Opwindend.Net
Datum: 16-11-2016
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 11209x
Lengte: Gemiddeld
Het Bosmeer - 2
Door Sabine - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Bosmeer - 1

“Wat doe je?”, vraagt Faiza. Shit, het was dus alleen mijn gilletje van het klaarkomen. “Ik, eh…. Er stroomde wat kouder water langs me”, loog ik. “Ja, ja. Weet je dat wel zeker? Ik zag je wel naar mij kijken toen ik me uitkleedde en het water in liep. Ik had je wel door, Sab. Je had al stijve tepeltjes voor je het water in ging en bleef voortdurend mijn kant op kijken. Waarom denk je dat ik zo treuzelde?” Ik was echt met stomheid geslagen. Ik maar denken dat Faiza zo onzeker was, maar ze voerde gewoon een showtje voor mij op. Ze stond inmiddels vlak voor mij in het water. “Vond je het lekker wat je zag?” sprak ze op zachte toon. “Ja”, was het enige wat ik uit kon brengen. “En zou je mijn grote borsten wel eens willen betasten?” “Graag”, antwoordde ik, nog steeds een beetje verbouwereerd van het feit dat Faiza mij zo doorhad. “Dan zal je me eerst te pakken moeten krijgen.”

Voor ik kon reageren, dook ze weg en zwom bij mij vandaan. Ik zette de achtervolging in, maar Faiza was te snel voor mij. Ze zwom steeds verder bij me weg. Ik zwom zo hard ik kon, maar kwam geen meter dichterbij. Faiza draaide zich om en ging staan. Haar tieten kwamen een stukje uit het water, maar ik kon haar tepels nog net niet zien. “Kom je nog? Of wil je me soms niet?” Ik zag een twinkeling in haar ogen. “Ik wil je heel graag, maar jij zwemt veel te snel voor mij.” Faiza liet me wat dichterbij komen, maar zwom weg toen ik vlakbij haar was. Het gat tussen haar en mij werd weer groter. Ze dook onder, waarbij haar bolle billen even boven het water uit kwamen. Ze wist precies waar ze mee bezig was. Ze maakte me helemaal gek. Ik zwom uit alle macht, maar het lukte me niet om dichterbij te komen. Faiza stond weer stil en begon nu te springen. Haar tieten kwamen schuddend het water uit en plonsden weer terug. Ik was zo geil als boter. Zo snel als ik kon, zwom ik op haar af. Gelukkig, nu bleef ze staan.

“Nou, nou, dat duurde lang.” Met een geile blik keek ze me aan. Plagend likte ze met haar tong langs haar lippen. “Ik ben niet zo’n goede zwemmer”, verontschuldigde ik me, toen ik eindelijk voor haar stond en haar meteen rond haar middel vastgreep. Haar gezicht was vlak bij het mijne. We keken elkaar diep in de ogen. Ze begon op een fluisterende toon te praten. “Ik wil dit alleen een keer proberen en niets meer. Vergeef me als ik wat fout doe, want ik heb nooit iets met een vrouw gedaan. Het is alleen bij wat fantaseren gebleven. Toen ik er achter kwam dat jij lesbisch bent, heb ik besloten om te proberen met jou dit experimentje te doen. Dat is al maanden geleden. Ik kon alleen geen geschikt moment vinden. In die tijd ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden. Je mag ook niets tegen Rachid zeggen. Beloof je dat?” “Ik zal niets tegen je man zeggen. Het is ons geheimpje.”

Mijn handen zakten af naar haar billen en ik begon ze te kneden. Wat een heerlijke billen had ik in mijn handen. Faiza liet haar handen over mijn rug naar mijn kontje glijden en begon er ook in te knijpen. We keken elkaar nog steeds diep in de ogen, zonder iets te zeggen. Wat een geile spanning hing er tussen ons. Ik bewoog mijn lippen naar de hare en kuste haar teder. Langzaam opende ik mijn mond en stak mijn tong een stukje tussen mijn lippen door. Ik likte haar zachte lippen, tot zij ze ook een beetje opende. De kus ging over in een steeds heftiger wordende tongzoen. Wat kon Faiza heerlijk zoenen. Mijn handen hadden haar bolle kont inmiddels verlaten en via haar zij kwamen ze aan bij die dikke tieten. Ik voelde haar stijve tepels in mijn handen. Haar tieten waren zo groot, dat ik ze niet met één hand kon omvatten.

Faiza had daar een stuk minder moeite mee. Mijn kleine borstjes pasten gemakkelijk in haar handen. Met mijn duimen en wijsvingers speelde ik met haar harde tepels. Zij deed hetzelfde bij mij. Ondertussen tongden we steeds heftiger. Allemachtig, wat was ik geil. Ik wilde nog een keer klaarkomen, maar nu niet door mezelf. Ik wilde Faiza’s kale kut op de mijne voelen en bewoog mijn onderlichaam tegen het hare. Mijn kutje kwam op haar bovenbeen terecht en ik begon haar een beetje te berijden. Faiza stopte met zoenen. Ik opende mijn ogen en zag dat ze met haar ogen dicht stond te genieten. Ze begon zachtjes te kreunen, want terwijl ik mijn kutje over haar bovenbeen bewoog, ging mijn bovenbeen langs haar kutje. Ze trok me stevig tegen zich aan, zodat we elkaars lipjes nog lekkerder langs elkaars bovenbeen konden bewegen. Aan haar ademhalen hoorde ik dat ze steeds dichter bij haar hoogtepunt kwam. Ook ik begon zwaarder te ademen, tot ik me realiseerde dat ik haar kut op de mijne wilde voelen.

Ik stopte mijn bewegingen en liet Faiza los. Zij bewoog nog even verder, tot ze in de gaten kreeg dat ik stil stond. Ze opende haar ogen en keek me verschrikt aan. “Deed ik wat fout?” “Nee schatje, maar ik weet iets wat nog veel lekkerder is. Daarvoor moeten we dan wel het water uit. Durf je dat?” “Ehm… Ik denk het wel”, antwoordde ze aarzelend. Ik nam het heft in handen en zwom terug naar het plekje waar onze kleren lagen. Faiza zwom een beetje zenuwachtig naast me. Ze was wat gespannen, omdat ze niet wist wat er zou gaan gebeuren en ze in het openbaar met mij verder zou gaan, terwijl we elk moment betrapt zouden kunnen worden. Nu moet ik zeggen dat ik dat zelf ook best spannend vond. We waren ondertussen al bij de kant aangekomen en liepen het water uit.

Ik legde Faiza op haar rug in het gras en deed haar benen wijd. Ik ging over haar heen zitten en duwde mijn kutje tegen het hare. Langzaam begon ik te bewegen. Faiza had haar ogen dicht gedaan en lag zachtjes kreunend te genieten. Ik begon zelf ook te kreunen en voerde het neuktempo wat verder op. Wat is het toch een heerlijk gevoel om de lipjes van een andere vrouw tegen je eigen kutlipjes te voelen. We kreunden harder en harder tot we allebei bijna gillend klaar kwamen. Het sap stroomde uit onze kutjes en we plakten een beetje aan elkaar vast. Moe maar voldaan liet ik me in de dankbare armen van Faiza vallen. Ze kuste me op mijn mond om me te bedanken voor deze heerlijke ervaring.

Net toen ze wilde gaan praten, hoorden we een mannenstem. “Zo meiden, dat zag er geil uit. Ik ben al bijna klaargekomen. Jullie gaan er voor zorgen dat ik helemaal klaar ga komen.” Verschrikt bedekten we onze borsten en kutjes met onze handen en armen en keken in het rond. We zagen niemand, maar ik dacht wel zijn stem te herkennen. Wie is deze gluurder en wat wil hij van ons? “Lazer op, viespeuk”, riep Faiza, “ga jezelf maar ergens anders aftrekken en laat ons met rust.” “Nee Faiza, jij en Sabine gaan mij pijpen en neuken en als je dat niet doet, dan vertel ik alles tegen Rachid.” Nog meer geschrokken keken we elkaar aan. Deze viespeuk kent ons en chanteert Faiza. We konden hem nog steeds niet zien. In de richting waar het geluid vandaan kwam, stond een aantal bomen en struiken. Daar zou hij zich dus achter schuil houden. Die stem, wie was dit?

“Ik wil niet dat Rachid hier achter komt”, sprak Faiza op een zachte, bange toon in mijn richting. “Hij weet wie wij zijn, dus dan kennen wij hem waarschijnlijk ook. Misschien kunnen we hem terugpakken. Ik herken z’n stem, maar weet nog niet wie hij is”, antwoordde ik zo rustig mogelijk. Ik zag de angst in Faiza’s ogen en zelf was ik er ook niet helemaal gerust op. “Laten we hem maar vragen om naar ons toe te komen, dan pijp ik ‘m wel.” Faiza was echt ten einde raad. “Kom maar deze kant op, dan zal ik je pijpen”, riep Faiza in de richting waar het geluid vandaan kwam. De struiken ritselden en we zagen een man tevoorschijn komen. Hij had zijn hand om zijn stijve piemel en kwam op ons af gelopen. Shit, het was onze collega Dirk.

“Dirk, jij?” sprak Faiza verbaasd. “Ja, ik”, zei Dirk, “maar, jullie?” Dirk was dus ook verbaasd dat hij ons samen had zien neuken. Dat had hij blijkbaar niet verwacht, toen hij op het gekreun was afgekomen. Dirk is vrijgezel en we konden hem dus niet terug chanteren door te zeggen dat we alles tegen zijn vrouw of vriendin zouden vertellen. Er zat dus niets anders op dan ons over te geven aan de geile grillen van onze collega. “Doe je mondje maar open”, gebood hij Faiza, terwijl hij met zijn stijve piemel nog in zijn hand op haar af liep. Braaf deed Faiza wat er aan haar gevraagd werd. “En kom jij maar naast me staan, zodat ik je tieten kan voelen”, sprak hij in mijn richting. Ik stond op en deed gedwee wat hij mij opdroeg. Faiza nam de harde piemel van Dirk in haar mond en begon te pijpen. Dirk pakte mij bij m’n tietjes en kneep er in.

“Aaaargh, godverdomme, kutwijf!” vloekte Dirk, terwijl hij zijn stijve piemel uit Faiza’s mond trok. Faiza had een glimlach om haar mond. In de snel slap wordende lul zag ik haar tandafdrukken staan. Ze had het dus aangedurfd om hem te bijten. “Wat maak je me nou, vuile hoer?” Dirk was witheet, maar Faiza bleef ijzig kalm. Dat maakte Dirk nog kwader. “Nu vertel ik zeker alles tegen Rachid.” “Als je dat doet, dan ga ik eens op de koffie bij jouw oude moedertje, Dirk. Die zal het vast niet leuk vinden dat haar zoon op zondag, de Dag des Heren, in het bos naar seksende mensen gaat kijken en zich daarbij aftrekt.” Dirk trok wit weg. Hij had er blijkbaar niet op gerekend dat Faiza wist dat hij streng gelovig is opgevoed en op zondag alleen de deur uit mag om naar de kerk te gaan. Ik wist dat overigens ook niet, maar Faiza gelukkig wel. “Je gaat er nu als een speer vandoor en vergeet wat je hier gehoord en gezien hebt”, sprak Faiza hem streng toe. “Als ik er achter kom dat je hier toch iets van doorvertelt, dan weet ik je moeder te vinden.” Dirk wist niet hoe snel hij zich uit de voeten moest maken.

Toen hij uit het zicht verdwenen was, barstte Faiza in tranen uit. Ik ging naast haar zitten en probeerde haar te troosten en te kalmeren. “Sorry hoor, maar de spanning wordt me eventjes teveel”, bracht ze snikkend uit. “Dat geeft helemaal niets. Doe maar rustig. Hij is nu weg en ik denk niet dat hij hier ooit nog iets over zal zeggen. Je sprak hem zo streng toe dat zelfs ik er een beetje bang van werd.” Tussen de tranen door, kwam er een glimlach op Faiza’s gezicht. Ze had hem inderdaad goed de les gelezen. “Zullen we naar huis gaan?” vroeg Faiza. “Tuurlijk, schatje”, antwoordde ik, terwijl ik m’n fietskleding aantrok.Zoek naar meer verhalen van Sabine...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net