63.347 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Sex Potion


Door Remco
Datum: 16-05-2024 om 18:17 | Categorie: Fantasy
Schakels: 3 | Gelezen: 265x
Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel 'Sex Potion'. Er stond: 'This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on'. Remco, 19 jaar oud, had niet veel aandacht van meiden. Niet dat hij aantrekkelijk was, maar zijn eigen verlegenheid en onzekerheid zat hem in de weg. Hij was maagd, had ooit eens met een al even onzeker meisje voorzichtig gezoend maar verder niet. En hij wilde juist zo graag.

Hij verwachtte niks van dat flesje, maar vond het grappig en voor omgerekend 20 euro het proberen waard. Het duurde enkele weken maar eenmaal opgehaald bij een afhaalpunt pakte hij het snel uit. In het doosje zat niet echt een omschrijving die de werking verduidelijkte. Het drankje had een neutrale geur en leek ook een neutrale smaak te hebben. Later die dag, toen hij op bed lag, had hij twee druppels in een glas water gedaan en dit opgedronken. De werking begon snel, met zijn penis die een erectie kreeg en zijn gevoelens die maar één ding wilden: seks. Hij zat alleen op zijn kamerdeur op slot en begon als een gek te schuren tegen zijn lakens. Hij pakte zijn pik vast en begon te trekken, licht kreunend.

Even later, het leek een half uur, was hij tot de realiteit gekomen. Zijn handen zaten half onder zijn sperma, zijn lakens ook. Hij wist niet meer wat er gebeurd was, alleen toen hij het flesje zag staan wist hij wat er gebeurd moest zijn. Vol ongeloof schudde hij zijn hoofd. Hij smeedde een plan om tijdens zijn verjaardag aan zijn vriendin Miranda, schoonzus Stephanie, zijn schoonmoeder Irma en schoonvader Willem.

Remco zat op zijn bed, het flesje 'Sex Potion' in zijn hand, en dacht na over wat er gebeurd was. Hij kon het nog steeds niet helemaal geloven. Was het echt zo krachtig? Had hij werkelijk zo de controle verloren? Zijn gedachten dwaalden af naar zijn vrienden en familie, naar zijn vriendin Miranda, en een stoutmoedige gedachte begon zich in zijn hoofd te nestelen. Wat als hij deze drank kon gebruiken om zijn verlegenheid te overwinnen en zijn fantasieën te vervullen?

Het plan begon vorm te krijgen. Zijn verjaardag was over een paar dagen, en het zou een perfecte gelegenheid zijn om de drank te testen in een sociale omgeving. Maar hoe zou hij dat aanpakken? Hij wilde het voorzichtig en subtiel doen, zonder dat iemand erachter zou komen.

Op de dag van zijn verjaardag arriveerden zijn gasten. Miranda was er natuurlijk, samen met zijn schoonzus Stephanie, schoonmoeder Irma en schoonvader Willem. Het was een gezellige bijeenkomst, met taart, cadeaus en veel gelach. Remco hield het flesje zorgvuldig verborgen in zijn zak, wachtend op het juiste moment.

Tijdens het diner besloot hij zijn kans te grijpen. Terwijl iedereen afgeleid was, schonk hij een paar druppels van de potion in de drankjes van zijn gasten. Hij voelde zijn hart sneller kloppen, nerveus en opgewonden tegelijk. Zou het echt werken? Zou het effect hebben op anderen zoals het op hem had gehad?

Niet lang daarna merkte hij een verandering in de sfeer. Miranda leek meer aanhankelijk, haar ogen glinsterden op een manier die hij nog nooit eerder had gezien. Stephanie lachte harder om grappen en raakte vaker zijn arm aan. Irma leek ontspannen en vrolijk, haar ogen straalden een ongekende warmte uit. Zelfs Willem leek losser en meer spraakzaam dan normaal.
Miss Marple - 20-05-2024 om 14:05
-1


De stemming veranderde duidelijk. Iedereen keek met steeds meer lust naar elkaar. Overal rode koontjes, her en der parelden al wat zweetdruppels op een voorhoofd. Ademhalen werd steeds oppervlakkiger. Totdat er plots iemand dood neer viel.

Gegil. Paniekerig geschreeuw. En het werd steeds erger. Bij bosjes vielen ze morsdood neer. 'Bel de politie!' riep iemand met overslaande stem. Iedereen riep nu door elkaar heen. Of er een dokter in de zaal was, waar onze goede heer is als je hem nodig hebt en iemand zei misplaatst grappend dat het wel een roman van Agatha Christie leek.

Zelf stond ik rustig op en liep naar de tafel met het eten en drinken. Tijd voor het eerste onderzoek, dacht ik met een zekere grimmigheid.
Tuppence - 20-05-2024 om 15:23
-1


"Wat denkt u ervan, Miss Marple?"
De oudere dame draait zich om als ik haar onverwacht op de schouder tik. "Tuppence, schatje, wat doe JIJ hier?"
"Dat weet ik eigenlijk ook niet. Thomas wilde net..."
Ik stop mijn verhaal, want Miss Marple zal vast niet geïnteresseerd zijn dat Tommy net een scene uit 'Lady Chatterley's Lover' wilde na spelen.
"En opeens was ik hier! En ergens komt het mij allemaal zo bekend voor... alsof ik dit al 10-15 keer vaker voorbij heb zien komen." sluit ik af.

Haar enigmatische glimlach maakt duidelijk dat ze wel een idee heeft over de richting van wat Tommy van plan was, hihi.
"Nou, leuk dat je er bij bent in elk geval. En laten we maar opschieten met ons onderzoek, voor dat je het weet komt die pompeuze fat Poirot straks ook nog binnen drentelen. Dus, Tuppy, bijna iedereen van het feestje dood, behalve die jongen daar. Iedereen had of heeft nog een glas in de hand, behalve die jongen daar... Wat leren we daar van?"

Ik kijk naar de jongen in wiens richting ze knikt. Die ken ik toch?
"Nee.. dit ligt wel erg voor de hand... Dat is Remco toch? Die is een half jaar geleden toch veroordeelt voor gifmengerij? Hoe komt hij NU al weer vrij?"
Mister Irritated - 21-05-2024 om 17:48
-1


Ik kijk naar groundhog day, een prachtige film, Bill Murray’s meesterwerk als Phil, een man die steeds weer alles beleefd. Tuppence belt me en verteld zijn verhaal. “Verdomme, zeg dat het niet waar is. Hoeveel straf moet een gozer hebben om te kappen? Gifmenger = Remco, het zouden synoniemen moeten zijn. Kunnen we niets verzinnen die gozer uit het verkeer te trekken? Voor eens en altijd? En waarom trappen er nog mensen in zijn weinig fantasie volle lulverhaaltjes? Het lijkt wel alsof IK in Groundhog day verzeild ben geraakt. Als je jacht op hem maakt, ik zeg niets, maar zou je niet per ongeluk …….”.

Het is stil aande andere kant:”weet je, hetzelfde denk ik”, zegt Tuppence:”en ik denk Marple ook, ze is ook weer op jacht, zo moeilijk hem te pakken kan het niet zijn, fantasie van een eencellige…”, zegt Tuppence:”happy hunting dan maar”.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer