Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 46x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 8068x
Lengte: Kort
Hardloop Maatje??
Door Jeffrey - Mijn Profiel Pagina

Peter, de vader van mijn beste vriendin, en ik lopen regelmatig samen hard. We trainen bijna wekelijks voor allerlei hardloopevenementen. Dit verhaal is half-waarheid half-fantasie. Ooit hoop ik dat het gehele verhaal waarheid word. Natuurlijk laat ik jullie dit dan uitgebreid weten in deel 2. De namen zijn aangepast!

Het was vroeg in de ochtend… Een appje van Peter: ‘ Ben je er klaar voor?’ Ik kan het altijd goed met Peter vinden en we houden beide wel van een beetje uitdagende humor, dus besluit in te antwoorden met: ‘In jou altijd schat…’ Natuurlijk volgen er vele lach-emoticons, maar het was enigszins wel waarheid. Peter is een mooie man, die al langere tijd mijn interesse heeft gewekt. Alleen…. Het is de vader van mijn beste vriendin, hoe leg je dat uit…? Juist, niet… Het is not done. Desondanks daag ik Peter steeds vaker en verder uit, waardoor er soms aardig pikante appjes verschijnen. Gelukkig weet Peter dat het grappend bedoeld is.

Het is inmiddels een aantal uren later. Ik heb mijn tas gepakt en rijd richting Peter. Vandaag zouden we een interval training doen. Waar ik enorm tegen op zie. Mijn conditie is prima, maar interval trainingen zijn gewoon zwaar. Peter en ik kleden ons om en besluiten vrij snel daarna te starten. We lopen richting het park.

Onderweg merk ik op dat Peter opvallend vaak naar zijn kruis grijpt. Alsof hij jeuk heeft….

‘ Heb je je niet gewassen? ‘ roep ik gekscherend. ‘’Ehhh… hoezo?’’ Vraagt Peter twijfelend. ‘’Stink ik?’’

Ik besluit de vraag weg te lachen en blijf net doen alsof ik niets gezien heb. Toch merk ik enige spanning in mijn broek. F*CK! Ik merk dat ik een stijve krijg… NIET NU! Denk ik…. NIET NU! Je staat toch mooi voor paal als ik daar zou staan met een stijve lul. Het is de vader van Ingrid! Doe normaal!!! Door deze gedachtes zakt de stijve weer wat af, maar tot mijn verbazing voel ik dat hij niet volledig afzakt.

Alsof er niets aan de hand is, besluit ik door te lopen en word de training gestart. Het valt niet tegen… Ik doe het best goed, krijg ik te horen van Peter…. ‘’Ik ben trots op je jongen’’. Zegt hij. Als we bijna bij hun huis zijn aangekomen begin ik over hoe lekker een douche is na het lopen. Peter stemt hiermee in, maar wat hij daarna vraagt, maakt mijn lul gelijk weer hard. ‘’Moet ik je rug even scrubben en wassen? ‘’ ‘’Dat lijkt me heerlijk!!!’’. Peter kijkt me diep doordrongen aan. ‘’Maar dan moet je mijn rug ook doen. ‘’.

Zo gezegd zo gedaan, we staan allebei naakt in de douche en wat onhandig af en toe scrubben we elkaar. Mijn oog valt op Peter’s piemel… Hij word stijf?? Door de spanning staat binnen een paar seconden mijn eigen lul ook recht omhoog. ‘’Eh… Dit was niet mijn bedoeling’’ mompelt Peter. Hij lijkt zich flink te schamen en probeer zijn erectie te verbergen. Snel raap ik al mijn moed bij elkaar en kniel voor Peter. Ik neem zijn half stijve piemel in mijn mond en begin gretig te zuigen…. ‘’Ohhh Mmmmmm Jaaa’’ Zijn de enige kreten die in hoor…. Blijkbaar doe ik het goed, denk ik bij mezelf. Ik kijk naar boven en zie Peter genieten.

Peter laat zich gewillig pijpen en daar maak ik dankbaar gebruik van. Minuten lang voel ik zijn harde staaf in mijn mond. Het is zo’n lekkere ervaring voor ons beide! Zijn zaad druipt van mijn gezicht. Ik krijg een kus. ‘’Douchen jij! En snel een beetje…’’. Zegt Peter met een overdreven knipoog. ‘’Ja, meester…’’. Roep ik hem lachend na…

Wauw! Wat was dit een geile ervaring. Helaas is dit nog geen werkelijkheid geworden. Heb je tips over hoe ik Peter kan pijpen? De vader van mijn beste vriendin, het voelt zo fout… maar het lijkt me ongelofelijk lekker. Jullie hulp is welkom! Xxx, dus heb je tips? Mail me dan: game-p@live.nlBezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net