Opwindend.Net
Datum: 04-01-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 3864x
Lengte: Gemiddeld
Soulmate
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Marieke werkte al een tijdje als stadsgids in Amsterdam. Zo verdiende ze wat bij als studente en kon ze zich wat extras veroorloven. Vandaag had ze een privť tour op het programma staan met de engelse studente Emma. Ze hadden elkaar via social media gecorrespondeerd en nu had Emma een tour geboekt. Ze zouden de wallen bezoeken en naar de Jordaan gaan. Marieke had een leuke looproute bedacht en halverwege zouden ze nog wat gaan eten en drinken en was er ruimte voor een sanitaire stop.

Op de afgesproken tijd ontmoeten ze elkaar bij het monument op de Dam. Na een korte kennismaking liepen ze via de drukke Damstraat naar de Oudezijds Achterburwal waar Marieke haar introductie van de tour zou beginnen. Aangekomen bij de Varkenssluis begon ze te vertellen over de geschiedenis van de grachten en hoe het er toen nu was terwijl ze langzaam via de Oude Doelenstraat de Oudezijds Achterburgwal op. Ze liepen rustig door terwijl ze de seksshops en de raamprostituees langs liepen. Bij de Oudekennissteeg gingen ze naar links richting Oude Kerk.

Vol enthousiasme vertelde Marieke de wetenswaardigheden over de locatie. Ze liepen door naar de Nieuweburgsteeg. Marieke vertelde dat ze vanaf hier naar de Prins Hendrikkade zouden lopen om wat te gaan eten en drinken voor ze met deel twee van de tour verder gingen. Terwijl ze daarheen liepen ging conversatie ging over hun studies, hobby's, interesses. Er was een goede klik tussen de dames. De gesprekken werden wat persoonlijk en voorzichtig kwamen ze op het liefdesvlak. Marieke vertelde dat ze dat ze op dit moment geen vriend had want ze had haar soulmate nog niet gevonden. Emma zei dat ze ook zoekende was naar haar soulmate. Marieke vond dit interessant en vroeg haar hoe ze die zou herkennen. Emma bleef even stil en zei toen dat het niet uitmaakte of het een man of vrouw zou zijn als de soulmate klik er maar zou zijn. Marieke dacht er net zo over en keek Emma aan en zei tegen haar dat ze er ook zo over dacht. Ze keken elkaar even aan en moesten even glimlachen.

Ze waren nu zo in gesprek dat ze nu zelfs de Singel voorbij waren en de Brouwersgracht waren opgewandeld. Marieke bood haar excuses aan. Ze bood Emma aan om bij haar thuis te lunchen wat ze woonde vlakbij. Daarna zouden ze verder gaan. Emma vond dit wel leuk. Ze deden nog wat boodschapjes bij de kruidenier. Bij Marieke thuis maakten beide dames samen de lunch klaar. Het leek alsof ze elkaar al jaren kenden en alles voelde vertrouwd. Ze konden het goed met elkaar vinden en kletsen een eind door. Van de tour kwam niets meer terecht. Emma stelde voor om te gaan. Zij wilde Marieke niet langer ophouden en stelde voor contact te houden en de tweede deel van de tour een andere keer te doen. Emma liep naar haar jas en tas. Marieke liep mee en alvorens Emma haar jas aantrok omhelsden ze elkaar gedag. Ze keken elkaar aan zoenden elkaar zachtjes op de wang. Het leek even of ze elkaar niet wilden loslaten. Emma besloot Marieke een tedere kus op de mond te geven maar Marieke beantwoorde de kus terug en voor ze er erg in hadden voelden ze elkaars tongen. Voorzichtigheid ging over in passie en Marieke nam haar mee naar de slaapkamer.

Even later waren lagen ze allebei naakt op bed. Marieke begon Emma te vingeren terwijl ze haar klit likte. Emma kreunde zachtjes en Marieke ging gestaag door. Marieke ging omhoog en likte aan de borsten van Emma. Haar tepels waren hard en ze vroeg Marieke om weer verder te gaan. Marieke ging op haar zitten zodat Emma haar nu ook kon likken en vingeren. Marieke boog voorover en ging verder met het likken van de kut en klit van Emma. Beide dames hadden er plezier in. Marieke kwam weer omhoog en haalde uit haar nachtkastje een dildo in een vorm van een penis. Ze stopte deze in haar mond om het vochtig te maken. Emma kwam overeind en terwijl Marieke de dildo in de mond had likte Emma deze ook mee en tongden ze elkaar in het proces. Voorzichtig bracht Marieke de dildo in bij Emma en begon het in en uit haar kut te bewegen. Emma vond het prettig. Marieke zette plots de dildo aan en Emma kreunde het uit. Marieke stak het er diep in en Emma genoot ervan.

Ondertussen bewerkte Marieke met haar tong ook de klit van Emma. Het was nu een kwestie van afwachtten wanneer Emma klaar zo komen. Trillend lag ze even later in Marieke's armen. Ze besefte nog niet goed dat ze nog nooit zo intens was klaargekomen. Ze kuste Marieke intens, waarna ze begon met het zachtjes zuigen aan de tepels van Marieke alvorens ze haar ging vingeren. Ze voelde dat ze haar g-spot had geraakt en ging door met het stimuleren hiervan met haar vingers. Met haar natte handpalm tegen haar clitoris aan begon ze haar hele hand omhoog en omlaag te duwen. Marieke raakte steeds meer opgewonden en begon te kronkelen van genot. Emma voelde dat Marieke haar hoogtepunt ging bereiken en trok haar vingers uit haar kut terwijl ze haar klit bleef door masseren. Ook bij Marieke spoot het vocht eruit. Ook zij lag met knikkende knieŽn voldaan achterover. Ze gingen in elkaars armen liggen en keken elkaar stilzwijgend aan wetende dat ze beide hun soulmate hadden gevonden


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of gewoon om een leuk berichtje voor me achter te laten!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net