Opwindend.Net
Datum: 05-02-2016
Stemmen: 43x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 8438x
Lengte: Gemiddeld
Piemel Scheren
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Laatst was ik aan het werk samen met mijn collega’s Ida en Sandra en toen kwam ineens het gesprek over het feit dat ik wel eens naar de kapper moest .

Oh zei ik, Sandra is in haar vrije tijd toch ook kapster, kan die mij wel “knippen en scheren” hahaahaaa

Ja boven en onder reageerde Ida meteen .

Nou ik weet niet of Sandra nu wel zo happig is om mijn onderkant te scheren reageerde ik (bla bla bla) .

Volgens mij wil ze dat best voor jou doen hoor zei Ida, Sannie is wel wat gewend .

Dus ik vraag aan Sandra, wil jij eventueel mijn piemel scheren ?

Sandra bloosde wat en zei, hangt er van af of je de prijs wil betalen .

Hangt er van af wat je prijs is, antwoordde ik .

€ 50,- was haar antwoord, waarop ik zei, zo jij weet van prijzen !!

Graag of niet reageerde Sandra .

En krijg ik voor die € 50,- dan wel een topless behandeling vroeg ik, waar op ze antwoordde, topless kan maar dan komt er nog € 10,- bij .

Ik had zoiets van nou weet je eigenlijk zou ik best wel eens die peervormige borstjes die ze heeft (zoals je dat inschat als je iemand bekijk die gewoon kleren aanheeft bedoel ik, misschien zijn ze wel appelvormig) in puur natuur willen zien

Aldus was er maar een antwoord, oke je krijg € 60,- en dan ga je topless mijn lul scheren, deal ???

Doe ik zei Sandra .

Dat wil ik zien zei Ida !!

Heb jij een probleem met eventueel een toeschouwster vroeg ik Sandra, en die zei ikke niet, maar dan moet ze wel net als jij naakt zijn en als jij door mijn werkzaamheden een stijve-lul krijg, moet zij je aftrekken, vindt je dat oke ?

Prima zei ik, maar als mijn stijve op springen staat mag ik bepalen wie van jullie het beslissende rukje geeft !! dus ik bepaal in welk handje ik klaarkom, kunnen jullie daar mee leven ?

Oki-doki klonk het, en ik dacht oeps zal dit echt gaan gebeuren ?

2 juli 2003 ik haal Sandra thuis op want we gaan op visite bij Ida .

We komen binnen en drinken een cola, Ida zegt “zo zullen we maar eens van wal steken”?

Hoe bedoel je vraag ik quasi nonchalant .

Nou wie gaat als eerste uit de kleren ? zei Ida

Ik had zoiets van “ohjee” het gaat echt gebeuren, maar ik laat me eigen niet kennen dus ik zei, nou jullie twee willen mij naakt hebben en jullie hebben samen vier handen dus wat let je ? dat was niet tegen dovemansoren gezegd want binnen no-time stond ik in mijn adamskostuum, stijve lul in kluis, moest het scheren nog beginnen !!! hohoho zei ik nog, jullie moeten ook nog uit de kleren hoor voor dat er verder nog iets gebeurd !! oke zei Ida en zij liet zich gewillig door mij uit haar kleren helpen, man wat een witte wappers had die in huis, daarna Sandra met haar slanke bovenlijf en ietwat kleinere zeehondenneusjes, wat een gave tietjes zeg als ik nog geen stijve had gehad had ik die er zeker van gekregen !!

Nou toen begon het “feest”, ik voelde het scheerschuim over mijn stijve komen en toen Sandra haar handjes om het in te masseren en toen het scheren, haar handjes behandelde mijn lul alsof het porselein was en het scheermes, ik heb het nooit gevoeld. Oh wat een mooie kale heb je nu kakelde Ida, daar wil ik mijn tanden wel even inzetten !

Oke zei ik maar niet doorbijten hé

Nee we houden het netjes zei ze, en ik voelde hoe er iets warms over mijn stijve schoof en iets zachts hem masseerde, wat gebeurt er vroeg ik, ach ik ben even je lul aan het tongen vindt je dat niet lekker ? vroeg Ida

Veel te lekker moest ik toegeven, maar nu iets anders ik sta op het punt om te komen en nu ga ik het volle pond halen uit mijn € 60,- .

Ik pakte Sandra bij haar borstjes en terwijl mijn ene hand een borstje vast had ging de ander naar beneden en knoopte haar jeans los en ging vervolgens naar binnen, er was geen weerstand en ik voelde hoe ook zij intussen bloedgeil geworden was .

Ik pakte haar voorzichtig bij haar schouders en liet haar achterover op de bijzet tafel zakken, Ida had wel door wat ik van plan was en hielp mij een handje, ze pakte mijn stijve en schoof hem bij Sandra tussen haar lipjes, goh wat was ik geil, voordat ik het goed wist (ja dat mijn stijve er bij Sandra in zat, dat wist ik wel)

Kwam ik onwijs klaar .

Na die dag ben ik nog regelmatig afgetrokken door Ida (waar ze een kanjer in is hoor) maar dat moment van klaarkomen in Sandra zal mij altijd bijblijven !!

En zo kwam ik aan een kale piemel


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net