Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 6513x
Lengte: Gemiddeld
Bi-runner
Door Jan Janssen - Mijn Profiel Pagina

Ik zat een tijdje zonder werk, vervelend gevoel, aan de kant gezet waardeloos voel je jezelf. Waar ik mij dan weer wart beter van ging voelen was af en toe eens lekker rennen in het bos met het hondje. Na een paar maanden nog steeds geen werk maar wel een steeds betere conditie en een blij hondje, ik hoefde alleen maar "bos" te zeggen en hij werd al gek. Tijdens het rennen was ik al een paar keer een sportieve dame tegen gekomen en ook met een hondje. Onze hondjes konden het goed met elkaar vinden ze speelden of het een lieve lust was, dat vonden we erg leuk. Ze was atletisch en stevig gebouwd, ik was erg onder de indruk van haar, bezweet, strak hemtje en strakke hardloopbroek, haar haren nat van het zweten. Ze straalde veel kracht uit een sterke persoonlijkheid ze had mooie donkere helder ogen die keken je recht aan, deze dame hoefde je niks wijs te maken. Als we ieder weer verder gingen, zij ze altijd tegen mijn hondje "dag schatje" en ik dacht dan, zij ze dat maar tegen mij.

Het was absurd hoe vaak wij elkaar tegen kwamen, gewoon door de weeks soms heel vroeg, ja hoor daar was ze weer met haar leuke hondje, hoi lekker aan het rennen? Op een donkere bewolkte zaterdag middag was ik weer aan het rennen maar het weer sloeg om, het begon enorm te regenen een stort bui en onweer, daar is mijn hondje erg bang voor. Er was een huis met een open schuur wist ik daar rende ik heen, eerst maar eens uit de regen. Er brandde wel licht in het woonhuis dus er waren mensen thuis, nou ja ik mag vast wel even schuilen in de schuur. Er ging een deur open en er klonk een bekend blafje, he dat hondje kennen we, het zal toch niet. "Ben je me aan het stalken" nee echt niet, ik legde haar uit dat mijn hondje zo bang was en dat we even kwamen schuilen voor het onweer. "Kom maar even binnen dit duurt nog wel even zag ik op buienradar" ze had een spijkerbroek aan en leuk strak T-shirt spande om een paar heerlijke borsten, dat ik daar nou als eerste weer naar moest kijken, ja ik blijf een man.

Druipnat zaten hondje en ik in de keuken door en door verkleumd. "Hier is de badjas van mijn man, doe dat natte spul maar uit doe ik het even in de droger". Ik denk nog, dit is er eentje uit een verhaaltje straks komt ze in haar blootje terug, ha ha. Ik stond naakt in de keuken, en ja hoor daar zwaait de deur al open en daar komt... een lange slanke man binnen, ik zeg lachend: "ehhh dit is niet wat het lijkt hoor" hij kijkt me aan en zegt lachend "oh wat jammer zeg" ik wist me even geen raad en geneerde me een beetje. "Ik pak even een handdoek, zag je al naar binnen gaan met m'n vrouw" hij begon mij ongeneerd af te drogen ermee, wel raar te worden afgedroogd door een vreemde man, maar het wond me ook een beetje op. Ik voelde een bekend kriebelend gevoel in mijn buik, he hoe kan dat nou? "Die droog je zelf maar af en wijst op mijn pik" waarop ik zij: "oh wat jammer zeg" we moesten beide lachen. Hij keek me recht in mijn ogen aan en zij "OK droog ik 'm wel even voor je af" hij pakte plotseling mijn pik vast en ik werd stijf. Langzaam trok hij me af.

De dame van het huis kwam de keuken weer binnen en ziet ons staan ik probeer m'n stijve nog te verbergen maar ja hopeloos gedoe natuurlijk. ze was wel verrast dat zag ik wel heel even, daarna zag ik een heimelijk glimlachje. "Nou jongens als jullie ergens aan beginnen maken jullie het ook maar af ook" ik keek mijn gast heer aan hij glimlacht en deed zijn broek los en liet hem vlot zakken met onderbroek en al en een flink pik veerde op uit de broek. Mijn gastvrouw kijkt naar mijn kruis en ziet mijn keiharde lul recht op staan. "Nou Kees nu ga je onze gast eens lekker verwennen" Kees gaat gelijk op een stoel voor me zitten en steekt mijn harde pik in zijn mond. Jeetje die vent kon wel pijpen. Mijn eikel kwam diep achter in zijn keel en hij masseerde mijn ballen, ik spande mijn billen en hij zoog en zoog, ik voelde zijn warme handen op mijn koude huid, wat geil en heerlijk. "En nu ga jij Kees pijpen" zij ze heel sturen, ik zou dat niet zo gauw doen maar dit was zo geil, dat zij ons vertelde wat we moesten doen. Ik ging zitten hij ging staan ik pakte zijn pik en begon 'm te pijpen, gulzig zoog ik aan zijn dikke lul en kneedde zijn ballen. Ik hoorde hem geil kreunen hij kwam bijna klaar. "Stop nu trekken jullie elkaar af en kijken naar mijn kutje" we pakten elkaars pik en keken hoe ze wijdbeens op de tafel ging zitten met een wijd open en natte kut! Het kon haast niet geiler rukte elkaar heerlijk af en keken hoe zij zich vingerde. Ze bleef om en om naar onze pikken kijken en hoe wij elkaar aftrokken.

"Ik wil jullie zaad op mijn kutje". We trokken nu ieder voor zich ik kwam als eerste met knikkende knieŽn klaar een ferme straal.zaad kletste tegen haar dijbeen en nog een paar scheuten spoten per ongeluk tussen haar benen op de tafel. Ik hoorde haar hijgen en zachtjes kreunen, dit vond ze dus heel erg geil. Kees kwam ook klaar hij spoot grote stralen zaad op haar buik onder haar navel. Het droop naar beneden naar haar kut. Ze vingerd zich nu met twee vingers en kwam schokkend en kreunend klaar terwijl wij op haar tepels zogen onze handen over haar lichaam dwaalden. Ik hoop maar dat mijn hondje zijn pootjes voor zijn oogjes gehouden heeft.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net