Opwindend.Net
Datum: 17-03-2017
Stemmen: 18x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 15159x
Lengte: Lang
Cindy, Karin En Ik
Door Altijdheetkoppel - Mijn Profiel Pagina

Vandaag zou Cindy, als conducteur, een treindienst hebben op de zogenaamde Beneluxtrein vanuit Nederland, richting Brussel. Haar directe verantwoordelijke, goede vriendin en vertrouwelinge Karin zou haar vergezellen. Zo hadden ze ruim de tijd om nog eens lekker bij te kletsen.

Cindy kennen jullie al maar misschien moet ik Karin toch maar even beschrijven. Ze is even groot als Cindy, meer dan 10 jaar jonger, donker lang haar, dezelfde smalle taille en dezelfde brede heupen, eveneens een B-cup, net dezelfde superlange benen,... Ze worden wel vaker voor zussen aanzien.

De hele reis tot Brussel was prettig maar banaal verlopen. De dames hadden zo ruim de tijd kunnen nemen om de laatste nieuwtjes uit te wisselen over Karin's nieuwe vriend, onze laatste reis, de kinderen,...

In Brussel zou Karin haar moeten verlaten om later met een andere Beneluxtrein terug richting Nederland te rijden. Zo kon ze ook nog even n van de andere collega's spreken.

In Brussel dus afscheid en de afspraak om later die week nog eens samen te gaan ontbijten met ook mij erbij.

Cindy's trein zou pas anderhalf uur later opnieuw richting Nederland vertrekken. Na het afscheid van Karin, was ze terug in de trein gestapt en had ze alle deuren vergrendeld. Ze had namelijk de hele rit lang vreselijk zin gehad om een beetje met zichzelf te spelen. Waarschijnlijk was dat nog een gevolg van het triootje dat we eerder deze week hadden met een nieuwe vriend en de beurt die ik haar gisteren had gegeven in een park bij ons in de buurt. Cindy heeft ook steeds een klein vibratortje bij zich wanneer ze aan het werk is.

Ze zou zich lekker op een zitbank gaan neervleien met de gordijntjes gesloten en haar kut eens uitgebreid gaan verwennen. Nog slechts een paar minuutjes, zo dacht ze en ze zou eindelijk de honger in haar natte kut, kunnen trachten te stillen. Het was dan geen levensechte tong...hand...of harde pik, maar het zou haar een beetje kalmeren tot ze straks opnieuw mijn pik zou kunnen voelen. Ze had haar uniformrok opgetrokken tot over haar heupen en haar slipje uitgetrokken. Nu zat ze opgehitst onderuitgezakt, haar dijen wijd gespreid, haar knien opgetrokken en met de vibrator op haar kut. Zalig, dacht ze, om zichzelf zo even lekker klaar te laten komen. Ze verdween van de wereld...alles viel rondom haar weg terwijl ze met gesloten ogen een fantasietje opriep waarin verplicht werd zich als lustobject aan te bieden aan de mannen en vrouwen op de camping waar ze vakantie vierde. Ze werd verplicht zich te laten neuken, te pijpen en de vrouwen hun kutten te likken en zich ook door hen te laten likken. Cindy was nooit echt bi geweest maar had wel leren genieten van een vrouwentong en hand tijdens het samenspel met een koppel. Ze ging de vrouwtjes niet echt opzoeken maar stond er ook niet weigerachtig tegenover bij de juiste vrouw. Hoe dan ook... In haar fantasien kon natuurlijk sowieso alles.

God wat heerlijk, dacht ze terwijl dat heerlijke kleine trilding tussen haar erg grote kutlippen door gleed en op haar clit eindigde. Ze kreunde luid en liet zich met gesloten ogen verder drijven. Waarom ook niet. Niemand kon haar hier zien. Geen reizigers konden de trein in. De bestuurder had hen bij vertrek al verteld dat hij in Brussel minstens een uur zou weg zijn om met een collega te gaan eten. Heeeerlijk...Mmmm...

Wat ze nog niet wist, was dat Karin een telefoontje had gekregen met de vraag om sneller dan voorzien terug te keren naar Nederland. Dat betekende dus...met Cindy's trein. Superblij om met haar boezemvriendinnetje terug te kunnen keren, had ze dadelijk rechtsomkeer gemaakt om Cindy het goede nieuws te laten weten en misschien konden ze alsnog samen iets eten in Brussel.

Karin had zich een eindje van Cindy's positie opnieuw in de trein gelaten en was naar haar op zoek getrokken. Tja...Je kan al wel raden wat er onvermijdelijk gebeurde ! Karin keek recht in Cindy's kut terwijl die zich lag te verwennen. De blik die Karin nu op haar vriendinnetje kreeg !!!

Ze wist er zich eerst geen raad mee maar was uiteindelijk toch blijven staan en keek vanop een afstandje toe. Wat Cindy niet wist van haar vriendin... Karin was wl bi en had Cindy altijd al een lekker wijf gevonden. Ze had er wel eens over gefantaseerd om wat hete momenten met haar door te brengen. Naarmate ze langer toekeek hoe Cindy op de bank lag te wriemelen en schokken, haar hoorde kreunen, werd ze zelf natuurlijk ook bloedgeil. Verdomme...Dit was nog mooier dan ze ooit had durven dromen.

Ondertussen was ik zelf ook in Brussel aangekomen om mijn vrouwtje eens te verrassen. Ik zou dadelijk eens navraag doen vanaf welk perron haar trein terug zou vertrekken om dan onaangekondigd bij haar te verschijnen. Ze houdt heel erg van dat soort verrassingen.

Karin trok haar rok op en stroopte op haar beurt ook haar slipje over haar dijen. Terwijl ze bleef toekijken bij Cindy's spel, begon ze haar eveneens glad geschoren kut te vingeren. God, dacht ze, wat zou ze toch graag Cindy's kut een keertje proeven. Ook zij hield erg veel van seks en van een stevige dikke pik maar Cindy's grote kut met de enorme lippen...Hmmmm...

Cindy was zich ondertussen helemaal nergens van bewust en speelde uitgebreid verder. Ook thuis kon ze zo urenlang blijven doorgaan van orgasme naar orgasme...

Karin hield het niet meer en had haar rok nu helemaal uitgetrokken. Ze had met twee en drie vingers tegelijk in haar kletsnatte kut te pompen. Ze werd gek van verlangen.

Plots veerde ze op. Ze greep haar rok en slipje en stapte zo in haar uniformhemdje en haar pumps op Cindy toe. Natuurlijk was deze te ver in de wolken om haar te horen. Ze was ook wel bewust stil geweest moest ze zichzelf toegeven. Ze kon zich niet meer beheersen en moest Cindy nu hebben. Eenmaal bij Cindy, had ze zich op haar knien tussen haar gespreide dijen laten zakken en had ze pardoes haar gezicht in Cindy's kut geduwd. Reeds voordat Cindy had kunnen reageren, had Karin haar tong al tussen haar kutlippen geduwd en was haar beginnen beffen. Cindy schrok zich rot en wou rechtveren. Karin trok haar hoofd even terug van de kut van mijn vrouwtje. Net lang genoeg om brutaal te laten zien dat zij het was. Ze zei... Rustig... Ik ben het... Ik ga je lekker laten genieten zoals enkel een vrouw dat kan. Leg je maar terug neer... Ontspan je... Je was al lekker bezig... Cindy was dan wel vreselijk geschrokken maar gehoorzaamde wel, compleet gebiologeerd door wat er zich nu afspeelde. Karin ging opnieuw verder met het bewerken van Cindy's kut. Ze liet haar tong over diens lippen gaan en bewerkte vakkundig haar gevoelige kittelaar. Al snel liet Cindy het allemaal gebeuren... Het voelde heerlijk aan. Zelf zou ze nooit het initiatief genomen hebben met een vrouw maar met haar maatje en dat die dan ook nog bi n een heerlijk beffertje bleek...Mmmm... Ze duwde Karin's gezicht met n hand stevig in haar grot terwijl ze met de andere hand haar rug streelde. Zo kroop Karin's hemdje ook steeds verder omhoog. Nu pas merkte Cindy dan ook dat Karin haar rok niet meer droeg. Cindy trok het hemdje verder omhoog en kreeg zo een goed uitzicht op Karin's brede ronde kont onderaan haar rug. Ze trok Karin even van haar kut en met een verglaasde blik in haar ogen keek ze Karin aan terwijl ze de knoopjes van diens uniformhemdje losmaakte. Eens het bloesje open, kreeg ze een blik op een prachtig zwart niemandalletje. Dat was echter nog lang niet genoeg. Ze wou nu Karin's borsten zien ! Karin had haar ooit toevertrouwd dat ze een tepelpiercing had. Dat wou ze nu heel graag zien. Nadat ze Karin's bloesje had uitgetrokken knipte ze met haar jarenlange ervaring, probleemloos ook de sluiting van haar bh los. Het dingetje gleed zo van Karin's armen af zodat haar kleine stevige borsten en inderdaad een tepelstaafje nu binnen handbereik kwamen. Karin wou natuurlijk niets liever dan door Cindy aangeraakt te worden. Zoals Karin daar op haar knien voor haar op de grond zat, boodt ze zich echt aan. Cindy stak haar handen uit en streelde de borsten van haar vriendin. Ze kneep ook plagerig in de erecte donkere tepels die als een knopje bovenop kleine donkere aureolen stonden. Karin's sterk gebruinde lichaam tekende zich tussen Cindy's blanke gespreide dijen af.

Cindy zei...Sta eens recht. Karin gehoorzaamde haar als in een trance. Ze was wel een beetje beschaamd om nu volledig naakt op haar pumps na voor mijn vrouwtje te staan. Terwijl ze Karin recht in de ogen keek, liet ze haar handen over diens dijen...heupen...kont gaan en boog ze voorover. Ze kuste haar vriendin op de buik en liet haar tong de navelpiercing verkennen. Ze liet haar handen opnieuw naar boven gaan en kneedde de twee aangeboden borsten. Nu stond ze recht. Karin stond met trillende benen, haar ogen gesloten, voor haar. Jij geile slet, zei ze. Jij likt dus graag kutjes h ? Je doet dat heel lekker meid. Daarbij nam ze Karin bij de armen en draaide haar zodanig dat ze van plaats wisselden. Cindy duwde Karin op haar plaats op de bank, liet zich voor haar op de knien zakken en dwong nu de knien van haar vriendin uit elkaar. De gladde venusheuvel die ze eerder al had gezien, maakte nu plaats voor een heerlijke natte geurende kut. Haar donkere binnenste kutlippen kleefden aan elkaar van haar kutvocht. Ze waren parmantig maar niet zo lang als haar eigen lippen. Cindy liet eerst een hand over de kut van haar vriendin glijden waarbij ze met n vinger diens lippen uit elkaar veegde. Karin schokte op en liet een kreun ontsnappen. Ze legde een hand op Cindy's hoofd en zei...Toe laat me niet langer wachten. Jaaaa...Ik ben lichtjes bi en vond jouw poesje zo lekker... Lik me...Lik me aub... Ik wil lekker klaarkomen. Toe Cindy...Lik me !!

Cindy duwde eerst voorzichtig twee vingers in de kut van haar vriendin en voelde nu haar vochtige warmte terwijl haar hoofd nu ook tegen Karin's kut aangedrukt werd. Oooohhh..Riep Karin het uit. Jaaaa zo jaaaa...Lekker ! Cindy was als een virtuoos met haar tong Karin's clit beginnen bewerken.

Ondertussen was ik net bij de trein toegekomen en liet me met mijn dienstsleutel binnen. Ik ging op zoek naar mijn schatje. Wat zou ze verrast zijn me te zien. Ik keek er al naar uit.

Cindy was terwijl lekker losgegaan op de kut van haar vriendin en ze voelde dat het niet lang zou duren voor Karin klaar zou gaan komen. Steeds sneller ging ze met haar vingers in Karin's kletsnatte kut tekeer.

Plots hoorde ik een langgerekte kreet in de trein. Ik ging snel die richting uit maar bevroor plots in mijn voortgang. Wat was dat !!!

Ik herkende Cindy achterlangs als eerste en toen...Wat ?! Karin !? Ik keek recht op het van genot vertrokken gezicht van Karin die schokkend over de bank bewoog met mijn vrouw tussen haar benen. Wooooowwww dacht ik bij mezelf. Ik blijf nog lekker even van dit schouwspel genieten.

Mijn pik werd onmiddellijk bikkelhard en ik kon niet anders dan mijn gulp openmaken en mijn pik naar buiten halen.

Oooooohhhh man...Wat een geil gezicht ! Cindy stond nu recht en stapte bovenop de zitbank. Zo duwde ze haar kut in Karin's gezicht. Ik zag de handen van die laatste knedend op de ronde kont van mijn vrouwtje. Wat geil... Daar Karin nog steeds met wijd gespreide dijen was blijven zitten, keek ik nu recht in haar open natte kut. Wat een geluk dat ik vandaag hier naartoe was gekomen. Mijn pik klopte in mijn hand terwijl ik me stevig afrukte. Karin was mijn vrouwtje nu stevig aan 't beffen.

Ik stapte al mijn mijn moed bij elkaar, trok mijn schoenen, kousen, broek en boxers uit en stapte stilletjes op hen toe. Mijn pik veerde op en neer van geilheid. Nu liet ik me op mijn knien zakken tussen Karin's gebruinde dijen en zonder uitnodiging duwde ik twee vingers in haar lekkere kut.

Ik bewoog mijn vingers van links naar rechts over en weer en in en uit haar kut aan een sneltempo. Cindy kon van diezelfde handeling vreselijk genieten en begon daar wel eens vaker spontaan van te squirten. Dus dacht ik... En ja hoor...Karin kreette het uit van genot... Ooohhhh Cin...Wat is dat lekker... Oooooohhhh doe aub verder...

Karin beukte met neukbewegingen mijn vingers tegemoet en schoof zo steeds verder onderuit. Cindy had Karin natuurlijk wel gehoord maar begreep het niet helemaal ? Ze greep Karin's hoofd steviger beet en duwde haar mond dwingend in haar kut. Karin was nu onderuitgeschoven tot aan de rand van de bank zodat ik zo wel haast een uitnodiging kreeg om haar te neuken. Zou ik...bedacht ik me... Zou ik het aandurven om... Ach wat...dacht ik. Ik stak mijn handen in de holtes onder haar knien en duwde ze omhoog en uit elkaar. Zonder verder nog te dralen, duwde ik mijn bikkelharde pik in Karin's druipnatte kut. Hmmmmmm...Wat heerlijk om mijn pik helemaal in die kut te voelen glijden. Karin slaakte een gesmoorde kreet. Zij besefte nu als eerste dat dit met zekerheid niet klopte. Ook Cindy had nu door dat er iemand achter haar stond en keek in een plotse beweging achterom. Hey ! riep ze uit. Schat ! Wat... Maar hoe kom jij hier ! Ik... Wat...? Jij bent mijn vriendinnetje aan 't neuken. Ze liet Karin's hoofd los en stapte van voor haar weg van de bank af terwijl ik stevig in de kut van een perplexe Karin bleef stoten. Peter !!! gilde die het uit. Wat...!!?? Oooooohhhh...Jij bent mij aan 't neuken... Ik... Dat kan toch niet !!! Wat doe je nu !?!?!?...

Geniet er maar van...zei ik. Je vindt mijn vrouwtje blijkbaar wel lekker. Wel...wij delen alles. En mijn vrouwtje is niet de enige die jou lekker geil vindt. Hmmmmm oooooohhhh wat heb jij een lekkere neukgrot !!! Mmmm... Laat je maar gaan en geniet er maar van.

Schat...Ik...Jij hier !? Hoe...

Sssssjjjjtttt..zeg ik. Ik kwam je verrassen. En of ik je verraste !

Je was lekker bezig met je vriendinnetje... Kom er terug bij. Je was zo lekker op dreef. Kom maar...

Cindy dook terug op een compleet gechoqueerde Karin en kuste haar. Ze kneedde ook opnieuw Karin's borsten. Karin ontspande stilaan en ik had het opnieuw wat makkelijker om haar benen omhoog te houden. De spanning van de choque om plots ongenood een vreemde pik in haar kut te hebben gekregen die haar met of tegen haar zin neukte, ebde mede dankzij de geile bezigheden van Cindy weg. Gelaten liet deze slet zich nu verder neuken. Ach wat...luttele minuten later stootte ze luid kreunend met haar heupen tegen me aan en bulderde... Jaaaaaaaaa neuk me !!! Oooojaaaa...Een dikke geile pik in me... Wat geil Cindy... Wat is dit allemaal zooooo geil !!!

Je schat neukt mij...Zijn pik zit nu in mijn kut !!! Vindt je dat niet erg...??? Vindt jij dat ok !? Aaaahhhjjjj ik ga komen... Ik voel me zo'n slet ! Ik ga koooohhhhhh...Jaaaaaaaaa...

Ik voelde hoe Karin hortend ademde... bevroor... helemaal begon te rillen en een diepe langgerekte oerkreun liet. Ik versnelde mijn tempo tot ook ik mijn pik voelde krampen... Schokkend van genot begon mijn pik te pulseren terwijl ik straal na straal dik warm zaad in Karin's strakke kut spoot.

Karin liet zich nu zijdelings zakken zodat ze, met haar onderlichaam naar de middengang, languit liggend op de zitbank terecht kwam. Ik had mijn pik nog steeds in Karin's kut en liet me voorwaarts over haar heen zakken. Haar benen liet ik voorzichtig langs mij heen naar de zitting van de bank zakken zodat we alledrie een beetje konden bekomen van het gebeurde. We ging meer tussen de kussende vrouw en zo kronkelden onze drie tongen nu over en door elkaar heen. Na een paar minuutjes trok ik voorzichtig mijn nog half stijve pik uit Karin's neukdoos en genoot van de aanblik van haar openstaande roodaangelopen kutlippen. Er kwam een beetje van mijn zaad en kutvocht naar buiten druipen en God...wat een geil gezicht was dat toch... Een paar geneukt vrouw. Ik krijg nooit genoeg van dat beeld. Maar eerlijk...niets vind ik zo geil dan dat beeld van mijn vrouw. Cindy die tijdens een een ontmoeting met n of meerdere van onze mannen, keer op keer geneukt is en dan met gespreide dijen, een blik op haar uitgewoonde roodgeneukte kut biedt, haar lichaam vol met sporen van het kneden en krabben, haar hele gezicht, borsten, buik, haren,...onder het vele zaad gespoten... Zo vind ik haar het mooist. Zo als gebruikte hoer vind ik haar ook op de piek van haar geilheid. Wanneer ik haar zo zie, dan loop ik over van trots en van liefde voor haar. Ik neuk haar liefst ook pas nadat ze al een paar beurten van n of meerdere andere mannen kreeg. De gedachte om mijn hoer te neuken in haar gebruikte kut, waar net nog een andere dikke pik klaarkwam, waarin ze zich net nog met zoveel overgave door een ander liet gebruiken als zaadcontainer,...ach ik kom dan al bijna klaar voor ik mijn dikke neukworst in haar grote opgerokken kut duw. Mens...Wat hou ik van haar.

Maar terug naar vandaag.

Met mij nu uit de weg, ging Cindy's gezicht terug tussen Karin's dijen. Ze begon opnieuw te likken en de slurpende geluiden maakten duidelijk dat ze mijn zaad uit de kut van haar vriendin dronk. Karin begon opnieuw te hijgen en te kreunen terwijl ze nu zelf haar knien hoog optrok en haar dijen zo ver als maar mogelijk spreidde. Wat een gezicht. Ik liet me achter mijn schat zakken en liet een hand naar haar kut gaan. Sjonge ! Wat was mijn vrouwtje nat ! Ik liet dadelijk drie vingers in haar kut glijden en begon haar er stevig mee te neuken terwijl ik ook snel links/rechts bewoog. Dat miste zijn effect niet. Ze kreunde het uit terwijl ze haar vriendin met nog meer inzet likte. Ze ging razendsnel met haar kundige tong over de kittelaar onder haar. Ze vroeg Karin nu om andersom te gaan liggen. Met haar hoofd richting gangpad en haar benen richting raam. Karin was in een geile roes opgegaan en gehoorzaamde gewillig. Ik vroeg me af wat mijn Cindy van plan was. Ze kroop over Karin, in haar nieuwe houding, op de bank in een 69 en duwde haar kut zo in Karin's gezicht terwijl ze ook zelf haar vriendin verder liet genieten van haar likkunsten. Ik herkende mijn vrouwtje nog amper. Zoals ze zich nu liet gaan op een vrouw !? Om het Karin allemaal wat makkelijker te maken, stak ik wat snel bijeengeraapte kledingstukken onder haar hoofd. Zo. Nu kon ze er zonder nekpijn bij. Het zicht en de geluiden alleen al... Cindy stopte maar net lang genoeg om mij toe roepen. Neuk me schat. Toe..neuk me... Ik wil heel graag een pik in mijn kut... Kom...Stop hem erin...

Ik had de bedoeling van mijn slet natuurlijk al lang begrepen en terwijl dicht tegen hen aan ging staan, streelde ik haar kont terwijl mijn opnieuw bikkelharde pik boven Karin's mond hing en geregeld haar gezicht raakte. En waar ik op hoopte, gebeurde ook. Ik voelde haar tong en lippen op en neer over mijn staaf gaan. Ik verplaatste me slechts lichtjes en voelde hoe ze mijn eikel in haar mond nam en haar tong er als tijdens een tongzoen rond liet glijden. Hmmmmm... Ik neukte haar mond nu terwijl ik de wachtende kut van mijn vrouw opnieuw met dit keer vier vingers neukte. Terwijl ik verder Karin's pijpbek neukte, gilde Cindy het uit van genot. Geef me eindelijk je pik ! Toe schat ! Neuk je hoer toch ! Ik heb pik nodig !!! Wordt draaide ze met haar onderlichaam op de arme Karin. Het leek erop dat ze vermorzeld ging worden. Terwijl Karin naar lucht hapte, zowel door in haar mond geneukt te worden als door de uitzinnige Cindy, haalde ik mijn pik uit haar pijpbek. Ik trachtte Cindy stil te houden om mijn pik in haar te stoten. Slechts met veel moeite en met de woorden...Hou je stil slet anders kan ik 'm nooit in je hoerenkut krijgen...kon ik in haar dringen. Ik neukte haar nu. Neen...Ik "gebruikte" haar nu. Ik gebruikte haar woest en hard zoals ze 't graag had en zei het haar ook met zoveel woorden. Karin had mijn zaadballen met n hand vast en trok er masserend aan terwijl ze haar tong over Cindy's kittelaar en mijn pik liet gaan. Dit had ik nooit eerder meegemaakt. Slechts na enkele minuten voelde en hoorde ik mijn Cindy schokkend en lawaaierig klaarkomen. De hele situatie en de fantastische neukgrot van mijn echtgenote hadden mij ook opnieuw zover ! Ik voelde mijn pik opnieuw samentrekken en pulseren. Maar nadat het eerste zaad in de kut van mijn vrouw spoot, trok ik me snel terug en spoot de rest van mijn aanzienlijke lading in het gezicht en de geopende mond van Karin. Nu was ook zij gedoopt als hoerige slet. Wie weet zou dit alles haar ertoe aanmoedigen om ook voor een leven te kiezen zoals het onze. Eentje van elkaar echt graag zien en net daarom elkaar alles gunnen in alle openheid en eerlijkheid.

Ik stopte mijn pik opnieuw in Karin's mond en liet het laatste zaad uit me zuigen terwijl Cindy haar dezelfde behandeling gaf die ook ik haar daarnet had gegeven. Ze leunde, voor het evenwicht, voorover tegen de zijwand van de trein terwijl ze met de vingers van n hand Karin's kut naar een hoogtepunt neukte en met de vingers van haar andere hand gejaagd over diens gezwollen kittelaar bewoog. Drie vingers pompte mijn vrouwtje in en uit de kut van haar vriendin. Ze bleek net iets minder ruim te zijn dan mijn hoer. Snuivend en met mijn pik in haar mond, hoorde ik de nieuwbakken slet naar een hoogtepunt razen. Haar mond ging open en haar hoofd ging verkrampt naar achter in haar nek, haar rug kwam van de bank en met een ontzettend luide dierlijk klinkende en uitgerokken OOOOOOOJAAAAAACHCHCHCHCH... kwam ze schokkend klaar. Spasme na spasme trokken door haar lichaam terwijl ze met klauwende armen om Cindy's benen en ongecontroleerd over en weer zwaaiende benen over de bank ging. Uiteindelijk ontspande ze zich terug en bleef met gesloten ogen, liggen nagenieten. Cindy en ik keken elkaar verbaasd en lachend aan. Wat was dat allemaal, meid ? vroeg ze. Je werd compleet gek !? Woaaaawwwwwww, bracht ik nog uit.

Karin begon, nog steeds onder Cindy, schokkend te lachen. Ze zuchtte een paar keer heel diep en zei... Pffffff...Dat heb ik nooit eerder gevoeld. Amai ! Ik ben nog nooit zo ongelooflijk hard klaargekomen ! Pffffff...woaaaw...hahaha...

Sjonge wat was dit allemaal ? Dit heb ik alvast nog nooit meegemaakt. Ik ben geschrokken van mezelf en moet dit even laten bezinken maar het was wel onwaarschijnlijk lekker. En jullie twee... Iets zegt me dat dit niet jullie eerste keer was en dat jullie me nog heel veel te vertellen hebben, niet ?!

Nu keken we elkaar allemaal aan proestten het uit van 't lachen.

Tja...Hoe we ons opnieuw aankleden en dat de uniformen van de dames er een beetje verfromfraaid uitzagen, hoeven we jullie niet uit te leggen, toch ? ;-)Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net