Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 07-01-2017
Schakels: 73x
Gelezen: 2579x
De Gevolgen

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 10:51 - Door: Stephan16
Daar lag ze over de snijtafel uit de keuken. Haar enkels en polsen vast gebonden aan de ringen die aan de poten van de snijtafel zaten. Haar borsten hingen nu naar beneden. Haar billen staken omhoog en stonden iets uit elkaar omdat ik haar zo had vast gebonden dat haar linkerenkel en linkerpols aan dezelfde poot vast zat.

Haar rechterenkel en rechterpols zaten ook vast aan dezelfde poot. Dit had ze twee uur geleden niet verwacht dat ze er zo bij zou liggen. Haar ouders en mijn ouders waren een weekend weg met elkaar waardoor ze weer eens probeerde te moederen over mijn waar ik gek van werd.

Natuurlijk met mijn 16 jaar had ze niet verwacht dat ze met haar 31 jaar zo zou behandelt zou worden door mijn. Natuurlijk had ik had vaker verteld dat ik door haar niet bemoederd wil worden. Natuurlijk was ze deze avond weer bij mijn gekomen en probeerde ze weer moeder over mijn te spelen.

Alleen vanavond was ik het zo beu dat ik haar had beet gepakt en vast gebonden aan de snijtafel. Het was voor haar niet mogelijk om aan mijn greep te ontkomen ik was meer dan een kop groter dan zij was. Daarbij deed ik nog wat aan sport in de sportschool waardoor ik veel kracht bezat.

Ze had zich geprobeerd te verzetten, maar ze had verloren van mijn. Haar trui, bh, rok en slip had ik al snel van haar lichaam getrokken. Waarna ik haar had vastgebonden. Nu kon ze nergens meer heen en was ze volledig in mijn macht. Zeker doordat de buren niet direct naast ons woonde, maar op een redelijk afstand.

Hield ze nu haar mond omdat ze wist dat ze geen aandacht zou krijgen voor hulp. "Zo slet nu is het tijd om te merken dat ik een kleine jongen ben. Als ik jouw was zou ik er maar snel aan wennen dat je vanaf nu mijn slavin bent."zei ik hard en streng.

"Maandag zal je begrijpen dat je mijn slavin bent geworden. Dan zal het je duidelijk zijn dat je alleen nog door mijn geneukt, geslagen en nog veel meer gedaan wordt. Iedereen weet dan dat je van mijn bent." zei ik streng. Natuurlijk probeerde ze los te komen, maar dat lukte haar niet.

Pakte nu een koffer en deed deze open en zette die in haar gezichtsveld. Zichtbaar schrok ze als ze zag wat daar allemaal in zat. In de koffer zaten klemmen, zwepen, een brandmerk apparaat, dildo's en nog veel meer 'speelgoed' om een slavin naar een meester te doen luisteren.

Vol angst keek ze mijn nu aan en wist dat ze geen vragen moest stellen. Dat ze beter kon gaan luisteren naar wat ik van haar vroeg, maar haar karakter was er niet naar. "Stephan maak mijn nu los of je ga er niet goed van zijn." gilde ze boos. Keek haar lachend aan en zei "Wie ga jouw daar bij helpen."

"Ga jouw zo eerst neuken in je kontje. Let wel dit weekend ga ik al je drie je neukgatjes uitwonen." zei ik streng. Nu ging ik buiten haar gezichtsveld mijn helemaal uitkleden. Met mijn stijve lul van twintig centimeter lang en zeven centimeter dik ging ik nu voor haar staan. Ze schrok zichtbaar en zei angstig "....
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 12:57 - Door: Willem
0

Voordat ze wat kon zeggen zei ik, geen vragen stellen maar likken.
Ze schudde van nee en hield stijf haar lippen op elkaar.
Hier wist ik wel wat op, ik plaatste mijn handen onder haar oren en begon te drukken en zei?
Datum & Tijd: 20-03-2017 @ 12:21 - Door: thessa
0

Dat, dat apparaat is te groot voor mij kont. Stephan reageert snel door te zeggen dan moet je hem maar eens goed nat maken glijd die beter je reet in. Zijn half stijve pik drukt tegen mijn lippen aan. Ik ruik de pik die naar zeep ruikt hij heeft hem gelukkig nog gewassen denk ik. Mijn tanden zijn al van elkaar als hij rustig doordrukt.

Oke je wilt hem niet nat maken dan maar zo en hij loopt om mij heen en ik voel zijn handen op mijn billen. Nee, nee gil ik kom maar ik pijp je wel. Ik zuig zo hard als jij wilt. Wat zeg je slet? Kom maar ik pijp je klaar gil ik. De druk op mijn maagdelijke kontje wordt minder en hij komt weer voor mij staan. Gewillig open ik mijn mond en laat hem naar binnen komen. Ik lik en kronkel met mijn tong over de heerlijke dikke eikel heen. Ik zuig en merk dat ik het eigenlijk best wel een lekker idee vind om hier te liggen. Ik ga er steeds meer van genieten en kreun eraf en toe bij. De pik groeit nog meer in mijn mond. Harder en stijver wordt de pik. Ik merk dat zelfs mijn kutje nat begint te worden. Mijn haren vallen langs mijn gezicht naar beneden. De stoten worden feller ik weet dat hij bijna komt.
Datum & Tijd: 12-04-2017 @ 00:59 - Door: Stephan16
0

Nu ze mijn stijve lul van twintig centimeter volledig in haar mond had zei ik gelijk streng "Voor nu is je kont veilig, maar voor aanstaande maandagmorgen gaat mijn lieve kleine lul kennis maken met je kontje. Jouw natte kutje zal ik ook niet met rust laten en zeker kennis laten maken met mijn stijve lul." Gezien dat ze stevig was vast gemaakt aan de snijtafel kon ze niks doen.

Uit de koffer pakte ik twee tepelklemmen met aan iedere klem een gewicht. Terwijl ze stevig zoog op mijn lul in haar mond greep ik met mijn duim en wijsvinger haar rechtertepel beet. Ruw masseerde ik deze stijf als mijn lul tot mijn eikel uit haar mond werd getrokken door mijn. Nu kon ze zacht kreunen als ik zei "Slet denk er aan je gaat zware extra straf krijgen als ik jouw tanden voel."

Nu hing ik een tepelklem met gewicht aan haar rechtertepel waardoor ze met haar lichaam verkromp van de pijn. Haar mond hield ze open zodat haar tanden niet aan mijn lul kwamen. Nu greep ik met mijn duim en wijsvinger haar linkertepel beet. Waarna ik deze ruw maar kordaat stijf masseerde zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen. Nu volgde de tweede klem aan haar linkertepel.

Nu de klemmen aan haar tepels zaten ging ik zacht over haar rug wrijven steeds dichter bij haar billen. Het werd steeds moeilijker voor mijn om mijn te richten op iets anders dan mijn geile gevoel in mijn stijve lul. Nu wist ik dat ik haar moest gaan afleiden van het pijpen van mijn lul. Zacht ging ik nu met mijn handen naar haar billen en duwde die verder uit elkaar.

zacht ging ik met mijn vingers langs haar anus en door haar bilnaad. "Je mag niks morsen slet ik ga klaarkomen." waarschuwde ik haar nu ik merkte dat ik het niet meer houden en ging klaar komen in haar geile mondje. Dit zou mijn eerste zaadlozing gaan worden dit weekend. Het zou voor haar een groot probleem worden om al mijn zaad door te slikken.
Datum & Tijd: 12-04-2017 @ 11:20 - Door: thessa
0

De schokken in de piemel worden groter en het orgasme is aan het opbouwen. Dit gevoel ken ik als geen ander en ben al voor bereid op de eerste golf zaad. De klemmen bijten zich vaster in mijn tepels. De gewichtjes bewegen iets heen en weer. Ik probeer zoveel mogelijk mijn lijf stil te houden om geen extra pijn te hebben. Waarom heb ik hem ooit op mij laten oefenen, waarom heb ik toen gezegd dat hij een natuurtalent is. Er spoken nog meer waarom's door mijn hoofd heen die abrupt gestoord worden door de vinger die mijn kontje binnen dringt. Ik kan niets zeggen dat hij mij daar nat moet maken, zijn imposante pik zit diep in mijn keel. Maar toch is hij lief voor mijn kontje en laat mij wennen aan zijn vinger. Ik zuig harder en dieper en voel dat hij op de rand zit het voorvocht druppelt al in mijn mond. Dan trekt hij zijn pik terug tot alleen zijn eikel in mijn mond zit. Mijn lippen klem ik om zijn dikke paal heen en merk dat het maar net aan kan sluiten. Met een flinke kracht spuit het zaad naar binnen achter in mijn keel voor ik kan slikken duwt hij alles naar binnen. Te laat slik ik en een deel komt langs mijn lippen naar buiten. Een klap op mijn bil voor het knoeien. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk op te zuigen. Die ene keer dat wij sex hebben gehad weet hij ook dat ik het fijn vind om op mijn billen geslagen te worden.
Datum & Tijd: 14-04-2017 @ 00:46 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk morste ze mijn zaad door het uit haar mond te laten lopen. Het leek wel of ze het bewust deed dat ik natuurlijk zwaar moest straffen. Hard sloeg ik haar gelijk twee keer op iedere bil wat voor haar geen eens straf was. "Slet nu moet ik je wel straffen voor je fout. Ik ga je in je kont neuken zonder enige voorbereiding." zei ik streng waarbij ik haar billen uit elkaar trok.

Het was voor haar niet mogelijk om te protesteren door dat mijn nog steeds stijve in haar mond zat. Met mijn wijsvinger en middelvinger ging ik nu haar anus in zonder deze vochtig te maken. "Het is aan jouw hoe moeilijk het wordt voor jouw hoe natter hoe fijner slet. Alleen ga ik je niet vertellen wanneer ik je ga neuken in je reet." zei ik streng tegen haar en duwde tegen de gewichten aan de klemmen aan haar tepels.

Over haar wangen stroomde tranen die uit haar ogen kwamen. Natuurlijk ging ik het haar moeilijk maken nu ze niks terug kon doen. Trok nu mijn stijve uit haar mond en zei "Het is tijd dat je billen eens verwend worden met een aantal tikken op die mooie schoonheden." Uit de koffer pakte ik een zweep die de naam droeg van Spaans Rietje. Een mooi dunne flexibele zweep die mooie rode strepen kon achter laten.

Angstig keek ze naar de zweep, maar begreep gelijk dat ze niets kon doen als ik haar zou slaan met het Spaans Rietje. Zacht begon ik nu te wrijven met het Spaans Rietje over haar rug en ging naast haar staan. Zichtbaar rilde ze wat ze ook merkte aan haar tepels. Met het Spaans Rietje wreef ik nu net boven haar billen als ik haar angstig zag kijken naar wat ik deed.
Datum & Tijd: 14-04-2017 @ 09:00 - Door: thessa
0

Zolang hij streelt met het enge dunne ding heb ik genot, maar ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren. Ik ril en voel de gewichten bewegen onder mij. Ik probeer om los te komen, nee ik lig te stevig vast. Weer vingers in mijn kont maar nu wel natte vingers. Ik kreun en hijg als hij mij streelt met het rietje en zijn vingers bewegen in mijn kontje. Mijn mascara loopt uit op mijn wang. Huil ik nu van pijn of genot. Hij denkt van pijn maar ik weet beter en voel veel vocht mijn kutje verlaten. Zijn dikke paal kan niet van een zestienjarige zijn. Een paar zachte repeterende tikken van de zweep in de buurt van mijn kutje doen mij kreunen.

Ik hijg en hij komt weer met zijn pik voor mij staan. Ik hap zijn eikel mijn mond in gevolgd door een ferme tik en stoot in mijn mond. Ik snuif door mijn neus naar lucht, een kleine streep op mijn bil en dijbeen. Spreiden die billen zegt hij. Ik maak mij lang en mijn billen gaan een beetje meer uitelkaar. Weer een tikje die mij doet sidderen. Deze kwam op mijn geopende kontgaatje terecht wat pijn doet. Gelukkig ging mijn mond open van de pijn niet dicht. Weer tikt hij tegen mijn borsten aan. De gewichtjes schudden onder mij. Het doet vreselijk pijn maar wat kan ik anders doen dan wachten tot hij klaar is met mij.
Datum & Tijd: 14-04-2017 @ 19:54 - Door: Stephan16
0

Het wordt haar pijnlijk duidelijk dat ze niet weg kon komen van wat ik met haar van plan was. Zacht trok ik mijn stijve uit haar mond. Nu liep ik naar de kast en maakte een lade open en haalde hier een tablet uit. Deze zette ik aan en liep terug naar Thessa en zei "Komt deze je misschien bekend voor." Geschrokken keek ze naar mijn en zag waar ik mee liep. Buiten het Spaans rietje haar tablet.

"Verdomme Stephan jij vervelende pestkop leg dat weg en kijk er niet in." zei ze vrij luid. Waarbij ze zich gelijk haar fout realiseerde door de pijn in haar billen als gevolg van de klap die ze kreeg met het Spaans rietje van mijn. Op de tablet zag ik nu het bestand dat zich opende volledig verschijnen. In de ogen van Thessa verscheen er radeloosheid en angst voor wat er nu ging gebeuren.

"Zo slet je bent niet echt aardig voor mijn ik lees hier Stephan is een aardige jongen met een behoorlijke grote staaf. Alleen is het jammer dat hij niet dominant en van zichzelf actie onder neemt. Natuurlijk het is een lieve jongen die nog ervaring moet op doen." zei ik waarna ik haar hard in haar bilnaad sloeg op haar anus. Hard gilde ze van de pijn als ik haar precies op haar anus raakte.

"Wat zou het prettig zijn als er eens een man of Stephan mijn vast bond om een heel weekend onderdanig te zijn aan die persoon. Hij mag me slaan met zwepen welk model dan ook tevens wil ik gevuld worden in al mijn gaatjes zo vaak hij maar wil. Deze persoon zou ik gehoorzamen als hij mijn later weer een keer wil gebruiken." zei ik rustig en keek bij het uitspreken van die woorden naar Thessa.

Nu keek ze mijn geschrokken aan en zei "Meester Stephan ik ben je slavin maar ik wil wel eten en drinken dit weekend. Vanaf nu mag je alles met mijn doen." Rustig legde ik de tablet weg en liep naar haar toe. "Zo dus ik mag je de rest van het weekend als je niet luistert of niet doe wat ik van je wens met dit zweepje hard op je billen slaan. Dat gaat mooie streepjes op leveren op die mooie stevige billen van jouw." zei ik kalm.

Even schudde ze met haar hoofd en hield daarbij wijselijk haar mond. Zeker nu ik weer zacht met het Spaans rietje over haar rug wreef richting haar billen. Om haar niet de kans te geven dat ze te veel nadacht liet ik dor een korte duwd de gewichten weer open neer gaan aan de klemmen op haar tepels. "Dan zal ik mijn stijve maar eens in je kontje duwen." zei ik nu met een gemene lach.
Datum & Tijd: 15-04-2017 @ 08:50 - Door: thessa
0

Waar is hij, een hand om mijn staart geklemd. De hand zorgt ervoor dat ik voor mij uit kijk. Een warm stomp voorwerp tegen mijn kontgaatje aan. Het voelt groot heel groot. Zachtjes wordt de druk verhoogd, ik probeer te ontspannen. De druk wordt nog meer vergroot en nu ga ik zelfs open. De indringer zit een klein stukje in mij. Even tanden op elkaar en dan een grote stoot en ik voel mijn anus sluiten achter de eikel.

Waarom kreun ik, nee niet doen laat niet merken dat dit stiekem lekker is. Ik ontspan mijn kontje. De indringer komt dieper en de greep om mijn staart minder. Met beide handen aan mijn heupen stoot hij fel zijn volledige paal in mij. Als ik los zou zijn zou ik mij nu vingeren.

Het genot wordt groter en steeds meer. Ik hijg en kreun harder en voel mij net een klein sletje. Zo voelde ik mij mijn hele middelbare school periode. Steeds toegankelijk voor jongens alleen mijn kontje is hij de eerste in. Ooh my god hijg ik waarom ben jij niet wat ouder sis ik. Ooh Stephan neuk mij maar diep.
Datum & Tijd: 15-04-2017 @ 17:48 - Door: Stephan16
0

"Ooh my god hijg ik waarom ben jij niet wat ouder. Ooh Stephan neuk mij maar diep." hoorde ik uit haar mond komen. Pakte nu de paddle die ik stiekem had klaar gelegd van de kast en sloeg met de gladde kant twee keer op haar rechterbil. "Als ik ouder ben ben jij dat ook, maar dat zegt niks want leeftijd is niet belangrijk sletje." zei ik terwijl ik aan alles merkt dat ze zich wil laten gebruiken.

Nu sla ik met de gladde kant van de paddle twee keer op haar linkerbil. "Slet hoe ik je neuk bepaal ik, maar weet het nu al voor de toekomst je gaat vaker geneukt worden door mijn slet." zei ik kalm doch streng. Ik ram mijn stijve steeds harder en dieper in haar waarbij ik de gewichtjes hoor slingeren door hun gerammel. "Over vier jaar trouw je met mijn zonder dat je daar nog onder uit kom slet." zei ik streng.

Uit haar mond kwamen alleen kreunende geluiden als ik mijn stijve weer dieper in haar ram. Het leek wel of ze niks meer kon zeggen of durfde te zeggen bang dat ik haar ging pijn doen. Natuurlijk ging ik steeds harder op en neer in haar kontje en ik zei "Als het je niet beval moet je maar weglopen." Hoorde haar hard kreunen als mijn ballen tegen haar billen slaan.
Datum & Tijd: 16-04-2017 @ 07:59 - Door: thessa
0

Gedachten gaan door mijn hoofd dat ik daar straks aan het altaar sta met een knul die mijn zoon zou kunnen zijn. Wat zou zijn moeder en mijn vriendin hiervan vinden? De paal komt steeds dieper en lekkerder mijn kontje binnen. Ik kan alleen maar hijgen kreunen, mijn borsten bewegen zodat de gewichtjes soms botsen onder mij.

Wat nee niet nu al nee ik wil nog niet klaarkomen. Ik wil hem nog niet laten winnen. Weer een klap op mijn bil precies op het juiste moment om mijn lijf te doen schokken en knijpen. Ik kom klaar op de pik in mijn kontje. Hijgend en kreunend accepteer ik het orgasme die door mijn lijf rent. Alles is nu super gevoelig hij krast zijn nagels in mijn rug. Dan glijdt hij uit mij wat een jongen.

Hij is nog niet klaar gekomen, hij loopt om mij heen en staat met zijn volle zak en harde paal voor mij. Mond open hijgt hij. Gewillig open ik mijn mond. Direct diep komt de paal in mijn mond. Ik zuig, lik,, zijn zaad borrelen in zijn hete staaf. De smaak is bitter maar niet onprettig. Weer een klap op mijn kont. Ik voel het hevige kloppen in de staaf en weet dat er ieder moment een lading kleverig zaad uit komt.
Datum & Tijd: 17-04-2017 @ 09:50 - Door: Stephan16
0

Nu kwam ik klaar in haar mond kort na mijn woorden "Als ik klaar kom mag je geen druppel van mijn kostbare vocht uit je mond verliezen." Deze woorden zei ik zeer streng te haar. Het antwoord van haar waren alleen maar kreunen door dat natuurlijk nog steeds mijn stijve in haar mond zat. Snel sloeg ik nog twee keer op iedere bil met de paddle. Haar billen begon een steeds roder te kleuren een teken dat ze langzaam op gewarmd waren.
De gewichtjes gingen nu automatisch op en neer wat voor mijn een teken was dat er wat gewicht bij mocht. Het weekend was nog maar begonnen tot de maandagmorgen wilde ik haar helemaal mijn wil op leggen. Daarna zou ze nog een tijdje herinneringen voelen en zien aan dit weekend. Daarbij zou ze ook nog uit moeten leggen waarom ze zo moeilijk loopt van de spierpijn en andere pijn die ik haar bezorg.
Haar geile mond zorgde er voor dat ik nu echt meer terug kon. Ze kon niet meer ontsnappen aan mijn zaad explosie in haar mond. Nu was ik ook wel benieuwd of ze al mijn zaad kon slikken wat ze de vorige keer niet kon, maar nu wel moest om geen straf te krijgen. Het was zover grommend spoot ik vijf krachtige stralen sperma in haar mond en keel. Schuddend kwam ik tot mijn hoogtepunt.
Datum & Tijd: 18-04-2017 @ 13:04 - Door: thessa
0

Met veel moeite kan ik de zaad explosie aan. Na de eerste golf zaad, slik ik een deel weg. De rest lukt nog niet omdat hij weer toestoot in mijn mond. Gelukkig krijg ik een zaad golf direct mijn keel in. Slik slik doe ik steeds en voel het slijmerige zaad weg vloeien mijn slokdarm in. Langzaam trekt hij terug en krijg ik weer een golf zaad te verwerken. Ik heb even nog geen lucht en snuif lucht door mijn neus op. Met mijn mond stijf dicht om zijn paal heen slik ik deze golf weg. Even trekt hij hem uit mijn mond om direct weer door te stoten mijn keel in. Weer een lading van zijn lekkere zaad. Ik probeer vies te kijken zodat hij denkt dat het vies is. Het tegen deel is waar het is te lekker zaad. Voor deze lading hoef ik geen moeite te doen. Een klein slikje is genoeg om het weg te krijgen. Hij pompt even drie keer diep en hard in mijn mond, Weer een lading zaad niet zoveel als de eerste maar toch een lekkere hoeveelheid. Met mijn tong smeer ik het zaad over zijn lengte uit i mijn mond, rustig klem ik mijn lippen rond zijn lekkere staaf. Iedere ader voel ik kloppen in zijn imposante paal. Oooh wat verlang ik nu ook naar een zaad explosie in mijn genots grotje. Hij streelt met zijn handen mijn rug en schouders. Ik kreun wat lekker naar hem en slik het zaad door wat nog in mijn mond zit. Met moeite kijk ik recht in zijn ogen en zie de ondeugd. Wat wil hij nog meer? Zal ik smeken om los gemaakt te worden en dan hard weglopen? Ik probeer rond te kijken en zie nergens mijn kleding. Ik kijk rond en zie dat alle gordijnen gewoon nog open zijn iedereen kan ons zien die over straat langslopen. Het wind mij meer op en ik merk dat mijn borsten stil hangen nu. Waarom doen ze meer pijn dan daarnet? Ik kijk naar de gewichten en zie nu bij iedere tepel een gewichtje erbij zitten. Nu begin ik pas de pijn te voelen.
Datum & Tijd: 18-04-2017 @ 18:18 - Door: Stephan16
0

Nu verscheen er angst in haar ogen te verschijnen nu ze merkten dat iedereen die binnen keek haar kon zien. Daar hing ze vast gemaakt aan de snijtafel geheel naakt met aan haar tepels een klem met gewichten er aan. Natuurlijk had ze gehoopt dat ik haar los zou maken, maar ik wilde mijn niet moe maken. Weg komen ging haar sowieso niet lukken met alle deuren en ramen op slot.
Haar kleren had ik natuurlijk ook goed verstopt op een plek waar ze naakt niet naar toe wilde lopen. Natuurlijk keek ze mijn aan en zag ik waar op ik hoopte in haar mondhoeken zag ik sporen van mijn sperma. Snel maakte ik met mijn telefoon foto's van de sperma in haar mondhoeken. Zette een foto op mijn scherm waar je de sperma zag zitten en hield die voor haar gezicht.
Gelijk zag ze wat ik zag en wist het zeker toen ik zei "Waar zouden we niet mee morsen. Gelukkig heb ik het hele weekend om je hier hiervoor te straffen. Misschien doe ik dat wel met de zweep." Rustig nam ik plaats op een stoel die van buiten uit niet te zien was. Nu wist ze blijkbaar niet wat ze moest doen om los te komen of weg te komen uit deze situatie.
Datum & Tijd: 19-04-2017 @ 09:20 - Door: thessa
0

Snel mijn tong langs de hoeken nee te laat. Waar gaat hij heen? Ooh naast het raam wat je niet ziet als je langs loopt. Met mijn tenen probeer ik de remmen van de snijtafel los te maken. Ja de linker is los nu rechts? Ik friemel en beweeg maar voel de rem niet. Dan probeer ik met mijn grote tenen die net op de grond komen mij af te zetten op de vloer. Beweging naar rechts, links is los. Dan moet rechts ook lukken. Wat ik ook probeer het lukt mij niet en merk dat ik een rondje aan het draaien ben. Mijn rode billen zijn nu goed te zien van buiten af. Als iemand langer kijkt ziet die ook mijn hete natte kutje. De deurbel gaat en ik hoor Stephan opstaan en naar de deur lopen. Ik hoor hem praten tegen nog twee andere jongens, nee ik kom niet gamen bij jullie. Nee ik heb huisarrest, dat is niet gelogen zijn moeder mijn vriendin heeft hem verboden om weg te gaan. Maar je moeder is niet thuis dus ze hoeft het niet te weten toch? Dat is zeker waar maar nee ik kan echt niet weg ik zit midden in mijn huiswerk bio. Oke als je je bedenkt man bel of app even hoor ik de jongens zeggen en met een doei en een klap gaat de deur dicht. Waar was ik oja de clitoris! Met een vinger in mijn kont tilt hij mij iets op van de snijtafel. Een hand komt onder mijn buik te liggen en zijn duim drukt op mijn genots knopje. Met een diepe zucht geniet ik er duidelijk van.
Datum & Tijd: 19-04-2017 @ 17:05 - Door: Stephan16
0

Nu ik mijn vrienden heb afgewimpeld ga ik mijn weer bezig houden met Thessa. Nu ik haar op tilde met een vinger in haar kont werd het tijd om mijn eens bezig te houden met haar clitoris. Ze had nu gemerkt dat ze niet weg kon komen doordat er een rem geblokkeerd zat en niet los te krijgen was. Nu was ik wel benieuwd hoe ze zou reageren als ik haar hier alleen ging laten in de keuken.
Mijn moeder komt pas de maandag laat in de middag terug thuis. Voor mijn de mogelijkheid om Thessa eens helemaal uit te wonen na al haar getreiter en gepest. Het was voor haar nu onmogelijk om weg te komen uit deze positie. Rustig masseerde ik haar clitoris en hoorde haar hard kreunen. Liet haar nu zakken, maar bleef haar clitoris masseren. Mijn vinger trok ik uit haar kontje waarna ik gelijk haar twee keer hard op haar billen sloeg.
Ze kreunde hard als ik kneep in haar clitoris en haar hard op haar billen sloeg. Pakte nu het Spaans rietje weer in mijn handen en zei "Je geef mijn geen keuze. Nu je twee straffen hebt verdiend met je weg proberen te komen en niet alles door slikken." Het antwoord was een kreun van genot nu ik haar stevig masseerde aan haar clitoris. Even wreef ik met het Spaans rietje over haar rug.
Nu was mijn zicht op haar anus zeer goed. Dit doordat ik ik haar nu iets op tilde. Het was alleen maar gekreun uit haar mond nu ik haar clitoris verwende. Haar borsten kregen weer iets te verduren nu de gewichtjes aan haar tepel weer zacht op en neer gingen. "Maandagavond wil ik jouw antwoorden wel eens horen als je antwoord moet geven op de vragen van mijn moeder waarom je zo moeilijk loop." zei ik streng.
Datum & Tijd: 20-04-2017 @ 10:46 - Door: thessa
0

Lichte schokjes gaan door mijn lijf. Opluchting dat hij zijn vrienden weg gestuurd heeft. Of had ik juist moeten gillen dan zouden ze mij misschien wel bevrijd hebben. Allerlei scenario's gaan door mijn gedachte heen. Weer een vinger in mijn kont, hij tilt mij op. Zover dat ik echt op de puntjes van mijn tenen sta. Ooh gelukkig hij helpt mij door een hand onder mijn buik te plaatsen. Mijn clitje rolt door zijn hand ooh wat lekker kreun ik en merk dat ik alweer een flink orgasme aan het opbouwen ben. Ik jammer dat hij mijn kontje leeg maakt. Pats pats twee ferme tikken die mijn orgasme weer laten dalen. Nu voel ik pas dat hij mijn clitje beet heeft en hard erin knijpt. Waar heeft hij dit geleerd? Waarom ik? Ooh hij rolt weer mijn clitje maar nu nog feller. weer bouwt een orgasme op.

Ik kronkel zover het mogelijk is, de gewichtjes bewegen aan mijn borsten die niet echt gevoelig meer zijn. Ik voel iets heen en weer gaan over mijn rug ik kan alleen maar bedenken wat het is. Mijn anus staat open en ik voel zelfs een beetje lucht naar binnen stromen. Wat is hij van plan? Steeds als ik denk nu is het afgelopen bedenkt hij weer wat voor mij. Mijn lichaam wil nu maar een ding en dat is vlammen met een orgasme. De hand onder mij verdwijnt weer en ik hoor een deur open gaan. Dan een klik en ik word achteruit geduwd. Ik kan als ik naar beneden kijk en naar mijn voeten zien waar we heen gaan. Ik herken de smalle deur van de vriezer naast het koelgedeelte van de grote Amerikaanse koelkast. Langzaam voel ik de kou tegen mijn benen billen natte kutje gaan. Dan staat hij voor mij en houdt mijn telefoon vast zie je mijn moeder belt je. Als jij lief bent haal ik je zo meteen weg als je niet lief bent duw ik je met alles in de ijskast.

Te laat hij belt haar terug en houdt de telefoon vast en duwt het oortje in mijn oor. Hi Sonja, hoi Thessa hoe gaat het daar?
Ik weet het niet toen ik langs ging was hij er nog niet. Ooh verbaasd me niks als hij niets regelt voor een feest.
Nee mij ook niet, ik ga morgen ochtend wel even kijken dan neem ik ook de sleutel mee. Alles goed daar met het werk?
Ja alles wel hier maar ik moet weer door dikke kus voor Stephan en wees lief voor hem he niet te hard aanpakken.
Doe ik lieverd en we hangen weer op.

Heel goed gedaan en nu mijn kus die je van mijn moeder moet geven.
Datum & Tijd: 21-04-2017 @ 19:55 - Door: Stephan16
0

"Heel goed gedaan en nu mijn kus die je van mijn moeder moet geven." zei ik met een gemene glimlach omdat ik het gesprek had meegeluisterd. Mijn eikel hield ik voor haar mond gelukkig was het diepvries deel leeg van de Amerikaanse koelkast en zo groot dat ze met snijtafel en al de diepvries in kon. Zacht kuste ze mijn eikel, maar ze wist gelijk dat ze een fout had gemaakt.
Met het Spaans rietje wreef ik zachter over haar rug als Thessa zacht mijn stijve en vooral mijn eikel kuste. Aan haar was te merken dat ze nu merkte dat ze iets fout had gedaan. Het werd door haar nu gerealiseerd dat ze iets fouts had gezegd "Sorry Stephan ik had niet moeten zeggen dat je er niet was. Wil je mijn daar voor niet straffen."Zacht duwde ik nu de snijtafel achter uit de diepvries deel in.
Het werd haar duidelijk dat ze het koud ging krijgen terwijl ze nog steeds geaaid werd door mijn in de hand houdende Spaans rietje. Nu rilde ze als steeds verder de diepvries deel werd ingeduwd van de Amerikaanse koelkast. Ze begon nu te gillen "Stephan dit is gemeen dit kan je mijn niet aan doen." Alleen wist ze al snel dat ik het meende met haar in de diepvries duwen.
Duwde de deur nu dicht en deed deze ook op slot. Nu kon Thessa er niet uit en kon ik rustig even iets voorbereiden waar ze niet blij mee zou zijn. Rustig ging ik naar mijn kamers en maakte daar alles klaar zodat ik haar aan het andreaskruis kon vast maken. Daar zou ik haar dan verder aan verwennen met mijn speelgoed om dames te leren wie hun meester is.
Datum & Tijd: 21-04-2017 @ 22:40 - Door: thessa
0

Sorry Stephen komt er mijn mond uit maar te laat. Ik kus en lik zijn eikel. Toch duwt hij mij achteruit. Steeds kouder krijg ik het. De spanning wordt teveel ik wil los en ruk uit alle macht aan de touwen. Pijn in mijn tepels, dat moet maar even. Ooh mannetje als ik los kom krijg jij het zo met mij aan de stok. Stephan lacht alleen maar en duwt verder. Het wordt kouder en kouder. Het lijkt zelfs of dat mijn schaamlippen aan elkaar vriezen. Net voor hij de deur sluit trekt hij mijn tepel klemmen weg. Pijn veel pijn en ik sluit mijn ogen en tranen van pijn biggelen over mijn wangen. De deur is dicht en het licht uit. Serieus lig ik nu in een vriezer? Wat nu als hij mij vergeet? Ik heb nog steeds pijn in mijn tepels het was een gemene actie van hem. Ik jammer dat ik voortaan zou doeners wat hij vraagt. Hoort hij mij wel? Waar is hij? Mijn lichaam begint te beven van de kou. Mijn ademhaling gaat omlaag. Ik kan er niets aandacht doen maar mijn tanden klapperen op elkaar. Wanneer mag ik eruit. Ik val in slaap zo lijkt het.

Langzaam kom ik terug en voel wat tussen mijn benen bewegen. Ik sta met mijn armen wijd gespreid, ik kijk omlaag en zie mijn voeten ver uit elkaar staan, ik ruk en merk dat mijn handen en voeten vast zitten. Kleine stootjes in mijn kutje doen mij opwarmen. Ik kijk tussen mijn benen en zie een machine staan die iets in mij drukt alsof ik geneukt wordt. Rustig begin ik te hijgen van genot en zie Stephan binnen lopen met een pizza. Hij gaat op bed zitten enkele zegt nee deze zender is niet leuk meer. Hij drukt op een knop en een hevig getril in mijn borsten is hete gevolg. Ik kijk naar mijn borsten en zie tape erop zitten en eronder een bobbel wat trilt. Van beide borsten lopen draden onder het tape vandaan.
Datum & Tijd: 26-04-2017 @ 13:40 - Door: Stephan16
0

Met mijn pizza zat ik op mijn bed te genieten van het uitzicht. Alleen wist ik niet of Thessa genoot nu ze was vastgemaakt aan mijn andreaskruis. Nu merkte ze nog genot natuurlijk met de dildo in haar kut die haar neukte en de trilballen op haar tepels die stevig waren vast getapet. Rustig ging ik haar gek maken met alles wat in haar zat en op haar was geplakt, maar ook met geluidsopname.
Nu drukte ik op een knop van de afstandsbediening en mijn digitaalrecorder begon met afspelen. Rustig nam ik een hap van mijn pizza als de volgende tekst uit de speakers kwam "Ik zal voortaan doen wat je vraag." Geschrokken realiseerde ze zich dat ik wat ze zei in de diepvriezer heb opgenomen. Nu probeerde ze te realiseren wat ze nog heeft gezegd in de diepvriezer.
"Stephan lieverd ik trouw met jouw om je gelukkig te maken. Ik wil zelfs zwanger van je worden." hoorde Thessa zich nu zelf zeggen vanuit de speakers. Het was te merken dat ze niet meer wist wat ze heeft gezegd toen ze was opgesloten in de diepvriezer. Stiekem liet ik de neukmachine iets sneller gaan zodat ze nog sneller geneukt werd. In haar ogen was nu vertwijfeling gemengd met geilheid te lezen.
Mijn mond had ik leeg gegeten en ging van mijn bed af. Langzaam ging ik voor haar staan en zei kalm "Dus je wil alles doen wat ik vraag in de toekomst. Met mijn trouwen wil je ook op moment dat ik dat wil lieverd." Recht ging ik voor haar staan wetende dat ze zich niet kon verzetten. Voor ze iets kon zeggen duwde ik mijn lippen op de haren waarbij ik gelijk mijn tong in haar mond duwde.
Dwong haar nu tot een tongzoen waarbij ze haar best deed om mijn tevreden te houden. "Zo lieverd nu gaan we genieten van een avond met jouw in de hoofdrol. Althans ik ga genieten, maar of jij ga genieten weet ik niet." zei ik streng na het verbreken van de tongzoen. Op mijn gemak liep ik terug naar mijn bed en zag in de spiegel dat ze rond keek om te zien wat ze nog kon verwachten.
Op bed drukte ik op een knop van de afstandsbediening en gelijk hoorde ik een pijnlijke kreet uit de mond van Thessa. Nu merkte ze de elektrode die ik op haar billen had geplakt. Geschrokken probeerde ze over haar schouders te kijken waarbij ze weer een stroomstoot kreeg in haar billen. Het was te merken dat ze niet wist dat genot en pijn zo opwindend konden zijn.
Datum & Tijd: 27-04-2017 @ 08:34 - Door: thessa
0

Mijn gedachte gaan weer terug naar de vriezer. Wat heb ik allemaal gezegd? Wat kan hij nog meer gebruiken om mij te chanteren? De dildo en tril eitjes voelen heerlijk aan, jouw lichaam is gemaakt om mij te plezieren. Ja ja zal best maar ik voel nu wel een heerlijke geile gloed mijn lichaam door jagen. Verdomme klootzak geef mij ook een pizza. Ik kreun van genot en denk alleen maar. Hij staat op komt naar mij toe. Vol op mijn mond, we zoenen. Okť hij moet nog veel leren maar de pizza smaak is heerlijk en maakt mij hongeriger. Ik wil ook een stuk pizza maar door het genot op mijn lijf kan ik geen woord uitspreken. Ik kreun hijg en kwijl alleen maar. Een pijnlijke stroomschok gaat door mijn billen heen. What the fack heeft hij gedaan? Wat zit er op mijn billen? Ik probeer te zien tevergeefs. De schokken stoppen en hij praat tegen mij maar door de pijn en genot hoor ik het niet goed en knik. Ik zie een grote glimlach op zijn gezicht maar ook een sadistische. Wat mij weer een beetje angst in brengt. Ik begin mij af te vragen hoe hij mij naar boven heeft gekregen. Okť ik weeg niet veel volgens sommige mannen niet meer dan twee zakken cement. Hij maakt de linkerkant los, dan mijn rechter hand. Die maakt hij weer vast op de plek waar mijn linkerhand zat. Dan mijn rechtervoet los en ook die komt op de linkerkant weer vast. Met gemak maakt hij mijn linkerkant weer vast aan het kruis. Nu kijk ik tegen gesloten gordijnen aan. Ik kijk naar beneden mijn borstenn hebben plakband met de tril eitjes eronder. Ik kijk verder en zie dat er iets tussen mijn benen neergezet wordt. Plots een klein duwtje en in een plopje zit een kop van een vibrator in mijn kontje. Even test hoor ik hem zeggen. De vibrator stoot omhoog, ik zucht van genot. Helemaal in mij stopt het ding. Dan schuiven de gordijnen open ik kijk over de straat heen. Ik voel mij vernederd. Wat doet hij nu hij opent het raam, koude lucht langs mijn lijf zorgt ervoor dat ik ril over de staaf in mijn lijf. Die geeft mij weer een genors gevoel. Ik begin mij nu te beseffen dat ik in zijn macht ben, dit wordt een lang weekend.
Datum & Tijd: 28-04-2017 @ 16:11 - Door: Stephan16
0

Door het raam open te zette kreeg ze het koud zoals ik verwachtte en zakte ze automatisch diep over de vibrator in haar kontje. Natuurlijk zat de dildo nog in haar natte doos. Nu zette ik de vibrator aan waarna ik de riemen rond haar middel en bovenbenen vast zette waardoor ze niet meer weg kon van wat in haar kontje en natte doos stak. Rustig deed ik het raam dicht want ik zat niet te wachten op de kou in mijn kamer.
"Zo nu gaan we verder met naar de film kijken. Wanneer ik tevreden ben voer ik je misschien iets van de tweede pizza die ik in de oven heb gedaan." zei ik streng. Zette nu de machine weer aan en werd Thessa dieper geneukt dan ze eerst werd. De vibrator in haar kontje zette ik gelijk in de hoogste stand. Daar stond ze geneukt door een machine en getril in haar kontje.
Drukte nu op de knop van de afstandsbediening waardoor ze weer een schok in haar billen voelde met als gevolg dat ze gilde van de pijn. Het bracht mijn op een idee en ik stapte op nieuw van mijn bed. Uit mijn kast pakte ik het vel plakelektrode waarmee ik nu achter haar ging staan. Plakte nu aan de binnenzijde van haar benen op iedere been twee elektrode.
Aan de elektrode hing ik nu twee stroomdraden die ik aan sloot op de moederkast. Wat ik deed merkte ze deels en liet ze niets van merken. Ging terug op het bed zitten waarbij ik op een tweede knop van de afstandsbediening drukte. Gelijk gilde Thessa van de pijn in haar benen en merkte gelijk wat ik had gedaan. Voor mijn ging het een leuk weekend worden, maar ook een leuke tijd er na.
Datum & Tijd: 29-04-2017 @ 07:17 - Door: thessa
0

Ik gil van pijn en genot, zodra er weer een stroom stoot door mijn lijf giert. Ik merk dat mijn kontje het zwaar heeft met het op en neer gaande ding erin. Nu denk ik had ik maar gewoon zoals mijn vriendin al zei af en toe gebeld. Nee ik wilde weer eens een puberjongetje opgeilen. Is dit nu mijn straf? Nou ja straf, ik krijg nog steeds meer genot dan straf. Weer een schok wil je ook een stuk pizza? Ja hijg ik. Wat ja? Ja lieve Stephan. Hij pakt een rol plakband en rolt die over de elektroden heen. Hij plakt er ook een op mijn clitje. Weer plakt hij er een stuk tape over heen. Van mijn buik over mijn kutje naar mijn billen. Dan wikkelt hij een keer rond mijn middel zodat er een broekje ontstaat van plakband. Ik maak je los maar als je ook maar iets probeer dan doe ik dit. Alle elektroden worden gelijk bediend. Overal voel ik een schok behalve in mijn kutje. Ik kan het weer niet laten doorhem uit te lachen maar bedenk mij nu op tijd om niets te zeggen dat die op mijn clitje niets doet. Hij maakt mij los en we lopen naar bbeneden de keuken in. Hij gaat zitten en de oven piept dat het eten klaar is. Bij elke piep voel ik een schok in mijn clitje. Druk maar op het belletje dan stopt het piepen zegt hij met een grote grijns. Met moeite loop ik naar de oven. Druk op het belletje, alle elektroden gaan af en even sta ik onder stroom zo lijkt het. Pak de pizza er maar uit. En leg hem maar op mijn bord. Ik doe wat hij vraagt. Hij snijdt de pizza in vier grote punten. Een punt ligt op een plankje bij een lege stoel. Kom maar zitten. Of nee stel maar een timer in. Hoe dan vraag ik? Hij lacht druk op het belletje en dan de plus maar wel snel anders moet je weer op het belletje drukken. Ik druk en weer dta ik onder stroom. Te laat voor de timer. Dan nog maar een keer en nu doe ik bijna tegelijk en de schokken stoppen direct. Gelijk staat er elf minuten op het schermpje. Goed zo ga maar zitten en eet je pizza.
Datum & Tijd: 30-04-2017 @ 10:59 - Door: Stephan16
0

Rustig at ze haar eerste punt pizza op zonder te realiseren dat ze de hele pizza op moest eten voor ze op mocht staan. Het leek wel of ze dacht dat ze alle tijd van de wereld had om de pizza op te eten, maar ze zou er pijnlijk achter gaan komen dat dat niet zo was. Ze had na vijf minuten de eerste punt op waarna ik haar de tweede punt pizza gaf die ze gelijk rustig op at.
Keek haar nu streng aan en zei "Je begrijp natuurlijk wel dat je na dit weekend niet meer met rust gelaten gaat worden door mijn. Je gaat alleen nog maar plezier beleven als je bij mijn bent." Er kwam geen woord uit haar mond ze had haar mond vol met pizza. Even keek ik naar de timer en zag dat ze nog 4 minuten had voor hij af ging. Zou ze niet begrijpen dat ze dan weer pijn in haar clitoris ging krijgen.
Natuurlijk was ik zo gemeen om de timer zo te maken dat ze de schokken ging krijgen in verschillende sterkte en met afwisselende intervallen zodat ze zich niet kon voorbereiden op de schokken. "Als je braaf bent mag je bij mijn in bed slapen komende nacht anders heb ik een mooi klein kooitje voor jouw om in te slapen." zei ik kalm doch enigszins streng. In haar ogen zag ik een geile blik waardoor ik wist dat ze dit prettig vond.
Natuurlijk deed haar lichaam iets anders dan waar ze aandacht, maar haar lichaam begon het te winnen van haar gedachten. Ze had nu haar tweede punt pizza op waardoor ik haar de derde punt pizza gaf. Keek haar nu aan en zei "Hopelijk begrijp je mijn liefje dat je pas mag op staan van de tafel als je de hele pizza op hebt." Natuurlijk kon ik het niet laten om gemeen te lachen.
Datum & Tijd: 01-05-2017 @ 15:25 - Door: thessa
0

De hele pizza? Wil hij mij vetmesten? Nee ik heb echt aan een halve genoeg bedenk ik mij. Hoewel nog een stukje ook niet verkeerd is. Ik eet nu al meer dan ik wil en eet het stuk met tegen zin op. Nog twee te gaan zie ik. Poeh hee slapen in een kooi, Als een gevangene denk ik lijkt mij ook wel leuk. Ja ja steeds als we samen zijn hebben we fun. Nee gozertje als ik weg ben hier en jouw moeder is weer thuis dan ben ik weg en kom alleen nog maar naar hier als je er niet bent spookt er door mijn hoofd. Hij houdt nog een stuk pizza voor mijn hoofd, De schokjes die ik af en toe krijg in mijn borsten of benen beginnen te wennen. Rustig eet ik zelfs tijdens de schokjes verder. Bij hem in bed slapen nooit dat zal ik nooit doen. Dan nog liever buiten maar ach die kooi lijkt mij echt wel wat. Weer een stukje op. Ooohhmmppfffggg deze schok kwam in mijn clitje terecht en voelt echt niet fijn. Hij lacht en ik zie hem gemeen lachen. Wat is er heb je nu al pijn in je kut? Ik knik en wil het liefst een schop geven op zijn ballen. Maar ach als ik volledig los ben dan zal ik hem leren.
Datum & Tijd: 03-05-2017 @ 15:47 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk dacht ze nog steeds van mijn af te komen als mijn moeder haar vriendin terug thuis was. Alleen was ze het telefoongesprek vergeten waarbij ze gelogen had tegen mijn moeder. Natuurlijk wist ik wat mijn moeder haar ging vragen. De volgende reis voor haar werk zou mijn moeder zorgen dat Thessa op mijn moest letten of ik mijn hield aan de opgelegde huisarrest.
Nu ze het laatste stuk pizza op at had ik al gemerkt dat ze graag in de door mijn gezegde kooi wilde worden opgesloten. Alleen wist ze nog niks van het comfort van deze kooi en de mogelijkheden die ik had om haar te straffen. Nu zette ik de televisie aan en liet haar schrikken door wat ze nu zag. Daar hing ze op de snijtafel in de keuken vastgebonden.
In haar ogen was de ongeloof te zien dat ik alles had opgenomen. "Ja denk maar goed na als je mijn iets weiger of doe wat ik niet wil. Mijn moeder zal de film die ik van jouw ga maken na jouw verblijf hier erg leuk vinden." zei ik streng. Weer kreeg ze een schok in haar clitoris en gilde het nu uit omdat ook de ander elektrode een schok gaven.
Ze stak nu het laatste stuk pizza in haar mond waarna ik snel haar rechterarm beet pakte. Voor ze het begreep had ik haar rechterpols vast gemaakt aan de ring van de halsband om haar nek. Nu volgde al snel haar linkerarm en begreep ze te laat dat haar polsen vast waren gemaakt aan haar halsband met een klikhaak. Nu kon ze niks meer met haar handen doen.
Het Spaans rietje had ik op de aanrecht gelegd en pakte deze nu. "Stephan ik doe wat je zeg, maar niet die zweep." zei ze nu zacht. "Sinds wanneer bepaald een slavin wat de meester doet." zei ik streng en duwde op de knop van de afstandsbediening en ze kreeg door haar hele lichaam stroom schokken. Van de pijn kwam ze recht te staan en voor kwam ik door een greep naar haar halsband dat ze weer ging zitten.
Met het Spaans rietje sloeg ik haar hard tien keer op haar buik. "Zo slet lopen naar mijn slaapkamer. We zijn natuurlijk nog lang niet klaar met jouw. Die kont van jouw moet ik nodig neuken want daar vraagt hij om." zei ik. Gelijk keek ze naar mijn kruis en zag dat ik weer een stijve had. Langzaam ging ze voor naar mijn slaapkamer wetende dat ze pijn ging lijden als ze nu wat ging uitproberen.
Bij de trap gaf ik haar een geheugen steun door haar een stroomschok te laten voelen in haar clitoris. Van de schrik gilde ze het uit omdat ze niet gerekend had op de stroomstoot. Zonder dat ze iets probeerde ging ze voor naar mijn slaapkamer. Ze liep naar mijn bed en wilde daar plaats op nemen. Hard sloeg ik haar tussen haar benen met het Spaans rietje en zei streng "Staan blijven slet."
Geschrokken bleef ze staan met haar benen gespreid. Nu pakte ik een riem en maakte deze vast aan de ring van haar halsband. "Op je knieŽn slet en snel." zei ik streng. Met moeite ging ze op haar knieŽn zitten zonder dat ze haar handen kon gebruiken. De elektrodes bleef op hun plek zitten terwijl ik recht voor haar ging staan. "Jouw keuze eerst mijn pijpen en dan geneukt worden in je kontje of gelijk geneukt worden in je kontje." zei ik streng.
Datum & Tijd: 04-05-2017 @ 11:11 - Door: thessa
0

Pijpen of geneukt worden zei hij nogmaals met een irritatie in zijn stem. Blijkbaar bleef ik te lang stil en zei met een lief stemmetje. Ik wil u pijpen voor u mij neukt Meester. Ik speel het spel even mee om hem in verwarring te brengen dat ik nu al gebroken ben en alles voor hem doe. Hij doet zijn boxer naar beneden en ik zie een mooie half harde pik bungelen onder aan zijn buik. Wat een lekkertje heeft mijn vriendin gemaakt. Hij staat voor mij en zwaffelt even mijn gezicht. Heerlijk om zo geslagen te worden door een stuk mannen vlees. Met mijn mond open probeer ik hem te vangen in mijn mond. Hij beweegt te snel ik hap steeds mis. Hij lacht erom om mij zo te zien stoeien met zijn pik. Ik denk nu al hoe zou hij voelen in mijn maagdelijke kontje. Zijn vingers voelde al heerlijk laat staan zijn pik. Normaal wil ik echt niet daar iets in hebben maar nu verlang ik er naar. Soms word ik gek van mijzelf wat hij in mij wakker maakt is niet normaal meer. Lust gevoelens die ik een tijd niet gehad heb. Mijn vriendin zij wel eens het wordt tijd dat jij weer eens flink gepoetst wordt daar. We lachten er dan altijd. Een klap op mijn wang, opletten slet! Nu voel ik zijn pik tussen mijn lippen en was teveel in gedachte met mezelf bezig. Mijn tong laat ik om zijn eikel krullen en blijkbaar doet hem dat niks terwijl normaal een man al begint te kreunen. Ander techniek, ik zuig mijn wangen hol en beweeg mijn hoofd heen en weer steeds verder eroverheen. Nog geen kreun. Wat mankeert hij? Waarom kreunt hij niet? Oke nu ga ik los denk ik en maak rondjes met mijn tong door zijn plasgaatje heen en beweeg mijn hoofd alsof ik zeeziek ben. Aahhh hoor ik uit zijn mond gewonnen denk ik dit vind hij lekker. Kijken hoe lang ik het vol houd. Steeds sneller beweeg ik mijn hoofd en tong tot ik er bijna draaierig van wordt.
Datum & Tijd: 11-05-2017 @ 16:56 - Door: Stephan16
0

Het was mijn gelukt om haar extra moeite te laten doen bij het pijpen. Als een soort slang bewoog ze nu om mijn te laten genieten van haar pijpkunst. Nu moest ze mijn tonen hoe goed ze kon pijpen voor ze haar volgende ronden pijn en lastige positie ging mee maken. Ze zou er snel achter komen dat ik nog een paar plannetjes had. Het was zeker lastig voor haar nu haar handen niet kon gebruiken doordat haar polsen aan de halsband vast zaten.
Langzaam werd mijn lul stijver en dikker waardoor het steeds lastiger werd om mijn zo te pijpen als ze nu deed. "Zo sletje aan jouw de keuze je pijpt me net zo lang als ik wil of je stopt nu en breng de nacht door in een speciale kooi zonder dat je dan nog keuzes hebt." zei ik als ik zag dat ze draaierig werd van mijn pijpen. Weg lopen werd steeds lastiger en moeilijker voor haar zeker nu ze liet merken dat ze genoot.
Onder haar vormde zich langzaam een plas van haar eigen kutvocht. Natuurlijk waren haar stijve tepels op haar borsten duidelijk stijf van haar eigen geilheid en opwinding. Alleen vermoede ik dat ze geestelijk nog moest wennen aan het feit dat ze graag een seksslavin is van een veel jongere man dan zij zelf is. Ze probeerde mijn nog sneller en mogelijk dieper te pijpen.
Datum & Tijd: 12-05-2017 @ 09:59 - Door: thessa
0

Zo diep mogelijk pijp ik hem, ik heb wel langere pikken gehad maar nog nooit zo dik en lang als deze. Ik krijg een keuze, ik bedenk mijn opties. Als ik in de kooi lig kom ik nooit meer weg. Maar wil ik weg van hier, hij brengt mij genot. Lastige keuze en ik pijp gelukkig zonder op te letten heerlijk volgens hem. Steeds dieper komt zijn pik terwijl mijn neus toch al vaak plat gedrukt wordt. Gelukkig hij hijgt kreunt. Mijn tweede optie is buiten de kooi, dan kan ik zodra ik op krachten ben weg. Dan kom ik wel terug zodra ik mijn krachten weer heb. Dan over meester ik hem en zal hem eens laten merken wat deze dame kan met zijn lijf. Ik besluit weer actief te pijpen zo goed als kan. Ik krul mijn tong om zijn pik en duw soms het puntje in zijn pisgaatje. Ik schrik van de smaak van zijn voorvocht.Ik geniet ervan en kronkel bij het proeven van meer. Kleine druppels zaad die echt lekker smaken. Ik wist niet dat jonge jongens van deze leeftijd al heerlijk zaad hebben. Misschien toch maar weer wat vaker jonge jongens verleiden denk ik bij mij zelf. Een klap op mijn bil. Blijven we er even bij het komt eraan gromt hij. Ik pers mijn lippen strak om zijn pik heen. Laat maar komen knul ik slik alles weg voor je.
Datum & Tijd: 13-05-2017 @ 16:48 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk liet ik haar in de waan dat ze een keuze had. Alleen ze zou al gauw gaan merken dat die er niet was. Voor de tweede keer kwam ik klaar in haar mondje en dwong haar tot door slikken door haar neus dicht te knijpen. Ze liep nu helemaal rood aan van de ademnood. Gelukkig had ik weinig tijd nodig om bij te komen van een orgasme. Daar zat ze te hijgen met haar handen nog steeds in haar nek.
Op haar knieŽn zat ze daar te hijgen wetende dat ze haar handen nog steeds niet kon gebruiken. Het Spaans rietje had ik gelijk weer in mijn hand genomen. Snel sloeg ik haar drie keer op haar billen en zei streng. "Slet je zou je best doen, maar daar heb ik niks van gemerkt. Nu heb je mijn gedwongen om je te laten genieten van iets speciaals in mijn kamer."
Trok haar nu aan de riem al kruipend rond in mijn kamer waarbij ik haar tablet pakte en de afstandsbediening van mijn kamer. Ze had moeite mijn bij te houden en hijgde als een bejaard paard dat een berg was beklommen achter mijn. Pakte van onder mijn bed een speciale bank waar ik haar op liet kruipen. Geschrokken zag ze wat er op de plank was gemonteerd.
Een groot formaat dildo stond recht overeind op de plank met er onderdoor gemonteerd een riem. Tevens zag ze twee riemen links en rechts van de plank waar haar onderbenen kwamen. Aangemoedigd door een paar harde klappen op haar billen met het Spaans rietje kroop ze er op. Hard duwde ik haar met haar mond over de dildo waarbij ik haar neus nog een keer dicht moest knijpen.
Snel maakte ik de riem op haar achterhoofd vast zodat ze niet meer van de dildo af kon. Voorover op haar knieŽn zat ze nu op de plank. Haar onderbenen werden nu door mijn vastgemaakt aan de plank. Daar lag ze nu met gespreide benen en haar billen fier omhoog in de lucht. Haar mond gekneveld en vast aan de plank. Ze was nu helemaal overgeleverd aan mijn grillen voor deze avond.
Om haar herinnering wakker te maken zei ik met haar tablet in mijn hand "Stephan is een aardige jongen met een behoorlijke grote staaf. Alleen is het jammer dat hij niet dominant en van zichzelf actie onder neemt. Natuurlijk het is een lieve jongen die nog ervaring moet op doen." Ze reageerde niet op mijn woorden waarvoor ze een harde klap met het Spaans rietje in haar bilnaad kreeg.
Nu zei ik met haar tablet in mijn handen "Wat zou het prettig zijn als er eens een man of Stephan mijn vast bond om een heel weekend onderdanig te zijn aan die persoon. Hij mag me slaan met zwepen welk model dan ook tevens wil ik gevuld worden in al mijn gaatjes zo vaak hij maar wil. Deze persoon zou ik gehoorzamen als hij mijn later weer een keer wil gebruiken." In haar ogen las ik nu angst.
Door de angst in haar ogen wist ik dat er meer te lezen was in haar tablet met mijn in de hoofdrol. "Ik zal voortaan doen wat je vraag." hoorde ze zichzelf nu weer zeg door de speakers op mijn kamer. "Stephan lieverd ik trouw met jouw om je gelukkig te maken. Ik wil zelfs zwanger van je worden." waren de volgende zinnen die ze hoorde uit de speakers, maar wel uit haar mond kwamen.
Haar lichaam rilde van angst omdat ze niet meer wist wat ze had gezegd in de diepvries waar ze in opgesloten had gezeten. "Sluit mijn kutje maar af met een kuisheidsgordel mijn geile lichaam is jouw eigendom." hoorde ze nu haar zelf zeggen vanuit de speakers. Geschrokken probeerde ze los te komen vanuit haar positie, maar dat lukt niet door dat ze stevig vast zat.
Nu sprong er een beeldscherm aan door dat ik mijn afstandsbediening gebruikte en haar steeds weer verder in het nauw dreef met haar eigen daden en woorden. Op het scherm zag ze nu beelden van eerder die dag dat ze was vastgebonden op de snijtafel in de keuken. Tevens zag ze beelden van haar thuis waar ze vastgebonden lag op bed en door twee vrouwen met zwepen werd geslagen.
"Zal ik dit alles aan mijn moeder laten zien. Dan heb je de rest van je leven geen vrienden meer." zei ik streng en ging achter haar zitten. Met mijn handen wreef ik zacht over haar pijnlijke billen waarbij ik haar anus bewust als doel nam. "Vanaf nu ben je gewoon mijn gebruiksslet en doe je vrijwillig wat ik vraag." Merkbaar rilde ze nu van genot en opwinding wetende dat ze voortaan mijn verwenningen ging krijgen.
Datum & Tijd: 14-05-2017 @ 08:31 - Door: thessa
0

Vernederd lig, zit ik vast aan de plank. Wat is hij van plan? De dreigement van ik laat alles aan mijn moeder zien, leg ik naast mij neer. Gelukkig heb ik de filmpjes met haar goed verstopt. Ik denk nog aan een tijd voor Stephan. We waren aan het klunzen bij de pooltafel. We speelden vaak om geld maar ook wel eens om sex. Een keer waren er zes mannen die veel ouder waren dan wij waar we beide wel sex mee wilde hebben.

Een klap in mijn bilspleet trek mij weer naar de werkelijkheid. Stephan staat voor mij met alweer een stijve. Ik weet niet wat voor middel hij gebruikt maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hij gaat op mijn billen zitten en met zijn handen naar mijn hangende borsten. Het is duidelijk dat hij iets geleerdheeft vandaag over mijn borsten. Strelend knedend, gaan zijn handen er over heen. Kreunend geniet ik van de behandeling. Ik kreun dat ik iets wil drinken. Fout denk ik bijmezelf. Klopt een harde kneep in mijn borsten voelt niet fijn. Sorry Meester maar ik heb dorst. Hij gaat van mij af, loopt weg de kamer uit. Met mijn neus werk ik mijn tablet naar mij toe. Lastig met mijn neus het juiste mapje zoeken om alles met zijn moeder weg te gooien. Na al vier mapjes van mijn werk geopend te hebben kom ik eindelijk bij het mapje ontslag. In dit mapje staat mijn dagboek, ook van de tijd van ver voor Stephan. Zelfs foto's. Ik besluit nu om het mapje met een wachtwoord te beveiligen. Lastig typen met een neus. Gekraak van een traptrede, snel op home drukken. Gelukt ik duw nog tegen de tablet aan zodat die net buiten mijn bereik ligt. Shit ik zie nu pas dat ook de tv geen beelden meer ontvangt. Hoe ga ik dit goed praten.
Datum & Tijd: 15-05-2017 @ 20:18 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk had ik via de stiekem geplaatste video/bewakingscamera gezien wat ze had gedaan. Alleen wist ze niet dat ik alles allang had gekopieerd en ik wist ook wat ze wilde doen verdwijnen. Ze had niet gemerkt dat de televisie was uitgevallen. Nu ik binnen kwam merkte ze dat de televisie uit was. Natuurlijk hoopte ze dat ze geen straf ging krijgen, maar dat had ze natuurlijk mis.
Voor ze het merkte pakte ik het Spaans rietje. Nu keek ze mijn zo lief mogelijk aan in de hoop dat ik niks had gemerkt van haar daden. Nu sloeg ik hard met het Spaans rietje hard op haar anus. Ze kreunde hard als ik haar sloeg het Spaans rietje ondanks de dildo die in haar mond stak.Het was moeilijk voor haar om nu wat tegen mijn boosheid te doen. Natuurlijk had ik haar drinken meegebracht.
De sadist in mijn had natuurlijk een speciale mix voor haar gemaakt. Het rietje in het glas duwde ik in haar mond naast de dildo. Op mijn knieŽn ging ik naast haar zitten en zei "Sletje nu drink je het glas helemaal leeg zonder te stoppen. Wanneer je stop blijf je zo liggen tot mijn moeder een maandag terug kom." Ze begon gelijk te drinken en trok een vies gezicht want nu merkte ze dat het geen water was in het glas. In het glas zat een mix van citroensap en pure wodka.
Met moeite dronk ze het glas leeg meer uit angst dat mijn moeder haar zo zag dan omdat ze het lekker vond. "Zo slet en nu eens duidelijk maken wat ik vind van het zonder mijn toestemming gebruik maken van een tablet." zei ik streng. Pakte haar tablet startte hem op met het scherm recht voor haar ogen. Opende nu het mapje ontslag wat gewoon open ging.
Natuurlijk werkte het wachtwoord niet doordat ik stiekem een programmaatje had geÔnstalleerd op haar tablet dat wachtwoorden buiten gebruik zette. Natuurlijk opende ik haar dagboek en ging naar haar bijdrage waarin ze iets over mijn schreef. In haar ogen was een mengeling van ongeloof en angst te zien. "Zo dus je wilde voorkomen dat ik dit las." zei ik streng.
Liet haar nu haar eigen tekst lezen 'Wat is Stephan toch een knappe jongen geworden als het niet de zoon van Sonja was had ik hem nu versierd. Door zijn blote gespierde lichaam word ik week waarbij ik moet uitkijken dat hij mijn niet gebruikt voor zijn behoefte. Natuurlijk als het anders was zou hij mijn nu mogen gebruiken als zijn slavin wat word ik geil van hem.'
Hard sloeg ik opnieuw met het Spaans rietje op haar billen waarbij duidelijk een nieuwe rode streep verscheen. Streng zei ik "Nu beleef je een leven als mijn slavin en probeer je weg te komen. Ik krijg het idee dat je eens moet leren dat wat je wil ook gebeurt. Natuurlijk zijn de foto's op je tablet geen geheim voor mijn moeder ze heeft ze allemaal gezien. Ze zal maandag blij zijn met jouw verhaal over mijn."
Het lege glas met rietje zette ik op tafel en ging nu achter haar zitten. Van tafel pakte ik nu een paardrijzweepje en sloeg haar nu snel niet te hard op de zolen van haar voeten. Ondanks dat ze probeerde merkte ze dat ze niets tegen dit kon doen. Rustig zei ik streng "Sletje dadelijk ga ik je eens flink verwennen in je kontje voordat ik jouw ga uitwonen in je kutje."
Datum & Tijd: 16-05-2017 @ 10:08 - Door: thessa
0

Ik bedenk mij al in hoe hij mij gaat neuken.Ik hoop dat hij hem in een keer hard en diep in mij stopt. Zo snel hij kan om mij naar een overweldigend orgasme te sturen. De tikken op mijn voetjes doen niet eens meer zeer. Ik merk dat ik mijn kontje voor hem nog meer naar achteren steek dan ik al deed. Kom neuk mij maar in mijn kontje. Gelukkig breng ik geen woord uit. Oohh zijn hand van mijn buik naar mijn lipjes naar mijn kontgaatje. Jaah duw je vinger in mij. Duw er zoveel in als je wilt. Wat ga ik tegen Sonja vertellen? Ik denk dat ik afwacht wat hij vertelt, hoe wij dit weekend beleefd hebben. Dat het nooit meer hoeft van hem. Nou ik denk van wel knul jij hebt mij tot je slavin gemaakt ik wil alles voor je doen ook je vrienden neuken. Met een flinke tik tegen mijn kutje voel ik weer wie de baas is. Mijn gedachten laat ik los en sta open voor genot van en voor hem.
Datum & Tijd: 17-05-2017 @ 21:16 - Door: Stephan16
0

Het werd nu merkbaar dat ze gebroken was en ik alles met haar kon doen. Haar kontje duwde ze uit haar eigen automatisch omhoog. Ging nu achter haar zitten waar ik mijn boxershort uit trok. Mijn eikel zette ik tegen haar anus. Ze probeerde zichzelf op mijn eikel te duwen. Langzaam duwde ik mijn eikel bij haar naar binnen en greep gelijk haar tepels beet die ik zacht begon rond te draaien.
Ze kreunde met de dildo in haar mond en ik zei zacht "Mijn moeder zal blij zijn als ze merkt dat je haar schoondochter wordt. Je leven zal vanaf nu niet meer zijn zo als het was vanaf nu moet je doen wat je wordt opgedragen." Langzaam verdween mijn stijve geheel in haar darmen zonder dat ze zich kon verzetten. Het leek wel of ze probeerde om mijn sneller naar binnen te krijgen.
Haar tepels draaide ik steeds verder rond zonder op haar gekreun te letten. Nu wilde ik haar darmen vol spuiten met mijn sperma voor ik haar ging uitwonen in haar natte kut. Bewust liet ik haar clitoris met rust om haar dadelijk mogelijk gek te gaan maken. Haar borsten werden door mijn ruw behandeld naar matte ik haar wilder en sneller in haar kontje neukte. Mijn orgasme duurde nog wel even dacht ik.
Datum & Tijd: 18-05-2017 @ 09:37 - Door: thessa
0

Wat lekker gevuld in mijn mond en kont. Ik denk terug aan vroeger toen ik vaak twee pikken verwende of eigenlijk zij mij. Stephan stoot heerlijk in mijn kont waardoor ik snel weer naar een orgasme neig. Gelukkig hij remt mij door hard in mijn borsten te knijpen. "Schoondochter" wat meent hij dat echt. Nee nooit denk ik bij mijzelf. Hoewel iedere dag door deze jonge sexgod genomen worden is ook niet verkeerd. Ik zou zelfs zijn vrienden erbij doen. Wat denk ik nu weer en concentreer mij weer op de heerlijke pik. Hmmm neuk mij harder, zal ik de dildo uit mijn mond laten vallen. Ik besluit dat later wel. De stoten worden grimmiger en dieper. Zal hij nu klaarkomen in mijn kontje?
Datum & Tijd: 18-05-2017 @ 23:57 - Door: Stephan16
0

Ze zei niks, maar ik merkte dat ze nadacht en nog niet begreep dat ze niet meer weg kon komen uit mijn macht. De riem om haar hoofd kwam losser te zitten maar die zou ik zo strakker zo gauw ik haar kontje vol zou spuiten met sperma. Haar polsen zaten nog stevig vast aan haar halsband terwijl haar onderbenen nog steeds stevig gespreid vast zaten aan de plank waar ze op zat of lag.
Het was daar toch sneller dan ik hoopte mijn orgasme. Grommend en nog steeds mijn stijve lul in haar stotend kwam ik klaar. Vijf krachtige stralen spoot ik in haar darmen terwijl ik hard in haar stijve en keiharde tepels kneep. Gelukkig was ik weer snel bij mijn positieve en greep de riem op haar achterhoofd beet. Snel trok ik deze strakker vast zodat ze de dildo in haar mond er niet kon uit duwen en haar hoofd vrij bewegen.
Mijn nog steeds stijve lul stak nog in haar kontje. Liet haar tepels los en sloeg haar hard een viertal keer tegelijk op haar billen. Nu greep ik via haar buik haar clitoris beet en begon deze ruw te masseren. Streng zei ik "Benieuwd hoe je in deze houding kan slapen komende nacht nadat ik je dadelijk in je kut geneukt heb mijn lieve kleine slavinnetje."
Datum & Tijd: 19-05-2017 @ 08:26 - Door: thessa
0

Slapen? Hoe dan? Zijn zaad komt diep mijn kontje binnen. Hijgend tot zover dat kan met een gevulde mond. Slavin ja dat ben ik. De riem om mijn hoofd wordt strakker getrokken. Vanuit deze positie kan ik niks doen. Op handen en knieŽn sta ik vast op een plank. Ik kan alleen met mijn boven lijf heen en weer wiegen. Hij streelt mijn klets natte kutje. Ik voel dat mijn kutje aan hem overgeleverd is. Ik ben gewoon voortdurend nat wat hij ook met mij doet. Al wil hij nu dat ik al zijn vrienden afneuk ik doe het gewoon. Als mijn mond vrij zou zijn had ik hem kunnen vragen mij te nemen. Nee mij bruut te verkrachten, wat mij dan weer meer genot oplevert. Klappen op mijn billen die zelfs heerlijk aan voelen. Normaal had ik hem verrot gescholden, of hij wel wijs is. Maar nu verlang ik ernaar. Ik begrijp er helemaal niets van. Wat doet hij met mij. Ojaa slapen na de neukbeurt hoe dan?
Datum & Tijd: 21-05-2017 @ 09:50 - Door: Stephan16
0

Daar lag ze op de plank voorovergebogen zonder dat ze maar iets kon zeggen wat niet op kreunen leek. Haar handen aan de halsband om haar nek. Haar onderbenen goed vast gegespt aan de plank met gespreide benen. Haar kont duwde ze uitnodigend op nu haar clitoris door mijn gemasseerd werd. Haar lichaam verlangde naar wat ik met haar deed alleen leek ze steeds nog na te denken.
Terwijl ik haar clitoris masseerde sloeg ik haar drie keer hard op iedere bil waardoor haar billen nog roder werden. Weer pakte ik het Spaans rietje en sloeg haar daar hard mee op haar billen. Hoorde haar nu hard kreunen wat voor mijn niet duidelijk was of dat van genot of de pijn was. Ze zou gaan merken dat een slavin bij mijn moest lijden van genot en pijn wanneer ik dat wilde.
Streng zei ik "Ja sletje denk maar niet dat ik je vanavond of komende nacht los maak. Morgenochtend wil ik je zonder tegenwerking of je nu slaapt of niet gelijk in je kontje kunnen neuken. Dan leer je gelijk wat het betekend om mijn slavin te zijn met je geile natte kut." Dat ze van mijn woorden schrok merkte ik aan haar lichamelijke reactie, maar van welk deel van mijn woorden wist ik niet.
Gemeen lachte ik en zei streng "Dat zal je leren dat pijn fijn is voor een slavin. Natuurlijk leer je ook dat een slavin altijd tot de beschikking van haar meester moet zijn. Als je niet luister heb ik als ultieme straf een paar brandmerken op je mooie lichaam." Sloeg haar gelijk met het Spaans rietje hard op haar voet zolen.
Datum & Tijd: 22-05-2017 @ 12:17 - Door: thessa
0

De klappen op mijn billen doen geeneens meer pijn maar geven mij duidelijk genot. Hoe dan ik begrijp mijn lijf niet meer. Op zijn woorden knik ik als een gehoorzame koe. Wat doe ik, ik geef hem zijn zin? Waarom? Ik begrijp mijzelf niet meer. Slapen? In deze positie? Nee dat meent hij niet? Nee dat kan hij mij niet aan doen? Aauuww die kwam hard aan op mijn voeten. Brandmerken? nee niet brandmerken en weer een tik op mijn voeten ik krom mijn tenen en voel mijn slappe huid pijn doen. Als ik ontspan voel ik dat er een striem op zit. Lopen zal niet makkelijk voor mij zijn. Nou ja kruipend kan ik ook weg komen. Een hele nacht zo vast zitten? ik kan niet liggen? moet ik zo blijven slapen, zo staand? Weer een klap op mijn voet. Mijn voet trekt samen van de pijn. Liever mijn bil of borst dan dit. Wat wil hij van mij? ik doe toch wat hij wil? Eindelijk zijn handen op mijn rug zakkend naar mijn borsten. Hij gaat zitten op mijn billen en ik ben benieuwd wat hij nu weer gaat doen. Tegelijk pakken beide handen mijn stevige gevoelige borsten beet en knijpt er hard in. Ik voel mijn vlees tussen zijn vingers bollen. Wat een pijn wat lekker giert er door mijn lijf.
Datum & Tijd: 23-05-2017 @ 15:04 - Door: Stephan16
0

Nu wist ze zich geen raad meer nu ze langzaam merkte dat pijn bij haar genot op leverde. Daar zat ik op haar billen met haar borsten in mijn handen. Zonder haar bewegingsvrijheid te geven kneep ik haar in haar borsten. Met mijn vingers greep ik haar tepels beet en draaide deze rond. Als of ik paard reed ging ik nu zitten wippen op haar billen. Hoorde haar weer kreunen nu ik haar zo in mijn macht had.
Streng zei ik "Buiten jouw brandmerken zullen er eigenlijk ook een paar grote ringen door deze tepels moeten. Zodat ik daar makkelijk een paar gewichten kan op hangen. Door je schaamlippen ook een paar ringen zodat ik je kut kan afsluiten zodat ik de enigste ben die jouw nog kan neuken slavin." In haar ogen kon ik nu lezen dat ze zich overgaf aan mijn en mijn gemeenheden.
Rustig ging ik weer van haar billen en duwde mijn eikel tegen haar open staande kutje. Deze is zo nat van haar geil dat ik zonder problemen mijn stijve bij haar naar binnen duw. Haar tepels probeerde ik nog verder rond te draaien. Streng zei ik tegen haar "Morgen nacht hoef je niet zo te slapen. Morgen ga ik je slaapplaats in orde maken waar je vanaf nu mag slapen."
Merkbaar verlangde haar lichaam naar een orgasme. Rustig maar ruw neukte ik haar op nieuw in haar natte kut terwijl ze bijna voor haar volgende orgasme stond en wist dat ze pas mocht klaarkomen als het mocht van mijn. Nu liet ik haar tepels los om ze gelijk tussen duim en wijsvinger beet te pakken en er hard in te knijpen. Dat ze niet meer weg kon komen uit mijn macht zou ze nog wel merken.
Datum & Tijd: 23-05-2017 @ 16:11 - Door: thessa
0

Wat een genot geeft hij mij, nee ik wil geen ringen of andere versiersels. Maar hoe ga ik hem dat duidelijk maken. Ik besef mij maar al te goed als hij mij ergens goed vast bind dat ik echt geen keuze heb. Morgen avond lekker slapen waarom niet nu? Ooh ik verlang zo weer naar iets in mijn kutje, gelukkig hij snapt me en neukt weer in een heerlijk tempo. Een orgasme is weer heerlijk op dreef. Trillend en bevend kom ik bijna weer klaar. Hij stopt net op tijd om weer aan mijn tepels te draaien. Nooit geweten dat dit zo lekker kan zijn. Weer knijpt hij er hard in en weer hijg ik alsof ik klaar begin te komen. Ik schrik van mijn eigen lijf nee niet nu klaar komen. Te laat en weer kom ik klaar zonder toestemming. De ringen en dergelijke komen zo steeds dichterbij. Dat betekent voortaan opletten welke bh of bikini ik aantrek. Wat zal mijn vriendin er van zeggen? Stel je voor ik ontmoet de man van mijn dromen wat dan. Nu droom ik alleen maar van hem. Hij draait weer en ik kreun nog luider dan ik al deed.
Datum & Tijd: 24-05-2017 @ 14:05 - Door: Stephan16
0

Merkbaar kreunde ze harder als ik haar ruwer en harder neukte. "Klaarkomen zonder mijn toestemming is een sport van je slavin. Als je denkt dat je hier nog weg kom dan heb je het mis. Mijn slavin ga ik nooit meer de mogelijkheid geven alleen ergens heen te gaan." zei ik streng. Nu ging ik haar weer harder neuken en pakte haar tepels beet en kneep er hard in terwijl ik ze weer eens rond draaide tot het niet verder ging.
Het was merkbaar dat ze gelijk weer tegen een orgasme zat de geile slet. "Het is maar goed dat ik al een bikini voor je besteld heb mijn geile slavin. Een hele mooie microbikini waar je piercings mooi getoond worden en natuurlijk je brandmerk. De tekst van je brandmerk zal zijn 'ik ben eigendom van meester Stephan.' Dan weet iedereen wie jouw bezit en de sleutels van je kut heeft." zei ik streng.
Van mijn woorden schrok ze merkbaar alleen wist ik niet van welk deel. Alleen merkte ik wel dat ze nu begon te beseffen dat ze van mijn is en ik alles met haar ging doen wat ik wilde wanneer ik het wilde. Nu was ik benieuwd of ze al mijn sperma kon binnen houden als ik dadelijk haar kut vol spuit. Ze kwam weer klaar maar moest nu ook mijn sperma in haar baarmoeder ontvangen.
Met vijf krachtige stralen spoot ik mijn sperma diep bij haar naar binnen. Rustig bleef ik op haar liggen waarbij stijve lul iets verslapte. Als ik weer op adem ben kroop ik van haar af waarna ik haar op iedere voetzool vijf keer hard sloeg met het Spaans rietje. Van de pijn kromp ze bij iedere slag in elkaar van de pijn. Rustig legde ik de plank op de vloer waardoor ze voorover kwam te liggen.
Een touw pakte ik en bond haar nu verder vast aan de plank op een manier dat ze haar billen niet meer kon op richten. Een vibrator op een standaard pakte ik en duwde deze in haar natte vol gespoten geile kut. De standaard stelde ik zo in dat ze niet weg kon komen van de vibrator. Een magic stick (een trilbal op een schuurmachine) pakte ik en duwde de bal tegen haar clitoris.
In haar ogen las ik angst voor wat er nu weer mat haar ging gebeuren. De magic stick zette ik ook vast waardoor ze niet meer weg kon komen van de stick en vibrator. Streng zei ik "Zo dan mag mijn slavin nadenken op welk been ze mijn brandmerk gaat komen. Verder mag je nadenken over hoe je mijn morgen gaat gehoorzamen zonder klaar te komen zonder mijn toestemming."
Nu ging ik recht staan en zag in haar ogen de blik van help mijn. Het werd tijd dat ze ging leren dat ze moest luisteren naar haar meester en eigenaar. Voor ze het begreep zette ik de magic stick op bijna volle snelheid aan waarna ik de vobrator ook op bijna volle snelheid aanzette. Nu was ze overgeleverd aan deze twee machines die de hele nacht bleven werken door de stroom aan sluiting.
Datum & Tijd: 25-05-2017 @ 08:50 - Door: thessa
0

Ik kan bijna niet meer. Gelukkig heb ik net weer de spuitpil gehad dus ben ik zeker een half jaar beschermd. Het zaad in mij wordt samen gepompt door het vreselijke ding in mijn kutje. Overal voel ik prikkels van een orgasme opbouwen. Nadenken nee nadenken lukt niet meer. Het denken is bij niet meer mogelijk. Ik kan alleen maar accepteren dat ik zijn speeltje ben. Ik lig vast, nou en, ik krijg ten minste weer aandacht genot. Mijn lijf is er blij mee. Ik ook en ik hoop zodra de batterijen leeg zijn, dat ook ik kan slapen. Ik verlang zo naar liggen op een bed. Zelfs kreunen gaat nu vanzelf. Mijn lijf trilt bijna constant. Wat heerlijk dit wat lekker. Ik hoor hem nu al een tijdje niet en ik kom weer klaar. Ik ben moe en weet niet of ik lang wakker blijf. De orgasmen volgen elkaar sneller op en duren ook langer aan. Mijn ogen sluiten ik slaap. Zzzzzsszzzzz.
Datum & Tijd: 25-05-2017 @ 10:23 - Door: Stephan16
0

Rustig was ik naar mijn slaapkamer gegaan waar ik besloot even te gaan slapen. Natuurlijk had ik geen medelijden met Thessa die nu meer orgasmen ging beleven dan dat ze mogelijk bewust ging beleven. Om zeven uur werd ik wakker waarna ik eerst een lang ochtend ritueel in de badkamer deed en dan naar de woonkamer met open keuken ging.
Op de plank lag Thessa te slapen terwijl ze nog steeds verwend werd door de magic stick en de vibrator in haar kut. Haar kontje stond weid open en zag er uitnodigend uit. De twee machines zette ik uit en keek even hoe ze reageerde. Natuurlijk bleef de geile slet gewoon door slapen. Mijn eikel zette ik tegen haar anus zonder haar maar wakker te maken.
Langzaam duwde ik mijn stijve bij haar naar binnen waardoor ze in haar slaap kreunde van pijn of genot was mijn om het even. Zacht ging ik op en neer in haar kontje terwijl ik mijn bedacht hoe ik Thessa vandaag verder ging misbruiken. Tot na het boodschappen doen was ze veroordeeld tot deze houding en de dadelijk weer werkende machines, maar daarna wilde ik haar zien lijden en zich volledig onderwerpen aan mijn wil.
Datum & Tijd: 26-05-2017 @ 08:46 - Door: thessa
0

Wanneer ik wakker wordt voel ik de machine mij nog steeds neuken. Mijn beide gaatjes zijn gewend geraakt aan deze foltering. Ik hoor de buitendeur dicht slaan. Ik probeer te kijken naar de deur. Daar is hij en als een opgewonden hond die blij is zijn baasje te zien reageer ik. Het kwijl loopt uit mijn mond, ik merk zelfs dat ik geplast heb, waarschijnlijk in mijn slaap. Met blijde ogen kijk ik naar hem met een krat vol boodschappen. Op zijn gemak gaat hij de krat uitpakken. Wat zou ik hem er graag bij willen helpen. Mijn kutje en kontjee zijn nu zeer ongevoelig. Het komt wel weer goed maar herstel heb ik nu wel even nodig. Drie keer loopt hij langs zonder mij een blik waardig te gunnen. Wat een klootzak spookt er door mijn hoofd. Langzaam krijg ik mijn gevoel in mijn benen terug.
Datum & Tijd: 26-05-2017 @ 22:51 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk was ik boos op haar gewoon door slapen als ik je in je reet neukt en dan ook nog eens gaan plassen ook. Nu heeft ze straf verdiend of beter gezegd van mijn ging ze geen medelijden krijgen. Natuurlijk was haar bikini al binnen en had ik de nodige dingen voor bereid. Nu borg ik de laatste boodschappen op waarbij ik merkte dat ze was wakker geworden de stoute slavin.
Nu zette ik de machines uit waarna ik deze los maakte en ruw uit haar trok. Op mijn knieŽn gin ik naast haar zitten en greep haar linker tepel beet. Een speciale beugel waar mee ik haar tepel kon uit trekken zette ik op haar linkerborst. De tepelklem zette ik vast op haar linkertepel waarna ik rustig de vleugelmoer begon te draaien. De schroefdraad ging langzaam omhoog wat leidde tot het uit trekken van haar tepel.
Duidelijk kreunde ze van de pijn als haar tepel steeds veder uit trok. Nu pakte ik de tweede beugel en zette deze op haar rechterborst waar een harde tepel op te zien was. De tepelklem zette ik nu vast op haar rechtertepel weer kreunde ze van de pijn. Rustig draaide ik aan de vleugelmoer met als resultaat dat ook haar rechtertepel uitgetrokken werd. Gemeen moest ik nu lachen.
Hulpeloos lag ze daar met haar mond nog steeds over de dildo met een riem vast gemaakt aan de plank. Met gespreide benen lag ze nog steeds vast aan de plank. Keek haar nu streng aan en zei zo streng mogelijk "Een ongehoorzame slavin die zelfs het lef heeft te slapen tijdens het neuken moet maar eens flink gestraft worden. Zeker een slavin die ook nog eens plast als ze geneukt wordt."
Het Spaans rietje had ik in mijn handen en sloeg haar nu vijf keer hard en snel op haar voetzolen. Nu kreunde ze ook van de pijn op haar voetzolen waren flink wat rode striemen te zien. Nu sloeg ik met het Spaanse rietje hard op haar kuiten waar ook rode striemen verschenen. Bij iedere klap kreunde ze van de pijn en genot. Nu greep ik haar schaamlippen beet en trok er aan.
Nu zei ik streng tegen haar "Dadelijk ga je leren wat gehoorzamen is. Aangezien je niet wil luisteren moet ik je wel brandmerken daarbij zal ik je ook moeten piercen met grote ringen in je tepels en een zestal kleintjes in je schaamlippen." Het zal haar nu toch wel duidelijk zijn dat ik haar streng ga behandelen als mijn slavin. Met mijn vingers greep ik nu haar clitoris en kneep hard in deze.
Datum & Tijd: 27-05-2017 @ 09:07 - Door: thessa
0

Als ik maar heel even kon praten, dan leg ik uit dat ik alles doe wat hij wil. Ik moet nog meer plassen. Bij iedere tik op mijn voet of kuit verlies ik een druppel. Nee geen piercings dan kan ik geen bikini meer aan. Bij het vastpakken van mijn schaamlippen kreun ik nog harder. Ik probeer geluid te maken dat ik zal luisteren doen wat hij wil. Geen reactie. Ik zie hem niet hoor hem wel wat is hij aan het doen? Uit het niets pakt hij mijn clitje beet trekt eraan. Ik kan niet mee een helse pijn nog erger dan mijn tepels gaat er door mijn lijf. Dit houd ik niet lang vol deze pijn. Ik ben bang dat ik weer out ga. Met een harde klap op mijn bil kom ik weer terug. Pijn in mijn tepels clitje kuiten voeten. Ik heb veel pijn.
Datum & Tijd: 27-05-2017 @ 21:08 - Door: Stephan16
0

Ze probeerde aandacht te trekken door geluid te maken, maar ik was nog steeds boos dat ze niet wakker was geworden terwijl ik haar neukte in haar reet. Rustig stond ik op en sloeg haar weer met het Spaans rietje op haar kuiten en zei streng "Zo slavin dan ga je zo een foto zien van de bikini die je de rest van het weekend dracht, maar ook maandag als mijn moeder thuis komt."
Even liep ik bij haar weg en pakte de foto van de bikini en legde deze in haar gezichtsveld. Met een kwade stem zei ik "Zo slavin dadelijk je lichaam voorzien van een paar mooie piercings op de daar voor bestemde plaatsen. Daarna je mooie brandmerk plaatsen op je geile bovenbeen. Dan mag je onder de douche waarna je deze mooie bikini mag gaan dragen."
Weer maakte ze geluid maar natuurlijk wist ik niet wat ze bedoelde. Dat ze geen piercings en brandmerk wilde dat kon ik mijn bedenken, maar daar was het te laat voor. Het werd tijd dat Thessa leerde wie haar meester was of beter gezegd eigenaar. Natuurlijk kon het ook te maken hebben met de bikini die zeer weinig meer verhulde als ze die aan had.
Haar tepels werden door het bovenstukje net afgedekt, maar de veter tussen haar benen bedekte eigenlijk niets en dat zag ze nu ook op de foto. Het Spaans rietje had ik weg gelegd en pakte haar clitoris beet en zei streng "Vanaf nu ga je leren om mijn slavin te zijn jouw slaapplaats heb ik ook al neer gezet." Tevens zette ik een schaal met piercings op de foto neer zodat ze ze zag.
Datum & Tijd: 28-05-2017 @ 09:33 - Door: thessa
0

Ik wil zeggen dat ik alles wil doen voor hem iedereen die hij wilde dat ik neukte zou ik doen. Alles maar geen piercings. In de schaal ligt een hangslot met zes ringen er aan. Ik kan wel raden waar die voor is. Hoe moet ik nu duidelijk maken dat ik graag de bikini aan wil. Ik zou er zelfs mee gaan fietsen om boodschappen te doen in de supermarkt. Alles om hem te plezieren. Ik wil het hem vertellen. Hij is de meester hij is het allemaal wat hij maar wil zijn. Je hebt mijn clitje beet en ik hijg van genot. Slaapplaats eerlijk waar dan? Ik hoop op een bed samen met hem. Slapen ik denk het niet.
Datum & Tijd: 29-05-2017 @ 21:54 - Door: Stephan16
0

Natuurlijk keek ze met angst in haar ogen naar de piercings met slot voor haar schaamlippen. Alleen werd de angst nog groter als ik twee grote dikkere ringen in het bakje gooide. Het leek wel of ze gelijk begreep waar die zouden moeten komen. Nu keek ze vol angst naar de piercings en begon ze langzaam te begrijpen dat ze beter haar best moest gaan doen om mijn tevreden te stellen.
Nu wist ze dat ze moest gaan gehoorzamen en mijn opdrachten goed uitvoeren anders zou ze een paar mooie piercings krijgen op verschillende plaatsen. De spullen voor het zette van een brandmerk hield ik nog even achter zodat ik haar nog verder in haar paniek kon jagen. Kalm en streng zei ik "Een ongehoorzame plassende slavin hoeft geen angstige blik op te zetten."
Weer zag ik dat ze niet wist wat ze moest doen zeker nu ze niks kon zeggen of doen. Haar clitoris pakte ik weer beet met mijn duim en wijsvinger en kneep er weer flink hard in. Nu stond ik op en liep even weg om dan met een aangepaste doktersspuit terug te komen. Deze hield ik voor haar ogen waar naar ik deze op haar clitoris zette langzaam trok ik de stang uit de spuit om hoog.
Haar clitoris werd door de vacuŁmwerking langzaam in de spuit getrokken waardoor hij uitgetrokken werd. Nu kreunde ze weer van de pijn de meegebrachte metalen bureauklem zette ik zonder op haar gekreun te letten op haar schaamlippen. Haar schaamlippen zaten nu in de bek van de bureauklem die strak dicht klemde. Gelijk werden haar schaamlippen nog roder.
Zonder haar de volledige gewenning aan de pijn te laten beleven hing ik er twee gewichten aan de ringen van de bureauklem. Nu zag ik dat ze tranen in haar ogen kreeg en ik zei streng "Het wordt tijd dat je leert wie hier de meester is en wie de onderdanige slavin." Hard sloeg ik haar op de nog steeds rode billen. Nu ging ik voor haar zitten terwijl ik haar zacht over haar wangen aai.
Natuurlijk had ik gemerkt dat ze moest plassen, maar ik wilde haar nog even laten lijden. Streng zei ik "Als je durft te plassen dan krijg je verschillende brandmerken van mijn op zichtbare plaatsen. Mijn moeder zal tevreden zijn als ze merkt dat ik haar vriendinnetje stevig en streng heb aangepakt." In haar ogen was de angst te lezen voor wat ze nu moest meemaken en niet wist hoe ik haar verder liet lijden.
Datum & Tijd: 30-05-2017 @ 15:03 - Door: thessa
0

Oohh laat me plassen klootzak gaat er door mijn hoofd. Met moeite kan ik het maar ophouden lopen nu is al lastig maar met mijn hand tussen mijn benen en hardlopen geen hindernissen moet het lukken. De ringen voor mijn tepels worden nooit bedekt door het kleine bikinitopje. Waarom heeft hij nu een brasil bikini gekocht? Die bedekken bijna niets die drie driehoekjes stof. Rustig streelt hij mijn wangen waardoor ik weer een beetje ontspan. Nee ik wil niet ontspannen dan moet ik nog meer plassen, grotere kans dat ik leeg loop dan. Met heel veel moeite houd ik het vol. Ik heb niet eens door dat hij mij al een tijdje los gemaakt heb. Ik ben zo gewend geraakt aan het vast zitten aan de plank dat ik niet eens beweeg zelfs niet als hij onder mijn oksel kietelt. Mijn hand komt los van de plank en ik zet het weer terug of ik nog steeds vast zit. Waarom lacht hij zo gemeen naar mij. Weer kietelt hij mij maar nu onder mijn borsten. Mijn rug gaat wild op en neer en mijn borsten schudden pijnlijk heen en weer met de klemmen er nog aan vast. Aan mijn kutje de klem doet ook zeer met de gewichten eraan die ook flink bewegen. Ik schrik ervan als ik merk dat mijn voeten los zijn. Nee dat verbeeld ik mij omdat ik graag los wil zijn. Zou hij willen dat ik hier plas en niet op de wc. Nee dat gun ik hem echt niet om mij dan nog meer te vernederen.
Datum & Tijd: 02-06-2017 @ 23:31 - Door: Stephan16
0

Aan haar halsband maakte ik een riem vast en zei streng "Zo slavin mee komen dan mag je plassen. Natuurlijk zal ik toekijken hoe je plas slavin. Daarna zal ik je wassen maar de beugels blijven op je borsten en de klem op je kut." Snel stond ze op en volgde mijn naar de badkamer waar ze op het toilet wilde gaan zitten. Alleen werd ze door mijn tegen gehouden door dat ik aan de riem trok.
Streng wees ik naar de douche en zei streng "Nee slavin je plas maar mooi in de douche dan kan ik goed toekijken. Denk maar eens goed na over je straffen die je zal krijgen. Mijn moeder zal maandag blij zijn als ze zie hoe ik jouw heb in mijn macht." Met de angst in haar ogen ging ze naar de douche waar ze gelijk hurkte. Snel spoot haar plas uit haar met flinke druk.
Buiten de douche waar de kranen zaten draaide ik als ze klaar was gelijk de koude kraan open. Voor ze kon gaan staan zei ik streng "Zitten blijven slavin." Nu kreeg ze het koude water over haar heen waarbij ik rustig toe keek. Zichtbaar rilde ze van de kou en opwinding die haar lichaam beleefde. Zou ze door hebben wat ik nu met haar ging doen nu haar handen weer vast zaten aan de halsband.
Datum & Tijd: 03-06-2017 @ 08:16 - Door: thessa
0

Wat een opluchting, ik heb mij helemaal leeg geplast. Dat hij toekeek deed mij niets, het koude water wat nu over mijn lijf stroomt is stiekem wel fijn. Het water stopt. Ik zie niet veel met mijn haar voor mijn gezicht. Het koude water wind mij een beetje op. Ik zie dat hij nog een sproeikop heeft. Er komt nog geen water uit ga maar even recht staan. Ik ga staan hij haalt mijn natte haren uit mijn gezicht. Zet een voet op de kruk. Ik doe het, de sproeikop maakt hij aan mijn bovenbeen vast met plakband. Hij haalt de bureauklem van mijn schaamlippen af, ik kreun van opluchting. Ga maar weer gehurkt zitten. De kruk wordt weg gehaald. Ik zak door mijn knieŽn heen en zit weer gehurkt op de grond. Weer het ijskoude water op mijn lijf. Ik ril maar gun hem niet het idee dat ik het koud heb. Dan een koude straal die langzaam warmer wordt op mijn kutje. We gaan je daar ook schoonspoelen. Ik wil mijn benen sluiten maar hij zegt streng. Open houden ik wil je kut kunnen bekijken.
Datum & Tijd: 03-06-2017 @ 23:27 - Door: Stephan16
0

De straal uit de douchekop spoot haar kutje goed schoon zonder dat ze wist wat met haar ging gebeuren. Haar tepels werden nog steeds uitgetrokken door de beugels die op haar borsten stonden. Haar handen had ze nog steeds in haar nek vast aan de halsband. De kraan draaide ik dicht wat tot gevolg had dat de straal op kutje die niet alleen nat was van het water dat er tegen aan was gespoten.
Zonder iets te zeggen dwong ik haar te gaan staan waarna ik fŲhn van mijn moeder pakte. De stekker stak ik in het stopcontact en ik zei streng "Denk er maar niet aan om je te bewegen zonder mijn toestemming." De haarfŲhn zette ik in de hoogste stand en begon haar met warme lucht droog te blazen. Overal kreeg ze rode vlekken van de warmte op haar huid.
Het duurde even voor haar hele huid droog was waarbij haar schaamstreek extra aandacht kreeg net zo als haar tepels. Met nog steeds natte haren stond ze daar met een rood gloeiende huid. De haarfŲhn borg ik weer op waarna ik streng zei "Zo slavin nu wordt het tijd om jouw duidelijk te laten worden dat ik mijn aan mijn woord hou. Nu zal je wel weten wat er gaat gebeuren."
Zonder haar een kans te geven om te reageren trok ik haar naar de gang door de deur naar mijn kamer. Voor ze het besefte duwde ik haar achterover op mijn werktafel. Snel bond ik haar benen gespreid vast aan haar enkels aan de tafelpoten. Haar armen bond ik vast onder haar oksels en de tafelpoten. Op een manier dat ze zich niet kon bewegen of verzetten.
Op haar rug lag ze daar met angst in haar ogen. Snel haalde ik in de keuken de bikini en het bakje met de piercings. Deze zette ik naast haar op de tafel, maar ik zei streng "Hoe was de tekst van het brandmerk ook al weer 'Ik ben de slavin van meester Stephan' of was hij anders. Mijn moeder zal blij zijn met je als schoondochter slavin." Ze kreunde en gromde door de gag in haar mond heen.
Datum & Tijd: 04-06-2017 @ 07:47 - Door: thessa
0

De angst slaat toe, zou hij mij echt piercen? Zou hij mij echt brandmerken? Mijn lijf brand van de fŲhn. Mijn natte haren gaan klitten als het niet snel geborsteld wordt. Ik wil alles voor hem doen. Ik probeer uit alle macht hem duidelijk te maken dat hij mij bezit. De deurbel gaat. Rustig trekt hij de deur van de slaapkamer dicht. Even probeer ik los te komen. Tevergeefs ik lig zoals ik verwachte weer goed vast. Waarom heeft ze mijn advies opgevolgd om hem op de scouting te doen. Nee erger waarom heb ik mij er mee bemoeit. Zou zijn moeder ook zijn slavin zijn?Ik begin steeds meer het idee te krijgen van wel. Ik hoor stemmen door het raam naar binnen komen. De meeste woorden halen mijn oren niet. Vanavond zeven uur hier, dan gaan wij plezier maken. Hoor ik het goed heeft hij nu vrienden uitgenodigd om met mij plezier te maken. Ik hoor de deur dicht gaan. Ik wacht op het kraken van de tree. In volle verwachting wacht ik af, ik merk dat ik alweer nat begin te worden. Ik verlang gewoon naar hem om mij te verwennen of te pijnigen. Het maakt mij niet meer uit welke aandacht ik krijg als ik maar aandacht krijg.
Datum & Tijd: 06-06-2017 @ 16:09 - Door: Stephan16
0

In de keuken maakte ik de brandmerkbeugel klaar waar ik de tekst 'Ik ben de slavin van' in de bovenste klem zette. In de klem er onder zette ik de tekst 'meester Stephan'. Natuurlijk had ik binnen pret omdat ik wist wat er vanavond ging gebeuren. Van Lisa het 25 jaar oude zusje van Thessa had ik een brief gekregen die mijn moeder had geschreven. Niet wetende dat ik Thessa al in mijn macht zou hebben.
Natuurlijk wist Lisa dat niet en als ik het kon wilde ik dat tot maandag ook zo houden. In de brief stond dat ik mocht oefenen op Lisa en met haar mocht doen wat ik wilde zonder te moeten overleggen met mijn moeder. In de ogen van Lisa was de angst te lezen toen ze begreep dat ze mijn moest dienen vanavond en de nacht tot morgenochtend. De pijn in haar billen voelde ze nu al.
Op de linkerbovenbeen droeg Lisa een brandmerk met de tekst 'Ik ben de slavin van meesteres Sonja'. Nu wilde ik er voor zorgen dat Thessa het brandmerk kon lezen als ik Lisa flink zou aanpakken deze avond, maar eerst moest Thessa ondergaan wat ik wilde een brandmerk en piercings. Rustig ging ik naar mijn kamer met het brandmerkbeugel in mijn hand. Angstig keek Thessa naar wat ik in mijn hand had.
Nu pakte ik de spullen om piercings te plaatsen uit de kast waarbij ik de angst in de ogen van Thessa zag. Bij haar begon de angst te komen dat ik geen loze dreigementen had gemaakt met het brandmerk en de piercings. Voorgoed zou ze mijn slavin worden met het brandmerk.
Rustig haalde ik het bakje met de piercings en het slot. Nu zei ik streng als ik tussen haar benen stond "Ja dom om niet te luisteren en te doen wat ik wil. Er is geen weg terug voor jouw, maar dat is voor mijn geen probleem want vanavond ga ik veel plezier beleven." Wild schudde ze nee met haar hoofd in de hoop dat ik haar niet zou brandmerken of van piercings zou voor zien.
Datum & Tijd: 07-06-2017 @ 12:02 - Door: thessa
0

Wild probeer ik aan de touwen te trekken maar hij reageert op rustige toon. Hoe meer je spartelt hoe meer pijn je hebt. Ik sta voorover gebukt over het kookeiland heen. Mijn billen staan strak in deze positie, mijn kutje vrij toegankelijk. Met mijn benen bij elkaar kan hij mij geen piercing daar geven. Angstig kijk ik naar het brandmerk ding wat in het vuur ligt. Nee dat nooit. Met mijn voet probeer ik bij het handvat te komen om hem uit het vuur te halen. Ik kan met gemak het aanrecht raken, nu kruipt mijn voet over het aanrecht dichterbij het handvat. Heel goed hoor ik Stephan zeggen. Hij pakt mijn knie en spalkt hem in met plakband en een pollepel. Ik kan mijn knie niet meer buigen, zo snel als hij is heeft hij mijn enkel aan een handgreep van een lade vast gemaakt. Shit bedenk ik mij nu mijn kutje is zo toegankelijk voor de piercings. Dankjewel, lief van je om dat te doen en geeft mij een lik over mijn kutje heen. Mijn voet die nog op de grond staat wordt aan de poot van de kruk vast gemaakt. Daarna mijn knie en bovenbeen. Ik kan geen kant op. Even streelt hij mijn schaamlippen. Zo nu zijn ze nog mooi kaal straks hebben ze ieder vier ringen.
Datum & Tijd: 10-06-2017 @ 09:10 - Door: Stephan16
0

Nu kon Thessa geen kant meer op waardoor ik nu echt alles met haar kon doen. Overal kon ik nu makkelijk bij en daar ging ik ook gebruik van maken, maar eerst wilde ik haar nog meer angst bezorgen. Kalm zei ik "Weetje nog jullie irritante vriendin Karin in eens kaal is geworden. Deze spontaan haar uitval was het werk van mijn. Ze was niet kaal geschoren, maar ik heb ontharingscrŤme op haar hoofd gesmeerd."
Nu verscheen er helemaal angst op haar gezicht na deze woorden. In haar ogen zag ik dat ze nu realiseerde wat er met Karin was gebeurd. Nu zag je denken wat heb je met haar verder uitgevoerd. Natuurlijk liep Karin nog steeds kaal rond door de kwaliteit crŤme die ik gebruikt had, maar is ook in scheiding met haar man. Voor haar was er geen keus, maar op te biechten wat er was gebeurd.
Voor mijn is er wel een voordeel uitgekomen dat Karin als ze komt super lief is. Daarbij laat ze zich nu neuken door mijn zonder dat ik haar moet dwingen. De nieuwe vriendin van haar man laat zich ook door mijn neuken om te voorkomen dat ik ook haar kaal laat worden. Op vraag van hem heeft ze wel een brandmerk gekregen waar in staat dat ze van hem is.
Op de linkerbil van Karin zit trouwens ook een brandmerk met de tekst 'Als je dit kan lezen. Mag je mijn ongestraft neuken zolang je wil.' Nu loopt Karin steeds in kleding die voorkomt dat je de tekst van het brandmerk kan lezen. Nu keek ik weer streng naar Thessa wetende dat haar zusje Lisa vanavond door mijn gebruikt ging worden waar ze bij was mijn slavin Thessa.
Zacht wreef ik nu over de door de beugels uitgetrokken tepels en zei "Bij komt het idee op dat je het wel geil vind om voor mijn piercings te hebben en een brandmerk waardoor je laat weten mijn eigendom te zijn. Natuurlijk kan ik overal op alle zichtbare plekken een tatoeage zetten met 'eigendom meester Stephan'. Als je dat liever hebt en dat graag uitleg."
In de ogen van Thessa was nu echt angst te lezen nu ze begreep hoe gemeen ik kon gaan doen. Streng zei ik "Mijn moeder is trouwens ook een meesteres, maar heeft gewacht met het uiten van haar gevoelens tot ik zestien was en merkte dat ik ook zo was. Intussen zijn verschillende vriendinnen van jullie onze slavinnen." Nu keek ze nog steeds angstig naar mijn.
Rustig pakte ik nu een flesje ontsmettingsmiddel dat ik voor haar hield en zei "Dus de piercings en het brandmerk of over al tatoeages." Bij het laatste schudde ze zacht nee. Kalm begon ik met het ontsmettingsmiddel haar tepels te ontsmetten. De twee grote ringen die voor haar tepels waren ontsmette ik ook. Kalm legde ik de verdere spullen klaar.
Nu maakte ik een foto van haar hoe ze vast zat gebonden. Streng zei ik "Nu ben ik benieuwd wat mijn moeder gaat zeggen en doen als ze deze foto ziet." De piercing tang legde ik klaar waar een dikkere naald in zat dan standaard deze had ik ook ontsmet. Kalm deed ik nu latexhandschoenen aan waarbij ik haar steeds bleef aankijken. Ze bleef wel angstig volgen wat ik deed.
Datum & Tijd: 13-06-2017 @ 12:05 - Door: thessa
0

Van schrik laat ik mijn tranen de vrije loop. Ik wil dit echt niet en zie hoe hij een tang pakt waar je normaal vlees mee omdraait in de pan. Met de tang loopt hij achter mij en pakt een schaamlip beet. Eens zien hoever ik kan. Hij trekt eraan en ik voel mijn lipje pijn doen. Ik gil het uit maar de gag houdt veel tegen qua geluid. Tranen vloeien over mijn wangen heen. Een steek nee echt zou hij echt. Ik merk dat de pijn teveel is voor mij en ik verlies het bewustzijn.

Langzaam open ik mijn ogen en sta nog steeds het zelfde een been op het aanrecht de andere aan een kruk gebonden. Een foto op de tablet die ik vanaf hier goed zie laat mijn kutje zien. Ik herken mijn moedervlek er vlak boven. Ik tel in iedere schaamlip vier ringen en erdoorheen een slot die nu dicht geklikt is. Zijn mijn lipjes ongevoelig of heeft hij toch alleen maar gedreigd. Ik denk het laatste en denk dat de foto is gefotoshopt.
Datum & Tijd: 14-06-2017 @ 08:52 - Door: Stephan16
0

Voor ik de piercings zette pakte ik de tang en kneep stevig in haar schaamlip die tussen de tang zat. Gelijk duwde ik een spuit met verdovingsmiddel in haar bil en spoot deze leeg. Gelijk was ze van de wereld en was ze verdoofd tegen de pijn. Rustig zette ik nu eerst de vier piercings in haar rechterschaamlip. De vier piercings volgde in haar linkerschaamlip waarna ik de wonden ontsmette en het slot er door stak.
Het slot kneep ik dicht zodat haar natte geile kut op slot zat. Hierna maakte ik er een foto van met de tablet. Nu pakte ik de brandmerkbeugel waarmee ik op haar rechterbovenbeen de tekst brandde. Nu maakte ik na het insmeren met een verkoelende crŤme een foto van het brandmerk. Op de foto was duidelijk leesbaar ik ben de slavin van meester Stephan.
Dat was de tweede foto op de laptop waar ze van ging schrikken. Nu was het tijd voor haar tepels. Rustig en beheerst piercete ik haar tepels zodat ze bij borstvoeding geen last had van de ringen. De beugels verwijderde ik van haar borsten en maakte ook hier een foto van. In haar gezichtsveld zette ik de tablet neer met de foto van gepiercete kut op het scherm.
Voor ik haar anders kon vastbinden kwam ze al bij uit haar verdoving. Haar blik was gelijk gericht op het scherm van de tablet. Nu ze weer bij kennis was zei ik "Nu weet iedereen dat je van mijn bent en drukte op de tablet op de diashow button. Nu verscheen de foto van haar brandmerk op het scherm. Nu ze besefte wat er met haar gebeurt was verschenen er weer tranen in haar ogen.
Kalm zei ik "Zie je wel dat je blij bent met het feit dat je nu van mijn bent. De tranen van geluk stromen over je wangen." Rustig deed ik een touw om haar middel waaraan ik nu rustig haar enkels vast bond. Gelukkig werkte de spierverslappers nog en kon ze zich niet verzetten tegen wat ik met haar deed. Nu lag ze daar op het werkblad van het kookeiland.
Haar benen uit elkaar waarbij haar voeten haar nog steeds rode billen raakte. Natuurlijk waren de striemen ook nog goed zichtbaar op haar voeten. Nu bond ik haar polsen vast aan haar enkels zonder dat ze zich kon verzetten. Door de werking van de spierverslappers had ze nog geen pijn van het brandmerk en de piercings. Nu maakte ik een touw vast aan haar haar dat ik dan strak trok naar de knoop tussen haar enkels en polsen.
Nu tilde ik haar op en legde haar in de klaar gezette kist waar ze door een flink gat in de wand kon zien wat er gebeurde buiten voor de kist. Door de spierverslappers kon ze voorlopig weinig doen. Als hij was uitgewerkt ging ze het zelf merken intussen ruimde ik rustig op. Verder zette ik alles klaar om Lisa het zusje van Thessa te ontvangen om haar te gebruiken terwijl Thessa toe keek zonder iets te kunnen doen.
Datum & Tijd: 15-06-2017 @ 10:19 - Door: thessa
0

Rustig in de box voel ik iets mijn kontje inglijden. Ik kan daardoor niet echt comfortabel gaan liggen. Mondje open, In mijn mond krijg ik ook een dildo die aan de box vast zit. Ik kan geen kant op. Door de twee gaten voor mijn ogen kan ik naar buiten kijken en zie alles wat er recht voor mij gebeurt. Ik zie hem nergens meer en zit voor mijn gevoel al meer dan een uur zo in de box als ik hem weer voorbij zie lopen in een mooi donker pak. Eigenlijk ziet hij er best mooi en lekker uit in dat pak. De deurbel gaat en ik herken de stem van Lisa, u wilde een schoolmeisje hoorde ik haar op een kinderlijke manier zeggen. Ja klopt hoor ik Stephan zeggen. Loop maar door naar de klas. Ze loopt voorbij de box en ik zie haar tenue. Een mooi geplooid veels te kort rokje waar je net haar billen niet onder vandaan ziet. Een navel topje heeft ze aan maar haar tieten ogen groter dan ze zijn. Waarschijnlijk een push-up bh aangedaan. Ben ik de eerste? Ja en de enige want wij moeten praten over je schoolwerk. Of moeten we je ouders maar direct binnen laten komen? Nee meneer nee hoor ik haar jammeren. Ik hoor Stephan terug komen de keuken in. Hij zet een tablet neer die is verdeeld in vier vakjes in ieder vakje zie ik Lisa zitten maar in de linker niet daar zie ik de box. Zodra Stephan naar de kamer loopt zie ik Lisa zitten. Netjes met benen naast elkaar en haar handen op haar knieŽn. Hij slaat een boek open en zegt biologie, wat zie je hier? Ik zie een lul meneer. Wat noem jij mij een LUL? Handen open! Een luide pats klinkt er en dan een auw van Lisa. Ik kijk met vertraging en zie nu pas dat ze op haar handen geslagen is. Ik kan niets ik wil haar helpen. In haar ogen staan tranen.
Datum & Tijd: 15-06-2017 @ 23:11 - Door: Stephan16
0

Voor Thessa zal het een lange avond worden nu ze zo vast lag in de kist. Op het tablet zag ze wat ik deed met haar zusje en ze hoorde ook alle geluiden. Op haar knieŽn zat Lisa op de grond met haar handen open op haar knieŽn. De eerste harde klap had ze al ontvangen op haar handpalm. Streng keek ik haar nu aan en zei "Wat zie je hier?" Zag dat ze slikte waarbij ze mijn met een angstige blik aan keek.
Rustig zei ze "Een foto van een menselijke penis meester." Keek haar nu aan en zei "Dat is goed meisje en wat zie je nu?" Intussen sloeg ik de pagina om en kwam er een foto van een paar gepiercete borsten. Natuurlijk schrok ze want ze herkende gelijk haar eigen borsten die hier pagina groot waren afgebeeld. Geschrokken zei ze "Dat zijn borsten meneer." Gelijk schrok ze omdat ze wist dat ze een fout maakte.
Streng zei ik "Doe je topje uit en snel." Geschrokken en wetende dat ik haar anders veel pijn zou doen trok ze haar topje snel uit. Nu greep ik het kettinkje beet dat haar grote dubbel D borsten omhoog hielden via haar nek beet en trok er aan dat zijn borsten meisje. Streng zei ik "Dat zijn borsten klein stout meisje dat je er bent." Angstig zei ze met een pijnlijke stem "Sorry meester, maar het is ook zo moeilijk."
De ketting tussen haar borsten maakte ik los en haalde deze uit haar nek. Liep nu naar de kast en pakte daar het doosje met gewichten. Bij haar terug zei ik kalm "Een klein stout meisje eens een flinke geheugen steun geven. Als je je best doet krijg je misschien wel een beloning." Nu keek ze mijn met een kleine glimlach aan en zei zacht "Mag ik dan aan een zuurstok likken meester."
Streng zei ik zacht "Van mijn mag je er misschien meer mee dan alleen likken. Als je echt je best doe verwen ik je misschien wel flink. Doe je niet je best dan zal ik je flink moeten straffen voor je ongehoorzaamheid." Angstig keek ze nu naar mijn niet wetende dat haar zus Thessa mee keek en niks kon doen. "Zacht zei ze zo lief mogelijk "Meester wil u mijn niet straffen ik zal super gehoorzaam zijn en goed opletten."
Kalm sloeg ik weer een bladzijde om en zei kalm "Wat zie je hier?" Ze slikte en zei zacht en kalm "Een foto waarop een vrouw door een man geneukt wordt in haar kontje terwijl ze is vastgebonden aan een snijblok." Nu keek ze met een twinkeling in haar ogen naar mijn. Streng zei ik "Dat is goed klein stout meisje." Mijn moeder wilde Lisa zwanger hebben, maar ze had nog naweeŽn van een onderhuidse pil.
Angstig keek ze naar de volgende foto en ik zei "Wat zie je hier?" Zacht zei ze "Een foto waarop te zien is hoe ik door meesteres Sonja rode billen geslagen krijg." Streng keek ik haar aan en pakte twee gewichten uit het bakje en zei streng "Klein stout meisje meesteres Sonja corrigeert jouw hier omdat je niet geluisterd hebt. Wat heb je een slecht geheugen zal je geheugen vanavond toch eens wakker maken."
Datum & Tijd: 17-06-2017 @ 07:22 - Door: thessa
0

Het wordt mij nu duidelijk dat Sonja haar al langer in haar macht heeft. Lisa doet precies wat Stephan wil. Ik zie de kettingen aan haar grote dikke harde tepels zitten. Ze hijgt zelfs als er een gewichtje aan komt te hangen. Met verbazing kijk ik ernaar. Mijn positie begint vervelend te worden en ik beweeg een beetje. Direct voel ik een genots gevoel door mijn kontje trekken. Als ik zachtjes heen en weer ga geeft het mij een klein beetje genot.

Met een plof kost er eentje zwarte neukmonster neer op de tafel. Het ding heeft zeker een doorsnede van tien centimeter. Ik zie dan hetzelfde ding door een zuignap blijft staan op de tafel. Lik het goed nat. Zodra ik terug kom is die goed nat dan mag je kieren, als die nog niet nat genoeg is dan kies ik welk gaatje die volledig ingaat. Met tranen in mijn ogen kijk ik naar hoe Lisa eraan begint te likken. Ik herken het ding, die heeft nog in mijn kont gezeten. Lisa likt wild het gevaarte nat.
Datum & Tijd: 18-06-2017 @ 10:22 - Door: Stephan16
0

De dildo met zuignap zette ik natuurlijk ongewassen op de tafel. Waarbij ik natuurlijk gelijk wist dat Lisa wist waar hij vanavond in zou verdwijnen. Het was niet de eerste keer dat ik dit speeltje met haar speelde en ze wist donders goed dat als hij in haar kutje ging ze flink met een zweep kreeg. Als ze hem in haar kontje nam ze tegelijk werd geneukt iets wat ze liever had dan met de zweep krijgen.
In tussen liep ik naar de kist waar Thessa in lag en opende deze. De dildo in haar kont sloot ik nu aan op de regelaar van mijn elctrospeelset de knop draaide ik iets. Gelijk kreeg ze kleine schokje in haar kont wat aan haar merkbaar was. Zacht zei ik "Ja liefje jouw helemaal met rust laten kan ik niet, maar morgen ga ik verder met jouw verwennen kijk maar goed wat ik met je lieve geile zusje doe."
Flink snoof Thessa door haar neus nu ze niks kon zeggen of doen in de positie dat ze lag .Rustig sloot ik de kist waar Thesa in lag zonder haar verder aan te raken. Kalm liep ik naar de kamer terug waar ik streng zei "Klein stout meisje heb je gedaan wat ik zei." Angstig en geschrokken keek ze mijn aan en zei "Nee meester ik heb hem nog niet helemaal nat." Boos keek ik haar aan.
Gelijk keek ze naar de grond terwijl ik zei "Klein stout meisje wat zou meesteres Sonja zeggen als ik haar vertel dat je ongehoorzaam ben." Geschrokken kromp ze in elkaar want dit had ze niet verwacht. Streng zei ik "Moet ik meesteres Sonja vertellen dat haar klein stout meisje graag verkocht wil worden op de veiling omdat ze ongehoorzaam is." Geschrokken keek Lisa mijn aan.
Zacht zei ze "Nee meester Stephan ik zal alles doen wat u wil, maar vertel meesteres Sonja niet dat ik ongehoorzaam ben geweest. Ik wil niet verkocht worden liever ben ik dan uw slavin die bij u in een kooi leef." Dat Lisa niet bij mijn moeder en mijn weg wilde was grotendeels omdat ze stiekem verliefd op mijn was waar wij natuurlijk volop gebruik van maakte.
Streng zei ik "Ga dan maar met je kontje op die kleine dildo zitten klein stout meisje." Zonder een spoor van verzet ging ze op de dildo zitten met mijn woorden sloeg ik twee vliegen in ťťn klap. Lisa zet op de dildo met een geopende kut zonder dat ze voor mijn weg kon komen en Thessa zou schrikken omdat ik zei dat het een kleine dildo was en nu wist dat ze nog groter kon gaan verwachten.
Langzaam liet Lisa zich zaken op de dildo zonder dat ze liet merken dat hij groot was. Aan haar beide ringen in haar tepels hing ik twee extra gewichten. Zacht kreunde Lisa als ik met mijn vingers over haar clitoris ging. Als ze helemaal de dildo in haar kontje had zitten drukte ik mijn mond op de mond van Lisa. Zonder tegen werking dwong ik haar tot een tongzoen terwijl ik wist dat Thessa toe keek zonder dat die iets kon doen.
Datum & Tijd: 19-06-2017 @ 10:32 - Door: thessa
0

Ik hoor dingen waar ik eerder geen weet van had. Wat verkopen op een veiling? Zou het echt bestaan? verzint hij het terplekke? Ik hoor het gesmak van Lisa op de grote knots. Blijkbaar geniet ze er ook van, zwoel kijkt ze in de camera die Stephan voor haar houd. Mijn arme zusje waarom doet hij dit met haar? Hoe lang is zij al in zijn macht? Ik zit met zoveel vragen, de box gaat open en ik zie weer even zonlicht naar binnen komen. Gefriemel aan mijn billen en ik voel de dildo uit mijn kontje glijden. Een leeg gevoel achterlatend geeft mij een raar gevoel in mijn kontje. Gelukkig word ik weer snel gevuld. De kist gaat weer dicht. Stephan laat mij een dildo zien met een rode ring. Zijn vingers strelen de rode ring, steeds als zijn vinger eroverheen gaat voel ik een klein schokje door mijn kontje trekken. Hij neemt hem mee naar Lisa. Op de tablet links boven zie ik de camera die hij bij zich heeft. Mooi hangt het rokje over Lisa haar billen heen. Met beide handen trekt hij het rokje op haar rug. Haar blote billen komen tevoorschijn. Op iedere bil krijgt ze een klap. Ik zie ook haar gezicht en ze gaat onverstoord door met het likken van de grote knots. Tot mijn schrik zie ik de dildo met de rode rand door haar bil spleet gaan over haar string heen. Spreid je billen. Haar handen komen op haar billen en ze trekt ze uit elkaar. Ik zie haar glimmende witte string ertussen zitten. Ik zie in de plooien van haar string dat ze ook een slotje daar heeft. Stephan trekt de string ervan af, haakt het onder haar bil zodat het slotje nu goed zichtbaar is. Met een sleuteltje opent hij het slotje. Per twee ringen gaan haar lippen van elkaar af. Ik zie duidelijk dat ze nat is daar. De gemenerd hangt het slotje aan de twee ringen vlakbij haar clitje. Trek die billen van elkaar. Weer zie ik de dildo met de rode rand. Het topje zet hij tegen haar kontgaatje aan. Haar gat opent en laat de dildo naar binnen komen. Net voor de rode rand stopt hij. Pak hem maar vast maar niet stoppen met likken. Neuk jezelf maar klaar in je kont. Ze grijpt het beet en duwt hem diep haar kont in. Goed zo zegt Stephan trots. Ik voel nu schokjes door mijn kontje gaan. Zolang de rode ring in haar zit schokt het door mijn lijf heen. Dan pakt hij haar hand vast en zegt lange diepe halen Lisa.
Datum & Tijd: 19-06-2017 @ 22:29 - Door: Stephan16
0

Nu wist ik dat Thessa 'genoot' van de stroomstootjes in haar aars door de neuk bewegingen van Lisa in haar kontje. Zacht en rustig zei ik "Klein stout meisje wat zou je doen als je oudere zus Thessa mijn eigendom zou zijn." Zonder dat ze had nagedacht zei ze "Meester Stephan dan kom ik bij u leven in een kooi als u dat wil. Dan zal ik u slavin zijn en als het moet mijn zus klaar likken."
Deze woorden zullen de schrik bij Thessa aanwakkeren en doen begrijpen dat ze nu echt in mijn macht is gekomen. Zacht vroeg ik aan Lisa "Zou je met mijn op vakantie gaan als je weet dat Thessa dan bij meesteres Sonja is en met haar 'plezier' heeft." Kwaad keek Lisa naar mijn en zei "U weet toch meester dat ik het niet leuk vind als een andere vrouw bij mijn meesteres is."
Datum & Tijd: 21-06-2017 @ 10:34 - Door: thessa
0

Ik hoor haar praten alsof ze voorgeprogrammeerd is. Ik herken Lisa niet. Speelt ze een rol of is ze echt zo? Ik weet dat ze veel acteer klussen doet de laatste tijd. Maar deze rol is echt meid. Ik wil gillen en bewegen maar alles wat ik doe geeft pijn of genot. Wat moet ik doen om hem duidelijk te maken dat hij alles met mij mag doen om mijn zusje met rust te laten. Ik zie hem achter haar staan met een zweep met vele uiteinden. Hij draait hem hard in het rond. Soms raakt hij haar billen en benen zoals ik kan zien op het scherm. Nu haar rug maar waarom gilt ze niet of probeert ze niet weg te komen? Ik zie rode striemen op haar rug en billen komen. Wat wil je nu doen? Ik wil U leeg zuigen meester. Ze wil hem wat? Is ze wel wijs? Kruip weg ga weg loop weg. Ik wil van alles zeggen. Ik zie dat Stephan weer de dildo pakt met de rode ring. Weer duwt hij het ding in haar kontje. Maar steeds net niet voorbij de ring waardoor ik niks voel.
Datum & Tijd: 21-06-2017 @ 21:21 - Door: Stephan16
0

Zacht duwde ik de dildo terug in het kontje van Lisa net tot de rode ring dit doe ik een paar keer. Waarbij ik Lisa zo duwde dat Thessa de blote bovenbeen van Lisa zag. Nu kon Thessa de tekst van het brandmerk lezen op het bovenbeen van Lisa lezen. Op het bovenbeen las ze nu op het scherm 'Ik ben de slavin van meesteres Sonja' deze tekst was duidelijk te lezen.
Streng keek ik haar aan en zei "Dan weet je wat de gevolgen zijn als je mijn gepijpt hebt slavin." Kalm zei ze "Ja meester Stephan dan gaat u mijn neuken in mijn kutje en deze vol spuiten met sperma. Op deze manier komt de wens van meesteres Sonja misschien in vervulling." Zonder mijn aan te kijken liet ze mijn met haar doen wat ik wilde. Alles deed ze om mijn moeder niet boos te maken.
Nu drukte ik de dildo tot over de rode ring in het kontje van Lisa. Zonder medelijden liet ik hem er in zitten en zei kalm "Slavin laat mijn dan maar eens zien of je nu je best kan doen dat ik tevreden ben." Snel kroop ze naar mijn toen en toonde het brandmerk nog beter op het schermpje van de tablet. Zacht begon ze mijn stijve te kussen en te likken zonder dat ze merkbaar wilde.
Datum & Tijd: 22-06-2017 @ 11:37 - Door: thessa
0

Nee het is niet waar het staat er echt of is het met make-up erop gezet? Het is raar maar waar, de stroomschokjes beginnen te wennen. Lisa pijpt Stephan diep en duidelijk gewillig. Ze beweegt ook de dildo diep heen en weer. Of het ding werkt niet meer of ik voel de schokken niet meer. Gefascineerd kijk ik naar hoe Lisa Stephan pijpt. Ze neemt hem diep in haar mond. Ik zie Stephan tevreden kijken naar haar. Zonder haar te dwingen of te helpen gaat zij diep en blijft even daar alsof ze zichzelf verstikt. Ik weet zeker dat ik dat nooit zou doen. Ik zie dat Stephan zijn bril af zet en aan Lisa geeft. Zet maar op, De beelden zijn duidelijk en ik zie dat zijn buik af en toe groot in beeld is. Als hij volledig uit haar mond gaat. Zie je slijmdraden eraan hangen. Stiekem ben ik best trots op mijn zusje.
Datum & Tijd: 24-06-2017 @ 11:43 - Door: Stephan16
0

Diep zat mijn stijve in de mond en keel van Lisa die nu de bril droeg met camera. Kalm ging ik op en neer in de mond van Lisa terwijl ik zie dat ze de dildo een heel eind uit haar kont had getrokken. Iets wat mijn doe beseffen dat ze bijna klaarkomt van alleen mijn maar te pijpen en de dildo in haar kont. Even trok ik mijn stijve penis uit haar mond waarna ik haar hoofd om hoog duwde.
Streng keek ik haar aan en zei wetende dat Thessa mijn woorden ook zou horen "Zou jouw zus mijn ook zo kunnen pijpen als mijn slavin." Zonder na te denken zei Lisa "Meester Stephan mijn zus zou gelijk bijten in u mooie penis. Ze weet gewoon niet wat goed voor haar is en zou stikken in u mooie grote stijve penis. Meester Stephan ik weet heel goed hoe ik lief moet zijn voor u stijve penis."
Zacht wreef ik over de haren van Lisa en zei "Zou je het leuk vinden als je zus mijn eigendom zou zijn lieve Lisa." Gelijk gaf Lisa antwoord "Mijn zus zou alleen maar pijn leiden meester Stephan. Het is voor haar moeilijk te begrijpen dat je zoveel genot kan beleven als iemand anders je verteld wat je moet doen. Meester Stephan ze weet niet eens dat het lekker is als u in een kutje spuit."
Deze woorden hoorde Thessa ook zonder dat Lisa het wist. Lisa zei verder "Meester Stephan ze zou niet eens de wens van meesteres Sonja willen vervullen die ik wel wil vervullen. Wat zou ik graag zwanger zijn om meesters Sonja en u gelukkig te maken." Nu nam ze weer mijn stijve in haar mond en duwde de dildo weer helemaal in haar kont.
Dat ze een orgasme ging krijgen van wat er met haar gebeurde waarna ze een straf ging krijgen vond ze alleen maar prettig. Natuurlijk kon Thessa niks doen en ik zei kalm "Zou ik dan maar zorgen dat je zus ook zwanger wordt van mijn dan is meesteres Sonja heel gelukkig." Er komt uit de mond van Lisa een positieve kreun zonder dat mijn stijve uit haar mond ging.
Datum & Tijd: 26-06-2017 @ 20:46 - Door: thessa
0

Ik voel mij nu echt vernederd en verslagen. Wat kan, moet i9k doen om het niet te laten gebeuren. Hoe moet ik dit stoppen. Geen idee! Langzaam voel ik dat Stephan het meent. Ik zie op het scherm alleen maar zijn buik dichterbij komen ne dan weer ver weg. Het pijp tempo gaat omhoog net als haar kreunen. Een andere camera laat zien hoe Stephan de dildo beet pakt en hem in een keer uit haar kontje trekt. Lisa krijgt een blinddoek voor. Pijp mij maar rustig door. De bril heeft Stephan weer opgezet. Nu zie ik mijn geblinddoekte zusje hem pijpen. Lisa neem deze maar even en hij geeft de dildo die net nog in haar kontje zat. De rode ring is eraf ik denk gelukkig maar mijn kontje heeft al te veel schokken gehad. Ik voel de box schuiven en het wordt van het aanrecht gehaald. Dan kantelt Stephan de box met mij erin zodat ik op mijn hurken zit. De box is zo gemaakt dat ik geen kant op kan. Ik zie nog steeds de beelden van wat Stephan ziet. Waar mijn hoofd zit van binnen. Zie ik een staaf met gaatjes zitten van buiten. Stephan doet zijn mond eroverheen. Ik proef zijn speeksel via de gaatjes mijn mond in gaan. Lisa wissel maar even van gaatje. Op het scherm zie ik dat ze haar vibrator uit haar kutje trekt. zonder aarzelen duwt ze het dikke ding in haar kont. Hij doet de blinddoek af en zegt tegen haar ga er maar op zitten en neuk jezelf klaar. Op het scherm zie ik de rode ring net achter de gaatjes zitten die mij schokken gaan geven. Lisa zakt over het ding heen en met een zucht laat ze zich volledig vullen door dat ding. Ik blaas hard uit door het ding in mijn mond en hoor Lisa gillen dat het lekker is. Ze veert omhoog, het schokken stopt direct.
Datum & Tijd: 28-06-2017 @ 17:50 - Door: Stephan16
0

Kalm zei ik "Als het lekker is lief slavinnetje waarom spring je omhoog." Gelijk zakte Lisa weer helemaal op de tot penis gevormde staaf die uit de kist steekt waarin Thessa zit opgesloten en geboeid. Dat Thessa geen kant op kan wist ik natuurlijk en dat ze Lisa ongewild of misschien wel gewild genot ging bezorgen wist ik ook wel. Langzaam zakte Lisa weer helemaal op de staaf tot over de rode ring.
Stiekem moest ik gemeen lachen in de camera omdat ik wist wat de gevolgen daarvan waren. De reet van Thessa werd weer gepijnigd door stroomstoten. Kalm zei ik tegen Lisa terwijl natuurlijk Thessa mee luisterde "Zou je zus mijn gehoorzamen als ze weet wat ik allemaal met jouw heb gedaan en mag doen. Zou ze net zo als jij met trots het brandmerk en piercings dragen."
Helemaal zakte Lisa over de buis en keek zelfs geil naar mijn van wat ze nu beleefde. Wat er in haar kut gebeurde kon ik alleen maar vermoeden. Hijgend en kreunend zei Lisa "Meester Stephan mijn zus zal het brandmerk en piercings dragen met trots als u maar heel erg goed voor mijn zorgt. Ze zal alles doen wat u wilt om mijn te helpen alleen zou het moeilijk zijn om haar zo ver te krijgen."
Streng keek ik Lisa aan en ze wist gelijk wat ik bedoelde en ze zei hijgend en kreunend "Mijn zus Thessa zal met liefde en veel plezier zwanger van u willen worden meester Stephan en een kind baren. Alles zal ze doen om meesteres Sonja en u gelukkig te maken." Het bakje met gewichten had ik meegenomen en hing aan iedere tepelpiercing een vierde gewicht en Lisa bedankte mijn er voor.
Datum & Tijd: 29-06-2017 @ 19:35 - Door: thessa
0

Met tranen in mijn ogen zie ik haar tepels opgerekt worden onder het gewicht. Door de staaf in mijn mond komt haar vocht mijn mond in. Ik proef haar sappen en soms blijft ze te lang beneden op de staaf waardoor mijn lucht naar buiten wordt weg genomen. Ik proef haar vocht, we smaken beide lekker. Ik schat de staaf zeker vijfentwintig centimeter in. De volle lengte zit in haar kutje. De beelden die Stephan mij laat zien is van een kreunende en genietende Lisa rijdend op een staaf waardoor ik adem. Steeds sluit ze alle gaten af waardoor ik alleen maar haar kutje vacuŁm zuig. Het kreunen en hijgen word erger naar mate ik harder aan de staaf zuig. Ik zie op het scherm haar lipjes wijd over de staaf glijden als ze omhoog komt bollen ze op. Zodra ze zakt glijden ze naar binnen toe. De lippen glimmen van haar vocht, haar clit is hard en zo te zien mega groot. Stephan raakt haar clit en zegt zakken zover je kan. Nu klaarkomen zonder dat je omhoog gaat sletje. Hij knipoogt in de camera, die is voor mij bedoelt. Gelukkig heb ik nu steds een flinke teug lucht naar binnen genomen zodat ik niet snel stik.
Datum & Tijd: 02-07-2017 @ 17:13 - Door: Stephan16
0

Als Lisa eens wist wat of beter gezegd wie er in die kist zat waar ze op zat weet ik niet of ze dit wilde doen. Wat er in haar kutje gebeurde kon ze niet beschrijven maar ze kwam klaar tot haar orgasme. Op de kist zag ik dat ze veel vocht verloor waarna ik haar van de staaf tilde. Kalm droeg ik haar naar de keuken tafel en bond haar snel en stevig vast aan haar enkels en polsen.
Aan de ringen die als tepelpiercings door haar tepels zaten deed ik ieder nog een gewicht terwijl ik aan de bovenste piercings in haar schaamlippen ook een piercing deed. In de mond van Lisa deed ik een mondklem die ik zo deed dat ze dat met een opengesperde mond op de tafel lag. Nu kon ze niks zeggen of geen kant op terwijl ze bij kwam van haar orgasme.
De kist met Thessa tilde ik op en ging er mee de kelder in zonder op te letten dat ze er in zat. Natuurlijk was ze nog steeds gedeeltelijk verlamd door de nog niet uitgewerkte verdovingsmiddelen. De kist zette ik op de grond naast de kooi die mijn moeder en ik hadden gebouwd. De kist maakte ik open en haalde het tablet er uit en zette deze op de standaard voor de kooi.
Voor Thessa begreep en merkte waar ze was had ik haar uit de kist gehaald. Zonder haar een beetje rust te geven waarbij ze merkte waar ze was deed ik haar met haar polsen nog aan haar nek geboeid in de kleine kooi. De bodem van de kooi was natuurlijk zo als het hoorde voor slavin koude beton. Haar enkels bleven natuurlijk ook aan elkaar geboeid alleen deze boeien maakte ik met een touw vast aan haar staart.
Gelijk deed ik ook een gag in haar mond en sloot de tablet aan op een voedingskabel en de speakers sloot ik aan. Daar lag ze en keek mijn aan met een blik waarom doe je mijn dit aan.
De kooi had ik gesloten en zei kalm "Ja nieuwe eigendommetje van mijn wen maar aan je nieuwe verblijf dit is je toekomst. Voor je zusje komt er ook een mooie kleine kooi." Het licht deed ik uit en zag dat ze op het tablet de beelden uit de keuken zag en de bril die op de kast lag. Rustig ging ik terug naar boven naar de keuken waar Lisa op tafel lag en mijn aan keek met een gelukkig blik in haar ogen.
Zacht wreef ik over de buik van Lisa en zei kalm "Zo geil sletje zullen we samen gaan douchen waarna ik jouw nog eens flink ga verwennen in dat geile kleine kutje van je." Haar ogen vertelde meer dan genoeg zodat ze blij was met het idee. Alles vertelde mijn dat Lisa super geil was terwijl ik wist dat Thessa snel in slaap zou vallen door alles wat met haar was gebeurd.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net