Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 117x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 19424x
Lengte: Gemiddeld
Marokkaanse Lieve Mamma - 1
Door Yessie - Zoek naar meer...

Ik werk op openbare basisschool en geef les aan groep 5. Een gemengde klas met 22 kinderen... gelukkig was het einde van het schooljaar was in zicht. Ik was wel toe aan de zomervakantie, sterker nog ik keek er naar uit.

Voor het eerst na lange tijd gaan m'n vrouw en ik alleen op vakantie.

We hadden een reis geboekt naar Aruba. Lekker aan het strand liggen met een cocktail in m'n hand. Een goed vooruitzicht.

Zover was het nog niet. Ik heb nog een paar ouderavonden te gaan. Na een paar ouders te hebben gehad kwam alweer de laatste van de avond. De moeder van nida. Haar naam was Leila. Ondanks haar hoofddoek zag ze prachtig uit. Een figuurtje waar je verliefd op word.

Over haar dochter was eigenlijk niets bijzonders te melden, voortreffelijk in de klas en een slimme meid. En dat wist haar moeder ook.

We hadden het een beetje over de situatie thuis, haar man werkte in verschillende ploegen en had dienst van 20 tot 4 uur, waardoor de buurvrouw even aan het oppassen was.

Ik had het eigenlijk niet door maar we waren wat aan het flirten met elkaar, voor het eerst dat ik met een marokkaanse moslima met hoofddoek aan het flirten was.

Plots zei ze dat ze echt weg moest omdat de buurvrouw ook naar huis moest.

Jammer was echt gezellig zei ik, moeten we vaker doen.

Ze zei dat ik straks wel langs kon komen voor een drankje, haar man was werken en haar dochtertje lag al te slapen. Terwijl ze dat zei bewoog ze een beetje geil op haar stoel, zag ik dit goed. Ik werd er gelijk geil van maar ik was er nog niet zeker van. Toen ze opstond gaf ik haar een sensuele handdruk en wreef wat over haar hand. Ik trok haar lichtjes naar m'n toe en gaf haar n goodbye kiss op haar wang. En ze werkte helemaal niet tegen. Wow...dacht ik. Is this really happening. Tot straks zei ze met n glimlach. Volgens mij zei ik niks terug en ze liep weg. I was in shock. Ik ren naar de deur en zei tot straks. Ze keek om en knipoogte.

Mn lul was al in opperste staat van paraatheid.

Ik appte m'n vrouw dat ik wat later zou komen.

Ff snel alles opruimen en weg was, ik fantaseerde over hoe ik het zou aanpakken. Ik kwam aan en ze deed open, Ik moest snel naar binnen voordat iemand ons zag. Het was toch een getrouwde vrouw. Eenmaal binnen dronken we wat. Wat slap geouwehoer. En toen gebeurde het ze pakte m'n hand vast en ze zei dat dit puur sexueel was en er voor de rest niks zou gebeuren. En als dit goed zou gaan...dan kunnen we het vaker doen. Ik wil dat je alles bij me doet wat m'n man niet bij me doet. Echt alles!!!

Ik wil vieze geile sex. Doe alles met me. Ik ben jouw geile hoer.

Dit had ik nooit verwacht. Ja zei ik jij bent mijn vieze geile hoer. Ik zal je eens goed misbruiken. Ik gooide haar neer en pakte direct al m'n lul. Pijpen Leila, Marokkaanse hoer van me. Hoofdoek had ze nog op...wat n geil gezicht. Kijken naar me slet terwijl ik haar in haar gezicht spuug. Ik zag dat ze steeds geiler werd en dieper begon te pijpen. Ze begon te kokhalzen en ik bleef keihard doorstoten. Ze keek me aan met die geile grote ogen en zei ik wil dat je me kapotneukt. Dat laat ik me niet nog n keer zeggen. Ik smijt haar neer en trek haar kleren uit. Ze wou haar hoofddoek uitdoen, laat die maar zitten. Ik vind het een geil gezicht. Wat n lekkere kutje had ze...die wil ik eerst kapotlikken zei ik.

Mmmmmmm wat n geil nat kutje. Ik likte haar natte gladgeschoren kutje en nam haar anale gedeelte ook mee.

Wat was dit lekker...ik pakte m'n lul en stopte m tegen haar kontje. Ik dacht kijken hoe ze reageerd. Stop m erin zei ze stop m erin please.

Toen ik m erin stootte schreeuwde ze het uit. Totaal geen rekening houden met haar dochter die slaapt. Hoort ze toch niet, is goed geļsoleerd hier. Stoten en hard en doorgaan steeds harder en harder. Hoe heet ik zei ze. Leila slet Leila heet je...en wat ben ik. Je bent mij geile Marokkaanse slet. Ja ja ik hield t niet meer en haalde m uit haar kont. Je mond open en snel. Slikken slet. En alles ja ja ja heerlijk. We zijn nog niet klaar zei ze...mn kutje wil ook nog.

Lekker dacht ik...ff uitpuffen eerst. Ik appte m'n vrouw dat t laat zou worden. Je ligt te neuken zeker appte ze terug. Haha ja idd n Marokkaanse mooie.

Mn vrouw en ik hebben n open relatie en vertellen elkaar alles. Een Marokkaanse toe maar appte ze.

Zou ik ook wel willen. En Leila lag stiekem mee te lezen en zegt ineens ze mag best meedoen lijkt me geil. Heb altijd al n vrouw willen zoenen, beffen kapotneuken.

Ze pakt m'n telefoon af en belt haar via n videoverbinding.

Heey geilerd wil je meedoen met ons en ze begint me te zoenen. Kom je langs anders neuk ik m helemaal alleen...Stuur me adres ik kom gelijk.

Binnen 5 minuten ging de bel en ik deed open. We renden naar boven. Zonder 1 woord te wisselen begonnen ze te zoenen. Die geile tieten van elkaar te likken en steeds lager. Ik kwam er niet aan te pas. Ze befte elkaar minutenlang. Wat was dit geil dacht ik. Ik stond op en ging me ermee bemoeien. Ze begonnen mij te pijpen. Oh wat geil. Ik wil dat je me neukt in m'n kutje schreeuwde Leila. Dieper dieper harder harder ze haalde m'n lul uit haar kutje en stopte m bij m'n vrouw erin. Neuken joh..harder zei ze. Na n paar keer stoten hield ik t niet meer. Ik kwam in hun mondje.

N grote lading dit keer...ze begonnen elkaar te zoenen en te spelen met sperma ...

To be continued...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Marokkaanse Lieve Mamma - 2


Zoek naar meer verhalen van Yessie...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (7)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net