid dat steeds dichterbij komt. Om de hoek van ons ronde veld komt een gigantische luxe camper het veldje oprijden. Ik ga een beetje overeind en aanschouw hoe het extreem grote gevaarte vakkundig geparkeerd wordt op het enige vrije vak. Altijd nieuwsgierig wie er op het veldje komt staan aanschouw het tafereel. De motor gaat uit en er stapt een begin dertig uitziende man uit. Kort donkerblond haar, duidelijk fit, en goed gekleed. Met een afstandbediening stuurt hij de poten uit zodat de camper wordt opgetild en rolt automatisch de luifel uit. Dan is mijn vouwwagen maar erg behelpen denk ik. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken want ik zie verder geen vrouw of kinderen bij deze man.

In mijn licht gouden, eigenlijk te kleine string bikini voor een camping met veel kinderen, loop ik op de man af. Mijn blond gouden dons haartjes op mijn lichaam schijnen in de zon. Ik heb mijn donkerblonde haren op een knot en mijn siliconen borsten worden maar net in het kleine stukje stof gehouden. Op mijn kurkhakken loop ik naar hem toe. “Mooie wagen” spreek ik dubbelzinnig uit zoals in de bekende scène van Flodder. “Hoi, ik Charelle” zeg ik, “ en jij” vraag ik. Robin antwoord hij en geeft me een hand terwijl hij verlekkerd naar me kijkt.
Robin - 16-05-2024 om 09:45
0


Hoewel Charelle me ongetwijfeld vanuit haar ooghoek wat onwennig heeft zien ronddwalen over het veldje, schenkt ze geen aandacht aan mij. Ik heb het duidelijk bij haar verprutst vandaag. Ben gewoon weer veel te ver in mijn tomeloze geilheid bij deze spetter.
De twee vermaken zich prima en na nog wat drinken, staat Charelle uiteindelijk op. De man volgt haar vrijwel meteen op haar verzoek en ze lopen naar haar vouwwagen. Zijn ogen zijn op haar nauwelijks bedekte kont gericht. En geef 'm eens ongelijk. Ze gaan haar vouwwagen in en ik besef dat een etentje met Charelle er vanavond niet in zit. Ik slenter terug naar mijn camper, steek de bbq aan en open een nieuw biertje
Charelle - 16-05-2024 om 09:56
0


Wanneer ik voor Simon richting mijn tent loop zie ik vanuit mijn ooghoek hoe Robin voor zijn camper zit en mij nakijkt. Hoewel hij me totaal vernederd heeft, wat geil was maar niet fijn, komt hij echt wel weer aan de beurt. Nu is het de tijd voor Simon die waarschijnlijk wel iets van me wil. Na de sessie vanmiddag is mijn kutje en kontje nog steeds beurs en branderig en dat zal het niet worden voor nu in de tent mocht Simon aanstalten maken. Een goede blowjob, handjob of titjob moet nog wel lukken, eventueel als hij zichzelf trekt en mij aankijkt en ik zijn ballen of billen stimuleer dat kan maar meer niet. Ik loop de voortent in, kijk Robin expres even gemeen aan en Simon loopt achter me aan naar binnen.
Simon - 16-05-2024 om 10:17
0


Charelle kijkt ongegeneerd naar mijn bobbel en is er niet door uit het veld geslagen. Precies waar ik op hoopte. Als de glazen weer leeg zijn geeft ze aan iets anders aan te willen trekken. Op een speelse manier zeg ik dat ze de handdoek ook gewoon los mag trekken, maar daar gaat ze niet direct op in. Maar mijn opmerking over de bikini geeft een twinkeling in haar ogen.
“ loop maar mee welke je graag wil zien dan” zegt ze en heupwiegend loopt ze voor mij uit. De onderkant van haar billen zijn net vooe mij zichtbaar. De buurman trekt zijn eigen plan zie ik. Ondanks wat er tussen hen speelt, laat hij haar nu gaan.
Binnen in de vouwwagen pakt Charelle drie minuscule bikini's. Het maakt mij eigenlijk niet uit welke, dus wijs ik de zachtroze aan, alleen omdat op het oog het topje het kleinste lijkt. Ze vraagt of ik mij wil omdraaien wat ik trouw doe. Na een paar minuten is ze klaar en showt haar goddelijke lijf aan mij. Ze draait rond, het stringetje is klein, moet wel een kaal poesjes verbergen. Haar billen zijn nog iets rood. Daar zal de buurman wel achter zitten denk ik. Het topje bedekt net iets meer dan haar tepelhoven. Ik laat een "wow" ontglippen. "Dank je" zegt ze.
Misschien overmoedig pak ik haar vast en trek haar tegen mij aan. Mijn paal drukt licht tegen haar heupen.
"Ik ben nu niet in staat te spelen Simon. Niet alle spelletjes" zegt ze lachend en streelt mijn paal. "Mag ik 'm eens zien?" Vraagt ze erg direct. Ik knik en ze gaat op haar knieën, trekt mijn broek naar beneden. Eindelijk springt mijn keiharde neuklat naar zijn vrijheid. Ze kijkt mij strak aan, terwijl haar warme hand om de schacht sluit.
Charelle - 16-05-2024 om 10:45
0


Ja hoor, Simon kiest natuurlijk de roze kleinste bikini, mannen blijven mannen. Ik vraag of hij zich omdraait zodat ik de bikini aan kan doen. De kleine stukjes stof bedekken mijn tepels en poesje maar meer dan dat ook niet. De touwtjes van de bikini zitten strak en sierlijk langs mijn lichaam. Wanneer hij zich omdraait kan hij een wow niet onderdrukken. “Dankje” zeg ik en draai even speels om. Ik word naar hem toegetrokken en hij duwt zijn duidelijk harde paal tegen mijn bikini aan. “Ik kan niet spelen nu, niet alles” zeg ik maar wrijf toch over zijn harde bobbel. “Mag ik eens kijken” zeg ik en hij knikt ja en ik zak door mijn knieën, enigszins duwend geholpen door Simon. Ik open de broek en zonder boxer springt zijn harde mij meteen tegemoet. Een flink exemplaar zie ik. En leg mijn hand erom heen.

Langzaam strokend begin ik zijn harde af te trekken en kijk hem en zijn lul afwisselend aan. Simon zet zijn benen wijder uit elkaar en gaat er lekker voor staan tegen het keukentje. Zijn paal glimt mooi en alles is kaal. Ik zie dat hij me geil aankijkt en geniet van hoe ik voor hem op mijn knieën zit. Ik verhoog het tempo iets en zie hoe zijn ballen lekker op en neer schudden. Even krijg ik last van mijn knie, lastig die steentjes onder het grondzeil en ga op mijn tenen op mijn hurken zitten. “Hmmm lekker zo met je benen wijdt” zegt hij en kreunt terwijl ik hem lekker trek. Hij trekt mijn bikini topje onder mijn borsten zodat ze bloot zijn en opvallend omhoog staan. Jij masseert ze even geil. Ik trek hem lekker stevig en masseer met mijn andere hand zijn ballen. “Lik ze” zegt hij maar ik doe even alsof ik hem niet hoor.
Robin - 16-05-2024 om 11:10
0


Een beetje besluiteloos blijf ik ronddolen tussen de tentjes, caravans en campers. De bbq is toch nog niet heet genoeg om er vlees op te gooien.
"Lik ze", hoor ik een mannenstem zeggen. Ik schrik op uit mijn gedachten en constateer dat ik bij de vouwwagen van Charelle sta. Onbewust ben ik toch weer haar kant op gelopen. Van wie die stem is, kan ik wel raden. En waar het - Charelle kennende - om zal gaan, ook.

Als vrijgezelle vrouw heeft ze geen enkele verplichting naar mij toe en gezien hoe ik haar behandeld heb, kan het haar ook zeker niet kwalijk nemen dat ze zich nu met een andere man inlaat.
Simon - 16-05-2024 om 15:04
0


"Hmmm, lekker zo met je benen wijd" kreun ik terwijl ze langzaam mijn pik aan het aftrekken is. Het kleine broekje trekt strak om haar venusheuvel heen, een cameltoe als resultaat. Ik kan net bij haar borsten en friemel vrij gemakkelijk haar topje onder haar goed gevulde voorgevel. Als ik met haar harde tepel speel en er even aan trek, geeft ze een kreuntje die duidelijk aangeeft dat ze gevoelig zijn. De buurman heeft daar dus ook hard mee gespeeld. Maar Charelle keurt het niet af.
Als ze met mijn ballen speelt, vraag ik if ze ze wil likken. Ze kijkt mij even stout aan, en trekt vakkundig door. Ik pak weer een tepel en knijp er harder in. "Lik ze schatje" zeg ik resoluut. Ze zet echter haar nagels in mijn kloten. Een pijnlijke maar zinnenprikkelende scheut schiet door mijn lijf. Op mijn eikel verschijnt een grote druppel voorvocht. Ze beweegt ernaartoe en likt die er geil af. Dan daalt ze kussend langs de schacht en neemt mijn rechterbal in haar mond. Ze savbelt een beetje maar trekt m dan vacuüm. "Jezus" kreun ik, die behandeling hebben mijn ballen nog nooit gehad. Glunderend kijken haar ogen naar mij op, terwijl ze links dezelfde behandeling geeft
Charelle - 16-05-2024 om 15:38
0


Afwisselend zuig ik zijn ballen naar binnen in mijn mond en lik ze terwijl ik hem aftrek. Niet mijn favoriete bezigheid om zijn ballen te likken maar nu ik mijn andere openingen niet wil gebruiken hoop ik maar door deze extra experience dat hij lekker snel komt. Het tempo van trekken en het zuigen aan zijn ballen verhoog ik en maak overdreven kreun en slurp geluiden. Dit beeld voor hem, ik zo in een goedkope bikini op mijn hurken, zuigend en trekkend aan zijn ballen zou een heerlijk dominant moeten geven bedenk ik mezelf ondertussen.

Langs de tent hoor ik even geritsel. Het lijkt alsof er iemand loopt maar het kan ook een konijn zijn dat hier wel vaker over het veld huppelt.

Simon legt zijn hand op mijn voorhoofd en duwt me wat naar achteren en hangt zijn ballen op mijn mond en begint zich zelf even af te trekken. “Hmmmm lekker zo, je bent nog lang niet klaar” kreunt hij.
Robin - 16-05-2024 om 16:43
0


De geluiden uit de tent van Charelle vormen een prima beeld van wat zich daar achter het tentdoek afspeelt. De man zal daar staan en genieten van haar op haar hurken of knieën voor hem. Net zoals ze bij mij ook had gedaan. Tevergeefs zoek ik een gaatje in het tentdoek, maar helaas, het blijft dus alleen bij luisteren voor mij.
Mijn lul wordt hard van die geile geluiden, maar ik kan me hier moeilijk gaan staan afrukken. Dan maar in de camper, denkend aan en hunkerend naar de mooie geile Charelle. Ik maak me uit de voeten en haast me terug naar mijn camper. Mijn lul is hard als beton. Maar terug bij de camper, schreeuwt ander vlees om mijn aandacht. Ik ben net op tijd om mijn steaks te redden op de bbq en vergeet me daardoor helemaal af te trekken.
Simon - 16-05-2024 om 16:54
0


Ze geeft wel erg veel met haar mond. Ik duw haar iets weg en leg mijn ballen op haar mond. “Hmmmm lekker zo, je bent nog lang niet klaar” grom ik terwijl ik mijn paal boven haar gezicht aftrek. Haar tong beweegt geil over mijn ballen.
"Heel eerlijk, meer dan mijn mond krijg je nu niet. Van onderen ben ik vandaag al sufgeneukt." Zegt ze direct, terwijl ze het trekken weer overneemt van mij. Het roze broekje is wel donkerder geworden zie ik. Haar lust heeft dus niet de boventoon, maar haar hoofd wel.
Dan likt ze mijn stam van onder naar boven en zuigt mijn eikel in haar mond. "Maar deze opening heeft nog wel zin" hijgt ze terwijl ze mijn paal nu dieper in haar mond neemt. Ik leg mijn handen op haar hofd, draai haar haren rond en beweeg met haar mee. "Laat dan maar zien wat je kan" brom ik. Langzaam neem ik het tempo over en dw haar dieper en dieper. Duidelijk een ervaren mondje, want ik voel mijn eikel echt haar keel raken en ze stribbelt niet tegen
Manon - 16-05-2024 om 19:38
0


Hallo, ik ben Manon en ben met m'n ouders op vakantie op de camping. Mijn ouders slapen in de caravan terwijl ik lekker in mijn eigen tentje overnacht.

Ik ben 17 jaar, klein van stuk, heb blond licht krullend haar. Mijn lichaam is vol in ontwikkeling en ben op het gebied van sex nog een groentje.. Mijn borstjes zijn het laatste jaar uitgegroeid tot een b-cupje en steeds vaker merk ik dat ik bij het praten over en denken aan sex mijn lipjes beginnen te zwellen en mijn sneetje lekker vochtig wordt. De kleine haartjes eromheen heb ik voor de vakantie netjes geschoren tot een klein driehoekje met korte blonde haartjes.

Ik heb op de camping een leuke vriendin leren kennen. Ze is alleen wat jonger dan ik en nog niet zo met jongens bezig...

Als we op het veldje voor de caravans een potje badmintonnen wordt mijn aandacht getrokken door een paar volwassenen. Al een paar dagen gaan ze bij elkaar op bezoek... wat me vooral opviel was dat ze eerst veel bij de mooie man met de enorme caravan op bezoek ging... ik had mijn bedenkingen er een beetje bij...

Als ik weer voor mijn tentje zit zie ik wat vreemds. De vrouw heeft nu vooral contact met de andere buurman. Ze lijkt wel een beetje ruzie te hebben met de andere buurman. Ik kan niet goed plaatsen wat de relatie tussen de drie is. Het maakt wel steeds nieuwsgieriger.

Als mijn blaas zich meldt sta ik op uit mijn stoeltje, trek een dun jurkje over mijn bikini aan. Papa verteld me dat ze even samen een stukje gaan fietsen. Ik loop naar het toiletgebouw. Als ik een kwartiertje later terug kom op het veldje zie ik de buurman om de vouwwagen van de vrouw sluipen terwijl ik de andere twee niet meer zie... Wat gebeurt hier toch allemaal, vraag ik me verontwaardigd af.

Ik ga zitten en zie hoe de buurman opeens terugloopt naar zijn caravan. Hij lijkt ergens van geschrokken te zijn. Als hij bij zijn bbq komt pakt hij snel een stuk vlees er vanaf... die is hij bijna vergeten blijkbaar...

Ik kijk eens goed naar de man. Hij is zeker niet onaantrekkelijk maar veel te oud voor mij.

Terwijl ik mijn boek weer pak, merk ik dat ik elke keer een blik op hem werp. Ik kan mijn gedachten niet bij het boek houden...

Plots kijkt de man mijn kant op terwijl ik ook net naar hem kijk over mijn boek. Snel kijk ik weg. Shit, betrapt!
Charelle - 16-05-2024 om 20:12
0


Simon heeft mijn haren strak in zijn handen terwijl ik heb hem pijp. Langzaam begint hij wat tegen te stoten en mijn hoofd stil te houden. Ik merk dat hij nu het ritme over neemt want ik nog niet veel vaker heb gedaan. Ik wil hem even niks laten merken maar ik heb dit wel eens gezien op sexsites, facefuck of deelthroat heet dit. Vrouwen die zonder respect in hun mond geneukt worden en snakken naar adem en kokhalzen of dit proberen te onderdrukken. In deze fase ben ik nu terecht gekomen, onderdrukken maar ik sta op knappen.

Simon blijft harder en probeert dieper te stoten in mijn mond. Ik merk dat het slijm en speeksel uit mijn mond begint te lopen en het soppende geluid uit mijn mondje maakt Simon blijkbaar alleen maar geiler. “Hmmm ja laat het maar lekker lopen” zegt hij ineens waarvan ik schrik. Hij gebruikt mijn hoofd en mond nu behoorlijk hard als een soort kutje en neukt er behoorlijk hard in. Op het moment dat ik een kokhals voel opkomen en eerst geluiden maak als “huhhhhhhh gakgakgakgagk” motiveert hem alleen maar meer. “Ohhhh ja hier hou ik van” zegt hij en dan besef ik dat dit zijn bedoeling is. Hierop probeer ik terug te trekken en zet mijn handen op zijn bovenbenen..
Robin - 16-05-2024 om 21:07
0


Onverminderd geil door de geluiden uit de tent van Charelle, eet ik mijn steak. Hoewel hij er voor mij net iets eerder af had gemogen, had ik andere dingen aan mijn hoofd en heb ik mezelf “gestraft” met deze medium steak in plaats van een medium rare.
De smaak is prima, evenals het uitzicht. Want ik kijk recht naar het blonde jonge meisje dat hier met haar ouders is. En volgens mij kijkt ze ook naar mij, want als ik haar zie kijken, kijkt ze snel weg.
Ik had haar eerder al met een vriendin zien badmintonnen, maar er niet echt aandacht aan geschonken. Al trokken haar ondeugend stuiterende jonge borsten echt wel even mijn aandacht. Leuke aantrekkelijk meid, beetje jong, te jong waarschijnlijk. Barely legal waarschijnlijk. Als het al barely is…
Aan de andere kant: de meiden van tegenwoorden zijn veel vroeger rijp heb ik wel eens de indruk. Zal wel door social media komen denk ik. Die influencers daar, leggen die jonge meiden natuurlijk van alles in de mond.

Kennelijk is de jonge meid op dit moment alleen, want ik zie haar ouders nergens. En haar vriendin is nu waarschijnlijk bij haar eigen ouders eten. Het meisje probeert te lezen, of doet ten minste net alsof, want ze kijkt vaker mijn kant op dan naar de bladzijden voor haar neus.

De paar biertjes die ik in de volle zon al heb genuttigd, hebben me niet echt aangeschoten gemaakt, maar wel vrijer. Ik pak nog een bordje, leg er wat vlees op en loop naar het meisje toe. Het dunne zomerjurkje laat nog net iets van haar bikini doorschemeren. Jong, te jong. Maar tegelijkertijd ook lekker, te lekker…
“Wil je ook wat eten?”, vraag ik haar en bied haar het bordje met vlees aan, “ik zag je kijken en dacht dat je misschien ook wel wat lustte”. Het meisje legt haar boek opzij en gaat rechtop zitten, waardoor ik heel even een behoorlijke inkijk in haar dunne jurkje heb. Haar bikinitopje bedekt alles keurig, maar dat maakt het er niet minder spannend op. Merk ik ook mijn aan mijn broek. Het eten had mijn erectie en de gedachte aan Charelle even verminderd, maar de manier waarop dit meisje zwijgzaam naar me zit te kijken, brengt daar merkbaar verandering in. “Ik ben trouwens Robin”, probeer ik tot het verlegen meisje door te dringen.
Manon - 16-05-2024 om 21:58
0


Oh shit, je komt naar me toe. Ik voel mijn hart bonken in mijn keel als ik je op me af zie komen. Met een bordje eten in je hand kom je bij me staan en biedt me een mooi stuk vlees aan.
“Wil je ook wat eten?”, vraag je me vriendelijk. "Ik zag je kijken en dacht dat je misschien ook wel wat lustte”.

Ik leg mijn boek opzij, die boeide me eigenlijk al helemaal niet. "Hmmm, dat ziet er lekker uit," antwoord ik verlegen terwijl ik rechtop ga zitten. Ik zie hoe je ogen mijn lichaam scannen.

“Ik ben trouwens Robin,” zeg je weer vriendelijk.

"Hallo, ik ben Manon," zeg ik verlegen terug.

"Mag ik bij je komen zitten, ik heb wel behoefte aan wat gezelligheid." Je kijkt me weer aan en wacht mijn antwoord niet af. Als ik je bordje aanneem en je verteld wat het is ga je op mijn handdoek naast me zitten.

"Hoe kan zo'n leuk meisje geen gezelschap hebben op vakantie?"

"Mijn vriendin is met haar ouders naar de stad en mijn ouders zijn een stukje fietsen in de omgeving daar had ik geen zin. Wat heeft u een mooie caravan, hij is wel groot voor u alleen."

Ik kan je leeftijd niet goed inschatten maar ik gok zo'n halverwege de veertig. Ik bewonder je strakke atletische lijf, zongebruind en niet te macho.

"Hoe oud ben je Manon, en wat houdt je zoal bezig in het dagelijkse leven," vraag je oprecht geïnteresseerd.

"Ik ben net zeventien en ga naar de zomervakantie naar 6VWO. Ik wil als ik slaag komend jaar graag rechten studeren."
"En u, hoe oud bent u, waarom bent u alleen op vakantie?"

Ik kijk weer naar je en besef dat je een bovengemiddelde knappe verschijning bent...
Robin - 17-05-2024 om 05:56
0


"Net 17? Oei da's jong. Als ze me later dan maar niet gaat aanklagen als ze rechten heeft gestudeerd. Maar wat is ze mooi. En 17 is toch niet te jong, als ik haar niet dwing?", denk ik bij mezelf en bekijk haar beter als ze haar vlees opeet.
Ik ben 43, gescheiden en dit is mijn eerste vakantie alleen", dik ik het wat zielig aan om haar medelijden te krijgen.
Manon is een plaatje, heel anders dan Charelle, maar ook echt zeer aantrekkelijk. Maar ik haar toch moeilijk zomaar even ergens mee naar toe nemen om elkaar wat beter te leren kennen?
Manon - 17-05-2024 om 06:45
0


"43," zeg je tot mijn verbazing. "Ik ben gescheiden dit is mijn eerste vakantie alleen," zeg je een beetje zielig. Wouw!! 43 en dan nog zo'n lichaam.

"Wat doe je zoal om zo'n lekker lichaam te houden," flap ik er ook uit. Ik schrik even van mijn eigen vraag. "Je zou wel veel sporten," zeg ik met een rood hoofd. "Ik ben zelf gek op mountainbiken," terwijl ik dit zeg wijs ik naar mijn fiets die naast mijn tent ligt. Ik zie je bewonderend kijken.

Ik kan er niks aan doen maar deze mooie man, die mijn vader had kunnen zijn, bezorgt me een vreemd gevoel in mijn buik. Nog steeds een beetje verlegen, kijk ik je aan. Je mooie bruine ogen blijven me bewonderend aankijken. Het maakt me best een beetje trots.

"Met wie fiets je dan zoal, met je vriendje?" "Zo'n mooi meisje gaat toch niet alleen het bos in lijkt mij," vraag je met een knipoog.

"Ik heb geen vriendje, ik train met de club of ga met m'n pa het bos in," zeg ik lachend terwijl ik met mijn hand m'n lange blonde haar naar achteren strijk. Tegelijkertijd druk ik mijn borst iets naar waardoor mijn borstjes duidelijk zichtbaar worden in mijn jurkje. Verlekkerd zie ik je ernaar kijken.
Robin - 17-05-2024 om 07:07
0


Manon etaleert haar boezem, die nog volop in ontwikkeling is, prachtig en ik moet er naar kijken. Zo'n leuke meid en dan geen vriendje??? Ik zou haast gaan denken dat dit perspectief biedt, gezien de manier waarop Manon mij bekijkt. Maar ik ben toch veel te oud voor haar?
"Ik ben zelf meer een zwemmer. En een keer per week de sportschool. Maar ik heb wel een mountainbike mee voor hier in de opgeven. Je hebt wel wat weg van Puck Moonen", bazel ik als ik Manon nog eens goed bekijk.
En met haar lange blonde haren doet ze me ook wel wat aan Jutta Leerdam denken. De gedachten aan de twee mooie sportvrouwen, maar zeker het zicht op de minstens zo mooie Manon, laten me zeker niet onberoerd. Ik voel de bult wat ongemakkelijk bewegen in mijn broek.
"Heb je anders zin om straks, als eten is gezakt, een stukje te gaan fietsen. Dan is het ook niet meer zo warm", stel ik haar met enige aarzeling voor.
Manon - 17-05-2024 om 07:43
0


"Ik ben zelf meer een zwemmer. En een keer per week de sportschool. Maar ik heb wel een mountainbike mee voor hier in de omgeving," zeg je terwijl je me steeds indringender blijft bekijken. "Je hebt wel wat weg van Puck Moonen," zeg je zachtjes.

Ik word zo rood als een biet. Dat kan ik alleen maar zien als een enorm compliment. "Dank je," zeg ik zachtjes en schuif wat op m'n stoeltje heen en weer. Je zit nu openlijk met me te flirten en ik merk aan mezelf dat ik het helemaal niet vervelend vind.

"Heb je anders zin om straks, als het eten is gezakt, een stukje te gaan fietsen. Dan is het ook niet meer zo warm," stel je iets aarzelend voor.

Ik kijk je verrast aan, "Ja graag, lijkt me leuk, ik wil je skills wel eens zien."

Ik weet van mezelf dat ik het menig man op de fiets best moeilijk kan maken. Ik word wel vaker onderschat. "Ik weet hier nog wel een paar leuke rondjes, beetje klimmen, beetje technisch."

Als ik naar je kijk zie ik hoe je verwoed probeert om de grote bobbel in je broekje te verbergen. Van binnen moet ik een beetje lachen. Deze 'papa' krijgt een stijve pik van dit jonge meisje, foei!!

Stiekem ben ik er best een beetje trots op. Om hem uit de benarde positie te halen sta ik op. "Hup, omkleden, ik wil lekker biken."

Ik loop heupwiegend naar mijn tent. Een beetje opgewonden trek ik snel mijn jurkje en bikini uit. Ik bekijk mezelf even en laat mijn hand even over mijn venusheuveltje glijden. Mijn lipjes voelen wat klam aan. Ik wrijf er even zachtjes over wat voor een siddering in mijn lijf zorgt.

Ik pak mijn strakke snelpak uit mijn tas en trek het aan. De strakke stof gaat sluit nauw aan om mijn jonge lijf. De zeem drukt tegen mijn licht gezwollen lipjes. Ik pak mijn helm, schoenen en bril. Als ik buiten kom sta je al omgekleed op me te wachten..

"Wouw"! Is het enige dat je uit kunt brengen...
Robin - 17-05-2024 om 09:45
0


"Wouw", krijg ik alleen maar over mijn lippen als Manon in haar strakke fietspak uit haar tent komt. Het zeem in haar broek, maakt haar kontje nog voller en mooier. En met haar helm en sportbril op, doet ze me nog meer aan Puck denken. Zelfde lieve gezichtje en eenzelfde ondeugende wipneus.
Als we onderweg zijn, merk ik al gauw dat Manon een betere conditie en techniek heeft. Vooral bij het klimmen moet ik het tegen haar afleggen. Maar mijn winnaarsmentaliteit geeft zich ook wel erg makkelijk gewonnen steeds wanneer zij bij een klim op de pedalen gaat staan en mijn "verlies" wordt beloond met een heerlijk zicht op haar lekkere kontje.
Bij iedere klim begint mijn broek steeds meer te knellen. Bij een verlaten uitkijkpost voor boswachters houden we even pauze. Manon stelt voor om naar boven te klimmen, zodat we van het uitzicht kunnen genieten. Reken maar dat ik dat zal doen.
Eenmaal boven heeft ze de rits van haar snelpak een stuk omlaag getrokken om haar bovenlijf even te laten ademen. Haar sportbeha is flink zichtbaar en niet onverdienstelijk gevuld. Ik kijk er naar en voel mijn strakke broek nog meer knellen.
We praten ondertussen over van alles en nog wat en iedere keer als Manon lacht beweegt ze al dan niet bewust speels met haar tong. Ik kijk er gefascineerd naar. De kleine bewegingen van haar rode tong tussen haar witte tanden doen wat met me.
Manon - 17-05-2024 om 11:09
0


Ik word zo mogelijk nog roder dan ik al ben. Ik lach een beetje en weet me niet zo goed een houding te geven. Ik besef zelf ook wel dat zo'n strak pakje 'iets doet' met mannen. Ik kijk naar je en ik zeg zachtjes, "dat pakje staat jou anders ook lekker hoor." Boven de zeem zie ik een flinke verdikking onder de stof..

Ik krijg het er een beetje warm van. "Kom, we gaan lekker fietsen." Ik stuur gauw mama een berichtje dat ik even aan het fietsen ben. Met wie zeg ik er maar niet bij.

Al snel blijkt dat Robin me tijdens de klimmetjes nog maar net kan bijhouden... of hij doet het om het uitzicht?.

Na een uurtje flink zweten komen we bij een verlaten uitkijkpost. "Zullen we daar even in klimmen om van het uitzicht te genieten?" Eenmaal boven gekomen is het uitzicht werkelijk prachtig! Onbewust open ik de rits van mijn snelpak even om voor wat verfrissing te zorgen.

Je ogen weten waar ze kijken moeten. Oei, wat slecht van mij om je zo te plagen.. Je denkt dat ik je niet zie gluren..

We praten over van alles en nog wat en het valt me op dat je constant mijn mond volgt als ik tegen je praat..

Onderzoekend kijk ik naar je. De bobbel in de lycra-stof lijkt een stuk groter dan voorheen. Ik giechel een beetje en draai me om. Iets voorover gebogen leun ik op de reling, mijn strakke kontje iets naar achteren. Ik besef donders goed dat ik je het hoofd op hol breng. Ik durf en weet zelf niet zo goed iets te doen uit mijn onervarenheid. Het windt me allemaal wel op merk ik tussen mijn benen achter de zeem.

Je komt naast me staan en legt je hand op mijn onderrug. De hitte ervan straalt op mijn rug. Langzaam streel je over de gladde strakke stof en stukje bij beetje zakt je hand richting mijn billen. Ik laat je je gang gaan, ik vind het wel spannend allemaal.

Ik kijk je nog eens glunderend aan en lik eens langs mijn lippen..
Robin - 17-05-2024 om 11:21
0


"Je bent echt ontzettend knap Manon. Dat weet je?", stamel ik wat onhandig complimenteus als een verliefde puber. Mijn hand gaat wat lager van haar onderrug meer naar haar billen in de strakke broek. Manon wil wat terug zeggen, maar beweegt alleen maar weer een beetje met haar tong. Haar mond is zo spannend. Ze kijkt me aan en ik verdrink in haar ogen. Ze lacht schuchter naar me, met een leuke blos op haar wangen.
"Je mond... die is zo mooi... volgens mij kan jij waanzinnig lekker zoe...", fluister ik tegen haar en voor ik het laatste woord heb uit kunnen spreken, drukt ze haar lippen op mijn mond en maakt zo het laatste woord af...
Manon - 17-05-2024 om 15:02
0


"Je mond... die is zo mooi... volgens mij kan jij waanzinnig lekker zoe...", fluister je zachtjes tegen me... ik bedenk me niet en druk mijn lippen vol op de jouwe. We beginnen hartstochtelijk te zoenen waarbij onze tongen elkaar heerlijk verwennen. Jezus wat zoen je lekker! Veel beter dan die jochies op school. Je handen glijden over mijn rug naar mijn billen. Je pakt ze vol beet en trekt me tegen je aan. Mijn borstjes drukken tegen je borstkas en ik voel je kloppende lid tegen mijn schaamstreek en onderbuik drukken. Ik word bloedgeil hiervan. Wouw, wat een sensatie.

Als ik ons zoenen onderbreek kijk ik je diep in je ogen. "Dit kan niet Robin, je had mijn vader kunnen zijn maar je bent zo lief en ik voel me zo fijn bij je."

Ik zoen je weer vol op je mond en laat nu mijn hand onder je shirt glijden. Ik voel je spieren lopen in je rug, je voelt heerlijk aan. Ik schuur met mijn schaambeen tegen de bobbel in je strakke broek om hem bij mijn kutje te voelen.. helaas belemmert de dikke zeem dit nogal. Ik voel nu je handen over mijn hele lijf glijden terwijl ik mezelf tegoed doe aan je borstkas.. "Hmmmm, Robin, je smaakt naar meer," kreun ik geil in je oor...
Simon - 17-05-2024 om 15:42
0


"Gakgakgakhak" hoor ik uit jouw keel als ik ongegeneerd jouw keel neuk alsof ik in je ongetwijfeld soepele kut zit. Ik wil dieper, steeds dieper. "Hier hou ik van" brom ik. Jouw ogen tranen en ik zie kwijl langs mijn leuter over jouw kin lopen.
Zo gretig als je begon, is het duwen van jouw handen tegen mijn benen een teken dat ik nu te ver ga. Ik laat mijn paal uit jouw mond glippen. Een kwijldraad bungelt tussen eikel en mond. Je hijgt zwaar van een zuurstofgebrek een paar momenten geleden. Jouw waterige ogen kijken mij aan met een blik van "dit was te ver".
Ik ken je maar net. Normaal zou ik weten wat jouw kinks zijn en is ook duidelijk of ik door kan gaan of niet. Ik twijfel nu, mijn kloppende paal niet. Maar zoals jij net met verstand sprak, zo stop ik nu ook met verstand en jij lijkt het te waarderen. Met twee handen pak je mijn van speeksel glibberige maar keiharde leuter beet en draaiend trek je mij verder af. Een glimlach verschijnt op jouw gezicht. Allemachtig wat ben jij toch lekker en geil. En bedreven, want mijn orgasme begint zich aan te dienen. "F*ck Charelle, ik ga zo komen" kreun ik.
"Laat je gaan Simon, laat maar zien wat jij in huis hebt" hijg jij terug
Charelle - 17-05-2024 om 16:10
0


Twistend trek ik Simon naar zijn hoogtepunt. Mijn keel is zojuist verkracht en ik wil dat hij snel komt. Met een behuild gezicht en nog na snikkend van de stikkende ervaring kijk ik hem aan en zie dat zijn gezicht gespannen wordt en hij een explosie uit zijn ballen niet meer lang kan tegenhouden, hoe graag hij ook zou willen. Ik blijf trekken en probeer hem zo snel mogelijk leeg te melken.

“Ohhh ja ik ga het je geven” gromt hij hard. Met nog 10 seconden trekken en een nagels tegen je zak krassend zet ik alle sluizen open en komt het witte sperma in eerste instantie in een druppel eruit. Gevolgd door een dikke klodder die door de lucht op mijn borsten vliegt. De volgende is een behoorlijke straal en ik blijf zijn lul op mijn borsten richten. Heftig schuddend komt Simon klaar. Hij gromt kreunt en maakt meerdere mannelijke geluiden. De laatste druppels landen op mijn bovenbenen.

Simon dirigeert zijn lul naar mijn mond voor een laatste reiniging, maar ik weiger en kom overeind. “Ik heb al genoeg schoon te maken” zeg ik en schud mijn handen af en zoek naar een handdoek voor mijn borsten.
Robin - 17-05-2024 om 16:40
0


Ongeduldig gaan je handen onder mijn shirt en voeden zich met mijn borstkas. Ik voel het zeem van jouw kruis tegen mijn onder mijn zeem verscholen bult drukken.
Zoals verwacht is je tong speels en jaagt fel achter mijn tong aan. Je zoent met ongekende passie.
"Als hier iemand naar mee smaakt, dan ben jij het wel Manon", kreun ik verlangend en knijp wat steviger in je billen. Dat je nog zo jong bent, dringt op dit moment echt niet meer tot mij door. Want alles wat je doet is... zeer volwassen.
Je jonge borsten drukken tegen mijn borst bij een eeuwig durende tongzoen en ik voel je stijve tepeltjes duidelijk door je sportbeha heen.
Manon - 17-05-2024 om 19:16
0


"Als hier iemand naar meer smaakt, dan ben jij het wel Manon", kreun je verlangend en knijpt wat steviger in mijn billen.

Mijn stijve tepeltjes voel ik door de stof tegen je borst drukken. Ze zijn supergevoelig en willen graag bevrijd worden. We blijven onafgebroken tongzoenen waarbij ik je heerlijke geur opsnuif. Als onze lippen even de verbinding verliezen kijk ik naar beneden. Ik doe een stap achteruit en schuif mijn rits verder open. Uitdagend kijk ik je aan. "Zou je dit cadeautje uit willen pakken?" Ik strijk met mijn vinger over de stof van mijn beha. Je bekijkt me van top tot teen.

"Je bent echt prachtig Manon, graag zou ik dat cadeautje uitpakken mooi meisje, maar hoeveel ervaring heb je eigenlijk?"

Ik kijk je lachend aan en fluister in je oor, "hoe ervaren hoop je dat ik ben?"

"Als je dit cadeautje wil uitpakken zul je me moeten proberen bij te houden in de afdaling." Giechelend ren ik van het trappetje af, grijp m'n fiets en sprint ervandoor. Ik kijk achter me en zie hoe je achter me aan komt. Blijkbaar ben je heel erg benieuwd naar de inhoud van het cadeautje.
Robin - 18-05-2024 om 16:20
0


Je weet me geweldig uit te dagen door je rits verder te openen. Je strijkt met mijn vinger over de stof van je sportbeha en ik bekijk je van top tot teen. Zo jong nog en zo’n “gemene” verleidster.
"Als je dit cadeautje wil uitpakken zul je me moeten proberen bij te houden in de afdaling", lach je en rent het trappetje af, springt op je fiets en sprint er vandoor. Mijn erectie zit me vreselijk in de weg, merk ik als ik je achterna ren. Even kijk je achterom en speelt weer met je heerlijke tong. Des te meer motivatie voor mij om nog harder mijn best te doen je in te halen. Je mooie jonge appelvormige borsten als trofee als ik je weet bij te houden op de afdaling? Het kietelt mijn sportmentaliteit en mijn toch al vreselijk harde lul.
Het eerste stukje heuvelopwaarts loop je nog verder uit, maar ik slaag er in om je de voorsprong niet verder te laten vergroten. Jouw prachtige lichaam in dat spannende strakke snelpak blijkt een beste stimulans voor me te zijn, want op het vlakkere gedeelte loop ik zelfs weer wat op je in. Of misschien plaag je me alleen maar en geef je me valse hoop door gewoon wat in te houden op dit moment.
Afdalen gaat me in elk geval een heel stuk beter af dan klimmen, want ik kom dichter en dichterbij. Ik kan soms je parfum een beetje ruiken. Je kijkt nogmaals even achterom en lijkt even te schrikken van hoe dichtbij ik inmiddels ben weten te komen. Nogmaals steek je even speels zoals alleen jonge meiden dat kunnen, je tong naar me uit en zet aan als er weer een heuveltje komt. Je gaat staan en een zucht van verrukking ontsnapt aan mijn mond. Wat een heerlijke kont in die strakke broek. Even wordt je nog gered door het klimmetje en rij je weer wat bij me weg. Maar zo gemakkelijk geef ik me dit keer niet meer gewonnen en geef alles in de daaropvolgende afdaling. Ik weet je bij te houden en zelfs weer in te lopen.
Ik rij me helemaal leeg en voel mijn benen verzuren. Zij aan zij racen we de helling af richting de denkbeeldige finishlijn. Veel verder kan ik ook niet meer. Als onze snelheid is afgenomen en we bijna tot stilstand komen, verlies ik van uitputting mijn evenwicht en val tussen de bomen in het gras. “Volgens mij was het een fotofinish”, lach je als je mij uitgeput in het gras ziet liggen. Je komt naast me staan en maakt een selfie van ons. Hoewel ik je verbazingwekkend goed wist bij te houden, ben ik nu echt helemaal gesloopt, terwijl jij volgens mij nog voldoende energie hebt, om dezelfde weg weer terug te fietsen.
Maar gelukkig lijk je op dit moment van plan, die bewaarde energie voor andere dingen te gebruiken, want je knielt over me schoot, buigt naar me toe en kust me weer. Mocht mijn erectie tijdens het fietsen wat afgezwakt zijn, dan is die nu meteen weer volledig terug. Je drukt je poesje stevig tegen mijn kloppende lid, al verhinderen de zemen vullingen van onze sportkleding het werkelijke gevoel grotendeel.
Dan verbreek je de zoen, gaat rechtop zitten en ritst je snelpak tot onder je borsten omlaag.
Manon - 18-05-2024 om 22:28
0


We maken er een mooie strijd van. Ik ben best wel onder de indruk van je skills. Het alfamannetje komt in je naar boven.??. Als we de laatste afdaling induiken gaan we zij aan zij over het hobbelige pad. Staand op de pedalen jakkeren we de bult af waarbij we ruim de 50 aantikken. Ik zet nog één keer flink aan tot we dan toch beneden zijn.

Het pad eindigt op een grasveldje met wat bomen eromheen. Uitgeput val je in het gras. "Volgens mij was het een fotofinish," lach ik naar je terwijl je bekaf languit in het gras ligt.

Ik besef dat het met mijn conditie wel goed zit. Ik ben best een beetje trots op mijn prestatie. Snel doe ik mijn helm af en mijn handschoenen uit. Ik zak door mijn knieën en buig over je heen. Ik zoen je weer vol op je mond en druk gretig mijn tong tussen je lippen door. Onze tongen vinden elkaar weer. We krijgen niet genoeg van elkaars warme mond. Ik voel je harde lid weer tegen mijn kutje en schaambeen drukken. Die verrekte zeem ook, je moest een weten hoe heet mijn lipjes zijn. Als de zeem er niet was geweest had je zeker kunnen voelen hoe nat en warm ze zijn.

Ik verbreek de zoen en ga rechtop zitten.. "Het was dan wel een fotofinish, je mag het cadeautje wel uitpakken hoor, maar dan wil ik ook een cadeautje uitpakken," zeg ik terwijl ik je geil aankijk. Langzaam trek ik de rits van mijn snelpak naar beneden... Door de elastische stof opent het pakje zich direct en kun je goed mijn strakke sportbeha zien. Mijn borstjes zijn erdoor strak tegen mijn lijf gedrukt waardoor de kleine harde tepeltjes goed zichtbaar zijn. Verlekkerd kijk je ernaar, tegelijkertijd zie ik in je strakke broek je pik met schokjes steeds groter worden.. "Hmmmm, zeg ik op zachte toon, moet ik het cadeautje voor je uitpakken of wil je graag helpen?"

"Maak jij maar even een beginnetje, ik vind het prachtig om te zien hoe je je langzaam aan me toont, dan maak ik zelf ook vast een beginnetje," zeg je terwijl je verlekkerd naar me kijkt.

Zachtjes trek ik de rits iets verder naar beneden waardoor nu ook mijn strakke tienerbuik en mijn navel zichtbaar wordt. Je ogen volgen mijn handen die nu over de strakke stof van mijn beha glijden. Het voelt zalig aan mijn tepeltjes. Ik pak de ritssluiting aan de voorzijde en trek die nu ook iets naar beneden. Ik doe het expres tergend langzaam om je te plagen... "Laat mij ook eens wat zien lieve Robin."

Snel trek je de ritssluiting van je strakke shirt naar beneden. "Wouw," zeg ik bewonderend, als je me je slanke gespierde bovenlijf toont. Mooi zongebruind en netjes getrimd. Mooi gespierd maar gelukkig in proporties.

Langzaam open ik nu het ritsje nu helemaal waardoor de gespannen stof losschiet. Met één hand schuif ik mijn pak en mijn beha van mijn schouders. Ondertussen bedek ik met mijn andere arm m'n borstjes. Ik wil niet zomaar alles prijsgeven. Als ik mijn arm weghaal staan mijn kleine strakke trotsjes parmantig vooruit. Mijn kleine harde rode tepeltjes wijzen iets omhoog.

"Wouw, ze zijn prachtig," is het enige dat je stamelend uit kunt brengen. Ik buig weer over je heen en schuif ook snel jouw shirt van je schouders waarna ik mijn borstjes tegen je warme borst druk. "Hmmm, zalig Robin."
Je handen strelen mijn blote rug en glijden steeds verder naar beneden onder de stof van mijn pakje. Ik laat je lekker je gang gaan, het voelt heerlijk.

Ik fluister in je oor, "Je vroeg me hoeveel ervaring ik heb, nou dat is nog niet zoveel, ik heb 'het' nog nooit gedaan bijvoorbeeld. Ik wil het al lang heel graag maar niet zomaar met iemand. Ik wil dat deze vakantie met jou lieve Robin, maar niet hier."

Terwijl ik dit zeg voel ik je harde pik schokken tegen mijn schaambeen. Ik druk mijn mond weer op de jouwe en geef je een innige zoen.

"Vannacht ben ik helemaal voor jou, lieve Robin."
Robin - 19-05-2024 om 13:51
0


Met het gracieuze van een volleerd stripper, schuif je met één hand je pak en beha van je schouders en weet daarbij je borsten met je arm op precies het juiste moment te bedekken, zodat ik alsnog net niets kan zien.
"Wouw, ze zijn prachtig", is het enige dat ik weet te stamelen als jij je arm weghaalt en mij je strakke jonge borsten toont. Je trekt mijn shirt ook omlaag en met onze naakte bovenlichamen tegen elkaar aangedrukt zoenen we weer heerlijk. Ik had graag met je borsten gespeeld, maar in deze houding gaat dat niet en leg mijn handen noodgedwongen, maar niet met minder plezier of gretigheid op je blote bezwete rug. Ik streel je rug en probeer mijn hand via je blote rug in je broek te krijgen om je lekkere billen te kunnen voelen.

Je fluistert in mijn oor dat je nog maagd bent, maar dat je heel graag wilt dat ik daar verandering in breng. Het meisje dat met haar ouders op vakantie ging, wil terugkomen als vrouw. Ergens schrik ik hier wel van, dat je nog maagd bent. Maar het is tegelijk ook een eer dat je wilt dat ik je eerste echte ervaring zal zijn. Mijn schrik maakt vrijwel meteen plaats voor een hevig verlangen, zwaar kloppend en schokkend tegen jouw schaambeen. Zo hevig zelfs, dat je het zelfs door de zeemleren bescherming van onze sportkleding heen zal kunnen voelen.

"Vannacht ben ik helemaal voor jou, lieve Robin", zucht je verlangend. Dat het niet nu en hier gebeurt, dat begrijp ik ook wel. Maar hoe lang is het inmiddels geleden dat ik een meisje heb ontmaagd? Toch zeker 10-15 jaar geleden? Mijn eigen eerste ervaring was zo’n 25 jaar terug en al was dat niet helemaal wat ik me er van had voorgesteld (voornamelijk omdat ik zo opgewonden was dat ik al binnen enkele seconden klaarkwam) en ik was iets ouder dan jij nu bent. Maar een slechte ontmaagding van een man zal wel niet bestaan, want wij toch meer prestatiegericht doorgaans. Maar voor jou moet het natuurlijk een speciale ervaring zijn, want je kan het niet nog eens overdoen…

Ik zal me dan ook anders moeten gedragen tegenover jou, want zoals ik mij bij Charelle gedroeg, zo mag ik me onmogelijk bij jou laten gaan. En nu Charelle het toch nog veel te druk met de andere camping buurman heeft en ik eigenlijk leek af te stevenen op een eenzame avond, kan ik plotsklaps mijn hoffelijkheid toch nog tonen vanavond. Ik hoop maar dat ik je niet teleurstel en dat ik mijn lusten voldoende onder bedwang weet te houden. Je bent nu nog mooi, speels en onschuldig, maar je spannende kantjes schreeuwen er om ontdekt te worden.
“Vanavond staat in het teken van jou, lieve Manon”, kreun ik verrukt en stoot mijn harde pik plagend wat tegen haar venusheuvel. Ik was er niet specifiek op uit, maar als ik het op mijn weg tegenkom, dan sla ik het aanbod niet af. “Maar nu wil ik heel even van je mooie ronde borstjes genieten schatje”, kreun ik geil, druk je bovenlichaam wat omhoog en zuig je jonge stevige borsten beurtelings in mijn mond. Je gehele tepelhof verdwijnt met gemak in mijn mond, tot ongeveer halverwege je jonge sappige borsten en ik houd je stijve tepels steeds eventjes gevangen tussen mijn lippen en/of tanden.
“Zullen we dan maar terug gaan naar de camping? Voordat je ouders zich ongerust maken en ik een misstap bega en onze avond al verpest is voordat deze echt begonnen is?”, stel ik haar dan maar voor, want ik voel het verlangen in mij naar haar hals over kop toenemen. Vanaf nu moet ik mij als een echte heer gedragen en niet als een egoïstische klootzak, zoals ik al meerdere keren (iedere keer wel eigenlijk) bij Charelle had gedaan.
Manon - 19-05-2024 om 16:03
0


“Vanavond staat in het teken van jou, lieve Manon”, kreun je verrukt en stoot je harde pik plagend wat tegen mijn venusheuvel. “Maar nu wil ik heel even van je mooie ronde borstjes genieten schatje”, kreun je geil en drukt mijn bovenlichaam wat omhoog en zuigt mijn jonge borstjes beurtelings in je mond. "Hmmm", kreun ik zachtjes goedkeurend, "wat is dat lekker zeg, ga even door." Ik voel je tong dartelen op mijn kleine tepeltjes. Mijn kleine tepelhoven neem je volledig in je mond. Zachtjes bijt je met je tanden op mijn gevoelige puntjes. Ik lijk wel gek te worden van genot.

“Zullen we dan maar terug gaan naar de camping? Voordat je ouders zich ongerust maken en ik een misstap bega en onze avond al verpest is voordat deze echt begonnen is?”

"We gaan zo, ik wil eigenlijk eerst nog even weten wat je hieronder voor me verscholen houdt," zeg ik plagend als ik naast je ben gaan liggen en met mijn hand over je strakke buik naar de boord van je broek ga. Tergend langzaam schuif ik steeds verder onder de strakke stof. Je kijkt me vol verlangen aan en hoopt waarschijnlijk dat ik je harde lid in mijn hand neem. Je tilt je heupen iets aansporend op om me naar je spannende lid te sturen.. "rustig schatje, niet te snel." Ik draai me weer op je en ga nu op je zitten. Ik pak de bretels van je broek en schuif ze van je schouders. Gewillig help je me ermee door rechtop te komen zitten. Ik geef je een zoen op je mond en kijk je even verliefd aan. Ik druk je weer achterover en schuif wat onderuit tot ik op je benen zit.

"Ik ben benieuwd naar mijn 'cadeautje." Ik trek je broek verder onderuit. "Wouw Robin, dat is lekker," zeg ik verlekkerd.

Ik kijk naar een mooie volwassen pik, netjes geschoren, dikke aders, en een half ontblote dikke paarse eikel die glimt van het voorvocht. Mijn kutje tintelt bij de gedachte dat ik vannacht deze lekkere grote pik in mijn maagdelijke meisjeskutje mag ontvangen. Ik bijt op mijn lip terwijl ik je aankijk, "hij is groter dan elke pik die ik tot vandaag in het echt gezien heb lieve Robin."

Voorzichtig pak ik hem beet en laat hem door mijn kleine hand glijden. Met mijn duim wrijf ik even over je natte eikel om het voorvocht te verdelen. Hij voelt heerlijk stevig aan. Voor het eerst in mijn leven heb ik een echte pik vast. Zachtjes trek ik je voorhuid verder naar achteren waarna deze achter de rand van je eikel komt te liggen. Zo is hij op z'n mooist. Zachtjes kreun je goedkeurend. Terwijl ik je zachtjes aftrek glijdt mijn andere hand over je goedgevulde balzak. Hmmm, twee grote ballen die zorgen voor vruchtbaar zaad.

De spanning giert door mijn lijf, ik vergeet helemaal dat we in de open lucht zijn en we elk moment betrapt kunnen worden..

"Wil je voor we terug gaan je ultieme 'cadeautje' nog zien?"
Robin - 20-05-2024 om 12:28
0


Je nieuwsgierigheid wint het en je trekt mijn broek omlaag om mijn stijve pik te bevrijden en even te kunnen bekijken. De koele buitenlucht omhelst mijn toch wel wat bezwete lul. Dat mijn pik groter is dan elke die je ooit hebt gezien, is een leuke opsteker, voor wat het waard is uit de mond van een nog vrij onervaren meisje. Mijn aderen kloppen wild, zeker als jouw hand om mijn staaf sluit en je er nog wat steviger in knijpt. Je wrijft het lekkende voorvocht met je duim uit over mijn eikel en begint me zachtjes af te trekken.
Het is maar goed dat ik vanmiddag mijn gerief al bij Charelle had gehad, want anders had je me denk ik binnen no-time klaar laten komen. Want je bent zo leuk en spannend en deze hele setting is ook voor mij waanzinnig opwindend.
Ik kreun goedkeurend als je mijn eikel geheel tevoorschijn haalt door mijn voorhuid helemaal naar achteren te stropen. Je blijft me gebiologeerd rustig aftrekken en als je met je andere hand mijn kaalgeschoren ballen bevoeld, gaat er een nieuwe tinteling door mijn lijf.
Even lijkt het je niet uit te maken dat we hier in het gras in het bos liggen en gemakkelijk betrapt kunnen worden. Je bent gewoon nog te nieuwsgierig en vindt het allemaal maar wat spannend.
"Wil je voor we terug gaan je ultieme 'cadeautje' nog zien?", vraag je dan aarzelend met een hese stem. Ik kijk je even verbaasd aan en voor ik kan antwoorden, laat je mijn kloppende lul los en gaat staan. Je stroopt het zeemleren broekje van je heupen en toont me je meest intieme plekje. Je bent er al goed vochtig en glinstert van opwinding. Je jonge maagdelijke poesje is heel mooi met strakke contouren. Je lipjes zijn wat gezwollen van opwinding en zelfs je klitje is goed zichtbaar. Je lipjes zijn helemaal kaalgeschoren en het kleine korte driehoekje op je heuveltjes past perfect bij je onschuldige aanblik.
Ik slik verrukt bij het zien van al die onschuldige schoonheid en ben even blij dat je hand niet meer om mijn pik zit, want dan had ik denk ik toch wel weer meteen klaargekomen. Het liefst trek ik je meteen naar me toe, je jonge sappige poesje op mijn mond en daarna heerlijk op mijn staalharde verlangende lul, maar daar is het moment nog niet voor.

“Jemig Manon, want mooi allemaal. Ik voel me nu echt vereerd dat ik je eerste mag zijn”, stamel ik vol verlangen met een droge mond. “Maar laten we nu maar terug naar de camping gaan, want zo alleen maar naar je kijken, hou ik denk ik niet zo lang vol”, zeg ik en sta op.
We kleden ons weer aan, stappen weer op de mountainbikes en rijden rustig terug naar de camping. Onze race is voorbij en we hebben nu geen haast, waardoor ik des te meer tijd heb om van deze heerlijke jonge meid te genieten.
Een paar honderd meter voor de camping stop je opeens. Je beseft je dat je nu moeilijk meteen met me mee naar mijn camper kan gaan. Dat zou vragen oproepen bij je ouders. Dus zullen we elkaar even een paar uur niet zien en elkaar later die avond tijdens het “vermaak” in het grote campinggebouw opnieuw treffen. Er is daar gelegenheid om te dansen en volgens mij was er vanavond zelfs een karaokeshow. Vandaar uit zien we dan wel hoe onze avond (en hopelijk ook nacht) zich verder zal ontwikkelen.
“Tot straks dan?”, zucht je verlangend en laat me niet gaan voordat we nog even flink uitgebreid hebben staan tongzoenen. “Strak ben je zeker”, lach ik plagend en apart van elkaar gaan we terug naar onze tent en camper.

Om onverklaarbare reden lijk ik mijn “date” met deze jonge sensuele maagd zelfs nog wel spannender te vinden dan normaal met vrouwen van mijn eigen leeftijd. Ik hoop maar dat ik dit meisje niet teleur zal stellen en dat ik haar die onvergetelijke ervaring op de juiste manier kan geven.
Heerlijk in mijn sas en hoopvol uitkijkend naar de rest van de avond, neem ik een uitgebreide douche, scheer alles voor ze zekerheid nog eens en ga terug naar mijn camper om me om te kleden en klaar te maken voor de avond. Onderweg groeten de ouders van Manon mij vriendelijk. Als ze zouden weten wat hun dochter allemaal van plan is vanavond, met mij, zouden ze waarschijnlijk een heel stuk minder vriendelijk naar me groeten.
Manon - 20-05-2024 om 22:30
0


"Tot straks dan?”, zucht ik verlangend en laat je niet gaan voordat we nog even flink uitgebreid hebben staan tongzoenen.

Je snapt gelukkig heel goed dat we niet samen op de camping kunnen aankomen. Mijn moeder is al zo achterdochtig als de pest...

Als ik bij de caravan aankom zitten mijn ouders al op me te wachten. Een beetje boos vraagt mijn vader, "hoe kun je nou in het deze onbekende omgeving alleen het bos in gaan, je bent hier helemaal niet bekend. "Sorry pap, ik had gewoon zin om even het luie zweet eruit te trappen, ik heb me heel goed vermaakt."

Ik kijk papa even aan, hij moest eens weten hoe 'leuk' ik het gehad heb. "Ik ga me even douchen, daarna kom ik wat drinken." Snel pak ik m'n toilettas en grijp een groot badlaken uit mijn tas. Een leuk setje lingerie zoek ik straks wel uit.

Snel loop ik naar de douches om even het 'sportzweet' eraf te spoelen. Het is gelukkig rustig in het sanitairgebouw waardoor ik gauw een hokje voor mezelf vind. Snel ontdoe ik me van mijn snelpak en mijn sportbeha. Mijn handen glijden over mijn lichaam, de geilheid is echt nog niet uit mijn lijf. Ik draai de kraan open en wacht op het hete water. Ondertussen kan ik het niet laten om mijn lipjes even te strelen. Ze voelen heerlijk warm. Als ik met mijn vinger door het spleetje van mijn lipjes glij voel ik hoe nat ze nog van opwinding zijn. Vannacht ga ik voor het eerst in mijn leven echte sex hebben. Ik heb hier al zo lang naar uitgekeken. Ik geniet van het hete water en was mijn lange blonde haar. Ik wil er tip-top voor Robin uitzien vanavond dus scheer ik mijn lipjes nog even goed glad. Het kleine driehoekje boven mijn maagdelijke kutje vind ik wel leuk dus die laat ik zoals het is.

Ik droog me af en sla de grote handdoek om me heen. Een beetje opgewonden en niet goed wetend wat ik ervan moet verwachten loop ik naar m'n tentje. Als ik bij mijn ouders aankom zie ik je voor je Caravan zitten. Een warme gloed gaat weer door me heen. Snel loop ik door naar mijn tentje. Ik duik in mijn tas en zoek er het meest sexy setje uit. Het wordt een mooie rode push-up beha met een heel klein stringetje die nog maar net mijn bolle meisjeskutje bedekt. Dit moet Robin echt helemaal gek maken. Ik trek een mooi zomers jurkje erover aan. Snel doe ik een beetje make-up. Niet teveel, daar hou ik absoluut niet van en heb ik ook niet nodig vind ik zelf.

Trots stap ik mijn tent uit en loop naar m'n ouders. "Ik ga vanavond naar de kantine, er is live-muziek en we hebben afgesproken om daar samen heen te gaan. M'n vader kijkt trots naar me. "Veel plezier spetter, maak er een fijne avond van," zegt hij lief. Mijn vader en ik hebben een hele hechte band en we lijken in heel veel dingen sprekend op elkaar. Ik sta op uit mijn stoel en omhels je, ik geef je een zoen. "Dank je pap."

Snel loop ik naar de kantine om te kijken of Robin er al is. Als ik aankom zie ik je al zitten op het terras. Direct loop ik naar je toe. Snel kijk ik even rond om te kijken of ik een bekende zie. Gelukkig zie ik mijn vriendin nog niet. Ik geef je een innige zoen op je mond en wrijf met m'n hand over je bovenbeen richting je kruis. Ik kijk je bewonderend naar je. Een mooie korte broek met daarop een getailleerde zwarte blouse die mooi aansluit aan je lijf. "Wijntje," vraag je terwijl je me verliefd aankijkt.

"Graag," antwoord ik terwijl ik me moet inhouden om je niet een heerlijke tongzoen te geven. Ik pak een stoel en ga naast je zitten. Je wenkt de ober en besteld een fles champagne.

"Speciale momenten in je leven moeten gevierd worden," zeg je lief terwijl je met je hand over mijn been streelt. Plagerig schuif je iets onder mijn jurkje. Je buigt iets naar me toe, "ik vind echt heel bijzonder dat je mij deze speciale daad toevertrouwd, ik beloof je dat het heel speciaal voor je gaat worden." Ik kijk je weer verliefd aan en geef je een heerlijke tongzoen.
Simon - 21-05-2024 om 10:45
0


Alhoewel Charelle de iets ruwere aanpak niet schuwt, ben ik blijkbaar toch een grens over gegaan. Het deeptroaten leek ok te zijn, maar als ik er nu op terugkijk en haar reactie nu zie, was ik daar te veel met eigen genot bezig. Misschien wilde ik wel te graag, en was dit de enige opening die ze aanbood. Denken met mijn pik in plaats van met mijn hoofd, toch wel spijt can achteraf.
Terwijl Charelle een handdoek pakt om het vele zaad van zich af te vegen, berg ik mijn kleffe paal weer op in mijn short.
"Sorry Charelle. Gaat het? Ik ben te ver gegaan he?" Vraag ik haar.
"Beetje wel ja. Laat maar even Simon" zegt ze kortaf. Ik kan het niet laten om haar geile lijf in mij op te nemen. Ik hoop nog een keer meer met haar te doen, want volgens mij kan zij in goede doen je helemaal gek maken met dat lekkere lijf. En zo niet, kan ik altijd nog een keer 'handkarren' met haar in gedachte.
Ik laat haar even en pak een glaasje water voor haar. Als ik mij omdraai heeft ze haar bikini weer aan en grijpt naar een strak zomerjurkje. "Hier Charelle" zeg ik als ik het water geef.
Ik kijk haar aan om haar te peilen. Een knuffel? Moet ik vertrekken? Ik sta open voor alles, zolang ze maar zegt wat ze denkt
Robin - 22-05-2024 om 14:22
0


Ik zit al op het terras, waar de live-muziek en de karaokeshow vol in opbouw is als ik je aan zie komen lopen. Gedragen door de lucht, zo lijkt het haast. Je bent mooi, zeker nu je licht opgemaakt bent, je haren netjes zitten en je een fleurig zomerjurkje draagt. Zo anders als in je snelpak met helm op toen we op de mountainbike zaten. Maar datzelfde superstrakke pak, gaf me wel een zeer goede indruk van wat er onder jouw jurkje verborgen zit. Al heb je het ook even schaamteloos en met volle trots aan me laten zien.

Dat je me hier op het terras even snel een kus op mijn mond geeft, overvalt me wel wat. Maar natuurlijk wel op een prettige manier. Zeker als je daarbij je hand op mijn bovenbeen legt, vlak bij mijn kruis. Het lijkt wel alsof je even wilt onderdekken of ik “alles” wel heb meegenomen. De kortstondige inkijk in je zomerjurkje, waarbij ik even een mooie rode beha zie, laat je al snel voelen dat ik inderdaad geheel compleet ben.
Hoe kan het toch dat dit jonge meisje zo spannend is? Ik kijk je met een verliefde blik aan als ik vraag of je een wijntje wilt. In Nederland zou dat nog niet mogen. Maar hier op vakantie wordt daar gelukkig niet zo moeilijk over gedaan. En meisje die oud genoeg zijn om te drinken…

Maar zover is het nog lang niet, want we kunnen moeilijk nu al meteen naar mijn camper terug gaan. De kans dat dit wordt opgemerkt door je ouders is veel te groot natuurlijk. Dus brengen we hier de avond voorlopig door. Genietend van een drankje, de live muziek en natuurlijk de diverse karaoke optreden. Met je vriendin ga je achter de microfoon uit je dak op Abba’s Dancing Queen, al denken de meeste trommelvliezen daar waarschijnlijk heel anders over. Sinds je vriendin er is, ben je ook wat oppervlakkiger tegenover mij, wat ik maar al te goed begrijp. Als zij een paar uur later weer terug naar haar ouders is, kom je meteen weer doelgericht op me aflopen. De licht aangeschoten toestand van je paar wijntjes maakt je nog leuker en liever dan je al was.
Alsof je opeens aan iedereen wil laten blijken wat er in dat mooie koppie van je omgaat, vraag je opeens You’re The One That I Want van John Travolta en Olivia Newton-John aan bij de karaoke show. Je wenkt me zodra de eerste noten uit de speakers knallen.
“Zo, en daarna gaan we naar jouw camper”, zeg je opeens wel zeer vastbesloten als je me de microfoon geeft.
Manon - 22-05-2024 om 22:12
0


Wow, ik begin al lekker licht in mijn hoofd te worden. Ik ben nog niet zo gewend om te drinken. Ik voel me er wel plezierig door maar bovenal bloedgeil. De karaoke klinkt werkelijk nergens naar, we hebben plezier voor twee en wat ons zeker opvalt is dat de mannen graag naar ons kijken. Begerlijk zoek ik vaak even oogcontact met je. Alsof ik je wil bevestigen dat ik vanavond uitsluitend voor jou ben.

Als de avond vordert gaat mijn vriendin weer naar haar ouders, dit geeft me weer de mogelijkheid om wat meer naar je toe te trekken. In mijn geile gesteldheid vraag ik You’re The One That I Want van John Travolta en Olivia Newton-John aan bij de karaoke show. Ik wenk je zodra de eerste noten uit de speakers knallen.
“Zo, en daarna gaan we naar jouw camper”, zeg ik je duidelijk opeens wel zeer vastbesloten als ik je de microfoon geef.

Je stapt gewillig op uit je stoel en neemt de microfoon van me aan. Je blijkt de tekst verbazingwekkend goed te kennen en je zangkunsten zijn boven verwachting goed. Ik zie veel mannen een beetje jaloers kijken als we wel heel dicht tegen elkaar staan te zingen en te dansen. Ik voel je hand over mijn billen glijden, de warmte ervan straalt door mijn jurkje. Bij elke aanraking begin ik steeds meer zin in je te krijgen. Als de laatste tekst uit het scherm verdwijnt zoen ik je voor het oog van de andere gasten vol op je mond. "Oh Robin, ik ben zo ontzettend geil, fluister ik je in je oor, zullen we gaan?"

"Ja lieverd, ik zal even afrekenen en dan gaan we." Je kijkt op je horloge en vraagt me, "zullen je ouders al op bed liggen of moeten we nog even apart naar ons bedje gaan?"

Het is half twee. "Ik verwacht wel dat ze op bed liggen, mama is op vakantie altijd bloedgeil, papa wil daar optimaal van profiteren," vertel ik je lachend.

"Zo moeder, zo dochter, vraag je lachend terwijl je een arm om me heen slaat.

Als we bij de caravan langslopen is het er al helemaal donker, ik leg mijn vinger op mijn mond. "Het zal me niet verbazen als ze nog wel wakker zijn," fluister ik zachtjes. Snel lopen we door naar je grote caravan waar je je me voorgaat om het licht aan te doen. Ik kijk mijn ogen uit. "Poe hé, dat is luxe."

Je gaat op het grote queensbed zitten en wenkt me bij je te komen. Ik stap sensueel op je af en ga voor je staan. Je legt je handen op mijn heupen en trekt me tegen je aan. Ik buig me voorover en we beginnen weer hartstochtelijk te zoenen. Wat kun je dat toch heerlijk. Als ik even onze zoen verbreek maak daar direct gebruik van door het jurkje over mijn hoofd uit te trekken.

"Wouw, prachtig," is het enige dat je uit kunt brengen als ik mijn bijna naakte tienerlijf met de mooie rode lingerie toon. Ik bloos een beetje en reageer met een gemeend "dank je." Ik pak je shirt bij de boord vast en trek deze over je hoofd. "Hmmmm", reageer ik op het zien van je mooie body. Langzaam trek ik de riem van je broek los en open de knopen. Je staat even op en ik trek je broek van je billen. Je welgevulde boxer komt tevoorschijn. Verlekkerd kijk ik ernaar. Ik zak door mijn knieën en kom voor je zitten. Ik trek de boord van je boxer naar voren en met m'n andere hand pak ik je heerlijke stijve lul. Zachtjes schuif ik de voorhuid over je eikel. Gelijk vloeit er een flinke druppel voorvocht uit je plasgaatje... Ik open mijn mond en...
Charelle - 23-05-2024 om 15:05
0


Wat ongemakkelijk staan Simon en ik in mijn voortent. Hij biedt me aardig wat water aan maar dat is even niet voldoende om mij van het vernederende gevoel van zo net af te helpen. Ik snap dat een man zijn eigen behoefte en gevoel heeft en zich soms laat gaan op het moment suprème maar dit was next level voor mijn mond en keel. De ene keer dat ik me hetzelfde voelde, wellicht nog wat meer vernederd was toen ik een afscheidswip maakte met een tinder date die ik alleen voor de lust meerdere keren had getroffen. De laatste keer wilde hij denk ik al zijn sexuele wensen op mij bot vieren. Op het moment dat hij me doggy neukte in een vreselijk hoog tempo kreeg ik de ene na de andere klap op mijn billen te verwerken. Langszij kreeg ik een vinger in mijn mond wat me opwond waarop ik begon te zuigen. Via de andere kant kwam ook een vinger in mijn mondhoek en toen ze er beide inzaten werden mijn mondhoeken van achter wijdt uit elkaar getrokken en kon ik via de spiegel mijn eigen tanden en tandvlees zijn en had ik niks meer te vertellen. Deze vernederende houding ging door tot hij zijn ballen leegspoot op mijn billen. Daarna voelde ik me daadwerkelijk gebruikt. Maar goed ik ben nu weer in dezelfde situatie beland.

Ik loop even de voortent uit maar zie dat Robin verdwenen is. Daar baal ik even van. Ik draai om en ga weer de voortent in en loop naar Simon toe. Oké, all the way, zeg ik en doe mijn bikini uit en alleen hakken aan..
Simon - 23-05-2024 om 16:01
0


Dit had alle kanten op kunnen gaan, maar als zij "all the way" zegt en zich van haar bikini ontdoet, stroomt het bloed weer naar mijn zwellichamen. Zoals ze naar mij toeloopt, in al haar glorie, zie ik een zeer zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil.
"Lead the way" antwoord ik en voel een hand mijn leuter vastgrijpen door mijn short heen. "Uit" zegt ze resoluut maar met een glimlach, en loopt naar haar matras. In een paar bewegingen ligt mijn short op de grond en volg ik haar.
"Jouw buurt Smon" zegt ze en spreidt haar benen. Gretig kniel ik en hap toe op haar natte kutje. De heerlijke smaak van vrouwelijk geil vult mijn mond als ik met lange halen lik.
"Niet te gretige Simon. Zij bepaalt het nu" spreek ik mijzelf toe, wat nog knap lastig is in mijn geile staat.
Charelle - 23-05-2024 om 16:43
0


Ik lig met mijn benen wijd op de rand van het matras, mijn hakken bungelen aan mijn voeten en hangen in de voortent terwijl ik net in de slaapcabine van mijn vouwwagen lig. Simon likt alsof zijn leven ervan afhangt en lijkt alsof hij wat goed te maken heeft. Mijn kutje is zeiknat en in een mum van tijd ontstaat een natte plek onder mijn kutje op het matras. Ik dirigeer zijn hoofd van mijn kutje soms wat dieper naar mijn kontje en voel zijn tong er overheen gaan. “Ohhhhh shittt, jaaaaaa” kreun ik als ik voel dat ik bijna kom. Op dat moment stopt hij en staat op. “Mijn beurt” zegt hij
Robin - 24-05-2024 om 14:27
0


In stilte zijn we naar mijn camper geslopen, langs de caravan van je ouders. Je bent onder de indruk van de luxe, de pracht en praal van mijn camper, maar daar gaat het me nu echt niet om. Zelfs in een lekkend tentje had ik dit allemaal net zo spannend gevonden, alleen is het hier nu eenmaal wel wat comfortabeler.
"Wouw, prachtig", is het enige dat ik weet ze zeggen als je jurkje uitgaat en ik je strakke tienerlijf in de mooie rode lingerie zie. Niet veel later lig ik alleen nog in een boxer, met daarin en bult van verlangen naar je, op het kingsize bed. Je trekt de rand van mijn boxer naar voren en met je andere hand pak je mijn stijve lul heerlijk vast. Voorzichtig schuif je de voorhuid over je eikel naar achteren, waardoor er meteen een flinke druppel voorvocht uit het plasgaatje komt. Je opent je mond en likt voorzichtig aan mijn eikel, alsof het een smeltend ijscohoorntje is. De druppel voorvocht kleeft aan je rode tong en in de zwakverlichte camper zie ik hoe je dit met het puntje van je tong over mijn paarsrode knop begint uit te smeren. Gezien je eerlijke bekentenis over je eerdere ervaringen, of meer juist het gebrek daaraan, weet ik niet of je hier al enige ervaring mee hebt. Maar dat maakt het niet minder lekker of spannend voor mij. Misschien juist daarom lijkt het nog wel lekkerder en spannender te zijn dan anders. Je pakt mijn lul steviger vast en drukt een natte kus op mijn eikel. Je ondeugende tongetje kronkel over de harde stam en likt teder over de kloppende aderen.
“Mag ik je…Zal ik…? Wil je dat ik…?”, stamel je een beetje zenuwachtig. “Jij mag alles lieve Manon”, zucht ik alleen maar, al kan ik uit haar hakkelende onafgemaakte vragen totaal niet opmaken wat ze eigenlijk zou willen. Het maakt me ook niet uit, want ik ben er van overtuigd dat het fantastisch zal worden. Ik ben inmiddels zo geil, dat ik al bijna uit mekaar knap. En iedere aanraking van deze spannende jonge meid voelt aan als geschenk uit de hemel.

Haar tong streelt mijn staalharde pik, met steeds langere halen. Haar tong over mijn lul voelt al net zo lekker als haar tong in mijn mond. Ervaring of niet, ze weet haar tong subliem te gebruiken. Terwijl ze nog steeds langs mijn lul likt, alsof het een ijsje is, knijpen haar vingertjes stevig in de harde stam. Genietend van haar tong en vingers op mijn lul, streel ik haar lange blonde haren en gaat mijn hand op ontdekkingstocht over haar lichaam. Ik voel de gladde stof van haar beha en string onder mijn vingertoppen door glijden en het kruisje is al behoorlijk warm en wat vochtig. Dit heeft haar duidelijk opgewonden gemaakt.
Normaal gesproken zou ik in dit geval die string bruut opzij hebben gerukt en me vergrepen hebben aan al dat lekkers dat daaronder schuil gaat. Maar in het geval van Manon, bij wie ik het juist rustig aan moet en wil doen, masseer ik het kruis van haar stringetje eerst nog eventjes wat meer tussen haar lipjes, voordat ik uiteindelijk mijn vingertoppen onder de gladde stof laat verdwijnen om haar jonge, sappige en vooral letterlijk nog maagdelijk, poesje betast.
Manon kreunt wat zwaarder nu mijn vingertoppen tussen haar vochtige lipjes door haar spleetje gaan. Ze hijgt kirrend tegen mijn gespannen lul als een vingertopje tegen de ingang van haar nauwe grotje drukt, maar deze nog net niet binnendringt. En het gehijg gaat meer over in een gesteun wanneer datzelfde vingertopje even over haar klitje beweegt. Haar hete adem blaast genietend tegen mijn keiharde lul.
Simon - 24-05-2024 om 16:02
0



Al snel voel ik twee handen op mijn hoofd en dirigeert Charelle mij daarheen waar ze wil, eerst haar klit en kutje, maar dan ook naar haar kontje. Het is niet mijn eerste kontje dat ik lik, dus zonder aarzeling lik ik ook haar aarsje kletsnat. Ze hijgt steeds zwaarder, maar ook al laat ik haar nu aan zet, klaar likken wil ik niet. Op het juiste moment, vlak voordat ze richting explosie gaat, stop ik met likken en zuigen. Met een mix van geilheid en teleurstelling kijkt ze mij aan.
"Mijn beurt" zeg ik en Charelle knikt. Ze tikt op de matras, waarbij zij aangeeft dat ik nu maar moet gaan liggen. "Deze keer de handen thuis" hijgt ze. Ik leg mijn handen achter mijn hoofd, terwijl Charelle mijn weer kloppende stam vastpakt en mijn eikel in haar mond laat verdwijnen. Met haar hand trekt ze rustig, terwijl haar tong en lippen mijn eikel aanpakken. Lichtjes gaat ze op en neer, steeds met haar lippen over de gevoelige rand van mijn paarse kop glijdend.

Ik sluit mijn ogen en kreun goedkeurend. Dan ineens zakt ze verder over mijn paal heen, terwijl ik ook een vinger mijn aars in voel gaan. Ik kan alleen maar goedkeurend kreunen terwijl ze mij met pretogen aankijkt. Met een luide plop laat ze na een tijd mijn neuklat uit haar mond schieten en kletst hij op mijn buik. Ze kruipt over mij heen en schuift met haar natte gleuf over de harde schacht.
Manon - 24-05-2024 om 19:28
0


Ik kan me niet meer inhouden. Ik wil weten hoe zo'n volwassen lul smaakt... ik wil weten hoe voorvocht proeft. Langzaam laat ik mijn tong over je dikke paarse kop glijden. Zachtjes draaiend met mijn tong verdeel ik het over heerlijke eikel. De smaak is boven verwachting echt lekker. Licht ziltig en warm.. Voor het eerst in mijn leven lik ik een echte lul. Aanmoedigend kreun je zachtjes en laat je handen over mijn lijf gaan. Met lange halen begin ik je beaderde stam te likken.

Zachtjes strelend voel ik je vingers over mijn kleine lipjes gaan. Mijn kleine stringetje is het enige wat nog tussen zijn warme hand en mijn hete kutje zit. De tintelingen gieren door mijn onderbuik als je vingers de stof steeds verder tussen mijn klamme lipjes drukt. Ik wil je helemaal maar je bouwt het rustig op.

Omdat het minuscule stringetje maar net mijn lipjes bedekt schuif je de stof heel makkelijk opzij waardoor je vrije toegang tot mijn meisjeskutje. Mijn lipjes zijn gezwollen en overgevoelig geworden. Ik voel je vingers langs de randjes van mijn buitenste lipjes strelen waarna je zachtjes met één vinger tegen de ingang van mijn nauwe grotje drukt. Je dringt nog net niet bij me binnen...

Ik onderga deze verwennerij zachtjes kreunend, ondertussen heb ik je warme pik in mijn hand gepakt en heb je eikel tussen mijn lippen genomen. Plagend lik ik met het puntje van mijn tong over je plasgaatje.

Plots giert er een zeer aangename golf van tintelingen door mijn kutje. Je vingers hebben mijn clitje gevonden.

Hijgend van genot zuig ik je dikke pik dieper mijn mondje in. Mijn lippen klem ik achter de rand van je eikel en zuig erop als op een ijsco. Wouw, wat is dit heerlijk zeg. Grommend van genot gaan je vingers steeds nadrukkelijker over mijn clitje. Zachtjes voel ik een vinger tussen mijn drijfnatte lipjes door in nauwe maagdelijke schede glijden. "Hmmm," kreun ik aanmoedigend.

Ik heb nog geen enkele ervaring met orale sex maar aan het je gekreun te horen geniet je er zeker van. Langzaam neem ik je harde pik dieper in mond en span mijn lippen eromheen. Met korte halen begin ik je volwassen pik te pijpen... aangemoedigd door het heerlijke gevoel in mijn kutje lik en zuig ik op je kloppende mannelijkheid.

Hijgend en schokkend zit je te genieten van mijn onervaren tienermondje om je dikke paal. Blijkbaar geil je zo op mijn warme zuigende mond dat je plotseling m'n hoofd wegdrukt. Hijgend kijk je me geil aan. "Wouw lieve Manon, dat was geweldig, ik moest je stoppen, ik wil nu nog niet klaarkomen."

Trots kijk ik je aan. Ik heb voor het eerst een man gepijpt en je bent ook nog bijna klaargekomen. "Ik vond het heerlijk om te doen Robin, de volgende keer laat ik je klaarkomen." Je geeft me een zoen en pakt me bij mijn heupen. Met een zwaai draai je me op het grote bed en drukt me achterover.

Je kruipt over me heen met je naakte lijf. Met je warme mond begin je me te zoenen en te likken in mijn hals. Het maakt me helemaal stapelgek. Mijn kutje brandt van verlangen naar je. Je mond gaat op ontdekkingstocht over mijn bovenlijf. Ik hol mijn rug even en open snel de sluiting van mijn beha. Je begrijpt de hint waarna je de cups van mijn borstjes schuift. Plagend voel ik je likkende tong langs mijn tepelhoven glijden. Mijn tepeltjes staan er staalhard te midden van. Kronkelend van genot lig ik te genieten van je warme mond.
Robin - 26-05-2024 om 13:35
0


Op het moment dat mijn vingers jouw vochtige spleetje beginnen te beroeren, neem je mijn eikel doelbewust in je mond. En als mijn vingers de nauwe ingang van jouw hete grotje beginnen te verkennen, neem je mijn harde pik dieper in mond en spannen je lippen achter de eikel om mijn kloppende stam. Anders dan dat Charelle het deed, dat moet ik meteen toegeven, maar lekker en geil is het zeker. Je pijpt mijn harde pik met korte halen en zuigt op mijn kloppende mannelijkheid. Maar het is toch vooral de manier waarop jij je nog wat onervaren tong weet te bewegen rond mijn stam en eikel. Dat doe je, net als bij het zoenen met je, op ongeëvenaarde wijze.
Je mond steelt zeker niet teleur en je weet in je gretigheid zelfs mijn stijve lul van je voortanden te sparen, wat lang niet elke vrouw lukt. Maar het is toch vooral je tong die mind-blowing (of in elk geval blowing in dit geval) is.

"Wouw lieve Manon, dat was geweldig, ik moest je stoppen, ik wil nu nog niet klaarkomen", hijg ik licht schokkend als ik je even moet wegduwen om nu niet meteen klaar te komen. Je ogen glunderen met trots. “De volgende keer laat ik je klaarkomen", zeg je vastbesloten. We zoenen even. Dat mijn lul net nog in je mond stak, is voor mij beslist geen reden om dat niet te doen. Want hoe kan ik van jou verlangen dat jij dit fijn vond om te doen, als ik zelf zou walgen van mijn eigen lul?
Ik werk je op je rug en duw je achterover. Likkend en zoenend vanuit je hals ga ik nu over je lichaam. Als mijn gezicht bij je beha dreigt te komen, druk jij je borsten flink in de lucht en haakt je beha los. Ik bevrijd je borsten uit de zachte cups en lik ze. Je tepeltjes staan stijf en parmantig omhoog vanuit het midden van je jonge borsten. Het lijken wel stalen kogeltjes, zo hard ze op dit moment.
Ik kus en lik je borsten uitvoeren, sabbel en zuig op je tepels en zuig ze je borstjes soms weer tot zeker de helft stevig in mijn mond. Dit is zo lekker om te doen. En aan je gekronkel en gekreun te merken, vindt jij dat ook.

Afwisselend beweegt mijn mond heen en weer tussen je linker- en rechterborst en tussen je borsten, je keel, je hals en je oor. De spanning stijgt en ik word alsmaar geiler van je. Hijgend en kreunend in je oor, die ik regelmatig met mijn tong plaag, wrijft mijn hand wat ruwer over de klamme stof van je string. Je kreunt als ik je klit raak. Ik voel het gevoelige knobbeltje zelfs duidelijk door de stof van je string heen.
Ik trek de stof opnieuw opzij, zodat twee vingers weer je grotje kunnen betreden. Jou zoenend en je borsten verwennend met mijn hete mond, begin ik je weer te vingeren.
Je kutje voelt heerlijk nauw, heet en vooral nat. Je ligt te schudden met je hoofd en je vingers klauwen over het bed. “Hmmm Rob, wat doe je met me? Ga door”, zucht je al buiten adem als ik even stop. Volgens mij wil je niets liever dan klaarkomen op dit moment. Wat van mij zo ook mag. “Graag”, zucht ik gretig terug en stroop je vochtige stringetje langzaam en teder van je heupen.
Voor de tweede keer vandaag zie ik je blote kutje, keurig verzorgd en glinsterend van opwinding. Als mijn vochtige lippen zich kussend over je kuit naar boven bewegen, begrijp je maar al te goed wat ik verlang. Je opent je benen zover van elkaar, dat ik recht in het fonkelende gaatje van je grotje kijk. Het is zo gedetailleerd en duidelijk zichtbaar als in een biologieboek. Je schaamlippen, je clitoris, de kuttewanden die een beetje stervormig de ingang van je grotje gesloten proberen te houden, de verleidelijk diepte van de kelk van je liefdesgrotje en zelfs je plasgaatje is goed zichtbaar. En dat alles badend in glinsterend vocht, als een overrijpe perzik in de volle zon.

“Ooh wat mooi en lekker allemaal’, kreun ik geil en druk mijn mond op je poesje. Ik proef je vocht, je opwinding en zuig op je schaamlippen, je grotje en je klit, steeds maar op zoek naar meer van de overheerlijke vocht. Je bent om op te vreten, je kutje is om te verslinden met huid en haar. Al zal dat laatste in jouw geval niet mogelijk zijn, want hoe driftig ik ook er ook op zoek naar ga, bij jou kan ik geen enkel haartje, nog niet het allerkleinste stoppeltje, ontdekken...
Steeds weer opnieuw duik ik met mijn gezicht terug in je schoot en blijf je beffen. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Je bent dan ook zo lekker nat en geil. Likkend en zuigend gaan mijn handen over je lichaam, spelen met je jonge borsten. Je ademhaling wordt zwaarder en luider, alsof je nu ieder moment kan klaarkomen. Trost kijk ik over je lichaam, want ik wil die lust in je ogen zien weerspiegelen. Sabbelend op je gezwollen klitje is het echter geen lust dat ik in je ogen zie, maar angst. Mijn ene hand ligt op je borst en knijpt in je tepel. Mijn andere hand ligt op je keeltje en knijpt die wat dicht.

“Eikel, hoe kun je nou weer zo stom zijn. Bij haar nog wel”, bedenk ik me alleen maar en haal mijn hand geschrokken van je keel weg. Bij een ervaren vrouw als Charelle kon ik dat nog wel maken, die vinden het vaak genoeg zelf ook wel opwindend. Een soort extra dimensie in de belevenis van hun genot of zo. Maar een onschuldige maagd als Manon, die is daar nog lang niet aan toe.
“Sorry”, stamel ik gesmoord tussen je dijen, zonder mijn mond echt los te maken van je lekkere sappige kutje. Even lijken we allebei geen raad te weten met de situatie die ik over ons heb afgeroepen. Het was niet de bedoeling en ik zal er alles aan doen om het niet weer te laten gebeuren. Nu je me niet direct tussen mijn benen vandaan duwt of angstig begint te gillen, ga ik toch maar verder. Ik moet je nu zo snel mogelijk naar een orgasme zien te krijgen, want misschien dat je dan dit hele voorval kunt vergeten.
Manon - 27-05-2024 om 18:55
0


Je mond gaat langzaam over mijn harde tepeltjes. Je sabbelt en zuigt zooo lekker op mijn harde overgevoelige knopjes. Ik raak er haast van in extase. Langzaam bereid je me voor op de transformatie van meisje naar jonge vrouw. Jij gaat straks mijn maagdenvliesje breken en de gedachte daaraan maakt zo mogelijk nog geiler dan ik al ben.

Terwijl je weer heerlijk zuigt aan mijn tepeltjes voel ik je hand weer naar mijn kutje gaan. Stevig wrijf je over de bolling van mijn lipjes. Je raakt mijn clitje als je vinger de stof iets in mijn spleetje drukt. Ik reageer zacht kreunend op deze heerlijke streling. Na een poosje teasen schuif je de klamme stof weer opzij zodat je mijn grotje weer kunt betreden. Terwijl je mijn borsten verwend met je mond voel ik je vingers tegen mijn nauwe opening. Zachtjes voel ik een vinger langs mijn clitje glijden waarna deze in mijn krappe kutje glijdt. Luid kreunend lig ik te woelen op bed. Ik vind deze verwennerij zooo lekker.

“Hmmm Rob, wat doe je met me? Ga door”, zucht ik al buiten adem als je even stopt. "Volgens mij wil je niets liever dan klaarkomen op dit moment, wat van mij zo ook mag."

“Graag," zucht je opgelucht... Je gaat op je knieën tussen mijn benen zitten en stroopt mijn natte stringetje naar beneden. Zachtjes begin je mijn benen vanaf mijn kuiten naar boven te likken... Elke aanraking voelt als tinteling die eindigt in mijn kutje. Aanmoedigend spreid ik mijn benen zover mogelijk en trek mijn knieën op. Je mag me helemaal zien. Ik weet wat je graag wil zien. Mijn jonge maagdelijke kutje opent zich als een bloem voor jou.

“Ooh wat mooi en lekker allemaal", kreun je geil en drukt je mond op m'n poesje. "Oh wouw, wat lekker," kreun ik luid van genot als ik je warme lippen en tong op mijn zachte lipjes voel. Ik voel je tong overal, je weet zo goed wat je doet. Elke kus en haal met je tong is raak! Elke zenuw in mijn verse kutje wordt optimaal geprikkeld door jou. Luid kreunend onderga ik deze heerlijke likbeurt. Je pakt met je hand mijn harde tepeltje beet en rolt het zachtjes tussen je vingertoppen. Je andere hand ligt op mijn keel en knijpt die een beetje dicht. Ik schrik ervan! Dit had ik niet verwacht. Het maakt me een beetje bang...

Direct haal je hem ook weer weg. "Sorry”, stamel je gesmoord tussen m'n dijen, zonder je mond echt los te maken van mijn lekkere sappige kutje. "Het was niet de bedoeling en ik zal er alles aan doen om het niet weer te laten gebeuren."

Doordat je me zo ontzettend lekker beft ben ik al gauw vergeten wat er gebeurde.

"Niet praten, lik m'n kutje," commandeer je geil. Je neemt m'n clitje tussen je lippen begint erop te sabbelen terwijl je weer een vinger in mijn nauwe neukholletje schuift. Dit wordt me echt teveel. Ik pak je hoofd beet en druk hem strak tegen mijn kutje. Een warme golf tintelingen dendert door mijn onderlijf. Voor het eerst in mijn leven word ik door een man gelikt op mijn meest intieme plekje. Voor het eerst in mijn leven bezorgt een man mij een orgasme. Luid kreunend en kronkelend kom ik fantastisch klaar op zijn warme tong. Wouw, wat is dit lekker zeg!

Je kijkt me trots aan en vraagt, "was het lekker schatje?"

"Het was echt fantastisch Robin, je hebt me echt laten genieten."
Ik trek je naar me toe om je een zoen te geven. Ik proef mijn eigen geile sap als ik je tong op de mijne voel. Ik kijk je verlangend aan en smeek je.
"Ik wil het nu Robin, ik wil dat jij de eerste voor mij bent."

Ik schrijf zo verder😘😘😘😘
Manon - 27-05-2024 om 20:41
0


Je kijkt me verliefd aan. "Graag lieverd, antwoord je, ik ben vereerd dat ik jouw bloempje mag plukken." Je komt naast me liggen en streelt mijn zachte huid. "Vertel eens Manon, moet ik een condoom gebruiken?" "Als je dat liever wil dan doen we dat natuurlijk."

Ik zoen je op je mond en antwoord je zachtjes. "Ik wil je zo natuurlijk mogelijk beleven. Ik ben al een half jaar aan de pil dus je hoeft van mij niks te gebruiken."

Verrast kijk je me aan. Dat had je vast niet verwacht. Ik draai me naar je toe en laat mijn hand naar je pik afdalen. Zachtjes neem ik de iets afgezwakte warme pik in mijn hand en schuif je voorhuid over je eikel. Zachtjes kreun je goedkeurend.

"Doe je voorzichtig met me, vraag ik terwijl ik me weer op mijn rug draai en je uitnodigend aankijk. Je kruipt naar me toe en buigt over me heen. Als vanzelf spreid ik mijn benen uitnodigend. Je geeft me een heerlijke tongzoen terwijl je met je grote hand mijn tienertietje omsluit. Zachtjes kneed je ze. Ik voel mijn kutje weer nat worden. Ongeduldig trek ik je tegen me aan waardoor ik voor het eerst in mijn leven een grote stijve pik tegen mijn maagdelijke meisjeskutje voel drukken. "Doe het Robin, ik wil het nu."

Je kijkt me vastberaden aan...
"Oké lieverd, ik zal je laten genieten."

Zachtjes voel ik je warme eikel tegen mijn lipjes drukken. Als een bloem opent mijn genotsgrotje zich voor je. Je zoent me teder en vraagt me of ik er klaar voor ben. Geil knik naar je. Langzaam openen mijn lipjes zich om je toegang te geven tot mijn mijn maagdelijke kutje. De warmte van je heerlijke pik en het spreiden van mijn lipjes bezorgt me een heerlijk gevoel. Beetje bij beetje voel ik je in me komen. Nog nooit heb ik zoiets heerlijks gevoeld, waarom heb ik zo lang hiermee gewacht. "Gaat het schatje," vraag je lief. Ik knik weer, "het is zalig, ik wil je dieper voelen." Zachtjes kreunend duw ik mijn heupen iets omhoog om je aan te moedigen om verder in me te dringen. Langzaam schuif je steeds dieper in me waarbij elk zenuweindje in mijn vaginawand wordt geprikkeld. Een luide kreun ontsnapt aan me. Als je verder wil dringen voel ik een vreemde druk in mijn nauwe schede. Je zoent me weer op mijn mond en vraagt me lief, "weet je het heel zeker, dit kan even pijn doen.." Een beetje verschrikt kijk ik je aan, "doe maar lieverd, ik ben er klaar voor." Je trekt je iets terug uit me om vervolgens je lekkere pik iets steviger in me te schuiven. Ik kan een klein gilletje niet onderdrukken als ik heel kort een felle pijnscheut door m'n kutje voel schieten. Ik hijg ervan waardoor m'n borstjes flink op en neer gaan. Een traan rolt over mijn wang. "Gaat het lieverd," vraag je oprecht bezorgd.
"Het gaat weer schatje," zeg ik opgelucht als ik je verder bij me voel binnenkomen. Het warme lekkere gevoel komt terug en ik geniet nu van de optimale vulling van mijn jonge meisjeskutje. Je dikke paal baant zich resoluut een weg door mijn warme schede. Zachtjes kreunend zet ik mijn nagels in je billen trek je strak tegen me. Als ik je schaambeen tegen mijn venusheuvel voel drukken weet ik dat je hele paal in mijn nauwe kutje is verdwenen. Het voelt echt goddelijk. Je laat me even aan het gevoel van grote lid in me wennen waarna je zachtjes iets terugtrekt. Ik voel je gladde beaderde pik langs mijn clitje wrijven wat weer een heerlijke sensatie teweegbrengt. Zachtjes kreunend moedig ik je aan. "Neem me schatje, neem me als een echte vrouw."

Het voelt zoo heerlijk om een echte pik in me te voelen. Je warme pik vult mijn hele schede en bij elke stoot voel ik je zo lekker langs mijn vaginawand glijden. Wat ben ik blij dat ik me laat ontmaagden door een ervaren man. Het intense genot dat je warme pik me bezorgt brengt me in een bepaalde roes. Met steeds langere stoten neuk je m'n nauwe kutje, waardoor ik weer een orgasme voel naderen. "Hmmm Robin, ik ga komen, ik wil je warme zaad in me voelen als we klaarkomen."
Robin - 28-05-2024 om 10:56
0


"Niet praten, lik m’n kutje”, commandeer je geil. Mijn kleine misstap, mijn hand nauw sluitend om je keel, heb je me dus gelukkig vergeven. Ik zuig je klitje tussen mijn lippen, terwijl ik weer een vinger in je nauwe kutje schuif. Je pakt mijn hoofd beet en klemt hem strak tegen mijn kutje. Luid kreunend en kronkelend kom je even later klaar op mijn tong en vinger.
"Was het lekker schatje?", vraag ik trots, al weet ik dat je over het antwoord onmogelijk kan liegen. Je proef je nog op mijn tong een lippen. Die heerlijke intense smaak van jouw geile nectar. Het laat mijn pik spontaan harder kloppen.
Ik kruip bovenop je en je zoent me. Dat je jezelf op mijn lippen proeft, deert je niet. Mijn lul klopt verlangend tegen je dijbeen, maakt ik maak geen aanstalten om meteen verder te gaan. Ik weet dat je even de tijd nodig zal hebben. Je moet wel echt zeker zijn, als we dit doorzetten. Al twijfel ik daar niet aan bij jou.

"Ik wil het nu Robin, ik wil dat jij de eerste voor mij bent", zucht je even later dan ook vastbesloten. Het zal gaan gebeuren. Je wil het. Je weet het zeker.
Op mijn vraag of ik ook een condoom moet gebruiken, heb je een helder antwoord. Je bent aan de pil, je wilt mij zo natuurlijk mogelijk ervaren, dus nee, liever zonder condoom. Ik kan je alleen maar gelijk geven, want zonder condoom is toch echt natuurlijker dan met.

Ik voel hoe je mijn pik weer voorzichtig vastpakt en begint te strelen. Door ons korte gesprek was hij weer een klein beetje verslapt, maar nu ik je warme vingers weer over de mast voel gaan, staat hij in enkele seconde weer op volle sterkte overeind. Het voelt zo lekker en spannend allemaal. Bijna alsof ik zelf voor het eerst met een meisje naar bed ga.
"Doe je voorzichtig met me”, vraag je terwijl je je terug op je rug draait en verlangend naar me kijkt. Ik knik, want dat is juist het enige dat ik wil.

Langzaam en teder werkt mijn lul zich een weg naar binnen bij je. Steeds als ik je gezicht iets zie vertrekken, van pijn of van genot, houd ik eventjes in om je aan iedere nieuwe ervaring te laten wennen. Je voelt zo heerlijk strak en heet. Je nauwe grotje, het eerste deel daarvan in elk geval, voelt als een strakke, kokendhete handschoen om mijn harde dikke lul. Het laat mijn pik harder kloppen dan menig poesje ooit heeft gedaan.
Ook jouw gekreun neemt nog steeds toe, want je vindt het toch wel erg lekker. En alles is nieuw. Iedere tinteling die je nu ervaart is voor jou nog onbekend terrein op dit moment. Dat zal na je vakantie wel anders zijn, hahaha.
Even hou ik weer in, omdat ik de weerstand in je nauwe grotje meer voel toenemen. En ik vraag je of het nog gaat. "Het is zalig, ik wil je dieper voelen", kreun je vastbesloten. Een luidere kreun ontsnapt aan je als ik weer wat verder duw, steeds meer tegen de toenemende weerstand in. "Weet je het heel zeker? Dit kan even pijn doen", vraag ik voor de laatste keer als de weerstand in je tunneltje tot een maximum is toegenomen. Ik sta op het punt je maagdenvlies te doorbreken, iets dat soms gevoelig of zelfs pijnlijk kan aanvoelen. “Doe maar lieverd., Ik ben er klaar voor", zeg ze zelfverzekerd, ondanks de lichte schrik in je ogen. Ik ga door, je slaakt een gilletje en hijgt flink, waardoor je lieve, appelronde borstjes flink op en neer gaan. Een traan rolt over je wang. "Gaat het lieverd", vraag ik bezorgd. Ik zit dieper in je. Ik heb je zojuist ontmaagd. Het pijnlijke gevoel is gelukkig maar eenmalig. Je bent niet langer een meisje en zal het ook nooit meer worden. Je bent nu een vrouw geworden. De rups is verpopt tot vlinder. En wat voor één!
"Het gaat weer schatje", zeg je opgelucht. En ook tot mijn opluchting, waarop je heel rustig weer wat dieper in je druk. Het idee van hier als allereerste je met mijn penis te mogen beroeren, iedere millimeter als onontgonnen terrein waar een man nog nooit was geweest, voelt toch wel speciaal. Ik wil niet beweren dat ik me nu als een echte avonturier voel, maar speciaal is het zeker wel.
De kortstondige pijn heeft weer plaatsgemaakt voor genot, zo merk ik aan je als ik weer dieper bij je naar binnen ga. Je voelt zo vreselijk nauw, heet en nat. In alles de overtreffende trap van wat ik mij ervan kon herinneren, 25 jaar geleden.

Ik weet dat mijn pik zeker niet de aller dunste is en ik mag graag geloven dat mijn pik een kutje volledig kan vullen, maar bij jouw voel ik dat dit ook echt zo is. De aderen in mijn stijve lul kloppen ongekend hard, beter voelbaar dan ik ooit heb ervaren. Je zalige grotje is nog heerlijk nauw en bijt genietend en gretig rondom mijn kloppende vlees. Mijn lul en jouw kutje lijken wel tot een versmolten te zijn, zo goed voel ik alles bij je.
Je kreun zachtjes en ik voel je nagels in mijn billen drukken. Je trekt me strakker tegen me. Je wilt me nog dieper in je voelen. Ik moet me inhouden om niet meteen klaar te komen als ik je warme venusheuvel tegen mijn schaambeen voel drukken en ik me realiseer dat ik me nu voor de volle lengte in je maagdelijke kutje bevindt. Het voelt echt goddelijk en zo te horen en te zien, ervaar jij het niet veel slechter dan ik.

Zachtjes begin in wat meer heen en weer te bewegen, stoot ik mijn staalharde lid rustig in je nauwe tunneltje. Het is een sensationeel gevoel om je kutje, om je hele lichaam op mijn bewegingen te voelen reageren. Zachtjes kreunend moedig je me aan. Je wilt meer. "Neem me schatje, neem me als een echte vrouw", lispel je en ik voel me weer vereerd dit te mogen doen.

Mijn stoten worden langer en langer en ik neuk je nauwe kutje. Iedere stoot gaat gemakkelijker, doordat je kutje zich beter naar mijn omvang schikt, maar zeker ook doordat jij steeds natter wordt. Steunend op mijn knieën en onderarmen, die ik onder je rug heb weten te plaatsen en je daardoor goed kan vasthouden, laat ik de lengte van mijn stoten verder toenemen. En ook de kracht waarmee ik mijn harde lul in je drijf. Soms steekt alleen nog mijn eikel tussen je gezwollen, kleverige schaamlippen om vervolgens in een vloeiende, maar zeker ook gretige beweging, weer geheel tot je door je dringen. "Hmmm Robin, ik ga komen, ik wil je warme zaad in me voelen als we klaarkomen", kreun je bijna zingend van genot als onze onderlichaam met luid gekets tegen elkaar aanstoten. Het soppende geluid van mijn grote pik die zich slurpend door jouw natte grotje beweegt is zowaar nog opwindender. Je bent doorweekt, dat hoor ik en dat voel ik. Je staat op de rand van de afgrond. En ik sta naast je, klaar om samen in het diepe te springen.
Ik heb niet meer nodig. De donkere, dankbare kreun die je slaakt en het spastisch knijpen van jouw kutje rond mijn pik is alles dat ik nodig heb om me ook in diezelfde afgrond te laten storten. Je gezicht is ongekend mooi met al die grimassen van louter genot, terwijl je hoofd wild heen en weer schudt en je handen zo stevig samenknijpen dat je knokkels er wit van worden. Je hebt je oogleden dichtgeknepen en je bijt kreunend op je onderlip, terwijl je hevig schokkend onder mij klaarkomt. Opgestuwd door dit zalige gevoel van jouw intense orgasme, misschien wel je allereerste echte orgasme ooit, voel ik mijn ballen krampachtig samentrekken en ontspannen en spuit ik straal na straal in je nauwe hete kutje.
Bij iedere ontlading die ik vanuit mijn ballen en door mijn pulserende lul in je loslaat, zwelt jouw gekreun en het schokken door je lichaam opnieuw aan. Totdat de ijzeren grip van jouw knijpende kutje rond mijn lul begint te verslappen, ons orgasme begint uit te doven en mijn pik langzaam in je begint te verslappen.
Zachte naschokken jagen soms nog door ons lichaam, zowel bij jou als bij mij. Ik hang met mijn gezicht boven je en strijk je verwilderde blonde haren teder uit je bezwete gezicht. Langzaam gaan je ogen open en kijken we elkaar aan. Je straalt, je glundert, je lacht. Tevreden. Voldaan. Je bent zo mooi. Zo onschuldig. Maar minder onschuldig dan toen je mijn camper binnenstapte. Ik kus je teder en voel je bezwete gezicht tegen mijn bezwete gezicht. Die heerlijke tong van je in mijn mond. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
“Wauw Manon… Dit was echt heel bijzonder. Zo lekker… Dit was ook voor mij heel lang geleden. Maar echt… Wauw”, stamel ik nog een beetje overdonderd door al die zalige gevoelens die jouw jonge strakke lichaam nog steeds door mijn lichaam laten jagen.
“Dat ben je in elk geval nog niet verleerd”, zucht je met een tevreden lach. “Ik vond het heerlijk. En de pijn viel reuze mee. Volgens mij had het niet beter of prettiger gekund dan dit”, zeg je en ik neem je compliment maar wat graag in ontvangst. Ik ben wat dat betreft allang blij dat ik me genoeg heb weten in te houden bij je en me niet heb laten gaan, zoals bij Charelle wel steeds weer gebeurde.

“Oops… sorry… Nu is je bed helemaal vies”, lach je een beetje opgelaten als we wat bewegen en mijn verslappende lul uit je volgespoten kutje glipt. Een grote hoeveel sperma, meer dan ik had verwacht na de seks die ik die dag al met Charelle had beleefd, vloeit tussen je glimmende lipjes vandaan op de lakens. “Daar is een wasmachine voor. Ik heb nog meer lakens bij me”, zeg ik alleen maar en kus je liefdevol.
Charelle - 28-05-2024 om 16:21
0


Ik klim bovenop Simon nadat ik hem behoorlijk stevig gepijpt heb. Ik ga boven hem staan op de matras, draai me om zodat hij zicht heeft op mijn billen en zak door mijn hurken. Ik heb mijn hakken niet voor niets aan dus die moeten geshowd worden bedenk ik mezelf en zak door mijn hurken en zet zijn lul tegen mijn kutje. Ik sla een paar keer tegen mijn clit met zijn harde paal en ik hoor goedkeurende geluiden. Ik zal over zijn lul en begin op hem te rijden terwijl mijn hakken stevig in de matras drukken. Ik rijd zijn paal hard en ritmisch. Bij elke stoot laat ik me omlaag vallen en voel hoe zijn ballen tegen mijn lippen slaan. Voorlangs vinger ik mijn clit en kriebel soms even aan zijn ballen waarop Simon geil kreunt. Af en toe krijg ik een flinke tik op mijn billen te verwerken waarop hij dominant aangeeft dat ik door of harder moet rijden op zijn lul.
Simon - 28-05-2024 om 17:19
0


Ze gaat 'reverse cowgirl' op mijn paal zitten. Haar heerlijke ronde billen vlak voor mij, stuiterend op mijn harde lat. Zoals zij zit, met haar hakken naast mijn heupen heb ik nog nooit gezien. Charelle is toch wel een ander kaliber. Haar natte kutje sopt over mijn paal en ik voel 1 hand steunend op mijn bovenbeen. Als ze omhoog gaat, zie ik mijn eigen paal glimmend van onze gezamelijke sappen, strak omhoog houdend door haar knijpende genotsplek. Ik kan het niet laten om die stuiterende billen af en toe een tik te geven. Als reactie knijpt zij steeds even in mijn ballen, waarop ik niet anders kan dan goedkeurend kreunen. Ik zou zo graag haar borsten zien stuiteren, maar meer dan af en toe een glimp langs haar lijf ze ik niet.
Charelle houdt het erg goed vol, en doordat ik al een lozing heb gehad, verbaas ik mij ook over mijn uithoudingsvermogen. Als ik haar heupen vastpakt ter ondersteuning, stuitert ze rechterop door en grijpt haar haar in een staart. "Fuck fuck" hijgt ze, en ik kreun lekker mee.

Het is voor haar toch wel intensief ze stopt en laat zich achterover vallen. Ik kan zo achterlangs spelen met har tieten enklit, terwijl ik naar boven blijf stoten in haar gewillige grote. Wat een beest!
Charelle - 29-05-2024 om 09:31
0


Ik laat me achterover vallen op de borst van Simon. Ik lig bovenop zijn lichaam en mijn hoofd ligt op zijn schouder terwijl zijn handen als een kind in een snoepwinkel door de vele bakjes snoep gaan over mijn borsten en kutje. Mijn hakken bungelen in de lucht aan mijn voeten en ik voel onze bezwete lichamen tegen elkaar. Zijn lul hamert in mijn poesje terwijl zijn ballen er achteraan slaan tegen mijn clit.

Een paar minuten later komt Simon zijn dominante kant toch weer bovendrijven. Hij duwt zijn heupen omhoog en zet mijn voeten klem met de zijne en hamert hard in mijn kut. Zijn armen komen onder mijn oksels door en legt zijn handen op mijn achterhoofd en duwt mijn hoofd voorover. Ik lig dus helemaal klem op zijn borst en wordt gedwongen naar mijn kutje te kijken terwijl zijn lul als een drilboor mijn natte poesje uitboort.
Simon - 29-05-2024 om 17:13
0


Charelle kreunt als een krolse kat, ze geniet duidelijk van mijn pompende paal in haar rijkelijk lekkende opening. Ik besluit te kijken hoe ver ik kan gaan. Ik klem mijn benen om de hare, klem haar vast in een soort houdgreep en neuk ruiger en ruiger. Als ze het niet leuk vindt, heeft ze een rare manier om dat te laten blijken. Ze kreunt luid en na een tijdje hangt ze trillend in mijn armen en voel ik haar kutspieren stevig grijpen om mijn borende pik. Een heftig orgasme, dat aan blijft houden omdat ik er dwars doorheen blijf neuken. Als ze weer wat ontspant krijgt mijn lul weer iets meer vrijheid. "Jezus Simon" kreunt ze geil. "Ik spuit je kutje vol, lekker ding" hijg ik in haar oor. Niet dat ze er iets aan kan doen, want ze ligt nogsteeds vast. Maar ze stribbelt ook niet tegen. Zonder verdere aankondiging voel ik mijn pik aanzwellen en schiet ik in meerdere stralen mijn zaad diep in haar buik.

Het wordt licht zwart voor mijn ogen van de inspanning. Plakkend van het zweet blijven wij even zo liggen, al laat ik haar benen en hoofd weer los. Mijn krimpende piemel floept met een klein golfje sperma uit haar lijf.

"Verdomme Charelle. Dat was heftig. Heftig goed, wat mij betreft"
Manon - 30-05-2024 om 21:40
0


Ik hoor mijn kutje soppen als je dikke pik met steeds langere, hardere stoten in mijn pas ontmaagde tienerkutje schuift. Bij elke stoot voel ik je volle paal langs de wand van mijn nauwe schede glijden.. ik heb nog nooit zoiets zaligs gevoeld. Het moet voor jou aanvoelen als een warme handschoen om je geweldige pik. Bloedgeil en genietend van mijn ontmaagding kijk ik je aan... mijn mond staat open door het hijgen. Alle remmen gaan bij me los als je me als een echte vrouw begint te neuken. Elke keer voel ik je schaambeen tegen mijn venusheuvel drukken en je ballen tegen m'n billen kletsen.

Luid hijgend en kreunend voel ik een tweede orgasme aankomen. Draaiend met mijn hoofd en met de lakens in mijn vuist geknepen voel ik weer dat fantastische gevoel door mijn onderlijf gieren. Je beweegt iets meer naar boven waardoor je harde paal nu precies over mijn overgevoelige clitje schuurt. Dit wordt me teveel. Schokkend kom ik luid kreunend klaar op je dikke pik in mijn kutje. Knijpend met mijn kuitspieren hoor ik je steeds luider grommen en onregelmatiger stoten in mijn onderlijf. 'Kom maar schatje, geef me alles,' kreun ik aanmoedigend.

Na nog een paar flinke stoten in mijn nauwe schede voel ik hoe je je pik weer zo diep mogelijk in me drukt. Drukkend tegen mijn baarmoedermond voel ik je luid grommend dikke klodders warm zaad in me spuiten. 'Hmmm, lekker,' kreun ik in je oor.

“Wauw Manon… Dit was echt heel bijzonder. Zo lekker… Dit was ook voor mij heel lang geleden. Maar echt… Wauw”

Een beetje blozend kus ik je op je mond.

“Dat ben je in elk geval nog niet verleerd”, zucht ik met een tevreden lach. “Ik vond het heerlijk. En de pijn viel reuze mee. Volgens mij had het niet beter of prettiger gekund dan dit."

Zachtjes streel je het haar uit mijn gezicht en voel ik je iets verslappen en iets uit me glijden. Direct gevolgd door een golf warm sperma. “Oops… sorry… Nu is je bed helemaal vies," zeg ik lachend.
Voor het eerst in mijn jonge leven heeft een man zijn vruchtbare zaad in mijn kutje geloosd. Trots kijk ik je aan. 'Dank je lieverd, dit wil ik vaker, je hebt me echt laten genieten.'

Je glijdt van me af en gaat naast me liggen. Ik kijk je verliefd aan.

'Ik wil dat je me alles leert de komende dagen lieve Robin.'
'Volgens mij kun jij een wereld voor me open laten gaan.' Ik geef je nogmaals een dikke zoen.

'Vertel eens wat je met die mooie vrouw uit die vouwwagen gisteren gedaan hebt," zeg ik heel nieuwsgierig.
Robin - 01-06-2024 om 16:26
0


Ik ben klaargekomen in je jonge nauwe kutje. Mijn vruchtbare zaad is in je lekkere kutje geloosd. Trots kijk je me aan. “Dank je lieverd, dit wil ik vaker. Je hebt me echt laten genieten”.
Ik glij van je af en kom naast je liggen. Een heerlijk bevredigd gevoel gonst nog door mijn lichaam. Ik kijk je verliefd aan.

“Ik wil dat je me alles leert de komende dagen lieve Robin. Volgens mij kun jij een wereld voor me open laten gaan”, zucht je na enig nadenken en geeft me nogmaals een dikke zoen. Ik zoen je terug. Ik ben blij dat ik je zo heb kunnen laten genieten en dat je ontmaagding toch wel was wat je er van had gehoopt. En dat je dit wel vaker wilt, dat is een mooi vooruitzicht. Een vooruitzicht waar ook mijn natte en nu kleverige lul zich geheel in kan vinden, want die geeft zich meteen niet langer gewonnen.

“Vertel eens wat je met die mooie vrouw uit die vouwwagen gisteren gedaan hebt", zeg je dan opeens heel nieuwsgierig. Shit, je wist het dus, van Charelle en mij. Lag het er echt zo dik bovenop dan? En ik maar denken dat we het nog wel onopvallend deden en dat het zeker niet zo’n jonge meid als jou zou opvallen. Maar kennelijk heb ik me daar goed in vergist Manon. Kennelijk heb jij toen meer gezien dan ik had gedacht. Niet dat ik dat nu nog erg vind, maar toch.

“Je bedoelt met Charelle? Sjee, ik weet niet of ik dat zomaar allemaal kan zeggen”, zeg ik, want ik weet niet of het wel helemaal gepast is tegenover jou een boekje open te doen over wat er tussen mij en Charelle was gebeurd.
“Oh, heet ze Charelle? Mooie naam. Maar ja, ‘t’is dan ook een mooie vrouw natuurlijk”, zeg je al dan niet gemeend. “Ik hoef natuurlijk niet alle details van jullie te weten. Liever wel natuurlijk, maar het hoeft niet. Maar ik bedoel gewoon in het algemeen. Hoe anders is het met een vrouw die toch wel wat jaartjes ouder is dan ik ben en zeker veel meer ervaring heeft?”, vraag je door.
Hoe ga ik je dit nou netjes uitleggen, zonder Charelle af te schilderen als een slet of jou tekort te doen? Ik denk even na, zoek naar zo’n typisch gulden middenweg antwoord.

“Charelle is twee keer zou oud als jij. Met de daarbij behorende ervaring. Dat kan je totaal niet vergelijken met wat wij zojuist hebben ervaren. Ons moment vanavond was werkelijk uniek. Maar met Charelle was het ook zeker niet dertien in een dozijn. Verre van dat. Bij Charelle hoef ik niet zo voorzichtig aan te doen als met jou. Zij weet wel een beetje wat ze kan verwachten en zal daar soms ook wel naar op zoek zijn. Dat zij het vanavond met een andere man doet, betekent niet dat ze een slet is. Als zij dat is, dan ben ik het ook. Want ik had eigenlijk gehoopt op een avond met haar. Maar in plaats daarvan ligt ik hier met jou en heb ik jou ontmaagd. Soms lopen dingen anders dan je van te voren plant. En dat geeft niet. Ik ben blij dat we dit moment samen hebben gehad, snap je”?
Je knikt, alsof je het begrijpt. “Toch wil ik weten in welk opzicht het anders was. Deden jullie het op een andere manier? Deed ze het lekkerder? Was het bij haar wild in plaats van teder als bij mij?”, vraag je dan toch weer door, want mijn antwoord is zeker niet afdoende naar jouw zin.
“Ja, wild was het zeker wel. Soms iets te wild misschien wel”, beken ik als ik er even aan terug denk. Ik probeer even niet te denken aan het feit dat mijn hand ook bij jou op je keel lag toen ik je befte. “maar het waren vooral de plekjes die het zo spannend maakte met haar. Hier gewoon in de deuropening van mijn camper. Tijdens het afwassen in het toiletgebouw. Op het strand en op de motorkap van haar auto op een afgelegen parkeerplaats”, geef ik toch wel met een trots gevoel toe. “Wauw, zo vaak al?”, zeg je alleen maar, alsof je snel hebt mee zitten tellen. “Die vrouw klinkt onvermoeibaar”, lach je tegen me. En daar heb je best wel gelijk in.
“Zou je dat met mij ook kunnen? En willen?”, vraag je en ik kijk je verbaasd aan. “Hoe bedoel je?”, vraag ik. “Op spannende plekjes seks met mij hebben bedoel ik. En zo vaak”, lach je. “Ja tuurlijk, waarom niet. Maar dat kan ik niet voor je bepalen. En je moet het ook zeker niet doen omdat Charelle het deed. Met iedere persoon is het beleven van seks anders. Daar kom je zelf nog wel achter. ten minste ik ga er van uit, dat ik niet de enigste voor je blijf. Daarvoor zou je denk ik nog wat te jong zijn”, leg ik uit. Met iedereen is seks anders, soms beter, soms slechter, maar altijd anders. Het is ook geen wedstrijdje. Je moet er gewoon van genieten.
“Maar Charelle is dus wel heel goed erin. Denk je dat ik er net zo goed in kan worden?”, vraag je alsof het hebben van seks eigenlijk ook gewoon een schoolvak is. “Charelle is heel goed. En heel erg spannend. Jij bent heel anders. Maar daarom niet minder leuk of minder spannend. Nogmaals je moet je niet proberen te vergelijken met andere vrouwen. Je hoeft niet te doen wat andere vrouwen doen. Je moet vooral jezelf blijven en dat wat je zelf lekker vindt”.
Nu lijk je je wat te kunnen vinden in mijn uitleg en je kust mijn wang, terwijl je hand speels over mijn borstkas kriebelt. Dan rol je je opeens half bovenop me en begint me weer te zoenen. “Ben je al moe?”, vraag je verleidelijk en ik voel je hand richting mijn kruis afdalen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer