Opwindend.Net
Datum: 14-12-2016
Stemmen: 134x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 35049x
Lengte: Gemiddeld
Misbruikt In De Stal - 2
Door Kim En Tammy - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Misbruikt In De Stal - 1

Dit verhaal is niet alleen animal sex, maar ook behoorlijk extreem. Dus alleen verder lezen, als je tegen een stootje kunt!!!. Het is een fantasieverhaal van ons. Kim, en Tam, Twee meiden, 18, en 19 jaar, die dit samen hebben uitgedacht, en geschreven. We fantaseren, en geilen vaak over dit soort belevenissen, en hebben besloten het in verhaal vorm te gieten.
De grote sterke kerels lopen de stal in, met onze naakte lichamen nog steeds op hun schouders.
Ruw worden we tegen een stalhek neergezet, en de jongere kerel vraagt, wat ze met mij moeten.
,Dat sletje is op de verkeerde tijd, op de verkeerde plaats, dus haar pakken we ook!, mompelt hij terug.
behendig snijdt hij de tape door, en haalt het ook van onze mondjes.
Kim kijkt in doodsangst naar de gemaskerde mannen, en wil iets zeggen.
Brutaal pakt de oudere kerel haar bij haar kin, en zegt, Sssssst,
,Jullie gaan gewoon gehoorzaam doen, wat wij willen, sletjes, Zegt hij. en duwt Kim weer tegen het hek .De jongere vent loopt op haar af, en dwingt haar op haar knieŽn.
Hij gespt zijn broekriem los, en even later zie ik hoe zijn harde pik voor haar gezichtje staat.

Onderwijl is de oudere kerel mijn kutje aan het betasten, en ik voel zijn vingers ruw in mijn spleetje geduwd worden.
Gewoon meewerken jullie hoertjes, en alles komt echt wel goed, begrepen!? Ik knik. ,Jullie willen ons toch niet boos maken!?, fluistert hij in mijn oor.. Ik mompel aarzelend, dat ik gehoorzaam zal zijn, en voel een traan over mijn wang lopen...
Hij duwt me over een bult stro, en dwingt me op mijn buikje. De stro maakt krassen op mijn tieten, en buik, maar dat voel ik op dat moment niet.Met mijn knokkel in mijn mond, voel ik zijn lul tegen mijn schaamlipjes geduwd worden. Die vieze kerel duwt zijn eikel door mijn binnenste lipjes, en begint me hard te neuken!
Het noodweer buiten gaat intussen onafgebroken door, en de regen klettert oorverdovend op het metalen dak van de enorme stal.
Ik voel zijn volle ballen tegen de achterkant van mijn dijtjes slaan bij elke stoot, en zijn lul zit helemaal in mijn onderbuikje!
Huilend onderga ik de verkrachting, en het meest shockerende van alles is, dat Ik een verschrikkelijk hard orgasme krijg, waarbij ik mezelf helemaal verlies, en gillend klaarkom! O wat erg!

De oudere ruwe kerel begint te hijgen, en ik voel zijn pik nog groter worden dan hij al is!
Soppend in mijn kutsapjes begint hij steeds harder te rammen, tot hij het niet meer houdt, en hij komt gewoon zo diep mogelijk in mij klaar, de vuilak!!
Hij spuit hard kreunend zijn ballen leeg in mijn kutje, en blijft even zwaar op mij liggen.
,Je vond het lekker, he! Jij vies teefje!, mompelt hij. Het erge is dat ik dat met ja moet antwoorden..O wat erg! Wijselijk hou ik me stil..

Hij trekt zijn verslappende lul uit mijn kutje, en sleurt me aan mijn haren weer terug naar de jongere kerel, die intussen door Kim gepijpt wordt. Tranen lopen over haar wangen, als hij zijn geil in haar mondje spuit.
Kim kokhalst. De jonge vent grijpt haar bij haar kin, en duwt haar mondje stijf dicht! ,Doorslikken kreng, roept hij boven de razende storm uit, en ik zie Kim uiteindelijk slikken.
Voldaan zet hij zijn linker voet tegen haar naakte schouder, en geeft haar een harde duw, zodat ze achterover valt, op de vuile vloer.

Ondertussen loopt het plakkerige sperma van de oudere kerel langs de binnenkant van mijn dijen naar beneden..
Plotseling ruk ik me los, en ren zo snel als ik kan, richting de varkensstal!
Ik moet zien te ontsnappen! Kim ben ik op dat moment helemaal vergeten, en ik ren voor mijn leven! Plotseling word ik verpletterd door een zwaar gewicht, en ik val hard op de grond, met de jongere kerel boven op mijn ruggetje.Hij duwt mijn wang hard op de vieze vloer, en ik staak huilend van schrik, en pijn, mijn verzet.
,Zo jongedame, Dus jij verkiest de varkens boven ons, als gezelschap he!, roept hij in mijn oor, en tilt me omhoog, alsof ik niets weeg..
De oudere kerel loopt ook al de varkensstal binnen, en sleept Kim aan haar rechterarm achter hem aan.
,Dus hier gaan we genieten van een lekkere perverse voorstelling grinnikt de jonge kerel.
,Ik wil eerst dat teefje nog neuken!, roept de oudere gast boven het lawaai van de storm uit, en wijst naar de snikkende Kim.
De jonge vent dwingt haar op te staan, en duwt haar voorover. Behendig slaat hij een touw om haar nek, en met een paar handige slagen heeft hij haar vastgebonden aan het hek, bij de varkens.
Haar polsen, en hoofd zitten vastgesjord, en wel zo, dat ze diep voorover moet staan.
De lul van de oudere kerel staat al weer stijf, en hij duwt zijn pik in het kutje van Kimmy!
Zijn natte eikel glijdt dwars door haar maagdenvliesje, wat nog intact is.
Gillend, en au roepend, maar niet in staat om er iets aan te kunnen doen, glijdt zijn lul, die net nog mij volgespoten heeft, helemaal in haar! Ik merk ik opeens dat ze nog maagd was!
Ik zie bloed aan de hard pompende snikkel, maar de oudere kerel ramt meedogenloos zijn stamper in haar. Na een minuut of vijf hard stoten spuit hij ook hŠŠr kutje vol! Ik zie haar lichaam schokken, en dan verkrampen!! Nee toch!! Ze komt ook klaar!!
Huilend van gemengde emoties, voelt ze zijn warme zaad in haar lopen.

De jongere kerel heeft mij intussen gedwongen toe te kijken, door mijn koppie stijf voor het tafereel vast te houden.
De oudere kerel komt aanlopen, en laat Kim na druipend hangen aan het hek.
Haar kontje nog omhoog, en haar koppie, en polsen nog steeds vastgesnoerd, vlak boven de voederbak van de varkens.

Plots komt Roy, de grote zwarte bastaard hond, onder een dekzeil weg kruipen, waar hij zich verstopt had uit angst voor het onweer.
Het sterke beest loopt rechtstreeks naar Kim, en snuffelt aan haar spleetje..duwt zijn natte snuit diep in haar gleufje, en snuift haar geurtje op.
Verwoed begint hij haar te likken, en beide kerels, die zich aan het uitkleden zijn, kijken lachend toe. ik zie de lul van de jonge vent al weer groter worden...

Kim zucht steeds harder..Haar orgasme komt, en ze spert haar mondje wijd open. Ze loopt rood aan, en slaakt een lange kreunende zucht! De jongste kerel trekt de hond weg, wacht even, en laat het beest haar dan bespringen.
De hond begint onbeholpen te stoten, en rijdt tegen haar linker bilhelft, waarbij zijn rode punt al zichtbaar wordt. ,Maak me los!, gilt Kim, Ik zal het doen, maar maak me los alstublieft!,
De ouwe knikt naar de jonge vent, en hij maakt haar los van het hek.
Beide gemaskerde kerels staan intussen ook naakt in de stal. Kim wordt bij haar lange haar gepakt, en op handjes, en knieŽn gedwongen. Intussen duwt de oudere kerel mij ruw tegen de grond, en dwingt me om toe te kijken, hoe Roy, de grote hond, opnieuw achter op Kimberly,s mooie achterwerk springt.
Ik zie haar, van de neuk, en likbeurt nog natte spleetje even, en dan stoot de hond, met hulp van de jongere kerel, zijn scherpe rode pikpunt, tussen haar schaamlipjes! Ik zie ze wijken, en het is bijna magisch om te zien hoe ze de groeiende dierenlul met haar jonge vagina omsluit

Ik kijk vol ongeloof toe, hoe de enorme hond, als een bezetene begint te stoten, en ik zie zijn lul in Kim,s kutje geramd worden!! Goh wat een geile aanblik!!
Met open mond van verbazing, zie ik mijn vriendinnetje ťcht geneukt worden door een hond!!
Ik zie Kim, met haar mooie ogen dicht, waarachtig genieten, en ze komt een moment later zooo hard klaar, dat ze door haar armen zakt, en haar tieten belanden op de smerige vloer.
Zo kan de hond nog dieper in haar doordringen, en zijn verdikking glijdt ook haar spleetje in!
De copulatie van Kim, met de hond, duurt ongeveer een flinke minuut, en dan valt de hond opeens stil.
Hijgend hangt het beest op haar rug. Ik kijk gebiologeerd toe, als hij van haar af krabbelt, en weg wil lopen. Kont aan kont staan ze, als ik zie dat zijn enorme lul nog helemaal in haar zit!
en...Er loopt heldere sperma uit Kim! Wow! Het beest heeft in haar gespoten!
Ze is door die hond vol zaad gepompt! Wat Geeeiil!!
De jonge vent komt met een emmer water aangelopen, en smijt hem in ťťn keer leeg op de kont van de hond, en van Kim!
Roy, de hond schrikt, en spurt weg! met een hard zuigend sop geluid, schiet de hondenlul uit de vagina van Kim!

Kim gilt van de pijn, en grijpt naar haar kruisje. Ze blijft op haar zij liggen, terwijl beide kerels mij omhoog sjorren, en ruw trekkend, en duwend, met mij richting de onrustige varkens lopen..
Verbijsterd door het plotselinge besef van wat ze met mij van plan zijn, loop ik wankelend op mijn blote voetjes mee richting de stinkende vieze gore varkens, die rond trappelen in hun eigen blubber! Mijn gil om te stoppen gaat verloren in een enorme donderslag, en het hek gaat open.
Het besef van mijn naaktheid, en de grote beer, het mannelijke varken, die mij nieuwsgierig aankijkt, laat een rilling over mijn rug lopen, en tussen mijn benen voel ik tot mijn eigen afgrijzen, een aangename tinteling... Ruw word ik in het hok, van de apart opgesloten beer geduwd...
Dat beest weegt wel 200 kilo!! Hij waggelt naar mij toe, en duwt zijn natte snuit tussen mijn benen!
Ik verlies mijn evenwicht van schrik, en val achterover in een laag vloeibare afgrijselijke stinkende biomassa, en stro!

De regen maakt zo,n lawaai, dat ik niet hoor, dat achter mij het traliehek weer dichtgegooid wordt...
Snel krabbel ik, walgend van de gierlucht op mijn knieŽn, en wil weer opstaan...maar...

Benieuwd hoe het verder gaat?

Samen met mooie Kim werk ik aan deel drie! Reacties welkom! IdeeŽn wat we nog meer in onze verhalen kunnen gebruiken ook hoor! Jullie mogen ons altijd mailen!

Kus Tamara.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Misbruikt In De Stal - 3


Zoek naar meer verhalen van Kim En Tammy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net