Opwindend.Net
Datum: 19-03-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 7930x
Lengte: Gemiddeld
Just A Stranger
Door Maud - Zoek naar meer...

Sinds kort ben ik in het buitenland gaan studeren. Wat fijn is aan de universiteit is dat deze altijd open is, ook in de avond en nacht. Hier maak ik geregeld gebruik van omdat ik mij thuis niet goed kan concentreren. Afgelopen weekend had ik besloten om eens een keer niet uit te gaan en mij te focussen op mijn examen van volgende week. Dus na het eten zou ik naar school gaan. De hele dag was ik al geil, echter had ik hier nog niks aan kunnen doen. Ik besloot mijzelf hier over heen te zetten en naar school te gaan, daar kon ik mij zelf moeilijk verwennen, toch?

De hele dag droeg ik al een kort strak shirtje met een V-hals waar ik geen beha onder droeg. Daaronder had ik een high waist jeans aan, alleen niet hoog genoeg om een stukje van mijn strakke buik te bedekken. Ik besloot dit aan te houden en te gaan. Ik trok mijn jas aan en voelde alsnog mijn stijve tepels door de stof van shirtje drukken. Ik kneep er even in en voelde een rilling over mijn hele lichaam.. wat was ik geil zeg.

Aangekomen op school liep ik direct door naar het lokaal waar ik vaak zit. Dropte mijn spullen, zette de computer aan en besloot nog even koffie te halen voor sluitingstijd. Onderweg naar het café kon ik het niet laten om elke passerende man net iets te lang en iets te flirterig aan te kijken. Als zij ook goed naar mij keken zouden ze mijn stijve tepels zien en dat wond mij enorm op. Achter de toonbank zag ik een ander gezicht dan normaalgesproken. Ik vroeg deze goed uitziende man om een dubbele espresso en volgende zijn bewegingen. Mijn gedachten sloegen alleen al op hol door naar zijn grote mannelijke handen te kijken en te bedenken hoe hij mij hier mee zou kunnen verwennen.. Ik werd wakker uit mijn trance toen hij zijn hand uitreikte om mij de espresso te geven. Het kan niet anders dan dat ik een blos op mijn wangen had gekregen. Toen ik mijn pinpas wilde pakken zei hij dat deze van het huis was en tegelijkertijd gaf hij mij een knipoog, waarna hij vervolgens zijn ogen over mijn hele lichaam liet glijden. Hij maakte me verlegen. Ik glimlachte en verliet het café.

Terug in het lokaal ging ik zitten en merkte dat ik nog natter was geworden. Hoe kon ik nou studeren op deze manier? Bij alles wat ik deed, las of schreef, dacht ik aan seks. Na een half uur besloot ik om even af te koelen en een sigaret te roken buiten. Niet verwacht dat hij hetzelfde idee had nadat zijn shift erop zat. Onze blikken kruisten en hij kwam op mij af lopen. Mijn geilheid won het van mijn verlegenheid en zei hem dat hij er heerlijk uit zag. Hij vroeg mij waar ik zat te studeren. Meer woorden waren er niet nodig. Ik liep naar binnen en seinde dat ik het zou laten zien. De verlichting was ondertussen uit gegaan in het lokaal. Toen we binnenkwamen sloot hij de deur, pakte mij stevig vast, drukte zich naar mij toen en begon mij te zoenen. Ik voelde hoe hard hij was en zakte bijna door mijn benen van opwinding. Hij zoende mij in mijn nek en streelde me overal. Toen hij merkte dat ik geen beha aan had begon hij te kreunen en vertelde mij hoe ongelooflijk sexy hij mij vond. Ik greep naar zijn kruis en beet tegelijkertijd net iets te hard op zijn lip. We trokken elkaars shirt uit en genoten van elkaars lichamen. Ik wilde zo graag genomen worden door deze man. Blijkbaar dacht hij hetzelfde toen hij mijn broek losmaakte en mij ruig over een tafel heen boog. Ik hoorde het geluid van zijn riem en toen van zijn rits.. Ik hield het niet meer.

Toen voelde ik hem tegen mij aan, damn. Even was hij mij aan het teasen door met zijn stijve tussen mijn schaamlippen op en neer te gaan, maar doordat het zó nat was gleed hij al gauw naar binnen, centimeter voor centimeter. Hij pakte mij met zijn ene hand bij mijn nek en met zijn andere hand kneep hij keihard in mijn billen. Het zou niet lang duren voordat we allebei keihard zouden komen. Ik keek om en zag de lust in zijn ogen. Hij begon steeds harder te stoten en voelde zijn ballen tegen mij aan kletsen. Met mijn hand ging ik tussen mijn lipjes en nog geen paar stoten later voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik smeekte hem om mij vol te spuiten en toen hij nog harder begon te kreunen werd ik gek. Ik bewoog mee op en neer, gilde het uit en op het moment dat hij klaar kwam, kwam ik ook. Ik voelde zijn keiharde lul in mij schokken en ik stond te trillen op mijn benen. Onze orgasmes waren zo intens dat we nog een paar minuten na stonden te hijgen zonder iets te zeggen...


Zoek naar meer verhalen van Maud...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net