Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 18240x
Lengte: Gemiddeld
Moeder Maakt Een Meisje Van Me
Door Nathalie - Mijn Profiel Pagina

Gisteren wandelde ik in het centrum van de stad, er was heel veel volk omdat het zaterdag was en iedereen ging winkelen. Zoals zo dikwijls was ik gekleed als een normale vrouw, een vloeiende rok een bloesje hoge hakken, netjes gemaquilleerd en natuurlijk een blonde pruik. Niettegenstaande het vele volk was er totaal niemand die het opviel dat ik eigenlijk een man was. Ik vind het dan ook heerlijk als vrouw te gaan winkelen. Vandaag was ik aan het nadenken hoe het zover gekomen is.

Ik was nog maar ongeveer 10 jaar oud wanneer alles begon, toen ik op een dag in de badkamer stond en ik de wasmand een slipje van mijn moeder zag liggen. Al enige tijd fantaseerde ik dat ik graag een meisje zou zijn en ik kon het niet laten om dat slipje van mijn moeder aan te doen. Tot mijn verwondering gaf me dat een fijn gevoel, het voelde zo meisjesachtig, en besloot het stiekem aan te houden. Dat ging zo verder een hele tijd dat ik de wasmand plunderde tot mijn ouders een avondje gingen stappen en ik alleen thuis bleef. Ik kon het niet nalaten nu ik alleen was op verkenning te gaan in moeders kleerkast, en ik verklede me helemaal als een meisje. Kousen, jartellen, bh ,rok en bloes, alles was natuurlijk te groot maar zo paradeerde ik in de living, het voelde zo fijn dat het voor mij een fantastische avond was, en het begin van een jarenlang travestieten leven. Ik droomde er dikwijls van dat ik als meisje naar een echte meisjes school mocht gaan, spijtig genoeg was dat natuurlijk onmogelijk.

Ik was ondertussen ongeveer 15 jaar, mijn ouders waren ondertussen gescheiden en ik leefde samen met mijn moeder. Ik had in mijn kamer een serie lingerie en dameskleding verstopt, gepikt van mijn moeder. Ik was in mijn jong enthousiasme zo dom te veronderstellen dat mijn moeder niet zou zien dat ze het een en ander miste. Dus op een dag kwam ik terug van school en toen ik mijn kamer inkwam lagen op mijn bed alle kleren van moeder die ik had weggestoken uitgestald. Toen mijn moeder de kamer binnenkwam wist ik niet wat ik moest zeggen. Ik stond daar als een geslagen hond, ik kon geen enkele uitvlucht bedenken. En wat betekent dat, vroeg ze, waarom loop jij rond in mijn kleren? Ik hoefde niets te zeggen, ze begreep best wat er aan de hand was. Na een lang gesprek besloot mijn moeder dat ze niet langer wou dat ik haar kleren gebruikte en ze zei me dat we s anderendaags gingen winkelen.

Het was voor die tijd zeer uitzonderlijk dat mijn moeder mijn probleem begreep.

We gingen naar een paar winkels waar ze dames en meisjes kleding verkochten, en ik wist niet waar ik moest kijken toen ze een volledige outfit meisjeskleding samennam en tegen de winkeljuffrouw zei het is voor hem en liet me alles liet aanpassen in het pashokje van de winkel. Ik kon wel in de grond kruipen van schaamte, en de winkeljuffrouw speelde het spelletje mee, ze staat er mooi mee, het is een mooie juffrouw zo, en zo verder.

Ik was blij uiteindelijk dat ik thuis was waar mijn moeder zei dat ik alles moest aandoen en tegenwoordig zo maar thuis moest rondlopen, en dat ik nu wel van haar spullen moest afblijven. Voor het eerst had ik kleren die me paste, zowel de juiste maat als gepast voor mijn leeftijd. Dat alles was natuurlijk wel zeer vernederend maar langs de andere kant was ik zielsgelukkig.

Nu jij ook een meisje bent hoeven we ons voor elkaar niet meer te schamen zei mijn moeder, meisjes onder elkaar, toen ze in de zetel kwam zitten. Ze droeg een doorschijnend japonnetje zonder iets onder, ik kon duidelijk haar naakte lichaam bewonderen. Eerst moet je leren dat een meisje niet zit zoals jij, zo met haar benen open, en ze deed het voor hoe ik daar zat met haar benen open waarbij ik duidelijk haar vochtig kutje kon bewonderen. Mijn moeder was een mooie vrouw, misschien hingen haar grote borsten een beetje door maar ze had een mooi lichaam. Door haar houding kreeg ik een stijve piemel die rechtstond onder mijn rokje. Wel meisje wat is dat nu, wat is dat onder je rokje? Een meisje word niet geil omdat haar moeder naakt is hoor. Ik kreeg een rood hoofd en wist niet wat te doen, het maakte me zo geil haar zo te zien.

Ze stak haar hand onder mijn rokje en ik voelde haar hand rond mijn penis, ze trok me langzaam af, al zeer snel voelde ik dat ik ging klaarkomen, plots voelde ik mijn sperma over haar hand lopen en werd mijn rokje nat. Zo, zei mijn moeder dat is opgelost.

Daar bleef het bij die avond, toen ik naar bed was, heb ik me nog afgetrokken na die super geile dag.

s Anderendaags het was vakantie liep ik dus de ganse dag als meisje rond thuis, s morgens

Als mijn moeder zich klaarmaakte in de badkamer liet ze de deur open, zodat ik haar zich naakt zag wassen, onder meisjes hoef ik toch de deur niet meer te sluiten zei ze, wat me wederom een stijve bezorgde. De ganse dag kon ik enkel denken aan de grote veranderingen in mijn leven, rondlopen als meisje en mijn moeder die zich voor mij helemaal niet meer schaamde om haar lichaam te tonen.

s Avonds zei ze me zonder schaamte, je weet dat ik al zeer lang geen seks gehad heb en je moet nu ook wel leren hoe een meisje zich laat bevredigen. Ik vind het best dat je nu een meisje wil zijn, en wil je daar graag bij helpen maar jij moet ook iets voor mij doen. Slaap jij vannacht maar bij mij. Ik wist niet waar ik het had maar zei natuurlijk, ja mama.

Als we naar bed gingen trok ik mijn slaapkleedje aan, dat ik ook had gekregen. In bed gaf ze me een kusje en nam zonder wat te zeggen mijn hand en leidde die naar haar vochtige kut, ga nu tussen mijn schaamlippen en streel mijn poesje zei ze. Het was hemels toen ik het zachte vochtige vlees van mijn moeder haar kutje voelde en met mijn hand tussen haar benen mijn vingers dieper in haar duwde, terwijl ik haar hevig hoorde zuchten. Ja, ga dieper riep ze, terwijl ze mijn stijve lul masseerde, we bleven enige tijd van elkaar genieten. Ze draaide zich om en kwam met haar opengesperde kut voor mijn mond te liggen, lik me zei ze, lik me diep in mijn kut. Het was een vreemd gevoel de kut van mijn moeder te likken maar de smaak was heerlijk. Ik likte haar diep in haar kut terwijl ze mijn penis afzoog. Ik likte al langer hoe heviger in haar kut, ik zou dit eindeloos kunnen doen het was heerlijk van mijn moeder zo innig te genieten. Ik kon me niet houden en spoot in haar mond ze slikte alles door en kwam naast me liggen. Na even zo gelegen te hebben terwijl ik haar streelde tot mijn verwondering stond ik terug stijf.

Kom op me liggen zei ze. Als ik op haar lag en haar malse borsten kuste leidde ze mijn lul naar haar kutje. Ik voelde mijn eikel tussen haar benen gaan en langzaam in haar binnen dringen. Het was ongelooflijk zalig in haar te glijden, ik duwde mijn penis zo diep in haar ik kon. Neuk me zei ze neuk me diep. Ik begon haar te neuken waarbij ze hevig hijgde en steeds riep nog, nog, plots voelde ik haar trillen over gans haar lichaam, dat langzaam overging in hevig schokken ze riep het uit, ik kom, ik kom, ik kon niet meer en schoot mijn sperma diep in haar, terwijl ze hevig klaarkwam.

Dat heb je goed gedaan meisje zei ze, ik heb haar nog zeer lang gestreeld over gans haar lichaam en ben uiteindelijk zalig in slaap gevallen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net