Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 76x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 16380x
Lengte: Gemiddeld
Op De Camping
Door Hajo - Mijn Profiel Pagina

Hieronder staat een verhaal over wat ik samen met mijn vrouw heb beleefd. Het is geen fantasie maar waargebeurd. Kijk voor wat extra informatie op "Mijn Profiel Pagina" bij mijn "Persoonlijke Boodschap".

Kroatië

Jolanda en ik gaan vaak met de caravan op vakantie naar Kroatië. Het klimaat vinden we daar heerlijk en je kan er ‘s avonds nog lang buiten zitten. Lekker zwemmen in zee of het zwembad en weinig kleren aan. Dit is voor ons echt drie weken vakantie.

Dus ook dit jaar weer naar Kroatië. Het was al aan het einde van de middag en lekker warm toen we op de camping aankwamen. Gelukkig duurde het inchecken niet lang en we reden snel naar onze plek. De caravan op z’n plek gereden, luifel ervoor, stoelen eronder en klaar. Nu eerst een koud pilsje. Voor Jolanda schonk ik een koude witte wijn in. “Dat heb je snel gedaan buurman.” hoorde ik ineens iemand naast ons roepen. Ik stond op en liep naar hem toe. Hij stelde zich voor als Willem. “En dat is mijn vrouw Yvonne.” Hij wees naar een vrouw naast hun voortent. Yvonne lag op een ligbed te zonnen. Ze lag er topless en zag er leuk uit. Volgens mij sliep ze want ze reageerde niet.

Iedere keer weer vind ik het verrassend dat je op een camping zo makkelijk contact maakt. Veel verschillende types maar we hebben nog nooit vervelende mensen getroffen. Met de één wat meer contact dan met de ander maar altijd leuk.

De volgende dag gingen we naar het strand. Mooi plekje gezocht voor onze strandstoelen, de parasol de grond in en wij waren er klaar voor. Het was nog redelijk vroeg dus lekker rustig. Direct maar even insmeren met zonnebrand. Jolanda vroeg of ik haar schouders en rug wou insmeren. “Natuurlijk, ga maar voor me zitten.” zei ik. Ik begon met haar nek en schouders en daarna haar rug. Het strikje van haar bikini bovenstukje maakte ik los en trok haar bovenstukje langzaam voor haar weg. Ik gooide hem achter me neer. “Die heb je vandaag niet meer nodig.” zei ik. Met twee handen smeerde ik haar borsten van achteren in. Mijn lul stond keihard in mijn zwembroek dus die maar even afgedekt met een handdoek.

Even later zagen we Willem en Yvonne lopen. Ze waren op zoek naar een plekje. Willem zag me zitten. Hij zwaaide en kwam onze kant op. “Dag, buurman. Vind je het goed dat we erbij komen zitten?”. “Ja, hoor.” zei ik en ze gingen zitten. Yvonne had een bikini aan. Ik had haar graag topless gezien. Ze ging bij Jolanda zitten die daar wel heerlijk met haar borsten bloot zat. Willem keek er ook naar.

Aan het begin van de middag was het al lekker warm. Ik stelde dan ook voor om in het water met de bal wat te gaan overgooien. “Goed idee!” zei Willem en hij liep al naar de zee. Willem en ik liepen tot onze heupen de zee in. Jolanda en Yvonne bleven wat dichter bij het strand. We begonnen wat over te gooien. “Mooi uitzicht!” zei Willem lachend. “Ja” zei ik, “Maar het kan nog mooier.” Willem keek me vragend aan. “Ik zou Yvonne haar borsten ook wel willen zien.” zei ik. Willem lachte en zei “Gaan we regelen!”

Willem gooide de bal tussen hem en Yvonne. Ze doken allebei naar de bal en er ontstond een worsteling. Even later had Yvonne de bal en Willem haar bikini bovenstukje. Willem hield hem voor me omhoog. Ik lachte en stak mijn duim omhoog. Yvonne keek een beetje gemaakt boos naar mij en gooide vervolgens de bal hard naar Willem. Zo speelden we verder met een prachtig uitzicht. De rest van de middag was gezellig. We zaten een beetje te praten en bier te drinken. En zo werd het tijd om terug naar de caravan te gaan.

Jolanda en ik zaten ‘s avonds voor de caravan nog een spelletje Rummicub te spelen en tegen elf uur stelde ik voor om te gaan douchen. Dan voor het slapen nog één glaasje drinken. “Ga jij maar eerst, ruim ik het hier nog even op.” zei Jolanda. Na het douchen liep ik in mijn boxershort terug naar de caravan en kwam Jolanda tegen. “Niet teveel aantrekken hč, het is nog best warm.” zei ik lachend terwijl ik haar op de mond kuste en mijn hand op haar billen legde. “Komt goed.” zei ze met een knipoog.

Bij onze plek was weinig licht dus het was best donker onder onze luifel. Ik zette een witte wijn neer, een cola Bacardi en stak wat kaarsjes aan. Zo zat ik even heerlijk te genieten van de rust. In de verte zag ik een schim. Het was Jolanda. Ze had haar nachthemd aan. Wijd, kort en met spaghettibandjes. Ze liep langs me om de handdoek op te hangen. Terwijl ze langs me liep legde ik mijn hand onder haar nachthemd op haar bil. Ze had er niets onder aan! Zo had ze dus over de halve camping gelopen! Mijn lul werd al hard. Ze ging bij me zitten en dronk haar wijn. We zaten zo wat te praten en te kijken. Het was inmiddels al laat er liep niemand meer over de camping. “Nog wat drinken?” vroeg ze. “Nog één dan.” zei ik. Ze boog voorover en pakte mijn glas. Ik kon zo bij haar nachthemd inkijken en zag haar mooie volle borsten. Toen ze het volle glas terugzette kon ik weer genieten van een mooi uitzicht. Ik was geil. “Spelletje doen?” vroeg ik. Dat was goed. Ik pakte Yahtzee. “De verliezer trekt iets uit. De winnaar bepaald wat we gaan doen.” zei ik. Ze keek ondeugend en zei “Oké”.

Ik won. Jolanda blies de kaarsjes op tafel uit en ging in het bijna donker voor me staan. Langzaam trok ze haar nachthemd uit. “Wat gaan we doen, winnaar!?” vroeg ze. “Ik ga je hier eens lekker verwennen!” fluisterde ik. “Blijf daar maar staan en leg je handen maar in je nek. Benen een beetje uit elkaar.” Ik ging op mijn knieën voor haar op de grond zitten en begon haar te beffen. Met mijn handen op haar billen. Mijn vinger bij haar kontgaatje. Zo stonden we buiten voor onze caravan onder de luifel. Haar kutje werd heerlijk nat. Ik ging staan en deed mijn boxershort uit. Mijn lul was keihard. Jolanda draaide zich om en bukte iets naar voren steunend op haar knieën. Ik zette mijn handen op haar heupen en mijn lul tegen haar natte schaamlippen. Langzaam drukte ik hem naar binnen. Rustig erin en eruit maar steeds sneller. Je hoorde het nu duidelijk soppen. We waren geil en gingen door. Jolanda stopte, draaide zich om en ging op haar knieën voor me zitten. Ze pakte mijn lul in haar mond. Lekker diep en met lange halen. Ze voelde dat ik kwam en liet me spuiten over haar borsten. Een beetje van mijn sperma kwam in haar mond. Ze ging staan en gaf me een lekkere tongzoen. “Bef me nog even, ik kom ook bijna” zei ze. Ze deed haar benen wijd. Ik ging weer op mijn knieën en begon te beffen. Haar glad geschoren kutje was drijfnat. Mijn handen zaten weer op haar billen en mijn wijsvinger ging richting haar kontgaatje. Ze was zo nat en geil dat mijn vinger vrij gemakkelijk in haar kontje gleed. Ze kreunde. Mijn vinger masseerde haar kontje en mijn tong haar klitje. Ik voelde haar spieren zich spannen. Ze legde haar handen op mijn hoofd, drukte hem stevig tegen haar kutje en met een ingehouden kreun kwam ze klaar.

We gingen er maar even bij zitten. Nog één glaasje drinken dan. Ik schonk nog wat in en zo zaten we iets van 10 minuten naakt voor onze caravan. “We hadden toch niet veel lawaai?” vroeg Jolanda. “Willem en Yvonne hebben toch niets gehoord? … Toch?”

H. (09-2017)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (5)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net