Opwindend.Net
STARTPAGINA ALGEMENE VOORWAARDEN
Opwindend.Net mag zich met trots de grootste sexverhalen site van Nederland noemen, met ruim 500.000 verhalen die iedere dag gelezen worden doen we onze uiterste best om van Opwindend.Net een gezellige plek te maken voor schrijvers en lezers van erotische verhalen...al meer dan 15 jaar! Ondanks strenge controle op basis van de hierna genoemde Algemene Voorwaarden op de verhalen en de reacties kunnen we niet voorkomen dat er wel eens iets tussendoor glipt wat hier niet aan voldoet. We verzoeken u daarom om in deze gevallen contact met ons op te nemen via ons reactie formulier om zo onze doelstelling om iedereen een leuke tijd te laten beleven op Opwindend.Net te kunnen blijven waarborgen!
Tijdens uw bezoek aan Opwindend.Net verklaart u de volgende regels in acht te nemen en zich daar aan te houden.
 • DE WEBSITE: www.opwindend.net
 • INHOUD: Informatie ingezonden via de website (Tekst, foto's en ander materiaal)
ALGEMEEN
 1. Door gebruik te maken De Website verklaart u op de hoogte te zijn van de Algemene Voorwaarden en hier naar te zullen handelen.

 2. Bij het insturen van inhoud verklaart de inzender hiervan de rechtmatige eigenaar te zijn.

 3. inhoud op De Website mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd.

 4. Het is niet toegestaan om inhoud te plaatsen die in strijd is met de Nederlandse wetgeving.

 5. De Website behoudt zich het voorrecht om inhoud zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen.

 6. De Website behoudt zich het voorrecht om personen de toegang tot De Website zonder opgaaf van reden te ontzeggen.

 7. Voor alle inhoud geld dat iedere gelijkenis (namen, plaatsen e.d.) met de werkelijkheid gebaseerd zijn op toeval. Bij twijfel of wanneer duidelijk is dat het geen toeval maar opzet betreft over eerder genoemde behoudt De Website zich het voorrecht om inhoud zonder opgaaf van reden te wijzigen, weigeren of te verwijderen

 8. Inhoud waarin seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar voorkomen -of oproepen tot seksuele handelingen met personen onder de 16 jaar- zullen worden verwijderd op basis van Punt 5. Deze regel is ook van toepassing als uit de context is op te maken dat het om personen gaat onder deze leeftijdsgrens. Deze regel is van toepassing op inhoud die zijn geplaatst na 01-01-2014.

 9. Inhoud met extreme verkrachting, dood, racisme, drugs, maatschappelijk gevoelige kwesties, politiek en mensonterende handelingen zijn niet toegestaan en zullen verwijderd worden op basis van Punt 5.

 10. Gekopieerde en/of vertaalde inhoud -zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar- zijn niet toegestaan en zullen verwijderd worden op basis van Punt 5.

 11. De Website kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade in welke vorm dan ook direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van De Website.

 12. Het aanbieden van inhoud geschiedt geheel vrijwillig. Aanbieders kunnen op geen enkele wijze aanspraak maken op vergoeding in welke vorm dan ook.

U, DE BEZOEKER...
 1. Wees beleefd naar elkaar! Schelden, persoonlijk aanvallen e.d. zijn absoluut uit den boze en kan je een permanente ontzegging van toegang tot de site opleveren.

 2. Het plaatsen van persoonlijke gegevens (FaceBook, Telefoon, Skype e.d.) is niet toegestaan, met uitzondering van een e-mail adres. De Website is een verhalen site, geen forum of dating site.

 3. Oproepen tot persoonlijk contact, met uitzondering van een e-mail adres, discussies en persoonlijke vragen zijn niet toegestaan. De Website is een verhalen site, geen forum of dating site.

 4. Heb je kritiek op een verhaal, doe dit dan opbouwend zodat de schrijver/schrijfster er iets aan heeft! Neerbuigende of beledigende reacties zullen worden verwijderd.

 5. Geef geen (negatieve) kritiek op een verhaal als het genre je simpelweg niet bevalt. Dit is in onze ogen hetzelfde als klagen over teveel bloed als je net een horror film hebt gezien...

 6. Reacties die niet on-topic zijn zullen worden verwijderd.

 7. Misbruik van het stem systeem -bijvoorbeeld het systematisch naar beneden halen van een verhaal- wordt in de gaten gehouden en zal gepast op worden gereageerd.

 8. Het reactie gedeelte is om te reageren, niet om toevoegingen, verzoekjes e.d. te plaatsen. Gebruik hiervoor de Verzoek Verhalen, Ketting Verhalen of schrijf een vervolg op je huidige verhaal.

 9. Klachten over onjuiste categorie, grammatica e.d. kun je melden via de rode knop onder het verhaal of via het reactie formulier. Klachten over plagiaat worden alleen in behandeling genomen als er een link is te vinden naar het origineel.

 10. Reacties van personen onder 16 jaar zullen worden verwijderd. Deze regel is ook van toepassing wannneer uit de context duidelijk is op te maken dat het om personen gaat onder deze leeftijdsgrens. Deze regel is van toepassing op alle reacties die zijn geplaatst na 01-01-2014.

 11. Hoewel het mogelijk is om anoniem te reageren betekend dit niet dat wij niet alles loggen en screenen. Reageren onder de ene en vervolgens onder de andere naam of trollen zijn voorbeelden van gedrag waar wij -en de bezoekers- niet van zijn gediend. Hier zal gepast op worden gereageerd.

 12. Het plaatsen van een link naar een andere site, foto, filmpje o.i.d. is geen enkel probleem, mits het een toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het verhaal of eerdere reacties. Reageren met als doel bezoekers naar de desbetreffende site te krijgen is gewoon spammen, wat uiteraard niet is toegestaan. Wil je een linktrade? Neem dan gewoon even contact met ons op...

 13. Vragen en/of opmerkingen over De Website kun je aan ons kwijt via het het reactie formulier.

PROFIELEN & REACTIES
 1. De inhoud van een profiel moet voldoen aan de eerder bij "ALGEMEEN" genoemde voorwaarden.

 2. Reacties dienen te voldoen aan de bij de eerder genoemde "U, DE BEZOEKER..." genoemde voorwaarden.

KETTING VERHALEN
 1. De starter van een Ketting Verhaal is de "eigenaar" van dit verhaal en heeft de mogelijkheid geplaatste schakels te verwijderen. Dit is een voorrecht, maak hier geen misbruik van...

 2. Schakels die worden verwijderd door de eigenaar van een Ketting Verhaal zullen worden gearchiveerd en zijn te allen tijde door ons op te vragen.

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net