Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 76x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14573x
Lengte: Lang
Medelijden Met Mijn Vader - 2
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Medelijden Met Mijn Vader - 1

De volgende dag had ik afgesproken met Diana om in het dorp het centrum in te gaan, vroeger ging ik veel om met haar maar naarmate ik een reputatie kreeg wilde haar ouders dat we niet meer met elkaar omgingen terwijl ze mij nog nooit gezien hadden. Ze was mooi om te zien en 16 een jaar ouder dan ik. Die dag was ze stil en ik vroeg of er iets was... ze stotterde en mompelde iets en vroeg of ik een geheim kon bewaren.
Natuurlijk zei ik tegen haar... en voordat ik het wist brak ze in tranen uit.
Mijn vader heeft mij verkracht zei ze zacht...
Nee Diana was niet zoals ik was belust op seks en alles wat er maar mee te maken had... waar ik al jong ontmaagd was wist ik dat zij nog maagd was.

Nou ja tot vandaag dan... twee weken van te voren was ze met haar moeder naar de huisarts gegaan voor de pil. En nu twee weken later nadat haar moeder voor een week werd opgenomen in het ziekenhuis werd ze verkracht door haar vader beneden op de bank. Was het eenmalig vroeg ik haar... ze schudde nee, bijna iedere avond komt hij naar mijn kamer...

Hoe zelfzuchtig ik kon zijn, maar gek genoeg wond haar verhaal mij op en dacht ik hoe het zou zijn als mijn vader dat zou doen in plaats van zich alleen maar op mij af te trekken.
We bleven tot 17:00 in het dorp en zag ik haar met lood in haar schoenen weglopen.

Toen ik thuis kwam zat mijn vader weer achter de pc. Ik wilde alleen maar douchen omdat ik de hele dag al zweette door het warme weer.
Na wat tv te hebben gekeken ging ik rond half tien naar boven.
Mijn vader liep achter mij aan om de ramen te sluiten.
Het was bloedheet boven op alle kamers wat papa ook al zei...

Waar hij weer naar beneden liep besloot ik mijn slaap t-shirt niet aan te houden.
Naakt kroop ik onder de deken maar ook die werd al snel te warm.
Ja ik wachtte op mijn vader en dikke uur erna hoorde ik hem de trap oplopen.
Wederom ging ik weer zo liggen dat ik toch deels onder de deken lag maar toch ook weer voor de helft mijn lichaam liet zien.

Het ganglicht ging aan en mijn deur werd geopend. Slaap je al vroeg hij zacht.
Met opzet reageerde ik niet waarop hij naar het bed kwam gelopen.
Door de deken een beetje opzij te schuiven lag mijn onderlichaam nu helemaal ontbloot en weer met mijn rechterbeen half hangend uit bed.
Ik zag hem weer voorover bukken en het gesnuffel aan mijn vagina begon weer gevolgd door zijn tong.

Ik dacht aan de vader van Diana en fantaseerde hierover waarop mijn lichaam vroeg om seks. En op dat moment gebeurde het en voelde ik een vinger bij mij naar binnen gaan.
Zou het hem zijn opgevallen dat zijn vinger wel heel gemakkelijk naar binnen gleed?

Het antwoord was nu heel duidelijk want opeens stapte mijn vader op bed en kwam tussen mijn benen liggen.
Ik twijfelde of ik zogenaamd wakker moest worden of ik mij nog even stil hield... maar dat laatste ging niet meer.
Waar ik over fantaseerde en op geilde kreeg ik nu naar binnen gestoten of eerder gezegd geramd.

Ik deed alsof ik verrast was en ergens was ik dat ook want het gevoel dat ik open scheurde liet mij snakken naar adem. Dit monster was groter dan de gemiddelde pik die ik normaal gewend was.

Ik speelde het spel mee en riep bang.. pap wat doe je...
Shhht maar meisje zei hij hijgend...

Alsof ik tegenstribbelde zette ik mijn nagels in zijn rug en duwde enigszins met mijn andere hand hem een beetje weg.
Ik weet niet hoe vaak ik geroepen heb dat hij te groot was voor mij, maar in de tussentijd werd ik natter en natter en verwelkomde met schaamlippen zijn grote lid.
Hij duwde mijn beiden handen naast mijn hoofd en hield ze daar vast waarop hij zijn mond op mijn linkerborst drukte en hard op mijn tepel zoog.

Mijn bed schudde heen en weer en gek genoeg wond ik mezelf op door constant te roepen... nee papa hij is te groot hij doet pijn..

Het was een kopie van Diana en haar vader alleen ik genoot ervan en zij niet.
Ik wilde geneukt worden hoevaak en wanneer maakte mij niet uit...
Zijn tong likte mijn nek en gezicht en eindigde opeens in mijn mond die deels weigerde maar toch weer stiekem genoot van de koffiesmaak van zijn mond.

Slik je nog de pil vroeg mijn vader hijgend...
Ja antwoordde ik maar nog steeds zo laten klinken dat ik er niet mee eens was en op dat moment voelde ik zijn monster in kloppen... een hard gehijg en gekreun kwam uit zijn mond.
Ik wilde niet dat hij stopte, ik wilde meer maar kon dit natuurlijk niet zeggen.

Hij stond op en liep mijn kamer uit. Ik was nat van onze zweet en waar mijn lichaam nog steeds om meer vroeg moest ik het weer doen met mijn hand.
Ik had mijn vaders zaad in mij en wilde eigenlijk op dat moment niets liever.
Ik kwam klaar waarop mijn bezweet lijf kronkelde over de lakens.

Niets vermoedend werd ik wakker, alsof er niets gebeurd was begroette we elkaar met goede morgen en zou ik Diana weer zien in het dorp.
Ze vertelde dat ze het thuis niet meer uithield en vroeg of ze niet bij mij kon slapen de overige twee dagen dat haar moeder nog in het ziekenhuis lag.

Nee ik wilde haar niet aan mijn vader voorschotelen maar wel wilde ik haar vader zien en zou ik misschien wel meer willen waarop ik aanbood om bij haar te komen slapen.
We doen het gewoon zei ze hij durft dan toch geen nee te zeggen...
Ik vertelde mijn vader dat ik bij Diana bleef slapen voor twee nachten waarop hij best wel kwaad werd.
Ik kon het ergens wel begrijpen maar dacht ergens dat de vakantie toch nog heel lang zou duren.

Eigenlijk was ik best wel gespannen naar mate we bij haar huis aankwamen.
Binnen zat haar vader op de bank...
Naar de grond kijkend zei ze pap, Mariska blijft slapen... haar vader keek mij aan van top tot teen waarop ik glimlachend maar ik denk ook heel uitdagend naar hem keek.
Het leek net of het hem wel beviel wat hij zag en knikte ja hoor is prima...

Ik volgde Diana de trap omhoog en was jaloers op haar slaapkamer. Een twee persoons bed, een stereotoren met hele grote boxen.
Die is nieuw zei ze en wees naar de toren.
De vader riep ons omlaag en vroeg of we zin in mc Donalds hadden natuurlijk zeiden we ja en voor mij leek hij heel aardig.

Totdat we waren aan het eten in mc Donalds en Diana naar de wc moest.
Jan de vader van Diana wendde zich tot mij en zei jij bent toch die Mariska waar het hele dorp het over heeft.
Even wist ik niet wat ik moest zeggen... jij lust hem wel h althans dat is wat ik heb gehoord. Ik glimlachte alleen maar... alleen Jan ging door... daar hou jij wel van h een lekker pik in je mond en in je kutje... de lach op mijn gezicht was schijn en even keek ik om ons heen of niemand hem zo luid hoorde praten.
Jan stopte maar niet ... hou je van sperma slikken vroeg hij mij terwijl hij met zijn starende ogen mij bleef aankijken... ik haalde alleen mijn schouders op.

Wat heeft Diana jou verteld vroeg hij daarna, onschuldig antwoordde ik... niets hoor
Ja ja dat zal die gore slet van een dochter neukt met iedereen zei hij opeens... nee dat geloofde ik niet en was blij toen Diana terug kwam...
We gingen naar huis en ik door liep naar de toilet... toen ik klaar was en de toiletdeur opende wilde Jan naar binnen net op het moment dat we langs elkaar afliepen pakte hij mij vast.
Even was ik bang maar liet dit niet blijken en glimlachte weer naar hem wat opeens beantwoord werd met een kus op mijn mond en tong die opeens om de mijne draaide. Nog voordat ik kon terugtrekken kneep hij heel even tussen mijn benen en kon ik weglopen.

Het gaf mij rillingen maar tevens werd ik ook weer nieuwsgierig.
Diana en ik kleedde ons om waarop ik als enige mijn lange slaap t-shirt aanhad en ik opeens zag dat Diana geen ondergoed aandeed onder haar korte joggingbroek... ik vroeg waarom ze dat deed en zij antwoordde dat wilt hij niet...
Hierom heb ik flinke klappen gehad...

Ik vroeg niets meer en liepen terug naar beneden.
Daar keken we op de bank tv tot dat Jan opeens tussen Diana en mij in kwam zitten.
Hij trok Diana zodanig dat ze gedraaid nu zat met haar halve rug richting ons en Jan haar arm om haar heen sloeg.
Alleen deze arm zat zo gepositioneerd dat zijn hand op haar borsten rusten.
Ik keek snel weer tv waarop ik opeens Jan zijn hand tegen mijn bovenbeen voelde... het was onschuldig totdat zijn vingertoppen mijn bovenbeen nu kriebelde... mijn t-shirt kwam tot halverwege mijn bovenbenen alleen deze schoof nu beetje bij beetje omhoog.

Ik zei niets, was het misschien omdat ik bang was of omdat ik te nieuwsgierig was...
Diana kon dit niet zien en hier stond ik toe dat zijn vingertoppen nu tussen mijn benen in wreven die af en toe mijn onderbroek raakte.

Helemaal uit het niets riep Jan opeens zo dames en nu naar boven... ik keek Diana aan die mij een verontrustende blik gaf.
Boven op haar slaapkamer sprong ze snel op bed en trok de dekens over haar benen.. ze schudde nee en zei het spijt mij dat ik je heb meegenomen hiernaar toe het spijt mij en toen zag ik weer tranen over haar wang lopen...

Op dat moment ging haar slaapkamer deur open en stond Jan daar met een rare blik in zijn ogen. Hij stapte binnen en sloot de deur achter zich...
Ik zat op bed waarop Jan naast mij kwam staan en met een commanderende stem Diana naar zich toe riep...
Ze weigerde door niet te reageren waarop hij nu boos zei, ben je doof of zo...

Diana duwde de deken van zich af en kroop van haar kant naar de mijne en ging naast mij zitten.
Jan keek naar mij waarop hij zijn broek open maakte en daarna zijn boxershort omlaag trok.
Hij bleef mij maar met een strakke blik aankijken terwijl zijn hand nu naar Dianas achterhoofd greep en deze naar zich toe trok.

Er was geen twijfel op dianas bang gezicht, haar mond opende en liet een niet al te grote maar dikke lid in haar mond glijden.
Het enige waar ik aan dacht was heeft Jan haar dit geleerd of deed ze dit al vaker bij andere jongens.
In haar mond zag ik zijn lid groeien hij was absoluut niet groter dan die van mijn vader maar wel dikker.

Weer keek hij naar mij en zei opeens... ik kan jou niets verplichten of je zuigt nu aan mijn lul of je rot maar op en ga je maar naar huis en laat je je vriendin hier in de steek...
Diana keek naar de grond en zei zacht, je hoeft niet te blijven hoor...

Ik kreeg medelijden met haar en wilde haar niet alleen laten maar daartegenover was het mijn lichaam en die wel aan seks dacht.
Terwijl ik naar hem bleef kijken leunde ik voorover en pakte zijn warme lid vast.
Met moeite kon ik mijn vingers erom heen sluiten en bracht zijn eikel nu naar mijn mond.

Weer hoorde ik zijn strenge stem en zei dat Diana zich maar moest uitkleden.
Uit mijn ooghoeken keek ik toe hoe Diana zich uitkleedde... waar ik vrij tenger was met kleine borsten was Diana kleiner dan ik maar volslank... ze had vrij grote borsten die bij iedere beweging heen en weer schudde.

Hij trok haar nu weer naar het bed en moest ze naast mij gaan zitten. Zijn lid richtte hij nu weer naar Dianas mond die hem weer in haar mond nam en zo wisselde we verplicht af totdat onze beide hoofden werden vastgepakt en onze monden bij elkaar werden geduwd.

Ik had er geen problemen mee om met meisjes te kussen, sterker nog ik wist dat jongens dat leuk vonden.
Ze kuste mij terughoudend waarop ik mijn tong uitbundig draaide om die van haar. Weer kwam Jan zijn lid tussen beiden totdat hij er genoeg van had en Diana naar achteren duwde.

Hij spreidde haar benen waarop ik nu vrij zicht had op haar vagina. Gek genoeg vond ik dit allemaal spannend en zag dat hij nu uit zijn broek en boxershort stapte en tussen haar benen ging zitten.
Met zijn lid in zijn hand wreef hij zijn dikke eikel tussen haar schaamlippen en duwde toen door...
Toch was ik verrast hoe makkelijk zijn lid in haar verdween en zonder moeite in en uit gleed.

De tintelingen gingen door mijn lijf hoe ik toekeek en Jan opeens naar mij richtte en mij kuste. Nu werkte ik mee in tegenstelling eerder die avond op het toilet.

Al snel voelde ik zijn hand omlaag glijden en voelde ik een vinger in mij verdwijnen. Slik je ook de pil vroeg hij zacht... ik knikt ja en keek weer even naar Diana die met gesloten ogen lag te kreunen.
Ik had toch gelijk in mc Donalds of niet... dat jij zon meisje was die graag een lul in haar mondje en kutje heeft..
Ik lachte en knikte wederom ja...

Hierop liet hij mij naast Diana liggen en spreidde nu ook mijn benen...
In dezelfde volgorde bracht hij nu zijn eikel in mijn schede en genoot ik al van zijn eikel die naar binnen werd geperst.
Kon het nog dikker dan dit... ik kon hem hebben en dat zonder pijn te hebben.

Zijn stootten waren diep en hard alsof zijn leven ervan af hing werd ik in het matras geduwd terwijl Diana bezorgd naar mij keek.
Om de beurt moesten we eraan geloven dat we geneukt werden met en zonder tegenzin. Hij kwam klaar in mij maar het was niet zoals bij mijn vader klaarkomen en weggaan.

Dianas mond moest ervoor zorgen dat zijn lid hard moest blijven terwijl hij nu met zijn mond tussen mijn benen lag.
Ik wilde niet dat Diana dit zag en trok de deken over mijn hoofd terwijl ik klaarkwam.
Wederom werden we geneukt en wederom kreeg ik de volle lading.

Voldaan liep hij de kamer uit en Diana zwijgend onder de dekens kroop.
Ik fluisterde dat het goed was en dat ik haar graag wilde helpen en toen vertelde ik haar over mijn vader... dat er geen verplichting was maar mijn eigen vrije keuze... ze begreep het niet en verwachtte dit ook niet van haar maar liet haar wel zien dat ze niet alleen was, dit was een soort geruststelling voor haar.

De volgende ochtend was haar vader naar het werk en besloot ik niet langer te blijven en dus ook niet een tweede nacht zou blijven.
Thuis aangekomen was mijn vader blij en liet dit duidelijk merken door mij een knuffel te geven.
Het gevoel was anders tussen ons, rustiger, ondanks de drang naar seks met elkaar.

S Avonds na het douchen ging ik naar beneden in mijn lange t-shirt zonder iets eronder aan.
Mijn vader zat in zijn boxershort op de bank studio sport te kijken waarop ik op de bank ging liggen met mijn hoofd rustend op zijn borst.
De drang en verlangen was er weer van mijn kant en liet dit merken door met mijn vingertoppen met de knoopjes van zijn boxershort te spelen.

Ik zag zijn lid groeien waarop hij zijn boxershort open trok en de helft van zijn lid nu uitstak.
Een kleine zetje met zijn arm die om mij heen geslagen lag was genoeg om mij omlaag tr duwen.
Het was mijn vrije wil en keuze die zijn eikel in mijn mond liet glijden.
Een licht gekreun en gehijg liet mij weten dat hij hiervan genoot.

Mijn t-shirt werd uitgetrokken en daarna trok hij mij op zich.
Het moment voelde zo goed aan hoe ik hem bereed. Geen dwang, geen verplichting alleen twee lichamen die zin hadden in elkaar... onze seksrelatie duurde tot mijn 22e waar ik Robert leerde kennen.
Nee hij heeft nooit van ons geheim te weten gekomen... af en toe verlang ik terug naar die tijd, mijn vader is nu gelukkig hertrouwd wat mij goed deed voelen... ik ben gelukkig voor en door hem.Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net