Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 70x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 13026x
Lengte: Lang
De Piemels - 2
Door Sekia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Piemels - 1

Ik wil bruut geneukt worden!!!

Het is een paar dagen later en ik ben bij gekomen van wat er gebeurt was en ik droomde de hele tijd van de mannen en ik wilde het weer...

Naar het strand gaan ging niet want het was een stuk kouder geworden, het had dus geen zin om naar het meertje te gaan en ik liep over straat te mijmeren en te fantaseren hoe ik aan een piemel moest komen, op school waren we eens gewaarschuwd voor een man in de buurt die er woonde, de leraar had gezegd dat de man vast gezeten had voor het aanranden van jonge vrouwen en dat we niet bij hem in de buurt mochten komen, ik wist waar het ongeveer was en ik besloot eens te gaan kijken, aangekomen kroop ik in de bosjes en zat te kijken naar het huis en ik zag een man de deur open doen en vuilnis weg gooien en ik zag dat de man stevig was en een buikje had, het huis was aan het verwaarlozen en mijn fantasie sloeg letterlijk op hol!!!

Ik wil een piemel!!! ik wil geneukt worden door een man owww... en in een waas stond ik op, ik liep naar het huis en ik belde aan, het duurde even maar de man deed open en keek mij boos aan en zei: ja, wat moet je?

Ik zeg verlegen: Heeft u karweitjes meneer???

Karweitjes?? zegt de man en ik zeg: ja voor geld meneer, kan ik wat verdienen als u klusjes heeft he..

Ik zie de man mij met zijn ogen uitkleden en zijn ogen glimmen geheimzinnig en hij zegt: wat kun je zoal dan??

Alles doe ik meneer, zeg ik met een zwoele stem en kijk hem voorzichtig aan...

Ik zie de man denken en uit eindelijk zegt hij: oke, kom binnen maar dan!!! en ik zie de man de deur verder open doen en ik stap naar binnen...

We komen aan in de kamer en het is er niet schoon en de man zegt: maak de woonkamer maar schoon en krijg je 10 euro!!!

Joepie roep ik en maak een sprongetje en ik zeg: mag ik eerst even naar de wc meneer, moet plassen!!!

De man knikt en kijkt me na als ik heen ga en aangekomen in de wc doe ik snel mijn slipje uit en gooi hem in de prullenbak, ik heb een jurkje aan en als ik op mijn knietjes zou gaan dan kan hij als hij goed kijkt mijn lipjes vast zien!!!

Met een rood hofd van opwinding kom ik de kamer weer in en ik ga gelijk poetsen en opruimen, de man zie ik mij in de gaten houden en naar mij kijken!!!

Ik wordt het poetsen een beetje zat en ik besluit de man te verleiden en ik ga met een natte doek een stuk van de vloer doen, ik ga op handen en knietjes de vloer boenen en ik ga zo boenen dat de man tegen mijn kontje moet aankijken!!! Ik zorg er voor dat mijn jurkje een beetje naar voren komt en langzaam kruipt het jurkje bij mijn billen omhoog en de man moet het kunnen zien denk ik!!!

Ik hoor de man kuchen en ik kijk om en zie de man kijken en ik vraag: wat is er meneer? doe ik het niet goed?

Jawel zegt de man met een rood hoofd en hij zegt: maar je hebt geen slipje aan he? hoe komt dat meisje??

Ik besloot een verhaal te verzinnen en ik zeg: vind ik fijn meneer, slipje dragen is niet fijn hoor!!!

O? vind je dat niet fijn?? zegt de man..

Nee zeg ik en ik vraag of ik wat te drinken mag hebben...

De man knikt en ik zie hem met een bobbel in zijn broek weggaan en snel komt hij terug en gaat zitten en zegt: Kom maar naast mij zitten en krijg je te drinken..

Ik ga naast hem op de bank zitten en gelijk trek ik mijn knietjes op en zet mijn voeten op de bank, het jurkje valt op mijn buik en mijn kutje is vol in het beeld, ik wil gewoon geneukt worden nu, het heeft lang genoeg geduurd en ik kijk de man aan en zeg: vind u hem mooi meneer??

Ja zegt de man, erg mooi meisje...

Wilt u hem eens aanraken? geeft zo een lekker gevoel meneer, ik speel er zelf ook vaak mee hoor!!!

De man zijn hand gaat gelijk naar mijn kutje en de man streelt even lekker door en ik hijg er over en ik zeg: o meneer toch, dat is lekker!!!

De man gromt en zegt: je bent geil he? en ik hijg en zeg: ja meneer, geil ben ik meneer geil... kom ga maar door meneer, doe het maar met me hoor!!!

De man kijkt verbaasd en zegt: wat wil je dat ik doe???

Ik kijk de man geil aan en ik zeg: ik wil dat u doet met me wat u maar wilt meneer!!!

De man grijpt zich vast aan mijn kutje en hij hijgt er over en vingert mij even maar dan ineens gaat de deurbel!!!

Kut!!! roept de man en hij zegt: vrienden van mij zouden komen kaarten... wat nu???

Hoeveel vrienden meneer?? zeg ik met geile oogjes...

De man zegt 5 of 6 komen er...

Ik zou graag willen meneer dat u met me doet wat u maar wilt meneer!!! en ik kijk de man geil aan!!!

De man lacht geheimzinnig en likt zijn lippen en zegt: zo blijven zitten jij!!! Ja meneer zeg ik onderdanig...

De man streelt mij een keer en fluistert: weet je het zeker?

Ik hijg en ik zeg: ja meneer, ik wil strenge piemels die mij bruut gebruiken meneer, doe het maar...

De man staat op en loopt naar de voordeur en ik hoor gelijk mannen fluisteren en het duurt even maar dan zie ik 6 vreemde mannen binnen komen en de bekende man er achteraan en ik hoor hem zeggen: Kijk jongens, dat is haar...

De mannen komen voor de bank en zien mij zitten met open beentjes en de mannen grommen er over tot eentje zegt: weet jij wat er met je gaat gebeuren meisje?

Ik schok een beetje met mijn schouders en zeg: D d dat u streng tegen mij gaat zijn meneren??

Klopt gromt de man en hij zegt: OPSTAAN!!! en snel sta ik op en kijk nederig naar de grond, de man zegt: ga je gehoorzaam zijn en luisteren??

Ik begin een beetje geil te huilen en ik zeg: ja meneer en ik kijk hem zielig aan en zeg: doe maar met uw strenge piemels wat u maar wilt meneer, toe maar...

De man voor haar knikt en begint het jurkje los te maken en uiteindelijk zakt het jurkje naar beneden op de grond, de man gromt: op je knietjes jij!!! Ja meneer zeg ik onderdanig en ik zie de mannen hun broeken uitdoen, 7 piemels zie ik stijf staan en ik word er megageil van en ik zeg: o meneren toch, wat een grote piemels allemaal, zijn ze streng tegen mij???

Een man komt naar voren en grijpt mijn nekje en zegt: deze strenge piemels gaan jou neuken he he, de man kijkt om en zegt tegen de bekende man: heb je condooms in huis??

Niet genoeg bromt de man en de man die mij vast heeft zegt: Dan gaan onze strenge pikken je zonder rubbertje neuken schatje he he...

O meneren toch kreun ik en ik kijk angstig en kruip naar de bank, net of ik weg wil kruipen in een hoekje, de mannen grijpen mij en strelen mijn lijfje en ik voel de handen overal, in mijn ooghoek zie ik de bekende man weg lopen en het duurt niet lang of hij komt weer en zegt: aan de kant mannen!!!

Ik zie de man op mij afkomen en hij heeft een hondenriem bij zich en doet hem om mijn nekje en zegt: Ik neuk haar het eerst, ik heb haar gevonden en ze is in mijn huis he he, mee komen jij, naar mijn slaapkamer grrrr.. Ja meneer zeg ik en ik word aan de ketting mee genomen naar zijn slaapkamer, ik zie een andere man volgen en de mannen duwen mij een slaapkamer in en dwingen mij op de grond op handen en knietjes, de mannen gaan voor mij zitten en ze wijzen naar hun pikken en een man zegt: Pijpen jij!!! Ik duik naar voren en zeg jankend ja meneer en ik zuig de pik naar binnen, eindelijk een piemel in mijn mondje en ik zuig de lans heerlijk, het duurt niet lang of ik moet de andere man pijpen en de andere man kruipt achter mij en likt mijn kutje...

De mannen staan op en grijpen mijn armen en sleuren mij naar het bed en leggen mij op mijn rug, de bekende man kruipt tussen mijn benen en gromt: Deze strenge pik wil je neuken nu begrepen?? kijk er naar hoe hij je neemt.. GRRRR

J j ja mm meneer zeg ik en de man richt zijn lans en laat hem nog even zien, de eikel glimt er over en ik kreun: O meneer, uw piemel, neee!!! meneer, ik wil niet meer hoor meneer!!!

De man grijpt mijn armen en hij dwingt zijn pik tussen mijn lipjes en zegt: Neuken zal ik je grrrr...

De man duwt zijn lans naar binnen en het voelt heerlijk, de man gaat eerst langzaam maar dan steeds harder heen en weer en het duurt niet lang of hij gaat uit mij en ik zie de pik spuiten op mijn buikje...

De man gaat van mij af en ik zie de andere man aankomen en gaat tussen mijn beentjes zitten, hij speelt wat met zijn pik en trekt de voorhuid naar achteren, bruut komt hij naar voren en richt zijn lansop mijn open staande kutje en drukt hem naar binnen, wild bonkt de man op mij in en ik kreun er over en de man gaat er uiteindelijk uit en staat op, hij gebied mij naar de rand van het bed te komen en hij gaat er voor staan en zegt: zuig aan de piemel, hij wil in je mondje klaarkomen begrepen???

Ja meneer zeg ik en ik open mijn mondje, de man komt naar voren en richt zijn pik mijn mondje in en hij gromt: Zuigen jij zuigen!!!

Ik zuig de man goed af en al snel voel ik de pik pulseren en ik ontvang het zaad en slik het door!!!

De mannen hijgen even uit en al snel pakt de bekende man de halsband vast en gromt: meekomen jij!!!

De man neemt mij de woonkamer in en hij houd halt voor de mannen en zegt tegen mij: Vraag aan de piemels of ze streng zijn en welke piemel je kutje wilt neuken!!!

J j ja mm meneer zeg ik verlegen en ik vraag: Bent u piemels streng tegen mij?? welke piemel wil mijn kutje neuken???

Ik zie alle piemels schokken en ik kijk naar de bekende man en hij zegt: alle piemels willen je kutje neuken, je gaat nu vragen aan de piemels of er een heeeelllle strenge piemel is die gaat doen met je wat hij maar wil??

Ik kijk weer naar de piemels en ik zeg: Is er ook een hele strenge piemel die gaat doen wat hij maar wil??

Ik zie een man naar voren komen en de man heeft zijn pik vast en hij gromt: Deze gemene piemel gaat het doen met je, wat hij maar wil begrepen???

Ja meneer zeg ik snel en ik word door de man meegenomen naar boven, de man duwt mij op de grond en gaat voor mij zitten en zegt: zuig de piemel en vraag of hij streng wil zijn tegen je!!!

De man heeft een enorm mooie piemel en een grote zak hangt er onder, de man heeft een buikje en is zwaar behaard, ik neem de piemel in mijn mondje en na een poosje zeg ik: o wat een mooie piemel meneer, wat mooi, laat hem mij pakken meneer...

De man zie ik een potje pakken en het is glijmiddel en hij zegt: smeer hem er mee in en ik weet het gelijk en ik zeg: gaat uw strenge piemel mijn kontje neuken meneer???

Ja meisje, de piemel wil in je kontje en gaat je hard neuken daar!!! ja meneer zeg ik en ik smeer de pik in en ik zeg tegen de piemel spelend: ga maar in mijn kontje piemel toe maar...ik draai mij om en ik zie 2 man in de deur opening staan en ze zijn ook hun piemels aan het insmeren, ik word er zo geil van dat ik wil dat de piemels mij verkrachtten en ik denk: kom laat ze mij eens verkrachtten, ik wil bruut geneukt worden en ik zie de mannen binnen komen, snel duik ik langs ze heen en voor ze het weten vlucht ik de zolder op en op handen en knietjes probeer ik tussen dozen door te kruipen, ik heb mijn knietjes wijd staan en alles staat open, ik kijk om en zie 3 berige mannen aankomen stormen en geacteerd roep ik: O nee, meneer piemels, nee!!!

Een man grijpt mijn heupjes en gromt: HIERKOMEN JIJ!!! GRRR MIJN PIEMEL GAAT NAAKT JE KONTJE IN!!!

de 2 andere mannen houden mij vast en laten mij omkijken, de man achter mij laat zijn pik zien en gromt: De piemel is boos omdat je vluchtte grrr hij gaat je nu voor straf hard neuken!!!

S s s sorry meneer piemel sorry, ik zal gehoorzamen meneer de piemel!!!

De man trekt aan zijn piemel en laat de eikel zien en gromt: Deze piemel kent geen genade he he...

O nee!!! roep ik en ik zie de eikel achter mij verdwijnen... Ik voel de eikel tegen mijn sterretje en hij drukt er tegen aan, hij duwt hard en ik voel mijn sluitspier langzaam wijken, O!!! ik voel de eikel binnendringen O!!!

De man houd even halt en ik kijk hem aan en ik zeg: O meneer toch, wat een strenge piemel heeft u, gaat hij mij neuken nu???

De man gromt en ik voel hem doorduwen!!! de man gaat er vol in en ik moet naar adem happen, de man grijpt mijn nekje en houd mij goed vast en begint te neuken en het voelt heerlijk, o wat lekker als een man je gebruikt.

De man neukt stevig door en het duurt niet lang of ik voel de man in mij klaarkomen, het zaad spat tegen mijn darmen en de man gaat er uit, ik wil meer en ik zie een andere man achter mij kruipen en ik zeg: kom maar meneer de piemel, kom, verkracht mijn kontje maar hoor!!!

De eikel zie ik nog verdwijnen en ik voel hem binnenkomen, makkelijker gaat het nu en veel lekkerder is het, de man bonkt in mij en ik word heerlijk geneukt...

Ik kijk om en ik ze de andere mannen boven komen en de bekende man zegt: wat is er gebeurt? waarom is ze hier? Ze wilde vluchtten zegt de neukende man en we vonden haar op zolder, wij straffen haar nu even ha ha...

Alle piemels zie ik steigeren en de mannen brullen er over van geiligheid, de man in mijn darmen komt klaar en spuit mij helemaal vol..

Ik kijk op en ik zie de mannen met armen over elkaar boos naar mij kijken en een man zegt: Ben je ongehoorzaam geweest?? he???

J j ja mm meneer maar de piemels zijn ook zo streng meneer ziet u? ik werd een beetje bang enzo!!

NAAR BENEDEN JIJ, MEEKOMEN!!! DE PIEMELS ZIJN BOOS NU!!!

De mannen wijzen mij de weg en ik word de slaapkamer weer ingeleid en op de grond moet ik op handen knietjes gaan zitten, de mannen dwingen mijn knietjes wijder en de mannen zitten aan mij en strelen mijn kontje en kutje, een man zegt: De piemels kennen nu geen genade en ze gaan je allemaal neuken in al je gaatjes begrepen??

J j ja meneer zeg ik snel en de man zegt: SMEEK DE PIEMELS DAT ZE GAAN DOEN WAT ZE MAAR WILLEN, SMEEK DAT JE IN JE GAATJES GENEUKT WILT WORDEN EN DAT ZE JE VERKRACHTTEN!!!

Ik kijk op en zie dat de mannen gehurkt zijn gaan zitten en de piemels wijzen naar me en ik zeg: O meneer piemels, doe met me wat jullie willen en verkracht mijn gaatjes, ik zal luisteren nu, verkracht me maar hard hoor meneren piemels en spuit uw zaad in mijn kutje, kontje en mondje alstublieft???

KOM HIER!!! brult een man, ik duik naar voren en ik hoor zeggen: zuig aan de piemel, hij wil dat je zuigt!!! Ja meneer piemel zeg ik snel ik zal u zuigen, o wat bent u mooi!!! mmm en ik zuig de pik naar binnen, de mannen komen wild om mij heen en ik voel de pikken overal, 1tje gaat in mijn kutje neuken en bruut bonkt de man in mij, de ene na de andere man neukt mij en geen een gaat in mijn kontje...

Als alle pikken stijf en strak staan houden de mannen op en allen gaan gehurkt voor mij zitten, ik kijk op en een man zegt: De piemels willen klaar komen grrr, Ja meneer zeg ik onderdanig en de man zegt: vraag aan de piemels of ze je kontje willen volspuiten!!! en vraag het maar netjes!!!

Ik zie de eikels heen en weer schokken en ik wil niks liever maar ik vraag onderdanig: Meneren piemels, wilt u alstublieft mij in mijn kontje verkrachtten, kom, neuk mij hard en spuit u klaar in mij meneren piemels!!!

OMDRAAIEN EN EN VOOR JE BLIJVEN KIJKEN JIJ!!!

Ik draai me om en ik voel een man naderen en hij grijpt mijn nekje, ik voel de eikel tegen mijn kontje aankomen en hij drukt hem er in, ruw en lomp, het gaat hard en het duurt niet lang of de man komt in mij klaar, snel gaat hij eruit en ik voel de volgende aankomen en neukt mijn kont...

Alle mannen neuken zich klaar en afgeneukt word ik gedoucht en drogen ze mij af, ik krijg nog wat te drinken en de mannen zijn verder lief voor me, Ik mag naar huis en de bekende man zegt nog even: Als je nog eens wilt, dan kom je maar hoor en geeft mij een knipoog...

strompelend ben ik huiswaarts gegaan, genietend van wat er gebeurt is...


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Piemels - 3


Zoek naar meer verhalen van Sekia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (43)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net