Opwindend.Net
Datum: 24-07-2013
Stemmen: 73x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 16832x
Lengte: Lang
Gedekt
Door Angela B. - Zoek naar meer...

Op aangeven van de gastvrouw konden we beginnen. In de kamer zaten ongeveer nog zes stellen te wachten op wat komen ging. Mijn man deed mij een dikke halsband om, deed daar een hondenriem aan en trok me omhoog uit de stoel. De afspraak was dat ik niets zou zeggen en het allemaal zou ondergaan. Op de terugweg zouden we dan wel zien of het was bevallen, maar tijdens de sessie; geen kik.

Ik zag de mensen kijken. Normaal ben ik redelijk zelfstandig en zie er ook zo uit. Dat ik me aan een halsband weg liet voeren past niet in het plaatje. Ik hoorde ze denken. Daarom besloot ik toch maar niet te soepel mee te gaan, maar mijn man gaf een stevige ruk aan de riem en ik struikelde bijna naar de plek waar hij me hebben wou. Ik bleef staan, afwachtend, maar hij had de zaak goed voorbereid en keek me nauwelijks aan. Hij deed mijn rok los, trok mijn slipje naar beneden, deed mijn voeten omhoog en in no time stond ik alleen in mijn kousen en met mijn onderkant bloot. De ogen van de aanwezigen gingen naar mijn kale spleet. Daarna deed hij hetzelfde met de blouse en de BH en ik stond naakt in de kamer aan de hondenriem.

Ik zag de mannen vooral verlekkerd kijken. Ik zag er ook goed uit en had lekkere volle borsten die al wel een beetje hingen. Mijn man begon te praten “vanavond bied ik mijn vrouw ter dekking aan, en ik zal haar klaar maken voor de dekhengst of wat er dan ook straks komt”. Ik voelde dat ik een kop als een biet kreeg en keek van de groep weg. Geil willen zijn is ok, mar om dat zo nadrukkelijk voor onbekende toeschouwers te demonstreren geeft toch meer gêne dan ik had gedacht. Mijn man bleek een hele tas met attributen meegenomen te hebben en begon erin te zoeken. Ik deed een pas opzij.

“Ik heb een paar mensen nodig om haar in bedwang te houden, want ze is nogal onrustig” zei hij naar de groep. Direct stonden twee mannen en een vrouw op. De mannen grepen mijn armen. De vrouw zei “ik weet wel hoe ik haar kalm kan krijgen” en ze keek me aan en aaide over mijn borsten, maar met een nagel over mijn tepels, en daarna kneep ze er zachtjes in. Ik voelde de erotische prikkeling opkomen en bleef wegkijken “kijk me aan”zei de vrouw en tegelijk kneep ze stevig in mijn beide tepels. Ik trappelde van pijn maar kon niet weg want de twee mannen hadden ieder een arm.

Intussen had mijn man een zweepje uit de tas gehaald, ging achter mij staan en petste drie keer hard op mijn billen. De vrouw kneep nog extra en ik had het even niet meer en gilde het uit. Het zweepje werd overgegeven aan een van de mannen en mijn man gaf het riempje aan de vrouw om vast te houden. Nog steeds had hij mij niet aangekeken. Hij haalde een mondgag uit de tas, zo een met een soort leren balkje er tussen. Hij wilde die in mijn mond duwen, maar ik vond dat minder. Ik wist dat je dan in twee tellen staat te kwijlen als een loopse teef en ik wilde nog wel een beetje decorum houden. Het was echter te vergeefs. Hij hield het ding voor mijn mond en toen ik wegdraaide kreeg ik direct weer de nagels in mijn tepels gezet. Het was alsof die twee samenwerk. Ik hapte naar adem en de gag werd diep tussen mijn kaken gezet en met een routinegebaar achter mijn hoofd vastgebonden.

De mannen die mijn armen vasthielden begonnen inmiddels het terrein te verkennen. Hun vrije hand ging naar mijn billen en hun vingers zochten mijn aars. Ik stond nu me mijn gezicht naar de rest van het publiek. De vrouwen keken spottend met zo’n lachje; ”jij liever dan ik” en de mannen overduidelijk geil. Ik geneerde met rot, zeker toen ik ineens in een van de vrouwen een jongere collega herkende van een afdeling waar we niet goed mee konden opschieten. De bitch, haar triomfantelijke lachje. Ik wilde weg, zou het mijn man later wel uitleggen, want dit zou gedoe geven, en ik begon te trappelen en me los te rukken. Door de gag kon ik allen maar onduidelijke geluiden maken. Niemand nam het serieus. De mannen grepen me steviger vast. Ik kreeg nog een paar tikken met de zweep en mijn tepels deden pijn. De mondgag zat te diep tussen mijn kaken en zoals ik werd vastgehouden moet het er inderdaad uitgezien hebben als een onwillige merrie die gedresseerd moet worden.

De vrouw gaf de riem aan een van de mannen en die trok mijn hoofd naar achter. De vrouw mepte vol met haar platte hand om mijn borsten “stil staan, jij”. Een van de mannen stak zijn vinger in mijn aars en ik voelde me nu echt als een merrie warmee ze konden doen wat ze wilden. Ik had er geen greep meer op, dat was duidelijk. Ik werd wel geil, maar de pijn leidde er ook van af. Mijn man kwam nog met tepelklemmen aan en gaf die aan de vrouw. Die had wel zin om mij te domineren en zette ze scherp op de rand van de tepels. Ik spartelde nog meer. Zij trok nog eens extra aan de touwtjes die aan de klemmen zaten. Mijn man haalde toen een riempje uit de tas en mijn onderarmen werden op mijn rug bij elkaar gebonden, armen over elkaar, maar dan achter mijn rug. Het voelde niet lekker in mijn schouders en mijn borsten staken ver vooruit. De mannen hadden nu hun handen vrij en terwijl de vrouw de tepels bewerkte, gingen de mannen de borsten knijpen en mijn bilnaad irriteren. Ik probeerde oog contact te maken met mijn man en even wisselden we blikken. Hij aaide over mijn haar en streelde mijn wang, maar het gebaar was raar omdat ik tegelijk het zweepje op mijn billen voelde.

De vrouw werd enthousiast en terwijl de mannen mijn billen en bilnaad bleven bewerken, knoopte ze de touwtjes van de tepelklemmen aan elkaar en trok ze mijn borsten aan de tepels met een hand omhoog en tikte er aan de onderkant met het zweepje er tegen aan. Ik zakte door mijn knieën, maar de mannen vingen dat op. Intussen liep ook het speeksel uit mijn mond en ik kreeg steeds meer het gevoel een dierlijk lustobject te zijn. Tot overmaat van ramp kwam de jonge collega met haar ironische blik erbij staan en duwde de andere vrouw weg, “nu ik even”zei ze en nam het over. Ze had me ook herkend en greep haar kans me te domineren, ik zag het aankomen en kon wel door de grond zakken. Met een hand pakte ze de mondgag beet zodat ze mijn hoofd kon sturen en ze dwong me haar aan te kijken. Ik keek de andere kant op, maar ze verstelde de tepel klemmen tot het uiterste punten van mijn tepels “kijk me aan” zei ze. Ik moest wel en terwijl het speeksel over mijn borsten droop keek ik bijna scheel van geilheid in haar spottende blik. Wat een afgang, gedomineerd te worden door zo’n jong meisje voor de ogen van eigen man en vreemde mensen. Ik kwam in een roes.

De mannen waren nu ook mijn kutje aan het verkennen en probeerden mijn clitje te vinden om me nog verder op te geilen. Ik draaide, maar ze vonden het. Hoeveel kan iemand tegelijk verdragen? Mijn man nam het woord “Bedankt voor de hulp” zei hij, gaat u maar weer even zitten. Als afscheid kreeg ik nog een tik met de zweep en een extra ruk aan de tepels en daar stond ik dan, de handen op de rug, halsband met riem en tepelklemmen. Ik kon me nauwelijks staande houden. Er kwam een bankje aan en mijn man legde me er op mijn buik overheen. Mijn borsten aan de voorkant vrij en mijn handen op mijn rug. Even ademhalen; waar was ik aan begonnen. Ik zag mijn speeksel op de grond druipen. Mijn man aaide over mijn hoofd en ik voelde iets aan mijn voeten. Eerst de ene voet en toen werden mijn benen uit elkaar geduwd en toen de andere voet. Een spreidstang zorgde ervoor dat mijn kont en kut openlagen en wel precies naar het publiek. Opstaan was nu geen optie meer.

“Ze is er wel klaar voor”zei mijn man. Straks komt de dekking en we moeten zorgen dat ze nat blijft. Wie kan ik vragen dat te doen”. Dezelfde collega was er vlot bij “laat mij maar”, zei ze. Ze ging wijdbeens over me heen staan, boog en trok aan de tepelklemmen, die zaten op het puntje en schoten er af, het was pijnlijk. Mijn borsten hingen zwaar omlaag en de klemmen werden er snel weer opgezet. Daarna vingerde ze me even en zo bleef ze afwisselend bezig. Ik lag daar tentoongesteld kwijlend en bewerkt. Mijn man kwam naast me zitten en streelde me over mijn hoofd, maar de collega zwiepte het zweepje rustig in mijn bilnaad en tegen mijn kutje.

Intussen was er een stel opgestaan. De man werd aangekondigd als de hengst van de avond en de vrouw begon hem uit te kleden. Hij kreeg ook een mondgag in en een halsband om, maar zijn handen werden niet vastgebonden. Zijn lul was lang en al vochtig maar nog niet rechtop. “we moeten hem verder voorbereiden” zei zijn vrouw. “wie wil?”Twee vrouwen gingen er op af. Ze graaiden in de tas met attributen en lieten hem voorover buigen. Zijn vrouw tikte hard met de zweep toen dat niet snel genoeg ging. Er kwamen ook voor hem tepelklemmen, zijn aars werd ingesmeerd en een van de vrouwen deed haar vinger er in. Toen kwam er een plug met een start eraan en die werd stevig in zijn aars geduwd. Hij kronkelde maar werd met zweeptikken gecorrigeerd. “Ok we zijn er klaar voor” zei zijn vrouw. “hij zal de merrie eerst besnuffelen”.

Direct kreeg hij een zweeptik en een ruk aan de halsband en ik voelde dat hij tussen mijn benen begon te zoeken. “likken” zei zijn vrouw en deed de mondgag af. Terwijl mijn man mij over mijn hoofd bleef strelen en mijn mondgag vast hield werd ik nog steeds in mijn tepels bewerkt terwijl ik kwijlde. Gek genoeg gaf de streling van mijn man me een goed gevoel. Vertrouwd en veilig, ondanks alle pijn. Ik voelde een ruwe tong in mijn bilnaad. Even later hoorde ik een zweepslag en een kreun en zei de vrouw: “dekken”. Hij sprong zwaar op mijn achterste en ik voelde hoe een hand hem begeleide om mij te penetreren. Weer een zweepslag en hij begon fel te stoten. De jonge collega had de tepelklemmen verwijderd en begin nu mijn beide borsten te melken door er stevig in te knijpen en daarna aan de tepels te trekken. Het ritmische trekken voelde alsof ik werd gemolken. Daarna ging ze net zo hard aan mijn tepels draaien tot ik kermde in mijn gag. Mijn man gaf me een schouderklopje en de hengst van de avond beukte maar door in mij. Toen de man heftiger begon te stoten, ging voor me zitten en sloeg met vlakke hand tegen mijn hangende en zwaaiende borsten. Ze zwaaiden zwaar bij iedere klap, het deed zeer. Ik kwijlde, sloot mijn ogen en voelde hoe de man in mij klaarkwam.

Direct werd hij aan de riem naar achter getrokken en kreeg zweeptikken. “Goed gedaan, jongen”. Ik dacht dat het over was, maar iemand vroeg; “is anaal ok” Ik schudde mijn hoofd, keek met grote ogen naar mijn man, maar die knikte. Ik draaide met mijn achterste om aan de geven dat ik dat niet leuk vond, maar mijn man bleef me aaien en mijn mondgag stevig vasthouden Ik was zijn merrie en ik moest gedekt. Ineens voelde ik iets kouds tussen mijn billen, ik denk dat het glijmiddel was en niet veel later werd ik weer geneukt, maar nu anaal. Ik lag wijdbeens vast en kon dus niet meewerken, maar wipte wel om de zaak en beetje op te vangen. Hij moet stevig geweest zijn. Het duurde ook lang en ook hij kwam in mij klaar.

Het pijnigen van de borsten was een beetje gestopt, maar toen de 2e man uit mij was voelde ik de tepelklemmen op mijn schaamlippen gaan. De bitch van een collega had er nog niet genoeg van. Ik kreunde. Gelukkig werden ze ook weer snel weggehaald, maar waarom? Ineens zag ik uit mijn ooghoeken ene grote hond. “Mag Brutus ook even?”. Ik gromde, keek mijn man aan, schudde mijn hoofd, draaide met mijn achterste, maar hij hield me laag en zei “Ok”. Het publiek werd enthousiaster en toen Brutus langskwam zag ik dat hij geen erectie had, gelukkig. Maar nog geen tel later begon hij me te likken. Het sperma van de twee mannen dat ik tussen mijn benen had voelen lopen, deerde hem niet. Ze trokken hem terug en lieten hem een rondje lopen. Ik zag dat nu zijn gevaarte nu wel groot was. Iemand trok mijn billen uit elkaar en ik voelde dat twee handen mijn schaamlippen openden. Wat ik er van vond deed er kennelijk niet meer toe. Ik kwijlde en werd gedekt.

Het warme en zware hondenlijf lag op me, de schaamlippen werden hard en pijnlijk weggetrokken en ik voelde dat Brutus naar binnen werd geholpen, gelukkig niet in mijn anus. Ik voelde zijn kwijl op mijn rug en hij hijgde in mijn nek. Hij zat erin en begon direct snel te stoten. Ik kwijlde en mijn man hield mij hoofd omhoog. Ik vroeg me af waarom, maar direct zag ik dat het zweepje op mijn hangende borsten werd gemept. De jonge collega mikte gemeen op mijn overgevoelige tepels. Ze raakte ze gericht. Ik schokte weg, en dat stimuleerde Brutus weer en mijn man hield mij met riem en mondgag waar hij me hebben wilde. Kennelijk wilde hij dat ik door een jongere vrouw de les werd gelezen. Hij liet haar meppen op mijn tepels en zorgde er zelfs voor dat de tepels goed in beeld waren voor iedere zweepslag. De hond ramde intussen door en werd dik. Ik voelde zijn zaad. Ik wist dat honden vast blijven zitten, dus die vernedering kwam er ook nog bij. De hond werd geruststellend toegesproken –ik niet- en ze namen de tijd om hem af te laten koelen. Als hij probeerde terug te trekken was het of ik uit elkaar scheurde. Uiteindelijk floepte hij eruit. Ik wilde dat het nu eens ophield, zeker het zweepje op de tepels. Ik was bloedgeil en nog niet klaargekomen, maar wel suf geneukt.

Mijn man hielp me omhoog. Ik moest naar achteren geholpen worden, wijdbeens omdat de spreidstang er nog steeds zat, en met de armen op de rug. Ik droop van het zweet en het speeksel moest ik laten gaan door de mondgag. Ik voelde nog meer sperma tussen mijn benen lopen. Wijdbeens, met armen op de rug keek ik naar het publiek ,. Mijn borsten rood van de zweepslagen en sperma druipend op de grond. Veel gênanter kan het niet worden. Nou dat werd het wel, want zo staande wilde er nog iemand even neuken. Het was geen onaantrekkelijk man, eind dertig schatte ik. Hij kwam op mijn man af en vroeg “mag ik even?” Mijn man zal wel geknikt hebben, want in “no time” lag zijn broek op de grond en ging hij als een razende tekeer. Eigenlijk is “face to face” nog geneukt worden intiemer dan van achteren, want dat zie je niet wie het is. Nu voelde ik zijn adem en rook zijn geur. Dat ik erbij kwijlen moest terwijl hij mij neukte en aankeek, maakte dat ik weer een kop als een biet kreeg. Het publiek zag mijn rode hoofd en genoot ervan. Mijn man steunde me bij de schouders. De man die me neukte greep mijn billen en trok die uit elkaar om zo diep mogelijk in me te stoten. Hij kwam niet klaar. Ik was te nat en teveel sperma maakt dat hij geen weerstand had. Hij probeerde steeds dieper en omdat ik wijdbeens stond vanwege de spreidstang ging hij dieper dan ik eerder had gehad. Mijn man hield me vast en ik moest tegen hem leunen tijdens de zoveelste beurt. Na een hele tijd rammen trok hij terug en rukte zich zelf het laatste stukje af en spoot dat op mijn dijbeen. Hij gaf me een klap in het gezicht en de tranen sprongen in mijn ogen. Ook dat nog!

Mijn man zette me op een stoel en zo kon ik even uitrusten. Benen wijd, armen op rug en nog steeds kwijlend, was ik een flauwte nabij. Ik zag de eerste man die mij geneukt had naar me toekomen, kruipend aan de riem en met zweeptikken door zijn vrouw gestuurd. Als een hondje. “Likken”gebood ze hem. Ze trok aan de halsband zodat zijn gezicht el voor mijn natte kut moest komen. Hij had er duidelijk geen zin in. De spermaslieten dropen er nog uit. Plots waren er twee vrouwen die te hulp schoten. Een ging op de grond zitten pakte hem bij zijn halsband, duwde hem tussen mijn benen en kneep fel in zijn tepels. De ander ging achter hem zitten en trok aan zijn ballen. “Nu snel een beetje” zei de vrouw. “Zolang ze niet klaar komt mag iedereen je anaal pakken”. Ze trok de plug met staart uit zijn anus en deed die in een plastic zak. De snelheid waarmee ze het deed was pijnlijk voor de man. Hij viel bijna om. Een van de mannen had de oproep begrepen en had zich helemaal uitgekleed en kwam met een erectie van jewelste op hem af. De man koos eieren voor zijn geld en begon me te likken, terwijl hij zelf ook op zijn hondjes anaal genomen werd. Ik keek de man die hem besprong recht in het gezicht. Het slachtoffer kreunde en likte, maar weinig subtiel. Het werkte niet. Mijn man maakte mijn mondgag los en ik kon weer slikken en praten. “kan iemand anders het afmaken” vroeg ik. De twee mannen werden weggetrokken maar de man die op zijn rug zat klemde zich aan hem vast hun dekking ging door. Het moet voor die man ook een afgang zijn geweest om in het publiek op initiatief van je vrouw door een vent genomen te worden. Daar was hij vast niet voor gekomen. Een vrouw kwam mij vingeren en die vond de juiste plek. Terwijl mijn man mijn tepels nog eens kneep kwam ik kreunend en langdurig klaar, maar de spreidstand maakte dat ik er bijna kramp van kreeg.

Uiteindelijk werd ik losgemaakt, de spreidstang verwijderd en de armen bevrijd, de halsband ging eraf. Ik kon weer even strekken. “Ben trots op je”zei mijn man en ik strompelde als verdoofd naar de douche. De volgende keer was hij aan de beurt..Zoek naar meer verhalen van Angela B....
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net