Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 07-01-2017
Schakels: 2x
Gelezen: 417x
De Gevolgen

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 10:51 - Door: Stephan16
Daar lag ze over de snijtafel uit de keuken. Haar enkels en polsen vast gebonden aan de ringen die aan de poten van de snijtafel zaten. Haar borsten hingen nu naar beneden. Haar billen staken omhoog en stonden iets uit elkaar omdat ik haar zo had vast gebonden dat haar linkerenkel en linkerpols aan dezelfde poot vast zat.

Haar rechterenkel en rechterpols zaten ook vast aan dezelfde poot. Dit had ze twee uur geleden niet verwacht dat ze er zo bij zou liggen. Haar ouders en mijn ouders waren een weekend weg met elkaar waardoor ze weer eens probeerde te moederen over mijn waar ik gek van werd.

Natuurlijk met mijn 16 jaar had ze niet verwacht dat ze met haar 31 jaar zo zou behandelt zou worden door mijn. Natuurlijk had ik had vaker verteld dat ik door haar niet bemoederd wil worden. Natuurlijk was ze deze avond weer bij mijn gekomen en probeerde ze weer moeder over mijn te spelen.

Alleen vanavond was ik het zo beu dat ik haar had beet gepakt en vast gebonden aan de snijtafel. Het was voor haar niet mogelijk om aan mijn greep te ontkomen ik was meer dan een kop groter dan zij was. Daarbij deed ik nog wat aan sport in de sportschool waardoor ik veel kracht bezat.

Ze had zich geprobeerd te verzetten, maar ze had verloren van mijn. Haar trui, bh, rok en slip had ik al snel van haar lichaam getrokken. Waarna ik haar had vastgebonden. Nu kon ze nergens meer heen en was ze volledig in mijn macht. Zeker doordat de buren niet direct naast ons woonde, maar op een redelijk afstand.

Hield ze nu haar mond omdat ze wist dat ze geen aandacht zou krijgen voor hulp. "Zo slet nu is het tijd om te merken dat ik een kleine jongen ben. Als ik jouw was zou ik er maar snel aan wennen dat je vanaf nu mijn slavin bent."zei ik hard en streng.

"Maandag zal je begrijpen dat je mijn slavin bent geworden. Dan zal het je duidelijk zijn dat je alleen nog door mijn geneukt, geslagen en nog veel meer gedaan wordt. Iedereen weet dan dat je van mijn bent." zei ik streng. Natuurlijk probeerde ze los te komen, maar dat lukte haar niet.

Pakte nu een koffer en deed deze open en zette die in haar gezichtsveld. Zichtbaar schrok ze als ze zag wat daar allemaal in zat. In de koffer zaten klemmen, zwepen, een brandmerk apparaat, dildo's en nog veel meer 'speelgoed' om een slavin naar een meester te doen luisteren.

Vol angst keek ze mijn nu aan en wist dat ze geen vragen moest stellen. Dat ze beter kon gaan luisteren naar wat ik van haar vroeg, maar haar karakter was er niet naar. "Stephan maak mijn nu los of je ga er niet goed van zijn." gilde ze boos. Keek haar lachend aan en zei "Wie ga jouw daar bij helpen."

"Ga jouw zo eerst neuken in je kontje. Let wel dit weekend ga ik al je drie je neukgatjes uitwonen." zei ik streng. Nu ging ik buiten haar gezichtsveld mijn helemaal uitkleden. Met mijn stijve lul van twintig centimeter lang en zeven centimeter dik ging ik nu voor haar staan. Ze schrok zichtbaar en zei angstig "....
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 12:57 - Door: Willem
Voordat ze wat kon zeggen zei ik, geen vragen stellen maar likken.
Ze schudde van nee en hield stijf haar lippen op elkaar.
Hier wist ik wel wat op, ik plaatste mijn handen onder haar oren en begon te drukken en zei?
Datum & Tijd: 20-03-2017 @ 12:21 - Door: thessa
Dat, dat apparaat is te groot voor mij kont. Stephan reageert snel door te zeggen dan moet je hem maar eens goed nat maken glijd die beter je reet in. Zijn half stijve pik drukt tegen mijn lippen aan. Ik ruik de pik die naar zeep ruikt hij heeft hem gelukkig nog gewassen denk ik. Mijn tanden zijn al van elkaar als hij rustig doordrukt.

Oke je wilt hem niet nat maken dan maar zo en hij loopt om mij heen en ik voel zijn handen op mijn billen. Nee, nee gil ik kom maar ik pijp je wel. Ik zuig zo hard als jij wilt. Wat zeg je slet? Kom maar ik pijp je klaar gil ik. De druk op mijn maagdelijke kontje wordt minder en hij komt weer voor mij staan. Gewillig open ik mijn mond en laat hem naar binnen komen. Ik lik en kronkel met mijn tong over de heerlijke dikke eikel heen. Ik zuig en merk dat ik het eigenlijk best wel een lekker idee vind om hier te liggen. Ik ga er steeds meer van genieten en kreun eraf en toe bij. De pik groeit nog meer in mijn mond. Harder en stijver wordt de pik. Ik merk dat zelfs mijn kutje nat begint te worden. Mijn haren vallen langs mijn gezicht naar beneden. De stoten worden feller ik weet dat hij bijna komt.
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net