63.347 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-05-2024 om 13:23 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 63 | Gelezen: 566x
namens YPA nodigen we u uit voor een photoshoot. Wij zullen uw vertrouwen in ons bedrijf proberen waar te maken en uw carrière naar de next level brengen. Voor deze shoot heeft u geen speciale….., dan lees ik alleen maar bla bla bla, meenemen en niet meenemen, naturel, geen gedoe, bla bla bla. Ik haat Sabine, mij opgeven en dan ook nog eens mij chanteren om hier aan mee te werken. goed voor je zelfvertrouwen. Je bent knap, je bent mooi, zeuren zeuren zeuren ! Als ik zo knap ben, waarom ben ik dan 17, single en maagd? Nou? Maar goed, dat maagd kwam als een boemerang weer terug. Of je gaat of ik app iedereen op school dat je nog maagd bent en valt op oude vrouwen. En Thanx Miss Sabine! Bitch. En maar lullen over BFF.

Daar moet ik zijn. Nummer 62? Ja, 62. YPA. Ik doe de deur open, aan de muur allemaal foto’s, allemaal modellen, de een knapper dan de andere. En aan de eind van de gang van deze giga grote villa een trappenhal, een grote trap aan beide zijden. In de muur staat een foto, eigenlijk een schilderij van een vrouw in een iconische pose. “Fuck, die foto ken ik….dat is….dat is….Fuck….zij?”, zeg ik luid. “Taalgebruik, jongedame, daar houdt mevrouw niet van!”, hoor ik streng achter me. Ik draai me om, daar staat Xandra, een dame die ik altijd volgende, eerst fotomodel, maar toen ze het wereld begin te haten werd ze kampioen zwemmen en haalde ze de zwarte band in Taekwondo, karate en judo, schieten werd haar hobby en uiteindelijk werd ze bodyguard van een super rijke dame. Maar wie haar opdrachtgever is, is altijd geheim gebleven. “Je komt….”, zegt Xandra. “Eeeuh nee…nou ja…eeeuh…”, zeg ik verbaasd, maar ook geïmponeerd. Ze ziet de brief in mijn handen. Pakt hem af:”ik bedoel je komt voor?”, vraagt ze nogmaals. “Eeeuh voor een schiet..eeeuh shoot”, zeg ik stotterend. “Kom maar, ik bijt niet hoor”, zegt Xandra. Ik volg haar en merk dat i’ haar lichaam bekijk, allemaal strak, geen bodybuilder lichaam. “Bevalt het?”, zegt Xandra.

“Ik eeeuh ik …..ik verwachte een spierbundel, maar je….sorry..sorry..sorry….u ziet er zo mooi uit”, zeg ik. “Zo! Direct maar aan het flirten geslagen? Sorry, ben bezet, meid”, zegt Xandra met een glimlach:”maar cute ben je wel hoor”. Ik bloos gelijk en wil door de grond zakken. Ik ook altijd, steeds weer in de nesten werken, en nu, direct al voor i’ begin aan de shoot. “Hoi, welkom, Lisa? Welkom bij Yvon Photo and models Agency. Ik ben Yvon.”, zegt ene oudere maar super knappe vrouw. nu word alles duidelijk, YPA, Xandra, de uitnodiging….Yvon, ja tuurlijk! Ze zette het modellenbureau op om tegenwicht te bieden aan de uitbuiters, de gladde praters, de smeerlappen in de modellenwereld.? Ze tikt op een stoel. Ik bloos nog steeds, zeker als Xandra ook nog een opmerking maakt:”moet ik blijven? Deze dame is nogal van het flirten.”. Yvon lacht en schudt haar hoofd. “Denk dat ik haar wel in mijn eentje kan handelen.” Ze pakt een dossier, ik zie een foto van mij op de cover, in bikini. “Hoe….”, zeg ik verbaasd. “Van jou? Toch? Of…..laten we eerst maar eens praten dan, deze foto is de reden waarom ik je persé wilde hebben.”, zegt Yvon. Ik kan niet anders dan het hele verhaal vertellen…..
Yvon - 12-05-2024 om 16:22
0


Wauw...eerst een popster, daarna een tennisster, en nu directrice van een modellenbureau. Wat een fantasie! Geweldig...leuk weer. lekker veel aanknopingspunten, rol voor Xandra! Goed gedaan, schat...xxx Yvon

"Dat meisje komt zo..." hoor ik Xandra zeggen. Verbaasd kijk ik haar aan. Meisje? Welk meisje. Als eigenaresse en manager van Yvon Photo and Models agency zie ik tientallen meisjes per dag. Langbenige blondines met blauwe ogen die allemaal uit dezelfde mal zijn gekomen, vaak voortgebracht door vrouwen die zelf ooit de boot hebben gemist en nu via hun dochter de schade willen inhalen. Sommige meisjes hebben iets extra's, een X-factor en die laat ik een contract tekenen, en soms heb ik seks met ze, maar nooit voor lang, het is geen liefde maar lust. Xandra is mijn steun en toeverlaat, mijn lijfwacht, en een beetje mijn geheugen. Eigenlijk is Gail dat mijn office manager, maar die is vaak te druk met de zakelijke kant, contracten, uitbetalingen, zakelijke conflicten.

"Welk meisje?" zeg ik nogmaals en kijk verstoord naar Xandra. "Die in de bikini op de cover van dat meisjesblad," verduidelijkt Xandra, "die volgens jou heel bijzonder is." Ik zie plots het beeld weer voor me. In mijn wereld is het belangrijk om bij te houden wat de trends zijn, welke meisjes daar een rol in spelen en hoe ze bij mijn agency te krijgen. Het blaadje is erg amateuristisch. Joy heet het en het is bestemd voor tieners, gekoppeld aan een You Tube kanaal en vol geschreven met artikelen over make up, mode, life style en wat er nog meer in tienerbreinen speelt. 'Weinig goeds' zegt Gail altijd en die kan het weten met haar eigen dochter. Ditmaal was het de covergirl die me op viel. Een mooi meisje, slank, een brunette met vrolijk lachende ogen, kleine maar mooi gevormde borsten en een wilskrachtige mond. Toch, wat maakte dat ik op slag verliefd werd op Lisa, zoals ze bleek te heten, was de onbekende factor die ik niet kon benoemen. Kortom ik was halsoverkop verliefd op een foto.

En nu stond ze voor me. Wat stuntelig, onzeker, maar toch, die ogen, die manier van kijken, haar uitstraling, de kokette manier waarop ze haar hoofd draait met die zwaai van haar donkere haren. Ik herken de passie die in haar smeult. Ik laat haar plaatsnemen en voel hoe haar mooie hazelbruine ogen naar me kijken. Net een hertje dat door de jager Xandra naar me toe is gedreven. God wat is ze mooi. "Heb je al een agent?" vraag ik. Ze schudt haar hoofd, onzeker, een beetje angstig. "Nee, eh Sabine..ik bedoel...ik." stamelt ze. "Wie is Sabine?' vraag ik, "toch een agent of je stiefmoeder?" "Nee, nee," zegt ze snel. "Sabine is mijn vriendin, hoewel vriendin, maar goed. Zij heeft me overgehaald te poseren voor Joy, die vragen steeds aan lezers om covergirl te worden. En toen...toen daagde ze me uit om het op te sturen enne toen..." "Rustig," lach ik, "dat was heel slim van je. Joy zit normaal niet in ons bestand, als je het blad niet had opgestuurd, had ik het vermoedelijk nooit gezien..."

Ik neem haar mee naar Avalon, het chique restaurant in de buurt voor de lunch. Ze heeft al verteld dat ze pas zeventien is, dus een contract mag ze niet alleen tekenen, een van haar ouders moet akkoord gaan. Maar ik wil haar wel vastleggen, voordat de concurrentie me voor is. Dit meisje kan groot worden in de modellenwereld. Die onschuld dat mooie en lieve gezichtje en god dat figuurtje. Ik wil haar en niet alleen voor het agency. Ik ben verliefd, ik wil haar veroveren en dan met haar naar bed. Dat slanke lichaam uitkleden en de harde fraaie borstjes kneden en likken, haar roze spleetje likken en die mond kussen. Focus! Yvon! Laat je niet meeslepen. We praten over de modellenwereld en ik zie Xandra in de bar zitten met een glas sprite voor zich. Mijn bodyguard. "We moeten met je ouders praten," zeg ik tegen Lisa, "ik wil je bij mijn agency, je kunt een grote worden in de modellenwereld, veel geld verdienen...maar je vader of moeder moeten wel meetekenen,"
Xandra - 13-05-2024 om 10:07
0


Volgens mij kennen jullie elkaar al en ik ken jullie vorige verhalen helaas niet maar ik hoop dat ik mee mag schrijven :-)

De bel gaat en als ik de deur open doe staat het knappe jonge meisje daar waar mijn bazin Yvon en ik het over gehad hebben. Het is duidelijk dat mijn bazin gek op het meisje is en enerzijds echt denkt dat zij een heel bekend fotomodel kan worden en haar anderzijds ook heel graag voor zichzelf wil hebben. Want eigenlijk krijgt zij altijd haar zin en heeft zij het bed gedeeld met de knapste jonge meisjes die ik ooit gezien heb. En daarom werk ik ook zo graag voor haar want vaak profiteer ik daar ook van waar ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Het meisje is duidelijk zenuwachtig en onervaren en het is grappig om te zien hoe ze over haar woorden struikelt en ook duidelijk onder de indruk van mij is. Wacht maar tot ze Yvon ontmoet!

Mijn bazin Yvon is een hele rijke dame en ze heeft mij in dienst genomen als bodyguard vanwege mijn ervaring in verschillende vechtsporten. Mijn rol is eigenlijk meer dan alleen bodyguard, ik ben ook een soort van dagelijkse assistente en help haar met allerlei klusjes, maar mijn fysiek is wel heel belangrijk dus ik train dagelijks. Mijn bazin eist ook dat ik er strak en sexy uit blijf zien voor zichzelf maar vooral voor de meisjes die langskomen en haar professionaliteit.

Het jonge meisje, Lisa, wordt meegenomen naar een chique restaurant om haar te imponeren en ik zie hoe mijn bazin haar aan het inpalmen is. Het is indrukwekkend om te zien hoe goed ze dat doet, ze weet precies hoe ze haar zin krijgt wat natuurlijk ook de reden is dat ze zo rijk geworden is. En ik kan nu al voorspellen wat er gaat gebeuren, het gaat altijd zo, zakelijk wordt het snel geregeld en dan ligt ze waarschijnlijk binnen een paar dagen al met dat knappe meisje in bed. Ik ben benieuwd waar mijn bazin mij voor nodig gaat hebben met dit sexy meisje.
Gail - 13-05-2024 om 14:47
0


Ik ben niet de originele Gail uit de Groupy en Waar is Yvon? maar ik heb die verhalen met plezier gelezen en wil graag meedoen. Als de echte Gail daar problemen mee heeft dan hoor ik het wel en doe ik uiteraard niet meer mee...

Als ik Gail bel op de interne lijn gaat de telefoon over, maar niemand neemt op. Natuurlijk, mevrouw zal wel weer met een of andere snol in de Avalon zitten. Zuchtend leg ik de hoorn neer en buig me weer over het contract. Ik ben de office-manager van Yvon en eigenlijk run ik het bedrijf. Ik controleer de tientallen contracten, zorg dat de meisjes zich gedragen volgens onze code en voer de moeilijke gesprekken met de redacties van de modebladen en die altijd zeikerige fotografen. Yvon doet alleen de leuke dingen lijkt het wel en Assepoester Gail kan weer de kastanjes uit het vuur halen. Neem nu dit contract, Yvon had een model aangenomen, leuk meisje, volgens de foto die er aan gehecht is, maar wat blijkt die trut is vijftien! Nog even en we krijgen babies en peuters. Wat bezielde Yvon dat ze die puber heeft binnen gehengeld. De handtekening van de ouder klopt ook niet. Ik probeer het nummer van ene Alida die als de moeder van dat kind staat aangegeven. "Met Alida," klinkt het vrolijk, "Ja , met Gail Brown van Yvon's Models," zeg ik, "heeft u een dochter die Conny heet?" "Jaaah," zingt Alida bijna, "dat is mijn Con." "Hum," begin ik en leg uit waarvoor ik bel. Moeders is gelijk stil. "Ik heb helemaal niets getekend," stamelt ze, hoorbaar onzeker. "Dat dacht ik al," zeg ik, "kunt u aan Conny vertellen, dat we de volgende keer aangifte van valsheid in geschrifte zullen doen?" Alida barst bijna in snikken uit. "Sorry, sorry," zegt ze. "Al goed," zeg ik, "maar let een beetje op uw dochter de volgende keer, dag mevrouw!" Ik leg neer en leun peinzend achterover. Conny is niet de eerste die zoiets flikt en ze zal niet de laatste zijn. Ik pak het dossier van Lisa. Hum, zeventien jaar, leuk koppie, ik zie de aantrekkingskracht, die hoer van een Yvon valt nu eenmaal op dat jonge spul. Zeventien is de minimum leeftijd die we aanhouden, mits ze toestemming krijgen van een van de ouders. Weer draai ik een nummer. Van onze privé-detective. "Met De Boer..." "Hai Leen," zeg ik, "ik heb er weer een voor je. Ene Lisa, ik stuur het dossier naar je toe. Bekende procedure. Wil je haar uitgebreid screnen? Ja..je krijgt het gebruikelijke tarief..ok, graag asap, want de baas is volgens mij al bezig om in haar broekje te komen...allright ciao honey, Ik leg neer en pak het volgende contract. Eens Yvon, bedenk ik, eens maak je een fout en dan neem ik de leiding over van dit bedrijf.
Lisa - 14-05-2024 om 00:00
0


Welkom Xandra en Gail, hoop dat jullie evenveel plezier gaan hebben, Gail, ik hoop dat je net zo goed met je woorden bent als de oude Gail, die kon hele leuke woordspelingen maken en echt irritant zijn, op een lieve manier, maar welkom! En Xandra, de oude Xandra was super lief, zorgzaam, net als Yvon. Niet dat jullie een kopie ervan moeten zijn hoor, nieuwe verhaallijn, nieuwe personages.

Avalon, diner, Yvon, ik voel me een beetje overweldigd. Sabine heeft me mooi opgezadeld met een heel andere wereld. Ga poseren, je komt voor op het blad, leuk, wordt je populair, nou dank je de koekoek. Ik zit in een wereld die ik niet ken, drie gangen diner, thuis is het op zondag soep, gebakken aardappeltjes met gehaktballen. En als groente appelmoes. Mama maakt wel alles zelf, dat is een feest, nu krijg ik kwartel eitjes, crème brul hay. Of zoiets, komen ze met een vuuraansteker bij je tafel. En crêpes nog wat met drank. Allemaal leuk, maar ik deed dit omdat ik niet anders kon. Enig lichtpuntje? Yvon, in werkelijkheid is ze nog even mooi als toen ze model was, ik weet zeker dat ze naar een kliniek is geweest. En die Xandra. Mijn idool naast Yvon. Ik vond Xandra de stoere, Yvon, de lieve, alles wat ze deed voor het goede doel, geen goed doel was te min, maar ze werd ook nog super rijk. Hoe ze dat doet, ik weet het niet. “ is de eerste als …….dan tekenen, daarna kunnen we aan de slag. Ze ……. deze afspraak?”, zegt Yvon. “maar dat is echt mooi, dat lijkt me heel leuk”, zeg ik. Ik krijg de helft niet mee. Ik neem snel een hap van die crème. Gaver, wat is dit zoet!, gaat er door mijn hoofd en ik trek kennelijk een heel vies gezicht. “Sorry,Lisa. Louis, wat is dit! Weg met die troep!”, schreeuwt ze. De ober snelt naar haar en ruimt de tafel af. “Sorry Lisa, dit had een heerlijke maaltijd moeten zijn. Kom, we gaan naar kantoor, dan praten we daar verder, maar die shoot lijkt je wel wat dus? Ik denk dat ik Victoria secret wel er tussen kan drukken, maar beloven kan ik niets”.

Victoria wat? Victoria???, gaat er door me heen:”lingerie?”, vraag ik verbaasd. “Ja? Victoria secret heeft lingerie, wat dacht jij dan? Aan tafel was je enthousiast, als je het niets vind, geen probleem, maar in je aanvraag staat duidelijk lingerie geen bezwaar. Misschien te snel ingevuld, kom we gaan je aanvraag nog even weer bij langs, geen probleem. Voor jou….mogelijkheden, kansen, je komt er wel!”. Ik ga Sabine eigenhandig wurgen! SABINE WAAR BEN JE! Je gaat er spijt van krijgen dame, dit vergeef ik je niet! . Als we op kantoor aankomen heeft een oudere dame een dossier klaargelegd. “Background volgt nog”, zegt ze. “Niet nodig, ik heb genoeg info, Gail.” De dame, Gail kennelijk, kijkt haar cynisch aan:”niet? Het is anders standaard, jouw protocol!”, zegt ze geïrriteerd. “Niet! Niet nodig!”, zegt Yvon en doet haar jasje uit. Ze draagt de laatste mode, wat haar heel goed staat. En ik kan niet voorkomen naar haar borsten te kijken. “Eyes up, meid”, zegt ze lachend en ik bloos gelijk weer.

Yvonne - 14-05-2024 om 13:56
0


God, wat is ze mooi. Die onschuld, dat beetje naïeve vermengd met die openhartige blik, ze heeft echts iets aparts. Ze doet me denken aan me zelf toen ik, net zo oud als zij, de modellenwereld binnenstapte en een cursus snel volwassen worden kreeg. Ik leerde over de onderlinge concurrentie tussen de modellen, de vieze mannetjes die de dure contracten konden bezorgen, maar wel iets in ruil wilden, de fotografen met hun stoere lik-me-reet-blik. Een harde wereld zonder mededogen, moet ik dit prachtige meisje daar in loslaten, zo uit het paradijs van haar huidige bestaantje? God, wat is ze mooi, of had ik dat al gezegd?

Op kantoor glijdt de immer efficiënte Gail om ons heen als de boa constrictor die ze is. Gail is goed in haar werk, maar ik vertrouw haar voor geen meter. Ze zou haar oude moeder nog aan een bejaardenbordeel verkopen als ze er een goed contract uit kon slepen. Ik doe mijn jasje uit en zie Lisa naar mijn borsten kijken. Ze bloost als ik haar corrigeer. Jezus, die meid is zo lief en tegelijk zo verleidelijk. Normaal zou ik me niet zo uitsloven dan lag ik nu al in een motel met haar te vrijen om haar vervolgens na een ontbijt weer terug naar huis te sturen. Maar nu hou ik me in, ik wil dit meisje veroveren. Ik ben verliefd en dat verbaast mezelf nog het meest. Ik verliefd? Ik pak het contract en loop nog eens de aanvraag na. "Problemen met poseren in lingerie? Die vleugels van Victoria's secret zullen je enig staan, schatje?" Weer bloost Lisa. "Liever nie..niet?" stamelt ze. "Dus ook geen naakt?" Ze schudt haar hoofd. Ik maak een aantekening. "Je hebt toch geen storende littekens?" vraag ik voor de zekerheid. Haar wenkbrauwen trekken in een vragende boog. "Een litteken van een operatie bijvoorbeeld," zeg ik. "Nee, nee," zegt ze haastig, "mijn ouders, ik ben bang dat ze..." Ik knik. Ouders en hun kleine meid, bekend verhaal. "Ik zal wel met ze praten," zeg ik. Ze glimlacht dankbaar. Waarom val ik toch zo op haar? Omdat ze lijkt op Erica? Erica was mijn buurmeisje, en net als ik zestien toen we voor het eerst met elkaar seks hadden. Ik was nog zo groen als gras, maar Erica was de slet van de klas. Althans dat zei ze altijd. Ze had al met twee jongens seks gehad, zei ze. De seks tussen ons was een experiment, zei ze en ik liet me haar bed in lullen. De eerste keer dat ik die zachte meisjeslippen op mijn schaamlippen voelde drukken zal ik nooit vergeten. We kusten elkaar, vreeën langdurig, vingerden elkaar en kwamen allebei klaar in een standje 69. Toch bleef het bij die keer. Erica kreeg verkering met een jongen uit de eindexamenklas en trouwde later met een limonadegroothandelaar en kreeg drie kinderen. En ik, ik werd model en bleef hunkeren naar meisjeslippen.

"Kan ik morgen een afspraak met je moeder krijgen?" vraag ik Lisa. "Ik weet het niet," zegt Lisa. Ze geeft haar telefoonnummer en ik hoor de toon overgaan. "Met Angela?" hoor ik een vrouwenstem zeggen. "Ja, met Yvon van het Modellenagency," zeg ik, "we kennen elkaar niet, maar uw dochter zit tegenover mij. Ik wil haar graag vastleggen als model, maar dat kan niet zonder uw toestemming. Kunnen we een afspraak maken?"
Gail - 14-05-2024 om 16:08
0


Yvon is verliefd. Dat is wel de limit, de meedogenloze Yvon, de schrik van de fotografen en modellen die een onsje teveel zijn aangekomen, de vrouw die meisjes verslijt alsof het wegwerpartikelen zijn. Verliefd? Vanachter mijn bureau observeer ik het meisje. Ziet er goed uit, mooi slank figuurtje, leuk koppie, ze heeft iets onschuldigs en toch ook iets van een gehaaide verleidster, zal zij de grote Yvon inpalmen met dat leuke snoetje? Die doet wel haar best, afschuwelijk gewoon, geen backgroundcheck? Waanzinnig, ik hoor nog die snerpende stem. "Gaaaaaaiiiiilllll waar is die verdomde backgroundcheck?" Zou ze echt dit meisje zomaar willen aannemen, of is die kleine drol ergens op uit? Weet ze iets van Yvon? Hum, straks toch even met Leen de Boer bellen, misschien is ze wel een spionne van de concurrent en zitten we straks met een hostile take over.

Yvon laat het meisje door Xandra naar huis brengen. "Geen motel?" vraag ik vals. "Bemoei je met je eigen, serpent." zegt Yvon en leest weer door in het dossier. Hum, geen motel, normaal is ons voormalig supermodel er als de kippen bij om de jonge ambitieuze meisjes mee te nemen naar een motel voor een aangename nacht. Over Me too gesproken. Hum, toch eens wat meer informatie opduiken over dit kind. Misschien is ze wel de sleutel tot mijn machtsovername van Yvon Models agency. Na een half uurtje is Xandra terug en loopt Yvon met haar mee om naar huis te worden gebracht. "Slaap lekker, Gail" zegt ze zoetsappig, "werk je niet te lang door, anders ben je morgen weer je gebruikelijke akelige zelf.." Als ze weg is, smijt ik mijn koffiebeker naar de deur en zie de mok in scherven uiteen spatten.
Xandra - 14-05-2024 om 22:07
0


Dankjewel dat ik mee mag schrijven, ik zal het vorige verhaal lezen en wat schrijven jullie goed zeg! ? De lat ligt erg hoog en ik ga mijn best doen.

Yvon doet haar best met de knappe Lisa maar ik merk dat het wel moeizaam gaat. Lisa is nog wel erg jong en nogal geintimideerd en terughoudend. Het gaat wel goedkomen, dat weet ik want Yvon krijgt uiteindelijk alles voor elkaar, maar het gaat niet zo makkelijk zoals sommige andere modelletjes met wie ze soms wel na 1 avondje in bed ligt en alle hoeken van de kamer laat zien. En ik ben haar persoonlijke bodyguard dus ik moet zorgen dat ze ten alle tijde veilig is dus vaak ben ik gewoon in de kamer als zij bezig is met zo'n jong meisje. Ze gunt mij natuurlijk ook mijn pleziertjes en ze weet dat ik ook gek ben op die jonge knappe modelletjes dus als iemand het raar vindt dat ik nog in de kamer ben dan zegt ze dat ik er moet zijn voor haar veiligheid en bijna altijd zorgt ze er wel voor dat ik mee ga doen en ik ook verwend word.

Maar Lisa is wat terughoudender dus dan is het mijn taak om mee te helpen haar over te halen. Ik zie hoe ze schrikt als Yvon foto's in lingerie noemt en bijna in paniek raakt als Yvon over naaktfoto's begint. Ik moet een beetje lachen want grote kans dat ze binnen een week al in lingerie heeft geposeerd en ook haar eerste naaktshoot heeft gehad. Yvon palmt eerst Lisa's ouders in en dan stap voor stap Lisa zelf en dan gebeurt er toch wel wat Yvon in haar hoofd heeft. Als ze de moeder van Lisa aan de telefoon heeft hoor ik hoe overdondert ze is en een afspraak is snel gemaakt om het contract te tekenen. Dat lezen ze toch niet heel goed en misschien zet Yvon er wel een zinnetje in over de lingerie- en naaktfoto's dus dan moeten ze wel. Ik kan niet wachten want dit meisje is echt wel heel erg mooi en schattig zeg. Ik kan niet wachten om haar perfecte lichaampje naakt te zien en hopelijk ook snel met haar in hetzelfde bed te liggen. Ik merk dat ze nogal onder de indruk is van mij dus dat moet wel lukken denk ik.

Voor nu breng ik haar naar huis in de limo waar ze naast me op de bijrijdersstoel zit. Lisa is echt een heel lief meisje en hier in de auto is ze een stuk minder zenuwachtig en kletst ze honderduit. Ik noem een paar keer hoe blij wij zijn dat ze bij ons komt en dat Yvon echt een grote modellencarriere voor haar weggelegd ziet. Al die complimenten doen haar goed en ik zie dat ze er zelf ook in begint te geloven. Als we voor een stoplicht staan te wachten leg ik mijn hand op haar been en kijk ik haar aan. "Weet je Lisa, Yvon is een hele grote naam in de modellenwereld en dit is echt een hele grote kans voor jou. Yvon ziet echt een nieuwe superster in jou en als zij dat ziet dan is het meestal ook echt zo. Dus als ik jou was zou ik echt mijn best doen om je ouders over te halen en het contract zo snel mogelijk te tekenen zodat we kunnen beginnen" en ik glimlach lief naar haar. Mijn god, ik verdrink bijna in haar ogen en haar lieve schattige gezichtje. Het licht springt op groen maar ik laat mijn hand op haar been liggen en streel haar zachtjes over haar been...
Ladan - 15-05-2024 om 05:06
0


(Hey lieve schatten, ik wil ook weer komen schrijven maar ben nu niet in de gelegenheid om te schrijven. Het internet is bijna altijd niet aanwezig dus dan wordt het lastig he. Maar volgende maand miet het weer lukken. Wel weer supergoed geschreven schatten !)

Liefs Ladan
Angela - 15-05-2024 om 10:15
0


Lisa, je hebt echt talent, zou jou wel aan het werk willen zien in het schrijversgenre, je hebt zoveel talent, beetje experimenteren en ik denk dat je schitterende liefdesverhaal kunt schrijven, ga vooral door en wie weet…..ik zou graag de rol van je moeder op me nemen, dames, ik geniet iedere keer weer van jullie samenwerking, één ding blijft me steeds weer bezig houden, nu ook weer. Zijn jullie RL vrienden en spreken jullie verhaal lijnen af? Want ik vind het moeilijk te doorgronden hoe jullie dat anders doen en denk echt dat jullie heel veel af spreke ?maar ga vooral zo door!..

Yvon? Wie is nou weer Yvon, ik weet dat Lisa een crush had op een lerares, ze kan dan alles ontkennen, maar een moeder weet het gewoon. Floor heette ze geloof ik, Engels lerares, jong en al zeg ik het zelf, behoorlijk knap. Een modellenbureau. Ik app Pat, mijn man. Hij duikt er gelijk in. Papa’s kleine meid. Kom daaraan en je zult nooit weten wat er over je heen kwam. Een uur later krijg ik appjes. Een modellenbureau, ze was zelf model, nu stinkend rijk, anders van opzet, meer gericht op de modellen, maar ook heel veel roddels. En veel geruchten over relaties en one night stands, maar niets bewezen, niets concreets, wees op je hoede!!xxx. Duidelijk. Lisa komt thuis, een grote limousine, nou die vrouw weet indruk, te maken. Lisa stormt uit de auto, rood hoofd. “Hoi schat, hoe was…..”, voor ik kan uitspreken rent ze de trap op en roept huiswerk. Duidelijk. Die moet even alleen zijn. Een uur later loop ik naar boven met een kop thee en een plak cake, haar lievelings. “Wat is er?”, vraag ik.

Lisa springt van de hak op de tak, ik pik de nodige woorden eruit en combineer het tot een verhaal. “Oké, dus die Xandra, dat is die dame waar jij fan van was. En die Yvonne? Dat is de directeur? Maar die Gail? Die nam je mee uit eten? Crème brulee, geen brul hay schat hihihihihihi”, ik pak haar en knuffel haar. Ja Lisa, kom niet aan met dat klasse eten, gewoon Hollandse kost of de Mac, daar doe je haar een plezier mee, of de traditionele broodje hamburger zoals alleen Pat ze kan maken, niemand weet hoe, maar dat zal hij ook nooit verklappen. “Maar kijk me aan, zonder gedoe, eerlijk antwoord, wil je dit? Dan sta ik 1000% achter je, anders is het daar is de deur Yvonne, tot ziens”, ze kijkt me aan en knikt. “Ik denk erover na”, zegt Lisa. Ik loop naar beneden en ga zelf ook een beetje Googleen. Ik zie prachtige foto’s van een prachtige vrouw, wel Yvon dus, dacht modern, zal wel Yvonne zijn, maar het is echt Yvon. Ze is echt mooi en goed in haar werk, als ik de lijst van klanten zie is dat echt gigantisch. Topmerken heeft ze. En een casting van heb ik jou daar. Waarom dan mijn meid? Ze is knap, eerlijk is eerlijk, maar of ze hierin past? Waar is de catch?

Lisa slaapt lekker, de volgende ochtend gaat ze nukkig naar school, ik zeg niets, Pat gaat er zoals altijd tegenin:”hé, je vergeet iets mee te nemen! Je humeur! Ligt nog op je nachtkastje zeker!”, roept hij haar na. Een boze blik en gemopper in de gang is het gevolg. Buiten hoor ik haar gelijk mopperen tegen Sabine, de scheldkanonnade blijft maar afvuren, arme Sabine, het is dat ze hartsvriendinnen zijn, maar anders….ik maak het huis netjes, want Yvon mag niet in een rommelig huis komen, die dame is klasse gewend en ik wil een goede indruk maken, ik blijf argwanend, zeker als ik die roddels lees, anderzijds, hoge bomen….
Lisa - 15-05-2024 om 11:16
0


Xandra brengt me naar huis, in een grote limo, ik ben zo onder de indruk dat ik stotter. Ik wil nu maar één ding, snel naar huis. Naar mama, zij weet wel raad. Xandra rijdt deze grote auto alsof het een driewieler is. Ze verteld intussen over hoe goed Yvon is, maar dat wist ik al. Ze heeft het over een eens in je leven kans. Maar ik in lingerie? Naakt? Nee, dat nooit, ik ben niet een super model. Dat gaat nooit lukken, iedereen zal me uitlachen. Als we voor een stoplicht staan legt ze een hand op mijn been, behoorlijk hoog. Ik sta direct in tweestrijd, enerzijds, het voelt niet echt slecht, anderzijds, ik ken haar niet. Wil ik dit, want ik ben nog maagd, maar natuurlijk niet dom. Iemand die dit doet, die wil eigenlijk meer van je. Het licht gaat op groen en gelijk toetert een man achter ons, we rijden verder, Xandra gebruikt een oud gebaar om haar ongenoegen duidelijk te maken, de middelvinger. Onder het rijden legt ze haar hand weer op mijn been, nu nog iets hoger. Ik voel me ongemakkelijk terwijl ik haar echt wel leuk vind, net als Yvon, twee vrouwen die zo knap zijn. “Heeft Yvon wel een iets laten doen aan haar lichaam? Of jij? Omdat het nodig was voor je werk?”, vraag ik. Xandra lacht en trekt haar hand terug. “Ja joh, Yvon is kind aan huis bij de chirurgen.”, lacht Xandra :”nee hoor, grapje. Ze is puur natuur, volledig zonder hulp van de mens.”. Ik slik, hoe dan? Ze is oud, ik ben jong, ze ziet er veel beter uit dan mij.

Sneller dan gedacht langer dan gehoopt zijn we thuis. Ik zeg dag en ren in huis, mama kan nauwelijks haar zin afmaken en ik ren naar boven, ik app over en weer met Sabine. Mama komt met thee en citroencake. Niets is lekkerder. We praten en mama is duidelijk, mijn leven, mijn keuze. Ik ga slapen en alles speelt door mijn hoofd. Ik droom en moet naakt op de foto, Yvon, Xandra en Gail lachen alledrie zo hard dat ik huilend wegren, maar dan lopen ze achter me aan, lachen nog harder en roepen baby, baby, baby. Dan schrik ik wakker. Ik ga naar de wc en val daarna snel weer in slaap. Ik pak snel een broodje, drink melk en pak mijn tas in. Ik mopper wat en papa schreeuwt dan weer eens na:” hé, je vergeet iets mee te nemen! Je humeur! Ligt nog op je nachtkastje zeker!”, ik sla de deur hard dicht en zie Sabine op de fiets op me wachten:”hoe ging het?”, vraagt ze. “Hoe? Ik moet naakt! Ik! Jij hebt me erin geluisd! Jij bent geen vriendin! Ik haat je! Bitch!”, en fiets weg. Sabine haalt me in en we schelden wat op mekaar tot we bij school zijn:”als je dit klaar krijgt ben je snel super bekend en populair, dan zullen de meiden je wel zien staan ook Floor!”, ik mopper nog wat, maar ze heeft wel gelijk. Ik kan dan wel populair worden.

De lessen gaan snel, Yvon zou tegen etenstijd langs komen, ik hoop zo dat papa zich weet te gedragen, met mama moet dat lukken, maar papa kan heel erg beschermend zijn….

Welkom mamie, leuk dat u mee schrijft, en nee,mee kennen elkaar, zover ik weet, niet, alles is op gevoel. Ik denk redelijk te weten welke richting Xandra, Sabine, Ladan en zeker Yvon heen wil.
Yvon - 15-05-2024 om 12:12
0


Ik ga zelden langs bij mijn modellen. Het is belangrijk om in deze business professionele afstand te bewaren. Het selectiewerk laat ik in de regel over aan Gail en Leen de Boer. Uiteraard weet ik veel van die meiden zelf het bed in te krijgen, maar dat is geen werk, dat is 'fun'. Overigens niet zo moeilijk om die jonge grietjes (meestal rond de achttien) naar een motel te lokken en daar seks met ze te hebben. Het zijn net grouppies, vaak liggen ze al naakt op me te wachten en wie niet wil?... Die laat ik evengoed meedoen in de modellenwereld. Zo ben ik ook wel weer. Want buiten het leiden van een modellenagency om, doe ik veel aan charity, besteed veel geld aan maatschappelijke zaken als het milieu, educatie en kunst. Het enige wat tot nu toe ontbreekt is de liefde. Gewoon een lief meisje met pit dat mijn leven wil delen. Tot nu toe had ik weinig geluk, het merendeel van de vrouwen die ik ontmoet is overambitieus, geldbelust of zo sneaky als Gail. Lisa is de eerste waar ik head over heels verliefd op ben. Alleen al haar onwil om in lingerie of naakt te poseren, de meeste aspirant modellen komen bij wijze van spreken naakt bij hun sollicitatie om hun goede wil te tonen. Lisa's protest maakte haar juist zo superaantrekkelijk. Ik weet het nu zeker, dit meisje wordt mijn vrouw. Als ik in de auto zit met Xandra, zie ik al voor me hoe Lisa in een witte bruidsjapon van dior naast me voor het altaar staat. Ik zal zelf gekleed zijn in een contrastrerende zwarte japon van Stella McCartney. "We zijn er baas" zegt Xandra. Ik zie dat we halt houden voor een gewoon rijtjeshuis.

"Pat, mijn man kon er helaas niet bij zijn, zijn werk begrijpt u..." Ik zit tegenover de moeder van Lisa, die zich heeft voorgesteld als Angela. Lisa lijkt op haar, al is te zien dat Angela bijna vijfentwintig jaar ouder is. "Lisa heeft het altijd over u, mevrouw," ratelt Angela nerveus verder. "Zegt u maar Yvon hoor," probeer ik haar gerust te stellen, "mag ik Angela zeggen?" Lisa's moeder knikt. "Luister Angela, Lisa heeft vrijwillig bij me gesolliciteerd, ze wil model worden, maar ze is nog maar zeventien en voor haar achttiende kan ik haar alleen aannemen als u de aanvraag mede ondertekent." Ik overhandig Angela de aanvraag en ze werpt er een wanhopige blik op. "Het is vrij standaard," help ik haar, "Lisa heeft aangegeven dat ze niet naakt of in lingerie wil poseren en dat hebben we uiteraard overgenomen. Verder staat er in dat Angela voor vijf jaar met een optie op verlenging exclusief voor YPA werkt.." "YPA?" vraagt Angela. "Yvon Photo and Models agency," zeg ik. Ik zie Angela aarzelen. "Is er iets niet duidelijk?" vraag ik. "Nee..ja...ik..ik heb gehoord dat u nog wel eens met de modellen seks heeft in motels en ze daarna bij het oud vuil zet," gooit Angela er met een rood hoofd uit. Ik glimlach. "Het zijn natuurlijk roddels," zegt Angela, "maar toch..waar..." "Waar rook is vuur," zeg ik en kijk haar lang aan. "Je hebt gelijk Angela, dat je dat ongerust maakt," zeg ik vervolgens, "en ik moet bekennen dat ik wel eens een korte seksuele verhouding met mijn modellen heb, maar ik heb me nooit opgedrongen en het is altijd gebeurt met wederzijdse instemming. Er is nooit een meisje dat geklaagd heeft of ontslagen omdat ze geen seks met me wilde. Maar nu klinkt het alsof ik een vrouwelijke Casanova ben, wees gerust ik heb het veel te druk om er vele seksuele relaties op na te houden." Angela hoort het schijnbaar emotieloos aan. "Ik waardeer je eerlijkheid Yvon," zegt ze ten slotte, "ik ben er van overtuigd dat je Lisa niet tegen haar wil seksuele handelingen zal opdringen." ik knik en kijk naar Lisa die met een rood hoofd (van woede? Verontwaardiging? Schaamte?) naar haar moeder kijkt. "Mijn man en ik hebben dit al besproken," zegt Angela, "en we gaan akkoord als ik als chaperone met mijn meisje mee mag..." Ik zie Lisa woedend naar haar moeder kijken. Kut, dat had ik niet verwacht. Niet dat ik Lisa onmiddellijk wil bespringen zo gauw als ze bij YPA onder contract staat, maar moeder er bij als extra barrière is niet iets waar ik op zit te wachten. "Hum," zeg ik, "hoe zie je dat voor je? Ga je Lisa aan een halsband meenemen naar fotosessies en filmopnamen?" Angela kijkt me onverschrokken aan. "Ja, zoiets, geen echte halsband natuurlijk, maar ik wil wel vanuit een hoekje kunnen toekijken. Ik kijk weer naar Lisa, maar die kijkt naar de grond. "Het is goed," zeg ik en pak mijn pen, snel voeg ik een regel toe. "Als je nu hier wil tekenen en hier je paraaf zetten?"

Weer in de auto kijk ik peinzend voor me uit. "Penny for your thoughts boss?" zegt Xandra. Ze is nog altijd haar Amerikaanse roots niet vergeten, jeugd in Butte in de buurt van Seattle, later supermodel, op de covers van alle modetijdschriften, later sporticoon, zwarte band in allerlei wegsporten, zwemkampioene, tot een auto-ongeluk haar carrière beeïndigde. Ze schoolde zich om tot bodyguard van sterren en kwam uiteindelijk bij mij in dienst. Ze is meer dan een werkneemster, we hebben seks gehad en een kortdurende relatie en inmiddels is ze mijn vertrouwde vriendin en beschermster. "Denk je aan die moeder?" Peinzend knik ik. "Ja, moeder en dochters dat is vervelend, mama wil haar kuikentje beschermen, kuikentje wil dat niet, dus ruzie, mama die niet wil dat dochter nog voor ons werkt, dochter die ongehoorzaam is, rechtzaken..." Xandra lacht. "Je bent wel erg somber, schat, misschien is Angela juist erg behulpzaam of ben je bang dat ze tussen jou en Lisa komt te staan." "Ik wil Lisa niet zomaar in mijn bed," zucht ik, "ik ben verliefd, ik wil met haar trouwen..." De auto maakt een zwaai, maar gelukkig weet Xandra de weg weer snel te vinden. "Trouwen? Jij?" zegt ze. "Ja," zeg ik, "trouwen, kinderen adopteren, een gezinnetje..." "Toe maar," lacht Xandra, "dan mag je je aanstaande schoonmoeder wel wat stroop om de mond smeren."
Gail - 15-05-2024 om 15:15
0


Net als onze verliefde soepkip is vertrokken, belt Leen. "Ja, met Leen, ik heb dat kind nagetrokken," hoor ik zijn stem, "ze is clean, zeventien jaar, eindexamenklas VWO, een paar schoolvriendinnen, geen skeletten in de kast, geen drugs, ook geen soft drugs, hooguit een biertje of een glaasje wijn. Harmonieus gezin, vader en moeder zijn goed met elkaar, ze is enig kind en haar grootste fout is dat ze een beetje saai soms. Ze wil gaan studeren. Geen vriendje, ook niet gehad. Ze is lesbisch volgens mij...als je op zoek bent naar de ideale schoondochter of het keurige buurmeisje hoogt ze hoge ogen." Teleurgesteld hoor ik hem aan. "Weet je dat allemaal zeker?" zeg ik, "het lijkt wel een onecht kind van Moeder Theresa..." "Ja," hoor ik Leen zeggen, "zelden zo'n type onderzocht. Ze is miss Keurig en Netjes." Razendsnel denk ik na. "Er moet iets zijn Leen, pap een beetje aan met die moeder, ik bedoel romantisch, jij met je gladde babbel en dikke pik krijgt wel iets meer uit dat domme wijf dan alleen maar reclamepraatjes voor Afke's tiental revisited." "OK schat," zegt Leen, "maar overwerk is extra, het is dat die mammie er wel lekker uitziet anders vroeg ik een extra toeslag..." "Ja, ja," zeg ik, "het is goed, probeer om dat wijf verliefd op je te laten worden, wie weet wat voor beerputten er nog zijn."

Als Yvon binnenkomt en me triomfantelijk het door Lisa en moeder ondertekende contract laat zien, kijk ik haar met een geforceerde glimlach aan. Vervolgens leek ik het contract en stuit op de zin, 'geen lingerie of naakt'. "Ben je nou helemaal een haartje betoeterd," roep ik. "Wat is er vrouwtje?" reageert Yvon, "zit je tampon weer eens in het verkeerde gaatje?" "Nee," zeg ik, "geen lingerie en geen naakt, dan kunnen we 80 procent van de opdrachten wel vergeten." "Geen probleem" zegt Yvon met een brede grijns, "ik heb speciale plannen met dat meisje." "Ja. ja," zeg ik, "die plannen ken ik, moet ik een motelkamer voor je boeken?" "Nee, schat," zegt Yvon me iets te vrolijk, "ik wil dat meisje veroveren, ik wil met haar trouwen." De nieuwe koffiebeker die ik had gepakt, valt uit mijn handen en de scherven en koffie vliegen in het rond. "Tr...trou...trouwen?" stamel ik. "Ja. mijn lieve pofadder," zegt Yvon opgeruimd, "ik ben verliefd." "Maar...maar dat kind is zeventien, ze zit nog op school." "De ideale leeftijd," zegt Yvon en als ze achttien is, maak ik haar mede-eigenaar. Mijn handen omklemmen het bureaublad en ik zie mijn knokkels wit worden. Hoor ik het goed? Mede-eigenaar? Dat zou ik worden, dat had ze me beloofd, die gore pedofiele teef! "Ben je niet iets vergeten," zeg ik mezelf met veel moeite beheersend, "ik zou mede-eigenaar worden als we naar de beurs gingen." "Daar heb ik geen actieve herinnering aan," lacht Yvon, "weet je dat zeker? Een oude Hollands gezegde luidt, 'je moet geen adders aan je borst koesteren' en lieve Gail, jouw giftanden slaan nu al groen uit..." Ik sluit mijn ogen. Jaren heb ik hier aan gewerkt. Als YPA naar de beurs gaat, dan verdelen Yvon en ik de aandelen, Zij 60 procent en ik 20 en de rest voor de aandeelhouders. En nu zegt die teef ijskoud dat ze zich dat niet kan herinneren. "Echt Gail," zegt Yvon, "je moet ook eens leren hoe fijn de liefde is, volgende week krijg je versterking, ene Ladan wil graag hier komen werken. Leuke vrouw om te zien, misschien wat voor jou?" Ik loop woedend naar de voorraadkast om een nieuwe koffiebeker te pakken. Leuke vrouw? Nou die Ladan mag wel miss World zijn, wil ze mijn aandacht krijgen.
Leen - 15-05-2024 om 16:00
0


Ik heb al eerder meegeschreven met het verhaal Groupy waarin ik ook een lijfwacht/privé-detective speelde. Lijkt me leuk om weer mee te meedoen. Ik hoor wel of er bezwaren zijn...

Nadat Gail heeft opgehangen leun ik achterover in mijn bureaustoel. Ik ben een voormalige crimineel. Ooit was ik een oplichter, ik verleidde oudere vrouwen en deed of ik met ze wilde trouwen, maar ging er tijdig vandoor met hun juwelen, aandelen, auto's en geld. Aangezien ze zich schaamden deden er maar weinig aangifte. Maar uiteindelijk werd ik toch gepakt en verdween voor een paar jaar achter de deur. Weer terug in de maatschappij schoolde ik mezelf om en begon een bureau dat ik als ex-bajesklant geen detectivebureau mocht noemen, waarbij ik mijn kennis van de onderwereld, oplichting en andere zaken gebruikte om oplichters en dergelijke te ontmaskeren. Mijn motto, met dieven vang je dieven, sloeg in en al snel had ik klanten die maar al te graag via mij wilden achterhalen of toekomstige echtgenoten betrouwbaar waren, fusiepartners zuiver op de graad of werknemers geen scheve schaats reden. YPA is een goede klant en Gail is volgens niet alleen een haatdragende verzuurde etterbak, maar ook levensgevaarlijk voor de eigenaresse van de zaak. Ze is als ik me niet vergis, hard op weg om de leiding van het bedrijf over te nemen. Maar ze betaalt goed en zo nu en dan heeft ze leuke klusjes voor me. Ik pak het dossier van Lisa en bekijk de foto van de moeder. Ene Angela. Ze lijkt op haar dochter, maar dan wat rijper, goed gevuld op de juiste plaatsen. Getrouwd met ene Pat, en gelukkig getrouwd zoals ik heb vernomen. Geïnteresseerd lees ik verder. Hobbies: hardlopen, lezen en aha...ze is gek van kunst, bezoekt regelmatig musea.

In het Rijksmuseum zit ik op een bankje als Angela komt aangelopen. Ze is alleen goddank. Kennelijk heeft de vriendin waar ze normaal mee kunst bekijkt, afgehaakt. Ik zit voor een schilderij, "De Staalmeesters" van Rembrandt. Ik zie dat Angela voor het schilderij stil houdt en het nauwkeurig bekijkt, zo nu en dan raadpleegt ze een kleine catalogus. Ik sta op en ga naast haar staan. "Het is mooi," zeg ik, "het is net als we de kamer binnenkomen, waar ze zaten te vergaderen..." Angela kijkt opzij en glimlacht. "Ja, dat klopt," zegt ze, "het is uit 1662," zegt dus een ouder werk van hem." Ze raadpleegt haar catalogus, "Rembrandt hield vermoedelijk rekening met de plek op de muur die het schilderij zou krijgen, want hij koos voor een perspectief met een vrij laag gezichtspunt, zodat de beschouwer van onderen tegen de tafel aankijkt en de staalmeesters - iets meer dan levensgroot afgebeeld - in gewichtigheid alleen maar toenemen. Hij heeft vermoedelijk ook de lichtinval afgestemd op de werkelijke lichtinval op de plek waar het doek van oorsprong zou komen te hangen. Ook zou de lambrisering op de achtergrond van het doek overeenkomen met de oorspronkelijke inrichting van de kamer in het Staalhof. Het werk hing vermoedelijk vrij hoog in deze ruimte boven een schoorsteenmantel; daardoor had de opwaartse perspectief nog een praktische functie: zo kwam het overeen met de blikrichting van de kijker in de kamer. Het tafelblad is daardoor niet zichtbaar, slechts de aanblik van een zwaar, rijk tafelkleed. Deze vondst maakt het Rembrandt mogelijk de figuren ongeveer op één rij te plaatsen: vijf zwarte volumes, de witte kraag en daarop de frontaal afgebeelde ernstig aankijkende staalmeesters, bewust van het belang van hun functie." leest ze voor. "U bent een kenner," zeg ik vol gespeelde bewondering. "Ach," doet Angela bescheiden, "ik weet er wel iets van af." "Leen de Boer," stel ik me zelf voor.
Angela - 16-05-2024 om 01:15
0


“Angela, oooh u bent Leen de Boer? Ik heb uw naam eens gehoord, maar kom er even niet op. Ach dat komt wel weer. Wist u trouwens, dat het schilderij een groepsportret is van vijf heren van het Amsterdamse lakengilde die instonden voor de keuring van het laken, en hun bediende. Het zijn niet de regenten van het gilde, maar de waardijns eeeuh keurmeesters. Eerst dachten mensen dat het de regenten waren, maar niet dus. En er staan twee handtekeningen op, een valse, boven de lambrisering, 1661, op het tafelkleed staat 1662, leuk feitje, daar ben ik gek op.”, zeg ik. Ik merk dat hij meer dan geïnteresseerd is in mijn uiterlijk dan mijn kennis van kunst, een aantal dingen vallen me op aan hem. Hij heeft geen idee van de kunst, komt niet voor de kunst, er is dus iets anders, dat irriteert mij, net als dat ik zijn naam ken, maar niet kan thuisbrengen. Tijd om hem te testen:”het gebouw is eveneens prachtig, schitterend hoe Berlage deze ontwierp”, zeg ik.

“Ja, hij ontwierp graag gebrouwen, vooral de barok stijl. Geeft wat charme. Iets warms.”, zegt hij. “Inderdaad, dat ben ik volkomen eens met u.”, reageer ik. “Ik zit hier graag, even ontspannen, genieten van de prachtige schilderijen”, zegt Leen. “U moet dan echt het More museum in Gorsel zien, perfect om tot rust te komen, met zijn oude meesters”, reageer ik. Hij knikt, ik heb nu eerst genoeg bewijs, nu uitvogelen wat hij weten wil en wat hij wil. Waar gaat dit over, of is dit een Romeodie vrouwen oppikt hier.
Leen - 16-05-2024 om 15:23
0


Ze heeft mijn naam wel eens gehoord? Dat kan alleen maar zijn van de zaak Wijnands. Haar echtgenoot een steenrijke miljonair vertrouwde zijn wederhelft niet en had me opdracht gegeven om haar gangen na te gaan. Wat bleek? Vrouwtje Wijnands neukte half mannelijk Nederland bij elkaar in haar vrije tijd. Vervelend was alleen dat haar man haar een kogel door het hoofd joeg, nadat ik hem foto's en filmpjes had laten zien. Ik moest getuigen tijdens zijn proces en kreeg veel te veel ongewilde publiciteit. Aangezien ik het in mijn vak moet hebben van enige anonimiteit. Samen met Angela loop ik door het museum en moet nog meer slaapverwekkende shit aanhoren over al die 17e eeuwse kliederaars, maar ik doe alsof ik erg geïnteresseerd ben. Aan het einde van de toer (mijn god, hoeveel troep hebben die Rembrandt en zijn makkers eigenlijk bij elkaar geklad?) stel ik voor wat te gaan drinken in het restaurant van het Rijks.

Ik heb een vlotte babbel en we praten al snel over allerlei zaken. Nu moet ik het gesprek nog op Lisa zien te brengen. Als Angela opmerkt dat ze over een uur echt weg moet omdat haar dochter dan uit school komt, zeg ik slijmerig. "Je dochter? Maar je bent nog zo jong, was je zwanger op je twaalfde?" Angela giechelt en zegt dat haar dochter zeventien is. Ze laat een foto zien en ik zeg, "ik zou zweren dat het je zusje was..." Nu ga ik duidelijk iets te ver want Angela kijkt me wantrouwig aan. Rustig aan Leen, deze vrouw weet meer over Lisa en haar gezinssituatie dan wie dan ook, dus probeer deze bron niet te laten opdrogen. "Het is leuk meisje om te zien," herpak ik me, "je zal wel trots zijn." "Klopt," zegt Angela, "wist je dat zo net een contract heeft getekend voor een beroemd modellenbureau?" "Echt?" zeg ik gespeeld verbaasd, "en hebben ze jou ook vastgelegd?" "Ik ben te oud, Leen," zegt ze berustend. "Nee, nu doe je je zelf tekort," zeg ik, "je bent misschien geen graatmager modepop maar wel een mooie goed gevormde vrouw." Weer giechelt Angela en kleurt lichtjes. "Vind je me wel knap?" vraagt ze onzeker. "Natuurlijk," zeg ik, "en je weet ook alles van kunst, dus je bent ook slim. Slim en knap, perfecte combinatie!"

Ik heb Angela een lift aangeboden en we rijden terug naar haar huis. Onderweg praten we over kunst (althans zij, ik doe alsof ik luister) over mijn baan (ja, ze kon zich weer herinneren wie ik was) en over Lisa. Als we halverwege zijn, druk ik op de afstandsbediening die in mijn broekzak zit, hiermee kan ik de automotor laten afslaan. "Wat is er?" zegt Lisa's moeder, "doe ie het niet meer?" "Dat ding heeft kuren," zeg ik en pak mijn mobiele telefoon en doe alsof ik de garage bel. "Ze komen ons zo helpen," zeg ik. "En wat doen we in de tussentijd?" Ik kijk naar de mooie milf naast mij, een van de aangename kanten van mijn vak is dat je vaak leuke vrouwen leert kennen. Eens kijken of de mama van Lisa wel eens trek heeft in wat anders dan haar brave Pat. Ik leg mijn hand op het dijbeen van Angela. "Ik weet wel wat..."
Lisa - 16-05-2024 om 16:06
0


Tuurlijk, mama moet me weer eens voor schut zetten, ze wil erbij zijn als ik een shoot heb, nou dag modellenwerk. Ik weet niet of ik het wel wil, maar nu is de keuze voor mij gemaakt. Yvon kijkt me aan sesam open u, laat me verdwijnen in de aarde!, helaas gebeurd dat niet, hoe lang ik ook naar de aarde staar. Dit komt vast en zeker door papa, die zal er niet mee eens zijn. En nu sta ik voor schut, Lisa de baby! Maar dan pakt Yvon een pen en schrijft we iets bij. Ben ik nu gek aan het worden? Wat gebeurd hier allemaal? Ik ben verbaasd. Yvon komt naar me toe en feliciteert mij, ze geeft me een kaartje. “Mijn privé nummer, bel je me? Dan spreken we verder af. Ga nu gauw vieren dat je een contract hebt meid, welkom bij YPA”. Ze neemt afscheid en loopt fluitend naar haar auto. Ik vraag me af, wie is nu blijer?

De ruzie met Sabine is ook enigszins weer opgelost. Ik vind haar manier nog steeds niet eerlijk, maar ik heb wel een baantje, ten minste als ik een shoot krijg. Nu eens geen vakkenvullen. We eten patat, kip en appelmoes. Een traktatie om het te vieren. De volgende dag ga ik fluitend naar school, vrijdag, laatste dag, papa is vanmiddag vrij, ik ben op tijd thuis en mama ging nog even naar het museum. Zoals iedere vrijdag, nog steeds jammer dat mama haar studie kunstgeschiedenis niet heeft afgerond, ze hoefde nog maar één scriptie in te leveren en ze had haar studie afgerond. Misschien kan i, haar studie straks wel betalen, want mama weet zoveel van kunst en ik geniet er steeds weer van als ze dingen er over verteld. En ze kent mensen, weet altijd wat ze denken en doen.
Yvon - 16-05-2024 om 16:45
0


Mijn schoonheid was zo te zien niet zo blij dat mama Angela als een havik gaat toekijken bij de foto- en filmsessies of er niet iets gebeurt met haar kuikentje. Ik heb dat vaker aan de hand gehad, dat die moeders niet begrijpen dat als dochterlief echt wil er wel 100 moeders kunnen toekijken, maar dat ze toch seks heeft als zij dat wil. Ik kijk naar de telefoon, het is inmiddels al weer vierentwintig uur geleden, waarom belt Lisa niet? Ik zie Gail achter haar schermen zitten, het is net een NASA-medewerkster die een vlucht naar de maan monitort, ik heb de neiging om te roepen, "Aarde voor planeet Gail!" maar hou me in. Slangen moet je niet te veel irriteren, dan halen ze uit met hun giftanden. Normaliter zou ik hard aan het werk zijn, modellen bekijken, opdrachten beoordelen, vergaderen met opdrachtgevers of seksen in een motel met een leuke meid. Maar Lisa zit in mijn kop. Ik wil haar beminnen, lieve woordjes in die schattige oortjes fluisteren en die prachtige zachte lippen kussen. Ik wil...De telefoon gaat. Gail neemt op. "Wie?...kun je niet wat duidelijker praten? ..Piesa? Wie heet er nu Piesa?" Ik sta al druk te gebaren, maar vermoedelijk gaat ook bij Gail een lichtje op. "...Lisa? Zeg dat dan trutje. En je wilt Yvon spreken. Even kijken of ze tijd heeft." Ze draait zich loom om en kijkt me aan. "Oh ik zie al dat je opgewonden bent, hier is je aanstaande." Ze verbindt Lisa door. "Hoi," zeg ik, "waarom bel je niet mijn privénummer?" "Ik was het kaartje kwijt," zegt Lisa, "het bleek nog in mijn bloesje te zitten en die is de wasmachine ingegaan en is het kaartje aan flarden met het nummer." Ik zucht even niet in staat om iets te zeggen. Wat een heerlijk kind is het toch. "Gaan we nog iets leuks doen?" vraagt Lisa. Ik kijk met een schuin oog naar Gail die me iets te intensief op haar scherm kijkt. "Jazeker," zeg ik, "we gaan naar de Venice. Dat is een club in dezelfde straat als de Avalon. Het wordt daar pas leuk rond een uur of twaalf, dan kunnen we eerst een stukje eten en gezellig praten. Bij Avolon?" "Nou...eh...ik..." stamelt Lisa. "Oh je wil liever eten bij McDonalds" zeg ik, voor het eerst blij met de info die Gail heeft verzameld. "Ja, graag," zegt Lisa opgelucht, "die creme brulee was niet te vreten." "Afgesproken," zeg ik, "zie ik je daar om half tien, en dan mag je nog één keer net zo veel Big Macs eten als je wil, want je moet voortaan wel op dat verrukkelijke lijntje van je letten."
Sabine - 16-05-2024 om 21:15
0


Ook ik deed al eens eerder mee in eerder Yvon-Lisa verhaal (als de Bestie van Lisa bij de Burgerking in Hoog Catherijne) ik wil graag de rol van Sabine spelen als jullie dat goed vinden.

Ik zie dat Lisa in een goed humeur is, beter in ieder geval dan een paar dagen geleden. In mijn vrije tijd heb ik een youtube kanaal over mode en sinds een paar maanden geef ik ook een online magazine uit onder de titel Joy. Het brengt geld op qua reclame-inkomsten maar helaas nog niet al te veel. Omdat ik graag meer contact wil met adverteerder zoek ik modellen die goed scoren en ik vind Lisa heel geschikt. Ze heeft iets ongrijpbaars met dan onschuldige bekkie en die sexy uitstraling, Ze wilde aanvankelijk niet in badpak poseren en ik moest lullen als Brugman om haar zo ver te krijgen. Tegelijk moedigde ik haar aan om ook een kopie naar YPA van Yvon te sturen. Yvon is ons grote voorbeeld en we hebben als pubertje gedroomd van een carrière als model. Maar Lisa was koppig, ze heeft geen zelfvertrouwen, vind zichzelf onhandig en helemaal niet knap dus zat ik haar te pushen: "goed voor je zelfvertrouwen. Je bent knap, je bent mooi, bla bla," eindelijk zwichtte ze, maar zoals altijd de preutse maagd wilde ze de aanvraag voor het modellenbureau opsturen zonder de melding 'naakt en lingerie geen bezwaar'. Dat heeft ze me enorm kwalijk genomen. Maar gelukkig schijnt ze bij YPA goed bevallen te zijn. Ze heeft haar mond vol over Yvon hoe mooi ze wel niet is en lief en dat Xandra, haar bodyguard heel stoer is.

Lisa valt op oudere vrouwen, dat weet ik omdat we elkaar alles vertellen. We hebben ook seks gehad maar ik ben meer bi dan lesbisch en zoals gezegd Lisa valt op rijpere modellen. Maar volgens mij heeft ze buiten mij nog nooit seks gehad met andere vrouwen of meisjes. Nu staat ze te vertellen dat ze vanavond eerst met Yvon naar McDonalds gaat en daarna naar de Venice die nieuwe club. Ik ben stikjaloers, jezus met een van de mooiste vrouwen van Nederland naar de beste club van Nederland. "Naar McDonalds?" zeg ik smalend, "echt? kan ze geen echt eten betalen. Ze is volgens mij schatrijk!" Lisa glimlacht. "Natuurlijk kan ze dat betalen, maar ik hou niet van dat dure eten en ze wil dat ik lekker eet." "Nou volgens mij is ze echt verkikkerd op je," zeg ik bijna scheel van jaloezie. "Zou je denken?" zegt Yvon. Mijn god Lies, bedenk ik, wat ben je toch naïef. Natuurlijk is ze verliefd op je. "Vergeet je niet om Joy een beetje te promoten bij haar?" zeg ik. Lisa grinnikt. "Mijn moeder wil mee als ik foto's of films laat maken als model," zegt ze. "OMG," zeg ik, "wat vreselijk, wil ze je handje vasthouden?" "Ze had gehoord van de reputatie van Yvon" zegt Lisa een beetje spijtig, "over seks in motelkamers en zo," "Wauw," zeg ik, "dat ik dubbel erg. Mag je wel mee vanavond zonder escorte?" "Ze weet het nog niet." zegt Lisa. "Houden zo meid," zeg ik, "anders kan Yvon nooit in je broekje komen." Ik zie dat mijn BFF bloost tot in haar tenen.
Gail - 17-05-2024 om 15:18
0


Ik leg de hoorn van de telefoon neer en noteer de afspraak. Als ik me omdraai zie ik dat Yvon net weer binnenkomt. Even hap ik naar adem. Het is een hoer, maar jezus wat is ze mooi, ze weet nog altijd hoe ze zich moet opmaken en de strakke rode jurk spant om haar nog altijd slanke figuur en laat haar rondingen goed zien. "Je mond staat open, Gail" zegt ze lachend, "mijn moeder zei altijd 'mondje dicht anders word je hartje koud', maar ja die kende jou nog niet, jouw hart is altijd koud." "Ik heb voor morgen een afspraak gemaakt voor Lisa voor een fotoshoot voor Chanel, geen naakt, geen lingerie. Gewoon Lisa met een flesje parfum." "Mooi," zegt Yvon, "heb je haar moeder al gebeld?" "Dus je meent het echt," zeg ik mijn hoofd schuddend, "mama mag mee op haar kuikentje in de gaten te houden, stel je dat ze in een gangbang terecht komt." "Ja, ik meen het echt," zegt Yvon, "het staat in haar contract..." "Ik heb gebeld, maar mama is niet thuis," zeg ik. "Blijven proberen," zegt Yvon en wees voor de verandering eens aardig in plaats van je gebruikelijke imitatie van een doorgesnoven gifslang!"

Ze vertrekt met Xandra en ik probeer nog een keer de mobiel van Angela. Voicemail. Peinzend leg ik neer en probeer de telefoon van Leen. Ook voicemail. Aha, Leen heeft weer toegeslagen. Die hufter ligt natuurlijk met mama te krikken in zijn batmobiel. Ze zal als was in zijn handen zijn en alle info over ons wonderkind doorbrieven. Die kleine hoer moet echt uitgeschakeld worden, Yvon is normaal al niet te harden, maar een verliefde Yvon is een natuurramp. We moeten weer terug naar situatie normaal, Yvon in een motel met een of andere achttienjarige slet, die Lisa terug naar de schoolbanken en ik weer een stap verder in mijn weg naar de top. Ik roep de 'files' in mijn computer op die ik in de loop der tijd heb verzameld over Yvon en het bedrijf. Alles weet ik over haar en de financiën. Ik weet dat ze een financiële expert heeft ingehuurd om haar kapitaal af te schermen, maar ze weet niet dat ik die expert heb omgekocht en dat die nu voor mij werkt. Nog even, Yvonneke, nog even, en dan is YPA van mij en mag jij in de bak tien jaar opknappen voor seks met talloze minderjarigen.
Xandra - 17-05-2024 om 16:58
0


Nou daar zit je dan als de bodyguard en privé chauffeur van een zeer rijke dame. In een limousine alleen voorin, je bazin met haar 16-jarige lover achterin een beetje te flikflooien en heel erg haar best te doen om dat knappe jonge lichaam aan te mogen raken, en dan rijd je niet naar een of ander chique restaurant maar door de McDrive ? Gelukkig komen mijn zwarte banden in al die vechtsporten nu echt van pas nu ik de aanvallers in de McDrive van haar af moet slaan. Had een criminele organisatie ooit bedacht om Yvon te kidnappen dan denk ik dat dit de laatste plek is waar ze een hinderlaag maken ?

Maar goed, dat is nou eenmaal mijn werk en ik doe wat er van mij verwacht word. De medewerkers van de McDonalds kijken met grote ogen naar wat voor enorme auto daar nou weer door de McDrive komt rijden, dat zien ze niet vaak denk ik. Lisa besteld een Big Mac menu en volgens mij nog een burger en Yvon besteld ook iets te eten. Ik pas, McDonalds vind ik geen eten, dat is niet goed voor mijn lichaam en ik eet straks wel ergens iets wat gezonder is.

In de achteruitkijkspiegel kan ik de tortelduifjes goed zien zitten en ik zie hoe verliefd Yvon naar Lisa kijkt. Ik kijk naar Lisa en snap wel wat Yvon in haar ziet. Nu in deze ontspannen setting is ze echt ongelooflijk mooi en sexy en heel vrolijk want ze lacht de hele tijd. Ook zie ik wel een verliefde blik in haar ogen als zij naar Yvon kijkt dus ik denk dat dat wel goedkomt. Grote kans zelfs vanavond al. Ik zal vast een kamer reserveren in een hotel in de buurt, we hebben een paar vaste adresjes die heel erg discreet zijn. Ik boek ook een kamer ernaast voor mezelf ook al hoop ik vannacht toch wel mee te mogen genieten van al dat lekkers...
Lisa - 17-05-2024 om 20:25
0


Daar zit ik dan, met twee supermooie vrouwen in een reuzenwagen. Yvon is super mooi gekleed en Xandra superstoer. We rijden door de Mac drive, waar ik me opgelaten voel. Ik bestel een big Mac menu en een Mac kroket. En door wat Yvon zei bestel ik er water bij in plaats van cola. Ik moet om mijn figuur denken, anders ben ik hier direct weer klaar en ik voel me eigenlijk wel heel erg mijn gemak bij hun. Xandra rijdt de wagen naar een afgelegen plek, bosrijk en uitzicht over een prachtig meer, de zon staat perfect. Ik denk aan Sabine, het zoenen en het vingeren wat we wel eens hebben gedaan, noem je dat sex? Sabine houdt van mannen en vrouwen, meer oudere mannen, die hebben meer ervaring, beter dan die puberale jongens zegt Sabine altijd.

Als we klaar zijn rijden we nog wat rond en dan gaan we naar Venice. Het is een club, nu nog rustig, maar keurig netjes van binnen en alle dames hebben dure kleding aan. Ik loop in een jurkje van de C & A. Ik voel me hier niet op mijn gemak. Xandra wijkt niet van Yvon haar zijde. Het begint steeds drukker te worden. Allemaal sjieke mensen, een aantal komen naar Yvon toe. Bij een paar hoor ik opmerkingen als wat een snoepje, zo die is lekker en de ergste Yvon, die meid wordt je dood, die wilt je zeker naar hiernamaals. Wat me opvalt is dat bij al die dames Yvon gelijk ijzig koud reageert. “Waarom zeggen ze dat?”, vraag ik, ik zie Yvon gelijk blozen. “Dat zijn jaloerse trophee jagers. Ze zien alleen een knap snoetje, niet de meid die jij bent.”, zegt ze terwijl haar arm om me heen slaat:”gewoon negeren doe ik ook”.

Yvon besteld wat te drinken, rode wijn. Stoer als ik wil zijn neem ik een slok, het smaakt afschuwelijk. Maar dit keer kan ik me beheersen en doe ik het met een lach. We dansen af en toe, drinken wat en het is een uur of één als er een groep jeugd binnenkomt en ze op Yvon afstormen. Xandra duikt er voor. Weet ze af te weren en schreeuwt in haar hand:”Haal het pakket op! Nu!”. Even later staan er drie mannen in een keurig pak bij de ingang, kijken even en stormen op ons af. Ze pakken Yvon en slepen haar mee. Xandra houdt mij en Yvon in de gaten. Als ze ziet dat Yvon veilig weg komt let ze op de menigte. Yvon schreeuwt tegen haar beveiliging. Ze wijst naar mij en de derde man loopt naar mij. Maar voor hij er is zijn er al drie vrouwen die naar mij rennen. Xandra is net een havik, ze laat de menigte vrij en schreeuwt tegen haar hand:”Weg!Weg!”. En voor ik iets merk liggen twee vrouwen op de grond en is ze bezig de derde uit mijn buurt te houden:”Een stap verder en je ligt 6 weken aan een infuus dame!”, ze staat recht voor mij, één hand duwt mij rustig achter haar. Het voelt vertrouwd, net als de hand van Yvon in de auto. Haar hand op mijn blote been voelde heerlijk. De vrouw doet toch een stap vooruit en met een gerichte klap slaat Xandra haar knock out. “Bitch! I told you, don’t do it! Why don’t you listen, stupid idiot!”. Ze pakt me en sleept me door de menigte naar buiten.

In de auto zit Yvon aan de telefoon. “Nee! Henry, waar komen die meiden vandaan! Die komen hier nooit! Iemand heeft ze getipt, als jij dat was kom ik erachter! Wees blij dat het zonder kleerscheuren is afgelopen!”. Yvon brengt de auto in beweging, de beveiliging houdt afstand. “Hoe kan dit!”, moppert Yvon. “Bad publicity, I’m only saying boss, walks like a duck, talks like a duck….it probably is a snake…”, zegt Xandra. “Nee….neeeee, dat zou ze….denk je?”, is Yvon verbaasd. We rijden naar een hotel, we parkeren in een garage en gaan met een lift, Xandra opent de deur en pakt drinken voor ons. Het is nogal indrukwekkend wat er allemaal gebeurde. Ik loop naar Xandra en knuffel haar. “Dank u wel. Dank u! Ik was echt bang, maar ik wist dat u er was!”, zeg ik. Als ik terugloop naar de bank waar Yvon zit zie i’ haar verbaasd kijken, ik zie zelfs wat teleurstelling. Ze kijkt naar Xandra. Haar teleurstelling heeft plaats gemaakt voor een boze blik. “Ik ben buiten!”, zegt Xandra. Haar leuke en lieve lach is weg. Yvon pakt haar telefoon en belt. “Mag ik douchen?”, vraag ik. Yvon kijkt me aan:”tuurlijk! Dat hoef je niet te vragen!”. Ik loop naar de douche, na vier deuren te hebben gecontroleerd, is het de vijfde kamer. Ik kleedt me uit en wil onder de douche stappen. “What the hell! Wat flik je me nou! Ben je nou echt bezig mijn vriendin te versieren? Hoe gek ben je!”, sist Yvon. Voorzichtig open ik de douche deur. “Ik? Ik deed niets! Alleen mijn werk! En ja, ze is leuk, cute, sexy! Maar heb ik ooit jou voor de voeten gelopen? Nee! Zou ik zoiets doen? Nee! Dus hou je hormonen een beetje onder controle! Laat mij mij werk doen, dan kun jij haar wippen!”. Ik stap snel onder de douche. Ben ik niet meer dan een lustobject? Daarom die dure zaken? Neuken en weg?
Yvon - 17-05-2024 om 22:14
0


Gail, natuurlijk, Xandra heeft het weer goed gezien. Wie anders dan Gail zou de pers tippen. Ze is natuurlijk stinkjaloers op die lieve Lisa en wil haar uit de weg voordat mijn schatje teveel invloed krijgt. Nu als ze oorlog wil kan ze die krijgen. Die arme Lisa lijkt erg onder de indruk als ze vraagt of ze mag douchen voel ik me helemaal vertederd, wat is het toch een schat. Ik leg mijn telefoon weg, Gail bel ik zo wel, die krijgt nog wat te horen. Nu eerst Xandra. Het bevalt me helemaal niet hoe mijn lijfwacht om Lise heen draait. Xandra is ook lesbisch, we hebben zelfs korte tijd een relatie gehad. Ik wenk haar. "Wat moet je van Lisa?" Xandra kijkt me verbaasd aan. "Ik bedoel dat geknuffel, ik wil met haar verder en niet jij..." Xandra's gezicht verhard. "Ze kuste anders mij hoor..." zegt ze verontwaardigd. “What the hell! Wat flik je me nou! Ben je nou echt bezig mijn vriendin te versieren? Hoe gek ben je!”, sis ik. “Ik? "zegt Xandra gepikeerd, "Ik deed niets! Alleen mijn werk! En ja, ze is leuk, cute, sexy! Maar heb ik ooit jou voor de voeten gelopen? Nee! Zou ik zoiets doen? Nee! Dus hou je hormonen een beetje onder controle! Laat mij mij werk doen, dan kun jij haar wippen!”. Ik sla haar hard in haar gezicht. De spieren van Xandra spannen zich en ze kijkt me woedend aan. Ik heb gelijk spijt, want Xandra kan me in een klap in een invalidekarretje slaan of erger. "Sorry," zeg ik, "Ik..." "Het is al goed," zegt Xandra, "je bent duidelijk verliefd op die meid en ik doe alsof het een van je pleziertjes is, dat verdient Lisa niet, Het is een lief meisje." We omhelzen elkaar. "Ik wil niet zomaar wippen met Lisa," zeg ik, "ik ben verliefd, ik wil met haar trouwen. Je moet het niet goedkoop maken." Nogmaals het spijt me," zegt Xandra. We kussen elkaar en Xandra verdwijnt weer om de rest van haar team te controleren. Ik ga op het bed zitten en wacht op Lisa. Mij wacht een moeilijke taak. Tot nu toe was ik gewend om een meisje te imponeren met mijn reputatie en status om na enkele inleidende vrijerij het bed in te duiken voor dampende lesbische seks. Maar Lisa wil ik veroveren, haar vertrouwen winnen en haar verliefd om mij laten worden, maar hoe doe ik dat?

Als Lisa met natte haren en een handdoek om zich heen geslagen weer binnen komt heb ik schone kleren voor haar klaar gelegd. Ze neemt ze mee en kleedt zich in de andere ruimte van de suite aan. "We hebben een fotoshoot voor je geregeld, morgen," zeg ik en reik haar een beker pepsi zero aan. "Voor Chanel numero cinq, geen naakt, geen lingerie. De kans is groot dat je het nieuwe gezicht van Chanel no. 5 wordt, in Nederland dan. We moeten het langzaam opbouwen. "Wat moet ik doen dan?" zegt Lisa. Ze klinkt stug. "Oh niks bijzonders, ze maken foto's van je in een outfit van Chanel en dan heb je een flesje vast." "Oh," zegt Lisa en zuigt op het rietje in de beker. "Je klinkt niet erg enthousiast, is er iets?" Plotseling begint ze te huilen. "Wat is er?" roep ik angstig, "heb je pijn, ik..." "Je ziet me als lustobject," snikt Lisa, "je wil me alleen maar neuken en verder niks en..en..." Ze is niet te stuiten, Onhandig probeer ik haar te troosten. "Waarom denk je dat?" vraag ik. "Ik hoor het Xandra zeggen, "laat mij mijn wetk doen, dan kun jij haar wippen! Ik ben geen stuk vlees hoor." Ik begin te lachen en Lisa staart me woedend aan. "Hou op!" gilt ze, "Lach me niet uit." Ik kom tot bedaren en trek haar tegen me aan. "Xandra heeft haar excuses gemaakt voor die opmerking en ik heb haar een klap verkocht!" Lisa kijkt me met betraande ogen aan. "Je hebt haar geslagen?" zegt ze verbaasd. "Ja, levensgevaarlijk" lach ik, "Xandra's handen staan geregistreerd als dodelijke wapens ze had me met één klap door de kamerdeur kunnen slaan." Lisa glimlacht. Ik geef haar voorzichtig een zoen op haar lippen. "Lieverd, ik ben al verliefd op je, sinds je ik je foto op de cover van Joy zag, Ik beken dat ik best seks met je wil, maar voorlopig wil ik je alleen je hart veroveren, zorgen dat jij ook verliefd wordt op mij." beken ik. Angstig kijk ik naar Lisa. Als ze me zo dadelijk uitlacht, pleeg ik zelfmoord. "Je bent verliefd? Op mij?" Weer kus ik haar. "Ja, lieverd, ik weet het ik heb geen beste reputatie, de opmerking van Xandra is terecht, want normaliter heb ik alleen hersenloze seks met meisjes van jouw leeftijd. Maar met jou, schat, is het anders, ik ben zo gek op je dat ik met je wil trouwen en kinderen adopteren." Nu voel ik de zachte lippen van Lisa op de mijne te drukken. Even later zitten we druk te zoenen.
Ladan - 17-05-2024 om 22:18
0


Al tijden ben ik op zoek naar een andere baan en kwam op een feestje een vriendin van Yvon de CEO van YPA tegen. Een heel beroemd modelkenburo. Een uitgelezen kans om in de modellenwereld en plekje te vergaren. Als model zal het mij nooit lukken want naast mijn leeftijd is mijn figuur alles behalve graatmager te noemen. Ik ben rijkelijk bedeeld met mooie ronde billen, grote borsten en gelukkig weer wel een mooie smalle taille en wel gevormde benen waar menig vrouwen en mannen hun hoofd voor omdraaien.
Mijn enige minpunt is dat die CEO nogal van jonge meisjes houd en daar alles voor moet wijken. Al enige malen is ze in het nieuws geweest omdat ze weer eens een jong bleedschoon meisje bij het straatvuil had gezet.

De jonge graatmagere grietjes paraderen met hun neus hoog in de wolken alsof ze mij niet zien. Hun desingerheels zijn twee keer zo hoog dan de mijne en lopen erop alsof het gympies zijn. Misschien kan ik dat nog van ze leren. De kleren die ze aan hebben kosten een fortuin al lijkt het meer op lingerie dan kleding.

Na een kort gesprek met Yvon, dat verrassend leuk was, ga ik naar een zekere Gail. Ik heb al meteen spijt dat ik een truttig jurkje aan heb, want die vrouw is oogverblindend mooi. Ik ben op slag helemaal verliefd. Ze is stoer en mooi tegelijkertijd. Het enige probleem is dat ze mij, helemaal, en dan bedoel ik helemaal, niet zie staan. Ze is kortaf, uit de hoogte en gromt de hele tijd. Bitch is ieder derde woord wat ze zegt en kijkt mij nauwelijks aan. Zou ze het over mij hebben? Als ik wegdraai en mijn billen duidelijk in haar gezichtsveld zijn voel ik haar ogen branden op mijn billen.

“Kan ik misschien wat koffie voor je halen, zeg ik op mijn allervriendelijkste toon nadat ik het kantoor wat opgeruimd heb”?
Gail - 17-05-2024 om 23:21
0


Ik ben uit mijn humeur. Yvon heeft me gisteravond aan de telefoon uitgekafferd omdat ik de pers zou hebben ingelicht over haar etentje met die hoer in de McDrive en haar dansavondje in de Venice. Ik deed net alsof ik van niets wist en het werd een knallende ruzie. Uiteraard heb ik anoniem de pers getipt, gewoon omdat arrogante mokkel te treiteren, maar ik blijf de schijn ophouden. In ieder geval ben ik in een pesthumeur. En zeker niet in de stemming om een of andere trut van een uitzendbureau te moeten inwerken. Grommend kom ik terug van het koffiezetapparaat met een mok koffie en kijk naar Yvon die stralend als altijd in een oogstrelend jurkje van Karl Lagerfeld komt aanlopen met een vrouw. "Dit is Ladan, schat," zegt Yvon honingzoet, "ze komt je helpen bij je drukke werkzaamheden, werk jij haar in?" Ik bekijk Ladan met een kennersblik. Het is een lekker wijf, mooie grote tieten, wespentaille, mooie benen en als ze even later een kast inruimt, kijk ik hongerig naar de welgevormde billen. Ik ben geil mag ik wel zeggen. Ik ben lesbisch, dat is bij YPA bijna niet te vermijden, Yvon en Xandra zijn het, veel modellen ook. Ik vraag me af of Ladan ook de vrouwenliefde is toegedaan. Zelf ben ik door een buurvrouw ooit ingewijd in de lesbische liefde. Ze was getrouwd, maar had ontdekt dat ze viel op meisjes en ik was toen vijftien. Inmiddels ben ik dertig jaar verder en heb de nodige vrouwen versleten. “Kan ik misschien wat koffie voor je halen," vraagt Ladan lief, "nadat ik het kantoor wat opgeruimd heb?" Ik knik, "zwart graag," zeg ik kortaf. Nooit te vriendelijk zijn naar het personeel, daar worden ze hard van. Als Ladan terugkeert met een gevulde koffiebeker, bedank ik niet, maar pak de beker alleen maar aan. Maar het meisje is duidelijk begiftigd met een zonnig humeur want ze blijft stralen en als ze later staat te kopieëren begint ze zelfs te zingen. "Hou je kop wijf!" schreeuw ik, "je lijkt wel een eenvrouws editie van het Songfestival." Ze zwijgt abrupt en ik observeer haar weer. Ze ziet er zeker lekker uit. Lekker koppie, goed lijf. Ik heb haar ook al een paar keer naar mijn rijpe lichaam zien kijken, dus dat belooft wat. Ik loop naar toe. Ze staat met haar billen naar achteren over het kopieapparaat gebogen. Haar korte rokje is iets omhoog gekropen en ik zie haar rode broekle. Een gevoel van geilheid slaat door me heen. Ik leg mijn hand op haar bil en laat mijn vingers onder haar rokje glijden. De dunne string bedekt amper de lekkere kont. Als mijn vingers van achteren in haar liefdesgrotje glijden, begint ze te hijgen. "Lekker, schatje?" zeg ik en verhoog het tempo. Ladan kronkelt hijgend over de kopieermachine, Mijn andere hand glijdt onder haar oksel door en knoopt haar bloesje open. Ze heeft lekkere grote tieten. Ik kneedt haar linkertiet, terwijl mijn andere hand haar kutje blijft vingeren. Ze is drijfnat en hijgt en kreunt als een amechtige dorsmachine.
Angela - 18-05-2024 om 13:55
0


Ik wist het! Wel toevallig dat zijn auto stuk gaat. Als ik vraag wat we in de tussentijd doen voel ik en hand op mijn dijbeen en als antwoord "Ik weet wel wat...". Ik wist het! Wat een cliché. Hij begint me te kussen, ik schreeuw :”Nee!” Daar was het hem dus om te doen. En als een dom blondje stap ik er met open ogen in! Uit mijn tas pak ik pepperspray en spuit dat in zijn ogen. Misschien iets te voorbarig maar ik wist het, zo’n knappe man en mij, dat klopt gewoonweg niet. Ik bel 112, de politie is snel ter plaatse. “Mevrouw, maar wat is er nu eigenlijk nu echt gebeurd? Oké, hij legde zijn hand op uw been, u had nee kunnen zeggen, vraag is dan of hij had doorgezet of niet.”, zegt de agent. Ik vertel dat ik nee heb geschreeuwd. “Maar dat is zijn woord tegen de uwe. Dit gaat heel lastig worden, ik wil eerlijk tegen u zijn.”

Ik bel Pat, wat ik nooit overstuur moet doen, want hij is dan woest. Hij werkt dan bij een groot verzekeringskantoor, als accountant, maar is voor ons huwelijk militair geweest, vrijwilliger, om een vette bonus te krijgen en zo ons een toekomst te beiden, tijdens zijn dienst opleidingen gedaan en nuhebben we een redelijk goed leven.”geen zorgen, de zaak heeft goede advocaten, Reijntjes zal als huisadvocaat ons wel advies gaan geven.”, zegt hij kalm. Het duurt enige tijd, de agent sommeert ons om op het bureau een verklaring af te gaan leggen. De auto van Leen wordt meegenomen, wan tnij moet naar het ziekenhuis. Ik hoor hem bellen, zal wel zijn werk zijn, want hij blijft maar terug mopperen. Zijn baas zal wel boos zijn dat hij niet komt werken. Maar dat zijn zijn zaken. Lisa is er vanavond niet, misschien ook wel goed, slapen bij Sabine, want dat gemopper tussen die twee. Kunnen ze het eindelijk eens uitpraten en hebben Pat en ik ook tijd om even samen te zijn, zeker nu.
Leen - 18-05-2024 om 15:31
0


Dat pokkewijf. Mijn ogen branden uit mijn kop, pepperspray! Waar is de tijd gebleven dat ze alleen maar gilden of me een lel verkochten...gelukkig is de politie niet gelijk aan haar kant. Ik hoor iets van 'het is uw woord tegen het zijne'. Mooi. Ik moet mee naar het ziekenhuis, waar mijn ogen zullen worden uitgespoeld. Ik weet nog te bellen met Gail, die ik duidelijk ergens in stoor, wat ik hoor een hoop gehijg, en dan een kattig. "Ja, stuk ongeluk?" "Ja jij ook goedendag," zeg ik, "dat wijf heeft pepperspray in mijn gezicht gespoten.." "Dat zul je verdiend hebben," zegt Gail snibbig. Ik hoor een meisje kreunen en duidelijk zeggen. "Oh ja, nog een vinger in mijn kutje, ja, jaaaaah" Hum, iemand heeft duidelijk wel seks. "Moet we je borg betalen?" hoor ik Gail zeggen. Jezus, over multitasken gesproken, ze vingert een grietje en tegelijk praat ze zakelijk met mij. "Nee," zeg ik, 'maar ik moet wel naar het ziekenhuis." "Arme jongen," zegt Gail terwijl ik de vrouwenstem verder hoor kreunen," Oh god, ja je hand, oh god, je hand, oh shit, oooooohhhh" Hum, het begint nu wel erg geil te worden. Gail aan het fisten? "Bel me maar als je er weer uit bent," zegt Gail en verbreekt de verbinding.

In het ziekenhuis wordt de pepperspray uit mijn ogen gewassen. De hoofdzuster heeft weinig medelijden met me en kijkt me aan alsof ik de kandidaat ben voor de eerstvolgende castratie met een roestige schaar. "Een meisje willen verkrachten?" zegt ze met een van woede verstikte stem. "Nee, nee," zeg ik, " een vergissing..." Ze gelooft me duidelijk niet. Als ik even later weer weg mag , zie ik ook de andere verpleegsters me nastaren alsof ik het spook van de opera ben. Eenmaal buiten zoek ik mijn auto en bel Gail weer. Er klinkt geen gehijg gelukkig. "Uitgeneukt?" zeg ik. "Bemoei je met je eigen zaken, hufter," zegt Gail. "nou wat is er gebeurt?" Ik doe mijn verhaal en Gail hoort me zwijgend aan. "Nou dat heb je goed verpest, slome," "Hoe kon ik nou weten dat die trut gelijk met pepperspray ging spuiten? Ze zag er zo lekker uit en ik dacht dat ik wel een kans maakte na anderhalf uur luisteren naar haar gelul over de zelfportretten van Rembrandt. Gail begint hatelijk te lachen. "Mannen..." zegt ze, "jullie denken altijd dat de vrouwtjes gelijk met hun bed wijd gaan als er een aantrekkelijke man naar ze toe komt. "Blij dat je me een aantrekkelijke man vindt," zeg ik. "Don't flatter yourself, baby," zegt ze, "en wat ga je nu doen. Want ik betaal je niet voor je blunders..." "Ik ga achter die Sabine aan," zeg ik, "die vriendin van Lisa, haar BFF zoals die meiden van tegenwoordig zeggen." "Ben je daar niet een beetje te oud voor Leen," zegt Gail hatelijk. "Let maar op," zeg ik, "de jonge grietjes zijn tegenwoordig best happig op een oudere vent." "Zal wel," zegt Gail, "kijk nou maar uit dat je geen hartaanval krijgt of een SOA, want je zit niet in het ziekenfonds," "Dat bestaat niet meer," zeg ik, "om het laatste woord te hebben."
Lisa - 18-05-2024 om 18:49
0


Ondanks alle gebeurtenissen weer Yvon me echt op mijn gemak te stellen, het is alleen niet fair dat ze Xandra heeft geslagen! "Je bent verliefd? Op mij?", vraag ik. Weer kus ze mij. "Ja, lieverd, ik weet het ik heb geen beste reputatie, de opmerking van Xandra is terecht, want normaliter heb ik alleen hersenloze seks met meisjes van jouw leeftijd. Maar met jou, schat, is het anders, ik ben zo gek op je dat ik met je wil trouwen en kinderen adopteren.", zegt Yvon, de warme lippen van Yvon voel ik op de mijne te drukken. Even later zitten we weer druk te zoenen. Ik voel de hand van Yvon mijn handdoek openen, ze kijkt me aan als ze mij naakt ziet. Ze zegt niets, ze slikt alleen maar. “Zie je wel, ik val tegen hé, zeg het maar!”, huil ik en sla de handdoek om me heen. Ik ren naar de douche en doe hem op slot. Ik ga zitten in het hoekje en begin te huilen. Zie je, dit was gewoon dom om te doen. Ze is wel beter gewend, ook al zijn ze hersenloos, ze zijn allemaal knapper dan mij. Yvon klopt op de deur. “Lieverd, kom, ik wil met je praten.”, zegt ze lief. “Waarom? Om me uit te lachen en te vertellen je bent mooi op jouw manier?”, schreeuw ik huilend. Ik hoor Yvon zeggen, toe maar, maar niet open doen. En even later hoor ik de douche van het slot gaan. “Mag ik binnenkomen? Of Xandra?”, zegt Yvon. “Neeeeee!”, schreeuw ik.

Voorzichtig gaat de deur open, Yvon gaat in de deur opening zitten. “Ik was stil, ja omdat het tegenviel. Maar op een andere manier dan jij denkt. In mijn gedachten was je knap”, zegt Yvon en gelijk onderbreek ik haar:”ja dus ben ik nu lelijker, nou tevreden, kun je me nu dumpen, missie mislukt, klaar, breng me maar naar huis”, schreeuw ik. Yvon komt iets dichterbij:”nee je begrijpt mij compleet verkeerd. Mijn gedachten vielen tegen. Wat ik zag is geen tiener, het is het lichaam van een volwaardige vrouw, een schilderij die de perfectie benaderd. Je bent gewoon zo mooi, ik was gewoon verbaasd, ja echt even stukgeslagen door wat ik zag, en nee, je file me niet tegen, integendeel. Jij? Jij bent echt nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen, dromen, wensen.”, ze pakt me beet en knuffelt mij, “kom, Xandra, haal iets te drinken!”, zegt Yvon luid. Ik kijk haar aan:”pardon?” Yvon kijkt me aan, in haar ogen zie ik duizenden vraagtekens. “Kan dat iets minder bazig?”, zeg ik nukkig:”Xandra, zou u mij een glaasje water willen geven?”. Ik zie Xandra nu ook verbaasd kijken, ze kijkt naar. Yvon die knikt. Even later staat er een glas water voor mijn neus.

“Sorry, maar als baas ben ik gewend duidelijke opdrachten te geven. Xandra om ze te volgen.”, zegt Yvon. “Nou “, zeg/ik bazig:”ik hoorde iets van trouwen, ik ben geen robot die je opdrachten kunt geven. Ik hou van mensen. S
Lisa - 18-05-2024 om 18:54
0


En dus moet je toch wel wat menselijker gaan worden en Xandra beter behandelen, nooit mag je haar weer slaan en Xandra mag nooit maag ook nooit jou slaan, dan zie ik je nooit weer. Ze is echt heel gevaarlijk hoor.”, zegt ik tegen Yvon. We willen terug naar de slaapkamer als de telefoon van Yvon gaat. “Ja! Wat moet je nou weer?”, zegt Yvon boos. “Nee nee! Dat meen je niet! Wie is de dader? Hoe dat weet je niet, jij en iets niet weten! Hou je niet van de domme! En? Nou kom op, de naam van de dader! Waaaaaat! Ik kom er aan, nee wij komen eraan, ik wil die Leen op kantoor! Nu!”, zegt Yvon, ze kijkt mij aan, ze pakt mijn hand en fluistert iets in de oor van Xandra, die gelijk haar handen in een vuist balt.

De eerste deel was nog niet af, even verkeerd getikt, dus vandaar even deze aanvulling
Ladan - 18-05-2024 om 19:57
0


(Sorry voor het korte stukje)

Zoals het een goed assistent betaamt haal ik koffie en geef deze aan Gail. Geen dank. Niets. Ik haal mijn schouders op en begin met het maken van de gevraagde kopietjes.
Zingend en draaiend met mijn heupen begin ik aan het klusje. “Hou je kop wijf “ is de volgende sneer. Ik
Doe het maar meteen want ze heeft duidelijk slechte zin. Misschien is ze niet eens lesbisch. Al geeft mijn feilloze radar dit wel aan.
Nog geen seconde later voel ik hand op mijn billen. Ik zucht meteen en voel hoe mijn hart sneller klopt en mijn poesje het gebruikelijke vocht begint te produceren. Ik was al de hele ochtend geil maar nu kook ik. Sinds mijn clitpiercing die er dwars door gaar is het schuren van mijn slipje al genoeg. Ik ben drijfnat in luttele secondes. Gail is zeer bedreven en vingert mij langs de minieme string recht mijn hete poes in. Haar andere hand heeft mijn bloesje al open geknoopt en kneed mijn tiet zalig lekker. ‘Lekker schatje”zegt Gail gemeen en ik spreid mijn benen nog verder zodat zever beter bij kan.
Hijgend duw ik mijn volke kont naar achter als haar ene vinger over mijn andere gaatje gaat. ‘Ooo mevrouw houd van anaal’. Ik knik weer en kijk haar met een geile blik aan. Je mag alles met mij doen. Ik ben van jou. En voel hoe de vinger mijn andere lustgrot inglijd. Als ze het hoed doet kan ik zelf daar klaarkomen en voel al hoe het kutgeil uit mijn grotje over de hand van Gail loopt.

Kus me zeg ik hees en dan ontstaat een explosie van orgasmes in mij. Hoofd. Wat kan zij zoenen. Ik ben drijf en drijfnat en ik kom al bijna klaar door haar lippen en tong die mij verslinden. Het kleine stringetje kraakt al en kan het vingergeweld niet meer trotseren en valt op de grond.
Dan gaat ineens de deur open. “Zo lukt het inwerken goed’?

Gail - 18-05-2024 om 23:00
0


Shit, die Ladan is supergeil. Ze kronkelt onder mijn vingers en hand en later tong als een willig lesbisch snolletje. Dit is wat is zoek, een hitsige assistente met wie ik veel plezier kan beleven. Ze heeft zelfs een kutpiercing! Halleluja!. Vervelend is alleen dat Leen zich er weer mee moet bemoeien. Die sukkel heeft Vrouwtje Angela onzedelijk betast en heeft nu zere ogen. Boehoe! De stomme eikel dat krijg je als je als kerel maar denkt dat je alles maken kan bij de dames! Die klootzak boft dat de politie hem niet gelijk gearresteerd wegens schending van de eerbaarheid. Ik laat hem in zijn sop gaar koken en maak eerst Ladan lekker klaar. Ze spuit uit al haar openingen en net op dat moment komt mijn dochter Sabine binnen. Ze is een vergissinkje uit mijn weinig glorieuze verleden toen ik me in een dronken bui liet verleiden door een medestudent. Als goed katholiek meisje had ik nog niet toegegeven aan mijn lesbische seksualiteit en hield de baby. Sabine verdween in een adoptie, maar spoorde me enkele jaren geleden op. Nu ben ik geen moederlijk type, maar stiekem geef ik veel om haar. Ze kijkt op me, net zo'n loeder en even geil. Ze woont nog altijd bij haar adoptie-ouders, maar zo nu en dan komt ze langs, meestal als ze in geldnood zit en dat is vaak. "Zo lukt het inwerken goed?" zegt ze en kijk vol aandacht naar Ladan die met haar dikke reet vol geil over het kopieerapparaat hangt. "Wat moet jij nou weer? Geld zeker?" Sabine knikt en ik geef haar het verlange bedrag. "Dank je mam, dag mam en dag Ladan,"zegt ze en verlaat het kantoor na een laatste liederlijke blik op mijn uitzendkracht. Ik beveel Ladanom eerst de boel schoon te maken voor ze weer aan het werk kan. Want ja, 'elk pleziertje heeft zijn schoonmaak' zoals een grote Nederlandse voetballer ooit zei. Ik kijk toe hoe die geile slet op haar knietjes de boel aandweilt en te gelijk haar blote reet ronddraait als ze ziet dat ik toekijk. Er schiet een scheut geiligheid door mijn kut. Maar ik moet Yvon bellen over moeder Angela dus kijk ik weer streng en Ladan gaat aan het werk.

Ik krijg de grote hoer van Babylon pas na enige keren bellen te pakken. Ladan zit inmiddels al weer druk te rammen op het toetsenbord van haar computer en Yvon meldt zich met een nijdig, “Ja! Wat moet je nou weer?” Ik vertel over de aanranding van de moeder van Lisa en Vonneke reageert weer hysterisch, “Nee nee! Dat meen je niet! Wie is de dader?" Als ik Leen in bescherming neem en zeg dat ik het weet, vliegt onze grote leidster gelijk tegen het plafond. "Hoezo dat weet je niet," zegt ze vol vennijn, "jij en iets niet weten! Hou je niet van de domme! En? Nou kom op, de naam van de dader!" Ik noem de naam van Leen en onze directrice ontploft. "Waaaaaat! Ik kom er aan, nee wij komen eraan, ik wil die Leen op kantoor! Nu!”, zegt ze vol verontwaardiging. Ik leg peinzend de hoorn op de haak en bel Leen. "Je moet op het matje komen, jongen, Miss Goody Pants wil je lul voor ontbijt." Leen reageert gelijk. "En Sabine dan? Of mag ik haar niet achter na gaan omdat het je dochter is? Ben je bang dat ik meer uit haar krijg..." "Nee, stomme oetlul, Sabine is wel mijn dochter maar ze is door anderen opgevoed en ik weet niet wat er in puberbreinen omgaat, zeker niet in de doortrapte geest van mijn eigen kind, ik ben juist erg geïnteresseerd in je bevindingen. Maar je zal even moeten wachten, want Yvonneke wil een goede sier maken bij haar meisje door jou te kielhalen vanwege je minder frisse praktijken bij haar moeder!"

Yvon - 18-05-2024 om 23:26
0


Met stijgende verbazing hoor ik het verhaal van Gail over de moeder van Lisa. Shit, die idioot van een Leen, dit komt slecht uit, ik was net zo goed op weg om Lisa te overtuigen dat ik verliefd op haar ben, ontpopt die geile droplul van een detective zich ineens als de aanrander van Angela. En die had toch al zo'n wantrouwen tegen YPA en mij... Ik eis dat Leen op kantoor komt, Ik wil dat er een voorbeeld gesteld wordt. Ik wenk Xandra en fluister in haar oor. "Als die Leen lelijke dingen over Angela zegt, ram je zijn neus aan barrels." Xandra knikt en balt haar vuist. Ik heb nu al medelijden met de neus van Leen. Met zijn drietjes rijden we terug. Lisa is ongerust over haar moeder, ze heeft gebeld met haar en op mijn verzoek komt ze samen met Pat naar mijn kantoor, Ik moet dit rechtzetten. Anders neemt mama haar kuikentje weer mee en ben ik Lisa kwijt.

Gail zit in haar kantoor met Ladan, de uitzendkracht die ik een week geleden heb aangenomen. "En bevalt je het hier?" vraag ik de vrouw. "Oh ja, mevrouw Yvon, Gail en ik kunnen het goed vinden." zegt ze en kijkt vol verlangen naar mijn office manager. "Waar is Leen?" zeg ik streng. "Onderweg..." zegt Gail, "zijn ogen zijn net behandeld in het ziekenhuis." "Ach wat zielig," zeg ik, "waarom zat die hufter ook aan Lisa's moeder?" Gail haalt haar schouders op. "You tell me, ik heb hem er geen opdracht toe gegeven." Ik weet dat ze liegt. Waarom zou Leen achter Lisa's moeder aangaan? Zijn werk is om modellen te screenen, niet hun moeders. Gail zit duidelijk achter info aan over Lisa aan en heeft Leen ingeschakeld om die te krijgen. Voordat Leen binnenkomt, gaat de deur open en komen Angela en Pat binnen. Ik bied mijn excuses aan voor Leen en zeg dat ik hem zal ontslaan. "We willen juridische stappen ondernemen," zegt Pat, "dit kan toch niet, de politie beschuldigde mijn vrouw bijna ervan dat ze had uitgelokt." "Schandalig!" zeg ik, "dit kan echt niet." Als Leen arriveert , hou ik Gail in de gaten. Die speelt de onschuld zelf en kennelijk heeft ze Leen goed geïnstrueerd, want hij verraadt haar niet. Hij zegt dat hij op eigen initiatief handelde en er veel spijt van heeft. "Meneer en mevrouw willen je voor de rechter slepen." zeg ik, "en terecht. Bij YPA is in ieder geval geen plaats meer voor je. Gail wil je een ander bedrijf bellen voor de screenings?" Gail knikt en Leen zwijgt. Even later loopt hij weg. Ik zie nog net hoe Gail hem een knipoogje geeft. Ik had dus gelijk, ik vraag me af, hoeveel ze hem betaalt en waar het geld vandaan komt. "Zo dat is opgelost," zeg ik tegen Angela, "als je hulp nodig hebt bij de aanklacht tegen Leen, geef dan even een belletje, we werken met goede advocaten hier. Maar even wat anders, Angela, morgen heeft Lisa haar eerste fotoshoot voor Chanel no. 5. Geen naakt geen lingerie en jij mag er bij zijn."
Sabine - 19-05-2024 om 22:16
0


Als Lisa bij me komt, wil ik alles vertellen over mijn moeder en de nieuwe uitzendkracht, wat een stuk trouwens, lekkere kont, geil uitstraling! Mijn moeder heeft duidelijk smaak. Net als ik van wal wil steken, begint Lisa een heel ander verhaal dat een of andere ouwe kerel haar moeder wilde aanranden en dat hij werkte voor YPA, maar nu ontslagen is door Yvon. "Jouw moeder?" zeg ik verbaasd. Ik vind Angela een beetje een stijve trut, al ziet ze er best lekker uit voor haar leeftijd en lijkt ze heel erg op Lisa. "Ja," zegt Lisa, "mijn moeder, ze had hem ontmoet in het Rijksmuseum waar ze elke vrijdag naar toe gaat. Dat is waar ook, Lisa's moeder is een kunstfreak, zit hele dagen in kunstboeken te lezen en bekijkt die schilderijen dan in het Rijks. Zoals ik al zei, een trutje. "En morgen gaat ze mee naar die shoot voor Chanel no. 5." gaat Lisa door. "Oh nee," zeg ik, "wat erg...maar vertel hoe ging het met Yvon?" Lisa bloost tot in haar teennagels en ik begrijp dat er contact is. "En heeft ze seks met je gehad?" zeg ik hitsig. "Nee, nee," zegt Lisa, "maar ze heeft gezegd dat ze verliefd op me is en..." Vol ongeduld kijk ik haar aan, "toen belde jouw moeder over mijn moeder." "Oh," zeg ik, "dus jullie hebben niks gedaan." Lisa schudt haar hoofd. "Ze is heel lief en voorzichtig, ze wil niet dat mijn moeder reden heeft om me weg te halen bij YPA." "Verstandig," zeg ik. "En wat is jouw verhaal." zegt Lisa. "Oh ja," zeg ik, "ik betrapte mijn moeder weer eens. Haar uitzendkracht lag over het kopieerapparaat en mijn moeder stond haar te vingeren." "Oh," schrikt Lisa, "echt je moeder?" "Oh maar dat is een geil kreng," zeg ik, "ze wil alleen graag de baas spelen, misschien doet ze wel SM met die meiden." "En die uitzendkracht?" "Oh dat is een lekkertje," zeg ik, "ze heeft een lekkere kont en grote tieten, misschien mag ik haar ook wel eens vingeren." "Je ging toch met Nijman naar bed?" zegt Lisa. Nijman is onze leraar maatschappijleer, een knappe veertiger die ik verleid heb om mijn cijfer op te krikken, maar die me zo lekker neukte, dat is ook zonder beloning regelmatig met hem de koffer in duik. "Ja," zeg ik, "maar om één hoef je anderen toch niet te haten, ik heb ook seks met een collega van mijn adoptievader en met Strikstra," "Met Lies Strikstra van muziek?" zegt Lisa verbaasd, "je bent een echte slet jij!" "Ach, je bent maar één keer jong," zeg ik, "wat gaan we doen. Mijn adoptieouders zijn naar de opera, zullen we een stickie roken en wat meiden uitnodigen voor een seksfeestje." Ik weet dat Lisa dat nooit zal doen, daar is veel te netjes voor en bovendien is ze volgens mij smoor op Yvon. "Of..." zeg ik, "we gaan naar de Mac en daarna dansen."
Ladan - 20-05-2024 om 03:53
0


Gail is zo lekker dat ik meteen in een onderdanige rol schiet en mij heerlijk laat verwennen. Mijn kutje produceert overmatig kutvocht dat Gail heel goed gebruikt om mij gillend klaar te laten komen. Gelijk op dat moment staat een kopie van mijn eigen dochter binnen. Brutaal, behoorlijk sexy, en altijd op zoek naar meer geld. Mijn dochter is net zoals ik, geil en altijd opzoek naar meer. We vertellen altijd alles aan elkaar en is stikjaloers dat ik bij dit modellenburo werk. Zij zou zonder te aarzelen uit de kleren gaan en ieder lingeriesetje aan doen wat ze haar aanbieden

Gail zucht als haar eigen dochter ook weer om geld vraagt maar zie aan haar ogen dat ze stiekem veel van haar houd. Een moeder, maar wel een hele geile. My kind of woman. Als Yvon binnenkomt denk ik direct dat ik morgen best sexier gekleed mag komen. Wat een sexy vrouw. Ik geil op Gail maar Yvon is echt heel mooi en heeft een serene uitstraling. Ze vraagt van alles en nog wat en over Leen die de moeder van Lisa lastig heeft gevallen. Zodra het woord Lisa valt glinsteren haar ogen. Ze is volgens mij verliefd op die beeldschone jonge meid. Ze vrasgt mij fdoor over Leen en houd mij ip de vlakte. Dat is tussen Gail en Yvon. Er speelt wel degelijk iets. Ze kijkt dwars door mij heen en weet dat er iets niet klopt. Ik voel alleen maar dat al weer geil ben. Wat ben ik erg. Nu geil ik ook sl op de baas. Ik ga morgen voor mijn leren jurk. Die laat mijn rondingen heel voordelig uitkomen en geeft een mooi decolleté voor mijn grote F cup. San kijkt Yvon richting het kopieerapparaat. Ik krijg een rode boei van hier tot ginder.
Zie tegelijk met haar mijn rode kapotte stringetje liggen. Duidelijk nat verfrommeld. “Kut”denk ik. Maar Yvon lacht met haar ogen. Wat denkt ze nu wel niet van mij? God wat is ze mooi. Maar heel onbereikbaar, al kijkt ze met een zwoele blik naar mij. Ik voel direct mijn tepels reageren en dwars door mijn bh priemen en mijn borsten gaan mee met mijn ademhaling die diep en onrustig is. Mijn schaamlippen lopen weer vol bloed en ik ben in één klap weer botergeil.

Gail en Yvon deken vijandige blikken tussen elkaar en ik begin maar snel te typen. Druk mijn dijen tegen elkaar en voel een orgasme opkomen doordat mijn piercing mijn clitje prikkelt. Oooh god ik kom gewoon klaar russen deze twee wereldvrouwen. Ik voel mij een heet sletje tussen hen in.

Gail - 20-05-2024 om 12:13
0


Ladan blijft standvastig onder het 'verhoor' door Yvon. Zo typisch, ze doet heel vriendelijk, glimlacht constant, maar ondertussen. Of Ladan Leen kent of hij vaak hier komt. Allemaal vragen die heel onschuldig lijken. Maar gelukkig Ladan, hoewel erg onder de indruk van onze knappe directrice, wankelt niet. Yvon en ik wisselen weer enige onaardigheden uit, dat is standaard, ze noemt mij een geile cokesmurf en ik haar een kille meisjesverkrachter. Ons normale ochtendritueel. "Heb je al iemand om Leen te vervangen?" zegt Yvon zoetjes, maar ondertussen, gloeien haar ogen als een duivelin. Haar dommekracht is ook weer mee gekomen. Die stomme lijfwacht met haar karate en spierballen heeft ook een hekel aan mij en ik aan haar. Als ik ooit de baas wordt hier mag ze Yvon gezelschap houden in de bak, want daar stuur ik op aan. Ik heb inmiddels een heel dossier over financiële malverstaties door Yvon, al zijn grotendeels door mij vervalst en ook een dossier over seks met minderjarigen. Ik heb ook al contact met iemand van justitie, ja het net begint zich te sluiten rond onze roomblanke madame van de modellenwereld. Yvon en haar slavinnetje gaan gelijk weer weg om "Lisa en haar moeder op te halen voor de fotoshoot". Ach wat schattig toch Moeder de Gans en haar geitje, Als ze weg zijn, moet ik wat doen, want ik barst zo wat. "Kom jij eens hier!" schreeuw ik tegen Ladan. Die laat geschrokken alles vallen en komt voor me staan. Ik duw mijn hand onder haar korte rokje en voel aan haar kut. "Je bent zeiknat," schreeuw ik, "werd je geil van die hoer?" Ladan knikt. Ik sleur haar over mijn schoot en trek haar jurkje omhoog, dan sjor ik haar slipje op haar dijen en sla enige keren hard op haar lekkere billen. Ze gilt als een mager speenvarken. "Vind je dat wel lekker, kleine stoephoer!" schreeuw ik boven de herrie uit. Ik sleur haar omhoog, dwing haar op haar knieën en spreid mijn benen. Mijn slipje had ik al op de wc uitgetrokken. "En nu beffen! Maak me klaar!" Ladan wendt haar hoofd naar mijn kut en even later voel ik haar tong tussen mijn schaamlippen duwen. Ik word er zo geil van dat ik spontaan mijn kutsap laat stromen. Toch scheld ik tegen haar. "Harder, lik mijn clit, lui wijf, je doet je best niet!" Ladan verdubbelt haar inspanning en laat mijn clit snel groeien. Ze beft me zo lekker dat ik haar compleet onder spuit. "Zo," zeg ik, "dat ging wel, volgende keer doe je dubbel je best anders zal ik je reet donkerblauw slaan en ga nu maar aan het werk, stom varken!"
Yvon - 20-05-2024 om 13:57
0


In de auto die door Xandra wordt gereden, praten we over Lisa. "Je trekt haar voor Von," zegt Xandra. "Klopt," zeg ik, "en dat mag ik want ik ben de baas van YPA." Lachend kijkt Xandra me via het binnenspiegeltje aan. "Je bent verliefd." "Klopt ook," zeg ik, "ik hou van haar." "Maar ze is pas zeventien, jullie schelen tientallen jaren," zegt Xandra terwijl ze toetert en haar vinger opsteekt naar een blauwe Mercedes die haar probeerde te snijden. "Echte liefde laat zich niet tegenhouden," zeg ik, "ook niet door leeftijd." "Ik zeg het maar omdat het anders zo'n teleurstelling is als ze jou niet ziet zitten." "Onmogelijk" zeg ik vol zelfvertrouwen, "bovendien is ze veel volwassener dan haar leeftijd." "Hum," zegt Xandra, "ze blijft een tiener, een schoolmeisje, die door haar moeder wordt begeleid." "Ja, dat is vervelend," zeg ik, "ik wil dolgraag een keer met Lisa alleen zijn." We komen aan bij het woonhuis van Lisa en haar ouders. Angela laat ons binnen. "Ze is weer eens dwars," zegt zij en rolt met haar ogen, "nu is ze weer bang voor de camera." Angela begeleidt me naar het kamertje van mijn droomprinses en ik klop aan. "Ga weg mam, ik ga toch niet mee!" hoor ik de stem van Lisa zeggen. "Ik ben het Lisa, Yvon, laat me alsjeblieft binnen." Even later gaat de deur open. "Ik kan het niet," zegt Lisa bozig. "Wat kan je niet?" "Poseren," zegt ze, "ik heb gisteren geoefend met Sabine die lag de hele tijd in een deuk." "Laat eens zien dan..." zeg ik. Lisa pakt een leeg jampotje en houdt die omhoog, "Chanel numero 5," zegt ze dan zwoel. Mijn god wat is die meid toch mooi, bedenk ik me. "Zie je wel jij vind het ook niks!" huilt Lisa. "ik vind het wel goed," zeg ik, "perfect. Het is maar een stom jampotje maar het ziet er uit alsof je een echte fles parfum in je vingers hebt. Lieverd je bent zo mooi, zo naturel, dat is precies wat ze zoeken bij Chanel. Wie geloof je nu, een professional als ik of die domme vriendin van je." Ik zie haar aarzelen. Dan geeft ze me onverwachts een zoen. Ik kus haar terug en minutenlang zoenen we heel sensueel. Dan zeg ik, "nou vooruit meid, kleed je aan, we gaan!"

In de fotostudio staat een decor van twee Dorische zuilen, er tussen staat een chassee longue waarop Lisa zit. Ze draagt een eenvoudig avondjurkje van Chanel en op mijn aandringen is haar make up minimaal. Iedereen moet dat lieve knappe koppie zo naturel mogelijk zien. Ze heft een potje Chanel no. 5 omhoog en kijkt in de camera. De fotograaf dribbelt om haar heen met zijn lichtmeter. "Oh ze is geweldig," kirt hij tegen Angela, "een natuurtalent. Zelden iemand gezien waarop de camera zo verliefd is. Angela die verder op zit toe te kijken, knikt trots. Ik geef Lisa een knipoogje, en zeg dat ze haar lippen iets van elkaar moet doen. "Prachtig" roept de fotograag en laat zijn camera klikken. De sessie duurt een uur en soms neemt Lisa een andere pose aan, soms zittend, soms staand. Ik zie Xandra naar me glimlachen, die heeft ook gezien hoe goed Lisa eigenlijk is.

Als we terugrijden, vraagt Angela wanneer de foto gebruikt gaat worden. "Binnen een maand," denk ik,"het wordt een hele campagne, posters, tijdschriften, en over twee weken gaan we een vidootje doen, geen tekst, alleen muziek en dan moet ze een beetje lopen in een ander decor. Ik kijk weer naar mijn nimf en voel dat ik overstroom, deze dame is zo verschrikkelijk mooi. "Mag ik Lisa vanavond van je lenen, Angela?" zeg ik, "ik wil met haar naar een feestje." Angela kijkt me verschrikt aan. "Een feestje?" "Ja, dat zal wel vaker gebeuren, als ze carrière wil maken moet ze mensen ontmoeten, reclamejongens, directeuren van fabrieken, regisseurs en fotografen." Angela kijkt gelijk een beetje zuur. "Ah, toe, mam," zegt Lisa, "Yvon is er toch bij en Xandra, er gebeurt mij niks hoor." "Ik beloof je dat ik haar op tijd terugbreng," zeg ik. Angela knikt. "Dan is het goed, ik ben soms misschien te bezorgd, ze is al bijna achttien. En die Xandra is heel sterk heb ik gehoord." Ik knik. "Afgesproken," zeg ik. "Om negen uur kom ik je halen, doe je avondjurk aan."
Lisa - 21-05-2024 om 17:41
0


Ik ben zo nerveus, en mama is erbij, en Yvon is er bij en Xandra is erbij, juist zij, de stoere model! Die maakt me extra nerveus, op tv was zij zo natuurlijk, zo rustig. Met al die sterren om haar heen. Was ik maar zo als haar. En had ik maar de uitstraling van Yvon. Ik laat zien wat ik had geoefend, pak een leeg jampotje en hou die omhoog, "Chanel numero 5," zegt ik dan zo zwoel als ik kan. Ik zie Yvon bedenkelijk kijken. "Zie je wel jij vind het ook niks!" huil ik. "ik vind het wel goed," zegt Yvon: "perfect. Het is maar een stom jampotje maar het ziet er uit alsof je een echte fles parfum in je vingers hebt. Lieverd je bent zo mooi, zo naturel, dat is precies wat ze zoeken bij Chanel. Wie geloof je nu, een professional als ik of die domme vriendin van je." Nog twijfel ik, maar denk ook aan de zoenen gisteren. Dus zoen ik Yvon, we raken verstikt in een sensuele zoen.

In de auto hoor ik mensen praten, maar ik denk aan de shoot, was de fotograaf echt blij, of deed ie dat voor Yvon. Ik kijk naar Yvon, ze knikt. "Afgesproken," zeg ik. "Om negen uur kom ik je halen, doe je avondjurk aan." Bij ons huis stappen we uit en we lopen naar binnen. “Mam, waar ga jij heen met Yvon straks?”, vraag ik. Mama lacht:”sufferdje, waar ben je met je gedachten, jij gaat uit!”, lacht mama en pakt me bij de arm mee naar binnen, “eten en douchen lieverd.”, zegt mama. Op tafel staat een maaltijd van papa, stamppot zuurkool en worst, ik eet nauwelijks, ik ben zo zenuwachtig, nog steeds. Papa zegt:”zeg , is het niet lek..”, maar mama onderbreekt hem. “Hoe was het op je werk?”, pap kijkt haar aan en begint over het werk. Als we klaar zijn ruim ik de tafel af en wil naar boven:”mag Yvon en Xandra morgen mee eten?”, vraag ik. Papa kijkt verbaasd, mama:”Tuurlijk! Iedereen is welkom, dat weet je toch?”. Ik knik, even ben ik gerust, nu snel douchen, Yvon komt straks,
Yvon - 21-05-2024 om 19:24
0


Thuis bereid ik me voor alsof ik de Slag bij Waterloo moet winnen. Het is de Slag om Lisa, en ik ben zo onzeker als een pubertje voor haar eerste afspraakje. Ik wil vanavond Lisa zeggen dat ik verliefd op haar ben en of ze verkering met me wil. Klinkt wel raar van een vrouw die haar moeder kan zijn, maar wat zeg ik anders, verloven? Ik trek een kleine string aan en een bijpassende voorgevormde beha in nude rood van Lise Charmel, dan een jarretelgordeltje en bijpassende zijden kousen. Vervolgens sta ik een half uur voor de kledingkast. Wat ga ik aantrekken? Ik kies voor een jurkje van Dior, rood fluweel met veel decolleté voor mijn boezem. Ik complementeer het met twee rode pumps met naaldhak van Ralph Lauren. "Een plaatje" hoor ik achter me. Ik zie Xandra staan die me bewonderend bekijkt. "Ze boft maar die Lisa van jou," zegt ze.

Pat laat ons binnen. Angela komt ons begroeten en wijst op de bank. "Lisa komt zo, koffie?" Ik bedank voor Xandra knikt. "Wat is dat vanavond voor gala?" vraagt Pat. "Het is een fundraising voor Kika," zeg ik achteloos. "Het is wel iets meer," zegt Xandra, "het is de slotavond van een hele campagne tegen kinderkanker. Yvon is beschermvrouwe van een stichting die elk jaar geld ophaalt en dat weer schenkt aan ziekenhuizen en andere doelen zoals onderzoek." Pat is duidelijk onder de indruk. "Maar moet dat met modellen?" zegt hij verbaasd. "Ja, anders komt er niemand," zeg ik, "mooie vrouwen dan zijn die rijke industriebonzen wel bereid hun portefeuille te trekken. Er komen ook artiesten, acteurs en presentatoren." Angela geeft Xandra haar koffie. "Je past wel goed op mijn kleine meid," zegt ze tegen haar. "Ik bescherm haar met mijn leven," zegt Xandra ferm. Dan komt Lisa naar beneden. Ze ziet er uit als Disney prinses in haar avondjurk, die haar vrouwelijke vormen accentueert, zonder dat ze haar onschuldige uitstraling verliest. We nemen afscheid van haar vader en moeder en lopen naar de auto.

Als we wegrijden geef ik haar een doosje. Ze klikt het open en kijkt verschrikt naar de twee diamanten hangers. "Wat is dat?" zegt ze. "Een cadeautje," zeg ik. Nerveus probeert ze de oorbellen in te doen. Ik help en laat haar in mijn spiegeltje kijken. "Wat mooi," zegt Lisa, "maar waarom...?" Ik kijk haar ernstig aan. "Omdat ik verliefd op je ben, sterker nog ik hou van je, ik...ik..." Wanhopig zoek ik naar woorden. Lisa kijkt me verbaasd aan. Zie je wel bedenk ik. Ze wil me niet. Ik ben veel te oud, een oud wijf en zij is nog jong, misschien heeft ze al een vriendinnetje. Straks lacht ze me uit. "Ik...ik..wil met je verder," stamel ik ten slotte, "ik wil dat we een stel worden en misschien gaan samenwonen en..." Verder kom ik niet. Lisa heeft haar armen om mijn nek geslagen en onze lippen raken elkaar intens. We vrijen minutenlang, stil en smoorverliefd. "Jeetje," zegt Lisa als we even adem halen. "Jij verliefd op mij, zo'n mooie vrouw?" "Hoor wie het zegt," zeg ik, "ik was gelijk verliefd op je met je lieve glimlach en je uitstraling." Weer kussen we. "Mag ik jullie als eerste feliciteren?" zegt Xandra droog. We bedanken haar. "Voorlopig blijf ik gewoon thuis wonen, hoor," zegt Lisa, "we hebben eerst verkering. Oh dat is waar ook, komen jij en Xan morgen bij ons eten?"

Het Gala is een groot succes. Er is een enorm bedrag opgehaald en de hele avond loop ik met een stralende Lisa aan mijn zijde door de zaal, stel haar voor aan belangrijke mensen, sponsors, eigenaren van merkproducten, producenten, regisseurs. Iedereen prijst mijn geliefde en ik gloei van trots. Fotografen schieten plaatjes en de eerste journalisten stellen al vragen aan Lisa en mij. We houden de boot af, zeggen dat we goede vriendinnen zijn, maar ik zie bij sommige al de primeur in hun ogen, "Voormalig Supermodel is verliefd op aankomende supermodel. Na een paar uur vertrekken we weer. "Eerst naar mijn huis," zeg ik, "ik wil even een paar uur met je samen zijn." "Oef," zegt Lisa, "dan kunnen eindelijk die hakken uit, ik heb geen voeten meer over." Xandra begeleidt ons naar binnen, maar trekt zich dan discreet terug. "Ik breng haar straks wel weer thuis," zegt ze. Ik knik en kijk naar mijn schoonheid die haar hakken heeft uitgegooid en nu haar voeten masseert. Ik schenk een glas witte wijn voor haar in en ga naast haar op de bank zitten. Dan beginnen we weer te zoenen en ik streel haar lieve gezicht.
Sabine - 21-05-2024 om 21:09
0


Poe! Mevrouw Lisa krijgt het hoog in haar bol. Ze moest vanmorgen vroeg op voor haar fotoshoot voor Chanel. Dus viel ons dansen nogal in het water en ik had net beet. Met Dave, waar ik maanden achter aan zit. Jongens, meisjes het maakt me niet uit, ik ben bi. Maar Lisa zat zo te zeiken dat ze naar huis moest dat Dave weer vertrok. Verdomme! Dus nu hebben we weer ruzie. En ben ik een pesthumeur. Precies de goede stemming om mijn moeder eens op te zoeken. Ik weet dat ze er een hekel aan heeft als ik dat op het werk doe. Maar ik wil Ladan weer zien. Ik heb zin in seks nu het met Dave zo mis ging. Als ik YPA binnenloop zie ik Ladan al achter haar laptop zitten. "Hoi," zeg ik en ze kijkt op. "Hai, je zoekt je moeder?" "nee, hoor," zeg ik brutaal. "ik kom voor jou." Ze kijkt me verbaasd aan. "Oh?" "Ja," zeg ik, "hebben jij en Gail wat?" Ladan lacht. "Gisteravond hebben we de hele avond seks gehad." zegt ze, "ze kan er wat van die moeder van jou..." "Ja. het is een slet," zeg ik, "maar dat ben ik ook. Wil je met mij ook seks?" Ladan klapt haar laptop dicht. "Je boft, je moeder is met Leen lunchen en de anderen zijn bij een fotoshoot. Dus heb ik wel even." Ze neemt me mee naar een klein kamertje wat als opslagruimte dient. Even later staan we te vrijen. Dan draait Ladan me op mijn buik en legt me over de tafel in het kamertje. Ze sjort mijn jeans met mijn slipje op mijn enkels en begint van achteren mijn bilnaad uit te likken. "Oh shit," kreun ik, "wat lekker, lik ook mijn poepertje, oh ja, jaaaaaahhhh!" Ladan duwt haar tong afwisselend in mijn kutje en kontgaatje. Ik kreun en hijg tot ik gillend klaar kom. Ladan trekt haar rokje en truitje uit en ik hap in haar dikke tieten. Ze pakt mijn hand en duwt die tussen haar schaamlippen. Ik vinger haar clitje en voel mijn vingers druipen van haar kutgeil. Op de tafel glijden we in een standje 69 en ik duw mijn tong in haar kut terwijl Ladan mijn schaamlippen aflikt. We komen snel enige keren na elkaar klaar en uiteindelijk liggen we hijgend naast elkaar op de tafel. "Nou je kan er wat van, aardje naar je moeder," zegt Ladan en zoent me op mijn mond. "Wie doet het beter?" zeg ik. "Jullie zijn allebei goed," zegt Ladan, "je moeder houdt alleen wat meer van SM, geloof ik." Ik knik, "dat dacht ik al, doen we dit nog een keer?" "Misschien" zegt Ladan, "maar nu moet ik aan het werk, toedeloe Sabientje."
Ladan - 22-05-2024 om 18:28
0


Waarom ik het maar pik hoe Gail mij behandelt weet ik niet maar ik ben bloedgeil op haar. Maar ook op Yvon. Gail voelt het haarfijn aan en rukt mijn tweede string naar de filistijnen. Dat ik nat was wist ik wel want sinds Yvon mij met haar mooie ogen aankeek was dat onomkeerbaar . Nu was ik aan de beurt om Gail naar een hoogtepunt te werken. Met een grofheid en nog net zonder een zweepje domineerde Gail mij onder haar rok. Ze was zelf sliploos ook kleddernat en ik hoopte dat het van mij was. Ze smaakte in ieder geval erg lekker. Ik kan goed beffen volgens mijn vriendinnen maar het ging Gail niet snel genoeg. Een lekkere klap op mijn billen motiveerde mij extra om haar honingzoete kutje nog dieper te beffen. Ik zoog aan haar flinke clit en vingerde haar kutje zodat ik het geilste en lekkerste plekje raakte. Daar kon ze niet tegenop en kwam schuddend, hijgend en vooral squirtend klaar. Een gelukzalige glimlach veranderde al weer snel en en ik werd weer bij het grof vuil gezet. “Aan het werk domme koe”, was het devies.
Gelukkig wist ik wel beter. Deze hoer van Babylon kan vele rollen spelen. Yvon en Xandra zijn mijn feitelijke opdrachtgeefster. Ze vermoeden al langer dat Gail iets van plan is en ik sluis alle info netjes door. Al moet ik zeggen dat ik wel erg geil van Gail wordt en ben ook zeker niet vies van haar dochter. Daar ligt mijn echte passie, net als Yvon, jonge grietjes die ook van sex en lust houden. Het houd je jong. Sabine is er daar zeker één van.

Druk, maar wel een lekkende spleet, want ik ben uiteraard geen non en Gail beft hemels lekker. Denk wel het beste wat ik ooit heb ervaren, al heb ik haar dochter nog niet gehad. Gail heeft Leen aan de telefoon. Ze vertrouwt me toch wel, want ze zegt openlijk dat ik erbij ben. “Nee ze weet niets en ja je maar deze kantoorslet ern keer goed doorneuken met die paardenlul.

Volledig doorweekt van sapjes kom ik bijna niet meer aan werken toe en vooral niet als Gail weer achter mij komt staat en mijn grote tieten kneed. Het ontaard weer in een hele geile vrijpartij waar ik regelmatig flink op mijn billen gemept wordt. Moe maar volledig ontspannen ga ik naar huis en val ditect in slaap op de bank tot mijn dochter mij lief wekt. Je werkdag was goed he kijkend naar mijn sliploze poesje. Ik vertel haar alles en ze glunderde helemaal. ‘Ik wil daar ook werken’ en kijk haar bemoedigend aan. ‘Wie weet’. Jij zit toch bij lisa en Sabine in de klas? Nou pap maar wat met hen aan misschien lukt het dan wel om ook een contract te krijgen. ‘Ik ben veels te dik’ , en drukt haar volle E cup tegen elkaar. Ze hebben ook meisjes nodig met borsten.

De volgende dag heb ik een kort leren rokje aan en een strak truitje waar mijn borsten heel mooi in uitkomen en een flink decolleté heeft.

Gail is weg met Leen en ik zie de deur opengaan. Sabine is heel brutaal en verleid mijn in no time. Ze is net haar moeder, geil als wat maar veel zachter, liever. We vrijen te snel maar wel lekker en stuur Sabine weg zodat ik weer aan het werk kan.
Goh war een lekker ding en voel nog eens in mijn broekje. Hmmm kletsnat, en vinger mij snel naar een volgend orgasme.

Dan komt Xandra de lijfwacht van Yvon binnen
Ladan - 23-05-2024 om 04:55
0


(Ik was nog niet klaar zag ik)

Xandra gaf ik snel een update en was snel weer weg en keek mij toch wat vreemd aan. Ik keek in de spiegel. “Ik gloeide helemaal”.

Als ik weer druk zit te typen denk ik alsmaar terug aan Sabine. Ik heb bij haar het gevoel dat ik haar al lang ken. Bij Gail is het puur geilheid maar bij Sabine voel ik gewoon vlinders in mijn buik. En wel zo sterk dat er niets meer uit mijn handen komt. De hele ochtend staat mijn lichaam in vuur en vlam.
Hoe kan die jonge dame mijn hart zo in vuur en vlam zetten met één keer sex.
Ik denk aan Yvon en aan Lisa. Zo voelt zij zich ook nu. Ze voelt mij zo goed aan en weet ieder plekje instinctief te raken. Veel fijner zachter beter dan bij Gail. Ik voel weer haar hitsige snelle tongetje tussen mijn lipjes schieten en het grondig mijn kontje uitlikken zoals ik dat bij haar deed.

Kut, ik ben hopeloos verliefd is mijn conclusie en doe mijn vingers in mijn broekje. Wat ik al wist. Kliedernat. Niet wachten Ladan Noet wachten volg je gevoel. Ze is net zo oud als mijn eigen dochter. Waar ben ik mee bezig.

(Ik was nog niet klaar)

Xandra gaf ik snel een update en was snel weer weg en keek mij toch wat vreemd aan. Ik keek in de spiegel. “Ik gloeide helemaal”.

Als ik weer druk zit te typen denk ik alsmaar terug aan Sabine. Ik heb bij haar het gevoel dat ik haar al lang ken. Bij Gail is het puur geilheid maar bij Sabine voel ik gewoon vlinders in mijn buik. En wel zo sterk dat er niets meer uit mijn handen komt. De hele ochtend staat mijn lichaam in vuur en vlam.
Hoe kan die jonge dame mijn hart zo in vuur en vlam zetten met één keer sex.
Ik denk aan Yvon en aan Lisa. Zo voelt zij zich ook nu. Ze voelt mij zo goed aan en weet ieder plekje instinctief te raken. Veel fijner zachter beter dan bij Gail. Ik voel weer haar hitsige snelle tongetje tussen mijn lipjes schieten en het grondig mijn kontje uitlikken zoals ik dat bij haar deed.

Kut, ik ben hopeloos verliefd is mijn conclusie en doe mijn vingers in mijn broekje. Wat ik al wist. Kliedernat. Niet wachten Ladan Noet wachten volg je gevoel. Ze is net zo oud als mijn eigen dochter. Waar ben ik mee bezig.

Ik bel toch meteen Sabine op en vraag haar om vanavond mee uit te gaan eten. “Waar wil je heen” als ze volmondig ja heeft gezegd.

‘De Mac of de Burger. Een van die twee is top”. Ik frons mijn ogen, uit eten. Daar?
‘Oke zeg ik snel’ maar trek iets leuks aan want er is nog een leuke club waar ik je mee naartoe wil nemen. bel toch meteen Sabine op en vraag haar om vanavond mee uit te gaan eten. “Waar wil je heen” als ze volmondig ja heeft gezegd.

‘De Mac of de Burger. Een van die twee is top”. Ik frons mijn ogen, uit eten. Daar?
‘Oke zeg ik snel’ maar trek iets leuks aan want er is nog een leuke club waar ik je mee naartoe wil nemen.
Sabine - 23-05-2024 om 22:05
0


Ik draag een superkort zwart jurkje met glitters en zwart pumps met hak, mijn haar is opgestoken en ik ben super opgewonden. In de Mac is het rustig, en opgelucht zie ik Ladan binnenkomen. Ze draagt een goud lamee jurkje dat amper over haar prachtige kont komt en goudkleurige pumps. We zijn kortom overdressed voor deze eetgelegenheid. Gelukkig is het wat later op de avond en vrij stil. "Waar gaan we nu heen?" zeg ik als ik mijn Big Mac heb verorberd. "Naar de Inferno," zegt Ladan en veegt met een zakdoekje wat mayonaise uit mijn mondhoek. "Oh tof," zeg ik, "daar heb ze net een nieuwe DJ die schijnt erg goed te zijn." Ladan lacht. Ze ziet er lekker uit met die enorme tieten. Ze zou mijn moeder kunnen zijn, maar ik ben zo'n enorme slet dat ik met iedereen neuk, man, vrouw, oud, jong. "Kom op!" zegt Ladan, "we gaan!"

De Inferno is als we rond half twaalf aankomen net op stoom gekomen. Overal dansen mensen en Ladan en ik doen gelijk mee. Ze kan goed dansen en heeft meer uithoudingsvermogen dan ik. "Ik moet even pissen," zeg ik na een uurtje. Ladan knikt, want door de enorme herrie kunnen we elkaar amper verstaan. "Ik moet ook," hoor ik in de verte. Op het toilet schiet ik het eerste hokje in en Ladan schuift met me mee. "Hé wat doe je nou?" zeg ik, "ga in je eigen hokkie!" Ik ga op de pot zitten en Ladan komt voor me staan. Langzaam trekt ze haar jurkje omhoog en ik kijk recht in haar blote kut. Godzalmeliefhebben wat een uitzicht! "Lik me!" zegt ze hees van geilheid. Ik duw mijn tong tussen haar schaamlippen en begin haar kutje te penetreren. Ze smaakt heerlijk ziltig en haar kutsap vloeit over mijn kin. Kreunend grijpt ze mijn hoofd en drukt die vaster tegen haar vulva. "Oh ja daar!...oh god..ja..daar..ja...jaa...jaaaaaaah!" Ik lik haar klitje dat gelijk groter wordt en proef nog meer kutsap. Ladan komt schreeuwend klaar en trekt me van de pot omhoog. Ze draait me om en ik leun tegen de muur. Mijn jurkje wordt omhoog getrokken en mijn slipje naar mijn dijbenen gesjord. Twee vingers verdwijnen in mijn kut en twee in mijn kontgaatje. Ik krijg haast geen adem zo opgewonden ben ik. Na een tijd je zakt Ladan op haar knieën en begint mijn kutje en kontje van achteren te likken. Ik kreun en hijg en voel dat ik drijfnat ben. Ik kom klaar en nog een keer en uiteindelijk squirt ik al schreeuwend tegen de wc-muur. Ladan draait me om en duwt haar tong in mijn mond. Ik proef mijn eigen geil en er ontstaat een waar tongengevecht. Ze trekt mijn jurkje nu helemaal uit en maakt mijn beha los. Dan voel ik haar lippen rond mijn tieten. Jezus wat lekker...
Gail - 24-05-2024 om 22:01
0


Ik zit met Leen op zijn kantoor. Hij is een slecht humeur. "Had je me niet kunnen verdedigen tegenover Yvon?" zegt hij somber, "nu ben ik een belangrijk deel van mijn inkomsten kwijt..." "Je hebt jezelf in de nesten gewerkt," zeg ik afgemeten, "jij moest weer zo nodig aan die moeder zitten. En laten we eerlijk wezen Leen, je bent nu niet bepaald gods antwoord op de smeekbeden van de vrouwen." Leen mompelt iets onduidelijks en kijkt me kwaad aan. "En hoever ben je bij mijn dochter?" Hij raadpleegt zijn aantekeningen. "Het is een enorme slet," zegt hij, "ze doet het met jongens, mannen, meisjes en vrouwen, kortom als je maar adem haalt en nog kan lopen, dan maak je een goede kans om in haar kutje te komen." "Dat is geen nieuws, Leen," zeg ik, "ze lijkt op mij al ben ik wat kieskeuriger." "Heb je al een vervanger voor mij" vraagt hij. "Nee, en die komt er ook niet. Ik krijg je wel weer aan boord. Yvon moet nu een beetje afkoelen. Ze zit achter die Lisa aan, dus wil ze indruk maken op haar moeder, vandaar dat ze jou zo hard aanpakte. Maar ik bepraat haar wel. Intussen wil ik dat je doorgaat om info te verzamelen rond die meid. Kunnen we Yvon al pakken voor seks met een minderjarige? Ik zie nu de krantenkoppen al voor me: ex-supermodel heeft seks met zeventienjarige scholiere!" Leen lacht schamper. "Nog niks, ze draaien om elkaar heen, zo nu en dan een kusje, maar jij wil keihard bewijs, foto's, filmpjes..." "Ja," zeg ik. "Yvon en Lisa naakt op bed elkaar zoenend, daar zoek ik naar. En dan alles laten uitlekken." "Ik heb overal camera's geïnstalleerd." zegt Leen, "en microfoons. We kunnen zelfs parende muizen betrappen zo gevoelig is die apparatuur." Ik grijp zijn oor en draai er aan. Krijsend rukt Leen zich los. "Ik zoeken geen muizen, zeldzame klootzak, ik wil Lisa en Yvon in volle glorie, net zo'n filmpje als die pissende Patricia Paay."
Ladan - 25-05-2024 om 08:01
0


Giebelend als twee pubers, ik niet dus, duik ik achter Sabine aan in de toilet. Sab moet dringend en laat haar eerst plassen. Ik moet niet maar ben hartstikke geil op haar en trek mijn gouden jurkje omhoog. Wat ben ik blij dat ik stretch gekozen heb. Sab heeft ondertussen haar slipje weer opgetrokken en kijkt met een wazige blik naar mijn kutje. Ik ben nat. Heel nat. ‘Lik me’,zeg ik hees van geilheid en het harde schreeuwen. Sab is gulzig en verovert mijn vagina in luttele seconden. Ooo god wat een hemelse tong. Ik ben meteen haar moeder, Yvon en dat hoogblonde jonge sletje vergeten. Ik kroel steeds wilder in haar haren en kom luid schreeuwend klaar. Mijn kutsapjes stromen langs mijn liezen naar beneden maar dat voor later een zorg.

Ik trek Sab omhoog en draai haar om. Ik kijk nu tegen de geilste billen sappigste kut sinds tijden. Ik neem mij voor haar nooit meer te laten gaan en laart haar onwijs klaarkomen op mijn vingers die haar beide gaatjes vullen, maar niet voor ik al dat lekkers goed gebeft heb. De mengeling tussen plas , haat goddelijke zoete nectar en het bedwelmende van haar kontje is GODDELIJK.
Sab komt squirtend klaar en ik zit ook onder haar zalige vocht.

Alles uit liefste hijg ik en vingervlug doe ik haar bh uit. Twee prachtige jonge stevige ronde borsten, voorzien van hemels mooie tepels, kijken mij begeerlijk aan.
Hartstochtelijk begin haar ik borsten te kussen en zuig steeds harder op haar tepels. Telkens weer wissel ik af tussen beide prachtige tieten. Sab pakt ondertussen mijn tieten die makkelijk uit mijn diepe decolleté te graaien zijn. Mijn bh ben ik toevallig ook vergeten. Dus schudtieten zijn een feit. En dat met een F cup hi hi. Rusteloos doe ik Sabines armen omhoog een kom na kontje likken aan mijn tweede fetish. Haar gladde oksel likken. Die van Sab geuren licht naar zweet en deo. Ik lik gulzig ten vinger met drie vingers haar kut diep en hard. Sab gromt en kijkt eerst verbaast als ik haar oksel uitlik maar vindt wel heel opwindend. “Voel mijn kutje maar dan weet je hoe geil ik hier van wordt”. O”o jee, je druipt gewoon”. En lacht breeduit. Dadelijk zeg je nog dat je mijn plas wil drinken. Ze ziet de glinstering in mijn ogen. “Ohhh vuile sloerie”, en lacht weer. Jij mag dat wel. En vinger haar heel hard en diep. Kom maar dletje want het geilt jou ook op merk ik wel.

Net als Sab klaarkomt komen er in het hokje naast ons ook een stelletje. Sttt. Dat is jou moeder en Leen fluister ik in Sabines oor die nog naschokt van haar orgasme. “Ze moeten ergens gebleven zijn die kantoorslet en mijn slet van een dochter. Dan horen we ook nog hoe ze Yvon in de val willen lokken met Lisa.

Sab kijkt bedroefd hoe haar moeder over haar denkt. Als Gail zegt dat Leennhaar moet neuken met zijn paardenlul smeren wij hem. “Je gaat mee naar mij thuis”. Ik laat je niet meer naar huis bij zo’n kreng van een moeder.

Lisa - 25-05-2024 om 23:26
0


"Eerst naar mijn huis," zegt Yvon , "ik wil even een paar uur met je samen zijn." "Oef," zeg ik stoer, "dan kunnen eindelijk die hakken uit, ik heb geen voeten meer over." Xandra begeleidt ons naar binnen, maar trekt zich ook gelijk weer terug. "Ik breng haar straks wel weer thuis," zegt ze. Yvon knikt en kijkt hoe ik mijn voeten masseer. Ik krijg een glas witte wijn gaat dan dicht naast me op de bank zitten. Dan beginnen we weer te zoenen en Yvon streelt mijn gezicht. Ik ben heel onervaren, Sabine noemt me naïef, maar ik weet wel wat Yvon wil. Dat weet iedereen. En dat is ook de reden waarom Xandra zich stilletjes uit de voeten maakte. Ze mag zeker niet weten dat ik nog nooit sex heb gehad, dan dumpt ze me net zo snel als ik ben gekomen. We zoenen intiem, hartstochtelijk, ik vergeet alles om me heen. Haar handen strelen mijn rug, ik krijg er kippenvel van en een apart gevoel in mijn buik. Vreemd, maar wel lekker. Ik stop haar even. Zoen haar teder op de lippen en fluister:”even naar het toilet, niet weggaan”. Ik loop naar het toilet. Ik zie een kimono, trek mijn kleren uit. Doe de kimono aan. Doe mijn lange haren los. En loop de kamer in, ik zie Yvon kijken, goedkeurend, ik doe de lampen uit. Ik hoor Yvon zeggen:”wat doe je”, ik laat de kimono van mijn schouders glijden en doe de lampen weer aan. “Oooh mijn……”, zegt Yvon, stil, nauwelijks hoorbaar. Ze loopt naar me toe, haar handen, zacht als fluweel, warm, ze stelen mijn lichaam, glijden over mijn rug, gaan als een laken over mijn borsten, zonder ze te raken, fijne hartjes op mijn lichaam richten zich op, net als mijn tepels. Haar lippen komen dicht bij mijn oor:”je bent een schoonheid, je bent puur, je bent perfect, een sculptuur van Michelangelo, mooier dan de Mona Lisa van Da Vinci.”

Ze gaat achter me staan, de rillingen lopen over mijn lichaam. Haar handen gaan over mijn buik en komen tot rust op mijn borsten, haar handen omvatten mijn borsten en haar lippen zoenen zacht mijn hals, haar tong raakt mijn hals en trekt een spoor over mijn wang tot mijn oor, waar ze zachtjes aan mijn oorlelletje begint te zuigen. Haar hand gaat naar mijn buik en glijdt langzaam naar mijn kruis, ik smacht naar haar streling maar iets verraadt mij. Een beweging, een trilling, een reactie. “Je eerste keer?”, vraagt Yvon. Ik schudt driftig mijn hoofd:”geeft niet lieverd, niets moet, we hebben tijd. Kom”, zegt Yvon. Ze pakt mijn hand en neemt me mee naar de bank, ze neemt me op haar schoot. Ze pakt mijn hoofd en we zoenen hartstochtelijk. Haar handen glijden nog steeds als een octopus over mijn lichaam, alsof ze niet twee maar tien handen heeft, ze zijn overal, haar zoenen gaan over mijn lichaam, maar sex hebben we niet, niet dat ik klaag, dit is heerlijk, anders dan de zoenen en vingeroefeningen met Sabine, dit is…dit is zo heerlijk, zo vol passie. We horen een klopje op de deur. “Ja….momentje nog”, zegt Yvon. We kijken op de klok, bijna gelijktijdig, we hebben drie uur liggen zoenen. Yvon pakt mijn kimono. “Kleedt je snel aan”, fluistert ze Yvon opent de deur en Xandra komt binnen en ik zie haar in de spiegel naar me kijken. Ik sta naakt in de douche en haar ogen blijven me volgen. Yvon is druk bezig haar spullen te pakken.

Een halfuur later zitten we in de auto en rijden naar mijn huis. “Ik heb genoten van onze momentje samen, zou je…..zou je…..zou je dit weekend mee willen naar Malmedy? Ik heb daar een huisje, in de bergen, lekker veel privacy.” Ik kijk haar aan:”als mama en papa dat goed vinden? Graag!”, zeg ik opgewonden:”wat voor kleding moet ik meenemen?”. Yvon lacht:”als het aan mij ligt, heb je geen kleding nodig hoor, maar een klein bikinietje zou genoeg moeten zijn”, fluistert ze in mijn oren. Als we thuis komen bedankt mama Xandra voor het thuis brengen en loopt naar Yvon, ze praten nog wat en Yvon neemt afscheid en gaat weg, ze zwaait nog even naar mij, “ik laat het weten, tot ziens”, zegt mama. “Dus, weekendje België voor netwerken?”, vraagt mama:”ik denk er even over na”. Ik kus mama en papa en ren naar boven. Geluk app ik Sabine over mijn belevenissen, ik noem de naam van Yvon, zij is in de app een vrouw van 30. Dan weet alleen ik dat het Yvon is. De reactie van Sabine is des Sabines en voorspelbaar:”nou, dus geen maagd meer? Ik heb al weer één op mijn bang lijst. Collega van mam, binnen een dag al uit de kleren.”. Uiteraard, geen persoon op twee benen is veilig voor die meid. Mama klopt op de deur:”ik app Yvon dat we akkoord zijn, wel een paar voorwaarden, als Yvon dat accepteert, dan mag het van ons”. Ik wil vragen wat voor voorwaarden, maar mama is me voor:”tijdig slapen, geen fast food! En die Xandra blijft steeds in je buurt!”, zegt mama.
Angela - 26-05-2024 om 10:48
0


Ik ben er niet gerust op, die Leen is een gladjakker, zoveel weet ik al wel. Ik ga daarom toch nog eens naar dat kantoor van hem toe. Ik wil zeker weten dat Lisa veilig kan werken, ik herken een verliefde vrouw, ik zie hoe Yvon rond mijn meisje dartelt. Als een verliefde puber, ik kan haar niet tegen verliefdheid beschermen, maar wel tegen al het andere, net als Patrick. Als ik bij het gebouw aankom zie ik die secretaresse naar binnen gaan. Kwaad, dat is een goed teken, misschien wel haar laatste bezoek. Ik ga in het café tegenover het gebouw zitten en neem een kop koffie. Het duurt een uurtje voordat hij weer naar buiten komt. Lachend, hij stapt in de auto, samen met die secretaresse, haar naam doet me altijd denken aan geil. Oja Gail. Dat was het. Ik zie ze wegrijden. Een opvallende auto, stoer. Yvon liegt dus! Die vent werkt nog gewoon voor haar! Hij komt daar niet meer, zij gaan nu gewoon naar hem. Woest app ik naar Patrick. “Niet te snel conclusies trekken, misschien hebben die twee gewoon een relatie. Vraag het die Yvonne, dan weet je het zeker.”, reageert Patrick:”trouwens, wil je mijn pantalon even halen?” Ik app een duimpje terug. Ik betaal mijn koffie en ga naar Giorno. Een zaak waar Pat altijd zijn broeken koopt, die pantalons worden op maat gemaakt en staan hem super lekker. Zijn kontje komt mooi uit en zijn strak figuur ook. Als ik hem haal zie ik Sabine naar buiten rennen, samen met een oudere dame. Ik zwaai, ze ziet er verwilderd uit. Die meid is een figuur, maar Lisa is echt gesteldheid haar, niet het type waar ik nou zo blij mee ben, maar vriendin van Lisa, dus respecteer ik haar.

Sabine zwaait verschrikt terug. Even twijfelen ze en dan komen ze naar mij toe:”hoi! Dit is eeeuh Ladan, mijn eeeuh tante.”, zegt Sabine met een rood hoofd. “Aangenaam, Angela. Ik had nog niet van een tante gehoord, familie van haar vader? Of haar moeder?”, vraag ik. Over de familieverhoudingen van Sabine weet ik eigenlijk niets merk ik nu, ze is wat dat betreft enorm gesloten, het gaat bij Sabine meestal over school, kleding of uitgaan. Het familie gebeuren schermt ze steevast af. “Vaders zijde.”, zegt Ladan snel. Ik zie haar ogen over mijn lichaam glijden, ze neemt me helemaal op. Geeft me een hand en een zoen op de wang. “Moeder van Lisa hoor ik, die ken ik wel”, zegt ze met glinsterende ogen. “Kom, we moeten nu echt gaan!”, moppert Sabine. Ik kijk ze even aan en zie dat hun kleding op zijn zachts gezegd niet bepaald netjes zitten. “Willen jullie iets drinken? Hiernaast zit Starbucks, misschien tijd voor koffie?”, vraag ik. Sabine is druk, ze wil eigenlijk niet, maar Ladan zegt gelijk ja.

Even later zitten we bij Starbucks. Ik zie Ladan steeds met pretoogjes naar me kijken, Sabine is bezig het gebouw tegenover ons in de gaten te houden. Ik zie haar schrikken, ik kijk, die Gail en Leen komen naar buiten, beide vrolijk, ze stappen weer samen in de auto, Gail pakt haar telefoon, ze kijkt verbaasd en wijst naar ons. Hoe kan ze ons zien? We zitten achter een scherm. Samen rijden ze weg, mopperend tegen elkaar.
Xandra (de Originele) - 26-05-2024 om 11:29
0


Ik richt me tot degene die in dit verhaal de rol van Xandra op zich heeft genomen. Ik deed die rol al in de twee eerdere Lisa-Yvon verhalen. Xandra is cruciaal voor de verhalen. In beide verhalen is sprake van een driehoeksverhouding tussen Lisa, Yvon en Xandra. Dit mis ik tot nu toe in dit verhaal. Maar lieve Xandra van dit verhaal je schrijft ook zo weinig. Heb je geen zin meer? Ik wil de rol van Xandra graag weer van je overnemen... laat me aub weten of dit ok is. Als ik niks van je hoor ga ik uit van, 'wie zwijgt stemt toe' en zal ik ook overgaan tot het overnemen van de rol. Het is niks persoonlijks, ik was al teleurgesteld dat je me voor was en ik merk aan Lisa dat ze graag een actievere rol van Xandra wil. Ik hoor het wel (of niet...)
Yvon - 26-05-2024 om 11:56
0


Als we naar Malmedy rijden (een prachtige plaatsje in de Waalse Ardennen), ben ik totaal van slag. Lisa en ik hebben nu 'verkering' zoals zij het noemt. Het klinkt zo onschuldig, alsof ik weer zestien ben en zit te zoenen met mijn eerste vriendinnetje en haar vriendschapsring draag. Lisa ziet er stralend uit. Geen kunst, ze zou er ook stralend uitzien in een aardappelzak, maar nu draagt ze een blauw plooirokje en een wit bloesje. Jezus, die onschuld, dit is mijlen verwijderd van de modellen waarmee ik vroeger uitging. Lisa is perfect. Ik heb al aanbiedingen binnen van Victoria Secret, Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Dior en Chanel. Ze vechten om haar. Maar voorlopig blijft ze van mij. Ik heb wel enige gewetenswroeging dat ik gelogen heb tegen Angela. In Malmedy wil ik mijn meisje voor me zelf, alleen Xandra mag er bij zijn, op een afstand. Ik wil seks met Lisa, haar lichaam aftasten en die zalige kleine borstjes in mijn mond nemen, haar schattige poesje likken en haar meerdere keren laten klaarkomen. "Waar denk je aan?" zegt Lisa op dat moment. "Aan jou..." zeg ik naar waarheid.

Het huis in Malmedy is gebouwd op de puinhopen van een oude boerderij die werd verwoest tijdens het Ardennenoffensief in december 1944. Ik kocht het tien jaar geleden en heb het helemaal laten opknappen. Lisa is diep onder de indruk. "Noem je dit een huisje? Het lijkt wel een kasteel..." Opgetogen loopt ze door de kamers en ik volg haar als de verliefde dwaas die ik momenteel ben. In de slaapkamer stop ik haar en vrijen we minutenlang. "Ik wil met je naar bed." fluister ik. "Maar ik stink," zegt Lisa, "die lange reis in de auto en..." Ik smoor haar protesten met een innige kus, terwijl mijn vingers de knoppen van haar bloesje openmaken. Ik snuif diep. "Je ruikt naar Lisa," zeg ik, "het liefdeselixer..." "Je lijkt wel een reclamespot voor een parfum" grinnikt Lisa, maar laat toch gewillig haar bloesje uittrrekken. Geroutineerd maak ik haar behaatjes los en gooi die op de grond. Lisa's handen begeven zich onder mijn shirt en kneden mijn enorme tieten. "Je draagt geen beha..." kirt Lisa en trekt het shirt omhoog, Ik voel haar lippen zich plooien rond mijn linkertepel. Intussen trek ik mijn shirt over mijn hoofd uit. Op het bed trek ik het blauwe rokje van Lisa uit en zij trekt mijn rok omlaag. Met alleen onze strings nog aan, wrijven we tegen elkaars bovenbeen op. Een lange golf van intense geilheid trekt door mijn vulva. Ik trek het ragfijne stringetje van Lisa naar beneden en kijk vol bewondering naar haar roze spleetje. Als ik mijn lippen op haar schaamlippen druk en mijn tong er tussen glijdt, kreunt ze zachtjes.

Wat volgt is een intense vrijpartij. We kussen, zoenen en vrijen en ik lik haar poesje tot ze schreeuwend klaarkomt en een fontein wit kutvocht naar buiten spuit. Ze vingert mij terwijl we met elkaar tongen en ik duw mijn vingers in haar bilnaad en vinger haar kutje van achteren. Lisa duwt me achterover en ik spreid mijn benen. Lisa duikt er tussen en begint me hemels te beffen. "Weet je zeker, dat je geen ervaring hebt," kreun ik, als ze mijn clitje van een bobbeltje tot een minipikkie maakt en ik hijgend klaarkom. Als we uiteindelijk na nog enkele keren te zijn klaargekomen, uitgeput naast elkaar liggen zie ik dat er al drie uur zijn verstreken. "Kom op," zeg ik na tien minuten rust, "we gaan de omgeving verkennen, kun je foto's maken om aan je ouders te laten zien."
Lisa - 26-05-2024 om 14:21
0


Inderdaad (originele) Xandra, ik mis je, ik weet niet wie, maar iemand zei iets over of we elkaar privé kenden, (helaas) niet, maar jij, Sabine, Ladan en Gail en zeker Yvon voelden mij aan, het is geen kritiek, dat zou ik nooit durven zeggen of denken, maar dat mis ik wel een beetje bij Xandra 2 en ik wil zeker echt echt echt echt echt niet dat u zich beledigt voelt, dat is het laatste wat ik wil.

"Kom op," zegt Yvon, na een wel hele korte rust, "we gaan de omgeving verkennen, kun je foto's maken om aan je ouders te laten zien." Ik spring uit bed, doe een legging aan en een hoodie, ondergoed vergeet ik, ik wil de natuur zien. Als ik beneden kom staat Xandra al klaar, ze heeft een grote lach. “Zo kleine, wat een energie”, zegt Xandra, die lach, ze is zeker andere halve kop groter dan mij. Die lach van haar, die maakt haar zacht, ze is stoer, super stoer, maar die lach maakt haar zwak op de één of andere manier.. ze heeft een sportbroek, shirt en hoge schoenen aan. Niet bepaald sexy, maar haar staat het en maakt haar weer aantrekkelijk. Yvon komt er ook eindelijk aan en zegt tegen Xandra:”rondje naar het dorp”. Xandra knikt en als we weg lopen zie ik Xandra nergens. Ze blijft ver achter. We lopen door het bos. En instinctief pak ik de hand van Yvon. Ze pakt mijn hand steviger vast. We praten over van alles en nog wat. “Yvon? Mag ik eerlijk zijn? Ben je dan niet boos?”, vraag ik zachtjes en angstig. “Boos? Waarom zou ik? Ik zou boos worden als je niet eerlijk bent.”, zegt Yvon.

“Dacht u dat ik geen maagd meer was! En was dat niet erg?”, vraag ik. “Waarom plots weer u? Ik ga je niet dumpen of zo hoor, zou het nooit meer willen, ik bedoel, Jezus, ik word door jou stuntelig en puberaal. Je bent iemand die hard kan zijn, maar ook ontwapenend.”, bloost Yvon. “Dus niet erg?”, vraag ik nog een keer. “Nee gekkie, of je nu ervaring hebt of niet, het gaat om de persoon en dus om jou en niets wat je doet zou mij bij je weg kunnen houden.”, zegt Yvon, ik pak mijn telefoon en maak foto’s van Yvon. Ze steekt de tong uit en trekt gekke koppen, maar ook van de prachtige omgeving, de wijde ruimtes, de bossen, de bergstromen, het is hier zo mooi, zo rustig. We komen bij het dorp aan en ik zie een grote kerk. “Ik zie het al voor me, in een prachtige koets, een jurk met 10 meter sluier, een bruidsboeket met witte en rode rozen, lopend aan de arm van papa naar deze kerk”, zeg ik en doe mijn ogen dicht en huppel als een bruidje naar de kerk. “Sorry schat, dat is geen kerk hihihihihihi”, zegt Yvon lachend. Ik stop en open mijn ogen:”niet? Maar dat is toch echt een kerk”, zeg ik teleurgesteld. “Nee! Kathedraal!”, kust Yvon me op de wang terwijl ze me knuffelt. “Sorry, technisch gezien is het wel een kerk, kathedraal is alleen een rangorde, het blijft een kerk, het is officieel een kathedraal als de bisschop er zetelt.”, horen we achter ons. Xandra! “Betweter, partypooper, trut”, moppert Yvon met een lach. Ik loop naar hun beide toe, sla mijn arm om Yvon en om Xandra heen. “Nou dames, niet zo boos en geen ruzie! Het is een mooie dag, leuk weer en ik ben vandaag zo blij en vrolijk!”, zeg ik en ik voel dat Xandra iets dichter tegen me aanschuift. “Ik ben vandaag zo vrolijk zo vrolijk was ik nooit. Ik ben vandaag zo vrolijk zo vrolijk…tralalalala”, zint Yvon. Ik kijk haar aan, “ik ken dat nummer ergens van.”, zeg ik. “Ja, een serie, 80 jaar geleden. Toen oma hier nog jong was”, lacht Xandra.

Plots beginnen we alle drie elkaar te kietelen en trekken ons van de omgeving niets aan, we zijn vrolijk en genieten van de rust hier. De hand van Xandra glipt per ongelukin mijn broek tijdens het stoeien, terwijl ik Yvonne kietel. Het gedraai van ons zorgt voor rare bewegingen. De hand van Xandra verdwijnt heel snel uit mijn broek en geschrokken stopt ze met kietelen. Ze doe5 twee stappen terug. “Wat is er?”, vraagt Yvon. “Sorry, het was ongehoord wat ik deed. Excuses.”, zegt Xandra en loopt naar een restaurant. “Had al even gereserveerd”, zegt Xandra en loopt er heen. We gaan aan tafel. Yvon besteld en loopt naar het toilet. “Waarom ben je weer zo zakelijk, ik dacht dat je ook plezier had.”, vraag ik. “Ja, klopt, maar jij draagt geen ondergoed!”, zegt Xandra. Ik kleur. “Ooowh sorry, was ik vergeten”. “Geen probleem, maar ik wil geen klacht over ongewenste intimiteiten”, zegt Xandra. Ik probeer haar weer vrolijk te maken. Zonder benul te hebben wat de gevolgen van mijn uitspraak zouden kunnen zijn, maar om net als Xandra stoer te zijn zeg ik:”Wie zegt dat het ongewenst is?”. En neem een slok water, Xandra spuugt de slik koffie die ze net had gedronken uit en spuugt het over Yvon. “Nou! Dank je! Jezus trut, wat heb ik nou weer misdaan?”. Xandra weet niet hoe snel ze excuses moet maken en wenkt de ober, snel worden doeken en water gebracht en een paar minuten later zijn de vlekken zo goed als weg. “Sorry, ik had me even verslikt”, zegt Xandra. Yvon knikt dat het al goed is als het eten wordt gebracht. Aspergers, met Hollandaise saus en ham en ei, “eet smakelijk”, zegt Yvon terwijl ze Xandra even knuffelt. Ik proef het en het is zo lekker dat ik snel eet. Yvon en Xandra kijken me aan en beginnen beide te glimlachen. “Mag ik nog een beetje?”, vraag ik. Xandra wenkt weer de ober. “Nog een portie?”, vraagt Xandra, de ober lacht. Even later, Yvon en Xandra zijn nog druk bezig te genieten van hun maaltijd als ik ook mijn tweede bord leeg heb. Ik kijk Yvon aan, kijk naar mijn bord. “Wat? Nog één?”, lacht Yvon. Weer wenkt Xandra. De ober kijkt verbaasd. Maar brengt dan nog een portie. Als ik ook deze bord leeg heb, leun ik achterover. “Dat was zo lekker!”, zeg ik: “Dit heb ik thuis nog nooit gegeten, ten minste niet zo”. Ik wrijf over mijn buik. “Dit moeten we niet te vaak eten schat”, zegt Yvon. Xandra is aan het kijken, ik zie de verwarring bij haar. Het is hetzelfde blik als ik had toen ik door Yvon was gekust. Ik hoor een Ping, denk dat ik een appje krijg, maar het is Yvon. “Godver……”, zegt Yvon. Ik kijk haar aan:”niet vloeken hoor, dat vind ik niet leuk”, zeg ik. “En ik dit niet! Die die die…..oooh ik wurg dat wijf!”, zegt Yvon.

We lopen terug naar het huis als Xandra heeft afgerekend. “Gail! Die stoepier! Die slet! Die gifslang!”, moppert Yvon, ik wil wat zeggen maar Xandra trekt me iets terug:”niet nu, ze is boos, laat haar even, anders gaat ze iets zeggen waar ze zoveel spijt van krijgt en dat vreet dan eeuwig aan haar. Ook al vergeef je het haar, ze zal het zichzelf niet vergeven.”, zegt Xandra. De hand van haar voelt even fijn als de hand van Yvon, nu begin ik verward te worden, verward van mijn gevoelens. “Gail! Gore kutwijf! Wat moet jij nu weer met Leen? Nou? Ik krijg bericht dat jij hem ziet en of hij nog in dienst is van YPA! En als dat zo is, ik de FIOD op mijn nek ga krijgen, ook al vinden ze niks, de bedrijven zullen rap afhaken als ik in onderzoek ben!”, schreeuwt Yvon. Ik kijk Xandra aan, die kijkt verbaasd naar mij. “Waar gaat dit nu weer over?”, zeg ik
Gail - 26-05-2024 om 14:54
0


Ik mis de originele Xandra ook, ik heb beide verhalen gevolgd (al deed ik niet mee) en de inbreng van Xandra zorgde voor extra seksuele spanning. Zonder die spanning is de rol van Xandra ook saai, Ik bedoel ze is lijfwacht, maar verder doet ze weinig, tenzij er gangster of zo bij komen...

Ik zit net even de reet van Ladan te vingeren als de telefoon gaat. Ah, de barones zelf zie ik op het display. Ik trek Ladan aan haar haren omhoog en veeg mijn vingers af aan haar t-shirt, daarna stuur ik haar met een kortaf gebaar weg. "Met Gail" zeg ik zoetjes. “Gail! Gore kutwijf! Wat moet jij nu weer met Leen? Nou?" hoor ik schreeuwen. "Leen," zeg ik, "hoezo ik moest hem toch ontslaan?". Even lijkt het alsof de telefoon gaat ontploffen."Ik krijg bericht dat jij hem ziet," raast Yvon, "en of hij nog in dienst is van YPA! En als dat zo is, ik de FIOD op mijn nek ga krijgen, ook al vinden ze niks, de bedrijven zullen rap afhaken als ik in onderzoek ben!”. Aha, mijn plannetje heeft gewerkt, wie heeft me verraden? Ladan, Angela, mijn eigen dochter? "Een beetje rustig Yvon," zeg ik op een treiterend langzame toon, "denk je aan je hart, als je dat ten minste hebt. Ik zie Leen privé, ik wist niet dat hij ook in de pauselijke ban was gedaan..." "Vuile smerige pofadder, " tiert Yvon, "ik weet dat je me haat, maar dat je ook rotzooit met die hufter...ik heb hier een appje waarin wordt gezegd dat je Leen opzoekt op zijn werk en dat de FIOD bezig is met een onderzoek naar Leen vanwege belastingontduiking. Als ze achter Leen aanzitten, zitten ze ook achter YPA aan. En jij beheert mijn fondsen, dus heb jij ze ingelicht." "Tut, tut, vrouwtje," zeg ik zuigend, "is dat je bewijs, een mailtje? En van wie is dat mailtje? Van mijn allerliefste dochter soms? Van Ladan? Of van de moeder van dat scharminkel die je nu zit op te vrijen in België? Weet mama Angela wel dat je daar alleen zit met die meid. En dat jullie niet zitten te ganzenborden daar..." Ik wacht even op de explosie waarmee Yvon uit elkaar knalt van woede, maar ik hoor slechts haar ademhaling die steeds sneller gaat. Jammer, als ze voortijdig was overleden had ik veel makkelijker de aandelen kunnen overnemen, nog voor ze die kleine stoephoer tot mede-eigenaar zou maken!" "Dat ga je niet doen," zegt Yvon dreigend, ik..." "Wat?" zeg ik, "je verlinken bij moeder Angela? Waarom niet, jij neukt haar dochter toch? Ze is minderjarig voor zover dat je niet wist, smerige pedo!" "OK," zegt Yvon, "ik weet het goedgemaakt. Jij houdt je bek tegen Angela en ik wacht nog even met het omzetten van de aandelen naar Lisa. Als ik terug ben, praten we verder. Ik kan niet bewijzen dat je Leen voor de zaak ziet en niet privé zoals je zegt, dus dat laten we ook even rusten. Maar je belt nu met Angela om te zeggen dat Leen niet meer bij ons in dienst is en dat je hem privé zag...en ik controleer het hoor..." Ze hangt op zonder verder nog iets te zeggen. Met de hoorn in mijn hand kijk ik peinzend naar Ladan die net haar slipje heeft terug gevonden en het wil aantrekken. "Wat doe jij nou?" sis ik, "laat uit en kom hier liggen." Ik wijs op mijn schoot en Ladan komt gehoorzaam op mijn bovenbeen liggen. "Heb jij een mailtje aan Yvon gestuurd?" zeg ik en sla met mijn vlakke hand hard op haar billen. "Auuwwaa!" schreeuwt Ladan, "Nee, nee, wat voor mailtje?" "Over mij en Leen..." zeg ik en knijp hard in het vel van haar dikke kontvlees. Weer krijst ze. Ik trek een lade open en pak een plak. "Nou?" zeg ik, "heb je dat gedaan?" Ik sla hard op die reet en hoor haar gillen.
Xandra (de Andere) - 26-05-2024 om 16:46
0


hoi lieverds, ja ik vind het heel moeilijk om mezelf in het verhaal te schrijven, ik kom er steeds niet echt tussen. Ik heb jullie andere verhalen ook niet gelezen dus weet ook niet hoe Xandra is/was. Originele Xandra, je bent meer dan welkom om verder te gaan in dit verhaal, dat zal het verhaal zeker ten goede komen want mijn rol hierin ging niet zo lekker. Ik lees lekker verder met jullie mee 😊 Liefs, Anne
Xandra - 26-05-2024 om 17:44
0


Lieve Anne, dank je wel voor je snelle en sportieve reactie. Het was geen afkeuring van mij, maar ik was door de andere twee verhalen nogal gehecht geraakt aan Yvon en Lisa. Ik neem het nu dus van je over. Dank je wel voor je bijdrage en misschien tot ziens in een ander verhaal...xxx Xandra

In Malmedy is mijn taak simpeler dan in Amsterdam. Het huis van Yvon ligt midden in een uitgestrekt woud van de Ardennen en is goed beveiligd. Ik ben er als lijfwacht en assistente van Yvon. Het doet me goed om de liefde tussen mijn baas en Lisa te zien groeien. Maar aan de andere kant, ben ik ook enorm jaloers. Aanvankelijk vond ik Lisa maar een indringer, een schoolmeisje dat zich opdrong aan mijn heldin, de mooie Yvon, maar nu ik haar meer van dichtbij meemaak, zie ik wat Yvon in haar ziet. Ze mag dan zeventien zijn, ze heeft iets speciaals, iets wat haar onderscheidt van al die andere modellen en meisjes. Ik voel dat ik een beetje verliefd raak op deze tiener. Dat is vervelend want Yvon is ook verliefd op haar en zover ik kan zien is Lisa op haar beurt smoor op miin bazin. Toch zie ik wel de bewondering van Lisa voor mij. Ik ben een stoere chick, sportief, goed in vechtsporten en volgens mij kickt ze daar wel op. Als we in het bos met zijn drietjes aan het stoeien gaan, raak ik per ongeluk in haar broek verzeild, om te bemerken dat ze geen ondergoed draagt. Geschrokken trek ik mijn hand terug. In de States word je voor minder aangeklaagd, zeker bij een minderjarige. Als ik zeg dat ik geen aanklacht wil wegens ongewenste intimiteiten, zegt ze ineens, "wie zegt dat het ongewenst is?" Phoei. Mijn hoofd staat te tollen. Wat bedoelt ze? Wil je toch iets met me? Ik schud het van me af en zie samen met Yvon hoe het meisje drie porties eten achter elkaar opslokt. Ze is nog in de groei, zei mijn moeder vroeger altijd als ik hetzelfde gedrag vertoonde. Dan vliegt Yvon uit de bocht. Een onverwacht mailtje over Leen, maakt haar witheet. Ze belt met Gail en Lisa kijkt angstig toe. Ik probeer haar af te leiden. "Het gaat al maanden niet goed tussen Yvon en Gail. Vroeger waren ze beste vriendinnen, maar Gail is jaloers. Ze had gehoopt partner in YPA te worden," leg ik Lisa uit, "maar Yvon wil haar maar een deel van de aandelen geven. Nu is volgens mij bezig om Yvon een kunstje te flikken." Lisa knikt. Ik neem haar me naar buiten en we horen zelfs daar Yvon razen en tieren. "Het is hier mooi," zegt Lisa en kijkt me aan met die mooie ogen. "Ja," zeg ik, "het doet me aan Montana denken" "Kom je daarvandaan" vraagt Lisa. "Nee, ik heb er gewoond," zeg ik, "ik kom uit Butte, uit de staat Washington bij de westkust, vlakbij Seattle." "Is het mooi daar?" "Niet echt," zeg ik, "het is een voormalig mijnwerkersstadje, de omgeving is vrij kaal, daarom ben ik naar Montana verhuisd, daar is het prachtig." "Lijkt me geweldig om daar eens heen te gaan," zucht Lisa. Ik knik, "wie weet als je een supermodel wordt..." Yvon komt naar buiten en we lopen naar de auto.

Ik heb me weer terug getrokken en zit op een van de vele kamers die het huis rijk is. Lisa en Yvon zitten in de grote slaapkamer en je hoeft geen EInstein te zijn om te bedenken wat die twee aan het doen zijn. Ik weet dat ik geen enkel recht heb, maar toch ergert het me dat Yvon zo'n claim op Lisa legt. Ze is dertig jaar ouder...Hoe gaat ze dat vertellen aan de ouders van Lisa? "Mevrouw, ik wil met uw dochter trouwen, ik ben Yvon en ik ben zevenveertig, ze had mijn dochter kunnen zijn..." Ik schenk mezelf een cola in. Zolang ik 'on the job' ben is alcohol verboden. Zuchtend zie ik weer het koppie van Lisa voor me. Ik ben zevenentwintig, tien jaar ouder, dus eigenlijk ook te oud. Ik kijk op mijn telefoon, geen oproep van Yvon. Ik zet de televisie aan en zap door tot ik een wedstrijd tussen Seatle Seahawks en de Miami Dolphins zie op een sportzender.

De volgende morgen sta ik vroeg op en trek mijn joggingbroek, shirt en hardloopschoenen aan. Even joggen. Als ik buiten kom zie ik Lisa staan. Ze is net zo gekleed als ik. "Mag ik met je meerennen." vraagt ze. "Natuurlijk," zeg ik, "mocht je wel weg van Yvon?" "Die ligt nog te slapen," zegt Lisa, "en ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil." "Natuurlijk," zeg ik en ren het bospad af. Lisa probeert me bij te houden, maar ik ben een getrainde marathonloopster en al snel loopt ze te hijgen en blijft achter. Ik houd in en we stoppen even bij een klein riviertje. "Gaat het nog?" vraag ik bezorgd. "Jawel," hijgt Lisa, "maar jij bent zo goed, ik hou je niet bij..." We gaan even zitten en praten wat. Lisa verteld over haar school, haar ouders en haar verliefdheid op Yvon. Het is een tantaluskwelling. Ik voel dat ik nog meer verliefd op haar ben dan anders. "Heb jij een vriend?" vraag Lisa plotseling. "Nee, ik ben lesbisch," zeg ik, "en ik heb ook geen vriendin.." "Oh," zegt Lisa, "wil je niet of..." Ze zit nu heel dicht bij me. Ik kan haar parfum ruiken. die grote ogen kijken me ondeugend aan. "Of wat...?" zeg ik, "of is er een andere reden." In een flits drukken onze lippen op elkaar. Hijgend beginnen we aan een langdurend sensuele kus. Ik voel me bijna ontploffen van vreugde. Mijn hand strelen haar rug en ze drukt zich hevig tegen me aan.
Lisa - 27-05-2024 om 23:18
0


"Of wat...?", vraagt Xandra, "of is er een andere reden.", vraag ik, eigenlijk weet ik haar antwoord al wel, ten minste dat hoop ik. Maar hoop ik dat ook echt? Plots drukken onze lippen op elkaar. Hijgend beginnen we aan een langdurend sensuele kus. Xandra haar hand strelen mijn rug en ik druk me echt hevig tegen Xandra aan. De zoen is heerlijk, ik geniet volop van die kus, maar voel me ook schuldig. Ik ruk me los en ren naar Yvon. Onderweg denk ik aan. Xandra, die kus, die streling, haar warmte, haar geur, haar adem. Dichterbij Yvon denk ik aan haar, haar elegantie, haar souplesse, haar geur, haar liefde. Ik voel me verscheurd, verscheurd door twee liefdes.

Ik hou van Yvon, maar denk aan Xandra, ik hou van Xandra, maar denk aan Yvon. Als ik bij het huisje kom is Yvon op:”lekker gewandeld?”, vraagt ze lief. Maar ik kan me alleen maar schuldig voelen. “Hoezo? Controleer je me? Mag ik niet buiten lopen?”, zeg ik boos en heb gelijk spijt. “Ik ga douchen, of moet ik dat ook aanvragen?”, mopper ik. Ik hoor de deur open gaan en Xandra loopt naar binnen, “Li..”, voor ze is uitgesproken draai ik me om:”Oowh, nog iemand die me moet controleren! Leuk! Twee tantes die me betuttelend controleren. Ik ga douchen! Doei!”, schreeuw ik en knal de deur achter me dicht.

Ik doe de douche op slot, zet hem aan en ga zitten, de water op mijn hoofd is koud, steenkoud, maar dat doet me niets, ik ben alleen maar aan het vechten in mijn hoofd, mijn tranen stromen over mijn wangen, ik heb Yvon bedrogen, maar ik heb geen spijt, waarom moet ik nu weer op twee vrouwen verliefd worden! Waarom!!!. Ik hoor kloppen op de deur. “Donder op! Laat me met rust!”, schreeuw ik.
Ladan - 28-05-2024 om 08:01
0


Na ons toiletbezoek en snelle aftocht ziet Sab ineens de moeder van Yvon. Ze zit tegenover van waar we net uitkwamen in een cafe. Het lijkt alsof ze kijkt. Wij ga bij haar zitten en ik kan het weer eens niet laten maar ze is erg lekker. Een hele aantrekkelijke vrouw. Nog nat van mijn vrijage met Sabine denknik al weer aan een ander. Sabine merkt het en geeft mij een por maar lacht wel breeduit. Mijn bloes zit wat scheef en Angela kijkt recht in mijn decolleté. Mijn radar zegt dat ze minimaal bi is. En kus haar zoals ik altijd doe als ik iemand mooi vindt. Net iets langer en druk mijn grote borsten tegen de hare.

Sabine ziet het gebeuren en geeft een tik op mijn kont. Tante toch. En giebelt zoals alleen jonge meisjes dat kunnen. Angela heeft al lang door dat ik geen tante ben. Dan kijken we gedrieën naar buiten en zien Gail en Leen wijzen naar ons. Ze kunnen ons onmogelijk zien. Ze rijden dan ook weer weg. Wat die twee in hun schild voeren weet ik niet maar morgen weer een dag.

Als we gaan is het nu Angela die mij net iets langer kust en haar borsten duidelijk tegen de mijne laat strijken. Heel subtiel maar met een boodschap. Net als haar hand die op mijn heup ligt.

Buiten krijg ik van een jaloerse Sab op mijn donder. “Je bent op mij sletje, en niet op de mam van Lisa hoor!”

Nu glimlach ik, jij zou iedereen pakken, of niet soms, maar kus haar heel hartstochtelijk en zeg decwaarheid. Ik ben helemaal verliefd op je.

Thuis doen vrijen we nog tot ik in slaap val, wat erg snel is.


De ochtend daarop is Gail niet te genieten en ook nog eens bloedje geil. Omdat ik maar een kort leren rokje aan heb ben ik vrij toegankelijk en Gsil maskt daar misbruik van. Ze verkracht mij bijna en ik vindt het ook eens nog lekker. Soms begrijp ik mijzelf niet. Ik lijk wel een hoer.

Dan gaat ze mij ondervragen of ik iets gezegd heb. Maar ik zwijg als een graf, ondanks dat ik Xandra wat details heb gegeven die belangrijk kunnen zijn.

Gail geeft het op en ik jan weer aan het werk nadat ze grof haar vingers aan mijn leuke T shirt afveegt. “Je ben zo nat slet” en grinnikt nadat ze mij nog een flinke klap tegen mijn kont geeft.

Even later komt Sabine mij weer opvrolijken wat heel goed lukt en ben in 5 minuten compleet naakt. Wat heerlijk die jeugd. Zo onbezonnen.
Xandra - 28-05-2024 om 22:06
0


"Wat is er aan de hand?" vraagt Yvon en kijkt me onderzoekend aan. Ik haal mijn schouders op. Yvon loopt naar de badkamer, we horen water stromen, maar de geiser slaat niet aan. Ik klop op de deur. “Donder op! Laat me met rust!”, horen we Lisa zeggen. Ik pak de deurklink en kijk naar Yvon, die knikt. Ik druk hard op de klink en de deur slaat open. Lisa zit geheel gekleed in de doucheruimte en het water stroomt over haar in. Ik voel de spetters, ze zijn koud. "Stupid girl!" zeg ik en draai de kraan dicht. Lisa zit te klappertanden. Samen met Yvon kleed ik haar uit en we wrijven haar droog met twee handdoeken. Dan haal ik droge kleren en Lisa trekt ze zwijgend aan. "We hebben gezoend!" zegt ze plotseling en kijkt uitdagend naar Yvon. "Wat?" zegt Yvon en kijkt boos naar mij. "Het was een opwelling." zeg ik, "ze was dichtbij en zo mooi en...en.." Lisa pakt mijn hand en die van Yvon. "Jullie zijn allebei mijn idolen," zegt Lisa rustig. "Yvon omdat ze zo knap en wijs is en Xandra omdat ze zo mooi en stoer is. Ik kan het niet helpen, ik ben verliefd op jullie allebei. Ik kijk naar Yvon en zie haar tweestrijd. Ik weet hoe verliefd ze is op dit mooie meisje die haar net heeft verteld dat ze er nu een concurrente bij heeft. "En ik kan niet kiezen," zegt Lisa, "alsof ik moet kiezen tussen mijn vader en mijn moeder." Ze kust Yvon en dan mij. "Kom..." zegt ze, en ze voert ons mee naar de slaapkamer.

Naakt liggen we met onze drieën op het bed. Lisa als een sandwich tussen ons heen. Ik kus haar en proef het kutgeil van Yvon op haar lippen. Lisa draait haar hoofd weg en nu kussen Yvon en ik elkaar. We hebben uitgebreid seks gehad met ons drietjes. Uitgebreide opwindende vrouwenseks. Op den duur wist ik niet meer of ik de vagina van Yvon likte of het kutje van Lisa vingerde. We verkenden elkaars borsten, likten over bilnaden en vingeren kontgaatjes en kutgaatjes. Halverwege beften Yvon en ik Lisa tegelijkertijd. Een prachtige fontein van witte druppeltjes ontplofte uit haar kutje en spoot ons beiden onder. Daarna voelde we haar ijverige tongetje over onze gezichten gaan. Dit is de hemel, bedenk ik, seks met twee prachtige vrouwen. De rijpere Yvon en de jeugdige Lisa en ik met mijn gespierde sportieve lichaam. Weer rollen we over elkaar, nu voel ik de tongen van Yvon en Lisa mijn schaamlippen splitsen en vervolgens uitlikken. Ik kom hijgend en kreunend klaar, waarna Lisa en ik ons op Yvon storten. Kreunend liggen we uit te hijgen. Ik kus Lisa en streel het gezicht van Yvon. Waar gaat dit toe leiden?
Yvon - 29-05-2024 om 23:32
0


Sorry meiden en enkele heren. Ik was even weg, en jeetje de prille relatie van Yvon en Lisa is al een driehoeksrelatie. Ik moet toch wat alerter zijn

De volgende morgen zitten we nog wat onwennig bij elkaar. Ik ben nog altijd niet gewend aan de plotselinge verliefdheid tussen Xandra en Lisa. Jaren geleden hebben Xan en ik een relatie gehad, en nu zijn we allebei verliefd op een zeventienjarige meisje dst ons beiden om haar vinger lijkt te winden. "Xan en ik gaan zo dadelijk rennen," kondigt Lisa aan, "doe je mee?" Ik schud mijn hoofd. "Mijn kop staat er niet naar, maar ga alsjeblieft, als we met zijn drietjes verder gaan, moet je ook dingen alleen kunnen doen..." Er daalt een ongemakkelijke stilte neer. "Volgens mij heb je er meer moeite mee dan ik dacht," zegt Lisa bijna fluisterend. "Ja," zeg ik en mijn stem klinkt emotioneler dan ik dacht. "Ik ben verliefd op je en had plannen met je. Ik wil je mede eigenaar van YPA maken, je carrière uitbouwen, met je trouwen, kinderen adopteren, en nu..." Ik probeer mijn tranen in te houden, maar het lukt niet en ik huil in mijn armen die op de tafel liggen. Ik voel twee handen in mijn nek. Als ik opkijk, zie ik Lisa en Xandra staan. "Jullie zijn lief," zeg ik, "en ik weet dat ik nu veel te emotioneel ben. Ga alsjeblieft rennen, ik moet tijd hebben om na te denken. Ik weet niet of ik wel verder wil in een driehoeksverhouding. Ik ben veel ouder dan julle en zo bang dat ik Lisa verlies." Als ik weer een hand in mijn nek voel, schud ik die geërgerd weg. "Donder op! Ga rennen, ga neuken. Ik moet nu even alleen zijn!" Als ze allebei vertrekken, begin ik weer te huilen.
Lisa - 30-05-2024 om 12:34
0


"Jullie zijn lief," zegt Yvon, "en ik weet dat ik nu veel te emotioneel ben. Ga alsjeblieft rennen, ik moet tijd hebben om na te denken. Ik weet niet of ik wel verder wil in een driehoeksverhouding. Ik ben veel ouder dan jullie en zo bang dat ik Lisa verlies." Yvon is behoorlijk kwaad. "Donder op! Ga rennen, ga neuken. Ik moet nu even alleen zijn!". We gaan rennen, ik kijk naar het lichaam van Xandra, maar mijn hoofd is bij Yvon. Wat heb ik haar aangedaan? Waarom moet ik nu, voor het eerst in mijn leven verliefd worden, op twee vrouwen?. “Kunnen we straks naar die plaats? Eeeuh Malme Maledie of zo?”, vraag ik Xandra. Ze knikt. We zoenen elkaar af en toe en maken plezier. Maar mijn hoofd is en blijf bij Yvon. In mijn hoofd is het een rollercoaster. Ik wil verder met Yvon, maar. Xandra niet verliezen. Ik wil beide, ben ik dan egoïstisch? Kan dat ook wel? Allemaal vragen. We komen terug. Yvon is er niet, op tafel ligt een briefje, even wandelen en nadenken. Het idee dat Yvon boos is op mij dat ik haar verlies, hoe pril ook onze liefde is, ik voel zoveel voor haar. Het snijdt dwars door mijn hart.

We douchen en daarna maken we ons klaar om te gaan shoppen. Het douchen ging gepaard met de nodige strelingen en zoenen. Als we in het dorp aankomen zie ik de bus staan. “Ga jij daar kijken naar een cadeau voor Yvon? Kijk ik daar. Over een half uur hier weer terugkomen?”, vraag ik Xandra. Ze knikt en loopt naar binnen. Ik ren naar de bus de bus gaat naar een naburige plaats waar ook de trein komt. Zo kom ik terug. In de bus pak ik mijn telefoon. Ik schrijf een hele lange app naar Yvon: jij bent zo belangrijk geworden voor mij, in een hele korte tijd. Je vind mij mooi en belangrijk voor je bedrijf, ik wil dat niet stuk maken. Maar ik weet ook hoe verliefd je bent, en ik je pijn heb gedaan. Ik kan alleen niet kiezen tussen jullie, dus dé oplossing is simpel, ik werk alleen voor je, deze keuze is makkelijk, dan is alles opgelost, doe ik jou geen pijn, doe ik Xandra geen pijn. Ik ben nu op weg naar een plek waar ik blijf tot de volgende opdracht, probeer me niet om te praten, dit is echt het beste voor ons alle drie. Zoals jij zoende met Xandra, jullie passen heel goed bij elkaar en zo vergeten jullie me snel weer. En we zien elkaar niet bij shoots, ten minste dat denk ik. Want jij als baas bent daar toch niet altijd? Zal je missen, maar dit is het beste. Zorg goed voor Xandra, please . Ik lees hem nog na, alleen de tranen die over mijn wangen lopen maken lezen moeilijk. Dan stuur ik een app naar Xandra.

Probeer me niet te volgen. Dit is het beste voor jullie twee, jullie passen en horen bij elkaar, ik ben gewoon een pleziertje tussendoor, ik heb jullie beide behoorlijk pijn gedaan, dat had ik niet mogen en moeten doen. Jullie zijn beide zo lief en knap en aardig, daar had ik geen misbruik van mogen maken. Ik ben op weg naar een veilige plek, daar wacht ik op de volgende shoot die Yvon gaa5 plannen, ten minste als ze mij het kan vergeven dat ik jullie pijn deed. Ik had nooit de bedoeling op jullie beide verliefd te worden, helemaal niet op geen van beide, maar het overkwam me wel. Wil jij heel goed op Yvon passen? Zorg dat ze veilig blijft. Please? Ik mis je nu al, maar dit is echt het beste voor ons, sorry voor de pijn die ik jullie deed. . Ik verstuur hem als we Francorchamps binnenrijden. Verviers-centraal, mooi, daar kan ik de trein pakken. Ik sluip in een coupé en let goed op of ik Xandra zie. Voor ze hier is, duurt nog even als ze gelijk in de auto springt.
Xandra - 30-05-2024 om 14:17
0


Ik lees de app van Lisa als ik net de winkel verlaat. Die kleine rotmeid, ze heeft me beet genomen. En nu is ze weg... ik loop naar de auto en scheur terug naar het huis. Yvon is inmiddels terug. "Jij ook...?" zegt ze en wijst op haar telefoon. Ik knik. "Ze heeft me erin geluisd, zei dat ik iets voor je moest kopen en dat we elkaar na een half uur weer zouden zien. In de tussentijd is ze hem gesmeerd." Yvon kijkt me boos aan. "Mooie lijfwacht ben jij..." zegt ze. Ik word pissig. "Hoezo? Alsof jij zo goed op haar past..." "Ik zit niet achter de rug van mijn beste vriendin achter haar vriendin aan," kaatst Yvon terug. "Wat nu?" zeg ik. "We gaan terug," zeg ik, "Het heeft geen zin hier te blijven. Ik moet het goed maken met Lisa en ik zou het op prijs stellen als je straks je ontslagbrief indient. Ik wil niets meer met je te maken hebben." Ik kijk haar verbluft aan. "Ik ben ook verliefd op Lisa," zeg ik afgemeten. "Maar ik was eerst," zegt Yvon op een dreinende toon. "Oh zijn we ineens twaalf," zeg ik hatelijk, "ze is een vrije vrouw, ze mag zelf bepalen met wie ze omgaat." Yvon haalt uit en ik ben te verbaasd om haar hand te ontwijken. "Donder op!" zegt ze, "ga terug naar Montana of waar je vandaan komt. Blijf uit de buurt van Lisa, kreng!" Ik grijp haar beet en we rollen over de grond. Ik ben sterker en overmeester Yvon. Ik draai haar arm op haar rug. "Kalmeer alsjeblieft, ben je gek geworden? We zijn allebei volwassen vrouwen, kennen elkaar zo lang, laten we ons opjutten door een tiener?" Yvon rukt zich los. "Ik haat je! Sodemietier op, en spreek geen kwaad over Lisa. We houden van elkaar. Ik..ik..." ze begint te huilen. Verbijsterd kijk ik haar aan. Zo ken ik Yvon niet. Ze is altijd zo koel en zelfbewust en nu is ze een emotioneel wrak. "Goed," zeg ik, "hoe kom ik terug in de bewoonde wereld?" "Neem de auto maar," zegt Yvon, "ik neem wel een taxi..."

Als ik wegrij kijk in het spiegeltje en zie Yvon in de deuropening staan. Hoe lang ken ik deze vrouw al niet. We waren ooit verliefd op elkaar en nu laten we ons van elkaar wegdrijven door de liefde voor een schoolmeisje. Ik denk ook aan Lisa. Ik ben niet van plan haar zomaar te laten gaan. Ik ben echt verliefd op haar. Ik... Mijn telefoon piept. Hij staat op handsfree. Het is Angela. "Hallo, met Angela," hoor ik. "Lisa belde me net. Maar ik kon het niet helemaal volgen. Ze huilde en ik begreep dat er ruzie was tussen jullie. Ik kan Yvon niet bereiken. Wat is er in godsnaam aan de hand?" "Waar is Lisa?" vraag ik. "Ze zit in de trein naar Eindhoven. Mijn naam is er naar toe met de auto om haar op te halen." "Er was inderdaad ruzie," zeg ik, "eh..Yvon en ik...we zijn verliefd op Lisa en dat liep een beetje uit de hand. En nu is Lisa weggelopen?" "Hoezo uit de hand," zegt Angela, "hebben jullie haar pijn gedaan...nou? Zeg op!" "Nee, nee," zeg ik haastig. "Yvon en ik hebben ruzie om Lisa, en die is weggelopen en..." "Ik begrijp er niets van," zegt Angela, "maar het lijkt me voorlopig beter dat jij en Yvon uit de buurt van mijn dochter blijven." Ze verbreekt de verbinding en ik geef een woedende klap op het dashboard.
Angela - 30-05-2024 om 14:57
0


Lisa belt me, huilend en met een verhaal alla Lisa, van de hak op de tak en onsamenhangend. Flarden dringen door, Xandra, Yvon, ruzie en Eindhoven. Als ik Patrick bel zit hij al in zijn auto voor ik uitgesproken ben op weg naar Eindhoven. Woest bel ik Xandra:”mooie beloftes! Jij zou er zijn voor mijn dochter, haar beschermen, nu zit een 17-jarige meid alleen in de grote boze buitenwereld zonder hulp! Ik begrijp er niets van," zeg ik, "maar het lijkt me voorlopig beter dat jij en Yvon uit de buurt van mijn dochter blijven." Gelijk hang ik op. Dan bel ik Yvon, ze negeert een paar keer mijn oproep, maar ik blijf bellen, na de 12e keer neemt ze op:”Ooh hoi Angela, hoe….hoe is het?”, vraagt ze angstig. “Hou je niet van de domme! Ik wist het! Die Leen, die geile of gele of hoe dat mens ook mag heten, jij, Xandra! Laten jullie mijn dochter een beetje rondgaan als speeltje voor de nacht? Wat dachten jullie wel niet! Haar zo te misbruiken! Ik doe dit niet voor jullie, maar voor Lisa, maar weet dat als ik mijn zin kreeg ik dat kutbedrijf totaal had kapotgemaakt! Maar Lisa wil geen gedoe, dus dank haar maar, anders had nu de fiod, de politie, de pers, justitie en alles waar ik een klacht kon indienen bij jullie voor de deur gestaan! En jij, jij beloofde te zorgen voorhaar, net als die Xandra zijn jouw woorden niets waard!”, schreeuw ik, de stilte van Yvon maakt me nog woester. “ Ik begrijp niets van jullie smerige spelletjes,, maar het lijkt me voorlopig beter dat jij en Xandra uit de buurt van mijn Lisa blijven." Ik hang ook bij haar op. Wat mij laat twijfelen is de snik die zowel Yvon en Xandra laten horen als ik de naam Lisa noemde. Maar ik wil nu mijn kleine meid weer veilig bij mij hebben.

Patrick belt al snel,” Lisa is bij me, ze is overstuur, ik kom er aan. We rijden nog even langs de Mac, dus reken niet met eten op ons. Nee, geen zorgen, die dames blijven uit haar buurt, die laat ik echt niet rusten!” Patrick is duidelijk woest, ik zal alles in moeten zetten hem te weerhouden die beide dames aan te vliegen. Kom je aan Lisa, dan leer je de verkeerde Pat kennen. En dan heb ik medelijden met Xandra en Yvon. Het duurt eeuwig voor ik de auto op de inrit zie rijden. “Ze gaat gelijk op bed, ze zei niets, alleen Yvon, Xandra, pijn gedaan, mijn schuld en doe niets tegen hun, ik was fout.”, zegt Patrick. Ik kijk hem aan:”ik moest zweren dat ik niets ga doen, die meid is gek! Maar ze ging net zo lang door tot ik het beloofde. Maar wat zou ik die trutten graag aanpakken en de nek omdraaien. Dit was een zware leerschool, maar ze gaat niet weer naar YPA, dat is gedaan, punt uit! Ik was er sowieso al op tegen, nou kun je zien wat een klotenzooi dat was en wij zitten met de troep! Ik ga nog een paar uur werken, tot straks.l”. Ik moet hem kalmeren, anders gaat hij toch naar dat bedrijf. Ik geef hem een zoen en leg mijn hand op zijn kruis. “Misschien kun je snel zijn met je werk? Ik heb nog wat openingen? Misschien kun je daar ook nog wat aandacht aan besteden?”, zeg ik zwoel terwijl ik zijn kruis masseer en ik voel zijn pik opleven. “Uurtje, dan ben ik terug, beloofd”, zegt hij zwoel.

Ik ren naar boven, Lisa ligt op bed te huilen “kom meid, wat is er. Ik luister naar je”, zeg ik.
Lisa - 31-05-2024 om 14:06
0


“kom meid, wat is er. Ik luister naar je”, zegt mama. Ik draai me om, met de rug naar mama. Papa hoorde me ook al uit, maar kan moeilijk zeggen dat ik verliefd ben op twee vrouwen, niet kan kiezen voor Yvon, dan doe ik Xandra pijn, niet voor Xandra dan doe ik Yvon pijn. Kiezen voor beide? Hoe dan? Hoe gaat het leven er dan uitzien. Mama heeft wel iets door. “Luister lieverd, je kunt over de gladde wegen, dat is de weg van de minste weerstand, maar je kunt ook over een andere weg gaan, door het ruige terrein en je eigen pad kiezen. Het is zwaarder, maar wel jouw weg!”, zegt mama en kust me. Ze gaat de kamer uit. Ik pak mijn telefoon, 67 gemiste oproepen, 37 van Yvon, 25 van Xandra, 5 van Sabine. Ik zie ook ontzettend veel appjes, er komt bijna rook uit mijn whatsapp, zoveel berichtjes heb ik. Ik maak een groepje, Yvon, Xandra en mij.

Lieve Yvon, het is nooit mijn bedoeling geweest verliefd te worden op jou, of Xandra. Het is mij gewoon overkomen, je zult wel denken, tuurlijk, standaard smoes, maar het is echt zo. Lieve Xandra, ik heb nooit je gevoelens willen kwetsen, ook op jou werd ik gewoon verliefd, jullie beide zijn mij zo dierbaar, ik hou van jullie beide, iets wat ik nooit heb gewild. De liefde tussen Yvon en mij was nog zo kort, maar Xandra kan ik niet zomaar wegstoppen, en andersom ook niet. Ik ben thuis, veilig. We zullen alledrie na moeten denken hoe we verder gaan, ik ga “gewoon” als model aan de slag, als Yvon dat wil, maar ik en zend

Ja en ik, maar ik, wat? Wat wil ik, verdomme, waarom moet ik ook verliefd worden, waarom zoende ik, waarom? Ik gooi de telefoon tegen de kast, ik laat hem daar liggen, ik heb de telefoon op stil staan, maar hoor wel steeds zoemen. Ik probeer te slapen, maar dat lukt dus echt niet, tegen 5 uur ga ik van bed af, loop naar beneden en maak me een broodje. Ik doe de tv aan. “Wie is deze mysterie girl, na een shoot voor een parfum line is ze booming, een veel gevraagde model, grote bedrijven zitten achter haar aan vanwege haar mysterieuze kijk. Yvon, eigenaar van YPA is de houder van het contract, ze geeft geen details van de nieuwe aanwinst. Gail, de persvoorlichter geeft aan dat deze meid of dame een talent is maar dat nog niet duidelijk is of ze de guts heeft om de top te bereiken:” we krijgen wekelijks tientallen aanmeldingen, maar slechts één of twee breken daadwerkelijk door, ze hebben wel de schoonheid, maar niet dé doorzettingsvermogen, daar draait het om, ik denk dat deze meid het ook niet in zich heeft”, is haar statement. Verder Will het bedrijf geen inlichten geven. Heeft het te maken met de plotse afwezigheid van Yvon en haar beveiliging? Volgens geruchten zal voormalig topmodel en vechtsport expert Xandra het bedrijf verlaten om zich te richten op het trainen van commando’s die de overstap naar een maatschappelijke carrière wil maken. Tot zover, terug naar jullie.

Leuk, ik ben dus wel het speeltje van Yvon. Ik pak de telefoon maar eens erbij, wilde niet kijken, maar op de tafel leggen, maar nu toch eens kijken. “Bel me, please” staat er zeker 80 keer, en dat is alleen Yvon. Ik lees ook ongeveer 90 berichten van Xandra:”please call me, I can explain, don’t be foolisch an d just call!” Ik leg hem weg. Ook een video bericht zie ik voor ik hem op tafel leg. Een berichtje van Yvon, ze huilt alleen, en drukt dan weg. Van Xandra, ik zie duidelijk de handafdruk op haar wang. Ik stuur weer in de groepsfase app:”hou op ruzie te maken! Xandra kan je in één tijk heel erg lijn doen! Dus niet slaan Yvon! En jullie hebben beide niets verkeerds gedaan, ik wel! Dus stop te slaan! En Xandra, zorg dat Yvon veilig blijft!
Gail - 31-05-2024 om 15:51
0


Het is oorlog in Yvonland. Duidelijk. Yvon belde me om te vertellen dat ze Xandra ontslagen heeft en dat Lisa tijdelijk even niet voor YPA werkt. Mooi, mooi, dat geeft mij de kans om die drie nog meer tegen elkaar uit te spelen! Nog even en Yvon zal me smeken om orde op zaken te stellen. De waarde van de aandelen keldert en ik heb er al meerdere opgekocht. Dan moet die stomme pedofiel ook maar van de jonge meisje afblijven. Sabine komt binnen en kijkt geil naar Ladan. Ik zie het wel. Ladan is bezig mijn dochter te neuken. Moet ze maar goed doen. Die kleine sloerie doet het met iedereen. Maar van Ladan en haar heb ik foto's en daarmee kan ik mijn nieuwe assistente mooi chanteren. "Wat moet jij nou weer?" vraag ik aan Sabine, "geld zeker?" "Nee," zegt Sabine, "ik wil weten wat er met Lisa aan de hand is. Ze neemt haar telefoon niet op, ze is thuis uit België en wil niemand zien. Haar moeder en die stomme vader van d'r laten we niet binnen." Mooi, mooi, nog meer info. Kleine Lisa is dus uit de handen van Yvon. Het kon niet beter. Die verliefde hoer van een Yvon zal als was in mijn handen zijn. "Ik weet het niet, schat," zeg ik, "volgens mij is Yvon een beetje te opdringerig geweest. Je moet oude vrouwen ook niet met kleine meisjes laten spelen, daar komt ellende van. Nou was dat het?" Sabine kijkt weer naar Ladan die geheimzinnig met haar knipoogt. "Als ik je nog één keer zie lonken naar mijn dochter, mag je de komende tijd permanent vakantie gaan houden." sis ik tegen mijn assistent. Gelijk kijkt Ladan weer voor zich. "We hebben anders al seks gehad," zegt Sabine uitdagend. "Dat weet ik liefje," zeg ik honingzoet. "ik heb er zelfs foto's van..." Ladan kijkt geschrokken om. "Ja, weer een oud wijf dat zo nodig moet seksen met een minderjarige." zeg ik wreed. "het gaat druk worden in de cellen van de zedenpolitie. Yvon, Xandra, jij..." "Maar..maar..ik..ik.." stamelt Ladan. "Trek het je niet aan," zeg ik sussend, "Sabine is heter dat het totale bestand aan prostituees op de Wallen. Die zou nog een eunuch gek maken. Voorlopig doe ik niks, maar ik eis dat je voortaan doet wat ik je vraag...is dat begrepen, stomme koe?" Ladan knikt heftig van ja. "En jij..." ik wend me tot mijn dochter, "jij gaat die moeder van Lisa een beetje uitvragen. Ik wil details, wat is er gebeurt in Malmedy en waarom is Xandra ontslagen?" Sabine knikt gehoorzaam. "Als ik wat waardevols te horen krijg, geef ik je wat extra geld. En nou opgesodemieterd!"
Yvon - 31-05-2024 om 22:50
0


Ik heb de vrouw ontslagen die ik als mijn beste vriendin beschouwde en het meisje waar ik zielsveel van hou is er vandoor. Mijn aandelen kelderen, de moeder en vader van Lisa zien me als een gestoorde seksmaniak. De aanbiedingen voor Lisa stromen binnen, maar ze wil niet poseren. Dat overdenk ik als ik in een gehuurde auto richting Amsterdam rijdt. Had ik anders moeten reageren? Xandra niet onaardig hebben benaderd? Meer begrip moeten tonen voor Lisa? Zij is duidelijk verliefd op mij en op Xandra. Misschien was ik te haastig. Het was even of ik weer zestien was en kwaad op Ria die mijn toenmalige vriendinnetje Sonja afpikte. Ik hoor een sirene. Kut, dat ook nog. Een Belgische politiewagen dirigeert me naar de vluchtstrook. "Mag ik uw rijbewijs en kentekenbewijs even zien, mevrouw," zegt een Vlaamse politievrouw. Ik overhandig mijn papieren. "U reed te hard, mevrouw..." zegt de agente, "u krijgt van mij een bon." Als ik even later wegrijd, verkruimel ik het papiertje en gooi het uit het raam. Met aangepaste snelheid rijd ik door.

Het is al avond al ik aankom in mijn appartement. Ik ben kapot. Ik bekijk mijn telefoon. Geen nieuw appje van Lisa. Ik herlees het laatste berichtje: ”hou op ruzie te maken! Xandra kan je in één tik heel erg pijn doen! Dus niet slaan Yvon! En jullie hebben beide niets verkeerds gedaan, ik wel! Dus stop te slaan! En Xandra, zorg dat Yvon veilig blijft!" Lisa is zo lief. Ze verwijt het zichzelf dat Xandra en ik ruzie hebben. Dat is niet eerlijk, als er één schuldig is, dan ben ik het. Ik heb Xandra ontslagen en Lisa eigenlijk reden gegeven hem te smeren. Ik ben moe. Ik moet eigenlijk slapen. Maar ik neem een snelle douche en kleed me om, dan stap ik in de huurauto en rijd naar het huis van Lisa. Haar vader doet open. "Ja?" vraag hij vijandig. "Ik wil Lisa spreken," zeg ik, "alstublieft..." "Jullie zijn echt verschrikkelijk zegt Lisa's vader, "hoe oud bent u? Dertig, veertig, mijn dochter is zeventien en ze is nog maar net model bij dat bedrijf of ze wordt verkracht door twee grootmoeders van YPA. Morgen doe ik aangifte en ik hoop dat ze je opsluiten en de sleutel weg gooien." Ik voel de grond onder me wegzakken. Vooral omdat hij wel een punt heeft. Xandra en ik hebben seks gehad met Lisa, weliswaar met haar instemming, maar toch, ze is nog maar zeventien. Misschien moet ik wel naar de gevangenis, boeten voor mijn verkeerde aanpak. "U heeft gelijk," zeg ik, "Sorry..." Ik draai me om en wil weg lopen, dan hoor ik de stem van Lisa. "Yvon, Yvon niet weglopen, kom alsjeblieft even binnen..."
Lisa - 01-06-2024 om 01:05
0


"Sorry...", hoor ik een bekende stem zeggen. "Yvon, Yvon niet weglopen, kom alsjeblieft even binnen...", schreeuw ik. Yvon draait zich om en papa wil me tegenhouden. “Pap, je hebt het beloofd! Niet doen! Maaam,”, schreeuw ik. Mama komt eraan. “Lisa…alsjeblieft!”, zegt mama. Ik kijk haar boos aan en begin te stampen en te schreeuwen:”jullie hebben het beloofd!”, in de ophef weet Yvon langs papa te komen en neemt me in de armen en kijkt naar mijn ouders. “ twee minuten, dan bel ik de politie, twee minuten!”, zegt papa. “Lisa. Ik.”, begint Yvon maar ik onderbreek haar. “Wat ik heb gedaan, dat had ik nooit mogen doen, ik ging vreemd, ik word verliefd, allemaal mijn schuld, we waren aan het rennen, gingen zitten, jij was aan het slapen, toen zoenden we , ik had gedacht aan jouw, toen liep jij boos weg, stuurs ons weg, Andrea ging cadeautje kopen voor jou en ik naar d Beus, in Eindhoven was papa, ik wist allemaal niet wat ik deed, alles was zo verwarrend, jij bent waar ik van hou, maar Xandra hoort er ook bij…”, dan voel ik de lippen van Yvon op de mijne. “Zo, nu ben je ten minste even stil! Je verhaal is zo verwarrend, even diep ademhalen, even rusten en dan rustig je verhaal vertellen.”, zegt Yvon. “Pfff, zo, ik hou van je!”, zeg ik:”duidelijk genoeg? Maar ik hou ook van Xandra, en mijn verhaal is verwarrend? Moet je in mijn hoofd kijken, ik heb verschrikkelijke hoofdpijn, ik weet niet wat ik moet doen, ik doe altijd iemand pijn…”, wat ik niet wilde gebeurd nu juist wel, ik begin te huilen:”ik wilde zeggen dat ik niet van jou of Xandra hield, gewoon om te zorgen dat jullie mij vergaten, maar dat kan ik niet, ik kan niet liegen….”, huil ik, de kamerdeur gaat open en papa komt in de hal.

“Wat moet dat nu weer!”, schreeuwt papa:”de twee minuten zijn om, wegwezen, dan kan ik de politie bellen”. Ik kijk papa aan:”dan geef ik mezelf aan!”, zeg ik kwaad. Papa kijkt me aan:”aangeven, waarvoor?” “Zwartrijden! En het stelen van…van…van….dit!”, schreeuw ik. Ik pak snel de horloge van Yvon, papa kijkt me verbaasd aan:”Angela! Je dochter is weer eens dwars! Praat jij met haar?” En mama komt in de hal, papa loopt boos weg. Mama kijkt me aan:”ruige paden”, knuffelt me:”flik me nog één keer zoiets! Dan zul je niet weten wat je meemaakt, je zult dan smeken dan je nooit was geboren!”, zegt mam. Nooit zag ik haar zo boos. Papa komt terug, maar mama pakt zijn hand:” laat ze even!”, zegt mama.
Yvon - 01-06-2024 om 11:58
0


”ik wilde zeggen dat ik niet van jou of Xandra hield, gewoon om te zorgen dat jullie mij vergaten, maar dat kan ik niet, ik kan niet liegen….”. Verbijsterd kijk ik naar de vrouw die ik zo innig lief heb. Er gaat van alles door me heen. Ik moet het goedmaken met Xandra, het ontslag terugdraaien en dan gaan we stap voor stap bekijken hoe we verder gaan. Lisa, Xandra en ik, misschien beginnen we een alternatieve gemeenschap. Drie vrouwen die van elkaar houden. Mijn droom wordt verscheurd door de vader van Lisa. Hij wil de politie bellen. Maar Lisa protesteert, haar mama bemoeit zich er mee. Het koude zweet breekt me uit. Ik wil weg met Lisa, maar dat kan nu haar ouders me zien als de verkrachter van hun dochter. "Laat ze even," zegt Angela, als haar vader ons weer wil scheiden.

Lisa neemt me mee naar haar kamertje. Een echte meisjeskamer, posters van modellen aan de muur, je kan zien hoe jong ze nog eigenlijk is. Ze zou moeten feesten met haar schoolvriendinnen, in plaats van zich druk te maken om twee vrouwen die zoveel ouder zijn dan zij en vechten om haar liefde. We kussen uitgebreid. "Ik hou van je Yvon," zucht Lisa, "maar ik zou liegen als ik zei alleen van jou. Ik hou ook van Xandra." Ik duw met mijn hand haar hoofd omhoog en kijk in haar mooie ogen. "Ik weet het nu, liefste," zeg ik, "ik was heel kinderachtig bezig, heel egoïstisch, waarom zou je niet van twee vrouwen tegelijk kunnen houden." Een traan loopt uit de ooghoek van Lisa, "meen je dat?" Ik knik. "Ik weet niet hoe we het gaan inrichten, maar Xandra komt terug en we gaan voortaan met zijn drietjes verder. Het zal me zeer doen en ik zal me soms afvragen waarom ik Xandra heb terug gehaald. Maar ik moet ook aan jouw gevoelens denken. Ik pak mijn telefoon en bel Xandra. "Hallo Xan?" zeg ik, "waar ben je? ...thuis...ik wil met je praten, ik was verkeerd bezig...ja, met Lisa gaat het goed, het was verkeerd van mij om haar te claimen. Ze houdt van ons allebei en dan moet ik accepteren...nee, je bent niet ontslagen...sorry...ja. ik kom naar je toe." Ik breek af en kijk naar Lisa. "Ik ga het goedmaken met Xandra.." "Ik ga met je mee," zegt Lisa. "Nee," zeg ik, "je moet nu even geduld hebben. Jouw vader en moeder zijn terecht boos op mij en Xandra. Als ze een rechtszaak beginnen of ons aangeven dan gaat YPA er aan. Kun jij er voor zorgen dat ze een beetje begrijpen wat er mis is gegaan?" Lisa slikt. "Eh...ja..ik zal met ze praten...en dan?" "Ik bel je morgen en als alles goed gaat, dan halen Xan en ik je op en gaan we naar mijn appartement. Later in de week hebben we nog sessies voor foto's. Wil je dat nog?" Lisa knikt. "Als alles weer goed is tussen jou en Xandra."

Beneden neem ik afscheid van Angela en haar man. Ze zijn nog steeds boos maar haar moeder geeft me een zoen. Haar vader draait zijn hoofd om. Ik verlaat het huis en stap in de huurauto. Ik toets het adres in van Xandra op de routebeschrijving en even later loodst een vrouwenstem me over de weg. Ik hoop dat Lisa haar ouders kan overtuigen.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer