Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 5538x
Lengte: Gemiddeld
Ben Ik Lesbisch - 4
Door Marlies - Mijn Profiel Pagina

Beste lezers en lezeressen,

Dit is alweer het vierde verhaal in de reeks waarin ik openheid van zaken geef over mijn ontdekking dat ik bisexueel ben.

Het is een doorlopend verhaal, waardoor het handig is eerst de eerdere delen te lezen en daarna dit deel. Maar dit verhaal onafhankelijk van de anderen lezen, kan natuurlijk ook.

Het vorige verhaal eindigde met enige intimiteiten die nieuw waren voor ons beide. Tevens gaf ik aan dat ik eens op zoek moest naar een sexy setje lingerie, aangezien ik alleen maar "normaal" ondergoed had.

Nadat de cola en chips op waren, gingen we nog even naar mijn huis om te kijken hoe het daar is. Het is vakantie, dus we kunnen lekker doen wat we zelf willen. We hadden al afgesproken dat we samen op vakantie zouden gaan. We zouden met mijn ouders nog even overleggen wanneer we zouden gaan, omdat ze nog plannen hadden in de vakantieperiode. Ze wilden een keer met mij, misschien nu ook wel met mijn vriendin, naar Amsterdam, om rond te struinen en om een nachtje in een hotel te blijven. Op die manier konden we Amsterdam ook 's avonds een keer ontdekken. Mijn vriendin zou het ook leuk vinden, maar we zouden het initiatief aan mijn ouders laten.

Toen we bij mijn ouders kwamen, kregen we een wijntje en er kwamen lekkere kaasjes op tafel. Dat was wel genieten!

Op een gegeven moment vroeg mijn moeder ons of we het leuk zouden vinden als we beide mee zouden gaan naar Amsterdam. Ik zei haar dat we dat al hoopten! Dat was geregeld, heel gaaf. Nu de vakantie nog regelen. Internet stond nog in de kinderschoenen, maar we konden gelukkig wel zoeken naar campings. We zochten een camping aan de kust waar ze ingerichte tenten verhuurden. In Egmond aan Zee vonden we er één. We konden er de week erop al terecht. Dat zou leuk zijn. We spraken af dat we Amsterdam voor de vakantie zouden plannen, zodat mijn ouders ons na Amsterdam met de auto naar Egmond aan Zee konden brengen. Hoe we het daar deden, dat zagen we nog wel. Alles was redelijk dicht bij, dus lopen was goed te doen. Nu was alles geregeld en konden we genieten van het vooruitzicht. Na nog een lekker wijntje te hebben genomen, gingen we naar het huis van mijn vriendin om ook haar ouders alles te vertellen. Die waren er ook blij mee. Even later fietste ik alleen naar huis. We hadden wel even lekker gezoend, maar ik had ook wel iets meer willen doen! De volgende keer dan maar!

Een paar dagen later hadden we afgesproken samen de stad in te gaan. Lekker even winkelen in het centrum. Er was ook een leuke lingeriewinkel. Toen we daar langs liepen, zei ik tegen mijn vriendin dat ik even naar binnen wilde. Ze keek me meteen verlekkerd aan! Binnen liep ik eerst langs de normale setjes, daarna richting de sexy setjes. Ik liet haar een leuk setje zien en ze gaf mij aan dat ze die wel erg leuk vond. Ik ging even passen. Mijn vriendin bleef in de buurt en ik zei haar dat ik klaar was. Ze keek in mijn pashokje en keek naar mij met het setje. Ze gaf aan dat ze die wel erg leuk vond! Dan neem ik hem, zei ik haar.

Na de aankoop gingen we koffie drinken op een terras. Mijn vriendin gaf aan dat ze het wel een leuk idee zou vinden als ik het setje al aan zou hebben. Ik kon me in het toilet van het restaurant wel even omkleden. Toen ik weer op het terras kwam, keek ze me verlekkerd aan. Ik ging bij haar zitten en ze zei me dat ze het heel geil vond, dat ik de leuke lingerie aan had gedaan. Nadat we een poosje op het terras hadden gezeten gingen we verder. In het centrum van Deventer zijn veel leuke straatjes en een aantal hofjes. Daar liepen we gezellig doorheen. Op een gegeven moment deed mijn vriendin mijn rokje omhoog en keek eens naar mijn billen in het mooie broekje. Mmmm, zei ze, dat ziet er lekker uit. Ze zei dat ik hem ook wel uit mocht doen. Er was verder niemand in de buurt, dus ik deed dat heel snel. Toen zei ik dat ze het zelf ook moest doen. Dat wilde ze natuurlijk ook wel graag.

We liepen verder met het idee dat we beide naakt waren onder onze rokjes. We liepen richting de IJssel en gingen daar op een bankje zitten. Ik zei haar dat het vreemd zat zo zonder broekje. Ja, wel geil, zei ze. Ik zei haar dat ik een beetje nat werd van het idee. Ze vroeg me of ze mocht voelen. We keken snel rond en zagen alleen in de verte mensen lopen. Ze voelde snel onder mijn rokje. Haar vinger kwam er nat onder weg. Ik vond het een heel fijn gevoel. Ze likte haar vinger af. Mmmm, zei ze, dat is lekker! Nu deed ik hetzelfde bij haar. Ik stak mijn vinger iets in haar, ook, natte kutje. Ik trok mijn vinger terug en likte hem af. Toen deed ik het nogeens en stak mijn vinger in haar mond. Ze gaf aan dat ze dat vremd vond, wel lekker, maar net een iets andere smaak dan ik had. Natuurlijk deden we dat ook bij mij. Ik beaamde de iets andere smaak. Nu stak ik een vinger in haar kutje en zij in de mijne. Daarna hielden we ieders de vinger eerst onder mijn neus, toen onder die van haar. Natuurlijk was het beide een visgeur, maar net iets anders. Ze stak haar vinger in mijn mond en ik de mijne in haar mond. We waren er beide nog geiler van geworden. Er kwamen mensen aanlopen, dus we durfden natuurlijk niets geils meer te doen. We stonden op en liepen weer naar onze fietsen. Ik voelde dat ik erg nat was. Hoe moet dat op de fiets? Ik had mijn oude onderbroekje bij me, waarmee we beide onze kutjes even droogmaakten, zonder dat anderen het zagen. Toen fietsten we naar mijn huis en daar hebben we nog wat gedronken. Mijn vriendin had 's avonds helaas andere plannen, maar de dag erna konden we elkaar gelukkig weer ontmoeten. Ik vroeg haar of ze bij mij wilde logeren, want mijn ouders hadden die avond een feestje. Dat wilde ze natuurlijk wel??

Ik hoop dat jullie wederom veel plezier hebben gehad aan mijn verhaal.

Groetjes, Marlies


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of gewoon om een leuk berichtje voor me achter te laten!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net