Opwindend.Net
Datum: 05-06-2017
Stemmen: 28x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 13655x
Lengte: Zeer Lang
Sandy - 1
Door Xaffier - Mijn Profiel Pagina

Sandy Krijgt Het Zwaar

Het was alweer een paar weken geleden dat de bewuste avond waar de drie vrienden Sandy letterlijk hadden uitgewoond voorbij was (zie een geile zaterdagavond) .Sandy was eerst een beetje bang dat de foto’s die gemaakt waren op het internet zouden verschijnen maar een paar keer navragen bij steven en zoeken op het internet hadden haar enigszins wel gerust gesteld. Nu was het een zwoele zondagmiddag en Sandy lag een beetje verveeld op de bank tv te kijken, toen plots haar mobiel begon te trillen, nieuwsgierig pakte ze haar mobiel en opende de sms die ze had gekregen.

Heeeeeeee Lekker ding (begon de sms van een onbekend nummer) I heb een enorme zin om je vanavond eens lekker te neuken!!!

Sandy staarde even naar haar mobiel en vroeg zich af wie zulke rare sms stuurde, ze besloot het te negeren en verwijderde de sms en keek verder naar de tv.

Twee minuten later begon haar mobiel weer te trillen en nieuwsgierig als ze was greep ze toch haar mobiel weer, ze opende de sms en viel zowat van de bank van schrik.

Op haar beeldscherm zag ze zichzelf met een lul in haar mond en eentje in haar kont, het was een foto van de bewuste zaterdagavond een paar weken geleden. Onder de foto kwam de volgende tekst tevoorschijn: DIT WIL IK STRAKS OOK!!!

Oke dacht Sandy dit kan maar 1 van de 2 vrienden zijn want Steven zijn nummer ken ik en die andere twee niet. Bzzzzt bzzzzt een tweede sms er achteraan, als je me blijft negeren kan die foto ook wel online gezet worden hoor, zeg het maar???

Sandy wist dat ze nu antwoord moest gaan geven en begon te typen: Hoi begon ze haar tekst, wie ben jij? Ik ken dit nummer niet namelijk. En drukte op verzenden.

Nog geen 10 seconden later ging haar foon alweer, maakt niet uit ik ben rond 20:00 bij je dus wees geil gekleed en goed nat hahahaha

Sandy zuchtte diep en dacht terug aan de bewuste zaterdagavond en herinnerde zich nog de woorden van een van de vrienden toen ze klaar waren met haar die haar verteld had dat ze nog veel plezier aan haar gingen beleven. Even wilde ze Steven bellen maar besloot dat dit niet zou helpen. Ze moest gewoon afwachten wat en wie er ging komen, ergens hoopte ze op Fred want die was nog enigszins de zachtste van de twee. Andre had er een handje van om haar op de een of andere manier pijn te willen doen. De Middag ging traag voorbij en Sandy besloot er maar het beste van te maken. Ze pakte haar mobiel en besloot om de “vriend” nog een sms te sturen ze begon de volgende tekst te typen: hoi, heb je nog wensen qua geile kleding voor vanavond? En als ik je deze avond geef verwijder je dan de foto’s van je mobiel?

Ze kreeg geen antwoordt en besloot na een tijdje maar een bad te nemen.

Het was klokslag zeven uur toen de bel ging, Sandy liep op hoge hakken met een lange rok met daarboven een wit bloesje richting de deur, haar haar had ze dit keer in een staart gelaten, en onder haar kleding had ze nu wel een zwarte bh (deze scheen heerlijk door haar witte bloesje heen) met onder de rok een bijbehorende zwarte string. Met een zenuwachtig gevoel opende ze de deur en keek in het grijnzende gezicht van Andre. Hoi Andre zei ze met een zacht stemmetje. En stapte opzij om Andre binnen te laten. Andre stapte haar voorbij zonder iets te zeggen en liep naar de woonkamer en plofte in de zachte bank neer, Sandy liep achter hem aan en wilde tegenover hem gaan zitten in de luie stoel. Hohoho riep Andre krijg ik niks te drinken van je? Sandy wilde zich omdraaien om naar de keuken te lopen maar Andre vervolgde met: en verwelkom jij altijd zo je bezoek? Sandy draaide terug en liep op hem af en boog zich voorover om hem een zoen te geven. Andre zag zijn kans toen haar paardenstaart over haar schouder viel en greep deze meteen stevig vast, hierdoor kon Sandy geen kant meer op en Andre trok haar naast zich op de bank. Luister slet zei tegen haar, je behandelt me nu als een van je beste vrienden of je krijgt nog een zwaar avondje begrepen? Sandy knikte van ja en de greep van Andre werd wat losser, hierdoor kon Sandy haar lippen op die van hem drukken en kan ze met haar tong zijn mond binnendringen, na even zo gezoend te hebben liet hij haar los en vroeg om zijn bier. Sandy liep heupwiegend naar de keuken en kwam terug met een biertje.

Na dat Andre een paar slokken van zijn biertje had genomen pakte hij zijn telefoon en liet haar mee kijken op het scherm hoe hij de bewuste foto van zijn mobiel verwijderde om haar daarna vervolgens te laten zien dat er geen foto’s van haar meer op zijn mobiel stonden.

Zo zei Andre toen hij zijn biertje ophad zullen we dan maar eens naar boven gaan lekker ding? Sandy stond met een bijna onhoorbare zucht op omdat ze wist wat haar nu te wachten stond, ergens had ze nog wel de hoop dat dit dan wel de laatste keer zou zijn omdat Andre geen foto meer had en dus geen macht over haar.

Langzaam liepen ze naar de hal waar de trap naar boven was en Andre maakte het gebaar dat zei voorop mocht gaan lopen, terwijl ze de eerste treden van de trap op ging voelde ze zijn hand onder haar rok verdwijnen en greep hij haar kut door har string heen, Sandy bleef direct staan en spreidde zelfs haar benen iets waardoor hij makkelijker over het stukje stof kon wrijven. Andre grijnsde breed toen hij merkte dat ze zo meewerkend was en drukte haar voorover op de trap zodat het blondje nu met gespreide benen op de tweede tree van de trap stond en met haar handen leunend op de zesde tree kwam te staan.

Zo riep Andre dit is een lekker gezicht terwijl hij de rok nu optilde en deze op haar rug wierp, even deed hij een stap achteruit en bekeek de heerlijke ronde billen met de zwarte string ertussen, hij floot een keer tussen zijn tanden en zucht vervolgens: mooi, maarrrrrrrr die billen he, die zijn toch wat bleekjes hoor. Vind je ook niet sletje? Sandy reageerde niet omdat ze niet helemaal begreep wat hij bedoelde, en voor ze het wist kwam de vlakke hand met een luide klets neer op haar linker bil. Auhhhhh gilde Sandy. Klets haar rechte bil kreeg nu een ferme tik en pets haar linker weer eentje, Geef antwoord als ik je wat vraag slet zei Andre, vind je ze niet wit? Herhaalde hij nu. Sandy knikte en stotterde van ja, mooi zij Andre dan maken we ze maar wat roder om vervolgens een salvo klappen op de billen van Sandy te geven waardoor hij billen langzaam vuurrood werden.

Toen hij voor zijn gevoel de billen genoeg bestraft had zei haar door te lopen naar boven en liep vervolgens achter haar aan de slaapkamer in. Daar aangekomen liet hij Sandy die nog met betraande ogen van de klappen op haar kont stond zich omdraaien en streelde rustig haar wang, even was Sandy bang dat hij haar wangen ook te bleek zou vinden maar hij liet het bij een paar strelingen. Langzaam liet hij zijn hand zakken in haar nek om vandaar door te strelen richting haar heerlijke tieten. Met twee handen pakte hij de bovenkant van haar bloes beet en met een ferme ruk trok hij de bloes aan flarden zodat het blonde stuk nu in haar bh stond met een paar lappen stof om haar schouders. Zo dat is beter grijnsde Andre en zei haar op het bed te gaan zitten en broek te openen.

Sandy ging op de rand zitten en begon de knopen van zijn jeans open te maken om vervolgens de half stijve pik ui zijn boxer te halen, even liet Andre haar begaan terwijl ze langzaam het vel naar achter over zijn eikel schoof. Andre deed even een stap achteruit om zijn broek en boxer uit te schoppen om vervolgens weer naar voren te stappen en heer beval om te pijpen.

Andre keek genietend toe hoe Sandy langzaam de vochtige eikel in haar mond nam en langzaam maar vakbekwaam aan zijn lul begon te zuigen. Een tijdje liet hij haar gaan en zei haar toen dat ze zijn ballen uiteraard niet mocht vergeten. En gehoorzaam zakte Sandy met haar mond en tong richting de zware zak van Andre terwijl ze met haar linkerhand de paal nog aan het aftrekken was.

Andre pakte nu zijn zak beet en drukte een bal naar voren de mond van Sandy in en gebood haar te zuigen op zijn bal, het blondje zoog gulzig op de teelbal en nu vroeg hij haar de tweede er bij te proppen, Sandy had al snel door dat nooit ging passen maar Andre wilden van niets weten en bleef het toch proberen, ze merkte aan zijn handelingen dat hij boos begon te worden dat het niet lukte om beide ballen in haar mond te krijgen en ze deed nog een laatste poging door haar mond zover mogelijk open te spreiden en een voor een de ballen naar binnen te zuigen. Wonder boven wonder kreeg ze het voor elkaar en ze hoorde hem triomfantelijk juichen. Terwijl zij nu een beetje ademnood begon te krijgen trok hij zijn nu kletsnatte ballen weer uit mond en bood haar zijn stijve lul weer aan. Terwijl zij zijn lul weer naar binnen zoog pakte hij haar staart en hield deze strak boven haar hoofd vast, zo zei hij tegen haar, kijk me aan als je mijn lul in je mond hebt hoer. Sandy keek naar boven in het grijnzende gezicht van Andre terwijl deze nu op zachte doch strenge toon zei en nu heel erg diep die lul naar binnen zuigen sletje. Sandy deed wat hij verlangde omdat ze wist dat het toch ging gebeuren en zoog de lul tot aan haar keel naar binnen, even zette ze zich schrap en slikte de lul verder haar keel in tot de lul verdwenen was achter in haar keel en ze met haar lippen tegen de buik van Andre stoten. Ze hoorde hem zuchten en begon nu de lul weer langzaam naar buiten te laten glijden. Hohohoho klonk het van boven haar, had ik verteld dat hij alweer er uit mocht en gelijk drukte hij hem terug haar keeltje in. Dit overrompelde haar een beetje en even voelde ze de kokhals neigingen opkomen, maar deze verdwenen gelukkig snel weer, en nu begon hij zelf langzaam haar keel te neuken, nadat dit even zo was door gegaan trok hij zijn kletsnatte lul uit haar mondje en gooide het blondje achterover op het bed. Terwijl hij zijn shirt uitdeed beval hij Sandy om haar rok uit te doen maar haar string en schoenen aan te houden. Toen ze beide zover waren dook Andre tussen de benen van de blonde stoot trok haar string opzij en begon hij haar wild over haar kutlipjes te likken. Dit deed hij zo fanatiek dat na een paar minuten Sandy begon te kreunen en ze werd zowaar nat tussen haar lippen door, Andre merkte dit en verplaatste zijn likken naar boven richting haar klitje. Toen hij daar eenmaal aan begon te zuigen en ook nog eens een vinger bij naar binnen schoof had Sandy het niet meer en voelde een orgasme opkomen, ze greep zijn hoofd vast alsof ze hem voor altijd op die plek wilde houden en Andre begreep dat er een orgasme aankwam en verhoogde zijn zuigtechniek nog maar eens, even verstijfde het blondje om daarna met een zeer luide kreet klaar te komen, het orgasme was zo heftig dat ze zelfs half overeind kwam om daarna uitgeput weer terug te vallen in de kussens.

Terwijl zij nog lag na te genieten van dit onverwacht maar spetterende klaarkomen kroop Andre omhoog naast haar en schoof een kussen onder zijn billen. Zo zei hij terwijl hij haar op zich trok en haar een kus op de mond gaf en nu ga je mijn kont maar eens even verwennen, dat deed je de vorige keer ook best prima dus nu wil ik daar nog even langer van genieten. Gehoorzaam kroop Sandy naar beneden en naam plaats tussen zijn benen, terwijl zij langzaam met haar tong via zijn stam naar beneden ging trok ander zijn benen iets op zodat zijn ster nog makkelijker te bereiken was voor haar, voorzichtig voelde hij haar tong over zijn gaatje gaan en wachtte geduldig af, maar toen ze geen aanstalten maakten om nog verder te gaan liet hij zijn benen zakken zodat deze om haar nek kwamen te zitten. Nu hoefde hij alleen zijn beenspieren maar aan te spannen om haar langzaam van alle luchttoevoer af te sluiten. Sandy stopte met likken en keek hem benauwd aan…. Tja zei Andre hoe lastig kan het zijn als ik vraag om mijn daar te verwennen? Denk je dan dat ik genoegen neem met alleen een tong over mijn ster heen? Dus je je krijgt nog een kans schatje. En bij deze woorden liet hij haar nek weer los en begon Sandy weer zijn billen te likken en langzaam richting zijn gaatje te werken. Daar aangekomen stak ze voorzichtig haar tong bij hem aar binnen en Andre trok direct zijn billen uit elkaar zodat zij nog dieper kon gaan. Ahhhhhhhh zuchtte hij dat is lekker sletje, en hij genoot van de tong die hem anaal het bewerken was. Nadat Sandy een paar minuten zo aan het kontneuken was met haar tong bracht ze voorzichtig haar pink bij de in en uit likkende tong en schoof voorzichtig haar pink bij hem naar binnen, hmmmmmm klonk het boven haar en dit besloot het meisje om haar pink te verruilen voor een andere vinger, maar op het moment dat ze haar vinger naar binnen schoof trok Andre zich terug en schoof naar boven alsof hij realiseerde dat hij lag te genieten van een vinger in zijn kont en dis dus niet kon maken voor zijn gevoel. Hij trok hierbij het blondje ook naar boven en pakte haar onder haar kin vast zodat ze wel in zijn ogen moest kijken. Hij fluisterde haar toe alsof er nog meer in de kamer waren die hun konden horen, dat als ze dit ooit aan Steven of aan Fred zij daar enorm spijt van zou gaan krijgen. Begrepen? Snauwde hij haar toe.

Het meisje knikte, mooi zei Andre ga dan nu maar eens mooi met je kont omhoog op het bed zitten hoer.

Terwijl het blondje omhoog kroop en hij haar gezicht dus niet kon zien kon ze een grijns niet onderdrukken ondanks dat ze wist wat er nu ging komen, maar ze had iets ontdekt bij Andre wat later misschien ooit nog wel eens van pas kon komen. Meneer hield van een vinger in zijn kont alleen mocht niemand dit dus weten.

Andre was ondertussen achter haar komen zitten en streelde nu zachtjes en bijna teder haar billen.

Jij hebt vast wel wat speelgoed ergens verstopt hier op je kamer, vroeg hij haar

Sandy schudde haar hoofd van nee, en voor ze het wist suisde er een hand neer op haar billen. daarna begon steven een zin uit te spreken met tussen ieder woord een ferme tik op een van haar billen.

Je “pets” liegt “pets”, volgens “pets” Steven “pets” heb “pets” je “pets” genoeg“ pets” speelgoed“pets”.

Sandy gilde het nu uit, schreeuwde om maar van de pijn af te komen, Commode middelste la.

Andre keek grijnzend naar de vuurrode billen en kroop van het bed, en liep naar de commode. Sandy liet zich intussen kreunend op haar buik zakken maar met een sprong was Andre weer bij het bed en daar volgde de volgend “pets” op haar billen, wie had gezegd dat je mocht gaan liggen snauwde hij haar toe, omhoog met die kont hoer. En Sandy deed snikkend wat haar gezegd werd bang voor nog meer billenkoek. Andre liep weer richting de la en trok deze open. Pfieeeuuuwwww floot Andre nu toen hij de inhoud van de lade zag, en haalde triomfantelijk een butplug tussen de overige sexspeeltjes van Sandy uit. Met de butplug in zijn hand liep hij weer op het bed af en duwde deze plug tegen de mond van Sandy, maak hem maar eens goed nat schatje of ander duw ik hem wel zo in je lekkere kontje, Sandy wist dat hij dit ook zou doen en opende dus gewillig haar mond en begon de plug goed nat te maken. Toen Andre het genoeg vond nam hij de plug mee naar haar achteruitstekende kont en trok met eend hand een bil opzij zodat haar sterretje een beetje vrij kwam, hij liet een klodder spuug op haar ster lopen en zette de punt van de plug tegen haar ster aan, Sandy probeerde zich totaal te ontspannen terwijl Andre de plug nu haar kont in duwde en in een keer doorging tot hij aan de bovenkant van de plug haar billen raakte.

Vervolgens liep hij terug naar de lade om de rest van het speeltuig te bekijken.

Zo zo Zei Andre, en keek eens om hoe het blonde wijf met een plug in haar kont af zat te wachten wat er nog meer ging komen. Je hebt genoeg om een hele hoerentent te voorzien dame. Zo geil ben je dus eigenlijk, en vervolgens haalde hij een lange behoorlijke zwarte dikke dildo uit de la om hier mee terug bij het bed te komen. Deze wel eens in je kont gehad vroeg hij grijnzend aan haar, Sandy knikte nee en mompelde die is te dik en te groot. Waarop Andre nog eens goed de dildo bekeek en met een lach zei. Dat gaan we straks nog wel eens zien.

Hij gaf Sandy een lichte por zodat deze omviel en op haar rug kwam te liggen met de plug nog in haar kontje, Andre voelde wel gelijk even om te checken of deze er nog wel goed inzat. Vervolgens trok hij haar benen uit elkaar en begon over haar kutje te wrijven met de dildo die hij inmiddels op een laag standje trillen had gezet. Sandy sloot haar ogen en probeerde er het beste van te maken terwijl Andre nu voorzichtig de kop van de dildo door haar poes liet gaan, op het moment dat hij haar klit beroerde ging er een klein schokje door haar heen. Dit gaf voor andere de aanleiding om de dildo iets haar kut te laten binnendringen. Op het moment dat hij zag dat Sandy met gesloten ogen begon te kreunen verhoogde hij de stand van het trillen en bracht de dildo bij iedere stootje steeds iets dieper naar binnen. Dit herhaalde hij tot dat de dildo bij halverwege haar kut was en toen stopte hij en hield de dildo met een hand tegen.

Je lijkt het nogal lekker te vinden zei hij met een grijns, maar Sandy reageerde niet en concentreerde zich op het gevoel in haar poesje. Hier houd hem zelf maar even vast zei Andre, maar niet gaan neuken met de dildo he. En terwijl hij Sandy haar hand pakt en de dildo vast liet houden stond hij op en liep weer naar de la. Na wat gerommel kwam hij terug met een dildo die een normale dikte had maar wel lekker lang was. Terwijl hij weer op de rand van het bed ging zitten en de dildo weer overnam van Sandy gaf hij haar de dunnere dildo in haar hand. Sandy keek hem vragend aan en terwijl Andre de dikke dildo weer begon te bewegen zei hij zachtjes tegen haar zuigen op dat ding kreng.

Sandy begreep dat niet luisteren geen zin had en begon de dildo te pijpen, al liggen op haar rug had ze nu een dildo in haar mond een plug in haar kont en een zeer dikke dildo trillend in haar kutje. Andre begon steeds harder te neuken met de dildo en daardoor ook steeds dieper met het gevaarte te gaan tot dat hij echt niet verder kon omdat anders haar baarmoeder ergens in haar keel zou belanden. Sandy begon te voelen dat door het getril en de spanning op haar kontje door de plug er weer een orgasme op ging komen, ze wist echter ook dat dit tot een groot genoegen van Andre zou zijn en dat hij dan nog steeds niet zou ophouden met dingen in haar te stoppen. Ze nam zich ook voor om er voor te zorgen dat een groot deel van haar speelgoed na vanavond zou verdwijnen.

Terwijl Sandy zich dit voornam begon ze herder op de dildo te zuigen en te likken hopende zo om haar naderend orgasme te kunnen verbergen voor Andre, maar deze was ervaren genoeg om aan haar lichaam te kunnen zien dat het orgasme niet ver weg meer wat, ineens stopte hij met bewegen en vroeg haar: wil je klaarkomen, Sandy zei niks maar kronkelde met haar lichaam en pijpte de dildo door alsof ze verwachte dat het zaad er uit zou komen, hehehehehe lachte Andre en begon de dildo nu in hoog tempo op en neer te bewegen.

Dit was voor Sandy te veel van het goede en terwijl ze de dildo uit haar mond haalde kwam ze grommens en krijsend klaar zoals ze maar zelden klaar was gekomen.

Nadat haar orgasme een beetje was weg geëbd, draaide Andre haar op haar buik om de plug met een plop uit haar kont te halen, vervolgens ging hij op zijn buik naast haar liggen met zijn stijve paal die fier de lucht in stak en zei tegen het blondje uitnodigend neemt u plats mevrouw.

Sandy zuchtte en draaide zijn richting op om met een been over hem heen te gaan en vervolgens zich te laten zakken op zijn paal, net voor dat zijn paal haar kutlipjes raakte stopte hij haar door zijn handen onder haar billen te schuiven. Je denkt toch niet dat ik in die uitgerekte kut van je wil neuken he teefje, je gaat hem in je kont krijgen lekker ding en hij voegde woord bij daad en schoof zijn paal een stukje naar achter zou haar al door de plug opgerekte kontje in. Sandy slaakte een pijnkreetje en zakte vervolgens tot aan de wortel over de lul van Andre heen. Direct verwachte ze dat Andre zou beginnen te neuken maar deze bleef geheel stil liggen met een grijns op zijn gezicht. Wat? Vroeg ze hem een beetje snauwend omdat die lul zo strak in haar kontje toch wel een beetje pijn deed. Ik kan niet bij je tieten omdat die kut bh in de weg zit. Sandy wilde omhoog komen om haar bh af te doen, maar Andre zei haar dit te doen met zijn lul diep in haar kontje. Sandy zuchtte nog maar eens en ging traag rechtop zitten om haar bh af te doen, gelijk toen de behoorlijke stevige maar grote ballen vrij kwamen greep Andre deze met beide handen beet en trok haar aan haar tieten weer naar voren. Toen ze met haar hoofd vlak bij zijn hoofd kwam begon hij dan eindelijk neukbewegingen te maken. Sandy voelde de snijdende pijn in haar kontje nu snel af nemen om dat het vocht wat zijn lul procedeerde het iets soepeler maakten allemaal. En ze begon zowaar een beetje het gevoel in haar kontje te waarderen.

Na een poosje zo geneukt te hebben vond Andre het tijd worden voor een ander standje en liet het blonde wijf op handen en knieën plaats nemen op het bed. Mooi zo riep hij kontje omhoog ontspannen en afwachten hoe ik die reet ga uitwonen riep hij en terwijl hij haar billen uit elkaar trok ramde hij zijn lul tot aan de wortel in haar reet. Sandy gilde het uit van een mengeling van pijn maar toch ook genot.

Na een paar flinke diepe en harde halen trok Andre zijn lul uit de kont van het blondje en trok de billen van elkaar zodat er een groot oog hem aanstaarde, hij boog zich voorover en liet nog een flinke klodder spuug in het gat vallen om daarna gelijk zijn lul weer diep in de blonde slet te stoten. Nu boog hij voorover om de zwaaiende tieten van het blondje te grijpen en hier flink mee te spelen, al knedend en trekkend aan haar tieten ramde hij zo hard mogelijk zijn lul keer op keer het kontje van de blonde griet in, niet meer lettend op of ze het nou lekker vond of niet bleef hij doorrammen op haar tieten en in haar kont.

Erg lang ging Andre dit dan ook niet volhouden en met een oerkreet ramde hij zijn lul nog eens extra diep in haar kont om vervolgens brullend klaar te komen en haar kont vol te spuiten, de ene dikke straal na de andere verdween in het sappige kontje van de mooie blondine en langzaam kwam Andre weer terug op deze wereld.

Hij rolde van haar af en Sandy wilde ook gaan liggen, blijf zo zitten riep Andre die als een speer weer overeind kwam en weer plaats achter haar nam. Sandy keek vertwijfelend achterom wat hij nu van plan was, wilde hij soms nog een keer haar kont neuken? Maar Andre riep dat ze voor haar moest kijken en voor ze het wist voelde ze een koud stuk rubber tegen haar ster aandrukken. Voor ze kon protesteren drukte Andre de dikke dildo die nog op het bed lag een stukje haar kontje in. Sandy klauwde haar nagels in het dekbed en beet op haar tanden, ze wist inmiddels we wat Andre lekker vond, en dat was een vrouw die gilde van de pijn, dus verbeet ze zich om niet gillen. Andre gebruikte het zaad wat uit haar kontje kwam om de dildo te smeren en deed een volgende poging om de dildo haar kontje in te krijgen, na nog wat tegengas van de kringspier gaf deze eindelijk zijn verzet op en de dildo gleed een stuk de kont in van het blondje, toen de dildo ver genoeg in haar reet stak om zelf te blijven zitten sprong Andre van het bed en liep naar zijn kleren. Na wat gerommel bij zijn broek kwam hij terug bed liggen naast de blonde stoot en ging zo liggen dat hij met zijn nu half stijve lul precies onder haar mond kwam te liggen, pijp nog maar even sletje zei hij tegen het blondje en bood haar zijn lul aan.

Het blondje nam de pik in haar mond en voelde direct de reactie omdat hij weer begon te groeien door de aanraking van haar mond, terwijl Andre zich naar haar kont rekte zoog ze zijn lul weer stijf en voelde ze dat hij de dildo weer op tril stand zette. Nu kwam hij weer terug onder haar liggen en zei haar goed te pijpen. Neem hem eens diep in je keel en houd hem even daar, en terwijl ze haar mond over de luk liet zakken en het gevaarte een weg in haar keeltje zocht hoorde ze een vreemd geluid. Even liet ze de lul los en keek opzij waar het hoofd van Andre moet liggen daar hij overdwars onder haar lag. Ze zag inderdaad het grijnzende hoofd van Andre want die had in zijn handen zijn telefoon en was druk foto’s van haar pijpwerk en de dildo in haar kont aan het maken. Toen hij merkte dat ze hem doorhad zei hij gemeen tegen haar, wat nou? Die andere foto’s zijn nu toch verwijderd, en hij lachte vervolgens luid. Sandy speelde even met de gedachten om haar tanden in de lul van Andre te zetten, maar alsof hij wist wat ze van plan was zei hij haar waag het niet bijten hoor. Zuig me lul af en verder niks hoer.

Sandy begon weer te zuigen op de lul terwijl Andre begon te spelen met de dildo in de reet van het blondje. Hoe meet hij de dildo op neer bewoog hoe heftiger Sandy begon te zuigen op zijn lul, dit kwam niet omdat ze het lekker vond wat er in haar kont gebeurde maar doordat ze dan niet hoefde te schreeuwen van de pijn. Na een paar minuten was Andre zo opgegaan in zijn spel met de dildo en vond hij het zo’n geweldig geil gezicht dat hij van het een op het andere moment de mond van Sandy vulde met zijn kleverig zaad, dooslikken riep hij tegen het blondje ik koommmmmmmmm. En vervolgens moest Sandy ook zijn lul nog een keer leegzuigen. Toen ze alles keurig door had geslikt kroop hij voldaan achter haar vandaan en liet haar zitten met de dildo nog altijd in haar kontje. Andre begon zijn boxer en broek weer aan te trekken en maakte terloops nog een paar foto’s. toen hij zijn kleren aanhad liep hij op Sandy af zei tegen haar. Zal ik je een tip geven schat. Toen Sandy niet reageerde ging hij door, ik ga zo weg maar eigenlijk had ik hier met Fred om elf uur afgesproken dus die zal hier wel over een uurtje aanbellen, beter ga je dus douchen en knap je jezelf een beetje op, want laat ik niet horen dat je mijn vriend buiten laat staan en hem niet even van zijn zaad afhelpt hoor. Lachen gaf hij nog een zacht tikje op haar billen, en riep nog van bij de deur oja, vergeet die dildo niet uit je kont te halen schatje. En ze hoorde hoe hij de trap afging en buiten deur achter hem dichtsloeg en snikkend zakte ze neer op haar bed waarbij de dildo met een plop uit haar kontje kwam.

Later die avond om iets over half twaalf ging haar bel van de voordeur, ze wist wie dat was……. Maar dat is een verhaal apart

geile kusjes Xaffier


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sandy - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net