HOOFDMENU
Nieuwste Verhalen Top 10 Sexverhalen Laatste Reacties Gratis Plaatjes Gratis Sexfilms Live Sex Webcams Opwindend Shop
DE SEXVERHALEN
Hetero Sexverhalen Groep Sexverhalen Overspel Sexverhalen Tiener Sexverhalen Familie Sexverhalen Extreme Sexverhalen Dieren Sexverhalen Werk Sexverhalen Lesbische Verhalen Homo Sexverhalen Bi Sexverhalen Vakantie Sexverhalen Romantische Verhalen Korte Sexverhalen
VERHAAL INZENDEN
Sexverhaal Insturen Verzoek Verhalen De Schrijf Service
KETTING VERHALEN
Start Ketting Verhaal Lees Ketting Verhalen
SUBLIEME KWALITEIT
Lekker Stiekem Hollandse Sex Nederlandse Films Lesbische Films Psst, he jij daar... Anoniem Neuken Wil Je Neuken? Live Tiener Chat Mijn Seksplekje Psst, he jij daar... Anoniem Neuken Amateur Sexfilms Wil Je Neuken? Milfjes Zoeken Groepseks Films Hollandse Sex Heb Je ook Zin? Franse Sexfilms Anaal Sexfilms Borsten Sexfilms
Ingezonden: 18-06-'13
Stemmen: 18x
Waardering: 7.9
Gelezen: 2631x
Lengte: Gemiddeld
Het Bio Clubje - 5
Ingezonden door: Eddy - Meer...

Ik ben Sven, 19 jaar oud en werk als vrijwilliger bij de biologisch-dynamische vereniging (“het bio-clubje”) van mijn vader Paul. Ik zorg met name voor het oogsten uit de groentetuin en het distribueren naar de klanten. Gisteren kwam ik het groentepakket bij Hilde brengen. Ze was alleen thuis en we hadden zomaar twee keer heerlijk sex, de laatste keer met een biologische wortel in Hilde's kontje. Hier het vervolg.

[…] Daarna lieten we ons uitgeput op bed vallen en hijgden een hele tijd na. “Ben je wel eens 3 keer achter elkaar klaargekomen” vroeg ze toen ineens. “Ehm, jawel,...”, aarzelde ik, “maarumme niet met...” en ik viel verlegen stil. Hilde keek me lachend aan “Niet met... je vriendin... maar alleen?” raadde ze. Ik knikte en kreeg een kleur, ik had nog nooit aan iemand verteld dat ik me nogal eens aftrek. Soms zelfs zo vaak dat het klaarkomen gewoon zeer doet. Eerlijk gezegd vind ik mezelf aftrekken lekkerder dan vrijen met Erica, mijn wat preutse vriendin.

“Vandaag zijn alle drie keer voor mij”, zei Hilde geil, “dus geef me nog eens zo'n lekkere stijve”. Ze begon over mijn slappe pik te strelen. Ik was al twee keer zo goed klaargekomen dat een derde erectie niet zomaar opkwam. Ze draaide zich op de rug, duwde haar borsten tegen elkaar en vroeg me om mijn pik ertussen te brengen. Ik ging bovenop haar zitten en ze wreef met haar volle borsten mijn pik langzamerhand weer wat stijf. Zoiets zou Erica nooit doen (ze heeft er ook te kleine borstjes voor), met haar is het alleen wat zoenen en dan recht op en neer.

Toen ik half stijf was nam ze mijn pik in haar mond en begon me te pijpen, maar nog kreeg ze mijn pik niet helemaal stijf. Ze streelde mijn ballen en door mijn bilnaad en nu ik voelde de opwinding weer terugkomen. Opeens voelde ik een nat handje met spuug tegen mijn anus wrijven en meteen erop drong er iets naar binnen. “Wat doe je nou” vroeg ik verschrikt. “Wortel” antwoordde ze met volle mond en drukte hem verder in mij.

Ik had mijzelf ook wel eens afgetrokken met een natte vinger in mijn reet, maar dit ging veel verder. Ik kreunde ongecontroleerd, het leek wel alsof de wortel achterlangs door mijn pik gestoken werd. Ik kreeg er een enorme stijve van, waardoor die uit haar mond ontsnapte en trots boven haar uitstak.

Ik wilde haar hoofd naar mijn pik duwen, maar ze pakte mijn hand en legde die om mijn pik. “Laat eens zien hoe je het met jezelf doet”, zei ze. “Alleen als jij dat ook doet” reageerde ik. “Ok, kom maar tussen mijn benen zitten” antwoordde ze. Ik schoof omlaag en ging tussen haar gespreide benen zitten, zij speelde al met haar schaamhaar dat er nat en plakkerig uitzag van onze eerste twee keer. Wat een verschil met Erica, die zich zelfs onder de douche nauwelijks van onderen durfde aan te raken.

Ik begon mezelf zachtjes af te trekken en voelde mijn sluitspieren ritmisch om de wortel samentrekken. Hilde streelde zichzelf tussen de schaamlippen en drong toen met een, en al gauw twee vingers naar binnen. Ze keek naar mijn bewegende hand en vingerde zich in hetzelfde tempo mee. Ze was kletsnat van haar kutsappen en mijn zaad, en maakte soppende geluidjes. Er stroomde wat overtollig zaad langs haar bilnaad op het bed. We keken elkaar af en toe geil aan en keken dan weer weg om ons op het eigen genot te kunnen concentreren. Wat was die Hilde heerlijk vrij.

Op het nachtkastje zag ik ineens een doosje condooms staan. “Ben je eigenlijk wel aan de pil”, vroeg ik spontaan. Ze keek me geil aan en schudde glimlachend van nee. “Ben je nu vruchtbaar” vroeg ik door, enigszins verontrust maar ook extra opgewonden. “Ik wil je al verse jongenszaad” hijgde ze alleen maar, en begon nu ook met haar onderlichaam te bewegen. Ik rukte me heftig af, tegelijkertijd draaiden en sopten haar vingers door haar natte kutje.

“Kom in me. Nu, vlug. Neem me, neuk me” kreunde ze toen, en duwde mijn eikel richting haar kutje. Ik kwam over haar heen en stootte meteen diep in haar. Ze gromde tevreden, met haar handen op mijn heupen trok ze mij telkens naar zich toe en golfde met mijn harde stoten mee, elke keer mijn pik diep in zich opnemend.

“Zal ik je een kindje maken”, hijgde ik opgewonden. “Ja, ja, ja” kreunende ze hijgend en opeens voelde ik dat ze de wortel in mijn anus mee bewoog. Mijn orgasme kwam onverwacht en heel heftig, ik schokte al mijn zaad zo diep mogelijk in haar vruchtbare kutje, mijn ballen voelden aan alsof ze werden leeggezogen. Hilde kreunde hardop, kwam met een hand tussen ons in en wreef snel over haar klit tot ze ook klaarkwam, haar kutspieren verkrampten om mijn pik, alsof de laatste druppels er nog uitgeperst moesten worden.

Ik wilde mijn pijnlijke pik uit haar terugtrekken maar ze klemde zich vast en we tongzoenden langdurig, hijgend met halfopen mond. Tenslotte maakte ik me van haar los en stond op. Terwijl ik me aankleedde bleef ze rustig liggen en speelde met het overtollige zaad dat alweer uit haar kutje druppelde. “Het was heel fijn met jou”, zei ik terwijl ik richting de deur liep. “Bedankt...voor alles” zei ze, en streelde over haar onderbuik, waar misschien nu wel een kindje aan het ontstaan was.

Maanden later bleek ze inderdaad zwanger. Maar ik had inmiddels ook gehoord dat ze het diezelfde 24 uur ook twee keer met mijn vader Paul en ook nog een keer met haar vriend naar bed was geweest. Joost mag weten welke van de 6 keer raak geschoten was.

" Ik ben op zoek naar ...Ja en toen hing ik er een beetje in vast..Want ik denk als je dan echt zoekt je niet echt reëel meer naar kan denken..Omdat je dan alleen nog maar denkt ja ik moet ik moet.. Ik zou ..."  Wil je meer weten? Klik hier voor mijn prive pagina!

Meer verhalen van Eddy...
Volg de reacties op dit verhaal via je RSS Reader
Lees Reacties (1)
Verhaal of reacties niet OK? Meld Het!
SUPER SEX SITES
:: Mijn Seksplekje - Zoek Gratis!
:: Studenten Sexfilms - Hitsig Spul!
:: Borsten Sexfilms - Lekker Dik!
:: Heb Je ook Zin? - 100% Gratis!
:: Lekker Stiekem - Spannend!
:: Psst, he jij daar... - Neuken?!
:: Wil Je Neuken? - Scoren Maar!
:: Jonge Meiden - Cam Nu Live!
:: Lesbische Films - 100% Kutjes!
:: Nu Vreemdgaan - Vandaag Nog!
:: Franse Sexfilms - Oeh, la, la!
:: Nederlandse Films - Polder Sex
:: Sex In Steden - Buurvrouw?
:: Lekker Stiekem - Spannend!
:: Anaal Sexfilms - Lekker Krap!
Algemene Voorwaarden -  Opwindend.Net Mobiel -  Rss Feeds -  Sitemap -  Partners -  Contact -  Webmasters
Eenvoudig thuis extra geld verdienen? Wij zijn nog op zoek naar webcam modellen!

Copyright © 2000 - 2014 Opwindend.Net